Creative HS 720 V2

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 710085 Preces kods: 51EF0960AA000
Pasūtāms 61 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
34,63 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 22.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 22.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 22.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 20.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: On-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 135
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - USB austiņas ar trokšņu slāpēšanas kondensatora mikrofonu un tālvadības pulti ar mikrofonu izslēgšanas pogu videozvaniem Sazinieties skaidri un pārliecinoši ar mūsu jaunākajām Creative HS-720 V2 USB austiņām! Creative HS-720 V2 ir atsvaidzinātas, ar jaunu, neuzkrītošu izskatu un optimizētas tiešsaistes sanāksmēm, tās ir vienkārši pievienojamas un lietojamas austiņas, kas darbojas ar jebkuru PC vai Mac, un ir vieglas, lai tās varētu ērti lietot garas stundas bez uztraukuma! Creative HS-720 V2 ir aprīkotas ar visām nepieciešamajām funkcijām darba zvaniem - trokšņu slāpēšanas kondensatora mikrofonu, kas bloķē nevēlamus trokšņus, mikrofona monitoringa (sānu signāla) funkciju, kas ļauj kontrolēt, cik skaļi skanat citiem, un ērtu iebūvētu tālvadības pulti, kas nodrošina ērtu piekļuvi mikrofona izslēgšanas pogai un zvanu uztveršanai. Šīm USB datoram paredzētajām austiņām nav nepieciešama ne papildu programmatūra, ne instalācija, tāpēc tās ir ideālas USB austiņas ikvienam strādājošam profesionālim, kas vēlas vienkāršu un bezrūpīgu austiņu lietošanu. BŪTIET DZĪVNI AR TROKŠŅU ATBALSTOŠU MIKROFONU Atzīsim. Mēs visi zinām, ka ir grūti koncentrēties tiešsaistes darba sarunas laikā, ja to nepārtraukti traucē fonā dzirdamais troksnis. Un, kad runa ir par prezentāciju, iespēja skaidri dzirdēt, ļaus auditorijai koncentrēties uz jūsu tiešsaistes biznesa prezentāciju un uzlabos jūsu kā efektīva komunikatora reputāciju. Šim nolūkam Creative HS-720 V2 ir aprīkots ar trokšņus slāpējošu kondensatora mikrofonu. Šis pasīvais trokšņu slāpēšanas strāvas mikrofons darbojas tā, lai jūsu balss tiktu uztverta pāri apkārtējiem trokšņiem un nodrošinātu, ka jūsu priekšnieki un kolēģi jūs skaidri dzird. Turklāt elastīgais strēles mikrofons ļauj to viegli pielāgot jebkurā leņķī, lai tas būtu piemērots tieši jūsu vajadzībām. Tiešā MIC MUTE KONTROLE Mums visiem ir gadījies, kad tiešsaistes sanāksmes laikā mēs veicam vairākas aktivitātes, un, kad kāds negaidīti jautā jūsu viedokli, iestājas baisais kurls klusums, kad jūs izmisīgi mēģināt atgriezties tīmekļa konferences lietotnē, lai atceltu skaņas izslēgšanu? Tagad tā vairs nav problēma. Pateicoties tiešajai izslēgšanas un izslēgšanas pogai, kas atrodas uz austiņu vada iebūvētās vadības ierīces, Creative HS-720 V2 ļauj viegli izslēgt vai izslēgt skaņas signālu, nospiežot vienu pogu. Nav nepieciešams lieks neērts klusums. Ja jums tas izklausās pazīstamiHej, jūsu mikrofons ir izslēgts, mēs nedzirdam, ko jūs sakāt, jūs zināt, kādus traucējumus tas bieži rada attiecībā pret diskusijas gaitu, īpaši svarīgos tiešsaistes zvanos. Izvairieties no šādas situācijas, izmantojot Creative HS-720 V2. Kamēr esat izslēgts mikrofons, tālvadības pults mikrofona poga iedegas sarkanā krāsā, lai jūs varētu sekot līdzi savam statusam. Iebūvējamajā vadības panelī ir arī tiešā zvana pacelšanas poga, kā arī skaļuma un atskaņošanas pogasVisas nepieciešamās vadības ierīces ir ērti pieejamas rokas stiepiena attālumā.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Austiņas - austiņu frekvence - 20 - 20000 Hz
Bezvadu komunikācija - Nē
Bluetooth funkcijas - Nav piemērojams
Caurlaides josla (maks.) - 20000 Hz
Caurlaides josla (min) - 20 Hz
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Platforma - DATORS
dimensijas dziļums - 80 mm
dimensionalWeight - 507
Dizains - Pilna izmēra
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta veids - austiņas ar mikrofonu
Dizains - Valkāšanas stils - Ausu āķis
ean - 5390660194634
Eans - 5390660194634
EAN_kods - 5390660194634
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
guaranteeLength - 24
Iekļautie piederumi - 1 x Creative HS-720 V2 1 x Ātrās lietošanas pamācība 1 x Atbilstības instrukcija 1 x Garantijas instrukcija 1 x Garantijas instrukcija
Izmantojiet - Personīgā saziņa
izmērs augstums - 210 mm
izmērs platums - 170 mm
izmērs svars - 300 g
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
kategorija - Skaņas austiņas
Kategorija_1 - Audio
Kategorija_2 - Austiņas ar mikrofonu
kods - 51EF0960AA000
Krāsa - Black
Mikrofons - cerība
Mikrofons - Mikrofona frekvence - 100 - 18000 Hz
Mikrofons - Mikrofona izslēgšana - Jā
Mikrofons - Mikrofona jutība - -42 dB
nosaukums - Creative HS-720 V2 austiņas
Nosaukums - Creative HS-720 V2 USB
Nosaukums - Creative Labs austiņas HS-720 V2 USB melnas - 51EF0960AA000
nosaukums - HS 720 V2 austiņas
Pieteikums - Internets
Pieteikums - Zvanu centrs
producerCode - 51EF0960AA000
ProducerCode - UHCRLRMPU000100
productName - AUSTIŅAS CREATIVE AR MIKROFONU HS-720 V2 USB
productSize - Parasts
Ražotāja_kods - 51EF0960AA000
Ražotājs - Creative
ražotājs - Radošās laboratorijas
Ražotājs - Radošās laboratorijas
Savienojamības porti un saskarnes - Kabeļa garums - 2 m
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienojamība - Jā
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
Savienotāji - 1 x USB
ShortDescription -
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.9 Mavericks
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
sizeX - 165
sizeY - 205
sizeZ - 75
Skaņa - Stereo
Svars - 0,30
Svars - 135 g
svars - 285
Svars un izmēri - Svars - 135 g
Tehnoloģija - Trokšņa samazināšana
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Universal
vendpn - 51EF0960AA000
Description - USB Headset with Noise-cancelling Condenser Mic and Inline Remote with Mic Mute Button for Video Calls Communicate clearly and confidently with our latest Creative HS-720 V2 USB headset! Refreshed with a new, understated look and optimized for online meetings, the Creative HS-720 V2 is a simple plug-and-play headset that works with any PC or Mac, and is lightweight so you can use it comfortably for long hours without fuss! The Creative HS-720 V2 is equipped with all the must-have features for work callsa noise-cancelling condenser mic to block off unwanted noise, mic-monitoring (sidetone) feature that keeps you in check of how loud you sound to others, and a convenient inline remote that comes with easy access to mic mute button and calls pick-up. Requiring zero extra software nor installation, this is the ideal USB computer headset for any working professionals who wants an easy and fuss-free headset experience. BE HEARD CLEARLY WITH NOISECANCELLING MIC Let's face it. We all know that it's hard to concentrate during an online work call when it is constantly disrupted by noise in the background. And when it comes to presenting, being able to be heard clearly will keep your audience's focus on your online business pitch, and boost your work reputation as an effective communicator. The Creative HS-720 V2 comes with a noise-cancelling condenser microphone for this purpose. This passive noise-cancelling boom mic works to pick up your voice over the surrounding noises, and ensures that you are heard clearly by your bosses and co-workers. Besides, the flexible boom microphone allows you to easily adjust it to any angle for the right fit. DIRECT MIC MUTE CONTROL We've all had that time where we're multitasking through our online meeting, and when someone unexpectedly asks for your opinion, there's the dreaded deafening silence as you frantically try to return to the web conference app to unmute yourself? Not an issue anymore. With a direct mute and unmute button located on the inline control of the headset cord, the Creative HS-720 V2 allows you to mute or unmute yourself easily with a press of the button. No unnecessary awkward silence needed. If this sounds familiar to youHey, your mic is off; we can't hear what you're sayingyou'll know the disruption that it often causes towards the discussion flow, especially for important online calls. Avoid being in that situation with the Creative HS-720 V2. While you're muted, the microphone button on the remote will light up in red so that you can keep track of your status. The inline control also features a direct call pick-up button, as well as the volume and playback buttonsall the necessary controls are conveniently available at your fingertips.
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Headphones - Headphone frequency - 20 - 20000 Hz
Wireless communication - No
Bluetooth features - Not applicable
Pass band (max) - 20000 Hz
Pass band (min) - 20 Hz
Other features -
Other features - Platform - PC
dimension depth - 80 mm
dimensionalWeight - 507
Design - Full-size
Design - Product colour - Black
Design - Product type - headphones with microphone
Design - Wearing style - Ear-hook
ean - 5390660194634
Eans - 5390660194634
EAN_code - 5390660194634
guarantee - 24
guarantee_type - normal
warrantyType - G
warrantyLength - 24
Accessories included - 1 x Creative HS-720 V2 1 x Quick Start Guide 1 x Compliance Leaflet 1 x Warranty Leaflet
Use - Personal communication
dimension height - 210 mm
dimension width - 170 mm
dimension weight - 300 g
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
category - Sound Headsets
Category_1 - Audio
Category_2 - Headsets with microphone
code - 51EF0960AA000
Color - Black
Microphone - hoop
Microphone - Microphone frequency - 100 - 18000 Hz
Microphone - Microphone mute - Yes
Microphone - Microphone sensitivity - -42 dB
name - Creative HS-720 V2 Headset
Name - Creative HS-720 V2 USB
Name - Creative Labs Headset HS-720 V2 USB black - 51EF0960AA000
name - HS 720 V2 headset
Application - Internet
Application - Call center
producerCode - 51EF0960AA000
ProducerCode - UHCRLRMPU000100
productName - HEADPHONES CREATIVE WITH MICROPHONE HS-720 V2 USB
productSize - Normal
Manufacturer_code - 51EF0960AA000
Producer - Creative
producer - Creative Labs
Manufacturer - Creative Labs
Ports & interfaces - Cable length - 2 m
Ports & interfaces - USB connectivity - Yes
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Connectors - 1 x USB
ShortDescription -
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.9 Mavericks
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
sizeX - 165
sizeY - 205
sizeZ - 75
Sound - Stereo
Weight - 0,30
Weight - 135 g
weight - 285
Weight & dimensions - Weight - 135 g
Technology - Noise reduction
Performance - Recommended usage - Universal
vendpn - 51EF0960AA000
34,63 €
Creative HS 720 V2
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas