Bose QuietComfort Ultra Earbuds, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 1013975 Preces kods: 882826-0010
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
335,12 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Melna
  • Mikrofons: Ir
  • Pieslēgums: Bluetooth
  • Tips: In-Ear
Apraksts
Visi parametri
Aktīvā trokšņu slāpēšana (ANC) : Ir
Apgaismojuma krāsa : Nav
Apgaismojums : Nav
Frekvenču diapazons max, Hz : N/A
Frekvenču diapazons min, Hz : N/A
Jutība, dB : N/A
Kanālu skaits : Stereo
Krāsa : Melna
Mikrofona tips : Fiksēts
Mikrofons : Ir
Pieslēgums Bluetooth

Austiņu pieslēgums datoram. Izplatītākais pieslēguma veids ir vads ilgstošai un stabilai skaņas pieredzei.

Ja vēlaties bezvadu brīvību, izvēlaties wireless, vai bluetooth austiņas, tomēr jārēķinās ar bateriju maiņu, vai regulāru akumulatora uzlādi. Lai pieslēgtu austiņas datoram, nepieciešama datora skaņas karte. Pirms iegādāties bluetooth austiņas, pārliecinieties, ka jūsu datorā ir bluetooth uztvērējs. Ja tāda nav, tad vaicājiet mūsu menedžeriem, vai uztvērējs ir komplektā ar izvēlēto austiņu modeli.

Pretestība, Ω : N/A
Savienojuma veids : True Wireless
Svars, g : N/A
Tips In-Ear
Austiņu pielietojuma tips. Ja vēlaties austiņas izmantot sarunām Skype, ICQ, vai citā komunikāciju tīklā, iesakām iegādāties austiņas ar mikrofonu.
Papildus specifikācija
Austiņas - Skaņa - Stereo
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 6 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 6 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 6 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 18 stundas (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Akumulatora darbības laiks - 18 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 18 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - barošanas avots - Laetav aku
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - Barošanas avots - Uzlādējams akumulators
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 1 stunda
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 1 stunda
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 1 stunda
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 3 stundas (uzlādes korpuss)
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 3 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - Uzlādes laiks - 3 stundas (uzlādes kārba)
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 20 minūtes = 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 20 minūtes = 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - 20 minūtes = 2 stundas
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jah
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
Barošanas avots - Ātrā uzlāde - Jā
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Audio
description_et - Pārliecinošs Bose Immersive Audio Modernākā trokšņu slāpēšana Skaņa un klusums, kas pielāgots jums Maksimāls komforts Akumulatora darbības laiks līdz 6 stundām Režīmi katram žanram Viegli skārienvadības līdzekļi Bose Music lietotne Izbaudiet mūziku vēl labāk Bose QuietComfort Ultra bezvadu austiņas mūzikas baudījumu pārceļ jaunā līmenī. Progresīvā telpisko skaņu tehnoloģija ļauj nokļūt pašā mūzikas sirdī, sniedzot vēl aizraujošāku klausīšanās pieredzi nekā jebkad iepriekš. Turklāt tās ir aprīkotas ar mūsdienīgu trokšņu slāpēšanu, kas ļauj pilnībā iegremdēties mūzikā vai podkastos, netraucējot apkārtējam troksnim. Īpaši pielāgota skaņa nodrošina skaidru un precīzu atskaņošanu jebkurā laikā un jebkurā vietā. Iespaidīga skaņa Šīs telpisko skaņu austiņas ar Bose Immersive Audio paplašina mūzikas baudīšanas robežas. Klausieties mūziku, kas skan autentiskāk nekā jebkad agrāk. Mūzika tiek novietota jūsu priekšā, tāpēc jūs jutīsieties tā, it kā klausītos mūziku koncertā, nevis ar austiņām. Izbaudiet īstu klusumu, kad to vēlaties, un apzinieties apkārtni, kad tas ir nepieciešams. Vai arī apvienojiet abas šīs iespējas pēc saviem ieskatiem, pateicoties pielāgojamai trokšņu slāpēšanai. CustomTune tehnoloģija automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanu un skaņas skaļumu atbilstoši jūsu ausīm. Tāpēc viss skan tieši tā, kā tam vajadzētu skanēt. Austiņas analizē jūsu ausu unikālo formu Tās pielāgojas jebkādiem traucējumiem Tās ir personalizētas, lai vienmēr nodrošinātu jums vislabāko skaņas kvalitāti Šīs austiņas ir tik ērti valkāt Tik ērti. Lietussarga formas ausu uzgaļi ir īpaši mīksti, taču efektīvi slāpē ārējo troksni. Tik stabilas. Stabilitātes sloksnes uz austiņu korpusa aptver ausu aprises un labi notur austiņas vietā. Lai vislabāk piegulētu, komplektā ir iekļauti trīs izmēru stabilitātes sloksnes un trīs izmēru austiņu uzgaļi. Varat izvēlēties no 9 iespējamām kombinācijām. Turpiniet darboties, klausieties ilgāk Austiņu akumulatora darbības ilgums ar vienu uzlādi ir līdz 6 stundām. Uzlādes kaste ļauj uzlādēt austiņas vēl līdz 3 reizēm Līdz 24 stundām kopējais klausīšanās laiks ar uzlādes kasti 20 minūšu ātrā uzlāde nodrošina līdz 2 stundām klausīšanās laika Vienkāršākai dzīvei Skaidrāki tālruņa zvani - "Ah? Ko jūs teicāt?" zvanu laikā tagad ir pagātne. Izmantojiet vienu vai abas austiņas, lai zvani skanētu skaidrāk un dabiskāk. Skārienjutīgi vadības elementi - atskaņojiet vai apturiet mūziku, regulējiet skaļumu, pārslēdziet režīmus un mainiet dziesmas, vienkārši pieskaras austiņām vai pārvelciet pa labi. Bose Music lietotne ļauj pielāgot gandrīz visu, izmantojot pielāgojamu ekvalaizeri, pielāgotus režīmus un īsceļus.
description_lv -
description_lv - Izcils Bose visaptverošais audio Izcils trokšņu slāpēšana Pasaules klases trokšņu slāpēšana Skaņa un klusums, kas pielāgots jums Izcils komforts Atskaņo līdz pat 6 stundām Režīmi jebkurai muzikālajai noskaņai Vienkārša skārienvadība Pielāgojiet ar Bose mūzikas lietotni Izcils telpiskais audio klausīšanās veids, lai klausīšanās būtu vēl aizraujošāka. Pasaules klases trokšņu slāpēšana un jums pielāgota skaņa. Un dizains, kas ir tik patīkams valkāšanai. Saki mazāk. (Klausieties vairāk.) Skaņa tikko kļuvusi reālāka Šīs telpiskās audio austiņas ar Bose Immersive Audio pārvar robežas tam, ko nozīmē klausīties. Tādējādi jūs saņemat mūziku, kas skan reālāk nekā jebkad agrāk. Akustiskais saldākais punkts. Tas, ko dzirdat, ir novietots tieši jūsu priekšā, tāpēc šķiet, ka jūs nemaz neklausāties ar austiņām. Prātam neaptverama dabiska skaņa. Tā ir revolucionāra pieredze ar tik reālu skaņu, ka gandrīz mēģināsiet izstiept roku un pieskarties tai. Pasaules klases trokšņu slāpēšana Iegūstiet īstu klusumu, kad to vēlaties, un izpratni, kad tas ir nepieciešams. Vai arī apvienojiet abus šos elementus pēc savām vēlmēm, izmantojot šīs trokšņu slāpēšanas austiņas. Skaņa un klusums ir tikai jums CustomTune tehnoloģija automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanu un skaņas veiktspēju atbilstoši jūsu ausu vēlmēm. Tāpēc viss skan tieši tā, kā tam vajadzētu. Pielāgota skaņa trīs soļos: Tās analizē jūsu ausu unikālo formu Tās pielāgojas jebkādiem traucējumiem Tās tiek personalizētas, lai vienmēr nodrošinātu vislabāko skaņas kvalitāti Šīs austiņas ir ļoti ērti valkāt Tik ērtas. Lietussarga formas ausu uzgaļi ir īpaši mīksti, tomēr aiztur ārējo troksni. Tik stabilas. Stabilitātes lentes cieši pieguļ jūsu ausu kontūrām, lai tās cieši pieguļ. Izvēlieties kādu no 9 iespējamām kombinācijām, lai tās vislabāk piestāvētu. Klausies tālāk, klausies ilgāk. Līdz 6 stundām akumulatora darbības laika ar vienu uzlādi Futrālis glabā papildu 3 uzlādes līdz 24 stundām kopējam klausīšanās laikam Līdz 2 stundām klausīšanās laika ar ātru 20 min uzlādi Dzīve kļūst vieglāka Skaidrākie tālruņa zvani - vairs nekādu "huh?", kad mēģināt pateikt "Sveiks". Izmantojiet vienu vai divus pumpurus, lai tālruņa zvani būtu visskaidrākie un dabiskākie. Skārienvadība - atskaņojiet/pauzē mūziku, regulējiet skaļumu, pārslēdziet režīmus un dziesmas ar vienkāršu pieskārienu vai vilcienu tieši uz austiņām. Bose Music lietotne - gandrīz visu pielāgojiet pēc savām vēlmēm lietotnē, izmantojot regulējamu ekvalaizeru, pielāgotus režīmus un īsceļu, kas pieejams tieši uz austiņas.
description_ru - Revolucionārā Bose visaptverošā skaņaPerfekta trokšņu slāpēšanaSkaņa un klusums, kas pielāgots tieši jumsAugsts komfortsBaterijas darbības ilgums līdz 6 stundāmModeļi katram žanramLaiga vadība ar pieskārienuBose Music App Atklājiet savu mūziku vēl labāk Bose QuietComfort Ultra bezvadu austiņas pārceļ mūzikas baudīšanu jaunā līmenī. Revolucionārā telpiskā skaņa aizved jūs līdz mūzikas sirdij, nodrošinot vēl dziļāku klausīšanās pieredzi nekā jebkad agrāk. Tās ir aprīkotas arī ar mūsdienīgu trokšņu slāpēšanu, kas ļauj pilnībā iegremdēties mūzikā vai podkāstos, netraucējot apkārtējiem trokšņiem. Īpaši pielāgotā skaņa nodrošina skaidru un precīzu atskaņošanu jebkurā laikā un vietā. Nopietna skaņa Šīs telpisko skaņu austiņas ar Bose Immersive Audio paplašina mūzikas baudīšanas robežas. Klausieties mūziku, kas skan autentiskāk nekā jebkad agrāk. Mūzika tiek novietota jūsu priekšā, tāpēc rodas sajūta, it kā klausītos mūziku koncertā un nemaz nebūtu jālieto austiņas. Izcila trokšņu slāpēšana Izbaudiet īstu klusumu, kad to vēlaties, un apzinieties apkārtni, kad tas ir nepieciešams. Vai arī apvienojiet abas šīs iespējas pēc savām vēlmēm, izmantojot regulējamu trokšņu slāpēšanu. CustomTune tehnoloģija automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanu un skaņas jaudu atbilstoši jūsu ausīm. Tāpēc viss skan tieši tā, kā tam vajadzētu skanēt. Pielāgota skaņa trīs soļosAustiņas analizē jūsu ausu unikālo formuTās pielāgojas jebkādiem traucējumiemTās ir personalizētas, lai vienmēr nodrošinātu vislabāko skaņas kvalitāti, kas atbilst tieši jums Šīs austiņas ir tik patīkami valkātTās ir tik ērtas. Lietussarga formas ausu spilventiņi ir ļoti mīksti, tomēr efektīvi absorbē ārējo troksniTādas stabilas. Stabilizējošās siksniņas uz austiņu korpusa pielāgojas jūsu ausu kontūrām un notur austiņas vietā. Komplektā ir trīs izmēru stabilizējošās lentes un trīs izmēru ausu spilventiņi, lai nodrošinātu optimālu piegulumu. Varat izvēlēties no 9 iespējamām kombinācijām.ļaujiet vaļā, klausieties ilgākAtlaidība, klausieties ilgākAtbloķēšanas akumulators bez uzlādes darbojas līdz 6 stundāmUzlādes futrālis ļauj uzlādēt austiņas vēl 3 reizesSalīdz 24 stundām kopējā klausīšanās laika ar uzlādes futrālīti20 minūšu ātrā uzlāde nodrošina līdz 2 stundām klausīšanās laika Vienkāršākai dzīvei Skaidrākie tālruņa zvani - "Huh? Ko tu teici?" zvanu laikā tagad ir pagātne. Izmantojiet vienu vai abas austiņas, lai tālruņa zvani būtu visskaidrākie un dabiskākie.Skārienvadības līdzekļi - atskaņojiet vai apturiet mūziku, regulējiet skaļumu, pārslēdziet režīmus un dziesmas, vienkārši pieskaroties austiņām vai pavelkot pa labi.Bose Music lietotne ļauj pielāgot gandrīz jebko, izmantojot pielāgojamu ekvalaizeri, pielāgotus režīmus un īsceļus.
description_short_en - Ērtas bezvadu austiņas Izcils Bose Immersive Audio Pasaules klases trokšņu slāpēšana Uzticams Bluetooth 5.3 un IPX4 pret šļakatām noturīgs dizains Akumulatora darbības ilgums līdz 6 h, uzlādes futrālis pievieno 18 h.
description_short_et - Ērtas bezvadu austiņas Augstākās kvalitātes Bose Immersive Audio Regulējama trokšņu slāpēšana pēc maksimuma izturīgs Bluetooth 5.3 un IPX4 pret šļakatām noturīgs dizains Akumulatora darbības laiks līdz 6 h, lādēšanas kārba pievieno 18 h.
description_short_lv -
description_short_ru - Ērtas bezvadu austiņas Modernākās Bose audio iespējas Regulējama aizmugurējā trokšņu slāpēšana Robusts Bluetooth 5.3 un IPX4 aizsardzība pret šļakatām Akumulatora darbības ilgums līdz 6 stundām, uzlādes kārbiņa pievieno 18 stundas.
Dizains - austiņu dizains - Ausīs
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Dizains - austiņu dizains - Iekšējais
Dizains - austiņu dizains - In-ear
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņus absorbējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņus izolējošas austiņas
Dizains - austiņu tips - Trokšņu slāpēšanas austiņas
Eans - 017817847681
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 6 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 18 stundas (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 1 stunda
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 3 stundas (uzlādes korpuss)
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 20 minūtes = 2 stundas
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Austiņas
feature_group_ln - Austiņas
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Austiņas
Kategorija - Saknes/pielikumi | Izmantošana/GSM piederumi/galvas austiņas
Kopā - svars (g) - 6,24
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
Mikrofons - Mikrofona tips - Integrēts mikrofons
name_et - Bose QuietComfort Ultra Earbuds bezvadu austiņas, melnas
Nosaukums - Bose QuietComfort Ultra bezvadu austiņas Czarne
nosaukums_lv - Bose bezvadu austiņas QuietComfort Ultra Earbuds, melnas
nosaukums_lv - Bose bezvadu austiņas QuietComfort Ultra Earbuds, melnas
nosaukums_ru - Bose bezvadu austiņas QuietComfort Ultra, melnas
ProducerCode - 882826-0010
ražotāja_kods - 882826-0010
Ražotājs - BOSE
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojamība - piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Savienojamība - Savienotājs - Bluetooth
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojamība - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
Savienojums - Bluetooth
Savienojums - Bluetooth protokoli - AAC
Savienojums - Bluetooth protokoli - SBC
Savienojums - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Savienojums - Connection - Bluetooth
Savienojums - Piemērotas ierīces - Bluetooth savienotās ierīces
Savienojums - Saderīgās ierīces - Bluetooth ierīces
Savienojums - Vadības pogas - Skārienjutīga braukšana
Savienojums - Vadības pogas - Vadība ar pieskārienu
ShortDescription -
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
svītrkods - 017817847681
svītrkods - 17817847681
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Vispārīgi - Iekārtas - 3 elastīgo gumiju pāri
Vispārīgi - Iekārtas - Austiņas
Vispārīgi - Iekārtas - S, M un L silikona spilventiņi
Vispārīgi - Iekārtas - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iekārtas - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - 3 pāri stabilitātes joslu
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - S, M, L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3 pāri stabilitātes joslu
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Uzlādes korpuss
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - IPX4
Vispārīgi - Izturība pret laikapstākļiem - Pret šļakatām izturīgs
Vispārīgi - Komplekta saturs - 3 pāri stabilitātes sloksnes
Vispārīgi - Komplekta saturs - Austiņas
Vispārīgi - Komplekta saturs - S, M un L izmēra silikona spilventiņi
Vispārīgi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Uzlādes kaste
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - IPX4
Vispārīgi - Laika apstākļu blīvējums - Izturība pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - Aizsargs pret šļakatām
Vispārīgi - Laikapstākļu izturība - IPX4
Vispārīgi - Svars (g) - 6,24
Vispārīgi - Svars (g) - 6,24
Vispārīgi - Svars (g) - 6.24
zīmols - Bose
Kõrvaklapid - Heli - Stereo
Toide - Aku kestvus - 6 tundi
Power source - Battery life - 6 hours
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 6 часов
Power source - Battery life - 18 hours (charging case)
Toide - Aku kestvus - 18 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Срок службы аккумулятора - 18 часов (коробка для зарядки)
Toide - Aku tüüp - Liitium-ioon aku
Power source - Battery type - Lithium ion battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-ионовый аккумулятор
Toide - Vooluallikas - Laetav aku
Power source - Power source - Rechargeable battery
Источник питания - Питание - Перезаряжаемый аккумулятор
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Toide - Laadimine - USB-C pesa kaudu
Toide - Laadimisaeg - 1 tund
Power source - Charging time - 1 hour
Источник питания - Время зарядки - 1 час
Power source - Charging time - 3 hours (charging case)
Toide - Laadimisaeg - 3 tundi (laadimiskarp)
Источник питания - Время зарядки - 3 часа (коробка для зарядки)
Power source - Fast charging - 20 minutes = 2 hours
Источник питания - Быстрая зарядка - 20 минут = 2 часа
Toide - Kiirlaadimine - 20 minutit = 2 tundi
Toide - Kiirlaadimine - Jah
Power source - Fast charging - Yes
Источник питания - Быстрая зарядка - Да
category_en - Audio
category_et - Audio
category_lv - Audio
category_ru - Аудио
description_et - Läbimurdeline Bose Immersive Audio Tipptasemel mürasummutus Sinu jaoks kohandatud heli ja vaikus Viimasepeal mugavus Aku kestab kuni 6 tundi Režiimid iga žanri jaoks Lihtne puutetundlik juhtimine Bose Music rakendus Tunneta oma muusikat veel paremini
Bose QuietComfort Ultra juhtmevabad kõrvaklapid viivad muusikanautlemise järgmisele tasemele. Läbimurdeline ruumiline heli viib Sind otsekui muusika südamesse, andes kaasahaaravama kuulamiskogemuse kui eales varem. Lisaks sellele on need varustatud tipptasemel mürasummutusega, mis võimaldab sukelduda muusikasse või podcastidesse täielikult, ilma et ümbritsev müra segada saaks. Spetsiaalselt kohandatud heli tagab selge ja täpse esituse igal ajal, igal pool. Tõsiseltvõetav heli
Need ruumilise heliga kõrvaklapid koos Bose Immersive Audioga nihutavad muusika nautimise piire. Kuula muusikat, mis kõlab ehedamalt kui kunagi varem. Muusika on paigutatud Sinu ette, nii et Sul tekib tunne nagu kuuleksid muusikat kontserdil ja üldsegi mitte kõrvaklappidega. Tipptasemel mürasummutus
Naudi tõelist vaikust, kui seda soovid, ja ole ümbritsevast teadlik, kui seda vajad. Või kombineeri neid kahte oma maitse järgi tänu kohandatavale mürasummutusele. CustomTune tehnoloogia reguleerib mürasummutust ja heli võimsust automaatselt vastavalt Sinu kõrvadele. Nii et kõik kõlab täpselt nii nagu peab. Kohandatud heli kolmes etapis: Kõrvaklapid analüüsivad Sinu kõrvade ainulaadset kuju Need kohanduvad mis tahes moonutustega Need on isikupärastatud, et pakkuda alati just Sulle sobivat parimat helikvaliteeti Neid kõrvaklappe on nii hea kanda Nii mugav. Vihmavarjukujulised kõrvaotsad on ülipehmed, kuid summutavad siiski efektiivselt välismüra. Nii stabiilne. Stabiilsusribad kõrvaklappide korpusel kallistavad Su kõrvade piirjooni ja hoiavad kõrvaklappe hästi paigal. Parima sobivuse saavutamiseks on komplektis kolmes suuruses stabiilsusribad ja kolmes suuruses kõrvaklapiotsakud. Saad valida 9 võimaliku kombinatsiooni vahel. Lase käia, kuula kauem
Kõrvaklappide aku kestab ühe laadimisega kuni 6 tundi. Laadimiskarp võimaldab kõrvaklappe veel 3 korda laadida Kuni 24 tundi kogu kuulamisaega koos laadimiskarbiga 20-minutiline kiirlaadimine annab kuni 2 tundi kuulamisaega Lihtsama elu nimel Kõige selgemad telefonikõned – "Ah? Mis sa ütlesid?" kõnede ajal on nüüd ajalugu. Kasuta ühte või mõlemat kõrvaklappi selgeima ja loomulikuma kõlaga telefonikõnede jaoks. Puutetundlik juhtimine – pane muusika käima või pane see pausile, reguleeri helitugevust, lülitu režiimide vahel ja vaheta lugusid lihtsalt kõrvaklappe puudutades või libistades paremale. Bose Music rakendus võimaldab kohandada peaaegu kõike oma maitse järgi kohandatava ekvalaiseri, kohandatud režiimide ja otseteega.
description_lv -
description_en - Breakthrough Bose Immersive Audio World-Class Noise Cancellation Sound And Silence Tailored To You Superior Comfort Plays Up To 6 Hours Modes For Any Musical Mood Simple Touch Controls Customise With Bose Music App Feel your music more
Breakthrough spatialised audio for more immersive listening. World-class noise cancellation and sound tailored to you. And a design that feels so good to wear. Say less. (Listen more.) Sound just got real
These spatial audio earbuds with Bose Immersive Audio push the boundary of what it means to listen. So you get music that sounds realer than ever before. The acoustic sweet spot. What you’re hearing is placed just in front of you, so it seems like you aren’t listening with earbuds at all. Mind-bending natural sound. It’s a ground-breaking experience with sound so real you’ll almost try to reach out and touch it. World-class noise cancellation
Get real quiet when you want it and awareness when you need it. Or blend the two to your liking with these noise cancelling earbuds. The sound and silence are all you
CustomTune technology auto-adjusts the noise cancellation and sound performance to your ears’ liking. So everything hits just as it should. Tailored sound in three steps: They analyse the unique shape of your ears They adapt to any distortion They personalise to always give you the best sound quality These earbuds feel sooooooo good to wear So comfy. Umbrella-shaped eartips are super soft yet still seal off outside noise. So stable. Stability bands hug your ears’ contours for a snug fit. Choose between 9 potential combos for the best fit. Go ahead, listen longer. Up to 6 hours of battery life with a single charge Case holds an extra 3 charges For up to 24 hours of total listening time Up to 2 hours of listening time with a quick 20 min charge Life made easier The clearest phone calls – No more “huh?” when you try to say “hello”. Use one bud or two for the clearest, most-natural sounding phone calls. Touch controls – Play/pause music, crank the volume, cycle modes, and switch tracks with a simple tap or swipe right on the earbuds. Bose Music app – Personalise almost everything to your liking in the app with Adjustable EQ, custom modes, and a shortcut you access right on the earbud.
description_ru - Революционный иммерсивный звук BoseПревосходное снижение шумаЗвук и тишина, настроенные специально для васВысшая степень комфортаБатарея держит до 6 часовРежимы для каждого жанраПростое сенсорное управлениеМузыкальное приложение Bose
Узнайте свою музыку еще лучше
Беспроводные наушники Bose QuietComfort Ultra выводят удовольствие от музыки на новый уровень. Революционный объемный звук перенесет вас прямо в самое сердце музыки, обеспечив еще более захватывающее впечатление от прослушивания, чем когда-либо прежде. Кроме того, они оснащены современной системой шумоподавления, которая позволяет полностью погрузиться в музыку или подкасты, не нарушая окружающий шум. Специально настроенный звук обеспечивает четкое и точное воспроизведение в любое время и в любом месте. Серьезный звук
Эти наушники объемного звучания с Bose Immersive Audio расширяют границы наслаждения музыкой. Слушайте музыку, которая звучит более аутентично, чем когда-либо прежде. Музыка размещается перед вами, поэтому создается ощущение, что вы слушаете музыку на концерте и вовсе не в наушниках. Превосходное снижение шума
Наслаждайтесь настоящей тишиной, когда вам этого хочется, и осознавайте свое окружение, когда вам это нужно. Или объедините их по своему вкусу благодаря регулируемому шумоподавлению. Технология CustomTune автоматически регулирует шумоподавление и мощность звука в соответствии с вашими ушами. Так что все звучит именно так, как должно. Пользовательский звук в три шага
Наушники анализируют уникальную форму ваших ушейОни адаптируются к любым искажениямОни персонализированы, чтобы всегда обеспечивать наилучшее качество звука, подходящее именно вам
Эти наушники так приятно носить
Такие удобные. Насадки в форме зонтика очень мягкие, но при этом эффективно поглощают внешний шумТакие стабильные. Стабилизирующие ленты на корпусе наушников повторяют контуры ушей и удерживают наушники на месте. В комплект входят стабилизирующие ленты трех размеров и ушные вкладыши трех размеров для оптимального прилегания. Вы можете выбрать одну из 9 возможных комбинаций.
Отпусти, слушай дольше
Аккумулятор наушников работает до 6 часов без подзарядкиЗарядный кейс позволяет зарядить наушники еще 3 разаДо 24 часов общего времени прослушивания с зарядным чехлом20-минутная быстрая зарядка обеспечивает до 2 часов прослушивания
Для более простой жизни
Самые четкие телефонные звонки - "А? Что ты сказал?" во время звонков теперь история. Используйте один или оба наушника для максимально четкого и естественного звучания телефонных разговоров.Сенсорное управление — воспроизводите музыку или приостанавливайте ее, регулируйте громкость, переключайтесь между режимами и треками, просто касаясь наушников или проводя пальцем вправо.Приложение Bose Music позволяет настроить практически все с помощью настраиваемого эквалайзера, пользовательских режимов и ярлыков.
description_short_en - Comfortable wireless earbuds Breakthrough Bose Immersive Audio World-class noise-cancelling Reliable Bluetooth 5.3 & IPX4 splashproof design Battery lasts up to 6 h, charging case adds 18 h
description_short_et - Mugavad juhtmevabad kõrvaklapid Tipptasemel Bose Immersive Audio Kohandatav viimasepeal mürasummutus Töökindel Bluetooth 5.3 & IPX4 pritsmekindel disain Aku kestab kuni 6 h, laadimiskarp lisab 18 h
description_short_lv -
description_short_ru - Удобные беспроводные наушники Современное иммерсивное аудио Bose Регулируемое шумоподавление сзади Надежный Bluetooth 5.3 и защита от брызг IPX4 Батарея работает до 6 часов, зарядный бокс добавляет 18 часов
Дизайн - Дизайн наушников - В уши
Dizains - Austiņu dizains - Ausīs liekamas (In-ear)
Disain - Kõrvaklappide disain - Kõrvasisesed
Design - Headphone design - In-ear
Design - Headphone type - Headphones with microphone
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Kõrvaklapid koos mikrofoniga
Дизайн - Тип наушников - Наушники с микрофоном
Dizains - Austiņu tips - Austiņas ar mikrofonu
Design - Headphone type - Wireless headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Juhtmevabad kõrvaklapid
Дизайн - Тип наушников - Беспроводные наушники
Dizains - Austiņu tips - Bezvadu austiņas
Dizains - Austiņu tips - Troksni izolējošas austiņas
Дизайн - Тип наушников - Шумопоглощающие наушники
Design - Headphone type - Noise isolating headphones
Disain - Kõrvaklappide tüüp - Mürasummutavad kõrvaklapid
Eans - 017817847681
Enerģijas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Enerģijas avots - Darbības laiks - 6 stundas
Enerģijas avots - Darbības laiks - 18 hours (charging case)
Enerģijas avots - Enerģijas avots - Uzlādējams akumulators
Enerģijas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 1 hour
Enerģijas avots - Uzlādes laiks - 3 hours (charging case)
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - 20 minutes = 2 hours
Enerģijas avots - Ātrā uzlāde - Jā
feature_group_et - Kõrvaklapid
feature_group_en - Headphones
feature_group_lv - Austiņas
feature_group_ru - Наушники
Category - Root/Accessories | Exploitation/GSM accessories/Headset
Общее - Вес (г) - 6,24
Микрофон - Тип микрофона - Встроенный
Mikrofons - Mikrofona tips - Iebūvēts
Microphone - Microphone type - Integrated microphone
Mikrofon - Mikrofoni tüüp - Integreeritud mikrofon
name_et - Bose juhtmevabad kõrvaklapid QuietComfort Ultra Earbuds, must
Name - Bose QuietComfort Ultra Wireless Earbuds Czarne
name_en - Bose wireless earbuds QuietComfort Ultra Earbuds, black
name_lv - Bose wireless earbuds QuietComfort Ultra Earbuds, black
name_ru - Bose беспроводные наушники QuietComfort Ultra Earbuds, черный
ProducerCode - 882826-0010
manufacturer_code - 882826-0010
Producer - BOSE
Ühendus - Bluetooth protokollid - AAC
Connectivity - Bluetooth protocols - AAC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - AAC
Ühendus - Bluetooth protokollid - SBC
Connectivity - Bluetooth protocols - SBC
Savienojamība - Bluetooth protokoli - SBC
Ühendus - Bluetooth versioon - Bluetooth 5.3
Connectivity - Bluetooth version - Bluetooth 5.3
Savienojamība - Bluetooth versija - Bluetooth 5.3
Connectivity - Suitable devices - Devices with Bluetooth connection
Savienojamība - Piemērotas ierīces - Ierīces ar Bluetooth savienojumu
Savienojamība - Savienojums - Bluetooth
Connectivity - Connector - Bluetooth
Connectivity - Control buttons - Touch control
Savienojamība - Vadības pogas - Touch control
Соединение - Соединение - Bluetooth
Соединение - Bluetooth протоколы - AAC
Соединение - Bluetooth протоколы - SBC
Соединение - Bluetooth версия - Bluetooth 5.3
Ühendus - Ühendus - Bluetooth
Ühendus - Sobivad seadmed - Bluetooth ühendusega seadmed
Соединение - Совместимые устройства - Bluetooth устройства
Ühendus - Juhtnupud - Puutetundlik juhtimine
Соединение - Кнопки управления - Сенсорное управление
ShortDescription -
Speakers - Sound - Stereo
Колонки - Звук - Стерео
Skaļruņi - Skaņa - Stereo
barcode - 017817847681
barcode - 17817847681
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - IPX4
Vispārīgi - Aizsardzība pret apkārtējās vides iedarbību - Šļakstu drošs
Общее - Комплектация - 3 пары резинок
Общее - Комплектация - Наушники
Общее - Комплектация - S, M и L силиконовые подушечки
Общее - Комплектация - USB-C cable
Общее - Комплектация - Коробка для зарядки
General - Package contents - 3 pairs of stability bands
General - Package contents - Headphones
General - Package contents - S,M,L silicone earpads
General - Package contents - USB-C cable
General - Package contents - Charging case
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - 3 pairs of stability bands
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Austiņas
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - S, M un L silikona ausu spilventiņi
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Charging case
Üldine - Ilmastikukindlus - IPX4
Üldine - Ilmastikukindlus - Pritsmekindel
Üldine - Komplekti sisu - 3 paari stabiilsusribasid
Üldine - Komplekti sisu - Kõrvaklapid
Üldine - Komplekti sisu - S, M ja L mõõdus silikoonpadjad
Üldine - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Üldine - Komplekti sisu - Laadimiskarp
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Weather sealing - IPX4
General - Weather sealing - Splash proof
Общее - Погодная устойчивость - Защита от брызг
Общее - Погодная устойчивость - IPX4
Üldine - Kaal (g) - 6,24
Vispārīgi - Svars (g) - 6,24
General - Weight (g) - 6.24
brand - Bose
335,12 €
Bose QuietComfort Ultra Earbuds, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas