Roccat Elo X (ROC-14-120-02)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 637925 Preces kods: ROC-14-120-02
Noliktavā 4 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
46,27 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 250
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Austiņas - austiņu frekvence - 20 - 20000 Hz
Austiņas - Ausu savienojums - Circumaural
Austiņas - Draiveris - 5 cm
Austiņas - Elements - 50 mm ar neodīma magnētiem
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Magnēta tipa - Neodīma
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Spilvenu materiāls - Atmiņas putas
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
BrandPartCode - ROC-14-120-02
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
Darbības rādītāji - austiņu tips - Bināurālā
Darbības rādītāji - Skaļuma regulēšana - Rotācijas
description_et - Vislabākā stereo skaņa Lieli 50 mm elementi maksimālai skaņas baudīšanai, trokšņu slāpēšanas mikrofons kristāldzidrai runai un īpaši ērts atmiņas dizains, kas nodrošina stundām ilgu nēsāšanu - tas ir Roccat Elo X. Pateicoties universālajam 3,5 mm savienojumam, Elo X austiņas var izmantot ar datoru, spēļu konsoli vai viedierīci. Dinamisks dizains Spēlētājiem ir dažādas formas un izmēri, taču Elo X nodrošina komfortu visiem. Regulējama galvas lente un rotējoši atmiņas putu spilventiņi ausīm nodrošina ērtu austiņu lietošanu stundām ilgi. Pateicoties īpašajam ausu spilventiņu dizainam, atmiņas putas ir mīkstākas vietā, kur balstās jūsu brilles, tāpēc spilventiņi rada mazāku spiedienu uz austiņām un lietotāji var baudīt maksimālu komfortu. Modernākā stereo skaņa 50 mm neodīma elementi nodrošina augstas kvalitātes stereo skaņu, lai jūs varētu dzirdēt katru pretinieka soli. Elo X austiņas ļauj jums dzirdēt visu - no skaļiem augstumiem līdz skaļiem zemumiem. Kristālskaidra runa TruSpeak mikrofona tehnoloģija nodrošina, ka jūsu balss mikrofonā skan tieši tāpat kā dzīvē. Atvadieties no statiskās elektrības un trokšņainības - Elo X austiņas nodrošina, ka varat netraucēti sarunāties ar komandas biedriem. Mikrofons ir noņemams arī tad, ja tas nav nepieciešams. Neatkarīgi no ierīces Dators, konsole, tālrunis... - tam nav nozīmes! Izbaudiet Elo X skaņas kvalitāti jebkurā ierīcē.
description_lv -
description_lv - Augstākā starpplatformu stereo skaņa Ar Roccat Elo X starpplatformu stereo spēļu austiņām izbaudiet bezsvara, dinamisku pieguļšanu ar pašregulējošu metāla galvas lenti un izciliem atmiņas putu spilventiņiem ausīs. Precīzi noregulēti 50 mm draiveri nodrošina perfektu skaņu, savukārt noņemams trokšņu slāpēšanas mikrofons nodrošina kristāldzidru tērzēšanu. Visbeidzot, 3,5 mm ligzda ļauj spēlētājiem viegli pāriet no datora uz spēļu konsoli un mobilo tālruni. Dinamiska pielāgošana Spēlētājiem ir dažādas formas un izmēri, taču Elo X nodrošina perfektu pielāgošanu neatkarīgi no tā, kādas formas un izmēra tās ir. Pašregulējoša metāla galvas lente un rotējošas ausu uzgaļa eņģes, kas nodrošina lielāku elastību, nodrošina jums unikālu, bezsvara pielāgojamību. Lielisks komforts Izcils atmiņas putu ausu polsterējums ar Turtle Beach patentēto ProSpecs™ brilles Relief System piedāvā dubulto putu ausu polsterējumu, ar mīkstāku putu polsterējumu daļā, kas pieguļ jūsu brillēm, mazinot spiedienu un ļaujot spēlētājiem ar brillēm spēlēt ar komfortu. Augstākā līmeņa stereo skaņa Precīzi noregulēti 50 mm neodīma draiveri nodrošina jums perfektu stereo skaņu, lai jūs varētu viegli atrast savus pretiniekus. Sākot ar asiem augstumiem un beidzot ar dungošiem zemiem toņiem, ir nodrošināta katra svarīgākā skaņa, lai jūs visu dzirdētu, bet neko nepalaistu garām. Kristālskaidra saziņa TruSpeak™ mikrofona tehnoloģija nodrošina, ka jūsu balss digitālajā pasaulē skan tāpat kā reālajā pasaulē. Atvadieties no statiskās skaņas un krakšķēšanas, izmantojot kristālskaidru saziņu ar komandas biedriem, kas skan pilnīgi dabiski. Mikrofons ir arī noņemams papildu ērtībai. Savietojamība ar vairākām platformām Jebkura ierīce, jebkurā laikā un jebkurā vietā. Izbaudiet Elo X izcilo stereo skaņu, spēlējot datorā vai spēļu konsolē, vai pievienojiet to savai mobilajai ierīcei, lai, pateicoties universālajam 3,5 mm jack savienotājam un datora sadalītājam, varētu spēlēt, atrodoties ceļā. Pateicoties patiesi iespaidīgam komfortam un saderībai ar vairākām platformām, jūs varat nodrošināties ar austiņām, kas piemērotas jebkurai situācijai.
description_ru -
description_short_en - Augstākā līmeņa stereo skaņa ar 50 mm skaļruņiem Noņemams TruSpeak mikrofons ar trokšņu slāpēšanu Viegls dizains lieliskam komfortam Mīksti atmiņas putu ausu spilventiņi Universāls 3,5 mm savienojums
description_short_et - Augstākā līmeņa stereo skaņa, pateicoties 50 mm elementiem Noņemams TruSpeak trokšņu slāpēšanas mikrofons Viegls dizains stundām valkāšanas Mīksti atmiņas putu spilventiņi Universāls 3,5 mm savienotājs
description_short_lv -
description_short_ru -
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
Eans - 731855541218
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
GarantijaInformācija -
GTIN - 731855541218
GTIN - 0731855541218
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - daudzums - 1
Kategorija - Austiņas un austiņas
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Putas ar atmiņu
Kopā - svars (g) - 314
LongDesc - Izlaides sākums 4. oktobrīSupreme Cross-Platform Stereo Sound. Pasūtiet savas jau tagad.Ar ROCCAT® Elo X Cross-Platform Stereo Gaming Headset izbaudiet bezsvara, dinamisku pieguļšanu ar pašregulējošu metāla galvas saiti un lieliskiem atmiņas putu ausu spilventiņiem. Precīzi noregulēti 50 mm draiveri nodrošina perfektu skaņu, savukārt noņemams trokšņu slāpēšanas mikrofons nodrošina kristāldzidru tērzēšanu. Visbeidzot, 3,5 mm ligzda ļauj spēlētājiem viegli pāriet no datora uz spēļu konsoli un mobilo tālruni.DINĀMISKA PIEVIENOTĪBAGameriem ir dažādas formas un izmēri, taču Elo X nodrošina perfektu pieguļšanu neatkarīgi no tā, kādas formas un izmēra ir. Pašregulējoša metāla galvas lente un rotējošas ausu uzgaļa eņģes papildu elastībai rada jums unikālu, bezsvara pielāgojamību.SUPERIOR COMFORTIzcils atmiņas putu ausu polsterējums ar Turtle Beach patentēto ProSpecs™ Glasses Relief System piedāvā dubulto putu ausu polsterējumu, ar mīkstāku putu polsterējumu daļā, kas pieguļ jūsu brillēm, mazinot spiedienu un ļaujot spēlētājiem ar brillēm spēlēt komfortablāk.SUPREME STEREOSKAŅAPrecīzi noregulēti 50 mm neodīma draiveri nodrošina jums perfektu stereo skaņu, lai jūs varētu viegli atrast savus pretiniekus.No skaidriem augstumiem līdz dungošiem zemiem toņiem - visas svarīgākās skaņas ir aptvertas, lai jūs visu dzirdētu, bet neko nepalaistu garām.KRISTĀLSKAIDRA KOMUNIKĀCIJATruSpeak™ mikrofona tehnoloģija nodrošina, ka jūsu balss digitālajā pasaulē skan tikpat labi kā reālajā.Atvadieties no statiskās skaņas un krakšķēšanas ar kristālskaidru komunikāciju ar komandas biedriem, kas skan pilnīgi dabiski. Mikrofons ir arī noņemams papildu ērtībai.KROSS-PLATFORMU KOMPATIBILITĀTEKatra ierīce, jebkurā laikā un jebkurā vietā. Izbaudiet Elo X izcilo stereo skaņu, spēlējot datorā vai spēļu konsolē, vai pievienojiet to savai mobilajai ierīcei, lai, pateicoties universālajam 3,5 mm ligzdai un datora sadalītājam, varētu spēlēt, atrodoties ceļā.Be patiešām iespaidīga komforta un saderības ar vairākām platformām, varat nodrošināties ar austiņām, kas piemērotas jebkurai situācijai.
LongProductName - 20 - 20000 Hz, 50 mm, Mikrofons, 3,5 mm, 314 g, melns
LongSummaryDescription - ROCCAT ELO X STEREO. Produkta tips: austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Vadu savienojums: vadu. Ieteicamais lietojums: Ieteicams: spēlēšanai. Austiņu frekvence: 20 - 20000 Hz. Kabeļa garums: 1,65 m. Svars: 585,1 g. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 3.12 kg
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes uz paletes - 240 gab.
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 263 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 252 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 330 mm
Loģistikas dati - Produkti vienā galvenajā (ārējā) kastē - 4 gab.
Mikrofons - Mikrofona izslēgšana - Jā
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar fona trokšņu filtrēšanu
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar trokšņu izolāciju
Mikrofons - Mikrofona tips - Boom
Mikrofons - Mikrofona tips - Eemaldatav mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Noņemams mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Noņemams mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Noņemams mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Trokšņu slāpēšanas mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Trokšņu slāpēšanas mikrofons
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofons - Mikrofona virziens - Vienvirziena
Mikrofons - Virziena mikrofona tips - Vienvirziena
name_et - Roccat Elo X Stereo austiņas + mikrofons (ROC-14-120-02)
Nosaukums - Roccat Elo X Stereo
Nosaukums - ROCCAT ELO X STEREO vadu austiņas ar vadu galvas joslu, paredzētas spēlēm, melnas krāsas
nosaukums_lv - Roccat austiņas Elo X Stereo (ROC-14-120-02)
nosaukums_lv - Roccat austiņas Elo X Stereo (ROC-14-120-02)
nosaukums_ru - Roccat Elo X Stereo austiņas (ROC-14-120-02)
ProducerCode - ROC-14-120-02
Produkta nosaukums - ELO X STEREO
ražotāja_kods - ROC-14-120-02
Ražotājs - Roccat
Savienojamība - Kabeļa garums - 165 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 165 cm
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Savienojums - 2 × 3,5 mm kombinētais spraudnis (austiņas + mikrofons)
Savienojamība - Savienotājs - 2 × 3,5 mm kombinētā ligzda (audio izeja + mikrofona ieeja)
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
Savienojumi un saskarnes - 3,5 mm savienotājs - Jā
Savienojums - 2 × 3,5 mm kombinētais spraudnis (austiņas + mikrofons)
Savienojums - Connection - 2 × 3,5 mm kombinētais spraudnis (austiņas + mikrofons)
Savienojums - Kabeļa garums - 165 cm
Savienojums - Kabeļa garums - 165 cm
Savienojums - Piemērotas ierīces - 3,5 mm skaņas izejas ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT ELO X STEREO, vadu, 20 - 20000 Hz, spēļu, 585,1 g, austiņas, melnas
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
Sistēmas prasības - Atbalstītās mobilās operētājsistēmas - Android, iOS
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Jā
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Atmiņas putas
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Atmiņas putas
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Draiveri - 50 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Draiveri - 50mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Elements - 50 mm neodīma magnēti
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Svars un izmēri - Augstums - 246 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 78 mm
Svars un izmēri - Platums - 240 mm
Svars un izmēri - Svars - 585.1 g
svītrkods - 731855541218
URL - https://ru.roccat.org/Headsets/Elo-X-Stereo
Veiktspēja - Darbības taustiņi - Izslēgšana, skaļums +, skaļums -
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Veiktspēja - Kabeļa garums - 1.65 m
Veiktspēja - Kabeļa krāsa - Black
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Vadības veids - Pogas, rotācijas pogas
Veiktspēja - Valkāšanas stils - Galvas josla
Vispārīgi - Iekārtas - 3,5 mm - 2 × 3,5 mm adapteris
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 3,5 mm - 2 × 3,5 mm adapteris
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm - 2 × 3,5 mm adapteris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - 3,5 mm - 2 × 3,5 mm adapteris
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Svars (g) - 314
Vispārīgi - Svars (g) - 314
Vispārīgi - Svars (g) - 314
Zīmols - ROCCAT
zīmols - Roccat
Headphones - Headphone frequency - 20 - 20000 Hz
Headphones - Ear coupling - Circumaural
Headphones - Driver unit - 5 cm
Kõrvaklapid - Elemendid - 50 mm neodüümium magnetitega
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Headphones - Magnet type - Neodymium
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Mäluvaht
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
BrandPartCode - ROC-14-120-02
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
Performance - Headset type - Binaural
Performance - Volume control - Rotary
description_et - Ülim stereoheli
Suured 50 mm elemendid viimasepeal helinaudinguks, müraeemaldusega mikrofon kristallselgeks kõneedastuseks ja ülimugav mäluvahust disain tundidepikkuseks kandmiseks – see on Roccat Elo X. Tänu universaalsele 3,5 mm ühendusele saab Elo X kõrvaklappe kasutada nii arvuti, mängukonsooli kui nutiseadmega. Dünaamiline disain
Mängurid tulevad igas vormis ja suuruses, kuid Elo X tagab mugavuse kõigile. Kohanduv peatugi ja pöörlevad mäluvahust kõrvapadjad hoolitsevad selle eest, et klapid oleksid mugavad ka tundidepikkusel kandmisel. Tänu spetsiaalsele kõrvapadja disainile on mäluvaht pehmem seal, kus Su prillid asetsevad, nii asetavad klapid prillisangadele vähem rõhku ja ka prillikandjad saavad ülimat mugavust nautida. Tipptasemel stereoheli
50 mm neodüümium elemendid tagavad kvaliteetse stereoheli, nii et kuuled oma vastaste iga sammu. Kõlavatest kõrgetest toonidest kohisevate madalateni – Elo X kõrvaklappidega kuuled kõike. Kristallselge kõne
TruSpeak mikrofonitehnoloogia tagab, et Su hääl kõlaks läbi mikrofoni täpselt sama nagu päriselus. Jäta hüvasti staatika ja sahinatega, Elo X kõrvaklapid hoolitsevad selle eest, et saaksid tiimikaaslastega segamatult nõu pidada. Mikrofon on ka eemaldatav, puhuks kui Sa seda ei vaja. Ükskõik mis seadmega
Arvuti, konsool, telefon.. – vahet pole! Naudi Elo X helikvaliteeti mistahes seadmega.
description_lv -
description_en - Supreme cross-platform stereo sound
With the Roccat Elo X Cross-Platform Stereo Gaming Headset experience a weightless, dynamic fit with a self-adjusting metal headband and superior memory foam ear cushions. Precision-tuned 50mm drivers produce pitch-perfect sound while a detachable noise-cancelling microphone ensures crystal-clear chat. Finally, the 3.5mm jack lets players go from PC to game console to mobile easily. Dynamic fit
Gamers come in all shapes and sizes but the Elo X ensures a perfect fit no matter what. A self-adjusting metal headband and rotating earcup hinges for added flexibility create a weightless fit unique to you. Superior comfort
Superior memory foam ear cushioning featuring Turtle Beach’s proprietary ProSpecs™ Glasses Relief System features dual-foam ear cushions, with softer foam in the section that rests against your glasses, alleviating pressure and allowing gamers with glasses to play in comfort. Supreme stereo sound
Precision-tuned 50mm neodymium drivers provide you with pitch-perfect stereo sound to help you seek out your opponents with ease. From crisp highs to rumbling lows, every crucial sound is covered to ensure you'll hear everything but miss nothing. Crystal-clear communication
TruSpeak™ microphone technology ensures your voice sounds the same in the digital world as it does in the real world. Say goodbye to static and crackle with crystal-clear communication with your teammates that sounds completely natural. The mic is also detachable for added convenience. Cross-platform compatibility
Any device, anytime, anywhere. Enjoy the Elo X's supreme stereo sound while gaming on your PC or game console or connect it to your mobile device so you can play on the go thanks to a versatile 3.5mm jack and PC splitter. With truly impressive comfort and cross-platform compatibility, you can gear up with a headset equipped for every situation.
description_ru -
description_short_en - Supreme stereo sound with 50 mm drivers Detachable noise-cancelling TruSpeak microphone Light design for superior comfort Soft memory foam ear cushions Universal 3.5 mm connection
description_short_et - Tipptasemel stereoheli tänu 50 mm elementidele Eemaldatav mürasummutav TruSpeak mikrofon Kerge disain tundidepikkuseks kandmiseks Pehmed mäluvahust kõrvapadjad Universaalne 3,5 mm ühendus
description_short_lv -
description_short_ru -
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wired headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
Eans - 731855541218
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
WarrantyInfo -
GTIN - 731855541218
GTIN - 0731855541218
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Quantity - 1
Category - Headphones & Headsets
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Колонки - Материал подушечек - Пена с памятью
Общее - Вес (г) - 314
LongDesc - Supreme Cross-Platform Stereo SoundShips October 4th. Pre-order yours now.With the ROCCAT® Elo X Cross-Platform Stereo Gaming Headset experience a weightless, dynamic fit with a self-adjusting metal headband and superior memory foam ear cushions. Precision-tuned 50mm drivers produce pitch-perfect sound while a detachable noise-cancelling microphone ensures crystal-clear chat. Finally, the 3.5mm jack lets players go from PC to game console to mobile easily.DYNAMIC FITGamers come in all shapes and sizes but the Elo X ensures a perfect fit no matter what. A self-adjusting metal headband and rotating earcup hinges for added flexibility create a weightless fit unique to you.SUPERIOR COMFORTSuperior memory foam ear cushioning featuring Turtle Beach’s proprietary ProSpecs™ Glasses Relief System features dual-foam ear cushions, with softer foam in the section that rests against your glasses, alleviating pressure and allowing gamers with glasses to play in comfort.SUPREME STEREO SOUNDPrecision-tuned 50mm neodymium drivers provide you with pitch-perfect stereo sound to help you seek out your opponents with ease.From crisp highs to rumbling lows, every crucial sound is covered to ensure you'll hear everything but miss nothing.CRYSTAL-CLEAR COMMUNICATIONTruSpeak™ microphone technology ensures your voice sounds the same in the digital world as it does in the real world.Say goodbye to static and crackle with crystal-clear communication with your teammates that sounds completely natural. The mic is also detachable for added convenience.CROSS-PLATFORM COMPATIBILITYAny device, anytime, anywhere. Enjoy the Elo X's supreme stereo sound while gaming on your PC or game console or connect it to your mobile device so you can play on the go thanks to a versatile 3.5mm jack and PC splitter.With truly impressive comfort and cross-platform compatibility, you can gear up with a headset equipped for every situation.
LongProductName - 20 - 20000 Hz, 50 mm, Mic, 3.5 mm, 314 g, Black
LongSummaryDescription - ROCCAT ELO X STEREO. Product type: Headset. Connectivity technology: Wired. Recommended usage: Gaming. Headphone frequency: 20 - 20000 Hz. Cable length: 1.65 m. Weight: 585.1 g. Product colour: Black
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 3.12 kg
Logistics data - Master (outer) cases per pallet - 240 pc(s)
Logistics data - Master (outer) case height - 263 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 252 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 330 mm
Logistics data - Products per master (outer) case - 4 pc(s)
Microphone - Microphone mute - Yes
Mikrofons - Mikrofona tips - Ar fona trokšņu filtrēšanu
Микрофон - Тип микрофона - С шумоизоляцией
Microphone - Microphone type - Boom
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Eemaldatav mikrofon
Microphone - Microphone type - Detachable microphone
Микрофон - Тип микрофона - Удаляемый микрофон
Mikrofons - Mikrofona tips - Noņemams mikrofons
Microphone - Microphone type - Noise-cancelling microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Mürasummutusega mikrofon
Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ühesuunaline
Microphone - Microphone direction type - Unidirectional
name_et - Roccat kõrvaklapid + mikrofon Elo X Stereo (ROC-14-120-02)
Name - Roccat Elo X Stereo
Title - ROCCAT ELO X STEREO Headset Wired Head-band Gaming Black
name_en - Roccat headset Elo X Stereo (ROC-14-120-02)
name_lv - Roccat headset Elo X Stereo (ROC-14-120-02)
name_ru - Roccat наушники Elo X Stereo (ROC-14-120-02)
ProducerCode - ROC-14-120-02
ProductName - ELO X STEREO
manufacturer_code - ROC-14-120-02
Producer - Roccat
Connectivity - Cable length - 165 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 165 cm
Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Savienojums - 2 × 3,5 mm kombinētais spraudnis (austiņas + mikrofons)
Connectivity - Connector - 2 × 3.5 mm combined jack (audio out + mic in)
Connectivity - Control buttons - Microphone on/mute
Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Ports & interfaces - 3.5 mm connector - Yes
Соединение - Соединение - 2 × 3,5 мм комбинированый штекер (наушники + микрофон)
Ühendus - Ühendus - 2 × 3,5 mm kombineeritud pistik (kõrvaklapid + mikrofon)
Ühendus - Juhtme pikkus - 165 cm
Соединение - Длина кабеля - 165 см
Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
Ühendus - Juhtnupud - Mikrofoni sisse/välja lülitamiseks
Соединение - Кнопки управления - Включение/выключение микрофона
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ROCCAT ELO X STEREO, Wired, 20 - 20000 Hz, Gaming, 585.1 g, Headset, Black
System requirements - Mac operating systems supported - Yes
System requirements - Mobile operating systems supported - Android, iOS
System requirements - Windows operating systems supported - Yes
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Memory foam
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Speakers - Ear cup material - Memory foam
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Speakers - Drivers - 50mm neodymium magnets
Skaļruņi - Draiveri - 50mm neodīma magnēti
Колонки - Элементы - 50 мм неодимовые магниты
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Weight & dimensions - Height - 246 mm
Weight & dimensions - Depth - 78 mm
Weight & dimensions - Width - 240 mm
Weight & dimensions - Weight - 585.1 g
barcode - 731855541218
URL - https://ru.roccat.org/Headsets/Elo-X-Stereo
Performance - Operating keys - Mute, Volume +, Volume -
Performance - Recommended usage - Gaming
Performance - Cable length - 1.65 m
Performance - Cable colour - Black
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Product colour - Black
Performance - Product type - Headset
Performance - Control type - Buttons, Rotary
Performance - Wearing style - Head-band
Общее - Комплектация - 3.5 мм - 2 × 3.5 мм адаптер
Общее - Комплектация - Наушники
General - Package contents - 3.5 mm - 2 × 3.5 mm adapter
General - Package contents - Headphones
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3,5 mm - 2 × 3,5 mm adapteris
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Üldine - Komplekti sisu - 3,5 mm - 2 × 3,5 mm adapter
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weight (g) - 314
Üldine - Kaal (g) - 314
Vispārīgi - Svars (g) - 314
Brand - ROCCAT
brand - Roccat
46,27 €
Roccat Elo X (ROC-14-120-02)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas