Razer Kraken X Lite, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 564768 Preces kods: RZ04-02950100-R381
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
39,90 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: Over-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 28000
Frekvenču diapazons min, Hz : 12
Jutība, dB : 109
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 230
Tips Over-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - -
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Vada garums: 1.3 m, Kategorija: Datorspēlēm, Mikrofons: Nenoņemams, Vadības pults: Nav zināms, Pieslēgums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jūtīgums: 109 db, Frekvenču diapazons: 100 - 10000 Hz, Izolācija no trokšņa: Pasīva, Garantija: 2 gadi
Augstums - -
Austiņas - Elements - 40 mm ar neodīma magnētiem
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 12 – 28 000 Hz
Austiņas - Skaņa - 7.1 telpiskā skaņa
Austiņas - spilventiņu diametrs - 40 mm
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņas - šķēršļi - 32 Ω
Austiņas > Impedance - 32 Ω
Biežums -
  • Speaker: 12 Hz līdz 28 kHz
  • Mikrofons: 100 Hz līdz 10 kHz
  • .
    Bruto svars Kg - 0,29
    category_en - Audio
    category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Austiņas
    category_et - Audio
    category_lv - Audio
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
    category_ru - Audio
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
    Citas funkcijas > Jutīgums - 109 dB
    Citas funkcijas > Krāsa - Black
    Darbības diapazons - 1.3 m
    Darbības laiks - -
    description_et - Izturīgās Razer Kraken X Lite ir uzticams spēļu biedrs, kas nodrošina maksimālu komfortu un kristāldzidru skaņu. Izbaudiet detalizētu skaņu ar 7.1 telpisko skaņu, savukārt mīkstie ausu spilventiņi un regulējamais galvas balsts nodrošinās jums komfortu. Detalizēta 7.1 telpiskā skaņa* Razer Kraken X Lite ir aprīkots ar 7.1 telpiskās skaņas programmatūru, kas ļauj precīzi noteikt skaņas virzienu, lai jūs varētu precīzi noteikt pretinieka atrašanās vietu. Augstas kvalitātes noregulēti 40 mm elementi nodrošina skaidru un sabalansētu skaņas attēlu, lai jūs varētu pilnībā izbaudīt gan spēcīgas sprādzienbīstamas skaņas, gan klusus klusus soļus. *Ievietojams tikai ar Windows 10 64 bitu versiju Vieglas kā spalviņa, nekad nav slogs Razer Kraken X Lite austiņas ir izstrādātas tik vieglas, ka valkājot tās gandrīz nejutīsiet. Spēlējiet stundām ilgi, un austiņas nekļūs par apgrūtinājumu. Elastīgs kardioīdo mikrofons Razer Kraken X Lite austiņas ir aprīkotas ar kardioīdo mikrofonu, kas skaidri uztver skaņu tieši mikrofona priekšā, novēršot fona troksni un troksni no aizmugures un sāniem. Tas nodrošina, ka jūsu komandas biedri jūs vienmēr dzird skaidri un gaiši. Ovāli ausu spilventiņi un regulējama galvas saite Ovālie ādas apmatojuma ausu spilventiņi nodrošina ērtu piegulēšanu un mīkstu sajūtu. Mīkstā polsterētā galvas stīpa neapgrūtinās jūsu galvu vai kaklu, nodrošinot ērtu spēlēšanu stundām ilgi. Savietojamība ar dažādām platformām Razer Kraken X ir saderīga ar PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch spēļu konsolēm, kā arī viedierīcēm ar 3,5 mm audio ligzdu.
    description_lv -
    description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Apgaismojuma krāsa: nav Apgaismojums: Frekvences diapazons maks., Hz: 28000 Frekvenču diapazons min, Hz: Jutība, dB: 109 Kanālu skaits: Kanālu skaits: Mikrofonu tips: melns: Fiksētais mikrofons: Jā Savienojums: Ietvars: 3,5 mm Pretestība, Ω: Savienojuma tips: Ø, Ω, 32 Savienojuma tips: Svars, g: 230 Tips: Pār ausīm
    description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Nav Apgaismojuma krāsa: Nav Apgaismojums: Nav Frekvenču diapazons max, Hz: 28000 Frekvenču diapazons min, Hz: 12 Jutība, dB: 109 Kanālu skaits: Stereo Krāsa: Melna Mikrofona tips: Fiksēts Mikrofons: Ir Pieslēgums: 3.5mm Pretestība, Ω: 32 Savienojuma veids: Ar vadu Svars, g: 230 Tips: Over-Ear (uz auss)
    description_lv - Vieglās Razer Kraken X Lite ir neaizstājamas spēļu austiņas, kas nodrošina izcilu komfortu, ilgmūžību un kristāldzidru skaņu. Izbaudiet precīzu pozicionēto skaņu ar 7.1 telpisko skaņu, savukārt mīkstie ausu spilventiņi un regulējamā galvas stīpa ļauj spēlēt ērti. Apkārtējā skaņa 7.1 precīzai pozicionēšanas skaņai Izbaudiet 7.1 apkārtējo skaņu precīzai pozicionēšanas skaņai jebkurā spēļu vidē - sākot ar sprādzienbīstamu karu un beidzot ar slepenām operācijām*. * Pieejamas tikai Windows 10 64 bitu operētājsistēmā Vieglas kā spalviņa, nekad neradīs apgrūtinājumu Izbaudiet izcilu skaņu, pateicoties īpaši vieglai, tikai 230 g smagajai konstrukcijai, un spēlējiet stundām ilgi, nepadarot austiņas par apgrūtinājumu. Saliekams kardioīdo mikrofons Kardioīdais uztveršanas modelis uztver skaņu no mazāka leņķa. Tādējādi jūsu balss ir skaidri dzirdama, kad jūs runājat, un mikrofons neuztver skaņas no sāniem un aizmugures. Ovālie ausu spilventiņi un regulējams galvas saites slīdnis pilnīgam komfortam un izturībai Ovālais dizains ar mākslīgo ādu nodrošina ērtu piegulēšanu un plīša sajūtu. Regulējamais galvas saites slīdnis nodrošina lielāku elastību, vienlaikus izturot biežu savilkšanos un saliekšanos. 40 mm īpaši pielāgoti draiveri jaudīgai, skaidrai skaņai ar intensīviem basiem Izcila skaņas kvalitāte un spēcīgi basi rada plašu skaņas spektru spēļu laikā. Spēlēs dzirdamais audio nodrošina reālistiskas detaļas, sākot no pieklusinātiem soļiem līdz spēcīgiem sprādzieniem. 3,5 mm ligzda daudzplatformu savietojamībai Spēlējiet datorā, PS4, Xbox One, Nintendo Switch un mobilajās ierīcēs. Izmantojot pagarinājuma sadalīšanas kabeli, jums ir arī pilnīga piekļuve atsevišķām izejas un ieejas pieslēgvietām ar audio un mikrofonu.
    description_ru -
    description_ru - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Apgaismojuma krāsa: Nē Apgaismojums: Nē Frekvenču diapazons maks, Hz: Frekvenču diapazons: 28000 Frekvenču diapazons min, Hz: Jutība, dB: 12 Jutība, dB: Jā Savienojums: 3,5 mm Impedance, ohmi: Jā Impedance, ohmi: Jā Spējas, ohmi: 1,5 mm Skaļums, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB, dB: Svars, g: 230 Tips: Virsmas tipa: Virsmas montāža
    description_short_en - Ērtas austiņas uz ausīm Īpaši viegla 230 g ergonomiska konstrukcija ilgākam nēsāšanai Augstas kvalitātes pielāgotie 40 mm draiveri Elastīgs un kardioīdo mikrofons 3,5 mm audio ligzda piemērota lielākajai daļai ierīču.
    description_short_et - 7.1 telpiskās skaņas austiņas ausīs Īpaši viegla 230 g konstrukcija valkāšanai vairāku stundu garumā Īpaši noregulēti 40 mm elementi Elastīgs kardioīda mikrofons ar skaidru skaņas ierakstu 3,5 mm kontaktdakša ļauj izmantot ar lielāko daļu ierīču.
    description_short_lv -
    description_short_ru - 7.1 telpisko skaņu austiņasIzcili viegla konstrukcija 230 g ilgstošai lietošanaiSpeciāli noregulēti 40 mm diametra elementiElastīgs kardioīdais mikrofons ar skaidru skaņas ierakstu3,5 mm ligzda ļauj izmantot ar lielāko daļu ierīču.
    dimensionalWeight - 1061
    Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
    Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
    Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
    Dizains - austiņu dizains - Virs auss
    Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
    Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
    Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
    Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
    Dziļums - -
    dziļums - 16
    EAN -
    EAN - 8886419378082
    feature_group_et - Austiņas
    feature_group_ln - Austiņas
    feature_group_lv - Austiņas
    feature_group_ru - Austiņas
    Frekvenču diapazons - 12 – 28000 Hz
    Funkcijas > Produkta tips - Spēļu austiņas
    Gaidīšanas laiks - -
    Garantija - -
    Garantija - 24
    Garantija - 24 mēneši
    garantijaType - G
    gross_weight - 0.23 kg
    guaranteeLength - 24
    Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 8 gab.
    Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
    Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 144 gab.
    Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
    Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 525 mm
    Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 520 mm
    Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200.00 g
    Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.998 kg
    Iepakojuma izmēri - -
    Iepakojuma saturs - -
    Iepakojuma svars - 0.550 kg
    Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 238 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 194.00 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 115 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 215 mm
    Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 0.534 kg
    Iepakojuma īpašības > Neto svars - 4.272 kg
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 90.00 g
    Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.29 kg
    Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00530978 m³
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_60320_1.jpg
    Jutīgums -
  • Speakers: Skaļrunis: 109 dB
  • Mikrofons: -45 dB
  • .
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Kods - RZ04-02950100-R381
    Kolonnas - pretestība - 32 Ω
    Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
    Kopā - svars (g) - 230
    Krāsa - Black
    LargeDescHTML -
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/
    Mikrofoni > Mikrofona frekvence - 100 – 10000 Hz
    Mikrofoni > Mikrofona jutība - -45 ± 3 dB
    Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 - 10 000 Гц
    Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
    Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
    Mikrofons - frekvenču joslas filtrs - 100 – 10 000 Hz
    Mikrofons - jutība - -45 dB ±3 dB
    Mikrofons - jutība - -45 dB ±3 dB
    Mikrofons - jutība - -45 dB ±3 dB
    Mikrofons - Jutība - -45 dB ±3 dB
    Mikrofons - Mikrofona tips - Boom mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona tips - Elastīgs
    Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
    Mikrofons - Mikrofona tips - Varrega mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
    Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
    Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
    Mikrofons - Mikrofona virziens - Vienvirziena
    Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
    Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
    Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
    Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
    MikrofonsType - Vienvirziena
    Modelis - RZ04-02950100-R381
    name_et - Razer Kraken X Lite austiņas + mikrofons, melnas krāsas
    NoiseCancellation - Nē
    Nosaukums - Razer Kraken X Lite Gaming Black
    Nosaukums - Razer Kraken X Lite spēļu austiņas, vadu, mikrofons, melnas Razer | Kraken X Lite | Kraken X Lite | Vadu | Spēļu austiņas | Over-Ear
    nosaukums_lv - Razer austiņas Kraken X Lite, melnas
    nosaukums_lv - Razer austiņas Kraken X Lite, melnas
    nosaukums_ru - Razer Kraken X Lite austiņas, melnas
    Platums - -
    platums - 21
    ProdDesc - Razer Kraken X Lite ultra vieglās spēļu austiņas
    producerCode - RZ04-02950100-R381
    productName - Razer Kraken X Lite spēļu austiņas, vadu, mikrofons, melnas Razer | Kraken X Lite | Kraken X Lite | Vadu | Spēļu austiņas | Over-Ear
    productSize - Parasts
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ04-02950100-R381-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ04-02950100-R381-01.jpg
    Ražotāja kods - RZ04-02950100-R381
    Ražotāja nosaukums - Razer
    Ražotāja produkta nosaukums - Kraken X Lite
    ražotāja_kods - RZ04-02950100-R381
    Ražotājs - Razer
    RechargeTime - -
    Savienojamība - 3.5 mm
    Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
    Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
    Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
    Savienojamība - Savienotājs - 3.5 mm
    Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
    Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
    Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
    Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
    Savienojamības porti un interfeisi > USB uzlādes ports - Nē
    Savienojums - 3,5 mm
    Savienojums - Connection - 3,5 mm
    Savienojums - Kabeļa garums - 130 cm
    Savienojums - Kabeļa garums - 130 cm
    Savienojums - Piemērotas ierīces - 3,5 mm skaņas izejas ierīces
    Savienojums - Saderīgās ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
    Savienojums - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšana/izslēgšana
    Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
    Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
    Sistēmas prasības - -
    sizeX - 115
    sizeY - 238
    sizeZ - 194
    Skaļruņa diametrs - 40 mm
    Skaļruņi - Auss uzlikas diametrs - 40 mm
    Skaļruņi - Austiņas diametrs - 40 mm
    Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
    Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
    Skaļruņi - Ausu spilventiņu diametrs - 40 mm
    Skaļruņi - Draiveri - 40 mm neodīma magnēti
    Skaļruņi - Draiveri - 40 mm neodīma magnēti
    Skaļruņi - Elements - 40 mm neodīma magnēti
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
    Skaļruņi - pretestība - 32 Ω
    Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
    Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpisko skaņu
    Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpisko skaņu
    Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpiskā skaņa
    svars - 0.2 kg
    Svars - 0.250 kg
    svars - 534
    svītrkods - 8886419378082
    Tehniskā informācija > Austiņu savienojuma veids - Wired
    Tehniskā informācija > Bezvadu - Nē
    Tehniskā informācija > Bezvadu savienojums - Nē
    Tehniskā informācija > Neto svars - 0.244 kg
    Tehniskā informācija > Ražotājs - Razer
    Tehniskā informācija > Savienotāja tips - 3.5 mm
    Tehniskā informācija > Trokšņu slāpēšana - Nē
    Tehniskā informācija > Valkāšanas stils - Over-Ear
    Tehnoloģija -
  • Impedance: Neodīma magnēti
  • : 32 omi
  • .
    Tips - Austiņas
    title_lv - Razer Kraken X Lite spēļu austiņas
    title_lv - Razer Kraken X Lite Spēļu Austiņas
    title_ru - Razer Kraken X Lite spēļu austiņas
    UserControls - -
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Vispārīgi - Krāsains - Black
    Vispārīgi - Krāsains - Must
    Vispārīgi - Krāsu - Black
    Vispārīgi - Svars (g) - 230
    Vispārīgi - Svars (g) - 230
    Vispārīgi - Svars (g) - 230
    WirelessCompatibility - Nē
    zīmols - Razer
    Īss apraksts - Razer austiņas Kraken X Lite Gaming melnas 3,5 mm jack cirkumaustiņas, galvas apmale
  • Battery - -
    Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Vada garums: 1.3 m, Kategorija: Datorspēlēm, Mikrofons: Nenoņemams, Vadības pults: Nav zināms, Pieslēgums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jūtīgums: 109 db, Frekvenču diapazons: 100 - 10000 Hz, Izolācija no trokšņa: Pasīva, Garantija: 2 gadi
    Height - -
    Kõrvaklapid - Elemendid - 40 mm neodüümium magnetitega
    Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 12 – 28 000 Hz
    Kõrvaklapid - Heli - 7.1 ruumiline heli
    Kõrvaklapid - Patjade diameeter - 40 mm
    Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
    Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
    Headphones > Impedance - 32 Ω
    Frequency -
  • Speaker: 12 Hz to 28 kHz
  • Microphone: 100 Hz to 10 kHz

  • Gross Weight Kg - 0,29
    category_en - Audio
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Headphones
    category_et - Audio
    category_lv - Audio
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
    category_ru - Аудио
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Austiņas
    Other features > Sensitivity - 109 dB
    Other features > Colour - Black
    OperatingRange - 1.3 m
    OperatingTime - -
    description_et - Sulgkerge Razer Kraken X Lite on truu mängukaaslane pakkudes ülimat mugavust ja kristallselget heli. Naudi detailiderohket heli koos 7.1 ruumilise heliga, samal ajal kui pehmed kõrvapadjad ja reguleeritav peatugi hoolitsevad Su mugavuse eest. Detailiderohke ruumiline heli 7.1*
    Razer Kraken X Lite on varustatud 7.1 ruumilise heli tarkvaraga, mis võimaldab Sul ülimalt täpselt määrata, millisest suunast heli tuleb ning seega saad oma vastaste asukohad koguni piinliku täpsusega paika panna. Kvaliteetsed häälestatud 40 mm elemendid pakuvad selget ja tasakaalustatud helipilti, nii et saad täiel rinnal nautida nii võimsaid plahvatushelisid kui salajasi hiilivaid samme.
    *Saadaval ainult Windows 10 64-bitises versioonis Kerge nagu sulg, mitte kunagi koormaks
    Razer Kraken X Lite kõrvaklapid on disainitud olema niivõrd kerged, et kandes neid peaaegu ei tunnegi. Mängi tunde järjest, ilma et kõrvaklapid koormaks muutuks. Painduv kardioidmikrofon
    Razer Kraken X Lite kõrvaklapid on varustatud kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt. Ovaalsed kõrvapadjad ja reguleeritav peatugi
    Ovaalsed kunstnahaga kõrvapadjad tagavad mugava istuvuse ja pehme tunde. Pehme polsterdatud peapael ei tekita peale ega kaelale pingeid ning tagab mugavad tundidepikkused mängumaratonid. Platvormidevaheline ühilduvus
    Razer Kraken X ühildub nii PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch mängukonsoolidega kui 3,5 mm helipistikuga nutiseadmetega.
    description_lv -
    description_en - Active Noise Cancellation (ANC): None
    Illumination color: None
    Lighting: None
    Frequency range max, Hz: 28000
    Frequency range min, Hz: 12
    Sensitivity, dB: 109
    Number of channels: Stereo
    Color: Black
    Microphone type: Fixed
    Microphone: Yes
    Connection: 3.5mm
    Resistance, Ω: 32
    Connection type: Wired
    Weight, g: 230
    Type: Over-Ear
    description_lv - Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC): Nav
    Apgaismojuma krāsa: Nav
    Apgaismojums: Nav
    Frekvenču diapazons max, Hz: 28000
    Frekvenču diapazons min, Hz: 12
    Jutība, dB: 109
    Kanālu skaits: Stereo
    Krāsa: Melna
    Mikrofona tips: Fiksēts
    Mikrofons: Ir
    Pieslēgums: 3.5mm
    Pretestība, Ω: 32
    Savienojuma veids: Ar vadu
    Svars, g: 230
    Tips: Over-Ear (uz auss)
    description_en - The feather-light Razer Kraken X Lite is the must-have gaming headset for superior comfort, longevity and crystal-clear sound. Enjoy accurate positional audio with 7.1 surround sound, while the soft ear cushions and adjustable headband let you play in comfort. Surround sound 7.1 for accurate positional audio
    Experience surround sound 7.1 for accurate positional audio in any gaming environment - from an explosive all-out war to covert operations*.
    *Only available on Windows 10 64-bit Light as a feather, never feels like a burden
    Experience superior audio from the extremely light design of only 230 g, while you game for hours without your headset becoming a burden. Bendable cardioid microphone
    The cardioid pickup pattern picks up sound from a smaller angle. This way your voice is clearly audible when you speak and sounds from the side and behind are not picked up by your microphone. Oval ear cushions and adjustable headband slider for total comfort and durability
    The oval design with faux leather provides a snug fit and plush feel. The adjustable headband slider provides greater flexibility while also resisting frequent twisting and bending. 40mm custom-tuned drivers for powerful, clear sound with intense bass
    The superior sound quality and solid bass create a wide sound spectrum while gaming. The in-game audio delivers lifelike detail, from muffled footsteps to powerful explosions. 3.5mm jack for multi-platform compatibility
    Game on your PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch and mobile devices. With a splitter cable as an extension, you also have full audio and mic access to separate output and input ports.
    description_ru -
    description_ru - Активное шумоподавление (ANC): Нет
    Цвет подсветки: Нет
    Освещение: Нет
    Диапазон частот макс, Гц: 28000
    Диапазон частот мин, Гц: 12
    Чувствительность, дБ: 109
    Количество каналов: Стерео
    Черный цвет
    Тип микрофона: фиксированный
    Микрофон: Да
    Соединение: 3,5 мм
    Сопротивление, Ом: 32
    Тип подключения: Проводной
    Вес, г: 230
    Тип: Накладные
    description_short_en - Comfortable on-ear headset Ultra-light 230 g ergonomic build for extended wear High quality custom tuned 40 mm drivers Flexible & cardioid microphone 3.5 mm audio jack suits most devices
    description_short_et - 7.1 ruumilise heliga kõrvapealsed kõrvaklapid Ülimalt kerge 230 g disain tundidepikkuseks kandmiseks Spetsiaalselt häälestatud 40 mm elemendid Selge helisalvestusega paindlik kardioidmikrofon 3,5 mm pistik võimaldab enamike seadmetega kasutamist
    description_short_lv -
    description_short_ru - Наушники с объемным звуком 7.1Чрезвычайно легкий дизайн 230 г для длительного ношенияСпециально настроенные элементы диаметром 40 ммГибкий кардиоидный микрофон с четкой записью звукаШтекер 3,5 мм позволяет использовать с большинством устройств
    dimensionalWeight - 1061
    Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
    Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
    Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
    Design - Headphone design - Over-ear
    Design - Headphone type - Headphones with microphone
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
    Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
    Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Design - Headphone type - Wired headphones
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
    Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
    Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
    Depth - -
    depth - 16
    EAN -
    EAN - 8886419378082
    feature_group_et - Kõrvaklapid
    feature_group_en - Headphones
    feature_group_lv - Austiņas
    feature_group_ru - Наушники
    Frequency response - 12 – 28000 Hz
    Features > Product type - Gaming Headset
    StandbyTime - -
    Warranty - -
    Warranty - 24
    Warranty - 24 month(s)
    warrantyType - G
    gross_weight - 0.23 kg
    warrantyLength - 24
    Package features > Packing quantity - 8 pc(s)
    Package features > WEEE tax - Yes
    Package features > Palette Qty - 144 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - No
    Package features > Gross height master carton - 525 mm
    Package features > Gross depth master carton - 520 mm
    Package features > Paper/Pasteboard - 200.00 g
    Package features > Tare weight master carton - 0.998 kg
    PackageDimensions - -
    PackageContents - -
    PackageWeight - 0.550 kg
    Package features > Gross height (mm) - 238 mm
    Package features > Gross depth (mm) - 194.00 mm
    Package features > Gross width (mm) - 115 mm
    Package features > Gross width master carton - 215 mm
    Package features > Gross weight - 0.534 kg
    Package features > Net weight master carton - 4.272 kg
    Package features > Plastic (No PET) - 90.00 g
    Package features > Tare weight (kg) - 0.29 kg
    Package features > Volume (m3) - 0.00530978 m³
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_60320_1.jpg
    Sensitivity -
  • Speaker: 109 dB
  • Microphone: -45 dB

  • Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Code - RZ04-02950100-R381
    Колонки - Сопротивление - 32 Ω
    Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Общее - Вес (г) - 230
    Color - Black
    LargeDescHTML -  
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://www.razer.com/
    Microphone > Microphone frequency - 100 – 10000 Hz
    Microphone > Microphone sensitivity - -45 ± 3 dB
    Микрофон - Диапазон частот - 100 – 10 000 Гц
    Microphone - Frequency response - 100 – 10 000 Hz
    Mikrofons - Frekvenču diapazons - 100 – 10 000 Hz
    Mikrofon - Sagedusdiapasoon - 100 – 10 000 Hz
    Microphone - Sensitivity - -45 dB ±3 dB
    Mikrofon - Tundlikkus - -45 dB ±3 dB
    Микрофон - Чувствительность - -45 dB ±3 dB
    Mikrofons - Jutība - -45 dB ±3 dB
    Microphone - Microphone type - Boom microphone
    Микрофон - Тип микрофона - Гибкий
    Mikrofons - Mikrofona tips - Mikrofons uz lokanas kājiņas
    Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Varrega mikrofon
    Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
    Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
    Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
    Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ühesuunaline
    Microphone - Signal to noise ratio - > 60 dB
    Mikrofon - Signaali/müra suhe - > 60 dB
    Микрофон - Отношение сигнал/шум - > 60 dB
    Mikrofons - Signāla un trokšņa attiecība - > 60 dB
    MicrophoneType - Uni-directional
    Model - RZ04-02950100-R381
    name_et - Razer kõrvaklapid + mikrofon Kraken X Lite, must
    NoiseCancellation - No
    Name - Razer Kraken X Lite Gaming Black
    Name - Razer Kraken X Lite Gaming Headset, Wired, Microphone, Black Razer | Kraken X Lite | Wired | Gaming Headset | Over-Ear
    name_en - Razer headset Kraken X Lite, black
    name_lv - Razer headset Kraken X Lite, black
    name_ru - Razer наушники Kraken X Lite, черный
    Width - -
    width - 21
    ProdDesc - Razer Kraken X Lite Ultralight Gaming Headset
    producerCode - RZ04-02950100-R381
    productName - Razer Kraken X Lite Gaming Headset, Wired, Microphone, Black Razer | Kraken X Lite | Wired | Gaming Headset | Over-Ear
    productSize - Normal
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ04-02950100-R381-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/RZ04-02950100-R381-01.jpg
    Manufacturer Code - RZ04-02950100-R381
    Manufacturer Name - Razer
    Producer product name - Kraken X Lite
    manufacturer_code - RZ04-02950100-R381
    Producer - Razer
    RechargeTime - -
    Connectivity - 3.5 mm
    Connectivity - Cable length - 130 cm
    Savienojamība - Kabeļa garums - 130 cm
    Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
    Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
    Connectivity - Connector - 3.5 mm
    Connectivity - Control buttons - Microphone on/mute
    Savienojamība - Vadības pogas - Mikrofona ieslēgšanai/izslēgšanai
    Connectivity - Control buttons - For volume control
    Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
    Ports & interfaces > USB charging port - No
    Соединение - Соединение - 3,5 мм
    Ühendus - Ühendus - 3,5 mm
    Ühendus - Juhtme pikkus - 130 cm
    Соединение - Длина кабеля - 130 см
    Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
    Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
    Ühendus - Juhtnupud - Mikrofoni sisse/välja lülitamiseks
    Соединение - Кнопки управления - Включение/выключение микрофона
    Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
    Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
    SystemRequirements - -
    sizeX - 115
    sizeY - 238
    sizeZ - 194
    SpeakerDiameter - 40 mm
    Skaļruņi - Auss uzlikas diametrs - 40 mm
    Speakers - Ear cup diameter - 40 mm
    Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
    Speakers - Ear cup material - Faux leather
    Колонки - Диаметр амбушюр - 40 мм
    Speakers - Drivers - 40 mm neodymium magnets
    Skaļruņi - Draiveri - 40 mm neodīma magnēti
    Колонки - Элементы - 40 мм неодимовые магниты
    Speakers - Frequency response - 12 – 28 000 Hz
    Колонки - Диапазон частот - 12 – 28 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 12 – 28 000 Hz
    Speakers - Impendance - 32 Ω
    Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
    Speakers - Sound - 7.1 surround sound
    Колонки - Звук - 7.1 объемный звук
    Skaļruņi - Skaņa - 7.1 telpiskā skaņa
    weight - 0.2 kg
    Weight - 0.250 kg
    weight - 534
    barcode - 8886419378082
    Technical details > Headphones connection type - Wired
    Technical details > Wireless - No
    Technical details > Wireless connection - No
    Technical details > Net weight - 0.244 kg
    Technical details > Producer - Razer
    Technical details > Connector type - 3.5 mm
    Technical details > Noise canceling - No
    Technical details > Wearing style - Over-Ear
    Technology -
  • Impedance: 32 Ohms
  • Neodymium magnets

  • Type - Headset
    title_en - Razer Kraken X Lite Gaming Headset
    title_lv - Razer Kraken X Lite Spēļu Austiņas
    title_ru - Razer Kraken X Lite Игровая гарнитура
    UserControls - -
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Общее - Цвет - Черный
    Üldine - Värvus - Must
    General - Color - Black
    General - Weight (g) - 230
    Üldine - Kaal (g) - 230
    Vispārīgi - Svars (g) - 230
    WirelessCompatibility - No
    brand - Razer
    Short description - Razer Headset Kraken X Lite Gaming black 3,5mm Klinke ohrumschließend, Kopfband
    39,90 €
    Razer Kraken X Lite, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas