Xiaomi Redmi Buds 3

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 768059 Preces kods: 34240
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi
42,21 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : N/A
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - akumulatora ietilpība (uzlādes korpuss) - 310 mAh
Akumulators - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
Akumulators - Akumulatoru tehnoloģija - Litija polimēru (LiPo)
Akumulators - darbojas ar akumulatoru - Jā
Akumulators - Ieejas spriegums (austiņas) - 5 V
Akumulators - ieejas spriegums (uzlādes korpuss) - 5 V
Akumulators - kreisās austiņas akumulatora ietilpība - 35 mAh
Akumulators - labās austiņas akumulatora ietilpība - 35 mAh
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 5, 20
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ar uzlādes korpusu) - 20 h
Akumulators - uzlādes avots - USB
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: Nav zināms, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
Austiņas - Akustiskā sistēma - Daļēji slēgts
Austiņas - Ausu savienojums - Intraaurāli
Austiņas - Draivera tips - Dinamiskā
Austiņas - Elements - 12 mm
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 35 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 35 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 35 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 310 mAh (lādēšanas kārba)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 310 mAh (lādēšanas kārba)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 310 mAh (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēra akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
category_en - Audio
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
Darbības rādītāji - austiņu tips - Bināurālā
description_et - Iegremdē sevi mūzikā Vieglas, ausīs iebūvējamas austiņas Augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāte Divu mikrofonu sistēma, kas slāpē trokšņus, kad veicat zvanu Īpaši ilgs 20 stundu akumulatora darbības laiks Tik vieglas un ērtas, ka aizmirsīsiet, ka tās tur ir.Sver tikai 4,5 g Redmi Buds 3 cieši pieguļ jūsu auss kontūrām, lai jūs varētu klausīties stundām ilgi bez diskomforta. Elegantajam un kompaktajam kompaktajam lādēšanas futrālim ir gludas, noapaļotas kontūras, bet arī cietas malas, kas nodrošina ērtu satvērienu. Augsta spīduma apdare atvieglo korpusa tīrīšanu. Vienkārši labāka skaņa Pateicoties Qualcomm® QCC3040 Bluetooth® mikroshēmai un pilnīgi jaunajai Bluetooth® 5.2 tehnoloģijai, Redmi Buds 3 piedāvā ātrāku un vienmērīgāku skaņu, nodrošinot izcilu klausīšanās pieredzi. Augstas kvalitātes saturs augstas kvalitātes skaņai Izbaudiet detalizētāku skaņu, pateicoties 12 mm dinamiskajam draiverim. Xiaomi Sound Lab kalibrēts, šis draiveris nodrošina bagātīgus zemos toņus, skaidrus augstos toņus un nemainīgi labāku skaņas kvalitāti. Divu mikrofonu trokšņu slāpēšana zvaniem Redmi Buds 3 ir divi iebūvēti īpaši jutīgi mikrofoni un Qualcomm® cVc™ atbalss slāpēšanas un trokšņu samazināšanas tehnoloģija, kas dinamiski samazina apkārtējo troksni un atbalsis. Tas nozīmē, ka zvani vienmēr būs skaidri. Īpaši ilgs 20 stundu akumulatora darbības laiks Lai gan Redmi Buds 3 austiņas ir nelielas un vieglas, to akumulatora darbības laiks nav kompromiss. Ar vienu uzlādi varat baudīt līdz pat 5 stundām mūzikas atskaņošanas pēc kārtas, un, izmantojot uzlādes futrālīti, akumulatora darbības laiks vienmēr ir līdz pat 20 stundām. Tikai ar 10 minūšu uzlādi varat palielināt akumulatora darbības laiku līdz 1,5 stundām. IP54 putekļu un ūdensnecaurlaidīgs dizains Redmi Buds 3 austiņas atbilst IP54 putekļu un ūdensizturības standartiem (putekļu izturība līdz 5. līmenim un ūdensizturība līdz 4. līmenim), tāpēc tās ir noturīgas pret noplūdēm un sviedriem.
description_lv -
description_lv - Iegremdē ritmu Vieglas, daļēji iebūvējamas ausu austiņas Augstas izšķirtspējas skaņas kvalitāte Divu mikrofonu trokšņu slāpēšana zvaniem Īpaši ilgs 20 stundu akumulatora darbības laiks Aizmirstami vieglas un ērtas Redmi pirmās daļēji iebūvējamās ausu austiņas, kas katra sver tikai 4,5 g* un cieši pielāgojas jūsu auss kontūrām, lai jūs varētu klausīties stundām ilgi, nejūtot diskomfortu. Gluds un kompakts uzlādes futrālis Pilnīgi jaunā kompaktā uzlādes futrāļa dizainā ir gan gludas, noapaļotas kontūras, gan cietas malas, kas nodrošina ērtāku satvērienu. Pateicoties spīdīgajai apdarei, futrāli ir viegli tīrīt. Vienkārši labāka skaņa Pateicoties Qualcomm® QCC3040 Bluetooth® mikroshēmai un pilnīgi jaunajai Bluetooth® 5.2 tehnoloģijai, Redmi Buds 3 nodrošina ātrāku un stabilāku skaņas pārraidi, nodrošinot izcilu klausīšanās pieredzi. Kvalitatīva aparatūra kvalitatīvai klausīšanās pieredzei Izbaudiet detalizētāku skaņu ar mūsu lielo, 12 mm dinamisko draiveri, kas izgatavots no kompozītmateriāliem. Šis draiveris, ko prasmīgi kalibrējusi Xiaomi skaņas laboratorija, nodrošina bagātīgus zemos toņus, skaidrus augstos toņus un nemainīgi izcilu skaņas kvalitāti. Divu mikrofonu trokšņu slāpēšana zvaniem Redmi Buds 3 iebūvētie divi augstas jutības mikrofoni kopā ar Qualcomm® cVc™ atbalss slāpēšanas un trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju dinamiski samazina apkārtējo troksni un efektīvi samazina atbalsis. Tas nozīmē, ka vienmēr varat baudīt skaidrus zvanus. Īpaši ilgs 20 stundu akumulatora darbības laiks Lai gan Redmi Buds 3 ir mazas un vieglas, tās nodrošina gan jaudu, gan komfortu. Izbaudiet līdz pat 5 stundām akumulatora darbības ilgumu ar vienu uzlādi vai līdz pat 20 stundām, ja tās tiek izmantotas kopā ar uzlādes korpusu. Atpūtieties un atgriezieties pie mūzikas. Izbaudiet līdz 1,5 stundām ilgu atskaņošanu ar vienu 10 minūšu uzlādi. Viena uzlāde: 5 stundas Kopējais akumulatora darbības laiks kopā ar futrālīti: 20 stundas IP54 putekļu un ūdensizturība Redmi Buds 3 austiņas ir prasmīgi izstrādātas, lai atbilstu IP54 putekļu un ūdensizturības standartiem (5. līmeņa putekļuizturība un 4. līmeņa ūdensizturība), padarot austiņas drošas pret noplūdēm un sviedriem.
description_lv - Xiaomi Redmi Buds 3 ir Bluetooth austiņas, kas ļauj pārslēgt dziesmas vai palielināt un samazināt skaļumu, izmantojot skārienvadību. Šīs austiņas ir saderīgas arī ar visiem balss asistentiem un ļauj jums vadīt viedtālruni, piemēram, atskaņot dziesmu vai atbildēt uz zvanu ar balsi. Galvenās iezīmes: - Bluetooth 5.2, ātrs un stabils savienojums - Zema latence, piemērotas spēlēm - 12 mm dinamiskais draiveris, lieliska skaņas kvalitāte - Austiņas sver 4,5 g - AptX atskaņo katru skaņas detaļu - 5+15 stundas, lielisks akumulatora darbības laiks Raksturojums: Produkta nosaukums: Xiaomi Redmi Buds 3 Modelis: Xiaomi Redmi Buds 3: BHR5173CN Skaidra balss uztveršanas tehnoloģija: Qualcomm® cVc™ Bluetooth versija: Uzlādes laiks: līdz 1 stundai Uzlādes laiks no uzlādes futrāļa: līdz 2 stundām Atskaņošanas laiks: līdz 5 stundām Baterijas darbības laiks ar uzlādes futrāli: līdz 5 stundām Baterijas darbības laiks ar uzlādes futrāli: līdz 1 stundai: Akumulatora tips: litija jonu Akumulatora ietilpība (vienām austiņām): aptuveni 20,5 stundas: Akumulatora ietilpība: 35 mAh Akumulatora ietilpība (lādēšanas futrālis): 310 mAh Atbalsta protokols: Galvenās funkcijas: mūzikas atskaņošana/pauze, nākamā dziesma, zvanu atgādinājums, divbalsīgs zvans, balss atgādinājums.
description_lv - Xiaomi Redmi Buds 3 ir Bluetooth austiņas, kas ļauj pārslēgt trekus vai palielināt un samazināt skaļumu, izmantojot skārienvadības. Šīs austiņas ir saderīgas arī ar visiem balss palīgiem un ļauj vadīt viedtālruni, piemēram, atskaņot dziesmu vai atbildēt uz zvanu ar balsi. Galvenās īpašības: - Bluetooth 5.2, ātrs un stabils savienojums - Zems latentums, piemērots spēlēm - 12 mm dinamiskais draiveris, izcila skaņas kvalitāte - Austiņas, kas sver 4,5 g - AptX atskaņo katru skaņas detaļu - 5+15 stundas, lielisks akumulatora darbības laiks Raksturlielumi: Produkta nosaukums: Xiaomi Redmi Buds 3 Modelis: BHR5173CN Skaidras balss uztveršanas tehnoloģija: Qualcomm® cVc™ Bluetooth versija: Bluetooth 5.2 AptX Darbības diapazons: 10 m (atklāta telpa bez šķēršļiem) Austiņu uzlādes laiks: līdz 1 stundai Uzlādes korpusa uzlādes laiks: līdz 2 stundām Atskaņošanas laiks: līdz 5 stundām Akumulatora darbības laiks ar uzlādes korpusu: Apm. 20,5 stundas Akumulatora tips: litija jonu Akumulatora ietilpība (vienas austiņas): 35 mAh Akumulatora ietilpība (lādēšanas korpuss): 310 mAh Atbalsta protokols: HFP/HSP/A2DP/AVRCP Galvenās funkcijas: mūzikas atskaņošana/pauze, nākamais treks, zvana atgādinājums, binaurālais zvans, balss atgādinājums
description_ru -
description_ru - Xiaomi Redmi Buds 3 ir Bluetooth austiņas, kas ļauj pārslēgt dziesmas vai palielināt un samazināt skaļumu, izmantojot skārienvadību. Šīs austiņas ir saderīgas arī ar visiem balss palīgiem un ļauj jums vadīt viedtālruni, piemēram, ieslēgt dziesmu vai pieņemt zvanu ar balsi. Galvenās funkcijas: - Bluetooth 5.2, ātrs un stabils savienojums - Zema latence, piemērotas spēlēm - 12 mm dinamiskais draiveris, izcila skaņas kvalitāte - 4,5 g austiņas - AptX fiksē katru skaņas detaļu - 5+15 stundas, lielisks akumulatora darbības laiks Specifikācijas: Produkta nosaukums: Xiaomi Redmi Buds 3 Modelis: BHR5173CN Clear Voice Capture Technology: Qualcomm® cVc™ Bluetooth versija: Bluetooth 5.2 AptX Darbības diapazons: 10 m (atklātā telpā bez šķēršļiem) Austiņu uzlādes laiks: līdz 1 stundai Uzlādes laiks uzlādes korpusam: līdz 2 stundām Atskaņošanas laiks: līdz 5 stundām Akumulatora darbības laiks ar uzlādes korpusu: aptuveni 20,5 stundas Akumulatora tips: litija jonu Akumulatora ietilpība (vienām austiņām): Akumulatora ietilpība: 35 mAh Akumulatora ietilpība (lādēšanas futrālis): Atbalsta protokolu: HFP/HSP/A2DP/AVRCP Galvenās funkcijas: mūzikas atskaņošana/pauze, nākamā dziesma, zvanu atgādinājums, divbalsīgs zvans, balss atgādinājums.
description_short_en - Bezvadu austiņas Iebūvēts mikrofons ar trokšņu samazināšanu Līdz 5 stundām nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas un ātras uzlādes Līdz 20 stundām ar uzlādes futrālīti Pret šļakatām noturīgs dizains
description_short_et - Bezvadu austiņas Bezvadu mikrofons ar brīvroku mikrofonu un austiņu atcelšanu zvaniem brīvroku režīmā Līdz 5 stundām mūzikas klausīšanās + atbalsta ātru uzlādi Ar uzlādes futrālīti akumulators darbojas līdz pat 20 stundām Pret šļakatām izturīgs dizains.
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīs Trokšņu slāpēšanas mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Līdz 5 stundām mūzikas klausīšanās + ātrās uzlādes atbalsts Akumulatora darbības ilgums līdz 20 stundām ar lādētāju Pret šļakatām izturīgs dizains
dimensionalWeight - 58
Dizains - austiņu dizains - Aarbuds
Dizains - austiņu dizains - Austiņu aizbāžņi
Dizains - Austiņu dizains - Ieaušu austiņas
Dizains - austiņu dizains - Pogas ausu aizbāžņi
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
EAN - 6934177746338
Eans - 6934177746338
EAN_kods - 6934177746338
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 35 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 310 mAh (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 mirkļi
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
garantijaType - G
gross_weight - 0.167 kg
guaranteeLength - 24
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - Garantijas karte - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārba - Jā
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas savienotāja tips - USB Type-C
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas tips - Wired
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_84255_1.jpeg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kategorija_1 - Tālruņi un navigācija
Kategorija_2 - Mobilie tālruņi - Aksesuāri
Kods - BHR5174GL
Kopā - svars (g) - 4,5
LargeDescHTML -
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85183000
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofonu skaits - 2
Modelis - BHR5174GL
name_et - Xiaomi Redmi Buds 3 bezvadu austiņas, baltas
Nosaukums - Xiaomi Mi Redmi Buds 3
Nosaukums - Xiaomi Redmi Buds 3 balts
Nosaukums - Xiaomi Redmi Buds 3 White
nosaukums_lv - Xiaomi Redmi Buds 3, balts
nosaukums_lv - Xiaomi Redmi Buds 3, balts
nosaukums_ru - Xiaomi Redmi Buds 3, balts
Piegādātāja funkcijas - Akumulatora darbības laiks - 300 min
ProducerCode - 34240
producerCode - BHR5174GL
productName - Xiaomi Redmi Buds 3 austiņas True Wireless Stereo (TWS) In-ear zvaniem/mūzikai Bluetooth White
productSize - Parasts
ražotāja_kods - BHR5174GL
Ražotāja_kods - BHR5174GL
Ražotājs - Xiaomi
Ražotājs - Xiaomi
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamības porti un saskarnes - Bezvadu diapazons - 10 m
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth versija - 5.2
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - True Wireless Stereo (TWS)
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
ShortDescription -
sizeX - 155
sizeY - 75
sizeZ - 25
Skaļruņi - Draiveri - 12 mm
Skaļruņi - Draiveri - 12 mm
Skaļruņi - Elements - 12 mm
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Svars - 0,07
svars - 0.088 kg
svars - 95
Svars un izmēri - Augstums - 18.7 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 16.9 mm
Svars un izmēri - Kreisās austiņas svars - 4.5 g
Svars un izmēri - Labās austiņas svars - 4.5 g
Svars un izmēri - lādēšanas kārbas izmēri (W x D x H) - 49.6 x 49.6 x 24.4 mm
Svars un izmēri - Platums - 40.7 mm
svītrkods - 6934177746338
title_lv - Xiaomi Redmi Buds 3 TWS bezvadu austiņas
title_lv - Xiaomi Redmi Buds 3 TWS Bezvadu Austiņas
title_ru - Xiaomi Redmi Buds 3 TWS bezvadu austiņas
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Vairāku atslēgu
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Zvani/muzika
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - Produkta krāsa - White
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Vadības veids - Pieskarieties
Veiktspēja - Valkāšanas stils - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP54
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IP54
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IP54
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IP54
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Putekļu necaurlaidīgs
Vispārīgi - Svars (g) - 4,5
Vispārīgi - Svars (g) - 4,5
Vispārīgi - Svars (g) - 4.5
zīmols - Xiaomi
Battery - Battery capacity (charging case) - 310 mAh
Battery - Battery type - Built-in battery
Battery - Battery technology - Lithium Polymer (LiPo)
Battery - Battery operated - Yes
Battery - Input voltage (earpieces) - 5 V
Battery - Input voltage (charging case) - 5 V
Battery - Left earpiece battery capacity - 35 mAh
Battery - Right earpiece battery capacity - 35 mAh
Battery - Continuous audio playback time - 5, 20
Battery - Continuous audio playback time (with charging case) - 20 h
Battery - Charging source - USB
Desc - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: Nav zināms, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
Headphones - Acoustic system - Semi-closed
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Headphones - Driver type - Dynamic
Kõrvaklapid - Elemendid - 12 mm
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 5 tundi
Power source - Battery life - 5 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов
Power source - Battery life - 15 hours (charging case)
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (коробка для зарядки)
Toide - Aku mahutavus - 35 mAh
Power source - Battery capacity - 35 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 35 mAh
Toide - Aku mahutavus - 310 mAh (laadimiskarp)
Источник питания - Емкость аккумулятора - 310 mAh (коробка для зарядки)
Power source - Battery capacity - 310 mAh (charging case)
Toide - Aku tüüp - Liitium-polümeer aku
Power source - Battery type - Lithium polymer battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-полимерный аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
category_en - Audio
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Аудио
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
Performance - Headset type - Binaural
description_et - Sukeldu muusikasse Kerged, kõrvasisesed kõrvaklapid Kõrge eraldusvõimega helikvaliteet Topeltmikrofonidega süsteem, mis summutab kõnesid tehes müra Eriti pikk 20-tunnine aku tööiga Nii kerged ja mugavad, et võid nad ära unustada
Ainult 4,5 g kaaluvad Redmi Buds 3 sobivad täpselt Su kõrva kontuuridega, nii et saad kuulata tunde järjest ilma ebamugavust tundmata. Elegantne ja kompaktne laadimiskarp
Kompaktselt laadimiskarbil on siledad, ümarad kontuurid aga ka kõvad servad, et seda oleks mugavam hoida. Kõrgläikega viimistlus teeb korpuse puhastamise lihtsaks. Lihtsalt parem heli
Qualcomm® QCC3040 Bluetooth® kiibistiku ja täiesti uue Bluetooth® 5.2 tehnoloogiaga Redmi Buds 3 pakuvad kiiremat ja sujuvamat heliedastust erakordse kuulamiskogemuse tagamiseks. Kvaliteetne sisu kvaliteetseks heliks
Naudi üksikasjalikumat heli tänu 12 mm dünaamilisele draiveriöe. See Xiaomi Sound Lab'i poolt kalibreeritud draiver pakub rikkalikke bassitoone, selgeid kõrgeid toone ja püsivalt paremat helikvaliteeti. Topeltmikrofonidega mürasummutus kõnede jaoks
Redmi Buds 3 on varustatud kahe sisseehitatud ülitundliku mikrofoniga ning Qualcomm® cVc™ kajasummutuse ja mürasummutustehnoloogiaga, mis vähendavad dünaamiliselt ümbritsevat müra ja kajasid. See tähendab, et saad alati nautida selgeid kõnesid. Eriti pikk 20-tunnine aku tööiga
Kuigi Redmi Buds 3 kõrvaklapid on väiksed ja kerged, ei tee need kompromisse akukestvuse osas. Naudi ühe laadimisega kuni 5 tundi järjestikust muusikat ning laadimiskarbiga oled alati varustatud kuni 20 tundi kestva akuga. Vaid 10-minutilise laadimisega saad kõrvaklappidele lisada kuni 1,5 tundi akukestvust. IP54 tolmu- ja veekindel disain
Redmi Buds 3 kõrvaklapid vastavad IP54 tolmu- ja veekindlusstandarditele (tase 5 tolmukindel ja tase 4 veekindel), muutes kõrvaklapid lekete ja higistamise eest kaitstuks.
description_lv -
description_en - Dive into the beat Lightweight, semi in-ear earbuds High-resolution sound quality Dual-microphone noise cancellation for calls Extra-long 20-hour battery life Forgettably lightweight and comfortable
Weighing only 4.5g each*, Redmi's first semi-in-ear earbuds closely fit the contours of your ear, so you can listen for hours without feeling any discomfort. Sleek and compact charging case
The all-new compact charging case design features both smooth, rounded contours and hard edges for a more comfortable grip.
The high-gloss finish makes the case easy to clean. Simply better sound
Featuring Qualcomm® QCC3040 Bluetooth® chipset and all-new Bluetooth® 5.2 technology, Redmi Buds 3 deliver faster and more consistent sound transmission, for an exceptional listening experience. Quality hardware for a quality listening experience
Enjoy more detailed sound with our large, 12mm dynamic driver made from composite materials. Expertly calibrated by the Xiaomi Sound Lab, this driver delivers rich bass tones, clear high tones, and consistently superior sound quality. Dual-microphone noise cancellation for calls
The dual high-sensitivity microphones built into the Redmi Buds 3, coupled with Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling and Noise Suppression Technology, dynamically reduce ambient noise and effectively minimise echoes. This means you can always enjoy clear calls. Extra-long 20-hour battery life
Though small and lightweight, the Redmi Buds 3 offers both power and comfort. Enjoy up to 5 hours of battery life on a single charge, or up to 20 hours' use when paired with the charging case. Relax and get back to your music. Enjoy up to 1.5 hours' playback from a single 10-minute charge. Single charge: 5 hours Total battery life with case: 20 hours IP54 dust and water resistant
The earbuds of the Redmi Buds 3 have been expertly designed to meet IP54 dust and water resistance standards (level 5 dustproof and level 4 water-resistant), making the earbuds safe from spills and sweat.
description_en - Xiaomi Redmi Buds 3 are Bluetooth headphones that allow you to switch tracks or increase and decrease the volume using touch controls. These headphones are also compatible with all voice assistants and allow you to control your smartphone, such as playing a song or answering a call with your voice.
Main features:
- Bluetooth 5.2, fast and stable connection
- Low latency, good for gaming
- 12 mm dynamic driver, excellent sound quality
- Headphones weighing 4.5 g
- AptX reproduces every sound detail
- 5+15 hours, excellent battery life
Characteristics:
Product name: Xiaomi Redmi Buds 3
Model: BHR5173CN
Clear Voice Capture Technology: Qualcomm® cVc™
Bluetooth version: Bluetooth 5.2 AptX
Operating range: 10 m (open space without obstacles)
Headphone charging time: up to 1 hour
Charging time of the charging case: up to 2 hours
Playback time: up to 5 hours
Battery life with charging case: Approx. 20.5 hours
Battery type: lithium ion
Battery capacity (one earphone): 35 mAh
Battery capacity (charging case): 310 mAh
Support protocol: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Main functions: play/pause music, next track, call reminder, binaural call, voice reminder
description_lv - Xiaomi Redmi Buds 3 ir Bluetooth austiņas, kas ļauj pārslēgt trekus vai palielināt un samazināt skaļumu, izmantojot skārienvadības. Šīs austiņas ir saderīgas arī ar visiem balss palīgiem un ļauj vadīt viedtālruni, piemēram, atskaņot dziesmu vai atbildēt uz zvanu ar balsi.
Galvenās īpašības:
- Bluetooth 5.2, ātrs un stabils savienojums
- Zems latentums, piemērots spēlēm
- 12 mm dinamiskais draiveris, izcila skaņas kvalitāte
- Austiņas, kas sver 4,5 g
- AptX atskaņo katru skaņas detaļu
- 5+15 stundas, lielisks akumulatora darbības laiks
Raksturlielumi:
Produkta nosaukums: Xiaomi Redmi Buds 3
Modelis: BHR5173CN
Skaidras balss uztveršanas tehnoloģija: Qualcomm® cVc™
Bluetooth versija: Bluetooth 5.2 AptX
Darbības diapazons: 10 m (atklāta telpa bez šķēršļiem)
Austiņu uzlādes laiks: līdz 1 stundai
Uzlādes korpusa uzlādes laiks: līdz 2 stundām
Atskaņošanas laiks: līdz 5 stundām
Akumulatora darbības laiks ar uzlādes korpusu: Apm. 20,5 stundas
Akumulatora tips: litija jonu
Akumulatora ietilpība (vienas austiņas): 35 mAh
Akumulatora ietilpība (lādēšanas korpuss): 310 mAh
Atbalsta protokols: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Galvenās funkcijas: mūzikas atskaņošana/pauze, nākamais treks, zvana atgādinājums, binaurālais zvans, balss atgādinājums
description_ru -
description_ru - Xiaomi Redmi Buds 3 — это Bluetooth-наушники, которые позволяют переключать треки или увеличивать и уменьшать громкость с помощью сенсорного управления. Эти наушники также совместимы со всеми голосовыми помощниками и позволяют управлять смартфононом, например включить песню или принять вызов голосом. Основные характеристики:
- Bluetooth 5.2, быстрое и стабильное соединение
- Низкая задержка, подходит для игр
- 12-мм динамический драйвер, превосходное качество звука
- Наушники весом 4,5 г
- AptX фиксирует каждую мелочь в звуке
- 5+15 часов, отличное время автономной работы
Характеристики:
Название продукта: Xiaomi Redmi Buds 3
Модель: BHR5173CN
Технология Clear Voice Capture: Qualcomm® cVc™
Версия Bluetooth: Bluetooth 5.2 AptX
Рабочий диапазон: 10 м (открытое пространство без препятствий)
Время зарядки наушников: до 1 часа
Время зарядки зарядного кейса: до 2 часов
Время воспроизведения: до 5 часов
Срок службы батареи с зарядным чехлом: прибл. 20,5 часов
Тип аккумулятора: литий-ионный
Емкость аккумулятора (один наушник): 35 мАч
Емкость аккумулятора (чехол для зарядки): 310 мАч
Протокол поддержки: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Основные функции: воспроизведение/пауза музыки, следующий трек, напоминание о вызове, бинауральный вызов, голосовое напоминание
description_short_en - Wireless earbuds Built-in mic with noise reduction Up to 5 hours of continuous music & fast charging Up to 20 hours with charging case Splashproof design
description_short_et - Juhtmevabad nööpkõrvaklapid Müravähendusega mikrofon käed-vabad kõnedeks Kuni 5 tundi muusika kuulamist + toetab kiirlaadimist Koos laadimiskarbiga kestab aku kuni 20 tundi Pritsmekindel disain
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладыши Микрофон с шумоподавлением для звонков в режиме громкой связи До 5 часов прослушивания музыки + поддержка быстрой зарядки Аккумулятор работает до 20 часов с зарядным устройством Дизайн с защитой от брызг
dimensionalWeight - 58
Design - Headphone design - Earbuds
Дизайн - Дизайн наушников - Наушники "затычки"
Dizains - Austiņu dizains - Ieaušu austiņas
Disain - Kõrvaklappide disain - Nööpkõrvaklapid
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
EAN - 6934177746338
Eans - 6934177746338
EAN_code - 6934177746338
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 35 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 310 mAh (charging case)
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
warrantyType - G
gross_weight - 0.167 kg
warrantyLength - 24
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Warranty card - Yes
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - Charging case - Yes
Packaging content - Charging case connector type - USB Type-C
Packaging content - Charging case type - Wired
Packaging content - Quick start guide - Yes
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_84255_1.jpeg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Category_1 - Phones and Navigation
Category_2 - Mobile Phones - Accessories
Code - BHR5174GL
Общее - Вес (г) - 4,5
LargeDescHTML -
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85183000
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Built-in
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Microphone - Number of microphones - 2
Model - BHR5174GL
name_et - Xiaomi juhtmevabad kõrvaklapid Redmi Buds 3, valge
Name - Xiaomi Mi Redmi Buds 3
Name - Xiaomi Redmi Buds 3 white
Name - Xiaomi Redmi Buds 3 White
name_en - Xiaomi Redmi Buds 3, white
name_lv - Xiaomi Redmi Buds 3, white
name_ru - Xiaomi Redmi Buds 3, белый
Supplier features - Battery life - 300 min
ProducerCode - 34240
producerCode - BHR5174GL
productName - Xiaomi Redmi Buds 3 Headset True Wireless Stereo (TWS) In-ear Calls/Music Bluetooth White
productSize - Normal
manufacturer_code - BHR5174GL
Manufacturer_code - BHR5174GL
Producer - Xiaomi
Manufacturer - Xiaomi
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.2
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Ports & interfaces - Wireless range - 10 m
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Bluetooth version - 5.2
Ports & interfaces - Connectivity technology - True Wireless Stereo (TWS)
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.2
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
ShortDescription -
sizeX - 155
sizeY - 75
sizeZ - 25
Speakers - Drivers - 12 mm
Skaļruņi - Draiveri - 12 mm
Колонки - Элементы - 12 мм
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Weight - 0,07
weight - 0.088 kg
weight - 95
Weight & dimensions - Height - 18.7 mm
Weight & dimensions - Depth - 16.9 mm
Weight & dimensions - Left earpiece weight - 4.5 g
Weight & dimensions - Right earpiece weight - 4.5 g
Weight & dimensions - Charging case dimensions (W x D x H) - 49.6 x 49.6 x 24.4 mm
Weight & dimensions - Width - 40.7 mm
barcode - 6934177746338
title_en - Xiaomi Redmi Buds 3 TWS Wireless Headphones
title_lv - Xiaomi Redmi Buds 3 TWS Bezvadu Austiņas
title_ru - Xiaomi Redmi Buds 3 TWS Беспроводные наушники
Performance - Operating keys - Multi-key
Performance - Recommended usage - Calls/Music
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Product colour - White
Performance - Product type - Headset
Performance - Control type - Touch
Performance - Wearing style - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IP54
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Putekļdrošs
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Chargin cable
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Ilmastikukindlus - IP54
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Ilmastikukindlus - Tolmukindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
General - Weather sealing - IP54
General - Weather sealing - Splash proof
General - Weather sealing - Dustproof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
Общее - Погодная устойчивость - IP54
Общее - Погодная устойчивость - Пылезащищенный
Üldine - Kaal (g) - 4,5
Vispārīgi - Svars (g) - 4,5
General - Weight (g) - 4.5
brand - Xiaomi
42,21 €
Xiaomi Redmi Buds 3
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas