BlitzWolf AA-GB1

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 690522 Preces kods: AA-GB1
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
27,08 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: USB
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : RGB
Apgaismojums : Ir
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Surround
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums USB

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 321
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Austiņas
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_lv - Blitzwolf spēļu austiņas Šīs austiņas ir paredzētas spēlētājiem, kuri meklē perfektu skaņu. Ar AA-GB1 jūs dzirdēsiet tuvojošos ienaidnieku soļus, un basa vibrācijas pacels jūsu spēļu pieredzi jaunā līmenī. RGB LED gaismas diodes padarīs jūsu spēļu pieredzi vēl aizraujošāku un krāsaināku. Austiņas ir saderīgas ar PC, Playstation un Xbox. Trokšņu slāpēšana Mikrofonam ir trokšņu slāpēšanas funkcija, un tas uztver kristāldzidru skaņu. Izmantojot mikrofonu, varēsiet uztvert HD kvalitātes skaņas un atbrīvoties no atbalss efekta. Tas ļauj brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem spēles laikā. Funkcionāls dizains Austiņas ir izgatavotas no ABS un PC materiāliem, kas padara tās izturīgas un ilgmūžīgas. Mīkstā PU materiāla austiņas ir ādai draudzīgas, palielina valkāšanas komfortu un ir izturīgas pret koroziju. Uz kreisās austiņas ir poga, lai jūs varētu regulēt skaļuma līmeni. Arī austiņu augšdaļa ir regulējama, tāpēc ikviens to var pielāgot atbilstoši savām vēlmēm. Kabelis ir izgatavots no izturīga PVC materiāla, un tam ir USB pieslēgvieta. Zīmols BlitzWolf Modelis AA-GB1 Krāsa Melna Tips On-ear Materiāls ABS + PVC Svars 321 g Izmērs 215x183x110 mm Kabeļa garums 2100 ±25 mm Draiveris 50 mm Mikrofons Jā Frekvenču josla 20Hz-20kHz Pieslēgvieta USB
description_lv - Blitzwolf spēļu austiņas Šīs austiņas ir paredzētas spēlētājiem, kuri meklē perfektu skaņu. Izmantojot AA-GB1, jūs dzirdēsiet tuvojoša ienaidnieka pēdas, un basu vibrācija jūsu spēles pieredzi pārcels uz nākamo līmeni. RGB LED gaismas padarīs jūsu spēles pieredzi vēl aizraujošāku un krāsaināku. Austiņas ir saderīgas ar datoru, Playstation un Xbox. Trokšņa samazināšana Mikrofonam ir trokšņu slāpēšanas funkcija, un tas uztver kristāldzidras skaņas. Izmantojot mikrofonu, jūs uzņemsit HD kvalitātes skaņas un atbrīvosities no atbalss efekta. Tas ļauj spēles laikā brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem. Funkcionāls dizains Austiņas ir izgatavotas no ABS un PC materiāliem, kas padara tās izturīgas un ilgstošas. Mīkstie PU materiāla austiņas ir draudzīgas ādai, palielina valkāšanas komfortu un ir izturīgas pret koroziju. Kreisajā klausulē ir poga, lai jūs varētu pielāgot skaļuma līmeni. Austiņu augšdaļa ir arī regulējama, tāpēc ikviens to var pielāgot pēc savas izvēles. Kabelis ir izgatavots no izturīga PVC materiāla, un tam ir USB ports. Zīmols BlitzWolf Modelis AA-GB1 Krāsa melna Ierakstiet On-ear Materiāls ABS + PVC Svars 321 g Izmērs 215x183x110 mm Kabeļa garums 2100 ± 25 mm Vadītājs 50 mm Mikrofons Jā Frekvenču josla 20Hz-20kHz USB ports
description_ru - Blitzwolf spēļu austiņas Šīs austiņas ir paredzētas spēlētājiem, kas meklē perfektu skaņu. Ar AA-GB1 jūs dzirdēsiet tuvojošos ienaidnieku soļus, un basa vibrācija pacels jūsu spēļu pieredzi jaunā līmenī. RGB LED aizmugurgaismojums padarīs jūsu spēļu pieredzi vēl aizraujošāku un krāsaināku. Austiņas ir saderīgas ar PC, Playstation un Xbox. Trokšņu slāpēšana Mikrofonam ir trokšņu slāpēšanas funkcija, un tas uztver kristāldzidru skaņu. Izmantojot mikrofonu, varat ierakstīt HD kvalitātes skaņu un atbrīvoties no atbalss efekta. Tas ļauj brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem spēļu laikā. Funkcionāls dizains Austiņas ir izgatavotas no ABS un datora materiāliem, tāpēc tās ir izturīgas un ilgmūžīgas. Mīkstie poliuretāna ausu spilventiņi ir patīkami ādai, palielina valkāšanas komfortu un ir izturīgi pret koroziju. Kreisajā austiņā ir poga skaļuma regulēšanai. Austiņu augšdaļa ir arī regulējama, tāpēc katrs to var pielāgot pēc savas gaumes. Kabelis ir izgatavots no izturīga PVC materiāla, un tam ir USB ports. Zīmols BlitzWolf Modelis AA-GB1 Black Krāsa Tips Overhead Materiāls ABS + PVC Svars 321g Izmērs 215x183x110mm Kabeļa garums 2100 ± 25mm Draiveris 50mm Mikrofons jā Frekvenču diapazons 20Hz-20kHz USB ports
EAN - 5907489604833
gross_weight - 0.367 kg
Modelis - AA-GB1
Ražotājs - Blitzwolf
svars - 0.233 kg
title_lv - BlitzWolf AA-GB1 Spēļu Austiņas 7.1 / RGB
title_lv - BlitzWolf AA-GB1 spēļu austiņas RGB / 7.1
title_ru - BlitzWolf AA-GB1 spēļu austiņas RGB / 7.1
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Headphones
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
description_en - Blitzwolf Gaming Headphones
These headphones are designed for gamers who are looking for perfect sound. With the AA-GB1, you'll hear the footsteps of an approaching enemy, and the bass vibration will take your gaming experience to the next level. RGB LED lights will make your gaming experience even more exciting and colorful. The headphones are compatible with PC, Playstation and Xbox.
Noise Reduction
The microphone has a noise cancellation function and picks up crystal clear sounds. With the microphone, you will capture HD quality sounds and get rid of the echo effect. This allows you to communicate freely with other players during gameplay.
Functional design
The headphones are made of ABS and PC materials which makes them durable and long lasting. The soft PU material earmuffs are skin-friendly, increase wearing comfort and are corrosion resistant. There is a knob on the left earpiece so you can adjust the volume level. The top of the headphones is also adjustable, so everyone can adjust it to their preference. The cable is made of durable PVC material and has a USB port.
Brand BlitzWolf
Model AA-GB1
Color Black
Type On-ear
Material ABS + PVC
Weight 321 g
Size 215x183x110 mm
Cable length 2100 ±25 mm
Driver 50 mm
Microphone Yes
Frequency band 20Hz-20kHz
Port USB
description_lv - Blitzwolf spēļu austiņas
Šīs austiņas ir paredzētas spēlētājiem, kuri meklē perfektu skaņu. Izmantojot AA-GB1, jūs dzirdēsiet tuvojoša ienaidnieka pēdas, un basu vibrācija jūsu spēles pieredzi pārcels uz nākamo līmeni. RGB LED gaismas padarīs jūsu spēles pieredzi vēl aizraujošāku un krāsaināku. Austiņas ir saderīgas ar datoru, Playstation un Xbox.
Trokšņa samazināšana
Mikrofonam ir trokšņu slāpēšanas funkcija, un tas uztver kristāldzidras skaņas. Izmantojot mikrofonu, jūs uzņemsit HD kvalitātes skaņas un atbrīvosities no atbalss efekta. Tas ļauj spēles laikā brīvi sazināties ar citiem spēlētājiem.
Funkcionāls dizains
Austiņas ir izgatavotas no ABS un PC materiāliem, kas padara tās izturīgas un ilgstošas. Mīkstie PU materiāla austiņas ir draudzīgas ādai, palielina valkāšanas komfortu un ir izturīgas pret koroziju. Kreisajā klausulē ir poga, lai jūs varētu pielāgot skaļuma līmeni. Austiņu augšdaļa ir arī regulējama, tāpēc ikviens to var pielāgot pēc savas izvēles. Kabelis ir izgatavots no izturīga PVC materiāla, un tam ir USB ports.
Zīmols BlitzWolf
Modelis AA-GB1
Krāsa melna
Ierakstiet On-ear
Materiāls ABS + PVC
Svars 321 g
Izmērs 215x183x110 mm
Kabeļa garums 2100 ± 25 mm
Vadītājs 50 mm
Mikrofons Jā
Frekvenču josla 20Hz-20kHz
USB ports
description_ru - Игровые наушники Blitzwolf
Эти наушники созданы для геймеров, которые ищут идеальный звук. С AA-GB1 вы услышите шаги приближающегося врага, а басовая вибрация выведет ваш игровой опыт на новый уровень. Светодиодная подсветка RGB сделает ваш игровой процесс еще более захватывающим и красочным. Наушники совместимы с ПК, Playstation и Xbox.
Подавление шума
Микрофон имеет функцию шумоподавления и улавливает кристально чистые звуки. С помощью микрофона вы сможете записывать звуки качества HD и избавляться от эффекта эха. Это позволяет вам свободно общаться с другими игроками во время игры.
Функциональный дизайн
Наушники изготовлены из материалов ABS и ПК, что делает их прочными и долговечными. Наушники из мягкого полиуретана приятны для кожи, повышают комфорт при ношении и устойчивы к коррозии. На левом наушнике есть ручка для регулировки уровня громкости. Верх наушников также регулируется, поэтому каждый может настроить его по своему вкусу. Кабель изготовлен из прочного ПВХ-материала и имеет порт USB.
Бренд BlitzWolf
Модель AA-GB1
Черный цвет
Тип Накладные
Материал АБС + ПВХ
Вес 321 г
Размер 215x183x110 мм
Длина кабеля 2100 ± 25 мм
Драйвер 50 мм
Микрофон да
Диапазон частот 20 Гц-20 кГц
Порт USB
EAN - 5907489604833
gross_weight - 0.367 kg
Model - AA-GB1
Producer - Blitzwolf
weight - 0.233 kg
title_lv - BlitzWolf AA-GB1 Spēļu Austiņas 7.1 / RGB
title_en - BlitzWolf AA-GB1 Gaming Headphones RGB / 7.1
title_ru - BlitzWolf AA-GB1 Игровые наушники RGB / 7.1
27,08 €
BlitzWolf AA-GB1
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas