JBL Tune 500, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 259981 Preces kods: JBLT500WHT
Noliktavā 14 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
31,64 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: On-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 94
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Balta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 148
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - -
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.2 m, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
Augstums - -
augstums - 23.3
Austiņas - Elements - 32 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņas - šķēršļi - 32 Ω
Biežums - 20-20000 Hz
category_en - Audio
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (austiņas)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
category_ru - Audio
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
Darbības diapazons - 1.2 m
Darbības laiks - -
description_et - JBL Pure Bass skaņa Jau gadu desmitiem JBL ir centies nodrošināt augstas kvalitātes, jaudīgu skaņu lielās koncertzālēs, un tieši tādas ir arī šīs JBL austiņas - dziļas un jaudīgas. Viegls, ērts un salokāms dizains Praktiskais salokāmais dizains un vieglie materiāli padara šīs austiņas ļoti kompaktas un ērtas. Pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem, tās ir ērti valkāt ilgāku laiku, un salokāmā konstrukcija ļauj tās ērti nēsāt līdzi. 1 pogas vadība ar mikrofonu Ērti zvaniet, pateicoties integrētajam mikrofonam un tālvadības pultītim. Plakanais kabelis Plakanais kabelis ir praktisks un izturīgs, jo tas nesaplokas. Pieprasiet Siri vai Google Now Siri un Google Now ir tikai viens pieskāriens, lai aktivizētu savu virtuālo asistentu.
description_lv - 32 mm dinamiskais draiveris Frekvence: 20 Hz-20 kHz 3,5 mm audio kontaktdakša
description_lv - 32 mm dinamiskais draiveris Frekvence: 20 Hz-20 kHz 3,5 mm audio kontaktdakša
description_lv - JBL Pure Bass skanējums Šīs austiņas nodrošina slaveno JBL Pure Bass skanējumu, kas sastopams lielos pasākumos visā pasaulē. Viegla un saliekama konstrukcija Viegli materiāli un saliekama konstrukcija ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties klausīties mūziku. Vienas pogas vadības pults/mikrofons Ērti kontrolējiet mūzikas atskaņošanu, zvanus un piekļuvi Siri/Google Now ar vienas pogas pieskārienu. Plakans kabelis Izturīgais plakanais kabelis novērš samezglošanos austiņu pārnēsāšanas laikā. Jautājiet Siri vai Google Now Funkcija Siri vai Google Now tagad ir tikai pogas attālumā – aktivizējiet balss asistentu, nospiežot vadības pults pogu.
description_lv - JBL Pure Bass skaņa Tas ir aprīkots ar slaveno JBL Pure Bass skaņu, ko var dzirdēt slavenākajās koncertzālēs visā pasaulē. Viegls un salokāms dizains Vieglie materiāli un salokāmais dizains ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties mūziku. 1 pogas tālvadības pults/mikseris Viegli pārvaldiet mūziku, zvani, piekļuve Siri/Google Now ar vienas pogas pieskārienu. Plakans kabelis, kas nespēj sapīties Izturīgs un plakans kabelis nodrošina to, ka, atrodoties ceļā, kabelis nav apgrūtinošs un nespēj sapīties. Jautājiet Siri vai Google Now Siri vai Google Now ir tikai vienas pogas attālumā: aktivizējiet balss palīgu, nospiežot tālvadības pults pogu.
description_ru - 32 mm dinamiskais draiveris Frekvence: 20 Hz-20 kHz Audio savienojums 3,5 mm
description_ru - JBL Pure Bass tehnoloģija Austiņas atbalsta slaveno JBL Pure Bass tehnoloģiju, ko izmanto slavenās koncertzālēs visā pasaulē. Viegls un salokāms dizains Vieglie materiāli un salokāmais dizains ļauj pārnēsāt austiņas, kur un kad vien vēlaties, un joprojām baudīt iecienīto mūziku. Paņemiet to. Ieslēdziet to. Izbaudiet. JBL TUNE500 nodrošina augstas kvalitātes, augstas izejas skaņu, kas nodrošina mūziku visas dienas garumā. Tās atbalsta JBL Pure Bass tehnoloģiju un ir aprīkotas ar 32 mm JBL skaļruņiem, universālu vienas pogas tālvadības pulti, kas ir saderīga ar lielāko daļu viedtālruņu un ļauj ātri un vienkārši sākt klausīties iecienītāko mūziku augstā kvalitātē. JBL TUNE500 austiņas ir vieglas un ērtas, ar polsterētiem spilventiņiem un polsterētu galvas stīpu, turklāt ar tām var izveidot savienojumu ar Siri un Google Now bez mobilās ierīces. JBL TUNE500 austiņas ir pieejamas trijās spilgtās krāsās, tām ir plakans, nesajaucams kabelis un tās ir viegli salokāmas. Tas ir universāls risinājums, kas ļauj baudīt mūziku visu dienu. Plakanais kabelis ar nesajaucamu vadu Izturīgais plakanā materiāla kabelis novērš sapīšanos, kad esat ceļā.
description_short_en - Ērtas austiņas uz ausīm Jaudīga tīra basa skaņa Integrēts mikrofons un tālvadības pults Viegls dizains Nespīstošs plakans kabelis
description_short_et - Ērtas austiņas ausīs Jaudīga Pure Bass skaņa Integrēts mikrofons un tālvadības pults Ērta un viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas neveido mezglus.
description_short_lv - Ērtas uz ausīm liekamas austiņas Jaudīgs Pure Bass skanējums Iebūvēts mikrofons un vadības pults Viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesamezglojas
description_short_ru - Ērtas austiņas pāri ausīm Spēcīga Pure Bass skaņa Iebūvēts mikrofons un tālvadības pults Ērts un viegls dizains Plakans kabelis, kas nesaskrūtojas
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
Dziļums - -
dziļums - 22.5
EAN - 6925281939938
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Gaidīšanas laiks - -
Garantija - -
gross_weight - 0.033 kg
gross_weight - 0.314
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs -
  • JBL Tune 500
  • Garantija / brīdinājums

  • Iepakojuma svars - 0.317 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_45856_1.jpg
    Jutīgums - 24 dB
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Kods - JBLT500WHT
    Kolonnas - pretestība - 32 Ω
    Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
    Kopā - svars (g) - 148
    Krāsa - White
    LargeDescHTML - Uzņemšana. Pievienojiet. JBL TUNE500 nodrošina kvalitatīvu, jaudīgu skaņu, kas uzjundīs jūsu dienu. Aprīkotas ar JBL Pure Bass skaņu, 32 mm JBL draiveriem un vienas pogas universālo tālvadības pulti, kas ir saderīga ar lielāko daļu viedtālruņu, šīs austiņas nodrošina ātru piekļuvi lieliskai skaņai katru reizi. JBL TUNE500 austiņas ir vieglas un ērtas, pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem un polsterētajai galvas stīpai, turklāt ar tām var izveidot savienojumu ar Siri vai Google Now, neizmantojot mobilo ierīci. JBL TUNE500 austiņas ir pieejamas 4 svaigās krāsās, tām ir plakans kabelis bez iepīšanās, un tās ir salokāmas, lai tās būtu viegli pārnēsājamas.JBL TUNE500 austiņas ir plug 'n go risinājums, kas ļauj mūziku iekļaut ikvienā jūsu aizņemtās dzīves aspektā.JBL Pure Bass skaņaTām piemīt slavenā JBL Pure Bass skaņa, ko var dzirdēt slavenākajās koncertzālēs visā pasaulē.Viegls un salokāms dizainsLielie materiāli un salokāmais dizains ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties mūziku.1-Tālvadības pults/mikro mikrofonsAtstājot vienu pogu, varat viegli kontrolēt mūziku, zvanīt un piekļūt Siri/Google Now.Plakans kabelis bez iepīšanāsIzturīgs un plakans kabelis neļauj kabelim sajaukties un sapīties, atrodoties ceļā.Jautājiet Siri vai Google NowSiri vai Google Now ir tikai vienas pogas attālumā: aktivizējiet balss palīgu, nospiežot tālvadības pults pogu.
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://uk.jbl.com/over-ear-headphones/JBLT500WHT.html
    Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts kabelis
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kaablisisenes mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kabeļa mikrofons
    MikrofonsType - Iebūvēts
    Modelis - JBLT500WHT
    name_et - JBL austiņas + mikrofons Tune 500, baltas
    net_weight - 0.145
    NoiseCancellation - Nē
    Nosaukums - JBL Tune 500 White
    nosaukums_lv - JBL austiņas + mikrofons Tune 500, baltas
    nosaukums_lv - JBL austiņas Tune 500, baltas
    nosaukums_ru - JBL Tune 500 austiņas, baltas
    Platums - -
    platums - 5
    ProdDesc - Harman Kardon JBL TUNE 500
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT500WHT-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT500WHT-01.jpg
    ražotāja_kods - JBLT500WHT
    Ražotājs - JBL
    RechargeTime - -
    Savienojamība - -
    Savienojamība - Kabeļa garums - 119 cm
    Savienojamība - Kabeļa garums - 119 cm
    Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
    Savienojamība - Savienotājs - 3.5 mm
    Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
    Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
    Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
    Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
    Savienojums - 3,5 mm
    Savienojums - Connection - 3,5 mm
    Savienojums - Kabeļa garums - 119 cm
    Savienojums - Kabeļa garums - 119 cm
    Savienojums - Piemērotas ierīces - 3,5 mm skaņas izejas ierīces
    Savienojums - Saderīgās ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
    Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
    Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
    Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
    Sistēmas prasības - -
    Skaļruņa diametrs - 32 mm
    Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
    Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
    Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
    Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
    Skaļruņi - Elements - 32 mm
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - pretestība - 32 Ω
    Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    svars - 0.025 kg
    Svars - 0.148 kg
    svītrkods - 6925281939938
    Tehnoloģija - Impedance: 32 omi
    Tips - Austiņas
    title_lv - JBL Tune 500 austiņas ar mikrofonu
    title_lv - JBL Tune 500 Austiņas ar Mikrofonu
    title_ru - JBL Tune 500 austiņas ar mikrofonu
    UserControls - -
    Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
    Vispārīgi - Krāsa - Balta
    Vispārīgi - Krāsains - White
    Vispārīgi - Krāsains - White
    Vispārīgi - Krāsu - White
    Vispārīgi - Svars (g) - 148
    Vispārīgi - Svars (g) - 148
    Vispārīgi - Svars (g) - 148
    WirelessCompatibility - Nē
    zīmols - JBL
    Battery - -
    Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.2 m, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: Nav zināms, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
    Height - -
    height - 23.3
    Kõrvaklapid - Elemendid - 32 mm
    Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
    Kõrvaklapid - Heli - Stereo
    Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
    Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
    Frequency - 20-20000 Hz
    category_en - Audio
    category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (On-ear)
    category_et - Audio
    category_lv - Audio
    category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
    category_ru - Аудио
    category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
    OperatingRange - 1.2 m
    OperatingTime - -
    description_et - JBL Pure Bass heli
    Juba aastakümneid on JBL seisnud hea selle eest, et suurtes kontserdisaalides kõlav heli oleks kvaliteetne ja võimas ning selle sama eesmärgiga on loodud ka nende JBL kõrvaklappide heli – sügav ja võimas. Kerge, mugav ja volditav disain
    Praktiline kokkuvolditav disain ja kerged materjalid muudavad need kõrvaklapid ülimalt kompaktseteks ning mugavateks. Pehmed kõrvapadjad võimaldavad kõrvaklappe hõlpsasti kanda ka pikema aja vältel ning tänu volditavale disainile on neid lihtne alati kaasas kanda. 1-nupuline mikrofoniga juhtpult
    Tee mugavalt ka kõnesid tänu integreeritud mikrofonile ja juhtpuldile. Lame kaabel
    Lame kaabel on praktiline ja vastupidav, kuna ei lähe sõlme. Küsi Siri või Google Now käest
    Siri ja Google Now on kõigest nupuvajutuse kaugusel, millega aktiveerid oma virtuaalabilise.
    description_en - 32mm Dynamic Driver
    Frequency: 20Hz-20kHz
    3.5mm audio plug
    description_lv - 32mm Dynamic Driver
    Frekvence: 20Hz-20kHz
    3,5mm audio spraudnis
    description_lv - JBL Pure Bass skanējums
    Šīs austiņas nodrošina slaveno JBL Pure Bass skanējumu, kas sastopams lielos pasākumos visā pasaulē. Viegla un saliekama konstrukcija Viegli materiāli un saliekama konstrukcija ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties klausīties mūziku. Vienas pogas vadības pults/mikrofons Ērti kontrolējiet mūzikas atskaņošanu, zvanus un piekļuvi Siri/Google Now ar vienas pogas pieskārienu. Plakans kabelis Izturīgais plakanais kabelis novērš samezglošanos austiņu pārnēsāšanas laikā. Jautājiet Siri vai Google Now Funkcija Siri vai Google Now tagad ir tikai pogas attālumā – aktivizējiet balss asistentu, nospiežot vadības pults pogu.
    description_en - JBL Pure Bass Sound
    It features the renowned JBL Pure Bass sound, which can be found in the most famous venues all around the world. Lightweight and foldable design
    The lightweight materials and foldable design make it convenient for you to carry your headphones anywhere and anytime you want music. 1-button remote/mic
    Easily control your music, calls access to Siri/Google Now at the touch of a single button. Tangle-free flat cable
    The durable and flat cable keeps the cable hassle and tangle free while on the go. Ask Siri or Google Now
    Siri or Google Now are just a button away: activate the voice assistant by pushing the remote button.
    description_ru - 32-мм динамический драйвер
    Частота: 20 Гц-20 кГц
    Аудиоразъем 3,5 мм
    description_ru - Технология JBL Pure Bass
    Наушники поддерживают знаменитую технологию JBL Pure Bass, которая используется на знаменитых концертных площадках по всему миру. Легковесная и складная конструкция
    Легкие материалы и складная конструкция позволяют носить наушники где и когда угодно и при этом наслаждаться любимой музыкой. Возьмите. Подключите. Наслаждайтесь.
    Наушники JBL TUNE500 гарантируют качественное и мощное звучание, которое заряжает энергией на весь день. Они поддерживают технологию JBL Pure Bass и оснащены динамиками JBL диаметром 32 мм, универсальным однокнопочным пультом, который совместим с большинством смартфонов, и позволяют быстро и легко начать слушать любимую музыку в высоком качестве. Легкие и удобные, благодаря мягким подушечкам и головной стяжке с мягким покрытием, наушники JBL TUNE500 также позволяют подключиться к Siri и Google Now без мобильного устройства. Наушники JBL TUNE500 доступны в трех ярких цветах, оснащены плоским кабелем с защитой от спутывания и легко складываются. Это универсальное решение, которое позволяет наслаждаться музыкой в течение всего дня. Плоский кабель с защитой от запутывания
    Прочный плоский кабель не запутывается во время движения
    description_short_en - Comfortable on-ear headset Powerful Pure Bass sound Integrated mic & remote control Lightweight design Tangle-free flat cable
    description_short_et - Mugavad kõrvapealsed kõrvaklapid Võimas Pure Bass heli Integreeritud mikrofon ja juhtpult Mugav ja kerge disain Lame kaabel, mis ei lähe sõlme
    description_short_lv - Ērtas uz ausīm liekamas austiņas Jaudīgs Pure Bass skanējums Iebūvēts mikrofons un vadības pults Viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesamezglojas
    description_short_ru - Удобные накладные наушники Мощный звук Pure Bass Встроенный микрофон и пуль управления Удобный и легкий дизайн Плоский кабель, который не закручивается
    Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
    Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
    Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
    Design - Headphone design - Over-ear
    Design - Headphone type - Headphones with microphone
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
    Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
    Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Design - Headphone type - Wired headphones
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
    Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
    Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
    Depth - -
    depth - 22.5
    EAN - 6925281939938
    feature_group_et - Kõrvaklapid
    feature_group_en - Headphones
    feature_group_lv - Austiņas
    feature_group_ru - Наушники
    StandbyTime - -
    Warranty - -
    gross_weight - 0.033 kg
    gross_weight - 0.314
    PackageDimensions - -
    PackageContents -
  • JBL Tune 500
  • Warranty / Warning

  • PackageWeight - 0.317 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_45856_1.jpg
    Sensitivity - 24 dB
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Code - JBLT500WHT
    Колонки - Сопротивление - 32 Ω
    Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
    Общее - Вес (г) - 148
    Color - White
    LargeDescHTML - Pick up. Plug in. Play.The JBL TUNE500 delivers quality, powerful sound to spark up your day. Equipped with JBL Pure Bass sound, 32mm JBL drivers, and a one-button universal remote that is compatible with most smartphones, these headphones provide quick access to great sound every time. Lightweight and comfortable thanks to the soft ear cushions and padded headband, the JBL TUNE500 headphones also allow you to connect to Siri or Google Now without using your mobile device. Available in 4 fresh colors that feature a tangle-free flat cable and foldable for easy portability, the JBL TUNE500 headphones are a plug ‘n go solution that enable you to inject music into every aspect of your busy life.JBL Pure Bass SoundIt features the renowned JBL Pure Bass sound, which can be found in the most famous venues all around the world.Lightweight and foldable designThe lightweight materials and foldable design make it convenient for you to carry your headphones anywhere and anytime you want music.1-button remote/micEasily control your music, calls access to Siri/Google Now at the touch of a single button.Tangle-free flat cableThe durable and flat cable keeps the cable hassle and tangle free while on the go.Ask Siri or Google NowSiri or Google Now are just a button away: activate the voice assistant by pushing the remote button.
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://uk.jbl.com/over-ear-headphones/JBLT500WHT.html
    Микрофон - Тип микрофона - Встроенный в кабель
    Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Kaablisisene mikrofon
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
    Microphone - Microphone type - In-cable microphone
    MicrophoneType - Built-in
    Model - JBLT500WHT
    name_et - JBL kõrvaklapid + mikrofon Tune 500, valge
    net_weight - 0.145
    NoiseCancellation - No
    Name - JBL Tune 500 White
    name_lv - JBL austiņas + mikrofons Tune 500, baltas
    name_en - JBL headset Tune 500, white
    name_ru - JBL гарнитура Tune 500, белый
    Width - -
    width - 5
    ProdDesc - Harman Kardon JBL TUNE 500
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT500WHT-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT500WHT-01.jpg
    manufacturer_code - JBLT500WHT
    Producer - JBL
    RechargeTime - -
    Connectivity - -
    Connectivity - Cable length - 119 cm
    Savienojamība - Kabeļa garums - 119 cm
    Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
    Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
    Connectivity - Connector - 3.5 mm
    Connectivity - Control buttons - For volume control
    Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
    Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
    Connectivity - Control buttons - For smart device control
    Соединение - Соединение - 3,5 мм
    Ühendus - Ühendus - 3,5 mm
    Ühendus - Juhtme pikkus - 119 cm
    Соединение - Длина кабеля - 119 см
    Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
    Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
    Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
    Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
    Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
    Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
    SystemRequirements - -
    SpeakerDiameter - 32 mm
    Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
    Speakers - Ear cup material - Faux leather
    Speakers - Drivers - 32 mm
    Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
    Колонки - Элементы - 32 мм
    Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
    Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Speakers - Impendance - 32 Ω
    Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
    Speakers - Sound - Stereo
    Колонки - Звук - Стерео
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    weight - 0.025 kg
    Weight - 0.148 kg
    barcode - 6925281939938
    Technology - Impedance: 32 Ohms
    Type - Headset
    title_en - JBL Tune 500 Headset with Microphone
    title_lv - JBL Tune 500 Austiņas ar Mikrofonu
    title_ru - JBL Tune 500 Hаушники c Микрофоном
    UserControls - -
    Общее - Комплектация - Наушники
    General - Package contents - Headphones
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
    Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
    Vispārīgi - Krāsa - Balta
    Üldine - Värvus - Valge
    Общее - Цвет - Белый
    General - Color - White
    General - Weight (g) - 148
    Üldine - Kaal (g) - 148
    Vispārīgi - Svars (g) - 148
    WirelessCompatibility - No
    brand - JBL
    31,64 €
    JBL Tune 500, White
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas