JBL Tune 510BT, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 779439 Preces kods: JBLT510BTBLUEU
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
50,13 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Zila
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: On-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 103
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Zila
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 160
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: 32 Ohm, Jutīgums: 103,5 db, Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
augstums - 22.6
Austiņas - Elements - 32 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - jutība - 103 dB
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņas - šķēršļi - 32 Ω
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 40 stundas
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēra akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - JBL Tune 510BT bezvadu austiņas nodrošina aizraujošu mūzikas klausīšanās pieredzi bez kaitinošiem vadiem, pateicoties JBL Pure Bass skaņai. Vieglā un kompaktā austiņu konstrukcija nodrošina maksimālu komfortu un izcilu skaņas kvalitāti. Izbaudiet līdz pat 40 stundām mūzikas atskaņošanas bezvadu režīmā un izmantojiet ātro uzlādi, lai ar 5 minūšu uzlādi iegūtu vēl 2 stundas klausīšanās laika. Izmantojot daudzpunktu tehnoloģiju, austiņām vienlaicīgi varat pieslēgt vairākas Bluetooth ierīces un bez problēmām pārslēgties starp tām, lai, skatoties videoklipus planšetdatorā, nekad nepalaistu garām tālruņa zvanu. JBL Tune 510BT ir salokāmas, tāpēc tās var ņemt līdzi, lai kurp jūs dotos. JBL Pure Bass skaņa Jau gadu desmitiem JBL ir centies nodrošināt augstas kvalitātes, jaudīgu skaņu lielās koncertzālēs, un tieši tādas ir arī šīs JBL austiņas - dziļas un jaudīgas. Līdz 40 stundām mūzikas Izbaudiet līdz pat 40 stundām mūzikas pēc kārtas, izmantojot tikai 2 stundu uzlādi. Turklāt, izmantojot 5 minūšu ātro uzlādi, jūs varat klausīties vēl 2 stundas. Iebūvēts mikrofons un ērtas vadības ierīces Austiņu sānos ir vadības ierīces, kas ļauj pārslēgt un apturēt dziesmas, kā arī atbildēt uz zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu. Viegls, ērts un salokāms dizains Praktiskais salokāmais dizains un vieglie materiāli padara šīs austiņas īpaši kompaktas un ērtas. Pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem, tās ir ērti valkāt ilgāku laiku, un salokāmā konstrukcija ļauj tās ērti nēsāt līdzi. Viegla savienojamība ar dažādām ierīcēm Viegli pārslēdzieties starp dažādām ierīcēm. Piemēram, ja, skatoties videoklipu planšetdatorā, uz viedtālruņa tiek saņemts ātrs zvans, varat ātri pārslēgties starp ierīcēm, kas savienotas ar austiņām. Pieprasiet Siri vai Google Aktivizējiet Siri vai Google palīgu ar vienu pieskārienu.
description_lv -
description_lv - JBL Tune 510BT austiņas ļauj straumēt jaudīgu JBL Pure Bass skaņu bez jebkādiem ierobežojumiem. Viegli lietojamas, šīs austiņas nodrošina līdz pat 40 stundām tīra baudījuma un papildu 2 stundas akumulatora darbības, izmantojot tikai 5 minūšu ilgu USB-C uzlādes kabeli. Un, ja, skatoties videoklipu citā ierīcē, pienāk zvans, JBL Tune 510BT nemanāmi pārslēdzas uz mobilo tālruni. JBL Tune 510BT austiņas ir aprīkotas ar Bluetooth 5.0 un ir ērtas, un tās ļauj arī izveidot savienojumu ar Siri vai Google, neizmantojot mobilo ierīci. JBL Tune 510BT austiņas ir pieejamas vairākās svaigās krāsās un ir salokāmas, lai tās būtu viegli pārnēsājamas, un tās ir "paņem un ej" risinājums, kas palīdz jums ieviest mūziku visos jūsu aizņemtās dzīves aspektos. JBL Pure Bass skaņa Tās ir aprīkotas ar slaveno JBL Pure Bass skaņu, ko var dzirdēt slavenākajās mūzikas zālēs visā pasaulē. Līdz 40 h akumulatora darbības laiks un ātra uzlāde (5 min = 2 h) Ilgstošai izklaidei klausieties bezvadu režīmā 40 stundas un uzlādējiet akumulatoru tikai 2 stundās, izmantojot ērto C tipa USB kabeli. Ātra 5 minūšu uzlāde nodrošina vēl 2 stundas mūzikas. Daudzpunktu savienojumi Ļauj bez piepūles pārslēgties no vienas Bluetooth ierīces uz citu. Varat vienkārši pārslēgties no video uz planšetdatora uz zvanu mobilajā tālrunī, lai nekad nepalaistu garām nevienu zvanu. Zvanīšana ar brīvroku savienojumu Viegli kontrolējiet skaņu un pārvaldiet zvanus no austiņām, izmantojot ērtas pogas uz austiņas uzgaļa. Viegls, ērts un salokāms dizains Vieglie materiāli un mīkstie ausu spilventiņi ar polsterētu galvas stīpu padara austiņas ērtas ilgstošai valkāšanai. Pateicoties salokāmajam dizainam, austiņas ir ērti nēsāt līdzi jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties klausīties mūziku. Jautājiet Siri vai Hey Google Siri vai Hey Google ir tikai vienas pogas attālumā: aktivizējiet savas ierīces balss asistentu, nospiežot daudzfunkcionālo pogu.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņas uz ausīm Jaudīga JBL Pure Bass skaņa Iebūvēts mikrofons un vadības elementi uz austiņām Uzticams Bluetooth 5.0 savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 40 stundām un ātrās uzlādes atbalsts
description_short_et - Bezvadu austiņas ausīs Jaudīga JBL Pure Bass skaņa Integrēts mikrofons un vadības pogas uz austiņām Izturīgs Bluetooth 5.0 savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 40 stundām nepārtraukti un ātras uzlādes atbalsts
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīsJBL Pure Bass jaudīga skaņaItegrēts mikrofons un vadības pogas ausīsDroša Bluetooth 5.0 savienojamībaBaterija darbojas līdz 40 stundām bez pārtraukuma un atbalsta ātru uzlādi.
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
dziļums - 20.8
EAN - 6925281987649
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 40 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 2 mirkļi
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 2 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
gross_weight - 0.374
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_83289_1.jpeg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kods - JBLT510BTBLUEU
Kolonnas - pretestība - 32 Ω
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Kopā - svars (g) - 160
LargeDescHTML - Visi basi, visu dienu.JBL Tune 510BT austiņas ļauj straumēt jaudīgu JBL Pure Bass skaņu bez jebkādiem ierobežojumiem. Viegli lietojamas, šīs austiņas nodrošina līdz pat 40 stundām tīra baudījuma un papildu 2 stundas akumulatora darbības, izmantojot tikai 5 minūšu ilgu USB-C uzlādes kabeli. Un, ja, skatoties videoklipu citā ierīcē, pienāk zvans, JBL Tune 510BT nemanāmi pārslēdzas uz mobilo tālruni. JBL Tune 510BT austiņas ir aprīkotas ar Bluetooth 5.0 un ir ērtas, un tās ļauj arī izveidot savienojumu ar Siri vai Google, neizmantojot mobilo ierīci. JBL Tune 510BT austiņas ir pieejamas vairākās svaigās krāsās un ir salokāmas, lai tās būtu viegli pārnēsājamas, un tās ir "paņem un ej" risinājums, kas palīdz jums ieviest mūziku visos jūsu aizņemtās dzīves aspektos.
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - JBL bezvadu austiņas Tune 510BT, zilas
net_weight - 0.159
Nosaukums - JBL Tune 510BT Blue
nosaukums_lv - JBL bezvadu austiņas Tune 510BT, zilas
nosaukums_lv - JBL bezvadu austiņas Tune 510BT, zilas
nosaukums_ru - JBL bezvadu austiņas Tune 510BT, zilas
platums - 5
ražotāja_kods - JBLT510BTBLUEU
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Darba frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojamība - Darbības frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Darbības frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojums - Darbības frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
Skaļruņi - Elements - 32 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - jutība - 103 dB
Skaļruņi - jutība - 103 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 103 dB
Skaļruņi - pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svītrkods - 6925281987649
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsu - Zilais
Vispārīgi - Svars (g) - 160
Vispārīgi - Svars (g) - 160
Vispārīgi - Svars (g) - 160
zīmols - JBL
Desc - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: 32 Ohm, Jutīgums: 103,5 db, Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
height - 22.6
Kõrvaklapid - Elemendid - 32 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 103 dB
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
Toide - Aku kestvus - 40 tundi
Power source - Battery life - 40 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 40 часов
Toide - Aku tüüp - Liitium-polümeer aku
Power source - Battery type - Lithium polymer battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-полимерный аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Toide - Laadimisaeg - 2 tundi
Power source - Charging time - 2 hours
Источник питания - Время зарядки - 2 часа
Power source - Fast charging - 5 minutes = 2 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 5 минут = 2 часа
Toide - Kiirlaadimine - 5 minutit = 2 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - JBL Tune 510BT juhtmevabad kõrvaklapid tagavad tänu JBL Pure Bass helile endassehaarava muusikanaudingu ilma tüütute juhtmeteta. Kerge ja kompaktne kõrvapealne disain tagab üheaegselt nii maksimaalse mugavuse kui suurepärase helikvaliteedi. Naudi juhtmevaba muusikat kuni 40 tundi järjest ning kasuta kiirlaadimist, et vaid 5-minutilise laadimisega veel 2 tundi kuulamisaega saada. Tänu Multi-point tehnoloogiale saad kõrvaklappidega ühendada mitu Bluetooth seadet korraga ning sujuvalt nende vahel valida – nii ei jää tahvelarvutis videote vaatamise ajal ükski telefonikõne vahele. Hõlpsaks kaasaskandmiseks on JBL Tune 510BT kokkupandavad, nii et saad need endaga kõikjale kaasa võtta. JBL Pure Bass heli
Juba aastakümneid on JBL seisnud hea selle eest, et suurtes kontserdisaalides kõlav heli oleks kvaliteetne ja võimas ning selle sama eesmärgiga on loodud ka nende JBL kõrvaklappide heli – sügav ja võimas. Kuni 40 tundi muusikat
Naudi muusikat kuni 40 tundi järjest kõigest 2-tunnise laadimisajaga. Lisaks saad 5-minutilise kiirlaadimisega tervelt 2 tundi kuulamisaega juurde. Integreeritud mikrofon ja mugavad juhtnupud
Kõrvaklappide küljele on paigaldatud juhtnupud, mille kaudu saad muusikapalasid vahetada ja pausile panna ning tänu integreeritud mikrofonile vastata ka kõnedele. Kerge, mugav ja volditav disain
Praktiline kokkuvolditav disain ja kerged materjalid teevad need kõrvaklapid eriti kompaktseks ning mugavaks. Pehmed kõrvapadjad võimaldavad kõrvaklappe hõlpsasti kanda ka pikema aja vältel ning tänu volditavale disainile on neid lihtne alati kaasas kanda. Lihtne ühenduvus erinevate seadmetega
Vaheta hõlpsasti erinevate seadmete vahel. Kui näiteks tahvelarvutist video vaatamise ajal tuleb nutitelefonile kiire kõne, saad kiiresti vahetada kõrvaklappidega ühenduses olevat seadet. Küsi Siri või Google käest
Aktiveeri Siri või Google nutiabiline vaid ühe nupuvajutusega.
description_lv -
description_en - All bass, all day long.
The JBL Tune 510BT headphones let you stream powerful JBL Pure Bass sound with no strings attached. Easy to use, these headphones provide up to 40 hours of pure pleasure and an extra 2 hours of battery with just 5 minutes of power with the USB-C charging cable. And if a call comes in while you are watching a video on another device, the JBL Tune 510BT seamlessly switches to your mobile. Bluetooth 5.0 enabled and designed to be comfortable, the JBL Tune 510BT headphones also allow you to connect to Siri or Google without using your mobile device. Available in multiple fresh colors and foldable for easy portability, the JBL Tune 510BT headphones are a grab ‘n go solution that helps you to inject music into every aspect of your busy life. JBL Pure Bass Sound
It features the renowned JBL Pure Bass sound, which can be found in the most famous venues all around the world. Up to 40H battery life and speed charge (5mins = 2H)
For long-lasting fun, listen wirelessly for 40 hours and recharge the battery in as little as 2 hours with the convenient Type-C USB cable. A quick 5-minute recharge gives you 2 additional hours of music. Multi-point connections
Allows you to effortlessly switchh from one Bluetooth device to another. You can simply switch from a video on your tablet to a call on your mobile phone, so that you'll never miss a call. Hands-free calls
Easily control your sound and manage your calls from your headphones with the convenient buttons on the ear-cup. Lightweight, comfortable and foldable designed
The lightweigth materials and soft ear cushions with a padded headband make the headphones comfortable to wear for extended periods. The foldable design makes it convenient for you to carry your headphones anywhere and anytime you want music. Ask Siri or Hey Google
Siri or Hey Google is just a button away: activate the voice assistant of your device by pushing the multi-function button.
description_ru -
description_short_en - Wireless on-ear headset Powerful JBL Pure Bass sound Built-in microphone & controls on ear cups Reliable Bluetooth 5.0 connection Battery lasts up to 40 hours & supports fast charging
description_short_et - Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Võimas JBL Pure Bass heli Integreeritud mikrofon ja juhtnupud klappidel Töökindel Bluetooth 5.0 ühendus Aku kestab kuni 40 tundi järjest & toetab kiirlaadimist
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладышиМощный звук JBL Pure BassВстроенный микрофон и кнопки управление на наушникахНадежное соединение Bluetooth 5.0Аккумулятор работает до 40 часов подряд и поддерживает быструю зарядку
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
depth - 20.8
EAN - 6925281987649
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 40 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 5 minutes = 2 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
gross_weight - 0.374
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_83289_1.jpeg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Code - JBLT510BTBLUEU
Колонки - Сопротивление - 32 Ω
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Общее - Вес (г) - 160
LargeDescHTML - All bass, all day long.The JBL Tune 510BT headphones let you stream powerful JBL Pure Bass sound with no strings attached. Easy to use, these headphones provide up to 40 hours of pure pleasure and an extra 2 hours of battery with just 5 minutes of power with the USB-C charging cable. And if a call comes in while you are watching a video on another device, the JBL Tune 510BT seamlessly switches to your mobile. Bluetooth 5.0 enabled and designed to be comfortable, the JBL Tune 510BT headphones also allow you to connect to Siri or Google without using your mobile device. Available in multiple fresh colors and foldable for easy portability, the JBL Tune 510BT headphones are a grab ‘n go solution that helps you to inject music into every aspect of your busy life.
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - JBL juhtmevabad kõrvaklapid Tune 510BT, sinine
net_weight - 0.159
Name - JBL Tune 510BT Blue
name_en - JBL wireless headset Tune 510BT, blue
name_lv - JBL wireless headset Tune 510BT, blue
name_ru - JBL беспровдные наушники Tune 510BT, синий
width - 5
manufacturer_code - JBLT510BTBLUEU
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HFP
Connectivity - Bluetooth protocols - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.0
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Darba frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Connectivity - Operating frequency - 2.4 - 2.4835 GHz
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Соединение - Bluetooth протоколы - HFP
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.0
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Töösagedus - 2,4 - 2,4835 GHz
Соединение - Рабочая частота - 2,4 - 2,4835 GHz
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Speakers - Drivers - 32 mm
Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
Колонки - Элементы - 32 мм
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sensitivity - 103 dB
Колонки - Чувствительность - 103 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 103 dB
Speakers - Impendance - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
barcode - 6925281987649
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Chargin cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Üldine - Värvus - Sinine
Общее - Цвет - Синий
General - Color - Blue
General - Weight (g) - 160
Üldine - Kaal (g) - 160
Vispārīgi - Svars (g) - 160
brand - JBL
50,13 €
JBL Tune 510BT, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas