Turtle Beach Scout Air. Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1042138 Preces kods: TBS-5012-02
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
96,12 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 10.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 10.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 10.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 08.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : 50
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Akumulators - Akumulatora tips - Iebūvēts akumulators
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 20 h
Austiņas - austiņu frekvence - 20 - 20000 Hz
Austiņas - Ausu savienojums - Intraaurāli
Austiņas - Draiveris - 6 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - Intraaurālo austiņu tips - Aarbuds
Austiņas - Magnēta tipa - Neodīma
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Trokšņu slāpēšana - Nav pieejams no
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 5 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 15 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 5 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 5 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 5 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
BrandPartCode - TBS-5012-02
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Ar Scout Air True Wireless austiņām Turtle Beach® kvalitatīva skaņa ir pieejama visur, kur vien esat. Šīs austiņas ir saderīgas ar visām Bluetooth ierīcēm, tostarp datoriem un Nintendo Switch spēļu konsolēm. Scout Air™ austiņas ir paredzētas ikvienam, kas mīl spēlēt kustībā, un kopā ar uzlādes futrālīti tās nodrošina līdz pat 20 stundām ilgu lietošanas laiku un zemas latentās 60 ms spēļu režīmu. Kad jūs atpūšaties no spēlēšanas, varat mierīgi baudīt mūziku mājās, pastaigā vai sporta zālē - IPX4 klases austiņas ir noturīgas pret sviedriem un ūdeni. Divi iebūvētie mikrofoni nodrošina skaidru skaņu, atbildot uz tālruņa zvaniem, un maināmie ausu uzgaļi nodrošina drošu un ērtu nēsāšanu visu dienu. Viegli noregulējiet skārienvadības ierīces, izvēlieties ekvalaizera priekšnosacījumus un daudz ko citu lietotnē Audio Hub iOS un Android ierīcēs. Darbs ar Bluetooth Bluetooth® 5.1 tehnoloģija ļauj viegli izveidot Bluetooth savienojumu ar viedierīci, Windows 10 vai Mac datoru un Nintendo Switch* *Nintendo Switch nepieciešams firmware atjauninājums Audio Hub lietotnē. Uzlādes kaste ar akumulatora indikatoru* Austiņas nodrošina mūzikas atskaņošanu līdz pat 5 stundām pēc kārtas, un, kad akumulators izlādējas, tās var vienkārši iebāzt uzlādes kastītē, kas nodrošina papildu 15 stundu akumulatora darbības laiku. Uzlādes kastīte atbalsta arī ātru uzlādi, kas nodrošina 5 stundu lietošanas ilgumu tikai 15 uzlādes minūtēs * Pirms lietošanas noņemiet aizsargplēvi no Scout Air austiņām. Zema latentuma spēļu režīms Scout Air ir ideāls sabiedrotais spēlēšanai telefonā - ieslēdziet zema latentuma 60 ms spēļu režīmu, lai skaņa būtu sinhronizēta ar ekrānā redzamo. IPX4 ūdensnecaurlaidīgs un ūdensnecaurlaidīgs dizains Pateicoties IPX4 ūdensnecaurlaidīgajam un ūdensnecaurlaidīgajam dizainam, Scout Air austiņas var ērti lietot sporta zālē vai ārpus telpām. Skārienjutīgi vadības elementi Ērti skārienjutīgi vadības elementi ļauj ātri apturēt mūziku, mainīt dziesmas, atbildēt uz zvaniem u. c. Turklāt austiņas ir saderīgas ar Siri, Google Assistant un Alexa. Integrēti mikrofoni Scout Air austiņās ir integrēti mikrofoni, kas ļauj ērti veikt tālruņa zvanus, tērzēt spēļu laikā, mainīt balss tekstu un sazināties ar tālruņa balss asistentu. Audio Hub lietotne Lejupielādējiet Turtle Beach Audio Hub lietotni Android un iOS operētājsistēmām, lai pielāgotu austiņu skārienvadības ierīces, izvēlētos vienu no četriem ekvalaizera iestatījumiem, ieslēgtu spēles režīmu, atjauninātu programmaparatūru un daudz ko citu. Ērta piemērošanās ikvienam Austiņām ir trīs pāri silikona uzgaļu uzgaļu, lai tās būtu ērtas un piemērotas ikviena ausīm.
description_lv -
description_lv - Ņemiet Turtle Beach® audio jebkur ar Scout Air™ True Wireless austiņām Bluetooth® ierīcēm un Nintendo Switch*. Scout Air™ austiņas ausīs, kas paredzētas spēlētājiem, kuri ir ceļā, nodrošina 20 stundu ilgu atskaņošanas laiku un piedāvā spēles režīmu, kas nodrošina 60 ms zemu latentās atgriezeniskās saites līmeni. Vai vēlaties atpūsties no spēles? Dodieties uz sporta zāli vai bez raizēm dodieties ārā, pateicoties IPX4 klases, sviedriem un ūdenim noturīgajam dizainam. Iebūvēti divi mikrofoni nodrošina skaidru tērzēšanu, un maināmie ausu uzgaļi nodrošina drošu un ērtu lietošanu visas dienas garumā. Pielāgojiet skārienjutīgās vadības ierīces, izvēlieties ekvalaizera iestatījumus un daudz ko citu, izmantojot Audio Hub pavadošo lietotni iOS un Android ierīcēm. *Lai izmantotu ar Nintendo Switch™, ir nepieciešams firmware atjauninājums. Bluetooth® savienojamība Bluetooth® 5.1 tehnoloģija ļauj viegli izveidot savienojumu ar Bluetooth® aprīkotu mobilo ierīci, Windows 10 datoru, Mac® un Nintendo Switch. Ņemiet vērā, ka Nintendo Switch™ saderības nodrošināšanai jums būs jāatjaunina programmaparatūra, izmantojot Turtle Beach Audio hub lietotni. Uzlādes korpuss ar akumulatora indikatoru* Ērts uzlādes korpuss glabā 15 stundu akumulatora darbības laiku un tikai 15 minūtēs var uzlādēt austiņas ar 5 stundu akumulatora darbības laiku. * Pirms lietošanas noņemiet aizsargplēvi no Scout Air austiņām. Zema latentuma spēles režīms Izstrādāts mobilajām spēlēm, ieslēdziet spēles režīmu, lai nodrošinātu 60 ms zema latentuma veiktspēju. IPX4 ūdens un sviedru izturīgs dizains Pateicoties IPX4 klases ūdens un sviedru izturīgajam dizainam, Scout Air™ bez raizēm ņemiet līdzi uz sporta zāli vai ārā, pateicoties IPX4 klases sviedru un ūdens izturīgajam dizainam. Divi mikrofoni Scout Air™ ir aprīkotas ar mikrofonu katrā austiņā, kas ir ērts zvaniem, spēļu tērzēšanai (spēlēs, kas atbalsta spēles iespēju), balss pārsūtīšanai uz tekstu un piekļuvei viedajiem asistentiem, atrodoties kustībā. Audio Hub lietotne ekvalaizeram un pielāgošanai Lejupielādējiet Turtle Beach Audio Hub lietotni Android un iOS ierīcēm, lai pielāgotu skārienjutīgās vadības ierīces, izvēlētos vienu no četriem ekvalaizeru iestatījumiem, ieslēgtu spēles režīmu, atjauninātu programmaparatūru un vēl vairāk. Pielāgojama pielāgošana Trīs maināmo silikona austiņu uzgaļu komplekti nodrošina ērtu, pielāgotu piegulēšanu visām ausīm. Skārienvadības līdzekļi Ērti skārienvadības līdzekļi uz austiņas ļauj ātri un vienkārši izpildīt komandas. Turklāt mobilā viedā palīga saderība ar Siri, Google Assistant un Alexa ļauj vadīt bez rokām.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņas ausīs Augstas kvalitātes audio un zemas latences spēļu režīms Iebūvēts mikrofons brīvroku zvaniem Saderīgs ar viedtālruņiem, datoriem un Nintedo Switch Akumulatora darbības ilgums līdz 5 h, uzlādes korpuss nodrošina 15 h + ātru uzlādi.
description_short_et - Bezvadu austiņas ausīs Augstas kvalitātes skaņa un zemas latences spēļu režīms Iebūvēts mikrofons zvaniem brīvroku režīmā Savietojamība ar viedierīcēm, datoru un Nintendo Switch Akumulatora darbības laiks līdz 5 h, uzlādes kaste pievieno 15 h + ātrā uzlāde
description_short_lv -
description_short_ru -
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 mirkļi
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 stundas (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 15 minūtes = 5 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
GarantijaInformācija -
GTIN - 731855050123
GTIN - 0731855050123
Iepakojuma saturs - lādētājs - Jā
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārba - Jā
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas savienotāja tips - USB Type-C
Iepakojuma saturs - lādēšanas kārbas tips - Bezvadu
Kategorija - Austiņas un austiņas
LongDesc - Nēsājiet Turtle Beach® audio jebkur ar Scout Air™ True Wireless austiņām Bluetooth® ierīcēm un Nintendo Switch*. Scout Air™ austiņas ausīs, kas paredzētas spēlētājiem, kuri ir ceļā, nodrošina 20 stundas ilgu atskaņošanas laiku un piedāvā spēles režīmu, kas nodrošina 60 ms zemu latentās atgriezeniskās saites līmeni. Vai vēlaties atpūsties no spēles? Dodieties uz sporta zāli vai bez raizēm dodieties ārā, pateicoties IPX4 klases, sviedriem un ūdenim noturīgajam dizainam. Iebūvēti divi mikrofoni nodrošina skaidru tērzēšanu, un maināmie ausu uzgaļi nodrošina drošu un ērtu lietošanu visas dienas garumā. Pielāgojiet skārienjutīgās vadības ierīces, izvēlieties ekvalaibera iestatījumus un daudz ko citu, izmantojot Audio Hub pavadošo lietotni iOS un Android ierīcēm.*Nintendo Switch™ saderības nodrošināšanai nepieciešams programmatūras atjauninājums.
LongProductName - Scout Air True Wireless austiņas BLUETOOTH aprīkotiem mobilajiem tālruņiem | WINDOWS 10 un 11 PCS un MAC | NINTENDO SWITCH
LongSummaryDescription - Turtle Beach Scout Air. Produkta tips: Austiņas. Savienojamības tehnoloģija: Bezvadu, Bluetooth. Ieteicamais lietojums: Ieteicams: spēlēšanai. Austiņu frekvence: 20 - 20000 Hz. Svars: 231,3 g. Produkta krāsa: melna.
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 1.56 kg
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes uz paletes - 1104 pcs
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 104 mm
Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 181 mm
Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 336 mm
Loģistikas dati - Produkti vienā galvenajā (ārējā) kastē - 6 gab.
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona virziens - Apļveida
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Daudzvirzienu
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Mikrofons - Mikrofonu skaits - 2
Mikrofons - Virziena mikrofona tips - Daudzvirzienu
name_et - Turtle Beach bezvadu austiņas Scout Air, melnas
Nosaukums - Turtle Beach Scout Air austiņas bezvadu austiņas ar Bluetooth Bluetooth Bluetooth Black
nosaukums_lv - Turtle Beach bezvadu austiņas Scout Air, melnas
nosaukums_lv - Turtle Beach bezvadu austiņas Scout Air, melnas
nosaukums_ru - Turtle Beach Scout Air bezvadu austiņas, melnas
Produkta nosaukums - Scout Air
ražotāja_kods - TBS-5012-02
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - piemērotas ierīces - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Bluetooth versija - 5.1
Savienojamības tehnoloģija - Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Piemērotas ierīces - Nintendo Switch
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojums - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Nintendo Switch
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Android
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Mac OS
Savienojums - savietojamas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
ShortSummaryDescription - Turtle Beach Scout Air, bezvadu, spēļu, 20 - 20000 Hz, 231,3 g, austiņas, melnas
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Noise-cancelling - Nav
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Trokšņa samazināšana - Nav pieejams
Skaļruņi - Trokšņu slāpēšana - Nav
Svars un izmēri - Augstums - 165 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 46 mm
Svars un izmēri - Platums - 108 mm
Svars un izmēri - Svars - 231.3 g
svītrkods - 731855050123
URL - https://uk.turtlebeach.com/products/scout-air-wireless-ear-buds?variant=39449739788331#
Veiktspēja - Aizsardzības funkcijas - Izturīgs pret sviedriem, ūdensizturīgs
Veiktspēja - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Veiktspēja - Produkta krāsa - Black
Veiktspēja - Produkta tips - Austiņas
Veiktspēja - spēles režīms - Jā
Veiktspēja - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP4X
Veiktspēja - Valkāšanas stils - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - Turtle Beach uzlīme
Vispārīgi - Iekārtas - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iekārtas - Ātra instrukcija
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Turtle Beach uzlīme
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Ātrās lietošanas rokasgrāmata
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Turtle Beach uzlīme
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - Steidzama nosūtīšana
Vispārīgi - Komplekta saturs - Turtle Beach kleps
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Zīmols - Turtle Beach
zīmols - Turtle Beach
Battery - Battery type - Built-in battery
Battery - Continuous audio playback time - 20 h
Headphones - Headphone frequency - 20 - 20000 Hz
Headphones - Ear coupling - Intraaural
Headphones - Driver unit - 6 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Headphones - Intraaural headphones type - Earbuds
Headphones - Magnet type - Neodymium
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Mürasummutus - Puudub
Toide - Aku kestvus - 5 tundi
Power source - Battery life - 5 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 5 часов
Power source - Battery life - 15 hours (charging case)
Toide - Aku kestvus - 15 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 15 часов (коробка для зарядки)
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Power source - Fast charging - 15 minutes = 5 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 15 минут = 5 часов
Toide - Kiirlaadimine - 15 minutit = 5 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
BrandPartCode - TBS-5012-02
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Turtle Beach® kvaliteetne heli tuleb Sinuga kõikjale koos Scout Air True Wireless juhtmevabade kõrvaklappidega. Need kõrvaklapid ühilduvad kõigi Bluetooth seadmetega, sealhulgas arvutite ja Nintendo Switchi mängukonsooliga. Scout Air™ kõrvaklapid on loodud kõigile, kes armastavad ka liikvel olles mängida ja selle jaoks pakuvad kõrvaklapid koos laadimiskarbiga tervelt 20 tundi kasutusaega ja madala latentsusega 60 ms mängurežiimi. Kui teed mängust pausi, saad nautida muusikat nii kodus, jalutuskäigul kui jõusaalis täiesti muretult – IPX4 reitinguga kõrvaklapid on higi- ja veekindlad. Kaks sisseehitatud mikrofoni tagavad selge heli telefonikõnedele vastates ja vahetatavad kõrvaotsakud tagavad turvalise ja mugava sobivuse kandmiseks kogu päeva vältel. Kohanda hõlpsalt puutetundlikke juhtnuppe, vali EQ eelseadistused ja palju muud Audio Hub rakenduses iOS ja Android seadmetes. Töökindel Bluetooth ühendus
Bluetooth® 5.1 tehnoloogia võimaldab hõlpsasti luua Bluetooth ühenduse nutiseadme, Windows 10 või Mac arvuti ja Nintendo Switchiga*.
*Nintendo Switch'iga kasutamiseks on vaja värskendada püsivara Audio Hub rakenduses. Laadimiskarp koos aku indikaatoriga*
Kõrvaklapid hoiavad muusika kõlamas kuni 5 tundi järjest ja kui aku tühjeneb, saab need lihtsalt pista laadimiskarpi, mis mahutab veel 15 tundi aku kasutusaega. Laadimiskarp toetab ka kiirlaadimist andes 5 tundi kasutusaega vaid 15-minutilise laadimisega.
*Enne kasutamist eemalda Scout Air'i kõrvaklappidelt kaitsekile. Madala latentsusega mängurežiim
Scout Air on ideaalne kaaslane telefoniga mängides – lülita sisse madala latentsusajaga 60 ms mängurežiim, et heli alati ekraanil nähtavaga sünkroonis püsiks. IPX4 vee- ja higikindel disain
Tänu IPX4 higi- ja veekindlale disainile saab Scout Air kõrvaklappe muretult kasutada nii jõusaalis kui õues. Puutetundlik juhtimine
Mugavad puutetundlikud juhtnupud võimaldavad kiirelt muusikat pausile panna, lugu vahetada, kõnedele vastata jm. Lisaks ühilduvad kõrvaklapid Siri, Google Assistant ja Alexa nutiabilistega. Integreeritud mikrofonid
Scout Air kõrvaklapid on varustatud integreeritud mikrofonidega, mis võimaldavad hõlpsalt telefonikõnesid teha, mängu sees vestelda, häälteksti muuta kui ka telefoni nutiabilisega suhelda. Audio Hub rakendus
Lae alla Android ja iOS rakendus Turtle Beach Audio Hub, et kohandada kõrvaklappide puutetundlikke juhtnuppe, valida nelja EQ eelseadistuse vahel, lülitada mängurežiim sisse, värskendada püsivara ja palju muud. Mugav sobivus igaühele
Kõrvaklappidega on kaasas kolm paari silikoonist kõrvaotsakuid, mis tagavad mugava ja kohandatud sobivuse igaühe kõrvadele.
description_lv -
description_en - Take Turtle Beach® audio anywhere with the Scout Air™ True Wireless Earbuds for Bluetooth® equipped devices and Nintendo Switch*. Designed for gamers on-the-go, Scout Air™ in-ear headphones offer 20 hours of total playback time, and features Game Mode for 60ms, low latency feedback. Taking a break from the game? Hit the gym or get outdoors without a worry thanks to IPX4 rated, sweat and water-resistant design. Built-in dual mics deliver clear chat and swappable eartips provide a secure, comfortable fit for all day usage. Customize the touch-enabled controls, select EQ presets and more with the Audio Hub companion app for iOS & Android devices.
*In order to use with Nintendo Switch™ a firmware update is required. Bluetooth® Connectivity
Bluetooth® 5.1 technology lets you easily connect with your Bluetooth® equipped mobile device, Windows 10 PCs, Mac® and Nintendo Switch. Note, you will need to update your firmware using the Turtle Beach Audio hub app for Nintendo Switch™ compatibility. Charging Case With Battery Indicator*
Convenient charging case holds 15 hours of battery life and can recharge the in-ear headphones with 5 hours of battery life in just 15 minutes.
*Please remove the protective film from your Scout Air ear buds before use. Low Latency Game Mode
Built for mobile gaming, turn on Game Mode for 60ms, low latency performance. IPX4 Water & Sweat Resistant Design
Take Scout Air™ to the gym or outdoors without a worry, thanks to the IPX4 rated sweat and water-resistant design. Dual Microphones
Scout Air™ is equipped with a microphone in each earbud, convenient for calls, game chat (for games that support in-game capability), voice to text, and accessing smart assistants on-the-go. Audio Hub App For EQ & Customization
Download the Turtle Beach Audio Hub app for Android & iOS devices to customize the touch-enabled controls, select between four EQ presets, turn on Game Mode, update firmware and more. Customizable Fit
Three sets of swappable silicone ear tips ensure a comfortable, customized fit for all ears. Touch Enabled Controls
Convenient, on-ear touch enabled controls allow for quick and easy commands. Plus, mobile smart assistant compatibility with Siri, Google Assistant and Alexa allows for hands free control.
description_ru -
description_short_en - Wireless in-ear earbuds High-quality audio & low-latency gaming mode Built-in microphone for hands-free calls Compatible with smartphones, computers & Nintedo Switch Battery lasts up to 5 h, charging case adds 15 h + quick charging
description_short_et - Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid Kvaliteetne heli & madala latentsusega mängurežiim Integreeritud mikrofon käed-vabad kõnedeks Ühilduvad nutiseadmete, arvuti ja Nintedo Switchiga Aku kestab kuni 5 h, laadimiskarp lisab 15 h + kiirlaadimine
description_short_lv -
description_short_ru -
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 5 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 15 hours (charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 15 minutes = 5 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
WarrantyInfo -
GTIN - 731855050123
GTIN - 0731855050123
Packaging content - Charger - Yes
Packaging content - Charging case - Yes
Packaging content - Charging case connector type - USB Type-C
Packaging content - Charging case type - Wireless
Category - Headphones & Headsets
LongDesc - Take Turtle Beach® audio anywhere with the Scout Air™ True Wireless Earbuds for Bluetooth® equipped devices and Nintendo Switch*. Designed for gamers on-the-go, Scout Air™ in-ear headphones offer 20 hours of total playback time, and features Game Mode for 60ms, low latency feedback. Taking a break from the game? Hit the gym or get outdoors without a worry thanks to IPX4 rated, sweat and water-resistant design. Built-in dual mics deliver clear chat and swappable eartips provide a secure, comfortable fit for all day usage. Customize the touch-enabled controls, select EQ presets and more with the Audio Hub companion app for iOS & Android devices.*Firmware update required for Nintendo Switch™ compatibility
LongProductName - Scout Air True Wireless Earbuds for BLUETOOTH EQUIPPED MOBILE DEVICES | WINDOWS 10 & 11 PCS & MAC | NINTENDO SWITCH
LongSummaryDescription - Turtle Beach Scout Air. Product type: Headphones. Connectivity technology: Wireless, Bluetooth. Recommended usage: Gaming. Headphone frequency: 20 - 20000 Hz. Weight: 231.3 g. Product colour: Black
Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.56 kg
Logistics data - Master (outer) cases per pallet - 1104 pc(s)
Logistics data - Master (outer) case height - 104 mm
Logistics data - Master (outer) case length - 181 mm
Logistics data - Master (outer) case width - 336 mm
Logistics data - Products per master (outer) case - 6 pc(s)
Microphone - Microphone type - Built-in
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
Mikrofon - Mikrofoni suunalisus - Ringsuunaline
Microphone - Micrphone direction - Omnidirectional
Микрофон - Направление микрофона - Всенаправленный
Mikrofons - Mikrofona virziens - Izkliedēts
Microphone - Number of microphones - 2
Microphone - Microphone direction type - Omnidirectional
name_et - Turtle Beach juhtmevabad kõrvaklapid Scout Air, must
Title - Turtle Beach Scout Air Headphones Wireless In-ear Gaming Bluetooth Black
name_en - Turtle Beach wireless earbuds Scout Air, black
name_lv - Turtle Beach wireless earbuds Scout Air, black
name_ru - Turtle Beach беспроводные наушники Scout Air, черный
ProductName - Scout Air
manufacturer_code - TBS-5012-02
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.1
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.1
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.1
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Connectivity - Suitable devices - Nintendo Switch
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Nintendo Switch
Connectivity - Suitable operating systems - Android
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Connectivity - Suitable operating systems - Apple iOS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Connectivity - Suitable operating systems - Mac OS
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS
Connectivity - Suitable operating systems - Windows 10
Savienojamība - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
Ports & interfaces - Bluetooth - Yes
Ports & interfaces - Bluetooth version - 5.1
Ports & interfaces - Connectivity technology - Wireless
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.1
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Ühendus - Sobivad seadmed - Nintendo Switch
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS
Ühendus - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Соединение - Совместимые устройства - Nintendo Switch
Соединение - Совместимые оп-системы - Android
Соединение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Соединение - Совместимые оп-системы - Mac OS
Соединение - Совместимые оп-системы - Windows 10
Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
ShortSummaryDescription - Turtle Beach Scout Air, Wireless, Gaming, 20 - 20000 Hz, 231.3 g, Headphones, Black
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Noise-cancelling - None
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Колонки - Шумоподавление - Отсутствует
Speakers - Noise-cancelling - None
Weight & dimensions - Height - 165 mm
Weight & dimensions - Depth - 46 mm
Weight & dimensions - Width - 108 mm
Weight & dimensions - Weight - 231.3 g
barcode - 731855050123
URL - https://uk.turtlebeach.com/products/scout-air-wireless-ear-buds?variant=39449739788331#
Performance - Protection features - Sweat resistant, Water resistant
Performance - Recommended usage - Gaming
Performance - Product colour - Black
Performance - Product type - Headphones
Performance - Game mode - Yes
Performance - International Protection (IP) code - IP4X
Performance - Wearing style - In-ear
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - Наклейка Turtle Beach
Общее - Комплектация - USB-C cable
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
Общее - Комплектация - Быстрая инструкция
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - Turtle Beach sticker
General - Package contents - USB-C cable
General - Package contents - Charging case
General - Package contents - Quick Start guide
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Turtle Beach sticker
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Īsā pamācība
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - Kiirjuhend
Üldine - Komplekti sisu - Turtle Beach kleeps
Üldine - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IPX4
General - Weather sealing - Splash proof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Brand - Turtle Beach
brand - Turtle Beach
96,12 €
Turtle Beach Scout Air. Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas