Belkin Rockstar, White (Lightning)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 373622 Preces kods: G3H0001BTWHT
Pasūtāms 14 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
41,95 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Lightning
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Uz Vada
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Lightning

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 13
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Aizdevums - 0.13
Apraksts - Austiņas ar Lightning savienotāju Dodieties ceļojumā uz skaņu Ar augstas kvalitātes skaņu, izcilu komfortu un piemērotību, kā arī izcilu izturību SOUNDFORM austiņas ar Lightning savienotāju ir austiņas, kuras jūs un jūsu iPhone esat gaidījuši. Šīs kompaktās austiņas, kas aprīkotas ar daudzām funkcijām, tostarp ūdensizturību un trokšņu izolāciju, nodrošina izcilu skaņu bez traucējošiem elementiem, lai jūs varētu pazaudēt sevi mūzikā, pārcelties citā pasaulē ar audio grāmatu vai izjust katra stāsta kāpumus un kritumus ar pārliecinošu podkāstu saturu. BELKIN ATŠĶIRĪBA Inovāciju un tehnoloģiju pionieris jau vairāk nekā 35 gadus Inovatīva konstrukcija nodrošina perfektu piegulumu jūsu ausij, nodrošinot izcilu skaņu un trokšņu izolāciju Visaptverošas testēšanas procedūras garantē kvalitāti un izturību MFi apstiprinājums, lai būtu mierīgāks prātā PERFEKTĪVA PIEVIENOTĪBA PERFEKTĪVAI DZIŅAI Perfektīvi piegulošas austiņas rada daudz labāku skaņu. SOUNDFORM austiņās ir apvienoti ausu uzgaļi, kurus var pielāgot jūsu ausij, un konstrukcija, kas aktīvi novirza skaņu uz bungādiņu. Rezultātā tiek nodrošināta izcila trokšņu izolācija, tāpēc varat būt droši, ka mūziku klausāties tā, kā to iecerējis autors. Katrs bungu sitiens, katrs dziesmas teksts, katrs instruments un katrs elpas vilciens oriģinālajā ierakstā tiek skaidri atveidots jūsu ausī. Ar šādu nevainojamu atskaņošanu vienīgais, kas var pazust, esat jūs. KOMFORTS IR MŪZIKA JŪSU AUSĪM Slikts ausu uzgalis ir galvenais austiņu diskomforta cēlonis. Ar SOUNDFORM austiņām komplektā ir trīs dažāda izmēra ausu uzgaļi, tāpēc ir viegli atrast piemērotākās austiņas ērtākai klausīšanās pieredzei. Uzliekot austiņu uzgaļus, leņķveida draiveri samazina ausu slodzi, tāpēc varat baudīt komfortu visu dienu un klausīties mīļāko mūziku tik ilgi, cik vien vēlaties. IZTURAS UN ATBALSTS pret šļakatām Lai kur jūs klausītos mūziku, jūsu SOUNDFORM austiņas ir izstrādātas tā, lai dotos jums līdzi. Tāpēc mēs tās izveidojām sviedru un šļakatu izturīgas, padarot tās ideāli piemērotas lietošanai jebkuros laikapstākļos, kā arī fitnesa vai sporta nodarbībām. Ilgmūžīga izturība Vairāk nekā 35 gadu pieredze kabeļu izstrādē mums ir devusi vairākas atziņas. SOUNDFORM austiņas ir ļoti elastīgas un pastiprinātas galvenajos sprieguma punktos, lai izturētu intensīvu lietošanu dažādās vidēs. Izsmeļošas testēšanas procedūras, kas aptver visu, sākot no ilgstošas lietošanas līdz ekstrēmiem vides apstākļiem, garantē ilgmūžību.
Audio vadība - Skaļuma regulēšana
Audio vadība - Zvanu atbildēšana/izslēgšana
Bezvadu komunikācija - Nē
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 40 mm
Dizains - In-ear
ean - 745883772742
EANCode - 0745883772742
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Datoru austiņas
Hoehe - 0.03
HST NUMERIS - G3H0001BTWHT
Iekļautie piederumi -
izmērs augstums - 135 mm
izmērs platums - 120 mm
izmērs svars - 120 g
IZSTRĀDĒTĀJS - BELKIN
Kabeļa garums - 112 cm
Krāsa - White
Mikrofons - iebūvēts
nosaukums - Austiņas Lightning savienotājs White
PANTS1 - ROCKSTAR AUSTIŅAS UZ AUSĪM
PANTS2 - W/ ZIBSPULDZES SAVIENOTĀJS BALTS
Pieteikums - Mobilais
Pieteikums - Mūzika
Plašs - 0.1
ražotājs - Belkin
Savienotāji - Zibens
Skaņa - Stereo
Starling - Y
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 160
Svars - 0.06
vendpn - G3H000101btWHT
Laenge - 0.13
Description - Headphones with Lightning Connector TAKE A JOURNEY INTO SOUND With high quality sound, supreme comfort and fit, and exceptional durability, SOUNDFORM Headphones with Lightning Connector are the headphones you, and your iPhone, have been waiting for. Packed with features, including water-resistance and noise-isolation, these compact headphones deliver superior audio without distraction so you can lose yourself in music, be transported to a different world with an audio book, or experience the highs and lows of every story with compelling podcast content. THE BELKIN DIFFERENCE Pioneer in innovation and technology for over 35 years Innovative design provides a perfect fit to your ear for superior sound and noise isolation Comprehensive testing procedures guarantee quality and durability MFi-approved for added peace of mind A PERFECT FIT FOR A PERFECT SOUND Perfectly-fitting headphones create a far superior sound. SOUNDFORM headphones combine ear tips that can be tailored to your ear, with a design that actively directs the sound towards your eardrum. The result is excellent noise isolation, so you can be sure you are experiencing the music as the artist intended. Every drumbeat, every lyric, every instrument and every breath in the original recording is clearly replicated for your ear. With playback this flawless, the only thing that might get lost is you. COMFORT IS MUSIC TO YOUR EARS Poorly-fitting earbuds are a main contributor to headphone discomfort. With three differently-sized ear tips provided with SOUNDFORM headphones, it's easy to find the right fit for a more comfortable listening experience. Holding the ear tips, angled drivers reduce strain on your ear, so you can enjoy all-day comfort, and listen to the music you love, for as long as you like. SWEAT AND SPLASH-RESISTANT Wherever you listen to music, your SOUNDFORM headphones are designed to go with you. This is why we made them sweat and splash-resistant making them ideal for all-weather use, as well as fitness or gym sessions. LONG LASTING DURABILITY Over 35 years' experience in designing cables has taught us a few things. SOUNDFORM headphones are highly flexible and reinforced at major stress points, to withstand heavy use in multiple environments. Comprehensive testing procedures, covering everything from sustained usage to extreme environmental conditions, guarantee durability.
Audio controls - Volume control
Audio controls - Answer/Mute calls
Wireless communication - No
Other features -
dimension depth - 40 mm
Design - In-ear
ean - 745883772742
EANCode - 0745883772742
guarantee - 24
guarantee_type - normal
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Computer Headsets
Hoehe - 0.03
HSTNUMMER - G3H0001BTWHT
Accessories included -
dimension height - 135 mm
dimension width - 120 mm
dimension weight - 120 g
HERSTELLER - BELKIN
Cable length - 112 cm
Color - White
Microphone - built-in
name - Headphones Lightning Connector White
ARTIKEL1 - ROCKSTAR IN-EAR HEADPHONES
ARTIKEL2 - W/LIGHTNING CONNECTOR WHITE
Application - Mobile
Application - Music
Breite - 0.1
producer - Belkin
Connectors - Lightning
Sound - Stereo
Storno - Y
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 160
Gewicht - 0.06
vendpn - G3H0001btWHT
41,95 €
Belkin Rockstar, White (Lightning)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas