Swissten Bone Conduction, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 771615 Preces kods: 51106091
Noliktavā 20 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
32,06 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 16
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_lv - Bluetooth austiņas SWISSTEN BONE CONDUCTION ir izstrādātas maksimālai lietotāja drošībai un komfortam. Unikālā balss pārraides tehnoloģija caur vaigu kaulu nodrošina ērtu klausīšanos, neizslēdzot apkārtējo troksni. Austiņās ir mikrofons tālruņa zvaniem un daudzfunkcionālas pogas. Iepakotas SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā. Maksimāla drošība Austiņām SWISSTEN BONE CONDUCTION ir inovatīva skaņas pārneses tehnoloģija caur kaulu pie skaņas caurules tieši uz iekšējo ausi. Šī tehnoloģija nodrošina ērtu klausīšanos, no vienas puses, un apkārtējās skaņas uztveršanas iespēju, no otras puses. Tas ir ļoti droši pārvietošanās laikā satiksmē. austiņas vairs neizkrīt no ausīm austiņu konstrukcija nodrošina iespēju pilnīgi brīvi un bezrūpīgi pārvietoties. Jums vairs nav jāuztraucas par austiņu izkrišanu no ausīm. Specifikācijas: Bluetooth: Bluetooth profili: V5.0 Svars: 16 g Bluetooth profili: Baterija: 10m Klausīšanās laiks: 6h Gaidīšanas laiks: 120h Baterijas ietilpība: 140 mAh Uzlādes laiks: 2h
description_lv - Bluetooth austiņas SWISSTEN BONE CONDUCTION ir paredzētas maksimālai drošībai un lietotāja komfortam. Unikālā balss pārraides tehnoloģija caur vaigu kaulu nodrošina ērtu klausīšanos, neizslēdzot apkārtējo troksni. Austiņās ir mikrofons tālruņa zvaniem un daudzfunkciju pogas. Iepakots SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā. Maksimāla drošība Austiņām SWISSTEN BONE CONDUCTION ir inovatīva skaņas pārnešanas tehnoloģija caur kaulu pie skaņas caurules tieši uz iekšējo ausu. Šī tehnoloģija nodrošina ērtu klausīšanos, no vienas puses, un iespējamo apkārtējās vides skaņas uztveri, no otras puses. Tas ir ļoti droši pārvietošanās laikā satiksmē. No ausīm vairs nekrīt austiņas Austiņu dizains nodrošina pilnīgi brīvas un bezrūpīgas kustības iespēju. Jums vairs nav jārūpējas par austiņu izkrišanu no ausīm. Specifikācijas: Bluetooth: V5.0 Svars: 16g Bluetooth profili: A2DP, AVRCP Diapazons: 10 m Klausīšanās laiks: 6 stundas Gaidīšanas laiks: 120 stundas Akumulatora ietilpība: 140 mAh Uzlādes laiks: 2h
description_ru - SWISSTEN BONE CONDUCTION Bluetooth austiņas ir izstrādātas maksimālai lietotāja drošībai un komfortam. Unikālā balss pārraides tehnoloģija caur vaigu kaulu nodrošina ērtu klausīšanos, neizslēdzot svešus trokšņus. Austiņās ir mikrofons tālruņa zvaniem un daudzfunkcionālas pogas. Iepakotas SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā Maksimāla drošība SWISSTEN BONE CONDUCTION austiņas ir aprīkotas ar inovatīvu tehnoloģiju, kas caur vaigu kaulu, izmantojot skaņas caurulīti, pārraida skaņu tieši uz iekšējo ausi. Šī tehnoloģija nodrošina ērtu klausīšanos, no vienas puses, un iespēju uztvert apkārtējo skaņu, no otras puses. Tas ir ļoti droši, braucot satiksmē. Ausu spraudņi vairs neizkrīt no ausīm Ausu spraudņu konstrukcija nodrošina, ka varat brīvi un bezrūpīgi pārvietoties. Jums nekad nebūs jāuztraucas par to, ka austiņas izkritīs. Specifikācijas: Bluetooth: V5.0 Svars: 16 g Bluetooth profili: A2DP, AVRCP Darbības diapazons: 10 m Klausīšanās laiks: 6 h Gaidīšanas laiks: 120 h Baterijas ietilpība: 140 mAh Uzlādes laiks: 2 h.
EAN - 8595217476868
gross_weight - 0.1 kg
Modelis - 51106091
Ražotājs - SWISSTEN
svars - 0.016 kg
title_lv - Swissten Bluetooth Bone Conduction Bezvadu Austiņas
title_lv - Swissten Bluetooth kaulu vadīšanas austiņas
title_ru - Swissten Bluetooth Bone Conduction Bluetooth Наушники
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_en - Bluetooth earphones SWISSTEN BONE CONDUCTION are designed for maximum safety and comfort of user. Unique technology of voice transfer through the cheek-bone ensures comfortable listening without elimination of the ambient noise. Earphones have microphone for phone calls and multifunction buttons. Packed in SWISSTEN retail pack.
Maximum safety
Earphones SWISSTEN BONE CONDUCTION have innovative technology of sound transfer through the bone at sound pipe directly to the inner ear. This technology ensures comfortable listening on the one hand and possibility of ambient sound perception on the other hand. This is very safe during the move in the traffic.
No more earphones falling out of your ears
Design of earphones ensures possibility of totally free and carefree movement. You don't have to care anymore about falling earphones out of your ears.
Specifications:
Bluetooth: V5.0
Weight: 16g
Bluetooth profiles: A2DP, AVRCP
Range: 10m
Time of listening: 6h
Standby time: 120h
Battery capacity: 140 mAh
Charging time: 2h
description_lv - Bluetooth austiņas SWISSTEN BONE CONDUCTION ir paredzētas maksimālai drošībai un lietotāja komfortam. Unikālā balss pārraides tehnoloģija caur vaigu kaulu nodrošina ērtu klausīšanos, neizslēdzot apkārtējo troksni. Austiņās ir mikrofons tālruņa zvaniem un daudzfunkciju pogas. Iepakots SWISSTEN mazumtirdzniecības iepakojumā.
Maksimāla drošība
Austiņām SWISSTEN BONE CONDUCTION ir inovatīva skaņas pārnešanas tehnoloģija caur kaulu pie skaņas caurules tieši uz iekšējo ausu. Šī tehnoloģija nodrošina ērtu klausīšanos, no vienas puses, un iespējamo apkārtējās vides skaņas uztveri, no otras puses. Tas ir ļoti droši pārvietošanās laikā satiksmē.
No ausīm vairs nekrīt austiņas
Austiņu dizains nodrošina pilnīgi brīvas un bezrūpīgas kustības iespēju. Jums vairs nav jārūpējas par austiņu izkrišanu no ausīm.
Specifikācijas:
Bluetooth: V5.0
Svars: 16g
Bluetooth profili: A2DP, AVRCP
Diapazons: 10 m
Klausīšanās laiks: 6 stundas
Gaidīšanas laiks: 120 stundas
Akumulatora ietilpība: 140 mAh
Uzlādes laiks: 2h
description_ru - Наушники Bluetooth SWISSTEN BONE CONDUCTION разработаны для максимальной безопасности и комфорта пользователя. Уникальная технология передачи голоса через скулу обеспечивает комфортное прослушивание без устранения посторонних шумов. Наушники имеют микрофон для телефонных звонков и многофункциональные кнопки. Упаковано в розничную упаковку SWISSTEN.
Максимальная безопасность
Наушники SWISSTEN BONE CONDUCTION имеют инновационную технологию передачи звука через кость по звуковой трубе непосредственно во внутреннее ухо. Эта технология обеспечивает комфортное прослушивание с одной стороны и возможность восприятия окружающего звука с другой. Это очень безопасно во время движения в пробках.
Наушники больше не выпадают из ушей
Дизайн наушников обеспечивает возможность абсолютно свободного и беззаботного передвижения. Вам больше не нужно беспокоиться о том, что наушники выпадают из ушей.
Характеристики:
Bluetooth: V5.0
Вес: 16 г
Профили Bluetooth: A2DP, AVRCP
Диапазон: 10 м
Время прослушивания: 6ч.
Время ожидания: 120 часов
Емкость аккумулятора: 140 мАч
Время зарядки: 2 часа
EAN - 8595217476868
gross_weight - 0.1 kg
Model - 51106091
Producer - SWISSTEN
weight - 0.016 kg
title_lv - Swissten Bluetooth Bone Conduction Bezvadu Austiņas
title_en - Swissten Bluetooth Bone Conduction Earphones
title_ru - Swissten Bluetooth Bone Conduction Bluetooth Наушники
32,06 €
Swissten Bone Conduction, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas