JBL Tune 110, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 154914 Preces kods: T110BLACK
Noliktavā 24 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
16,69 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 25.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: 3.5mm
  • Tips: In-Ear
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 96
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Uz Vada
Mikrofons : Ir
Pieslēgums 3.5mm

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 16
Savienojuma veids : Ar vadu
Svars, g : 12
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - -
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.2 m, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: 16 Ohm, Jutīgums: 96 db, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
Augstums - -
Austiņas - Elements - 9 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Skaņa - Stereo
Biežums - 20-20000 Hz
category_en - Audio
category_en - Audio, foto un video > Audio > Austiņas > Austiņas (austiņas)
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (In-ear)
category_ru - Audio
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (In-ear)
Darbības diapazons - 1.1 m
Darbības laiks - -
description_et - T110 austiņas ar JBL Pure Bass tehnoloģiju ir vieglas, ērtas un kompaktas. Alumīnija korpusā iebūvētie 9 mm skaļruņu elementi nodrošina jaudīgu, basiem bagātu JBL Pure Bass skaņu, kāda līdzīga ir bijusi dzirdama tikai koncertzālēs vai studijās. Tālvadības pults ar vienu pogu ļauj kontrolēt mūziku un ērti atbildēt uz zvaniem, neizņemot tālruni no kabatas. Ja vēlaties baudīt savu iecienītāko mūziku ar jaudīgu veiktspēju un vēlaties, lai tās būtu pārsteidzoši skaistas un viegli lietojamas, T110 austiņas ir jūsu ideāls sabiedrotais, lai kurp jūs dotos. JBL Pure Bass skaņa Jau gadu desmitiem JBL ir centies nodrošināt augstas kvalitātes, jaudīgu skaņu lielās koncertzālēs, un tieši tādas ir arī šīs JBL austiņas - dziļas un jaudīgas. 1 pogas vadība ar mikrofonu Izbaudiet pilnīgu bezvadu mūzikas klausīšanos un ērti zvaniet, izmantojot integrēto mikrofonu un vadības ierīci. Plakanais kabelis Plakanais kabelis ir praktisks un izturīgs, jo tas nesaplokas.
description_lv - 3,5 mm dinamiskais draiveris 9 mm frekvenču diapazons 20 Hz - 20 kHz
description_lv - 3,5 mm dinamiskais draiveris 9 mm frekvenču diapazons 20 Hz - 20 kHz
description_lv - Iepazīstieties — JBL T110 — ausīs ievietojamas austiņas ar JBL Pure Bass skanējumu. Tās ir vieglas, ērtas un kompaktas. Zem alumīnija korpusa apslēptais 9 mm draiveru pāris izdod dziļus basus, atveidojot jaudīgo JBL Pure Bass skanējumu, kas sastopams koncertzālēs, arēnās un ierakstu studijās visā pasaulē. Turklāt vienas pogas vadības pults ļauj jums kontrolēt mūzikas atskaņošanu, kā arī operatīvi atbildēt uz zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu, kas padara JBL T110 par jūsu ikdienas sabiedroto darbā, mājās vai ceļā. JBL Pure Bass skanējums Vairāk nekā 60 gadus JBL konstruē precīzu, iespaidīgu skanējumu, ko izmanto lielu pasākumu norises vietās visā pasaulē. Šīs austiņas atveido to pašu JBL skaņu, izdodot basus, kas ir gan dziļi, gan jaudīgi. Vienas pogas vadības pults un mikrofons Kontrolējiet mūzikas atskaņošanu ar ērtu vienas pogas vadības pulti. Saņemat ienākošo zvanu? Operatīvi atbildiet, izmantojot iebūvēto mikrofonu. Plakans kabelis, kas nesamezglojas Plakans, izturīgs kabelis, kas nesamezglojas.
description_lv - Iepazīstinām ar JBL T110 austiņām ar JBL Pure Bass skaņu. Tās ir vieglas, ērtas un kompaktas. Zem alumīnija korpusa atrodas 9 mm skaļruņu pāris, kas izstaro spēcīgus basus, atveidojot jaudīgo JBL Pure Bass skaņu, ko esat pieredzējuši koncertzālēs, arēnās un ierakstu studijās visā pasaulē. Turklāt ar vienas pogas tālvadības pulti varat kontrolēt mūzikas atskaņošanu, kā arī atbildēt uz zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu, tādējādi padarot JBL T110 par jūsu ikdienas sabiedroto darbā, mājās un ceļā. JBL Pure Bass skaņa Jau vairāk nekā 60 gadus JBL ir radījis precīzu, iespaidīgu skaņu, kas skan lielās zālēs visā pasaulē. Šīs austiņas atveido to pašu JBL skaņu, izceļot gan dziļus, gan spēcīgus basus. 1 pogas tālvadības pults ar mikrofonu Kontrolējiet mūzikas atskaņošanu ar ērtu vienas pogas tālvadības pulti. Saņemat ienākošo zvanu? Atbildiet uz zvanu, izmantojot iebūvēto mikrofonu. Plakans kabelis, kas nespēj sapīties Plakans kabelis, kas ir izturīgs un nesapinīsies mezglos.
description_ru - 3,5 mm dinamiskais draiveris 9 mm frekvenču diapazons 20 Hz - 20 kHz
description_ru - Pārsteidzoši basi Iepazīstinām ar JBL T110 austiņām uz ausīm. Tie ir viegli, ērti un kompakti. Ausu austiņu izturīgajā apvalkā ir 9 mm draiveru pāris, kas spēj uzpumpēt ļoti spēcīgus basus un radīt JBL Pure Bass skaņu, ko var dzirdēt koncertzālēs, sporta arēnās un ierakstu studijās visā pasaulē. Turklāt ar vienas pogas tālvadības pulti uz izturīga, plakanā kabeļa varat kontrolēt mūzikas atskaņošanu, kā arī atbildēt uz zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu. Tas viss padara JBL T110 par ērtu palīgu ikdienas lietošanai darbā, mājās un ceļā.
description_short_en - Ērtas austiņās iebūvētas austiņas Jaudīga tīra basa skaņa Integrēts mikrofons un tālvadības pults Viegls dizains Nespīstošs plakans kabelis
description_short_et - Ērtas austiņas ausīs Jaudīga Pure Bass skaņa Iebūvēts mikrofons un tālvadības pults Ērta un viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesasaista mezglos.
description_short_lv - Ērtas ausīs ievietojamas austiņas Jaudīgs Pure Bass skanējums Iebūvēts mikrofons un vadības pults Viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesamezglojas
description_short_ru - Kvalitatīva tīra basa skaņa Iebūvēts mikrofons Viegls un vienkāršs dizains Kabelis, kas nekad nesaplokas
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Vadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
Dziļums - -
EAN - 6925281918926
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Gaidīšanas laiks - -
Garantija - -
gross_weight - 0.06 kg
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma saturs -
  • JBL Tune 110 austiņu pāris
  • Uauss uzgaļi (S, M, L)
  • Urūpju karte
  • Garantijas karte

  • Iepakojuma svars - 0.051 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_44776_1.jpg
    Jutīgums - 96 dB
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Kods - JBLT110BLK
    Krāsa - Black
    LargeDescHTML - Basi, kas aizrauj, un gatavi kustībai.Iepazīstinām ar JBL T110 austiņām. Tās ir vieglas, ērtas un kompaktas. Zem izturīgā austiņu korpusa atrodas 9 mm draiveru pāris, kas izstaro nopietnus basus, atveidojot JBL Pure Bass skaņu, ko esat pieredzējuši koncertzālēs, arēnās un ierakstu studijās visā pasaulē. Turklāt ar vienas pogas tālvadības pulti, kas atrodas uz plata kabeļa, kurš nav sapinams, varat kontrolēt mūzikas atskaņošanu, kā arī atbildēt uz zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu. JBL T110 kļūs par jūsu ikdienas sabiedroto darbā, mājās un ceļā.JBL Pure Bass skaņaUz vairāk nekā 60 gadiem JBL ir radījusi precīzu, iespaidīgu skaņu, kas atrodama lielās zālēs visā pasaulē. Šīs austiņas atveido to pašu JBL skaņu, izceļot gan dziļus, gan spēcīgus basus.1 pogas tālvadības pults ar mikrofonuKontrolējiet mūzikas atskaņošanu ar ērtu vienas pogas tālvadības pulti. Saņemts ienākošais zvans? Atbildiet uz zvanu, izmantojot iebūvēto mikrofonu.Plakans kabelis bez iepīšanāsPlakans kabelis, kas ir izturīgs un nesaspinējas mezglos.
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://mm.jbl.com/in-ear-headphones/JBL+T110.html
    Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts kabelis
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kaablisisenes mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kabeļa mikrofons
    MikrofonsType - Iebūvēts
    Modelis - JBLT110BLK
    name_et - JBL austiņas + mikrofons T110, melnas krāsas
    NoiseCancellation - Nē
    Nosaukums - JBL TUNE T110 Black
    nosaukums_lv - JBL austiņas + mikrofons T110, melnas
    nosaukums_lv - JBL austiņas T110, melnas
    nosaukums_ru - JBL austiņas + mikrofons T110, melnas krāsas
    Platums - -
    ProdDesc - Harman Kardon JBL T110
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT110BLK-02.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT110BLK-01.jpg
    ražotāja_kods - JBLT110BLK
    Ražotājs - JBL
    RechargeTime - -
    Savienojamība - -
    Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm kontaktdakša
    Savienojamība - Savienotājs - 3,5 mm kontaktdakša
    Savienojums - 3,5 mm kontaktdakša
    Savienojums - Connection - 3,5 mm kontaktdakša
    Savienojums - Piemērotas ierīces - 3,5 mm skaņas izejas ierīces
    Savienojums - Saderīgās ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Sistēmas prasības - -
    Skaļruņa diametrs - 9 mm
    Skaļruņi - Draiveri - 9 mm
    Skaļruņi - Draiveri - 9 mm
    Skaļruņi - Elements - 9 mm
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Svars - 0.013 kg
    svars - 0.056 kg
    svītrkods - 050036335560
    svītrkods - 6925281918926
    Tehnoloģija - Impedance: 16 omi
    Tips - Austiņas
    title_lv - JBL Tune 110 austiņas
    title_lv - JBL Tune 110 Austiņas
    title_ru - JBL Tune 110 austiņas
    UserControls - -
    Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
    Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
    Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Vispārīgi - Krāsains - Black
    Vispārīgi - Krāsains - Must
    Vispārīgi - Krāsu - Black
    WirelessCompatibility - Nē
    zīmols - JBL
    Battery - -
    Desc - Vadu/Bezvadu: Vadu, Tips: Ieliekamas ausī, Kategorija: Standarta, Vada garums: 1.2 m, Mikrofons: Uz vada, Vadība: Ir, Savienojums: 3.5mm, Pretestība: 16 Ohm, Jutīgums: 96 db, Frekvenču diapazons: 20-20000 Hz, Trokšņu slāpēšana: Nav, Garantija: 2 gadi
    Height - -
    Kõrvaklapid - Elemendid - 9 mm
    Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
    Kõrvaklapid - Heli - Stereo
    Frequency - 20-20000 Hz
    category_en - Audio
    category_en - Audio, photo and video > Audio > Headphones > Headphones (In-ear)
    category_et - Audio
    category_lv - Audio
    category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (In-ear)
    category_ru - Аудио
    category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Austiņas > Austiņas (In-ear)
    OperatingRange - 1.1 m
    OperatingTime - -
    description_et - JBL Pure Bass tehnoloogiaga T110 kõrvasisesed klapid on kerged, mugavad ja kompaktsed. Alumiiniumist korpuses peituvad 9 mm kõlarielemendid esitavad võimekat ning bassirohket JBL Pure Bass heli, sellist mida on seni kogetud vaid kontserdisaalides või stuudiotes. Ühenupulise juhtpuldiga saate kontrollida muusikaesitust ja vastata mugavalt kõnedele ilma telefoni taskust võtmata. Kui soovite jõulise esitusega nautida oma lemmikmuusikat ning otsite silmatorkavat ilu ja kasutusmugavust, on T110 kõrvaklapid teie suurepäraseks kaaslaseks kõikjale. JBL Pure Bass heli
    Juba aastakümneid on JBL seisnud hea selle eest, et suurtes kontserdisaalides kõlav heli oleks kvaliteetne ja võimas ning selle sama eesmärgiga on loodud ka nende JBL kõrvaklappide heli – sügav ja võimas. 1-nupuline mikrofoniga juhtpult
    Naudi täielikku juhtmevaba muusika kuulamist ning tee mugavalt ka kõnesid tänu integreeritud mikrofonile ja juhtpuldile. Lame kaabel
    Lame kaabel on praktiline ja vastupidav, kuna ei lähe sõlme.
    description_en - Plug 3.5mm
    Dynamic Driver 9mm
    Frequency response 20Hz – 20kHz
    description_lv - Plug 3.5mm
    Dynamic Driver 9mm
    Frequency response 20Hz – 20kHz
    description_lv - Iepazīstieties — JBL T110 — ausīs ievietojamas austiņas ar JBL Pure Bass skanējumu. Tās ir vieglas, ērtas un kompaktas. Zem alumīnija korpusa apslēptais 9 mm draiveru pāris izdod dziļus basus, atveidojot jaudīgo JBL Pure Bass skanējumu, kas sastopams koncertzālēs, arēnās un ierakstu studijās visā pasaulē. Turklāt vienas pogas vadības pults ļauj jums kontrolēt mūzikas atskaņošanu, kā arī operatīvi atbildēt uz zvaniem, izmantojot iebūvēto mikrofonu, kas padara JBL T110 par jūsu ikdienas sabiedroto darbā, mājās vai ceļā. JBL Pure Bass skanējums Vairāk nekā 60 gadus JBL konstruē precīzu, iespaidīgu skanējumu, ko izmanto lielu pasākumu norises vietās visā pasaulē. Šīs austiņas atveido to pašu JBL skaņu, izdodot basus, kas ir gan dziļi, gan jaudīgi. Vienas pogas vadības pults un mikrofons Kontrolējiet mūzikas atskaņošanu ar ērtu vienas pogas vadības pulti. Saņemat ienākošo zvanu? Operatīvi atbildiet, izmantojot iebūvēto mikrofonu. Plakans kabelis, kas nesamezglojas Plakans, izturīgs kabelis, kas nesamezglojas.
    description_en - Introducing JBL T110 in-ear headphones with JBL Pure Bass Sound. They’re lightweight, comfortable and compact. Under the aluminum housing, a pair of 9 mm drivers punch out some serious bass, reproducing the powerful JBL Pure Bass sound you’ve experienced in concert halls, arenas and recording studios around the world. In addition, a single-button remote lets you control music playback, as well as answer calls on the fly with the built-in microphone, making the JBL T110 your everyday companion for work, at home and on the road. JBL Pure Bass sound
    For over 60 years, JBL has engineered the precise, impressive sound found in big venues around the world. These headphones reproduce that same JBL sound, punching out bass that's both deep and powerdul. 1-button remote with microphone
    Control music playback with a convenient one-button remote. Got and incoming call? Answer it on the fly with the built-in microphone. Tangle-free flat cable
    A flat cable that is durable and won't tangle up in knots.
    description_ru - Plug 3.5mm
    Dynamic Driver 9mm
    Frequency response 20Hz – 20kHz
    description_ru - Потрясающие басы
    Представляем внутриканальные наушники JBL T110. Они легкие, удобные и компактные. Внутри прочного корпуса ушных вкладышей находится пара 9-мм динамиков, способных выдавать весьма мощные басы и воспроизводить звук JBL Pure Bass, который можно услышать в концерных залах, на спортивных аренах и в звукозаписывающих студиях по всему миру. Кроме того, однокнопочный пульт управления на неспутывающемся плоском кабеле позволяет управлять воспроизведением музыки, а также "на лету" отвечать на звонки с помощью встроенного микрофона. Все это делает модель JBL T110 удобным компаньоном для повседневного использования на работе, дома и в дороге.
    description_short_en - Comfortable in-ear headset Powerful Pure Bass sound Integrated mic & remote ccontrol Lightweight design Tangle-free flat cable
    description_short_et - Mugavad kõrvasisesed kõrvaklapid Võimas Pure Bass heli Integreeritud mikrofon ja juhtpult Mugav ja kerge disain Lame kaabel, mis ei lähe sõlme
    description_short_lv - Ērtas ausīs ievietojamas austiņas Jaudīgs Pure Bass skanējums Iebūvēts mikrofons un vadības pults Viegla konstrukcija Plakans kabelis, kas nesamezglojas
    description_short_ru - Качественный Pure Bass звук Встроенный микрофон Легкий и простой дизайн Кабель, который никогда не запутается
    Дизайн - Дизайн наушников - В уши
    Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
    Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
    Design - Headphone design - In-ear
    Design - Headphone type - Headphones with microphone
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
    Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
    Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
    Design - Headphone type - Wired headphones
    Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmega kõrvaklapid
    Дизайн - Тип наушников - Проводные наушники
    Dizains - Austiņu tips - Vadu austiņas
    Depth - -
    EAN - 6925281918926
    feature_group_et - Kõrvaklapid
    feature_group_en - Headphones
    feature_group_lv - Austiņas
    feature_group_ru - Наушники
    StandbyTime - -
    Warranty - -
    gross_weight - 0.06 kg
    PackageDimensions - -
    PackageContents -
  • Pair of JBL Tune 110 headphones
  • Ear tips (S, M, L)
  • Warning card
  • Warranty card

  • PackageWeight - 0.051 kg
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_44776_1.jpg
    Sensitivity - 96 dB
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Austiņas datoriem
    Code - JBLT110BLK
    Color - Black
    LargeDescHTML - Bass that rocks, and ready to roll.Introducing JBL T110 in-ear headphones. They’re lightweight, comfortable and compact. Under the durable earpiece housing, a pair of 9mm drivers punch out some serious bass, reproducing the JBL Pure Bass sound you’ve experienced in concert halls, arenas and recording studios around the world. In addition, the single-button remote on a tangle-free flat cable lets you control music playback, as well as answer calls on the fly with a built-in microphone. Making the JBL T110 your everyday companion for work, at home and on the road.JBL Pure Bass soundFor over 60 years, JBL has engineered the precise, impressive sound found in big venues around the world. These headphones reproduce that same JBL sound, punching out bass that's both deep and powerful.1-button remote with microphoneControl music playback with a convenient one-button remote. Got an incoming call? Answer it on the fly with the built-in microphone.Tangle-free flat cableA flat cable that's durable and won't tangle up in knots.
    LED - -
    LongDesc -
    MANUFDATASHEET - https://mm.jbl.com/in-ear-headphones/JBL+T110.html
    Микрофон - Тип микрофона - Встроенный в кабель
    Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Kaablisisene mikrofon
    Mikrofons - Mikrofona tips - Kabelī iebūvēts mikrofons
    Microphone - Microphone type - In-cable microphone
    MicrophoneType - Built-in
    Model - JBLT110BLK
    name_et - JBL kõrvaklapid + mikrofon T110, must
    NoiseCancellation - No
    Name - JBL TUNE T110 Black
    name_lv - JBL austiņas + mikrofons T110, melnas
    name_en - JBL headset T110, black
    name_ru - JBL наушники + микрофон T110, черный
    Width - -
    ProdDesc - Harman Kardon JBL T110
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT110BLK-02.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/JBLT110BLK-01.jpg
    manufacturer_code - JBLT110BLK
    Producer - JBL
    RechargeTime - -
    Connectivity - -
    Connectivity - Suitable devices - Devices with 3.5 mm audio output
    Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar 3,5 mm audio izeju
    Savienojamība - Savienojums - 3,5 mm spraudnis
    Connectivity - Connector - 3.5 mm plug
    Соединение - Соединение - 3,5 мм штекер
    Ühendus - Ühendus - 3,5 mm pistik
    Ühendus - Sobivad seadmed - 3,5 mm heliväljundiga seadmed
    Соединение - Совместимые устройства - Устройства с аудио выходом 3,5 мм
    SystemRequirements - -
    SpeakerDiameter - 9 mm
    Speakers - Drivers - 9 mm
    Skaļruņi - Draiveri - 9 mm
    Колонки - Элементы - 9 мм
    Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
    Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
    Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
    Speakers - Sound - Stereo
    Колонки - Звук - Стерео
    Skaļruņi - Skaņa - Stereo
    Weight - 0.013 kg
    weight - 0.056 kg
    barcode - 050036335560
    barcode - 6925281918926
    Technology - Impedance: 16 Ohms
    Type - Earphones
    title_en - JBL Tune 110 Headsets
    title_lv - JBL Tune 110 Austiņas
    title_ru - JBL Tune 110 наушники
    UserControls - -
    Общее - Комплектация - Наушники
    Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
    General - Package contents - Headphones
    General - Package contents - S,M,L silicone earpads
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
    Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
    Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
    Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
    Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Общее - Цвет - Черный
    Üldine - Värvus - Must
    General - Color - Black
    WirelessCompatibility - No
    brand - JBL
    16,69 €
    JBL Tune 110, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas