Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 599119 Preces kods: BHR4272GL
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
22,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 07.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 35
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Nav, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: Nav zināms, Trokšņu slāpēšana: Pasīva, Garantija: 2 gadi
augstums - 2.6
Austiņas - Elements - 7,2 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 4 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 4 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 4 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 12 stundas (ar uzlādes korpusu)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 12 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 12 stundas (ar uzlādes kārbu)
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 40 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 40 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 40 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 300 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 300 mAh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 300 mAh
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 1,5 stundas
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 1,5 stundas
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 1,5 stundas
category_en - Audio
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Audio
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_et - Skaļa un skaidra skaņa Austiņu konstrukcija un 7,2 mm skaņas pārveidotājs ir optimizēti precīzākai vidējo un zemo frekvenču atskaņošanai. Digitālā DSP tehnoloģija nodrošina augstas kvalitātes audio signāla apstrādi, radot dziļāku, jaudīgāku un detalizētāku skaņu. Uzlabots mikrofons Salīdzinot ar iepriekšējām austiņām, jaunajās Basic 2 austiņās ir uzlabots mikrofons, kas samazina vides trokšņus. Tas nozīmē, ka ar austiņām var veikt tālruņa zvanus, netraucējot apkārtējam troksnim. Augstas kvalitātes savienojamība Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 jaunākās paaudzes austiņās izmantota Bluetooth 5.0 tehnoloģija, lai nodrošinātu vienmērīgu zvanīšanu un mūzikas atskaņošanu bez kavēšanās. Turklāt austiņas ne vienmēr ir jālieto kopā - varat vienkārši uzlikt vienu austiņu ausī, lai klausītos mūziku vai veiktu zvanus, bet otru uzglabāt uzlādes futrālī. Xiaomi True Wireless Basic 2 ērtais dizains ir izstrādāts, lai paņemtu savu iecienītāko mūziku līdzi, lai kurp jūs dotos. Katra no tām sver tikai 4,1 gramu, tāpēc tās lieliski iekļaujas ausī. Tām ir arī trīs dažādu izmēru silikona ausu spilventiņi, lai jūs varētu atrast sev piemērotu izmēru. Ilgstoša akumulatora akumulators Austiņām ir pievienota uzlādes kārba, ko var izmantot, lai uzlādētu austiņas pat tad, kad skrienat. Austiņas nodrošina līdz 4 stundām bezvadu klausīšanās vienatnē un līdz 12 stundām ar uzlādes futrālīti.
description_lv -
description_lv - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2 austiņām ir īpaši izstrādāts austiņas uzgaļa dizains ar silikona uzgalīti, kas nodrošina austiņas cieši pieguļ ausu kaktiņam. Savienojuma veids: bezvadu Bluetooth Zvanu atbildēšanas poga: Jā Impedance: Jā: Jutība: 115 dB Frekvenču diapazons: no 20 Hz līdz 20 kHz Iebūvēts mikrofons - jā Mikrofona jutība: -042 dB Bluetooth versija: v.5.0 Profilu atbalsts: 5.0: HFP, HSP, A2DP, AVRCP Rādiuss: 10 m Bāzes barošanas tips: 1: USB USB uzlāde: jā Darba laiks: jā Darbības laiks: 30 minūtes: USB uzlādes lādētāja savienojums: Micro USB Skārienvadība: jā Saderīgs ar iPhone: Uzlādes un glabāšanas svars: 35,4 g Korpusa izmēri uzlādei un glabāšanai: 35,4 g Korpusa izmēri uzlādei un glabāšanai: 4,1 g: 62 x 40 x 27,2 mm Austiņu izmēri: 21,6 x 26,6 x 16,4 mm.
description_lv - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bezvadu savienojums Bluetooth: 5.0 Bluetooth protokols: HFP / A2DP / HSP / AVRCP Sakaru attālums: 10 metri (pieejama vide) Divkāršās austiņas apmēram 4 stundas nepārtraukti klausās dziesmas Austiņu gaidīšanas laiks: apmēram 150 stundas Viena austiņu akumulatora ietilpība: 40mAh Lādēšanas kastes akumulatora ietilpība: 300mAh Austiņu uzlādes laiks: apmēram 1,5 stundas Lādēšanas kastes uzlādes laiks: apmēram 2 stundas Viena austiņu neto svars: apmēram 4,1 g Kopējais tīrais svars ar uzlādes kārbu: apm. 35,4 g Lādēšanas kastes izmērs: 62 × 40 × 27,2 mm Austiņu izmērs: 26,65 × 16,4 × 21,6 mm Produktu pārskats: Redmi AirDots ir īstas bezvadu austiņas, kas nozīmē, ka savienojums starp kreiso un labo austiņu izzūd, taču pieredze joprojām ir vienkārša.
Tam ir pievienota tehnoloģija Bluetooth 5.0, ātras sekundes, jūs vienkārši atnesat austiņas, AirDots ir gatavs, sāciet savu sniegumu tūlīt. Austiņas ir apmēram 4,1 g gaišas, un austiņas ir aprīkotas ar trim austiņu modeļiem, kuras varat brīvi pielāgot, un atsevišķo austiņu garums ir garš. 4 stundas, apmēram 12 stundas ar uzlādes kārbu.
Aprīkots ar daudzfunkcionālām fiziskām pogām, lai samazinātu nepatiesus pieskārienus un atbalstītu balss vadību, veiciet dubultklikšķi, lai pamodinātu tālruņa balss palīgu, ļoti ērti lietojams. Nepieciešams mobilā tālruņa atbalsts un tiek atvērta balss asistenta funkcija. Komplektā ar Austiņas * 2 Austiņu vāciņš * 4 Akumulatora korpuss * 1 Lietotāja izvēlne * 1
description_lv - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 ir jaunākās paaudzes bezvadu austiņas. Austiņās ir izmantots jaunākais Bluetooth 5.0 standarts, kas nodrošina ātrāku un stabilāku savienojumu, ļaujot runāt un klausīties mūziku bez kavēšanās un pārtraukumiem. Turklāt, salīdzinot ar iepriekšējām AirDots versijām, austiņās ir optimizēta kreisās un labās austiņas savienošanas metode, tāpēc austiņas var izmantot kopā vai mono režīmā. Ar vienu uzlādi akumulatora darbības laiks ir 4 stundas, un kopā ar uzlādes korpusu austiņas nodrošina līdz pat 12 stundām nepārtrauktas klausīšanās. Saziņa bez traucējumiem Galvenais Basic 2 austiņu atjauninājums salīdzinājumā ar priekšgājējām ir jaunās vides trokšņu samazināšanas tehnoloģijas izmantošana, lai uzlabotu telefona zvanu kvalitāti. Austiņas filtrē svešus trokšņus, lai jūs varētu atbildēt uz zvaniem jebkurā vietā - uz ielas, veikalā vai tirdzniecības centrā. Satriecoši skaidra skaņa Austiņu konstrukcija un īpaši izstrādātais 7,2 mm audio pārveidotājs ir optimizēts precīzākai vidējo un zemo frekvenču atskaņošanai. Digitālais DSP ir atbildīgs par audio signāla apstrādi, padarot austiņu skaņu dziļāku, spēcīgāku un detalizētāku. Kompakts dizains Kompaktās Xiaomi True Wireless Basic 2 austiņas ir izstrādātas tā, lai jūsu iecienītā mūzika varētu jūs pavadīt jebkurā vietā. Katra austiņa sver tikai 4,1 gramu un precīzi iekļaujas cilvēka auss izliekumā. Turklāt dažādu izmēru (S / M / L) austiņas nodrošina drošu un ērtu piegulēšanu, lai austiņas neizkristu pat aktīvas dzīves laikā. Akumulators visai dienai Komplektā ir uzlādes stacija drošai uzglabāšanai un atsevišķu austiņu bezvadu uzlādei, kas nodrošina lielu vienkāršību un ērtību. Dokēšanas stacijas akumulatora ietilpība ir 300 mAh, ar to pietiek, lai uzlādētu austiņas, kuru ietilpība ir 40 mAh, kopējais klausīšanās laiks pagarinās līdz 12 stundām.
description_ru -
description_ru - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2 austiņām ir īpaši izstrādāts ausu spilventiņu dizains ar silikona uzgalīti, kas nodrošina cieši pieguļ ausu daļai. Savienojuma veids: bezvadu Bluetooth Atbildes poga: jā Impedance: 32 Ohmi Jutība: 115 dB Frekvenču diapazons: 20 Hz līdz 20 kHz Iebūvēts mikrofons - Jā Mikrofona jutība: -042 dB Bluetooth versija: v.5.0 profila atbalsts: HFP, HSP, A2DP, AVRCP Darbības diapazons: 10 m Pamata barošanas veids: USB Uzlāde: Jā Darbības laiks: 4 stundas Austiņu uzlādes laiks: 1,5 stundas Austiņu akumulatora ietilpība: 43 mAh Korpusa akumulatora ietilpība: 300 mAh Korpusa uzlādes laiks: 2 stundas Korpusa barošanas ligzda: Micro USB Pieskāriens: Jā iPhone saderīgs: JĀ Svars Kreisās austiņas 4,1 g Labās austiņas 4,1 g
Svars uzlādei un glabāšanai: 35,4 g Korpusa izmēri uzlādei un glabāšanai: 62 x 40 x 27,2 mm Austiņu izmēri: 21,6 x 26,6 x 16,4 mm
description_short_en - Bezvadu austiņas austiņās Integrēts troksni slāpējošs mikrofons Skārienvadības pogas Līdz 4 stundām atskaņošanas laika 12 stundas ar uzlādes korpusu
description_short_et - Bezvadu austiņas uz ausīm Integrēts troksni slāpējošs mikrofons Skārienjutīgi vadības elementi uz flipa Līdz 4 stundām bezvadu lietošanas 12 stundu akumulatora darbības laiks ar uzlādes kārbiņu
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas ausīs Iebūvēts troksni slāpējošs mikrofons Skārienu vadības elementi uz austiņas Līdz 4 stundām bezvadu lietošanas Ar uzlādes kārbiņu 12 stundu akumulatora darbības laiks
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
dziļums - 15
EAN - 6934177720482
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 40 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 300 mAh
Enerģijas avots - Darbības laiks - 4 mirkļi
Enerģijas avots - Darbības laiks - 12 stundas (ar uzlādes korpusu)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 1,5 stundas
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
gross_weight - 0.11
gross_weight - 0.19 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_64484_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kods - BHR4272GL
Kopā - svars (g) - 48
LargeDescHTML -
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Modelis - Pamata 2
name_et - Xiaomi Mi True Wireless Basic 2 bezvadu austiņas, melnas
Nosaukums - Xiaomi Mi True Wireless austiņas Basic 2 Black
nosaukums_lv - Xiaomi Mi bezvadu austiņas True Wireless Basic 2, melnas
nosaukums_lv - Xiaomi Mi bezvadu austiņas True Wireless Basic 2, melnas
nosaukums_ru - Xiaomi Mi bezvadu austiņas True Wireless Basic 2, melnas
platums - 7.5
ražotāja_kods - BHR4272GL
Ražotājs - Xiaomi
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HSP
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Draiveri - 7,2 mm
Skaļruņi - Draiveri - 7.2 mm
Skaļruņi - Elements - 7,2 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svars - 0.075 kg
svītrkods - 6934177720482
title_lv - Xiaomi Mi True Basic 2 bezvadu Bluetooth austiņas
title_lv - Xiaomi Mi True Wireless austiņas Basic 2 Bluetooth Bezvadu Austiņas
title_ru - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth bezvadu austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Svars (g) - 48
Vispārīgi - Svars (g) - 48
Vispārīgi - Svars (g) - 48
zīmols - Xiaomi
Desc - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Nav, Savienojums: Bluetooth, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: Nav zināms, Trokšņu slāpēšana: Pasīva, Garantija: 2 gadi
height - 2.6
Kõrvaklapid - Elemendid - 7,2 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 4 tundi
Power source - Battery life - 4 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 4 часа
Power source - Battery life - 12 hours (with charging case)
Toide - Aku kestvus - 12 tundi (koos laadimiskarbiga)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 12 часов (с коробкой для зарядки)
Toide - Aku mahutavus - 40 mAh
Power source - Battery capacity - 40 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 40 мAч
Toide - Aku mahutavus - 300 mAh
Power source - Battery capacity - 300 mAh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 300 mAh
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Toide - Laadimisaeg - 1,5 tundi
Power source - Charging time - 1,5 hours
Источник питания - Время зарядки - 1,5 часов
category_en - Audio
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (Bluetooth)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
category_ru - Аудио
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (Bluetooth)
description_et - Kõlav ja selge heli
Kõrvaklappide disain ja 7,2 mm helikonverter on optimeeritud täpsemaks kesk- ja madalsageduste taasesituseks. Digitaalne DSP tehnoloogia hoolitseb helisignaali kvaliteetse protsessimise eest, luues sügavama, võimsama ja detailsema heli. Täiustatud mikrofon
Võrreldes eelkäijatega on uutel Basic 2 kõrvaklappidel täiustatud mikrofon, mis vähendab keskkonnast tulenevat müra. Tänu sellele saad klappe kasutada telefonikõnede tegemiseks, ilma et keskkonnamüra seda häiriks. Kvaliteetne ühendus
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 uusim kõrvaklappide generatsioon kasutab Bluetooth 5.0 tehnoloogiat, mis tagab sujuvad kõned ja muusikanaudingu ilma viivitusteta. Lisaks ei pea kõrvaklappe alati koos kasutama, võid ka vaid ühe klapi muusika kuulamiseks või kõnede tegemiseks kõrva panna ja teist samal ajal laadimiskarbis hoiustada. Mugav disain
Xiaomi True Wireless Basic 2 on disainitud just selliselt, et Su lemmikmuusika võiks Sinuga alati kaasas olla. Kumbki klapp kaalub vaid 4,1 grammi ning sobitub ideaalselt kõrva. Klappidega on kaasas ka kolmes eri suuruses silikoonpadjad, et leiaksid endale sobiva suuruse. Kauakestev aku
Klapid tulevad koos laadimiskarbiga, mille abil saab kõrvaklappidele energia sisse puhuda ka jooksu pealt. Kõrvaklapid pakuvad iseseisvalt kuni 4 tundi juhtmevaba kuulamist ning koos laadimiskarbiga lausa 12 tundi.
description_lv -
description_en - The Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2 has a specially designed ear tip design with a silicone tip, which ensures a snug fit of the earphone in the auricle. Connection type: wireless bluetooth
Call answer button: yes
Impedance: 32 Ohm
Sensitivity: 115dB
Frequency Response Range: 20 Hz to 20 kHz
Built-in Microphone - Yes
Microphone sensitivity: -042dB
Bluetooth version: v.5.0
Profile support: HFP, HSP, A2DP, AVRCP
Radius: 10 m
Base Power Type: USB
USB charging: yes
Working time: 4 h
Headphone charging time: 1.5 h
Headphone battery capacity: 43mAh
Case battery capacity: 300mAh
Case charging time: 2 h
Charging case power connector: Micro USB
Touch control: yes
Compatible with iPhone: YES Left headset weight 4.1g
The weight of the right headset is 4.1 g.
Charging and storage weight: 35.4g
Case dimensions for charging and storage: 62 x 40 x 27.2 mm
Headphone dimensions: 21.6 x 26.6 x 16.4 mm
description_lv - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2
Bezvadu savienojums Bluetooth: 5.0
Bluetooth protokols: HFP / A2DP / HSP / AVRCP
Sakaru attālums: 10 metri (pieejama vide)
Divkāršās austiņas apmēram 4 stundas nepārtraukti klausās dziesmas
Austiņu gaidīšanas laiks: apmēram 150 stundas
Viena austiņu akumulatora ietilpība: 40mAh
Lādēšanas kastes akumulatora ietilpība: 300mAh
Austiņu uzlādes laiks: apmēram 1,5 stundas
Lādēšanas kastes uzlādes laiks: apmēram 2 stundas
Viena austiņu neto svars: apmēram 4,1 g
Kopējais tīrais svars ar uzlādes kārbu: apm. 35,4 g
Lādēšanas kastes izmērs: 62 × 40 × 27,2 mm
Austiņu izmērs: 26,65 × 16,4 × 21,6 mm
Produktu pārskats: Redmi AirDots ir īstas bezvadu austiņas, kas nozīmē, ka savienojums starp kreiso un labo austiņu izzūd, taču pieredze joprojām ir vienkārša.
Tam ir pievienota tehnoloģija Bluetooth 5.0, ātras sekundes, jūs vienkārši atnesat austiņas, AirDots ir gatavs, sāciet savu sniegumu tūlīt.
Austiņas ir apmēram 4,1 g gaišas, un austiņas ir aprīkotas ar trim austiņu modeļiem, kuras varat brīvi pielāgot, un atsevišķo austiņu garums ir garš.
4 stundas, apmēram 12 stundas ar uzlādes kārbu.
Aprīkots ar daudzfunkcionālām fiziskām pogām, lai samazinātu nepatiesus pieskārienus un atbalstītu balss vadību, veiciet dubultklikšķi, lai pamodinātu tālruņa balss palīgu, ļoti ērti lietojams.
Nepieciešams mobilā tālruņa atbalsts un tiek atvērta balss asistenta funkcija.
Komplektā ar
Austiņas * 2
Austiņu vāciņš * 4
Akumulatora korpuss * 1
Lietotāja izvēlne * 1
description_en - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 is the latest generation of wireless headphones. The headphones use the latest Bluetooth 5.0 standard, which provides a faster, more stable connection, allowing you to talk and listen to music without delay or interruption. In addition, compared to previous versions of AirDots, the headphones optimize the method of connecting the left and right headphones, so you can use the headphones together or in mono mode. The battery lasts for 4 hours on a single charge and, together with the charging case, the headphones provide up to 12 hours of continuous listening. Communication without interference
The main update in Basic 2 earbuds compared to its predecessors is the use of new environmental noise reduction technology to improve the quality of phone calls. The earbuds filter out foreign noise so you can answer calls anywhere – on the street, in a shop or in a mall. Stunningly clear sound
The design of the headphones and the specially designed 7.2mm audio converter is optimized for more accurate mid and low frequency reproduction. The digital DSP is responsible for processing the audio signal, making the headphones sound deeper, stronger and more detailed. Compact design
The compact Xiaomi True Wireless Basic 2 are designed so that your favourite music can accompany you anywhere. Each earpiece weighs just 4.1 grams and fits exactly into the curvature of the human ear. In addition, the earmuffs of different sizes (S / M / L) provide a safe and comfortable fit, so that the headphones do not fall out even during active life. Battery for the whole day
It comes with a charging station for secure storage and wireless charging of individual headphones, which provides great simplicity and convenience. The battery capacity of the docking station is 300 mAh, enough to charge headphones that have a capacity of 40 mAh, the overall listening time is extended to 12 hours.
description_ru -
description_ru - Наушники Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2 имеют специально разработанный дизайн амбушюр с силиконовым наконечником, который обеспечивает плотное прилегание наушника к ушной раковине.
Тип подключения: беспроводной Bluetooth
Кнопка ответа на вызов: есть
Импеданс: 32 Ом
Чувствительность: 115 дБ
Диапазон частотной характеристики: от 20 Гц до 20 кГц
Встроенный микрофон - Да
Чувствительность микрофона: -042 дБ
Версия Bluetooth: v.5.0
Поддержка профилей: HFP, HSP, A2DP, AVRCP
Радиус: 10 м
Базовый тип питания: USB
USB-зарядка: да
Время работы: 4 часа
Время зарядки наушников: 1,5 часа
Емкость аккумулятора наушников: 43 мАч
Емкость аккумулятора кейса: 300 мАч
Время зарядки кейса: 2 часа
Разъем питания зарядного кейса: Micro USB
Сенсорное управление: да
Совместимость с iPhone: ДА
Вес левой гарнитуры 4,1 г
Вес правой гарнитуры 4,1 г.
Вес при зарядке и хранении: 35,4 г
Размеры корпуса для зарядки и хранения: 62 х 40 х 27,2 мм
Размеры наушников: 21,6 х 26,6 х 16,4 мм
description_short_en - Wireless in-ear headset Integrated noise-reducing mic Touch control buttons Up to 4 hours of playback time 12 hours with charging case
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasised kõrvaklapid Integreeritud müravähendusega mikrofon Puutetundlikud juhtnupud klapil Kuni 4 tundi juhtmevaba kasutamist Laadimiskarbiga 12 tundi akukestvust
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные внутриканальные наушники Встроенный микрофон с шумоподавлением Сенсорные кнопки управления на наушнике До 4 часов беспроводного использования С коробкой для зарядки 12 часов работы аккумулятора
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
depth - 15
EAN - 6934177720482
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 40 mAh
Enerģijas avots - Akumulatora ietilpība - 300 mAh
Enerģijas avots - Darbības laiks - 4 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 12 hours (with charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 1,5 stundas
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
gross_weight - 0.11
gross_weight - 0.19 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_64484_1.jpg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Code - BHR4272GL
Общее - Вес (г) - 48
LargeDescHTML -
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Model - Basic 2
name_et - Xiaomi Mi juhtmevabad kõrvaklapid True Wireless Basic 2, must
Name - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Black
name_en - Xiaomi Mi wireless headset True Wireless Basic 2, black
name_lv - Xiaomi Mi wireless headset True Wireless Basic 2, black
name_ru - Xiaomi Mi беспроводные наушники True Wireless Basic 2, черные
width - 7.5
manufacturer_code - BHR4272GL
Producer - Xiaomi
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HFP
Connectivity - Bluetooth protocols - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HSP
Connectivity - Bluetooth protocols - HSP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HSP
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.0
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.0
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Соединение - Bluetooth протоколы - HFP
Соединение - Bluetooth протоколы - HSP
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.0
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Skaļruņi - Draiveri - 7,2 mm
Speakers - Drivers - 7.2 mm
Колонки - Элементы - 7.2 мм
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
weight - 0.075 kg
barcode - 6934177720482
title_en - Xiaomi Mi True Basic 2 Wireless Bluetooth Earbuds
title_lv - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Bezvadu Austiņas
title_ru - Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth Беспроводные наушники
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Руководство пользователя
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - User manual
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lietotāja rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Kasutusjuhend
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weight (g) - 48
Üldine - Kaal (g) - 48
Vispārīgi - Svars (g) - 48
brand - Xiaomi
22,18 €
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2S
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas