JBL Tune 520BT, Purple

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1015992 Preces kods: JBLT520BTPUREU
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
58,62 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 13.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 13.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 13.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 09.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Violeta
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: On-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : 20000
Frekvenču diapazons min, Hz : 20
Jutība, dB : 102
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Violeta
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : 30
Savienojuma veids : Bezvadu
Svars, g : 157
Tips On-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Apraksts - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Krāsa: Violeta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Pieslēgums: Bluetooth, Pretestība: 30 Ohm, Jutīgums: 102 db, Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz, Izolācija no trokšņa: Nav, Garantija: 2 gadi
augstums - 20.8
Austiņas - Elements - 33 mm
Austiņas - frekvenču joslas filtrs - 20 – 20 000 Hz
Austiņas - jutība - 102 dB
Austiņas - Skaņa - Stereo
Austiņas - Spilvenu materiāls - Sintētiskās šuves
Austiņas - šķēršļi - 30 Ω
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 57 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 57 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 57 stundas
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēra akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 3 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - JBL Tune 520BT bezvadu austiņas nodrošina aizraujošu mūzikas pieredzi bez kaitinošiem vadiem, pateicoties JBL Pure Bass skaņai. Jaunākā Bluetooth 5.3 bezvadu tehnoloģija nodrošina uzticamu savienojumu. Vieglais un kompaktais ausu dizains nodrošina gan maksimālu komfortu, gan izcilu skaņas kvalitāti. Izbaudiet līdz pat 57 stundām mūzikas atskaņošanas bezvadu režīmā pēc kārtas un izmantojiet ātro uzlādi, lai ar 5 minūšu uzlādi iegūtu papildu 3 stundas klausīšanās laika. Izmantojot daudzpunktu tehnoloģiju, jūs varat vienlaicīgi savienot vairākas Bluetooth ierīces ar austiņām un bez problēmām pārslēgties starp tām - lai jūs nekad nepalaistu garām zvanu, skatoties videoklipus planšetdatorā. JBL Tune 520BT ir salokāmas, lai tās būtu viegli pārnēsājamas. JBL Pure Bass Sound Jau gadu desmitiem JBL ir centusies nodrošināt augstas kvalitātes, jaudīgu skaņu lielās koncertzālēs, un tieši tādas ir arī šīs JBL austiņas - dziļas un jaudīgas. Bluetooth 5.3 bezvadu tehnoloģija Drošu un stabilu savienojumu garantē jaunākā Bluetooth 5.3 tehnoloģija. Pielāgojiet savu klausīšanās pieredzi Lejupielādējiet bezmaksas JBL austiņu lietotni, lai pielāgotu skaņu savai gaumei, izmantojot ekvalaizeru. Balss norādījumi nodrošina arī ērtu piekļuvi Tune 520BT funkcijām. Līdz 57 stundām ilgs akumulatora darbības laiks ar ātru uzlādi Ilgstošai mūzikas klausīšanai Tune 520BT akumulators darbojas līdz 57 stundām pēc kārtas un uzlādējas, izmantojot USB-C, tikai 2 stundu laikā. Ātra 5 minūšu uzlāde nodrošina papildu 3 stundas mūzikas atskaņošanas. Zvanu veikšana brīvroku režīmā ar Voice Aware Mīklas uz austiņu sāniem ļauj ērti pārvaldīt mūzikas ierakstus un zvanus. Voice Aware ļauj zvanu laikā dzirdēt savu balsi. Vairāku punktu savienojamība Viegli pārslēdzieties starp dažādām ierīcēm. Piemēram, ja zvans pienāk uz viedtālruni, kamēr jūs skatāties videoklipu planšetdatorā, varat ātri pārslēgties uz ierīci, kas ir savienota ar austiņām. Viegls, ērts un salokāms dizains Praktiskais salokāmais dizains un vieglie materiāli padara šīs austiņas īpaši kompaktas un ērtas. Pateicoties mīkstajiem ausu spilventiņiem, tās ir ērti valkāt ilgstoši, un salokāmā konstrukcija ļauj tās ērti nēsāt līdzi. Pieprasiet Siri vai Google Aktivizējiet Siri vai Google palīgu ar vienu pieskārienu.
description_lv -
description_lv - JBL Tune 520BT austiņas straumē jaudīgu JBL Pure Bass skaņu, pateicoties jaunākajai 5.3 BT tehnoloģijai. Šīs austiņas ir viegli lietojamas un nodrošina līdz pat 57 stundām tīra baudījuma un papildu 3 stundas akumulatora darbības ar tikai 5 minūšu uzlādi. Lejupielādējiet bezmaksas JBL austiņu lietotni un pielāgojiet savu skaņu, izmantojot ekvalaizeru, savukārt balss norādījumi palīdzēs jums izmantot austiņu funkcijas. Pārvaldiet zvanus, skaņu un skaļumu no austiņas, pateicoties ērtajai pogas kontrolei. Ja zvans pienāk, kamēr skatāties video citā ierīcē, JBL Tune 520BT bez problēmām pārslēdzas uz jūsu mobilo ierīci, lai jūs nekad nepalaistu garām zvanu. JBL Tune 520BT austiņas ir vieglas un ērtas pat pēc stundām klausīšanās, un tās var salocīt mugursomā, lai tās varētu visur jums sekot. JBL Pure Bass skaņa JBL Tune 520BT izmanto slaveno JBL Pure Bass skaņu - to pašu tehnoloģiju, kas nodrošina slavenāko pasākumu norisi visā pasaulē. Bezvadu Bluetooth 5.3 tehnoloģija Ar jaunākās Bluetooth tehnoloģijas palīdzību bezvadu režīmā straumējiet augstas kvalitātes skaņu no sava viedtālruņa bez netīriem vadiem. Pielāgojiet savu klausīšanās pieredzi Lejupielādējiet bezmaksas JBL austiņu lietotni, lai pielāgotu skaņu savai gaumei, izmantojot ekvalaizeru. Balss norādījumi vēlamajā valodā palīdzēs jums izmantot Tune 520BT funkcijas. Līdz 57H akumulatora darbības laiks un ātra uzlāde (5mins = 3H) Ilgstošai izklaidei klausieties bezvadu režīmā līdz pat 57 stundām un uzlādējiet akumulatoru tikai 2 stundās, izmantojot ērto C tipa USB kabeli. Ātra 5 minūšu uzlāde nodrošina vēl 3 stundas mūzikas. Zvanu veikšana brīvroku režīmā ar Voice Aware Viegli kontrolējiet skaņu un pārvaldiet zvanus no austiņām, izmantojot ērtas pogas uz austiņas uzgaļa. Dzirdiet savu balsi, kamēr runājat, izmantojot Voice Aware. Vairākpunktu savienojumi Ļauj bez piepūles pārslēgties no vienas Bluetooth ierīces uz citu. Varat vienkārši pārslēgties no videoklipa savā planšetdatorā uz zvanu savā mobilajā tālrunī, lai nekad nepalaistu garām zvanu. Viegls, ērts un salokāms dizains Vieglie materiāli un mīkstie ausu spilventiņi ar polsterētu galvas apmali padara austiņas ērtas ilgstošai valkāšanai. Pateicoties salokāmajam dizainam, austiņas ir ērti nēsāt līdzi jebkurā vietā un laikā, kad vēlaties klausīties mūziku. Jautājiet Siri vai Hey Google Siri vai Hey Google ir tikai vienas pogas attālumā. Aktivizējiet ierīces balss asistentu, nospiežot daudzfunkcionālo pogu.
description_ru -
description_short_en - Bezvadu austiņas uz ausīm Jaudīga JBL Pure Bass skaņa Iebūvēts mikrofons un vadības elementi uz austiņām Uzticams Bluetooth 5.3 savienojums Akumulatora darbības ilgums līdz 57 stundām un ātrās uzlādes atbalsts
description_short_et - Bezvadu austiņas ausīs Jaudīga JBL Pure Bass skaņa Integrēts mikrofons un vadības pogas uz austiņām Izturīga Bluetooth 5.3 savienojamība Akumulatora darbības ilgums līdz 57 stundām nepārtraukti un ātrās uzlādes atbalsts
description_short_lv -
description_short_ru - Bezvadu austiņas virs galvasMocīga JBL Pure Bass skaņaIebūvēts mikrofons un vadības elementi uz atlokiemNodrošināta Bluetooth 5.3 savienojamība.Akumulatora darbības ilgums līdz 57 stundām nepārtraukti un ātrās uzlādes atbalsts.
Dizains - austiņu dizains - Ap ausīm
Dizains - austiņu dizains - Augšējā daļa
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Dizains - austiņu dizains - Virs auss
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
dziļums - 5
EAN - 6925281964756
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 57 stundas
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 2 mirkļi
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 5 minūtes = 3 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
gross_weight - 0.374
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_111036_1.jpg
Kategorija - Telefoni, Viedpulksteņi :: Austiņas telefoniem
Kods - JBLT520BTPUREU
Kolonnas - pretestība - 30 Ω
Kolonnas - spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Kopā - svars (g) - 157
LargeDescHTML -
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - JBL Tune 520BT bezvadu austiņas, violeta krāsā
Nosaukums - Austiņas JBL Tune 520BT Purple
nosaukums_lv - JBL bezvadu austiņas Tune 520BT, violetas
nosaukums_lv - JBL bezvadu austiņas Tune 520BT, violetas
nosaukums_ru - JBL Tune 520BT bezvadu austiņas, violetā krāsā
platums - 22.6
ražotāja_kods - JBLT520BTPUREU
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Darba frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojamība - Darbības frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Savienojamība - diapazons - 10 m
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedo ierīču vadībai
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth protokoli - A2DP
Savienojums - Bluetooth protokoli - AVRCP
Savienojums - Bluetooth protokoli - HFP
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Darba rādiuss - 10 m
Savienojums - Darba rādiuss - 10 м
Savienojums - Darbības frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojums - Darbības frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Vadības pogas - Skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšana
Savienojums - Vadības pogas - Viedierīces vadība
Savienojums - Vadības pogas - Viedās ierīces lietošana
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Ausu krūšu materiāls - Mākslīgā āda
Skaļruņi - Draiveri - 33 mm
Skaļruņi - Draiveri - 33 mm
Skaļruņi - Elements - 33 mm
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - jutība - 102 dB
Skaļruņi - jutība - 102 dB
Skaļruņi - Jutīgums - 102 dB
Skaļruņi - pretestība - 30 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 30 Ω
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svītrkods - 6925281964756
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Violeta
Vispārīgi - Krāsains - Little
Vispārīgi - Krāsains - Violeta
Vispārīgi - Krāsu - Violeta
Vispārīgi - Svars (g) - 157
Vispārīgi - Svars (g) - 157
Vispārīgi - Svars (g) - 157
zīmols - JBL
Desc - Vadu/Bezvadu: Bezvadu, Tips: Uz ausīm, Kategorija: Standarta, Krāsa: Violeta, Vada garums: Bezvadu, Mikrofons: Iebūvēts, Vadība: Ir, Pieslēgums: Bluetooth, Pretestība: 30 Ohm, Jutīgums: 102 db, Frekvenču diapazons: 20 - 20000 Hz, Izolācija no trokšņa: Nav, Garantija: 2 gadi
height - 20.8
Kõrvaklapid - Elemendid - 33 mm
Kõrvaklapid - Sagedusdiapasoon - 20 – 20 000 Hz
Kõrvaklapid - Tundlikkus - 102 dB
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Kõrvaklapid - Patjade materjal - Kunstnahk
Kõrvaklapid - Takistus - 30 Ω
Toide - Aku kestvus - 57 tundi
Power source - Battery life - 57 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 57 часов
Toide - Aku tüüp - Liitium-polümeer aku
Power source - Battery type - Lithium polymer battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-полимерный аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Toide - Laadimisaeg - 2 tundi
Power source - Charging time - 2 hours
Источник питания - Время зарядки - 2 часа
Power source - Fast charging - 5 minutes = 3 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 5 минут = 3 часа
Toide - Kiirlaadimine - 5 minutit = 3 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - JBL Tune 520BT juhtmevabad kõrvaklapid tagavad tänu JBL Pure Bass helile endassehaarava muusikanaudingu ilma tüütute juhtmeteta. Uusim Bluetooth 5.3 juhtmevaba tehnoloogia loob seejuures töökindla ühenduse. Kerge ja kompaktne kõrvapealne disain tagab üheaegselt nii maksimaalse mugavuse kui suurepärase helikvaliteedi. Naudi juhtmevaba muusikat kuni 57 tundi järjest ning kasuta kiirlaadimist, et vaid 5-minutilise laadimisega veel 3 tundi kuulamisaega saada. Tänu Multi-point tehnoloogiale saab kõrvaklappidega ühendada mitu Bluetooth seadet korraga ning sujuvalt nende vahel valida – nii ei jää tahvelarvutis videote vaatamise ajal ükski telefonikõne vahele. Hõlpsaks kaasaskandmiseks on JBL Tune 520BT kokkuvolditavad. JBL Pure Bass Sound
Juba aastakümneid on JBL seisnud hea selle eest, et suurtes kontserdisaalides kõlav heli oleks kvaliteetne ja võimas ning selle sama eesmärgiga on loodud ka nende JBL kõrvaklappide heli – sügav ja võimas. Juhtmevaba Bluetooth 5.3 tehnoloogia
Töökindel ja stabiilne ühendus on tagatud uusima Bluetooth 5.3 tehnoloogia kaudu. Kohanda oma kuulamiskogemust
Lae alla tasuta JBL Headphones rakendus, et kohandada heli EQ abil oma maitse järgi. Hääljuhised võimaldavad samas mugavalt Tune 520BT funktsioone kasutada. Kuni 57 tundi kestev aku koos kiirlaadimisega
Kauakestva muusikanaudingu jaoks kestab Tune 520BT aku kuni 57 tundi järjest ning laeb USB-C kaudu täis vaid 2 tunniga. Kusjuures kiire 5-minutiline laadimine annab veel 3 lisatundi muusikat. Käed-vabad kõned Voice Aware'iga
Kõrvaklappide küljel olevate nuppude kaudu saad hõlpsalt muusikapalasid ja kõnesid hallata. Voice Aware funktsioon võimaldab kõnede ajal oma häält kuulda. Multi-point ühenduvus
Vaheta hõlpsasti erinevate seadmete vahel. Kui näiteks tahvelarvutist video vaatamise ajal tuleb nutitelefonile kõne, saad kiiresti vahetada kõrvaklappidega ühenduses olevat seadet. Kerge, mugav ja volditav disain
Praktiline kokkuvolditav disain ja kerged materjalid teevad need kõrvaklapid eriti kompaktseks ning mugavaks. Pehmed kõrvapadjad võimaldavad kõrvaklappe hõlpsasti kanda ka pikema aja vältel ning tänu volditavale disainile on neid lihtne alati kaasas kanda. Küsi Siri või Google käest
Aktiveeri Siri või Google nutiabiline vaid ühe nupuvajutusega.
description_lv -
description_en - The JBL Tune 520BT headphones stream powerful JBL Pure Bass sound thanks to the latest 5.3 BT technology. Easy to use, these headphones provide up to 57 hours of pure pleasure and an extra 3 hours of battery with just 5 minutes of charge. Download the free JBL Headphones App and customize your sound through the EQ, while Voice Prompts guide you through the headphones features. Manage calls, sound and volume from the earcup, thanks to the convenient button control. If a call comes in while you are watching a video on another device, the JBL Tune 520BT seamlessly switches to your mobile device, so you never miss a call. Lightweight and comfortable even after hours of listening, the JBL Tune 520BT headphones fold flat in your backpack to follow you everywhere. JBL Pure Bass Sound
The JBL Tune 520BT utilizes the renowned JBL Pure Bass sound, the same technology that powers the most famous venues all around the world. Wireless Bluetooth 5.3 technology
Wirelessly stream high-quality sound from your smartphone without messy cords with the help of the latest Bluetooth technology. Customize your listening experience
Download the free JBL Headphones App to tailor the sound to your taste with the EQ. Voice prompts in your desired language guide you through the Tune 520BT features. Up to 57H battery life and speed charge (5mins = 3H) For long-lasting fun, listen wirelessly for up to 57 hours and recharge the battery in as little as 2 hours with the convenient Type-C USB cable. A quick 5-minute recharge gives you 3 additional hours of music. Hands-free calls with Voice Aware
Easily control your sound and manage your calls from your headphones with the convenient buttons on the ear-cup. Hear your voice while talking, with the help of Voice Aware. Multi-point connections
Allows you to effortlessly switch from one Bluetooth device to another. You can simply switch from a video on your tablet to a call on your mobile phone, so that you'll never miss a call. Lightweight, comfortable and foldable design
The lightweight materials and soft ear cushions with a padded headband make the headphones comfortable to wear for extended periods. The foldable design makes it convenient for you to carry your headphones anywhere and anytime you want music. Ask Siri or Hey Google
Siri or Hey Google is just a button away. Activate the voice assistant of your device by pushing the multi-function button.
description_ru -
description_short_en - Wireless on-ear headset Powerful JBL Pure Bass sound Built-in microphone & controls on ear cups Reliable Bluetooth 5.3 connection Battery lasts up to 57 hours & supports fast charging
description_short_et - Juhtmevabad kõrvapealsed kõrvaklapid Võimas JBL Pure Bass heli Integreeritud mikrofon ja juhtnupud klappidel Töökindel Bluetooth 5.3 ühendus Aku kestab kuni 57 tundi järjest & toetab kiirlaadimist
description_short_lv -
description_short_ru - Беспроводные накладные наушникиМощный звук JBL Pure BassВстроенный микрофон и органы управления на створкахНадежное соединение Bluetooth 5.3.Аккумулятор работает до 57 часов непрерывно и поддерживает быструю зарядку
Дизайн - Дизайн наушников - Вокруг ушей
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvapealsed
Dizains - Austiņu dizains - Pāri ausīm (Over-ear)
Design - Headphone design - Over-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
depth - 5
EAN - 6925281964756
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija polimēru akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 57 hours
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 2 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 5 minutes = 3 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
gross_weight - 0.374
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_111036_1.jpg
Category - Telefoni, Viedpulksteņi :: Austiņas telefoniem
Code - JBLT520BTPUREU
Колонки - Сопротивление - 30 Ω
Колонки - Материал подушечек - Искусственная кожа
Общее - Вес (г) - 157
LargeDescHTML -
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - JBL juhtmevabad kõrvaklapid Tune 520BT, lilla
Name - Austiņas JBL Tune 520BT Purple
name_en - JBL wireless headset Tune 520BT, purple
name_lv - JBL wireless headset Tune 520BT, purple
name_ru - JBL беспроводные наушники Tune 520BT, фиолетовый
width - 22.6
manufacturer_code - JBLT520BTPUREU
Ühendus - Bluetooth protokollid - A2DP
Connectivity - Bluetooth protocols - A2DP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - A2DP
Ühendus - Bluetooth protokollid - AVRCP
Connectivity - Bluetooth protocols - AVRCP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AVRCP
Ühendus - Bluetooth protokollid - HFP
Connectivity - Bluetooth protocols - HFP
Savienojamība - Bluetooth protokoli - HFP
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.3
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Darba frekvence - 2,4 - 2,4835 GHz
Connectivity - Operating frequency - 2.4 - 2.4835 GHz
Savienojamība - Darbības rādiuss - 10 m
Connectivity - Range - 10 m
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - For volume control
Savienojamība - Vadības pogas - Skaņas skaļuma regulēšanai
Savienojamība - Vadības pogas - Viedierīces vadībai
Connectivity - Control buttons - For smart device control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth протоколы - A2DP
Соединение - Bluetooth протоколы - AVRCP
Соединение - Bluetooth протоколы - HFP
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.3
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Tööraadius - 10 m
Соединение - Рабочий радиус - 10 м
Ühendus - Töösagedus - 2,4 - 2,4835 GHz
Соединение - Рабочая частота - 2,4 - 2,4835 GHz
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Ühendus - Juhtnupud - Helitugevuse reguleerimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для регуляции громкости звука
Ühendus - Juhtnupud - Nutiseadme juhtimiseks
Соединение - Кнопки управления - Для управления смарт-устройством
Skaļruņi - Austiņu spilventiņu materiāls - Mākslīgā āda
Speakers - Ear cup material - Faux leather
Speakers - Drivers - 33 mm
Skaļruņi - Draiveri - 33 mm
Колонки - Элементы - 33 мм
Speakers - Frequency response - 20 – 20 000 Hz
Колонки - Диапазон частот - 20 – 20 000 Hz
Skaļruņi - Frekvenču diapazons - 20 – 20 000 Hz
Speakers - Sensitivity - 102 dB
Колонки - Чувствительность - 102 дБ
Skaļruņi - Jutīgums - 102 dB
Speakers - Impendance - 30 Ω
Skaļruņi - Pretestība - 30 Ω
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
barcode - 6925281964756
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - Кабель для зарядки
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - Chargin cable
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes kabelis
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskaabel
Vispārīgi - Krāsa - Violeta
Üldine - Värvus - Lilla
Общее - Цвет - Фиолетовый
General - Color - Violet
General - Weight (g) - 157
Üldine - Kaal (g) - 157
Vispārīgi - Svars (g) - 157
brand - JBL
58,62 €
JBL Tune 520BT, Purple
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas