JBL Tune 500, Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 201748 Preces kods: JBLT500BLU
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
35,37 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 07.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 07.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 07.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 02.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Zila
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: On-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 94
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Zila
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 32
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 148
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.2 m, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
augstums - 23.3
Austiņas - Elements - 32 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņas - šķēršļi - 32 Ω
category_en - Audio
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (austiņas)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
category_ru - Audio
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
description_et - JBL Pure Bass skaņa Jau gadu desmitiem JBL ir centies nodrošināt augstas kvalitātes, jaudīgu skaņu lielās koncertzālēs, un tieši tādas ir arī šīs JBL austiņas - dziļas un jaudīgas. Viegls, ērts un salokāms dizains Praktiskais salokāmais dizains un vieglie materiāli padara šīs austiņas ļoti kompaktas un ērtas. Pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem, tās ir ērti valkāt ilgāku laiku, un salokāmā konstrukcija ļauj tās ērti nēsāt līdzi. 1 pogas vadība ar mikrofonu Ērti zvaniet, pateicoties integrētajam mikrofonam un tālvadības pultītim. Plakanais kabelis Plakanais kabelis ir praktisks un izturīgs, jo tas nesaplokas. Pieprasiet Siri vai Google Now Siri un Google Now ir tikai viens pieskāriens, lai aktivizētu savu virtuālo asistentu.
description_lv - JBL Pure Bass skanējums Šīs austiņas nodrošina slaveno JBL Pure Bass skanējumu, kas sastopams lielos pasākumos visā pasaulē. Viegla un saliekama konstrukcija Viegli materiāli un saliekama konstrukcija ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties klausīties mūziku. Vienas pogas vadības pults/mikrofons Ērti kontrolējiet mūzikas atskaņošanu, zvanus un piekļuvi Siri/Google Now ar vienas pogas pieskārienu. Plakans kabelis Izturīgais plakanais kabelis novērš samezglošanos austiņu pārnēsāšanas laikā. Jautājiet Siri vai Google Now Funkcija Siri vai Google Now tagad ir tikai pogas attālumā – aktivizējiet balss asistentu, nospiežot vadības pults pogu.
description_lv - JBL Pure Bass skaņa Tas ir aprīkots ar slaveno JBL Pure Bass skaņu, ko var dzirdēt slavenākajās koncertzālēs visā pasaulē. Viegls un salokāms dizains Vieglie materiāli un salokāmais dizains ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties mūziku. 1 pogas tālvadības pults/mikseris Viegli pārvaldiet mūziku, zvani, piekļuve Siri/Google Now ar vienas pogas pieskārienu. Plakans kabelis, kas nespēj sapīties Izturīgs un plakans kabelis nodrošina to, ka, atrodoties ceļā, kabelis nav apgrūtinošs un nespēj sapīties. Jautājiet Siri vai Google Now Siri vai Google Now ir tikai vienas pogas attālumā: aktivizējiet balss palīgu, nospiežot tālvadības pults pogu.
description_lv - SPECIFIKĀCIJAS 32 mm dinamiskais draiveris Frekvence: 20Hz-20kHz 3,5 mm audio kontaktdakša
description_lv - SPECIFIKĀCIJAS 32 mm dinamiskais draiveris Frekvence: 20Hz-20kHz 3,5 mm audio kontaktdakša
description_ru - JBL Pure Bass tehnoloģija Austiņas atbalsta slaveno JBL Pure Bass tehnoloģiju, ko izmanto slavenās koncertzālēs visā pasaulē. Viegls un salokāms dizains Vieglie materiāli un salokāmais dizains ļauj pārnēsāt austiņas, kur un kad vien vēlaties, un joprojām baudīt iecienīto mūziku. Paņemiet to. Ieslēdziet to. Izbaudiet. JBL TUNE500 nodrošina augstas kvalitātes, augstas izejas skaņu, kas nodrošina mūziku visas dienas garumā. Tās atbalsta JBL Pure Bass tehnoloģiju un ir aprīkotas ar 32 mm JBL skaļruņiem, universālu vienas pogas tālvadības pulti, kas ir saderīga ar lielāko daļu viedtālruņu un ļauj ātri un vienkārši sākt klausīties iecienītāko mūziku augstā kvalitātē. JBL TUNE500 austiņas ir vieglas un ērtas, ar polsterētiem spilventiņiem un polsterētu galvas stīpu, turklāt ar tām var izveidot savienojumu ar Siri un Google Now bez mobilās ierīces. JBL TUNE500 austiņas ir pieejamas trijās spilgtās krāsās, tām ir plakans, nesajaucams kabelis un tās ir viegli salokāmas. Tas ir universāls risinājums, kas ļauj baudīt mūziku visu dienu. Plakanais kabelis ar nesajaucamu vadu Izturīgais plakanā materiāla kabelis novērš sapīšanos, kad esat ceļā.
description_ru - TEHNISKĀS PARAMATAS 32 mm dinamiskais draiveris Frekvence: 20 Hz-20 kHz 3,5 mm audio ligzda
description_short_en - Ērtas austiņas uz ausīm Jaudīga tīra basa skaņa Integrēts mikrofons un tālvadības pults Viegls dizains Nespīstošs plakans kabelis
description_short_et - Ērtas austiņas ausīs Jaudīga Pure Bass skaņa Integrēts mikrofons un tālvadības pults Ērta un viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas neveido mezglus.
description_short_lv - Ērtas uz ausīm liekamas austiņas Jaudīgs Pure Bass skanējums Iebūvēts mikrofons un vadības pults Viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesamezglojas
description_short_ru - Ērtas austiņas pāri ausīm Jaudīga Pure Bass skaņa Iebūvēts mikrofons un tālvadības pultsKomfortabls un viegls dizainsPlats kabelis, kas nesaskrūtojas
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
dziļums - 22.5
EAN - 6925281939945
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
gross_weight - 0.033 kg
gross_weight - 0.314
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_44470_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Kods - JBLT500BLU
Kolonnas - pretestība - 32 Ω
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Kopā - svars (g) - 148
LargeDescHTML - Uzņemšana. Pievienojiet. JBL TUNE500 nodrošina kvalitatīvu, jaudīgu skaņu, kas uzjundīs jūsu dienu. Aprīkotas ar JBL Pure Bass skaņu, 32 mm JBL draiveriem un vienas pogas universālo tālvadības pulti, kas ir saderīga ar lielāko daļu viedtālruņu, šīs austiņas nodrošina ātru piekļuvi lieliskai skaņai katru reizi. JBL TUNE500 austiņas ir vieglas un ērtas, pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem un polsterētajai galvas stīpai, turklāt ar tām var izveidot savienojumu ar Siri vai Google Now, neizmantojot mobilo ierīci. JBL TUNE500 austiņas ir pieejamas 4 svaigās krāsās, tām ir plakans kabelis bez iepīšanās, un tās ir salokāmas, lai tās būtu viegli pārnēsājamas.JBL TUNE500 austiņas ir plug 'n go risinājums, kas ļauj mūziku iekļaut ikvienā jūsu aizņemtās dzīves aspektā.JBL Pure Bass skaņaTām piemīt slavenā JBL Pure Bass skaņa, ko var dzirdēt slavenākajās koncertzālēs visā pasaulē.Viegls un salokāms dizainsLiegi materiāli un salokāms dizains ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkur un vienmēr, kad vēlaties mūziku.1-Tālvadības pults/mikro mikrofonsAtstājot vienu pogu, varat viegli kontrolēt mūziku, zvanīt un piekļūt Siri/Google Now.Plakans kabelis bez iepīšanāsIzturīgs un plakans kabelis neļauj kabelim sajaukties un sapīties, atrodoties ceļā.Jautājiet Siri vai Google NowSiri vai Google Now ir tikai vienas pogas attālumā: aktivizējiet balss palīgu, nospiežot tālvadības pults pogu.
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts kabelis
Mikrofons - Mikrofona tips - Kaablisisenes mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabeļa mikrofons
Modelis - JBLT500BLU
name_et - JBL austiņas + mikrofons Tune 500, zilas krāsas
net_weight - 0.145
Nosaukums - JBL Tune 500 Blue
nosaukums_lv - JBL austiņas Tune 500, zilas
nosaukums_lv - JBL austiņas Tune 500, zilas
nosaukums_ru - JBL austiņas + mikrofons Tune 500, zilas
platums - 5
ražotāja_kods - JBLT500BLU
Ražotājs - JBL
Savienojamība - Kabeļa garums - 119 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 119 cm
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
Savienojamība - Savienotājs - 3.5 mm
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - 3,5 mm
Savienojums - Connection - 3,5 mm
Savienojums - Kabeļa garums - 119 cm
Savienojums - Kabeļa garums - 119 cm
Savienojums - Piemērotas ierīces - 3,5 mm skaņas izejas ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
Skaļruņi - Elements - 32 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svars - 0.025 kg
svītrkods - 6925281939945
title_lv - JBL Tune 500 austiņas ar mikrofonu
title_lv - JBL Tune 500 Austiņas ar Mikrofonu
title_ru - JBL Tune 500 austiņas ar mikrofonu
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsains - Zilais
Vispārīgi - Krāsu - Zilais
Vispārīgi - Svars (g) - 148
Vispārīgi - Svars (g) - 148
Vispārīgi - Svars (g) - 148
zīmols - JBL
Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.2 m, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: 32 Ohm, Jutīgums: Nav zināms, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
height - 23.3
Kõrvaklapid - Elemendid - 32 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
Kõrvaklapid - Takistus - 32 Ω
category_en - Audio
category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (On-ear)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
category_ru - Аудио
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (On-ear)
description_et - JBL Pure Bass heli
Juba aastakümneid on JBL seisnud hea selle eest, et suurtes kontserdisaalides kõlav heli oleks kvaliteetne ja võimas ning selle sama eesmärgiga on loodud ka nende JBL kõrvaklappide heli – sügav ja võimas. Kerge, mugav ja volditav disain
Praktiline kokkuvolditav disain ja kerged materjalid muudavad need kõrvaklapid ülimalt kompaktseteks ning mugavateks. Pehmed kõrvapadjad võimaldavad kõrvaklappe hõlpsasti kanda ka pikema aja vältel ning tänu volditavale disainile on neid lihtne alati kaasas kanda. 1-nupuline mikrofoniga juhtpult
Tee mugavalt ka kõnesid tänu integreeritud mikrofonile ja juhtpuldile. Lame kaabel
Lame kaabel on praktiline ja vastupidav, kuna ei lähe sõlme. Küsi Siri või Google Now käest
Siri ja Google Now on kõigest nupuvajutuse kaugusel, millega aktiveerid oma virtuaalabilise.
description_lv - JBL Pure Bass skanējums
Šīs austiņas nodrošina slaveno JBL Pure Bass skanējumu, kas sastopams lielos pasākumos visā pasaulē. Viegla un saliekama konstrukcija Viegli materiāli un saliekama konstrukcija ļauj ērti pārnēsāt austiņas jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties klausīties mūziku. Vienas pogas vadības pults/mikrofons Ērti kontrolējiet mūzikas atskaņošanu, zvanus un piekļuvi Siri/Google Now ar vienas pogas pieskārienu. Plakans kabelis Izturīgais plakanais kabelis novērš samezglošanos austiņu pārnēsāšanas laikā. Jautājiet Siri vai Google Now Funkcija Siri vai Google Now tagad ir tikai pogas attālumā – aktivizējiet balss asistentu, nospiežot vadības pults pogu.
description_en - JBL Pure Bass Sound
It features the renowned JBL Pure Bass sound, which can be found in the most famous venues all around the world. Lightweight and foldable design
The lightweight materials and foldable design make it convenient for you to carry your headphones anywhere and anytime you want music. 1-button remote/mic
Easily control your music, calls access to Siri/Google Now at the touch of a single button. Tangle-free flat cable
The durable and flat cable keeps the cable hassle and tangle free while on the go. Ask Siri or Google Now
Siri or Google Now are just a button away: activate the voice assistant by pushing the remote button.
description_en - SPECIFICATIONS
32mm Dynamic Driver
Frequency: 20Hz-20kHz
3.5mm audio plug
description_lv - SPECIFIKĀCIJAS
32mm Dynamic Driver
Frekvence: 20Hz-20kHz
3,5mm audio spraudnis
description_ru - Технология JBL Pure Bass
Наушники поддерживают знаменитую технологию JBL Pure Bass, которая используется на знаменитых концертных площадках по всему миру. Легковесная и складная конструкция
Легкие материалы и складная конструкция позволяют носить наушники где и когда угодно и при этом наслаждаться любимой музыкой. Возьмите. Подключите. Наслаждайтесь.
Наушники JBL TUNE500 гарантируют качественное и мощное звучание, которое заряжает энергией на весь день. Они поддерживают технологию JBL Pure Bass и оснащены динамиками JBL диаметром 32 мм, универсальным однокнопочным пультом, который совместим с большинством смартфонов, и позволяют быстро и легко начать слушать любимую музыку в высоком качестве. Легкие и удобные, благодаря мягким подушечкам и головной стяжке с мягким покрытием, наушники JBL TUNE500 также позволяют подключиться к Siri и Google Now без мобильного устройства. Наушники JBL TUNE500 доступны в трех ярких цветах, оснащены плоским кабелем с защитой от спутывания и легко складываются. Это универсальное решение, которое позволяет наслаждаться музыкой в течение всего дня. Плоский кабель с защитой от запутывания
Прочный плоский кабель не запутывается во время движения
description_ru - ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
32-мм динамический драйвер
Частота: 20 Гц-20 кГц
Аудиоразъем 3,5 мм
description_short_en - Comfortable on-ear headset Powerful Pure Bass sound Integrated mic & remote control Lightweight design Tangle-free flat cable
description_short_et - Mugavad kõrvapealsed kõrvaklapid Võimas Pure Bass heli Integreeritud mikrofon ja juhtpult Mugav ja kerge disain Lame kaabel, mis ei lähe sõlme
description_short_lv - Ērtas uz ausīm liekamas austiņas Jaudīgs Pure Bass skanējums Iebūvēts mikrofons un vadības pults Viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesamezglojas
description_short_ru - Удобные накладные наушники Мощный звук Pure Bass Встроенный микрофон и пуль управленияУдобный и легкий дизайнПлоский кабель, который не закручивается
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wired headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
depth - 22.5
EAN - 6925281939945
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
gross_weight - 0.033 kg
gross_weight - 0.314
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_44470_1.jpg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
Code - JBLT500BLU
Колонки - Сопротивление - 32 Ω
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Общее - Вес (г) - 148
LargeDescHTML - Pick up. Plug in. Play.The JBL TUNE500 delivers quality, powerful sound to spark up your day. Equipped with JBL Pure Bass sound, 32mm JBL drivers, and a one-button universal remote that is compatible with most smartphones, these headphones provide quick access to great sound every time. Lightweight and comfortable thanks to the soft ear cushions and padded headband, the JBL TUNE500 headphones also allow you to connect to Siri or Google Now without using your mobile device. Available in 4 fresh colors that feature a tangle-free flat cable and foldable for easy portability, the JBL TUNE500 headphones are a plug ‘n go solution that enable you to inject music into every aspect of your busy life.JBL Pure Bass SoundIt features the renowned JBL Pure Bass sound, which can be found in the most famous venues all around the world.Lightweight and foldable designThe lightweight materials and foldable design make it convenient for you to carry your headphones anywhere and anytime you want music.1-button remote/micEasily control your music, calls access to Siri/Google Now at the touch of a single button.Tangle-free flat cableThe durable and flat cable keeps the cable hassle and tangle free while on the go.Ask Siri or Google NowSiri or Google Now are just a button away: activate the voice assistant by pushing the remote button. 
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный в кабель
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Kaablisisene mikrofon
Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
Microphone - Microphone type - In-cable microphone
Model - JBLT500BLU
name_et - JBL kõrvaklapid + mikrofon Tune 500, sinine
net_weight - 0.145
Name - JBL Tune 500 Blue
name_en - JBL headset Tune 500, blue
name_lv - JBL headset Tune 500, blue
name_ru - JBL наушники + микрофон Tune 500, синий
width - 5
manufacturer_code - JBLT500BLU
Producer - JBL
Connectivity - Cable length - 119 cm
Savienojamība - Kabeļa garums - 119 cm
Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm
Connectivity - Connector - 3.5 mm
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - 3,5 мм
Ühendus - Ühendus - 3,5 mm
Ühendus - Juhtme pikkus - 119 cm
Соединение - Длина кабеля - 119 см
Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Speakers - Drivers - 32 mm
Skaļruņi - Draiveri - 32 mm
Колонки - Элементы - 32 мм
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Impendance - 32 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 32 Ω
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
weight - 0.025 kg
barcode - 6925281939945
title_en - JBL Tune 500 Headset with Microphone
title_lv - JBL Tune 500 Austiņas ar Mikrofonu
title_ru - JBL Tune 500 наушники c Микрофоном
Общее - Комплектация - Наушники
General - Package contents - Headphones
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Vispārīgi - Krāsa - Zila
Üldine - Värvus - Sinine
Общее - Цвет - Синий
General - Color - Blue
General - Weight (g) - 148
Üldine - Kaal (g) - 148
Vispārīgi - Svars (g) - 148
brand - JBL
35,37 €
JBL Tune 500, Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas