Razer Kaira Pro for Xbox Series, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 763157 Preces kods: RZ04-03470300-R3M1
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
153,20 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 108
Kanālu skaits : Surround
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Noņemams
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 330
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
augstums - 19.1
Austiņas - Elements - 50 mm ar neodīma magnētiem
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - jutība - 108 dB
Austiņas - Spilvenu materiāls - Atmiņas putas
Austiņas - Spilvenu materiāls - Tekstilizstrādājumi
Austiņas - šķēršļi - 32 Ω
Austiņas > Impedance - 32 Ω
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 15 stundas (ar apgaismojumu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (ar apgaismojumu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (ar apgaismojumu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 20 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 20 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 20 stundas
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Citas funkcijas > Frekvenču diapazons - 20-20k Hz
Citas funkcijas > Krāsa - White
description_et - Konsole. Tālrunis. Apvienojumā. Izbaudiet vismodernāko audio veiktspēju, kas atbilst Xbox nākotnei. Razer Kaira Pro bezvadu austiņas Xbox X|S sērijas spēļu konsolēm, kā arī viedierīcēm. Aprīkotas ar Razer labākajiem draiveriem un mikrofonu, izbaudiet nepārspējamu skaņu un sarunas nepārspējamā kvalitātē. Xbox Wireless un Bluetooth 5.0 Razer Kaira Pro Xbox ir paredzēta dubultām spēlēm. Xbox X|S sērija: tiešais, zemas latentās darbības ātruma savienojums ar konsoli, izmantojot Xbox Wireless. Viedās ierīces: netraucēta un ērta spēlēšana, izmantojot Bluetooth 5.0 - optimizēta Xbox Game Pass. Razer TriForce 50 mm elementi Dzirdiet katru spēles detaļu, pateicoties Razer TriForce 50 mm neodīma magnētiskajiem elementiem, kas nodrošina bagātīgus augstos toņus, spilgtu skaņas atveidi un jaudīgus basus. Tas viss, pateicoties Razer patentētajam trīsdaļīgajam skaņas draiveru dizainam, kas atsevišķi koncentrējas uz augstajām, vidējām un zemajām frekvencēm. Razer Kaira Pro, kas paredzētas Xbox, ir aprīkotas arī ar titāna pārklājuma membrānām, kas palielina dzirdamo vokālu skaidrību, lai visi saņemtie zvani vienmēr būtu dzirdami un skaidri. Razer™ HyperClear kardioīdais mikrofons Razer Kaira Pro austiņās ir kardioīdais mikrofons ar elastīgu roku, kas skaidri uztver skaņu tieši mikrofona priekšā, novēršot fona trokšņus un trokšņus no aizmugures un sāniem. Tas nodrošina, ka jūsu komandas biedri jūs vienmēr dzird skaidri un gaiši. FlowKnit atmiņas putu ausu spilventiņi Lai maratonu laikā saglabātu labāko formu, jaunais elpojošais audums samazina sviedru un karstuma uzkrāšanos saskarē ar ādu, bet īpaši mīkstās atmiņas putas ievērojami samazina austiņu saspiešanu. Mikrofons tālrunim Šīm Xbox X|S sērijas bezvadu austiņām ir papildu slēptais mikrofons, kas darbojas bez Razer™ HyperClear Superkardioidālā mikrofona - ērts risinājums, ja nepieciešams sarunāties kustībā gan spēles laikā, gan atbildot uz zvaniem. Ekvalaizera slēdzis un Xbox savienošanas poga Nospiediet pogu uz labās austiņas, lai ātri savienotu austiņas ar konsoli, un nospiediet to divas reizes, lai pārslēgtu 4 ekvalaizera iestatījumus, piemēram, FPS režīmu, kas uzlabo spēles skaņas, piemēram, ienaidnieka soļus, un basa režīmu, lai pastiprinātu zemo frekvenču skaņas. Windows Sonic Koge nodrošina reālistisku telpisko skaņu, kas uzlabo jūsu izpratni par spēli, sniedzot konkurences priekšrocības un patiesi aizraujošu pieredzi. Viegla iestatīšana lietotnē Ar Razer Headset Setup for Xbox lietotni varat iestatīt austiņas, lai tās skanētu tieši tā, kā vēlaties.
description_lv -
description_lv - Konsole. Mobilais. Kombinācijā Izbaudiet vismodernāko audio veiktspēju, kas aptver Xbox nākotni. Razer Kaira Pro - bezvadu austiņas Xbox X|S sērijai un mobilajām spēlēm. Aprīkota ar mūsu labākajiem draiveriem un austiņu mikrofonu, izbaudiet zvaigžņotu skaņu un balss tērzēšanu nepārspējamām konsoļu un mobilo spēļu iespējām. Xbox Wireless un Bluetooth 5.0 Razer Kaira Pro priekš Xbox ir paredzētas diviem spēļu režīmiem. Xbox X|S sērijas ierīcēm: Xbox Wireless: tiešai, zemas latentās darbības konsoles spēlei. Mobilajām ierīcēm: Bluetooth 5.0 - optimizēts Xbox Game Pass. Razer™ TriForce Titanium 50 mm draiveri Pilnībā jaunais patentētais dizains ļauj mūsu inženieriem pielāgot katru draiveri tā, it kā tie būtu trīs, ļaujot individuāli atkārtot augstās, vidējās un zemās audio frekvences, lai nodrošinātu bagātīgākus augstos, spilgtāku skaņu un jaudīgus basus. Razer Kaira Pro priekš Xbox ietver arī membrānas ar titāna pārklājumu, kas nodrošina papildu skaidrību visiem dzirdamajiem vokāliem, lai saņemtā komunikācija vienmēr būtu skaidra un skaidra. Razer™ HyperClear kardioīdais mikrofons Nodrošina labāku runas uztveršanu un trokšņu slāpēšanu, un šo Xbox X|S sērijas bezvadu austiņu saliekamajam mikrofonam ir optimizēts mikrofona korpuss, kurā izmantots atvērtāks dizains, kas nodrošina minimālu šķēršļu rašanos, tādējādi uzlabojot skaidrību, lai tuvāk atveidotu jūsu balsi. Flowknit atmiņas putu ausu spilventiņi Lai saglabātu maksimālu formu spēļu maratonu laikā, mūsu jaunais elpojošais audums samazina sviedru un siltuma uzkrāšanos, ko rada saskare ar ādu, savukārt īpaši mīksto putu uzlabotais blīvums ievērojami samazina austiņu saspiešanas spēku. Specializēts mobilais mikrofons Šajās Xbox Series X|S bezvadu austiņās ir paslēpts otrs mikrofons, kas darbojas bez Razer™ HyperClear Superkardioidālā mikrofona - ērts gadījumos, kad nepieciešams sarunāties, pārvietojoties uz darbu, neatkarīgi no tā, vai tas ir mobilo spēļu spēlēšana vai atbildēšana uz zvaniem. EQ pārslēgšanas un xbox savienošanas poga Atrodas uz labās austiņas, turiet nospiestu pogu, lai viegli savienotu austiņas, un nospiediet to divas reizes, lai pārslēgtu 4 EQ iestatījumus, piemēram, FPS režīmu, kas uzlabo spēles skaņu, piemēram, ienaidnieka soļus, un basa režīmu, lai pastiprinātu zemas frekvences skaņas. Windows Sonic Izbaudiet reālistisku telpisko skaņu, kas ļauj austiņām precīzi izvietot skaņu, palielinot jūsu izpratni spēlē, lai iegūtu konkurences priekšrocības un patiesi aizraujošu pieredzi. Uzlabota lietotnes konfigurācija Izmantojot Razer™ Headset Setup for Xbox lietotni, varat nodrošināt tieši tādu skaņu, kādu vēlaties, piekļūstot padziļinātām audio pielāgošanas opcijām, piemēram, personīgajiem ekvalaizera iestatījumiem, mikrofona uzraudzībai un citām.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņas Xbox un mobilajiem tālruņiem TriForce 50 mm elementi un atmiņas putu ausu spilventiņi Elastīgs Razer HyperClear kardioīdo mikrofonu Xbox Wireless un Bluetooth savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 15 stundām
description_short_et - Bezvadu austiņas Xbox konsolei un viedierīcēm TriForce 50 mm baterijas un atmiņas putu ausu spilventiņi Razer HyperClear kardioīdais mikrofons ar elastīgu roku Xbox Wireless un Bluetooth bezvadu savienojums Baterijas darbības laiks līdz 20 stundām
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas Xbox un viedierīcēm TriForce 50 mm baterijas un atmiņas putu ausu spilventiņi Razer HyperClear kardioīdais mikrofons ar elastīgu rokturi Bezvadu Xbox savienojums un Bluetooth bezvadu savienojums Akumulatora darbības ilgums 20 stundas.
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains > Materiāls - Flowknit atmiņas putu ausu spilvens
Dizains > Produktu grupa - Spēļu austiņas
dziļums - 9
EAN - 8886419379164
Eans - 8886419379164
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 stundas (ar apgaismojumu)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 20 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Funkcijas - Razer TriForce Titanium 50 mm draiveri; Razer™ HyperClear kardioīdais mikrofons; darbojas ar Windows Sonic; austiņās iebūvētas vadības ierīces; savietojamība ar vairākām platformām; 20 h akumulatora darbības laiks
Funkcijas > Savietojamība - Xbox One/Xbox One S/Xbox One X/Xbox X Series X|S; PC (Windows 10 vai jaunāka versija)
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
gross_weight - 0.62
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 8 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 272 pcs
Iepakojuma funkcijas > Tara citi - 2.00 g
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 465 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 500 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 242.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.846 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 102 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 210 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 198 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 214 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 5.104 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 13.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.26 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00424116 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.07 kg
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kods - RZ04-03470300-R3M1
Kolonnas - pretestība - 32 Ω
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Putas ar atmiņu
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Tekstila
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Kopā - svars (g) - 365
Mikrofona jutība - 108 dB
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 - 10 000 Гц
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - frekvenču joslas filtrs - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - jutība - -54 dB ±3 dB
Mikrofons - jutība - -54 dB ±3 dB
Mikrofons - jutība - -54 dB ±3 dB
Mikrofons - Jutība - -54 dB ±3 dB
Mikrofons - Mikrofona tips - Boom mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Elastīgs
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
Mikrofons - Mikrofona tips - Varrega mikrofons
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofons - Mikrofona virziens - Vienvirziena
name_et - Razer Kaira Pro Xbox bezvadu austiņas, baltas
net_weight - 0.37
Nosaukums - Razer Kaira Pro priekš Xbox White
Nosaukums - Razer | Bezvadu | Spēļu austiņas | Kaira Pro Xbox X/S sērijas austiņas | Over-Ear | Bezvadu austiņas
nosaukums_lv - Razer bezvadu austiņas Kaira Pro Xbox, baltas
nosaukums_lv - Razer bezvadu austiņas Kaira Pro Xbox, baltas
nosaukums_ru - Razer Kaira Pro Xbox austiņas + mikrofons, baltas krāsas
platums - 15.85
ProducerCode - RZ04-03470300-R3M1
ražotāja_kods - RZ04-03470300-R3M1
Ražotājs - Razer
Savienojamība - Darba frekvence - 2.4 GHz
Savienojamība - Darba frekvence - 5 GHz
Savienojamība - Darbības frekvence - 2.4 GHz
Savienojamība - Darbības frekvence - 5 GHz
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojamība - piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienojums - Xbox Wireless
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Xbox Wireless
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamības porti un interfeisi > USB uzlādes ports - Jā
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Xbox Wireless
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Connection - Xbox Wireless
Savienojums - Darbības frekvence - 2,4 GHz
Savienojums - Darbības frekvence - 2.4 GHz
Savienojums - Darbības frekvence - 5 GHz
Savienojums - Darbības frekvence - 5 GHz
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Piemērotas ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox One X
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox S sērija S
Savienojums - Saderīgās ierīces - Xbox X sērija
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
ShortDescription -
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Atmiņas putas
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Tekstilizstrādājumi
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Atmiņas putas
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Tekstila
Skaļruņi - Draiveri - 50 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Draiveri - 50mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Elements - 50 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - jutība - 108 dB
Skaļruņi - jutība - 108 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 108 dB
Skaļruņi - pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Svars un izmēri > Svars - 330 g
svītrkods - 8886419379164
Tehniskā informācija > Austiņu savienojuma veids - Bezvadu
Tehniskā informācija > Bezvadu - Jā
Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.638 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.383 kg
Tehniskā informācija > Produkta nosaukums - Kaira Pro priekš Xbox X/S sērijas ierīcēm
Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
Tehniskā informācija > Savienotāja tips - Bezvadu
Tehniskā informācija > Trokšņu slāpēšana - Nē
Tehniskā informācija > Valkāšanas stils - Over-Ear
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsains - White
Vispārīgi - Krāsu - White
Vispārīgi - Svars (g) - 365
Vispārīgi - Svars (g) - 365
Vispārīgi - Svars (g) - 365
zīmols - Razer
height - 19.1
Kõrvaklapid - Elemendid - 50 mm neodüümium magnetitega
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 108 dB
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Mäluvaht
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Tekstiil
Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
Headphones > Impedance - 32 Ω
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (valgustusega)
Power source - Battery life - 15 hours (with lighting)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (с освещением)
Toide - Aku kestvus - 20 tundi
Power source - Battery life - 20 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 20 часов
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Other features > Frequency range - 20-20k Hz
Other features > Colour - White
description_et - Konsool. Telefon. Kombineeritud.
Naudi tipptasemel helijõudlust, mis hõlmab Xboxi tulevikku. Razer Kaira Pro juhtmevabad kõrvaklapid Xbox Series X|S mängukonsoolidele aga ka nutiseadmete jaoks. Varustatud Razeri parimate draiverite ja mikrofoniga, koge võrratut heli ja vestlusi konkurentsitult parima kvaliteediga. Xbox Wireless ja Bluetooth 5.0
Razer Kaira Pro Xbox on loodud kahel viisil mängimiseks. Xbox Series X|S: otsene, madala latentsusega ühendus konsooliga Xbox Wireless'i kaudu. Nutiseadmed: sujuv ja mugav mängimine Bluetooth 5.0 kaudu – optimeeritud Xbox Game Pass'i jaoks. Razer TriForce 50 mm elemendid
Kuule mängu iga detaili tänu Razer TriForce 50 mm neodüümiummagnetitega elementidele, mis kannavad Sinuni rikkalikud kõrged noodid, ereda helipildi ja võimsa bassi. Seda kõike tänu Razeri patenteeritud 3-osalisele helidraiveri disainile, mis keskendub kõrgetele, keskmistele ja madalatele sagedustele eraldi. Xboxile loodud Razer Kaira Pro sisaldab ka titaankattega membraane, mis lisavad kuuldavale vokaalile selgust, nii et kõik vastuvõetavad kõned on alati kõlavad ja selged. Razer™ HyperClear kardioid mikrofon
Razer Kaira Pro kõrvaklapid on varustatud painduva varrega kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt. FlowKnit mäluvahust kõrvapadjad
Mängumaratonide ajal tippvormis püsimiseks minimeerib uus hingav kangas nahaga kokkupuutel tekkiva higi ja kuumuse kogunemise ning ülipehme mäluvaht vähendab oluliselt peakomplekti pigistamist. Mikrofon telefonile
Need Xbox Series X|S juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud veel ühe peidetud mikrofoniga, mis töötab ilma Razer™ HyperClear Supercardioid mikrofonita – mugav lahendus, kui Sul on vaja teel olles telefoniga rääkida, nii mängusiseselt kui kõnedele vastates. EQ lüliti ja Xboxi sidumisnupp
Hoia all paremal kõrvaklapil asuvat nuppu, et kõrvakalpid kiirelt konsooliga siduda, ja vajuta seda kaks korda, et liikuda läbi 4 ekvalaiseri seadistust – nt FPS-režiim, mis täiustab mängusisest heli nagu vaenlase sammud, ja bassirežiim madala sagedusega helide võimendamiseks. Windows Sonic
Koge elutruud ruumilist heli, mis suurendab Sinu mängusisest teadlikkust konkurentsieelise ja tõeliselt kaasahaarava kogemuse saamiseks. Lihtne seadistamine rakenduses
Razer Headset Setup for Xbox rakendus võimaldab kõrvakalppe seadistada täpselt nii, et need kõlaks just nagu vaja.
description_lv -
description_en - Console. Mobile. Combined
Enjoy cutting-edge audio performance that embraces the future of Xbox. Enter the Razer Kaira Pro — a wireless headset for Xbox Series X|S and mobile gaming. Fitted with our best drivers and headset mic, experience stellar sound and voice chat for unrivalled console and mobile gaming. Xbox Wireless and Bluetooth 5.0
The Razer Kaira Pro for Xbox is designed for two modes of gaming. For Xbox Series X|S: Direct, low-latency console gaming via Xbox Wireless. For mobile devices: Seamless, convenient mobile gaming via Bluetooth 5.0—optimized for Xbox Game Pass. Razer™ TriForce Titanium 50mm drivers
Our all-new patented design allows our engineers to custom tune each driver as though there are three—allowing for the individual replications of high, mid and low audio frequencies to deliver richer trebles, brighter sound and powerful bass. The Razer Kaira Pro for Xbox also includes titanium-coated diaphragms, giving added clarity to any vocals you hear so that any comms you receive is always crisp and clear. Razer™ HyperClear cardioid mic
Offering greater speech pickup and noise cancellation, the bendable mic on this Xbox Series X|S wireless headset has an optimized microphone housing which adopts a more open design for minimal obstruction—resulting in improved clarity for a closer recreation of your voice. Flowknit memory foam ear cushions
To keep you in peak form during gaming marathons, our new breathable weave minimizes sweat and heat build-up generated by skin contact, while the ultra-soft foam’s improved density greatly reduces the headset’s clamping force. Dedicated mobile mic
Hidden in this Xbox Series X|S wireless headset is a second mic that works without the Razer™ HyperClear Supercardioid Mic—handy for when you need to talk while commuting, whether it’s for mobile gaming or answering calls. EQ toggle and xbox pairing button
Located on the right earcup, hold down the button to pair your headset easily, and press it twice to cycle through 4 EQ settings—such as FPS Mode that enhances in-game audio like enemy footsteps, and Bass Mode to amplify low frequency sounds. Windows Sonic
Experience lifelike surround sound that allows the headset to place audio with pinpoint accuracy, heightening your in-game awareness for a competitive edge and truly immersive experience. Advanced app configuration
Supported by the Razer™ Headset Setup for Xbox app, get it sounding exactly the way you want with access to deeper audio customization options such as personal EQ presets, mic monitoring, and more.
description_ru -
description_short_en - Wireless headset for Xbox and mobile TriForce 50 mm elements & memory foam earpads Flexible Razer HyperClear cardioid microphone Xbox Wireless & Bluetooth connection Battery lasts up to 15 hours
description_short_et - Juhtmevabad kõrvaklapid Xbox konsoolile ja nutiseadmetele TriForce 50 mm elemendid & memory foam kõrvapadjad Painduva varrega Razer HyperClear kardioidmikrofon Xbox Wireless & Bluetooth juhtmevaba ühendus Aku kestab kuni 20 tundi
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники для Xbox и смарт-устройств Аккумуляторы TriForce 50 мм и амбушюры из пены с эффектом памяти Кардиоидный микрофон Razer HyperClear с гибкой ручкой Беспроводное соединение Xbox и беспроводное соединение Bluetooth Батареи хватает на 20 часов
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Design > Material - Flowknit Memory Foam Ear Cushion
Design > Product family - Gaming Headset
depth - 9
EAN - 8886419379164
Eans - 8886419379164
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (with lighting)
Enerģijas avots - Darbības laiks - 20 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Features - Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers; Razer™ HyperClear Cardioid Mic; Works with Windows Sonic; On-headset Controls; Cross-platform Compatability; 20 h Battery Life
Features > Compatibility - Xbox One/Xbox One S/Xbox One X/Xbox Series X|S; PC (Windows 10 or higher)
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
gross_weight - 0.62
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 8 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 272 pc(s)
Package features > Tare other - 2.00 g
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 465 mm
Package features > Gross depth master carton - 500 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 242.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.846 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 102 mm
Package features > Gross depth (mm) - 210 mm
Package features > Gross width (mm) - 198 mm
Package features > Gross width master carton - 214 mm
Package features > Net weight master carton - 5.104 kg
Package features > Plastic (No PET) - 13.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.26 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00424116 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.07 kg
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Code - RZ04-03470300-R3M1
Колонки - Сопротивление - 32 Ω
Колонки - Материал подушечек - Пена с памятью
Колонки - Материал подушечек - Textile
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Общее - Вес (г) - 365
Microphone sensitivity - 108 dB
Микрофон - Диапазон частот - 100 – 10 000 Гц
Microphone - Frequency response - 100 – 10 000 Hz
Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 100 – 10 000 Hz
Microphone - Sensitivity - -54 dB ±3 dB
Mikrofon - Tundlikkus - -54 dB ±3 dB
Микрофон - Чувствительность - -54 dB ±3 dB
Mikrofons - Jutība - -54 dB ±3 dB
Microphone - Microphone type - Boom microphone
Микрофон - Тип микрофона - Гибкий
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Varrega mikrofon
Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ühesuunaline
name_et - Razer juhtmevabad kõrvaklapid Kaira Pro Xbox, valge
net_weight - 0.37
Name - Razer Kaira Pro for Xbox Białe
Name - Razer | Wireless | Gaming Headset | Kaira Pro for Xbox Series X/S | Over-Ear | Wireless
name_en - Razer wireless headset Kaira Pro Xbox, white
name_lv - Razer wireless headset Kaira Pro Xbox, white
name_ru - Razer наушники+ микрофон Kaira Pro Xbox, белый
width - 15.85
ProducerCode - RZ04-03470300-R3M1
manufacturer_code - RZ04-03470300-R3M1
Producer - Razer
Savienojamība - Darba frekvence - 2.4 GHz
Savienojamība - Darba frekvence - 5 GHz
Connectivity - Operating frequency - 2.4 GHz
Connectivity - Operating frequency - 5 GHz
Connectivity - Suitable devices - Xbox One
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One
Connectivity - Suitable devices - Xbox One S
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One S
Connectivity - Suitable devices - Xbox One X
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox One X
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series S
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox Series S
Connectivity - Suitable devices - Xbox Series X
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Xbox Series X
Connectivity - Suitable operating systems - Windows 10
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienojums - Xbox Wireless
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Connector - Xbox Wireless
Connectivity - Control buttons - Microphone on/mute
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Ports & interfaces > USB charging port - Yes
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Соединение - Xbox Wireless
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Ühendus - Xbox Wireless
Ühendus - Töösagedus - 2,4 GHz
Соединение - Рабочая частота - 2.4 GHz
Ühendus - Töösagedus - 5 GHz
Соединение - Рабочая частота - 5 GHz
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox One X
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series S
Ühendus - Sobivad seadmed - Xbox Series X
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox One X
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series S
Соединение - Совместимые устройства - Xbox Series X
Соединение - Совместимые оп-системы - Windows 10
Ühendus - Juhtnupud - Mikrofoni sisse/välja lülitamiseks
Соединение - Кнопки управления - Включение/выключение микрофона
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
ShortDescription -
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Memory foam
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Tekstils
Speakers - Ear cup material - Memory foam
Speakers - Ear cup material - Textile
Speakers - Drivers - 50mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 50mm neodīma magnēti
Колонки - Элементы - 50 мм неодимовые магниты
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sensitivity - 108 dB
Колонки - Чувствительность - 108 дБ
Skaļruņi - Jutīgums - 108 dB
Speakers - Impendance - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Weight & dimensions > Weight - 330 g
barcode - 8886419379164
Technical details > Headphones connection type - Wireless
Technical details > Wireless - Yes
Technical details > Wireless connection - Yes
Technical details > Gross weight - 0.638 kg
Technical details > Net weight - 0.383 kg
Technical details > Product name - Kaira Pro for Xbox Series X/S
Technical details > Producer - Razer
Technical details > Connector type - Wireless
Technical details > Noise canceling - No
Technical details > Wearing style - Over-Ear
Общее - Комплектация - Наушники
General - Package contents - Headphones
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Vispārīgi - Krāsa - Balta
Üldine - Värvus - Valge
Общее - Цвет - Белый
General - Color - White
General - Weight (g) - 365
Üldine - Kaal (g) - 365
Vispārīgi - Svars (g) - 365
brand - Razer
153,20 €
Razer Kaira Pro for Xbox Series, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas