Lulilo Children's Wooden Parking Fire Station

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 819437 Preces kods: LU-PFS
Noliktavā 12 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
32,26 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 15.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 15.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 15.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 13.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
category_en - Preces bērniem > Rotaļlietas bērniem > Mācību un izglītojošās rotaļlietas
category_lv - Preces bērniem > Bērnu rotaļlietas > Attīstošās un interaktīvās rotaļlietas
category_ru - Preces bērniem > Bērnu rotaļlietas > Attīstošās un interaktīvās rotaļlietas
description_lv - Ugunsdzēsēji atskan trauksmes signāls, laiks rīkoties! Ugunsdzēsēji var veikt šos uzdevumus, taču viņiem ir nepieciešama jūsu palīdzība, lai droši nokļūtu notikuma vietā. Virziet viņus tā, lai visi varētu efektīvi atstāt bāzi, izvairoties no sadursmēm. Laikam ir galvenā nozīme palīdzības sniegšanā. Ir sākusies sastrēguma stunda, un pilsētā ir sastrēgums? Izvēlieties helikopteru, tas būs ātrāk. Viņš jūs gaida ēkas augšpusē. Šī unikālā garāža sastāv no četriem līmeņiem! Pirmie trīs ir paredzēti ugunsdzēsēju mašīnu novietošanai. Tur būs vieta iekļautajiem transportlīdzekļiem, kā arī vieta, kur novietot citas bērnu iemīļotās automašīnas. Pēdējais līmenis ir helikoptera nolaišanās laukums, kas ir iekļauts komplektā. Ar liftu var nokļūt visos stāvos - lai to iedarbinātu, vienkārši pagrieziet pogu ēkas sānos. Kas nepieciešams īstam ugunsdzēsējam, lai nodzēstu ugunsgrēku? Protams, ugunsdzēšamais aparāts! Arī to jūs atradīsiet komplektā. Papildu piederumi padarīs jautrību vēl interesantāku. Lielisks komplekts, kas sniegs daudz radoša prieka. Jūs varat būt droši, ka jūsu bērnam nebūs laika garlaikoties. Spēlējoties autostāvvietā, bērns stimulēs radošumu, atbalstīs loģiskās domāšanas attīstību un būs lielisks veids, kā vingrināt roku prasmes. Jautrība sākas ar sintaksi. Stāvlaukums ir pašrocīgi saliekams. Kopīga garāžas būvēšana sniegs bērnam daudz prieka un gandarījuma, un vienlaikus tas būs lielisks iegansts sadarbības un efektīvas saskarsmes prasmju trenēšanai. Mēs labi apzināmies, ka izklaide ir droša spēle, tāpēc esam parūpējušies, lai visi elementi tiktu rūpīgi noslīpēti un noklāti ar netoksisku krāsu, lai bērns nepieliptu pie gruvešiem. Lieliska ideja topošajam ugunsdzēsējam un visiem mazajiem auto faniem. Komplekta saturs: Elementu komplekts stāvlaukuma salikšanai skrūvju komplekts 2x transportlīdzekļi 2x ugunsdzēsēju polārā liesma Ugunsdzēsības aparāts Materiāls: koks Garāžas izmēri: Iepakojuma izmēri: 34cmX 21cmX 32cm: Iepakojuma komplekts: 37cm x 33cm x 21cm
description_lv - Ugunsdzēsējiem atskan trauksmes signāls, laiks rīkoties! Ugunsdzēsēji var tikt galā ar šiem uzdevumiem, taču viņiem ir nepieciešama jūsu palīdzība, lai droši sasniegtu notikuma vietu. Vadiet tos tā, lai ikviens varētu efektīvi atstāt bāzi, izvairoties no izciļņiem. Laikam ir galvenā loma palīdzības sniegšanā. Sastrēgumstunda ir sākusies un pilsētā ir sastrēgums? Izvēlieties helikopteru, tas būs ātrāk. Viņš jūs gaida ēkas augšpusē. Šī unikālā garāža sastāv no četriem līmeņiem! Pirmie trīs paredzēti ugunsdzēsēju mašīnu novietošanai. Būs vieta komplektā iekļautajiem transportlīdzekļiem, kā arī vieta, kur novietot citas bērna iecienītākās automašīnas. Pēdējais līmenis ir helikoptera nosēšanās laukums, kas ir iekļauts komplektā. Ar liftu var sasniegt visus stāvus – lai to iedarbinātu, vienkārši pagrieziet pogu ēkas sānos. Kas vajadzīgs īstam ugunsdzēsējam, lai dzēstu ugunsgrēku? Protams, ugunsdzēšamais aparāts! To atradīsi arī komplektā. Papildu piederumi padarīs jautrību vēl interesantāku. Lielisks komplekts, kas sniegs daudz radošu prieku. Varat būt drošs, ka jūsu bērnam nebūs laika garlaikoties. Spēlējoties autostāvvietā, bērns stimulēs radošumu, atbalstīs loģiskās domāšanas attīstību un būs lielisks veids, kā vingrināties manuālās prasmes. Jautrība sākas ar sintaksi. Autostāvvieta ir pašmontējama. Kopīga garāžas celtniecība sniegs jūsu bērnam daudz prieka un gandarījuma, un vienlaikus tas būs lielisks iegansts trenēt sadarbības un efektīvas komunikācijas prasmes. Mēs labi apzināmies, ka izklaidēšanās ir droša spēle, tāpēc parūpējāmies, lai visi elementi būtu rūpīgi noslīpēti un pārklāti ar netoksisku krāsu tā, lai bērns nesaliptu šķembas.
Lieliska ideja dāvanai topošajam ugunsdzēsējam un visiem mazajiem automobiļu faniem. Komplekta saturs: Elementi autostāvvietas montāžai skrūvju komplekts 2x transportlīdzekļi 2x ugunsdzēsēji polārs Liesma Ugunsdzēšamais aparāts Materiāls: koks Garāžas izmēri: 34cm X 21cmX 32cm Iepakojuma izmēri: 37cm x 33cm x 21cm
description_ru - Ugunsdzēsējiem atskan trauksmes signāls, ir laiks rīkoties! Ugunsdzēsēji var veikt šos uzdevumus, taču viņiem ir nepieciešama jūsu palīdzība, lai droši nokļūtu notikuma vietā. Virziet viņus tā, lai visi varētu iespaidīgi atstāt bāzi, izvairoties no triecieniem. Sniedzot palīdzību, svarīgs ir laiks. Vai ir sākusies sastrēgumstunda un pilsēta steidzas? Izvēlieties helikopteru, tas būs ātrāks. Tas tevi gaida ēkas augšpusē. Šajā unikālajā garāžā ir četri līmeņi! Pirmie trīs ir paredzēti ugunsdzēsēju automašīnu novietošanai. Tur būs vieta, kur ieslēgt transportlīdzekļus, kā arī vieta, kur novietot citus bērnu iecienītākos transportlīdzekļus. Pēdējais līmenis ir helikoptera nolaišanās laukums, kas ir iekļauts komplektā. Ar liftu var pacelties visos stāvos - vienkārši pagrieziet rokturi ēkas sānos, lai to iedarbinātu. Kas nepieciešams īstam ugunsdzēsējam, lai nodzēstu ugunsgrēku? Protams, ugunsdzēšamais aparāts! Komplektā atradīsiet arī vienu. Papildu piederumi padarīs spēli vēl interesantāku. Lielisks komplekts, kas sniegs daudz radošas izklaides. Jūs varat būt droši, ka jūsu bērnam nebūs garlaicīgi. Spēlēšana autostāvvietā stimulēs radošumu, veicinās loģisko domāšanu un būs lielisks veids, kā vingrināt roku veiklību. Jautrības daļa sākas ar sintaksēm. Autostāvvieta ir saliekama pati no sevis. Kopīga garāžas būvēšana sagādās jūsu bērnam daudz prieka un jautrības un vienlaikus būs lielisks veids, kā vingrināt sadarbības un efektīvas komunikācijas prasmes. Mēs saprotam, ka jautra ir droša spēle, tāpēc mēs esam parūpējušies, lai visi elementi būtu rūpīgi slīpēti un pārklāti ar netoksisku krāsu, lai bērns nepieliptu pie grants. Lieliska ideja topošajam ugunsdzēsējam un visiem jaunajiem auto entuziastiem. Komplektā: Elementi autostāvvietas montāžas skrūvju komplekts 2x trans.
EAN - 4752168109205
gross_weight - 0.989 kg
Modelis - Lulilo
Ražotājs - Lulilo
svars - 0.979 kg
title_lv - Lulilo bērnu koka autostāvvieta Ugunsdzēsēju stacija
title_lv - Lulilo Bērnu Koka Autostāvvieta Ugunsdzēsības dienests
title_ru - Lulilo Bērnu koka autostāvvieta Ugunsdzēsēju stacija
category_en - Goods for child > Kids toys > Learning and education toys
category_lv - Preces bērniem > Bērnu rotaļlietas > Attīstošās un interaktīvās rotaļlietas
category_ru - Preces bērniem > Bērnu rotaļlietas > Attīstošās un interaktīvās rotaļlietas
description_en - Firefighters sound the alarm, time to act!
Firefighters can handle these tasks, but they need your help to get to the scene safely. Guide them so that everyone can effectively leave the base, avoiding bumps.
Time plays a key role in providing assistance. The rush hour has started and there is a rush in the city? Choose a helicopter, it will be faster. He is waiting for you at the top of the building.
This unique garage consists of four levels! The first three are intended for parking fire engines. There will be a place for the included vehicles, as well as a place to park other children's favorite cars.
The last level is the helicopter landing area that is included in the kit.
The elevator can reach all floors - just turn the knob on the side of the building to start it.
What does a real firefighter need to put out a fire? Of course, a fire extinguisher! You will also find it in the set.
Additional accessories will make the fun even more interesting.
A great set that will give a lot of creative pleasure.
You can be sure that your child will not have time to get bored.
By playing in the parking lot, the child will stimulate creativity, support the development of logical thinking and will be a great way to practice manual skills.
The fun starts with syntax. The parking lot is self-assembled.
Building a garage together will give your child a lot of joy and satisfaction, and at the same time it will be a great pretext to train cooperation and effective communication skills.
We are well aware that entertainment is a safe game, so we made sure that all the elements were carefully polished and covered with non-toxic paint so that the child would not stick to the rubble.
Great idea for a future firefighter and all the little car fans.
Kit contents:
Elements for parking assembly
screw set
2x vehicles
2x firefighters
polar
Flame
Fire extinguisher
Material: wood
Garage dimensions: 34cm X 21cmX 32cm
Package dimensions: 37cm x 33cm x 21cm
description_lv - Ugunsdzēsējiem atskan trauksmes signāls, laiks rīkoties!
Ugunsdzēsēji var tikt galā ar šiem uzdevumiem, taču viņiem ir nepieciešama jūsu palīdzība, lai droši sasniegtu notikuma vietu. Vadiet tos tā, lai ikviens varētu efektīvi atstāt bāzi, izvairoties no izciļņiem.
Laikam ir galvenā loma palīdzības sniegšanā. Sastrēgumstunda ir sākusies un pilsētā ir sastrēgums? Izvēlieties helikopteru, tas būs ātrāk. Viņš jūs gaida ēkas augšpusē.
Šī unikālā garāža sastāv no četriem līmeņiem! Pirmie trīs paredzēti ugunsdzēsēju mašīnu novietošanai. Būs vieta komplektā iekļautajiem transportlīdzekļiem, kā arī vieta, kur novietot citas bērna iecienītākās automašīnas.
Pēdējais līmenis ir helikoptera nosēšanās laukums, kas ir iekļauts komplektā.
Ar liftu var sasniegt visus stāvus – lai to iedarbinātu, vienkārši pagrieziet pogu ēkas sānos.
Kas vajadzīgs īstam ugunsdzēsējam, lai dzēstu ugunsgrēku? Protams, ugunsdzēšamais aparāts! To atradīsi arī komplektā.
Papildu piederumi padarīs jautrību vēl interesantāku.
Lielisks komplekts, kas sniegs daudz radošu prieku.
Varat būt drošs, ka jūsu bērnam nebūs laika garlaikoties.
Spēlējoties autostāvvietā, bērns stimulēs radošumu, atbalstīs loģiskās domāšanas attīstību un būs lielisks veids, kā vingrināties manuālās prasmes.
Jautrība sākas ar sintaksi. Autostāvvieta ir pašmontējama.
Kopīga garāžas celtniecība sniegs jūsu bērnam daudz prieka un gandarījuma, un vienlaikus tas būs lielisks iegansts trenēt sadarbības un efektīvas komunikācijas prasmes.
Mēs labi apzināmies, ka izklaidēšanās ir droša spēle, tāpēc parūpējāmies, lai visi elementi būtu rūpīgi noslīpēti un pārklāti ar netoksisku krāsu tā, lai bērns nesaliptu šķembas.
Lieliska ideja dāvanai topošajam ugunsdzēsējam un visiem mazajiem automobiļu faniem.
Komplekta saturs:
Elementi autostāvvietas montāžai
skrūvju komplekts
2x transportlīdzekļi
2x ugunsdzēsēji
polārs
Liesma
Ugunsdzēšamais aparāts
Materiāls: koks
Garāžas izmēri: 34cm X 21cmX 32cm
Iepakojuma izmēri: 37cm x 33cm x 21cm
description_ru - Пожарные бьют тревогу, пора действовать!
Пожарные могут справиться с этими задачами, но им нужна ваша помощь, чтобы безопасно добраться до места происшествия. Направляйте их так, чтобы каждый мог эффектно покинуть базу, избегая ударов.
Время играет ключевую роль в оказании помощи. Начался час пик и в городе спешка? Выбирайте вертолет, так будет быстрее. Он ждет вас наверху здания.
Этот уникальный гараж состоит из четырех уровней! Первые три предназначены для стоянки пожарных машин. Будет место для включенного транспорта, а также место для парковки других любимых машин детей.
Последний уровень - это площадка для посадки вертолета, которая входит в комплект.
Лифт может подняться на все этажи — просто поверните ручку сбоку здания, чтобы запустить его.
Что нужно настоящему пожарному, чтобы потушить пожар? Конечно огнетушитель! Вы также найдете его в наборе.
Дополнительные аксессуары сделают игру еще интереснее.
Отличный набор, который доставит массу творческого удовольствия.
Вы можете быть уверены, что ваш ребенок не успеет заскучать.
Играя на парковке, ребенок будет стимулировать творчество, способствовать развитию логического мышления и станет отличным способом потренировать ручные навыки.
Самое интересное начинается с синтаксиса. Парковка собирается самостоятельно.
Совместное строительство гаража доставит вашему ребенку много радости и удовольствия, и в то же время станет отличным поводом для тренировки навыков сотрудничества и эффективного общения.
Мы прекрасно понимаем, что развлечение — безопасная игра, поэтому позаботились о том, чтобы все элементы были тщательно отшлифованы и покрыты нетоксичной краской, чтобы ребенок не прилипал к щебню.
Отличная идея для будущего пожарного и всех маленьких автолюбителей.
Комплектация:
Элементы для сборки парковки
набор винтов
2x транспортных средства
2 пожарных
полярный
Пламя
Огнетушитель
Материал: дерево
Размеры гаража: 34 см X 21 см X 32 см
Размеры упаковки: 37 см х 33 см х 21 см
EAN - 4752168109205
gross_weight - 0.989 kg
Model - Lulilo
Producer - Lulilo
weight - 0.979 kg
title_en - Lulilo Children's Wooden Parking Fire Station
title_lv - Lulilo Bērnu Koka Autostāvvieta Ugunsdzēsības dienests
title_ru - Lulilo Детская деревянная парковка Пожарная станция
32,26 €
Lulilo Children's Wooden Parking Fire Station
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas