Samsung Galaxy Buds 2, Graphite

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 750599 Preces kods: SM-R177NZKAEUD
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi
147,48 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Krāsa: Pelēka
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna, Pelēka
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 40
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
Akumulators - bezvadu uzlāde - Jā
Akumulators - darbojas ar akumulatoru - Jā
Akumulators - kreisās austiņas akumulatora ietilpība - 61 mAh
Akumulators - labās austiņas akumulatora ietilpība - 61 mAh
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 7.5 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ANC ieslēgts) - 20 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ANC ieslēgts) - 29 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (ANC izslēgts) - 29 h
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks (uzlādes kārba/ANC izslēgts) - 20 h
Akumulators - sarunu laiks - 3.5 h
Akumulators - sarunu laiks (ANC ieslēgts) - 13 h
Akumulators - sarunu laiks (ANC izslēgts) - 14 h
Akumulators - ātras uzlādes laiks - 5 min
Akumulators - ātrā uzlāde - Jā
Austiņas - Ausu savienojums - Intraaurāli
Austiņas - Intraaurālo austiņu tips - Aarbuds
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 61 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 61 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 61 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 472 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 472 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 472 mAh
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
BrandPartCode - SM-R177NZKADBT
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUA
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUB
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUD
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUE
BrandPartCode - SM-R177NZTAEUE
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Darbības rādītāji - austiņu tips - Bināurālā
Darbības rādītāji - Izcelsmes valsts - Vjetnama
Darbības rādītāji - Skaļuma regulēšana - Pieskarieties
Darbības rādītāji - Žiroskops - Jā
description_et - Iegremdējiet sevi savā pasaulē Galaxy Buds2 paver jaunu audio pieredzes pasauli ar labi sabalansētu skaņu, nepārspējami ērtu piegulēšanu, ANC un nepārtrauktu tālruņa un pulksteņa savienojamību. Vieglāka vadība un labāka atgriezeniskā saite - neatkarīgi no tā, vai trenējaties, spēlējat vai klausāties mūziku. Jūsu pasaule tā, kā to vajadzētu dzirdēt Izbaudiet spēcīgus, dziļus basus un skaidrus augstumus ar divvirzienu dinamiskajiem skaļruņiem. Galaxy Buds2 nodrošina labi sabalansētu skaņas kvalitāti, kas bagātina katru jūsu audio ceļojuma mirkli. Klausieties tā, it kā jūs būtu turpat. Trīs mikrofoni un iebūvēts audio ierakstītājs palīdz veikt skaidrākus zvanus, savukārt uz mašīnmācīšanos balstīts risinājums filtrē nevēlamu skaņu, lai jūs varētu labāk dalīties savā pasaulē ar ģimeni un draugiem. Zema profila konstrukcija samazina vēja radīto skaņu, un ārā veiktie zvani ir skaidri dzirdami. Aktīvā trokšņu slāpēšana Divi mikrofoni uztver apkārtējo troksni un aktīvā trokšņu slāpēšana bloķē nevēlamu skaņu. Trokšņu līmeni var samazināt līdz pat 98%, tāpēc mūziku, spēles, audiogrāmatas un iecienītākās programmas varēsiet klausīties pilnīgi nesteidzīgi. Skaņas pielāgošana Galaxy Buds2 pielāgo katru skaņu atbilstoši jūsu gaumei. Ar sešiem ekvalaizera iestatījumiem atradīsiet sev piemērotu, aizraujošu skaņu. Ērti pieguļošās Galaxy Buds2 austiņas ir vieglas un nodrošina, ka mūzika ir tuvu ausīm, pat tad, ja dzīvesveids ir visiepriecinošākais. Trīs izmēru mīksto elastīgo silikona uzgaļu klāsts ļauj atrast pareizo izmēru, lai nodrošinātu vislabāko ANC veiktspēju. Galaxy Wearable lietotne palīdzēs atrast pareizo izmēru, jo izvēlnē ir pieejams "Austiņu piemērotības tests". Astoņas atsevišķas Galaxy Buds2 sfēras ir izvietotas apļveida formā. Četri krāsu varianti Atrodiet savu ideālo toni no klasiskā grafīta, nevainojami baltā, nomierinošā olīvu zaļā un stilīgā lavandas violetā. Visām austiņām ir moderns dizains un atbilstošas krāsas korpuss, kas atbilst jūsu unikālajai gaumei. Plaši saderīgais kastītes dizains nodrošina, ka austiņas ir veselīgas, uzlādētas un ērti pārnēsājamas. Akumulatora darbības laiks Ar lielu atskaņošanas laiku, lai kurp arī dotos, neatkarīgi no tā, vai skaties savus iecienītākos raidījumus, pārlūko atskaņošanas sarakstu vai baudi brīvā dabā, Galaxy Buds2 nodrošina ērtu savienojumu visas dienas garumā. Ilgstoši darbojošais akumulators nodrošina līdz pat 5 stundām spēlēšanas laika, bet pilnībā uzlādēts uzlādes paliktnis nodrošina vēl 15 stundas. Vienmērīga sinhronizācija Pateicoties automātiskai pārslēgšanai, Galaxy ierīču nomaiņa ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk. Automātiskā sinhronizācija ļauj pāriet no Galaxy planšetdatora uz viedpulksteni Galaxy Watch 4, neizmantojot rokas. Turklāt Galaxy Watch 4 atbalsta arī Quick Buds Control 8, kas palīdz ieslēgt un izslēgt ANC tieši no rokas.
description_lv -
description_lv - Iegremdējieties savā pasaulē Iegrimstiet tajā, kas jums patīk. Galaxy Buds2 paver jaunu skaņas pasauli ar labi sabalansētu skaņu, vieglu un ērtu piegulēšanu, aktīvu trokšņu slāpēšanu un nevainojamu savienojamību ar Galaxy tālruni un pulksteni. Intuitīvas vadības ierīces un jaudīga skaņa neļaus jums iegrimt treniņos, spēlēs vai džemperējot ritmus. Tava pasaule, kā tai ir jābūt dzirdamai Galaxy Buds2 nodrošina augstākās kvalitātes skaņu, kas ļauj justies kā uz skatuves kopā ar savu iecienītāko grupu. Klausieties tā, it kā jūs tur būtu. Skaidri dzirdi, droši runā Ar trim mikrofoniem, izliektu dizainu, kas samazina vēja radīto troksni, un uz mašīnmācīšanos balstītu risinājumu nevēlamu skaņu filtrēšanai Galaxy Buds2 ir izstrādātas tā, lai skaidri un nepārprotami atskaņotu katru vārdu neatkarīgi no tā, vai sarunājaties ar draugu, vai vadāt konferences zvanu, kurā liela nozīme ir tieši jums. Izvēlieties skaņu, ko vēlaties dzirdēt Divi mikrofoni uztver skaņas, ko vēlaties dzirdēt, bet aktīvā trokšņu slāpēšana bloķē nevēlamās skaņas. Galaxy Wearable lietotne ļauj izvēlēties vienu no trim apkārtējā trokšņa līmeņiem, lai jūs varētu kontrolēt skaņu savā vidē. Klausieties atskaņošanas sarakstus, nepalaižot garām paziņojumu lidostā. Vai arī samaziniet fona troksni, lai pilnībā izbaudītu savu iecienītāko mūziku, spēles, audiogrāmatas un podkāstus. Vieglākās austiņas, kādas jebkad esam izgatavojuši, Galaxy Buds2 ir līdz šim ērtākās un vieglākās. Iespējams, ka līdz atskaņošanas saraksta beigām nokļūsiet, pirms vispār atcerēsieties, ka tās nēsājat, pat vissmagāko aktivitāšu laikā. Pateicoties trīs izmēru mīkstajiem, elastīgajiem silikona uzgaļiem, jūs varat atrast ideāli piemērotu izmēru, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo ANC pieredzi. Vienkārši atrodiet savu izmēru, izmantojot Galaxy Wearable lietotnes izvēlni "Earbud fit test". Atrodiet savu ideālo toni Klasisks grafīta, nevainojami balts, drosmīgs olīvu un stilīgs lavandas tonis. Katrai austiņai ir moderns dizains un atbilstošs apvalks, kas atbilst jūsu unikālajai gaumei. Ar plaši saderīgu šūpuļa dizainu, kas nodrošina, ka austiņas ir drošas, uzlādētas un gatavas lietošanai. Daudz laika atskaņošanai, lai kurp jūs dotos Neatkarīgi no tā, vai skatāties iecienītākos raidījumus, atskaņojat atskaņošanas sarakstus vai baudāt brīvā dabā, Galaxy Buds2 nodrošina jums savienojumu un komfortu stundām ilgi, nepārtraucot uzlādi. Ļaujiet savai mīlestībai uz mūziku ar ilgi kalpojošu akumulatoru, kas ir piemērots darbam - lai mūzika neapstātos, kamēr jūs to darāt. Pārslēdzieties, nepalaižot garām ritmu Ar automātiskās pārslēgšanās funkciju Galaxy Buds2 nosaka, kāds savienojums jums ir nepieciešams, un uzreiz pārslēdz audio uz šo Galaxy ierīci. Pārejiet no filmas skatīšanās Galaxy planšetdatorā uz mūzikas atskaņošanu Galaxy Watch 4, un tas viss bez rokām. Galaxy Watch 4 atbalsta arī funkciju Quick Buds Control, kas palīdz ieslēgt vai izslēgt ANC un pārbaudīt akumulatora darbības laiku tieši no rokas.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņas ausīs Līdzsvarota skaņa un aktīva trokšņu slāpēšana Viegla konstrukcija cieši un ērti turas ausī Saderīgas gan ar Android, gan iOS ierīcēm Akumulatora darbības ilgums līdz 5 h, uzlādes kārbiņa pievieno vēl 15 h.
description_short_et - Bezvadu austiņas ausīs Līdzsvarota skaņa un aktīva trokšņu slāpēšana Viegls dizains cieši un ērti iekļaujas ausī Saderīgas gan ar Android, gan iOS ierīcēm Baterijas darbības laiks līdz 5 stundām, uzlādes kārba pievieno 15 stundas vairāk
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīs Līdzsvarota skaņa, aktīva trokšņu slāpēšana un ātra uzlāde Saderīgas gan ar Android, gan iOS ierīcēm Akumulatora darbības ilgums ir līdz 5 stundām, uzlādes korpuss nodrošina vēl 15 stundas Viegls dizains droši un ērti iekļaujas ausī.
dimensionalWeight - 72
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņus absorbējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņus izolējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņu slāpēšanas austiņas
Eans - 8806092507227
Eans - 8806094413021
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 61 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 472 mAh
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 mirkļi
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
GarantijaInformācija -
garantijaType - G
GTIN - 8806092507227
GTIN - 8806092507234
GTIN - 8806092507494
GTIN - 8806092507500
GTIN - 8806092510678
GTIN - 8806094413021
guaranteeLength - 24
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 44.8 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 95.4 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 86.3 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 142.5 g
Iepakojuma saturs - daudzums - 1
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - USB Type-C
Iepakojuma saturs - Komplektā iekļautie piederumi - 3 izmēru silikona ausu uzgaļi
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārba - Jā
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas ietilpība - 472 mAh
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas savienotāja tips - USB Type-C
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas tips - Vadu un bezvadu savienojums
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Kategorija - Austiņas un austiņas
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
LongDesc - Imverieties savā pasaulēPazaudieties tajā, kas jums patīk. Galaxy Buds2 paver jaunu audio pieredzes pasauli ar labi sabalansētu skaņu, nepārspējami ērtu piegulēšanu, ANC un nepārtrauktu savienojamību ar tālruni un pulksteni. Vieglāka vadība un labāka atgriezeniskā saite neļauj jums iegrimt, kad trenējaties, spēlējat spēles vai džemmējat pie saviem ritmiem.Tava pasaule, kātā ir jādzirdIzbaudiet spēcīgus, dziļus basus un skaidrus augstos toņus, izmantojotdivpusēji dinamiskos skaļruņus. Galaxy Buds2 nodrošina labi sabalansētu skaņas kvalitāti, kas bagātina katru jūsu audio ceļojuma mirkli. Dzirdi tā, it kā būtu turpat.KRISTĀLI TĪRI ZVANKIIzlaidiet trokšņus no sarunasTrīskārši mikrofoni un iebūvēts balss uztveršanas bloks palīdz veikt skaidrākus zvanus, savukārt uz mašīnmācīšanos balstīts risinājums filtrē nevēlamo skaņu, lai tu varētu labāk dalīties savā pasaulē ar ģimeni un draugiem. Zema izvirzījuma konstrukcija samazina vēja radītos traucējumus, lai jūsu zvani ārā būtu skaidri. Aktīvs trokšņu slāpētājsIzvēlieties skaņu, kuru vēlaties dzirdētDivi mikrofoni nosaka apkārtējo troksni, bet aktīvais trokšņu slāpētājs bloķē nevēlamo skaņu. Fona troksni var samazināt līdz pat 98%, lai jūs varētu pilnībā iegremdēties mūzikā, spēlēs, audio grāmatās un iecienītākajos podkāstos.ZVIEDES KUSTOMIZĀCIJASkaņas, kas pielāgotas jūsu gaumeiAr Galaxy Buds2 ikviena audio pieredze ir pielāgota jūsu gaumei. Ar sešiem dažādiem ekvalaizera iestatījumiem, no kuriem var izvēlēties, jūs atradīsiet savu ideālo, dzīvīgo skaņu, kas neļaus jums iegrimt.DIZAINSIzskatās tikpat labi, kā skanKOMFORTĀKAIS PIELĀGOJUMSVienreiz vieglākās austiņas, kādas esam radījušiGalaxy Buds2 ir vieglas (5 g katra) un nodrošina, ka mūzika cieši pieguļ ausīm pat visaktīvākā dzīvesveida piekļūšanai. Pateicoties trīs izmēru mīkstajiem, elastīgajiem silikona uzgaļiem, jūs varat atrast piemērotu pielāgojumu, lai iegūtu vislabāko iespējamo ANC pieredzi. Atrodiet savu piemērotību, izmantojot Galaxy Wearable lietotnes izvēlni "A earud fit test".Izvēlieties ausu uzgaļu izmēru pilnīgam komfortamČETRAS KRĀSU VARIANTIESNosakiet savu ideālo toniKlasiskais grafīts. Nevainojama balta. Nomierinoša olīvu. Stilīga lavandas krāsa. Katrai austiņai ir moderns dizains un pieskaņoti futrāļi, kas atbilst jūsu unikālajai gaumei. Ar plaši saderīgu šūpuļa dizainu, kas nodrošina, ka austiņas ir drošas, uzlādētas un viegli pārnēsājamas. BATTERY LIFEDaudz atskaņošanas laika, lai kurp jūs dotosTāpat kā jūs skatītos savus iecienītākos seriālus, atskaņotu savu atskaņošanas sarakstu vai baudītu atpūtu dabā, Galaxy Buds2 nodrošina jums savienojumu un komfortu visas dienas garumā. Ilgstošais akumulatora darbības laiks nodrošina līdz pat 5 stundām atskaņošanas laika un vēl 15 stundām ar pilnībā uzlādētu korpusu.SIMOLĪGA SINHONIZĀCIJAPārslēdzieties, nepalaižot garām nevienu taktu Ar automātiskās pārslēgšanās funkciju pārvietošanās starp Galaxy ierīcēm ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk. Pārejiet no filmas skatīšanās planšetdatorā uz mūzikas atskaņošanu Galaxy Watch4, un tas viss bez rokām. Galaxy Watch4 atbalsta arī Quick Buds Control , kas palīdz ieslēgt vai izslēgt ANC vai pārbaudīt akumulatora darbības laiku tieši no rokas.
LongDesc - Iegremdējiet sevi savā pasaulēPazaudējieties tajā, kas jums patīk. Galaxy Buds2 paver jaunu audio pieredzes pasauli ar labi sabalansētu skaņu, nepārspējami ērtu piegulēšanu, ANC un nepārtrauktu savienojamību ar tālruni un pulksteni. Vieglāka vadība un labāka atgriezeniskā saite neļauj jums iegrimt, kad trenējaties, spēlējat spēles vai džemmējat līdzi ritmiem.Jūsu pasaule, kā to paredzēts dzirdētIzbaudiet spēcīgus, dziļus basus un skaidrus augstos toņus, izmantojot divvirzienu dinamiskos skaļruņus. Galaxy Buds2 nodrošina labi sabalansētu skaņas kvalitāti, kas bagātina katru jūsu audio ceļojuma mirkli. Dzirdi tā, it kā tu būtu turpat.Novirziet troksni no sarunāmTri mikrofoni un iebūvēts balss uztveršanas bloks palīdz veikt skaidrākus zvanus, savukārt uz mašīnmācīšanos balstīts risinājums filtrē nevēlamo skaņu, lai tu varētu labāk dalīties savā pasaulē ar ģimeni un draugiem. Zema izvirzījuma konstrukcija samazina vēja traucējumus, lai jūsu zvani ārā būtu skaidri.Izvēlieties skaņu, ko vēlaties dzirdētDivi mikrofoni nosaka apkārtējo troksni, bet aktīvā trokšņu slāpēšanas sistēma bloķē nevēlamo skaņu. Fona troksni var samazināt līdz pat 98%, lai jūs varētu pilnībā iegremdēties mūzikā, spēlēs, audiogrāmatās un iecienītākajos podkāstos.Skaņas, kas pielāgotas jūsu gaumeiAr Galaxy Buds2 ikviena audio pieredze ir pielāgota jūsu gaumei. Ar sešiem dažādiem ekvalaizera iestatījumiem, no kuriem var izvēlēties, jūs atradīsiet sev piemērotu, dzīvīgu skaņu, kas neļaus jums iegrimt.Visvieglākās ausu austiņas, kādas jebkad esam radījušiGalaxy Buds2 ir vieglas (5 g katra) un nodrošina, ka mūzika cieši pieguļ ausīm pat visaktīvākā dzīvesveida gadījumā. Pateicoties trīs izmēru mīkstajiem, elastīgajiem silikona uzgaļiem, jūs varat atrast piemērotu pielāgojumu, lai iegūtu vislabāko iespējamo ANC pieredzi. Atrodiet savu piemērotību, izmantojot Galaxy Wearable lietotnes izvēlni "A earud fit test"Nosakiet savu ideālo toniKlasiskais grafīts. Nevainojama balta. Nomierinoša olīvu. Stilīga lavandas krāsa. Katrai austiņai ir modē pieprasīts dizains un piemēroti futrāļi, kas atbilst tavai unikālajai gaumei. Ar plaši saderīgu šūpuļa dizainu, kas nodrošina, ka austiņas ir drošas, uzlādētas un viegli pārnēsājamas.Daudz atskaņošanas laika, lai kurp jūs dotos Neatkarīgi no tā, vai skatāties savus iecienītākos raidījumus, atskaņojat savu atskaņošanas sarakstu vai baudāt atpūtu dabā, Galaxy Buds2 nodrošina jums savienojumu un komfortu visas dienas garumā. Ilgstošais akumulatora darbības laiks nodrošina līdz pat 5 stundām atskaņošanas laika un vēl 15 stundām, izmantojot pilnībā uzlādētu korpusu.Pārslēdzieties, nepalaižot garām nevienu brīdiAr automātiskās pārslēgšanās funkciju pārvietošanās starp Galaxy ierīcēm ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk. Pārejiet no filmas skatīšanās planšetdatorā uz mūzikas atskaņošanu Galaxy Watch4, un tas viss bez rokām. Galaxy Watch4 atbalsta arī funkciju Quick Buds Control, kas palīdz ieslēgt vai izslēgt ANC vai pārbaudīt akumulatora darbības laiku tieši no rokas.Skaņas, kas pielāgotas jūsu gaumeiVisu audio pieredzi ar Galaxy Buds2 pielāgosiet savai gaumei. Ar sešiem dažādiem ekvalaizera iestatījumiem, no kuriem var izvēlēties, jūs atradīsiet sev piemērotu, dzīvīgu skaņu, kas neļaus jums atslābt.Skaņas, kas pielāgotas jūsu gaumeiAr Galaxy Buds2 ikviena audio pieredze ir pielāgota jūsu gaumei. Izvēloties no sešiem dažādiem ekvalaizera iestatījumiem, jūs atradīsiet savu perfektu, spilgtu skaņu, kas neļaus jums iegrimt.Ierodiet savu ideālo toniKlasiskais grafīts. Nevainojama balta. Nomierinošs olīvu. Stilīga lavandas krāsa. Katrai austiņai ir modē izvirzīts dizains un piemēroti futrāļi, kas atbilst jūsu unikālajai gaumei. Ar plaši saderīgu šūpuļa dizainu, kas nodrošina ausu austiņu drošību, uzlādi un vieglu pārnēsāšanu.Nosakiet savu ideālo toniKlasisks grafīts. Nevainojama balta. Nomierinoša olīvu. Stilīga lavandas krāsa. Katram ausu kociņam ir modē izvirzīts dizains un piemēroti futrāļi, lai atbilstu jūsu unikālajai gaumei. Ar plaši saderīgu šūpuļa dizainu, kas nodrošina ausu austiņu drošību, uzlādi un vieglu pārnēsāšanu.Nosakiet savu ideālo toniKlasisks grafīts. Nevainojama balta. Nomierinoša olīvu. Stilīga lavandas krāsa. Katram ausu kociņam ir modē izvirzīts dizains un piemēroti futrāļi, lai atbilstu jūsu unikālajai gaumei. Ar plaši saderīgu šūpuļa dizainu, kas nodrošina, ka austiņas ir drošas, uzlādētas un viegli pārnēsājamas.
LongProductName - Bluetooth v. 5.2, 61 mAh, 472 mAh, USB Type-C
LongProductName - Galaxy Buds2
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Bluetooth. Ieteicamais lietojums: Izstrādājuma krāsa: Krāsa: grafīts
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Bluetooth. Ieteicamais lietojums: Izstrādājuma krāsa: melna.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85183000
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofonu skaits - 3
Mikrofons - Trokšņu slāpēšanas slēdzis - Jā
name_et - Samsung bezvadu austiņas Galaxy Buds2, grafīta krāsā
Nosaukums - Samsung Galaxy Buds2 austiņas bezvadu austiņas zvaniem/mūzikai USB Type-C Bluetooth Graphite
Nosaukums - Samsung Galaxy Buds2 austiņas bezvadu austiņas zvaniem/mūzikai USB Type-C Bluetooth melns
Nosaukums - Samsung Galaxy Buds 2 Czarne
Nosaukums - Samsung Galaxy Buds 2 Titanium
nosaukums_lv - Samsung bezvadu austiņas Galaxy Buds2, grafīta krāsā
nosaukums_lv - Samsung bezvadu austiņas Galaxy Buds2, grafīta krāsā
nosaukums_ru - Samsung bezvadu austiņasGalahoo Buds2, grafīta krāsā
Piegādātāja funkcijas - Ieteicamais dzimums - Zēns/meitene
ProducerCode - SM-R177NZKAEUE
ProducerCode - SM-R177NZTAEUE
productName - Samsung Galaxy Buds2 austiņas bezvadu austiņas zvaniem/mūzikai USB Type-C Bluetooth melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Galaxy Buds2
ražotāja_kods - SM-R177NZKAEUD
Ražotājs - Samsung
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojamība - piemērotas ierīces - Android ierīces
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Savienojamība - piemērotas ierīces - iOS ierīces
Savienojamība - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienojums - USB-C
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - USB-C
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - A2DP
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - A2DP, AVRCP, HFP
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - AVRCP
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth profili - HFP
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth versija - 5.2
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - USB Type-C
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - USB-C
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Connection - USB-C
Savienojums - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Savienojums - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Saderīgās ierīces - Android ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - iOS ierīces
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2, bezvadu, zvani/mūzika, austiņas, grafīts
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2, bezvadu, zvani/mūzika, austiņas, melnas
sizeX - 95
sizeY - 85
sizeZ - 45
svars - 150
Svars un izmēri - Augstums - 21.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 17 mm
Svars un izmēri - Kreisās austiņas svars - 5 g
Svars un izmēri - Labās austiņas svars - 5 g
Svars un izmēri - lādēšanas kārbas izmēri (W x D x H) - 50.2 x 50 x 27.8 mm
Svars un izmēri - lādēšanas kārbas svars - 41.2 g
Svars un izmēri - Platums - 20.9 mm
svītrkods - 8806092507210
svītrkods - 8806092507227
svītrkods - 8806092507234
svītrkods - 8806092507494
svītrkods - 8806092507500
svītrkods - 8806092510678
Tehniskā informācija - Preču klasifikācijas automatizētā izsekošanas sistēma (CCATS) - 8518309590
URL - https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds2/
URL - https://www.samsung.com/uk/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-graphite-sm-r177nzkaeua/
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Atbildēt/beigt zvanu
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Atbildēt/izbeigt zvanu, Atskaņot/pauzēt, Track
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Atskaņošana/pauze
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Trase <
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Trase >
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Zvani/muzika
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Produkta krāsa - Grafīts
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Vadības veids - Pieskarieties
Veiktspēja - Valkāšanas stils - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX2
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ear pads
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX2
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX2
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX2
Zīmols - Samsung
zīmols - Samsung
Battery - Battery type - Built-in battery
Battery - Wireless charging - Yes
Battery - Battery operated - Yes
Battery - Left earpiece battery capacity - 61 mAh
Battery - Right earpiece battery capacity - 61 mAh
Battery - Continuous audio playback time - 7.5 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC on) - 20 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC on) - 29 h
Battery - Continuous audio playback time (ANC off) - 29 h
Battery - Continuous audio playback time (charging case/ANC off) - 20 h
Battery - Talk time - 3.5 h
Battery - Talk time (ANC on) - 13 h
Battery - Talk time (ANC off) - 14 h
Battery - Fast charging time - 5 min
Battery - Fast charging - Yes
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Headphones - Intraaural headphones type - Earbuds
Toide - Aku kestvus - 5 tundi
Power source - Battery life - 5 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов
Power source - Battery life - 15 hours (charging case)
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (коробка для зарядки)
Toide - Aku mahutavus - 61 mAh
Power source - Battery capacity - 61 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 61 mAh
Toide - Aku mahutavus - 472 mAh
Power source - Battery capacity - 472 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 472 mAh
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
BrandPartCode - SM-R177NZKADBT
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUA
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUB
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUD
BrandPartCode - SM-R177NZKAEUE
BrandPartCode - SM-R177NZTAEUE
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Performance - Headset type - Binaural
Performance - Country of origin - Vietnam
Performance - Volume control - Touch
Performance - Gyroscope - Yes
description_et - Sukeldu omaenda maailma
Galaxy Buds2 avab hästi tasakaalus heli, võrratult mugava sobivuse, ANC ning sujuva telefoni- ja kellaühenduvusega uue helielamuste maailma. Lihtsam juhitavus ja parem tagasiside haaravad Sind – ükskõik kas teed trenni, mängid või kuulad muusikat. Sinu maailm nii, nagu seda kuulma peabki
Naudi kahesuunaliste dünaamiliste kõlaritega võimast, sügavat bassi ja selgeid kõrgeid toone. Galaxy Buds2 annab hästi tasakaalus helikvaliteedi, mis rikastab iga Sinu heliteekonna hetke. Kuula, nagu oleksid ise sealsamas. Kristallselged kõned
Kolm mikrofoni ja sisseehitatud heliregistreerimisseade aitavad teha selgemaid kõnesid, masinõppel põhinev lahendus filtreerib soovimatut heli, et saaksid oma maailma paremini pere ja sõpradega jagada. Madala profiiliga seade minimeerib tuule põhjustatud heli ja õues tehtud kõned tulevad puhtalt läbi. Aktiivne mürasummutus
Kaks mikrofoni tuvastavad keskkonnamüra ning aktiivne mürasummutus blokeerib soovimatu heli. Mürafooni saab vähendada kuni 98%, nii et Sinu muusika, mängud, heliraamatud ja lemmiksaated haaravad Sind täielikult. Heli kohandamine
Galaxy Buds2 sätib kõik helielamused Sinu maitse järgi. Kuue ekvalaiseri seadistuse seast leiad omaenda täpselt õigesti kõlava, kaasahaarava heli. Mugav sobivus
Galaxy Buds2 kõrvaklapid on kerged ja hoiavad muusika tihedalt kõrvas ka aktiivseima elustiili korral. Kolmes suuruses pehmete painduvate silikoonotsakute seast leiad õige mõõdu, mis annab parima ANC tulemuse. Õige suuruse aitab leida Galaxy Wearable rakendus, mille menüüst leiad "Kuulari sobivuse testi". Kaheksa üksikut Galaxy Buds2 kuularit on paigutatud ringikujuliselt. Neli värviversiooni
Leia endale täiuslik toon klassikaline grafiidi, veatu valge, rahustava oliivirohelise ja stiilse lavendlililla seast. Kõik kõrvaklapid on moodsa disaini ja sobivas toonis karpidega, mis sobib Sinu kordumatule maitsele. Laialt ühilduva kujundusega karp hoiab kõrvaklapid terved, laetud ja lihtsalt kaasavõetavad. Aku tööiga
Küllaga mänguaega kõikjal, kuhu lähed, ükskõik, kas vaatad oma lemmiksaateid, tuiskad läbi esitusloendi või naudid õuerõõme, Galaxy Buds2 hoiab Sind kogu päeva mugavalt ühenduses. Kaua vastupidav aku annab kuni 5 tundi mänguaega ja täiesti laetud laadimiskarp lisab veel 15 tundi. Sujuv sünkroonimine
Automaatlülitusega on Galaxy seadmete vahetamine lihtsam kui kunagi varem. Automaatlülitus võimaldab Sul oma Galaxy tahvelarvutist liikuda otse Galaxy Watch 4 nutikella – ja seda täiesti käed-vabalt. Lisaks toetab Galaxy Watch 4 ka Quick Buds Control 8 funktsiooni, mis aitab ANC sisse ja välja lülitada otse randmelt.
description_lv -
description_en - Immerse into your world
Get lost in what you love. Galaxy Buds2 opens a new world of sound with well-balanced audio, lightweight comfort fit, Active Noise Cancellation, and seamless connectivity to your Galaxy phone and watch. Intuitive controls and powerful sound keep you immersed when working out, gaming, or jamming to your beats. Your world the way it's meant to be heard
Galaxy Buds2 gives you premium sound quality that makes you feel like you're on stage with your favorite band. Listen like you're there. Hear clearly, speak confidently
With three microphones, a curved design to cut down on wind noise, and a machine-learning-based solution to filter unwanted sound, Galaxy Buds2 are designed to deliver every word crisply and clearly, whether you're chatting with a friend or leading a high-stakes conference call. Choose the sound you want to hear
Two microphones pick up the sounds you want to hear while Active Noise Cancellation blocks unwanted ones. The Galaxy Wearable app lets you choose between three levels of ambient noise so you can take control of the sound in your environment. Listen to playlists without missing an announcement at the airport. Or, reduce background noise to stay fully immersed in your favorite music, games, audiobooks, and podcasts. The lightest earbuds we've ever made Galaxy Buds2 feature our most comfortable and lightweight fit yet. You may get to the end of your playlist before you remember you're wearing them at all, even during the most rigorous activities. With three sizes of soft, flexible silicone tips, you can find the perfect fit to get the best ANC experience possible. Simply find your size with the "Earbud fit test" menu in the Galaxy Wearable app. Find your perfect tone Classic graphite, flawless white, bold olive, and stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching case to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and ready to go. Plenty of playtime, wherever you go
Whether you're watching your favorite shows, blazing through playlists, or enjoying the great outdoors, Galaxy Buds2 keeps you connected and comfortable for hours without stopping to charge. Indulge your love of music with a long-lasting battery that's up to the job – so your music doesn't stop until you do. Switch without missing a beat With Auto Switch, Galaxy Buds2 detect what connection you need and instantly shift audio to that Galaxy device. Go from watching a movie on your Galaxy tablet to playing music on the Galaxy Watch 4, all hands-free. Galaxy Watch 4 also supports Quick Buds Control, helping you turn ANC on or off, and check battery life right from your wrist.
description_ru -
description_short_en - Wireless in-ear headphones Balanced sound & active noise cancellation Lightweight design stays firmly and comfortably in the ear Compatible with both Android and iOS devices Battery lasts up to 5 h, charging box adds another 15 h
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Tasakaalus heli & aktiivne mürasummutus Kerge disain püsib kindlalt ja mugavalt kõrvas Ühildub nii Android kui iOS seadmetega Aku kestab kuni 5 tundi, laadimiskarp lisab veel 15 tundi
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные наушники-вкладыши Сбалансированный звук, активное шумоподавление и быстрая зарядка Совместимость как с устройствами Android, так и iOS Батареи хватает до 5 часов, футляр для зарядки добавляет еще 15 часов Легкая конструкция надежно и удобно сидит в ухе
dimensionalWeight - 72
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Дизайн - Тип наушников - Шумопоглощающие наушники
Design - Headphone type - Noise isolating headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Mürasummutavad kõrvaklapid
Eans - 8806092507227
Eans - 8806094413021
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 61 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 472 mAh
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
WarrantyInfo -
warrantyType - G
GTIN - 8806092507227
GTIN - 8806092507234
GTIN - 8806092507494
GTIN - 8806092507500
GTIN - 8806092510678
GTIN - 8806094413021
warrantyLength - 24
Packaging data - Package height - 44.8 mm
Packaging data - Package depth - 95.4 mm
Packaging data - Package width - 86.3 mm
Packaging data - Package weight - 142.5 g
Packaging content - Quantity - 1
Packaging content - Cables included - USB Type-C
Packaging content - Accessories included in set - 3 sizes silicone eartips
Packaging content - Charging case - Yes
Packaging content - Charging case capacity - 472 mAh
Packaging content - Charging case connector type - USB Type-C
Packaging content - Charging case type - Wired & Wireless
Packaging content - Quick start guide - Yes
Category - Headphones & Headsets
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
LongDesc - Immerse yourself into your own worldGet lost in what you love. Galaxy Buds2 opens a new world of audio experience with well-balanced sound, unmatched comfort fit, ANC, and seamless connectivity to your phone and watch. Easier controls and better feedback keep you immersed when working out, gaming, or jamming to your beats.Your world the wayit’s meant to be heardEnjoy powerful, deep bass to clear treble throughtwo-way dynamic speakers. The Galaxy Buds2 gives you well-balanced sound quality that enriches every moment of your audio journey. Hear like you’re there.CRYSTAL-CLEAR CALLSLeave noise outof the conversationThree microphones and a built-in voice pickup unit help you make clearer calls, while a machine-learning based solution filters unwanted sound so you can better share your world with family and friends. The low protrusion design minimizes wind disruptions to make your outdoors calls come in clear. ACTIVE NOISE CANCELINGChoose the soundyou want to hearTwo microphones detect ambient noise while Active Noise Canceling blocks unwanted sound. Background noise can be reduced up to 98% to keep you fully immersed in your music, games, audio books, and your favorite podcasts.SOUND CUSTOMIZATIONSounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.DESIGNLooks as good as it soundsCOMFORT FITThe lightest earbuds we've ever madeGalaxy Buds2 is lightweight (5g each) and keeps music snug in your ears for even the most active lifestyles. With three sizes of soft, flexible silicon tips you can find a custom fit to get the best ANC experience possible. Find your fit with the “Earbud fit test” menu in the Galaxy Wearable app.Pick your ear-tip size for full comfortFOUR COLOR OPTIONSFind your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable. BATTERY LIFEPlenty of play time, wherever you goWhether you're watching your favorite shows, blazing through your playlist, or enjoying the outdoors, Galaxy Buds2 keeps you connected and comfortable all day long. The long lasting battery life gives you up to 5 hours of play-time and 15 more with a fully charged case.SMOOTH SYNCINGSwitch without missing a beat With Auto Switch, moving between your Galaxy devices is easier than ever. Go from watching a movie on your tablet to playing music on the Galaxy Watch4, all hands free. Galaxy Watch4 also supports Quick Buds Control , helping you turn ANC on or off, or check battery life right from your wrist.
LongDesc - Immerse yourself into your own worldGet lost in what you love. Galaxy Buds2 opens a new world of audio experience with well-balanced sound, unmatched comfort fit, ANC, and seamless connectivity to your phone and watch. Easier controls and better feedback keep you immersed when working out, gaming, or jamming to your beats.Your world the way it’s meant to be heardEnjoy powerful, deep bass to clear treble through two-way dynamic speakers. The Galaxy Buds2 gives you well-balanced sound quality that enriches every moment of your audio journey. Hear like you’re there.Leave noise out of the conversationThree microphones and a built-in voice pickup unit help you make clearer calls, while a machine-learning based solution filters unwanted sound so you can better share your world with family and friends. The low protrusion design minimizes wind disruptions to make your outdoors calls come in clear.Choose the sound you want to hearTwo microphones detect ambient noise while Active Noise Canceling blocks unwanted sound. Background noise can be reduced up to 98% to keep you fully immersed in your music, games, audio books, and your favorite podcasts.Sounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.The lightest earbuds we've ever madeGalaxy Buds2 is lightweight (5g each) and keeps music snug in your ears for even the most active lifestyles. With three sizes of soft, flexible silicon tips you can find a custom fit to get the best ANC experience possible. Find your fit with the “Earbud fit test” menu in the Galaxy Wearable appFind your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.Plenty of play time, wherever you goWhether you're watching your favorite shows, blazing through your playlist, or enjoying the outdoors, Galaxy Buds2 keeps you connected and comfortable all day long. The long lasting battery life gives you up to 5 hours of play-time and 15 more with a fully charged case.Switch without missing a beatWith Auto Switch, moving between your Galaxy devices is easier than ever. Go from watching a movie on your tablet to playing music on the Galaxy Watch4, all hands free. Galaxy Watch4 also supports Quick Buds Control, helping you turn ANC on or off, or check battery life right from your wrist.Sounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.Sounds tailored to your tasteYour every audio experience is tailored to your taste with Galaxy Buds2. With six different equalizer settings to choose from, you'll find your own pitch perfect, vibrant sound that keeps you immersed.Find your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.Find your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.Find your perfect toneClassical graphite. Flawless white. Soothing olive. Stylish lavender. Each earbud comes in a fashion-forward design and matching cases to fit your unique taste. With a widely compatible cradle design, the case keeps your earbuds safe, recharged, and easily portable.
LongProductName - Bluetooth v. 5.2, 61 mAh, 472 mAh, USB Type-C
LongProductName - Galaxy Buds2
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2. Product type: Headset. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Calls/Music, Product colour: Graphite
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2. Product type: Headset. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Calls/Music, Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85183000
Microphone - Microphone type - Built-in
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Microphone - Number of microphones - 3
Microphone - Noise-canceling switch - Yes
name_et - Samsung juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds2, graphite
Title - Samsung Galaxy Buds2 Headset Wireless In-ear Calls/Music USB Type-C Bluetooth Graphite
Title - Samsung Galaxy Buds2 Headset Wireless In-ear Calls/Music USB Type-C Bluetooth Black
Name - Samsung Galaxy Buds 2 Czarne
Name - Samsung Galaxy Buds 2 Titanium
name_en - Samsung wireless earbuds Galaxy Buds2, graphite
name_lv - Samsung wireless earbuds Galaxy Buds2, graphite
name_ru - Samsung беспроводные наушникиGalaxy Buds2, graphite
Supplier features - Recommended gender - Boy/Girl
ProducerCode - SM-R177NZKAEUE
ProducerCode - SM-R177NZTAEUE
productName - Samsung Galaxy Buds2 Headset Wireless In-ear Calls/Music USB Type-C Bluetooth Black
productSize - Normal
ProductName - Galaxy Buds2
manufacturer_code - SM-R177NZKAEUD
Producer - Samsung
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.2
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.2
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
Connectivity - Suitable devices - Android devices
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Android ierīces
Connectivity - Suitable devices - iOS devices
Savienojamība - Piemērotas ierīces - iOS ierīces
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienojums - USB-C
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Connector - USB-C
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - A2DP
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - A2DP, AVRCP, HFP
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - AVRCP
Ports & interfaces - Bluetooth profiles - HFP
Ports & interfaces - Bluetooth version - 5.2
Ports & interfaces - USB connector - USB Type-C
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Соединение - USB-C
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.2
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Ühendus - USB-C
Ühendus - Sobivad seadmed - Android seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - iOS seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Соединение - Совместимые устройства - Android устройства
Соединение - Совместимые устройства - iOS устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2, Wireless, Calls/Music, Headset, Graphite
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Buds2, Wireless, Calls/Music, Headset, Black
sizeX - 95
sizeY - 85
sizeZ - 45
weight - 150
Weight & dimensions - Height - 21.1 mm
Weight & dimensions - Depth - 17 mm
Weight & dimensions - Left earpiece weight - 5 g
Weight & dimensions - Right earpiece weight - 5 g
Weight & dimensions - Charging case dimensions (W x D x H) - 50.2 x 50 x 27.8 mm
Weight & dimensions - Charging case weight - 41.2 g
Weight & dimensions - Width - 20.9 mm
barcode - 8806092507210
barcode - 8806092507227
barcode - 8806092507234
barcode - 8806092507494
barcode - 8806092507500
barcode - 8806092510678
Technical details - Commodity Classification Automated Tracking System (CCATS) - 8518309590
URL - https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds2/
URL - https://www.samsung.com/uk/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-graphite-sm-r177nzkaeua/
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Operating keys - Answer/end call
Performance - Operating keys - Answer/end call, Play/Pause, Track
Performance - Operating keys - Play/Pause
Performance - Operating keys - Track <
Performance - Operating keys - Track >
Performance - Recommended usage - Calls/Music
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Product colour - Black
Performance - Product colour - Graphite
Performance - Product type - Headset
Performance - Control type - Touch
Performance - Wearing style - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX2
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Ушные подушечки
Общее - Комплектация - Руководство пользователя
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Ear pads
General - Package contents - User manual
General - Package contents - Chargin cable
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX2
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvapadjad
Üldine - Komplekti sisu - Kasutusjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IPX2
Общее - Погодная устойчивость - IPX2
Brand - Samsung
brand - Samsung
147,48 €
Samsung Galaxy Buds 2, Graphite
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas