Platinet PM1070B 2in1, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 544695 Preces kods: PM1070B
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
21,26 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 98
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Uz Vada
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 16
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 18
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Sportam, Vada garums: Nav zināms, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: 16 Ohm, Jutīgums: 98 db, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
Austiņas - austiņu frekvence - 20 - 20000 Hz
Austiņas - austiņu jutība - 98 dB
Austiņas - Ausu savienojums - Intraaurāli
Austiņas - Impedance - 16 Ω
BrandPartCode - PM1070B
category_en - Mobilo tālruņu piederumi
category_et - Tālruņu piederumi
category_lv - Mobilo telefonu piederumi
category_ru - Tālruņu piederumi
Darbības rādītāji - austiņu tips - Bināurālā
Dati - Citi - Pocket
Dati - Komplekta saturs - Aproce
Dati - Komplekta saturs - Austiņas
Dati - Krāsa - Must
Dati - Materiāls - Neoprēns
Dati - Piemērots ierīcei - Līdz 5" ekrāns
Dati - Siksnas garums - Viens izmērs der visiem
description_et - Universāls komplekts cilvēkiem, kas atrodas kustībā: aproce ar augstas kvalitātes austiņām, kurām ir arī integrēts mikrofons. Rokas siksna var noturēt tālruni ar līdz pat 5" ekrānu un aizsargā to treniņa laikā. Izgatavota no viegla neoprēna ar žaketei līdzīgu aizdari, aproces izmērs ir regulējams un ir piemērots jebkurai rokai. Tajā ir arī neliels nodalījums, kurā lieliski ietilpst atslēga. Freestyle austiņām ir ne tikai moderns, sportisks izskats, bet arī augsta kvalitāte. Tās ir ļoti vieglas, tāpēc ir ideāli piemērotas valkāšanai sportā. Garais 110 cm vads ir izturīgs un aizsargā austiņas, kamēr tās valkāat. Skaņa no austiņām ir skaidra un dziļa. Lai treniņa laikā saglabātu savienojumu, austiņās ir iebūvēts mikrofons.
description_lv - Komplekts aktīviem cilvēkiem: universāla aizsargājoša sporta aproce + augstas kvalitātes sporta austiņas ar mikrofonu. Universāla aizsargājoša sporta aproce, kas piemērota līdz 5" viedtālrunim. Laba aizsardzība jūsu ierīcei sporta aktivitāšu laikā, piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas vai pastaigas laikā. Tievs un viegls izstrādājums. Velcro aizdare, elastīgs neoprēna materiāls ar regulējamu siksnu un plašs regulējumu klāsts nodrošina visaugstāko komfortu. Atstarojošais materiāls ir lieliski piemērots tumsā un naktī. Pārsegam ir īpaša atslēgu kabatiņa. Mūsdienīgs dizains un augsta kvalitāte, kā arī ļoti labi parametri ir Freestyle austiņu galvenās iezīmes. Ērta lietošana un maināmas putas. Tās ir ļoti vieglas, tāpēc ir lieliski piemērotas aktīviem cilvēkiem (piemēram, skriešanai, riteņbraukšanai). Garais (110 cm) un izturīgais kabelis neļauj austiņām bojāties to lietošanas laikā. Pateicoties īpašai zemo frekvenču pastiprināšanas sistēmai, skaņa ir skaidrāka un dziļāka.
description_lv - Komplekts aktīviem cilvēkiem: universāla aizsargājoša sporta rokas aproce + augstas kvalitātes sporta austiņas ar mikrofonu. Universālā sporta rokas aproce ir piemērota viedtālrunim ar līdz 5 collu lielu ekrānu. Tā nodrošina efektīvu ierīces aizsardzību dažādu sporta aktivitāšu laikā, piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas vai soļošanas. Plāns un viegls izstrādājums. Līplentes aizdare, aproces elastīgais neoprēna materiāls un plašās regulēšanas iespējas nodrošina augstākā līmeņa komfortu. Atstarojošais materiāls ir teicami piemērots tumšam laikam un naktij. Aproce ir apgādāta ar speciālu kabatiņu atslēgai. Mūsdienīgs dizains, augsta kvalitāte, kā arī ļoti labi veiktspējas rādītāji ir svarīgākās Freestyle austiņu iezīmes. Tās ir ērtas lietošanā un ļoti vieglas, kas padara tās teicami piemērotas aktīviem cilvēkiem (piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas mīļotājiem). Garais (110 m) un izturīgais kabelis aizsargā austiņas pret bojājumiem to lietošanas laikā. Pateicoties īpašai basus uzlabojošai sistēmai, skaņa ir ievērojami skaidrāka un dziļāka.
description_ru - "Viss vienā" komplekts aktīvam sportistam: aproce ar austiņām un iebūvētu mikrofonu. Aproce ir piemērota tālruņiem ar ekrānu līdz 5" un aizsargā ekrānu sporta aktivitāšu laikā. Neoprēna aproce ir regulējama, un to var nēsāt uz rokas vai pleca. Tam ir arī maza kabatiņa, kurā viegli ievietot automašīnas vai ģērbtuves atslēgu. Freestyle austiņas ir ne tikai modernas un inovatīvas, bet arī ļoti kvalitatīvas un nodrošina skaidru un spēcīgu basa skaņu. Tās ir ideāli piemērotas sporta aktivitātēm, jo troksnis ir minimāls. 110 cm vads ir diezgan izturīgs un aizsargā austiņas treniņa laikā. Lai varētu atbildēt uz zvaniem, nepārtraucot treniņu, austiņās ir iebūvēts kompakts mikrofons.
description_short_en - Sporta komplekts aktīvam cilvēkam Komplektā ietilpst aproce un austiņas Aproce ir piemērota līdz 5" tālrunim Austiņas nodrošina dziļus basus un skaidru skaņu Integrēts mikrofons.
description_short_et - Sporta komplekts aktīvam cilvēkam Sastāv no aproces un austiņām Aproce tālrunim ar līdz 5" ekrānu Dziļi basi un skaidra skaņa Austiņas ar integrētu mikrofonu Austiņas ar integrētu mikrofonu
description_short_lv - Sporta komplekts aktīviem cilvēkiem Komplektā ietilpst rokas aproce un austiņas Rokas aproce ir piemērota tālruņiem ar līdz 5" lielu ekrānu Austiņas nodrošina dziļus basus un skaidru skaņu Iebūvēts mikrofons
description_short_ru - Komplekts aktīvam sporta faniem Sastāv no aproces un austiņām Piemērots viedtālruņiem līdz 5" austiņām Austiņām ir skaidra skaņa un spēcīgi basi Austiņās ir iebūvēts mikrofons.
EAN - 5907595429269
feature_group_et - Aproces
feature_group_ln - Aproces
feature_group_lv - Aproces
feature_group_ru - Viedtālruņu aproces
GarantijaInformācija -
gross_weight - 0.19
GTIN - 5907595429269
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_38959_1.jpg
Kategorija - Austiņas un austiņas
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kods - PM1070B
LargeDescHTML -
LongDesc - Komplekts aktīviem cilvēkiem: universāla aizsargājoša sporta aproce + augstas kvalitātes sporta austiņas ar mikrofonu. Universāla aizsargājoša sporta aproce, kas piemērota līdz 5" viedtālrunim. Laba aizsardzība jūsu ierīcei sporta aktivitāšu laikā, piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas vai pastaigas laikā. Tievs un viegls izstrādājums. Velcro aizdare, elastīgs neoprēna materiāls ar regulējamu siksnu un plašs regulējumu klāsts nodrošina visaugstāko komfortu. Atstarojošais materiāls ir lieliski piemērots tumsā un naktī. Pārsegam ir īpaša atslēgu kabatiņa. Pieejams melnā, zilā, sarkanā, zaļā un pelēkā krāsā.
LongProductName - 20-20000Hz, 3,5 mm, 98 dB/30 mW, 1,2 m
LongSummaryDescription - Platinet PM1070B. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Iebūvējamās austiņas: vadu. Ieteicamais pielietojums: Ieteicams: Sports. Austiņu frekvence: 20 - 20000 Hz. Kabeļa garums: 1,2 m, Produkta krāsa: melna.
Mikrofons - Mikrofona tips - In-line
name_et - Platīna sporta komplekts, melns (42926)
net_weight - 0.18
Nosaukums - Platinet PM1070 sporta austiņas + aproces futrālis melns
Nosaukums - Platinet PM1070B vadu austiņas / austiņas ar austiņu āķi Sports Black Black
nosaukums_lv - Platinet universālais sporta komplekts, melns (42926)
nosaukums_lv - Platinet universālais sporta komplekts, melns (42926)
nosaukums_ru - Platinet sporta komplekts, melns (42926)
Produkta nosaukums - PM1070B
ražotāja_kods - 42926
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Wired
Savienojumi un saskarnes - 3,5 mm savienotājs - Jā
ShortSummaryDescription - Platinet PM1070B, vadu, 20 - 20000 Hz, sporta, austiņas, melnas
svītrkods - 5907595429269
URL - https://www.sklep.platinet.pl/PLATINET-IN-EAR-EARPHONES-MIC-SPORT-ARMBAND-P%284,16009,15688%29.aspx
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Sports
Veiktspēja - Kabeļa garums - 1.2 m
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - Valkāšanas stils - Ausu āķis
Vispārīgi - Citi - Atslēgu kabata
Vispārīgi - Citi - Kabatiņa atslēgai
Vispārīgi - Citi - Pocket
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Rokas aukla
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Rokas siksna
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Rokas siksna
Vispārīgi - Joslas izmērs - Viens izmērs der visiem
Vispārīgi - Jostas garums - Viens izmērs der visiem
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Materiāli - Neoprēns
Vispārīgi - Materiāli - Neoprēns
Vispārīgi - Materiāls - Neoprēns
Vispārīgi - Par ierīci - Ekrāns līdz 5"
Vispārīgi - Piemērots ierīcei - Līdz 5" ekrāns
Vispārīgi - Piemērots ierīcei - Līdz 5" lielu ekrānu
Vispārīgi - Siksnas izmērs - Universāls izmērs
Zīmols - Platinet
zīmols - Platinet
Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Sportam, Vada garums: Nav zināms, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: 16 Ohm, Jutīgums: 98 db, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
Headphones - Headphone frequency - 20 - 20000 Hz
Headphones - Headphone sensitivity - 98 dB
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Headphones - Impedance - 16 Ω
BrandPartCode - PM1070B
category_en - Cellphone accessories
category_et - Telefonide tarvikud
category_lv - Mobilo telefonu piederumi
category_ru - Аксессуары для телефона
Performance - Headset type - Binaural
Andmed - Muu - Tasku
Andmed - Komplekti sisu - Käepael
Andmed - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Andmed - Värvus - Must
Andmed - Materjal - Neopreen
Andmed - Sobib seadmele - Kuni 5" ekraaniga
Andmed - Rihma pikkus - Üks suurus sobib kõigile
description_et - Universaalne komplekt liikuvale inimesele: käepael koos kvalitseetsete kõrvaklappidega, millel on ka integreeritud mikrofon. Käepael mahutab kuni 5" ekraaniga telefoni ning kaitseb seda treeningu ajal. Kergest neopreenist, takja-taolise kinnitusega käepaela suurus on reguleeritav ning sobib iga käe ümber. Lisaks on sellel väike sahtel, kuhu mahub ideaalselt võti. Freestyle kõrvaklapid on lisaks modernsele, sportlikule välimusele ka kvaliteetsed. Need on väga kerged ning tänu sellele ka ideaalsed sportimisel kandmiseks. Pikk 110 cm pikkune juhe on vastupidav ning kaitseb kõrvaklappe neid treeningu ajal kasutades. Heli kõrvaklappidest on selge ja sügav. Et oleksid ühenduses ka treeningu ajal, on kõrvaklappidel integreeritud mikrofon.
description_en - Set for active people: universal protective sports armband + high quality sport earset with micorphone. Universal protective sports armband to fit up to 5" smartphone. Good protection for your device during sport activities like running, cycling or walking. Slimline and lightweight product. Velcro closure, flexible neoprene material with adjustable band and wide range of regulations provide the highest comfort. Reflective material is perfect for the dark and night. The cover has a special key-pocket. Modern design and high quality of as well as very good parameters are key features of Freestyle headphones. Comfort of use and changeable foams. They are very light which makes them a perfect fit for active persons (e.g. jogging, cycling). Long (110 cm) and durable cable prevents the headphones from getting damaged while using them. Thanks to a special bass enhancing system, the sound is more clear and deep.
description_lv - Komplekts aktīviem cilvēkiem: universāla aizsargājoša sporta rokas aproce + augstas kvalitātes sporta austiņas ar mikrofonu. Universālā sporta rokas aproce ir piemērota viedtālrunim ar līdz 5 collu lielu ekrānu. Tā nodrošina efektīvu ierīces aizsardzību dažādu sporta aktivitāšu laikā, piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas vai soļošanas. Plāns un viegls izstrādājums. Līplentes aizdare, aproces elastīgais neoprēna materiāls un plašās regulēšanas iespējas nodrošina augstākā līmeņa komfortu. Atstarojošais materiāls ir teicami piemērots tumšam laikam un naktij. Aproce ir apgādāta ar speciālu kabatiņu atslēgai. Mūsdienīgs dizains, augsta kvalitāte, kā arī ļoti labi veiktspējas rādītāji ir svarīgākās Freestyle austiņu iezīmes. Tās ir ērtas lietošanā un ļoti vieglas, kas padara tās teicami piemērotas aktīviem cilvēkiem (piemēram, skriešanas, riteņbraukšanas mīļotājiem). Garais (110 m) un izturīgais kabelis aizsargā austiņas pret bojājumiem to lietošanas laikā. Pateicoties īpašai basus uzlabojošai sistēmai, skaņa ir ievērojami skaidrāka un dziļāka.
description_ru - Универсальный комплект для активного спортсмена: наручный браслет с наушниками и встроенным микрофоном. Браслет вмещает телефоны с экраном до 5" и защищает экран во время занятия спортом. Браслет из неопрена регулируется и надевается как на запястье, так и на плечевую часть руки. Также у него есть небольшой кармашек, куда легко вместится ключ от автомобиля или раздевалки. Помимо своего современного спротивного дизайна, наушники Freestyle также очень качественны и и передают звук чисто и с мощными басами. Они идеально подходят для занятий спортом, т.к. шумы являются минимальными. 110-сантиметровый шнур довольно прочен и защищает наушники во время тренировки. Чтобы вы смогли отвечать на звонки не прерывая тренировку, в наушники встроен компактный микрофон.
description_short_en - Sports kit for an active person Includes armband and headphones Armband fits up to 5" phone Headphones give deep bass and crisp sounds Integrated microphone
description_short_et - Spordikomplekt aktiivsele inimesele Koosneb käepaelast ja kõrvaklappidest Käepael kuni 5" ekraaniga telefonile Sügava bassi ja selge heliga kõrvaklapid Kõrvaklappidel on integreeritud mikrofon
description_short_lv - Sporta komplekts aktīviem cilvēkiem Komplektā ietilpst rokas aproce un austiņas Rokas aproce ir piemērota tālruņiem ar līdz 5" lielu ekrānu Austiņas nodrošina dziļus basus un skaidru skaņu Iebūvēts mikrofons
description_short_ru - Комплект для активного любителя спорта Состоит из наручного браслета и наушников Подходит для смартфонов с экраном до 5" Щаушники с чистым звуком и мощными басами В наушниках имеется встроенный микрофон
EAN - 5907595429269
feature_group_et - Käepaelad
feature_group_en - Armbands
feature_group_lv - Aproces
feature_group_ru - Наручные браслеты для смартфона
WarrantyInfo -
gross_weight - 0.19
GTIN - 5907595429269
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_38959_1.jpg
Category - Headphones & Headsets
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Code - PM1070B
LargeDescHTML -
LongDesc - Set for active people: universal protective sports armband + high quality sport earset with micorphone. Universal protective sports armband to fit up to 5" smartphone. Good protection for your device during sport activities like running, cycling or walking. Slimline and lightweight product. Velcro closure, flexible neoprene material with adjustable band and wide range of regulations provide the highest comfort. Reflective material is perfect for the dark and night. The cover has a special key-pocket. Available in black, blue, red, green and grey colours.
LongProductName - 20-20000Hz, 3.5mm, 98dB/30mW, 1.2m
LongSummaryDescription - Platinet PM1070B. Product type: Headset. Connectivity technology: Wired. Recommended usage: Sports. Headphone frequency: 20 - 20000 Hz. Cable length: 1.2 m, Product colour: Black
Microphone - Microphone type - In-line
name_et - Platinet spordikomplekt, must (42926)
net_weight - 0.18
Name - Platinet PM1070 Sport Headset + Armband Case Black
Title - Platinet PM1070B headphones/headset Wired Ear-hook Sports Black
name_en - Platinet Universal Sports Kit, black (42926)
name_lv - Platinet universālais sporta komplekts, melns (42926)
name_ru - Platinet спортивный комплект, черный (42926)
ProductName - PM1070B
manufacturer_code - 42926
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wired
Ports & interfaces - 3.5 mm connector - Yes
ShortSummaryDescription - Platinet PM1070B, Wired, 20 - 20000 Hz, Sports, Headset, Black
barcode - 5907595429269
URL - https://www.sklep.platinet.pl/PLATINET-IN-EAR-EARPHONES-MIC-SPORT-ARMBAND-P%284,16009,15688%29.aspx
Performance - Recommended usage - Sports
Performance - Cable length - 1.2 m
Performance - Product colour - Black
Performance - Product type - Headset
Performance - Wearing style - Ear-hook
General - Other - Key pocket
Vispārīgi - Citi - Kabatiņa atslēgai
Общее - Другое - Карман
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Шнур на руку
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Hand strap
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Rokas siksna
General - Band size - One size fits all
Общее - Длина ремня - Один размер
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
General - Color - Black
General - Material - Neoprene
Общее - Материал - Неопрен
Vispārīgi - Materiāls - Neoprēns
Общее - Для устройства - Экран до 5"
General - Suitable for device - Up to 5" screen
Vispārīgi - Piemērots ierīcei - Līdz 5" lielu ekrānu
Vispārīgi - Siksnas izmērs - Universāls izmērs
Brand - Platinet
brand - Platinet
21,26 €
Platinet PM1070B 2in1, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas