Skip Hop Instrumenty Explore & More

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 320794 Preces kods: 303253
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Līdzīgi produkti
Papildus specifikācija
Apraksts - EXPLORE & MORE instrumentu komplekts EXPLORE & MORE ir izglītojošu rotaļlietu kolekcija, kas izstrādāta, domājot par mazuļu vajadzībām. Krāsainas, kontrastējošas, mīkstas vai cietas, tās var droši satvert, vilkt, pagriezt un sakost. EXPLORE & MORE intriģē un piesaista mazuļu uzmanību, sniedzot viņiem bagātīgu sensorās stimulācijas iespēju. Lūk, tie ir trīs klasiski instrumenti, kas ir praktiski viss, kas nepieciešams mazajam mūziķim, lai ieskandinātu savu pirmo garāžas grupu! SKIP HOP dzīvnieciņu instrumenti, kas izstrādāti mazām rociņām, jūtīgām dvēselēm un iedzimtai mūzikas izjūtai, iepazīstinās ar brīnišķīgo mūzikas pasauli. Komplektā ietilpst Bee - kratītājs-strūkla, Bee - kastaneti un Liska - tamburīns - mūžīgi instrumenti ar skaistu skanējumu un milzīgu muzikālo potenciālu. Šis ir īstu mūzikas instrumentu komplekts, kas izstrādāts, domājot par pašiem mazākajiem bērniem Muzicē, attīsta kustību koordināciju, ritma izjūtu, rosina iztēli, māca radošumu, pacietību un neatlaidību, kā arī palīdz paust emocijas Sastāvā ir trīs instrumenti - šeikers-strūkla, kastanete un tamburīns Viegli satvert un turēt rokā Instrumenti pārsteidz ar kvalitāti un lielu uzmanību detaļām Nesatur kaitīgo BPA, ftalātus un PVC Var kombinēt ar citiem SKIP HOP EXPLORE & MORE klāsta piederumiem un rotaļlietām Tie būs skaista dāvana mazajam mūzikas mīļotājam.
Ar akumulatoru darbināms izstrādājums - nav
Citas funkcijas -
Daļas numurs - 303253
dimensijas dziļums - 85 mm
Dzimums - Meitenes
Dzimums - Zēni
ean - 879674022843
Eans - 0879674022843
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
Iekļautie piederumi - Tamburīns kastanetes
Izmēri - Bišu kratītājs: 17 x 4,5 x 15 cm Lapes tamburīns: 11 x 4,5 x 15 cm Bišu kastanetes: 9 x 6 x 15 cm
izmērs augstums - 290 mm
izmērs platums - 225 mm
izmērs svars - 480 g
Kategorija - Šakne/Bērns/mazākajiem/Rauj un kož zobiņi
Krāsa - Dzeltenais
Krāsa - Sarkanais
Krāsa - Zilais
Minimālais vecums - od 6 mēneši
nosaukums - Mūzikas instrumentu 3 gab. komplekts
Nosaukums - Skip Hop Instrumenty Explore & More
ProducerCode - 303253
ražotājs - Skip Hop
Ražotājs - Skip Hop
ShortDescription -
vendpn -
Description - EXPLORE & MORE instrument set EXPLORE & MORE is a collection of educational toys designed with the needs of little ones in mind. Colourful, contrasting, soft or hard, they can be grabbed, pulled, turned and bitten safely. EXPLORE & MORE intrigue and capture the attention of toddlers, providing them with rich sensory stimulation. There they are - three classic instruments that are practically everything a little musician needs to squeak into their first garage band! Designed to suit little hands, sensitive souls and an innate flair for music, SKIP HOP's animal instruments will introduce you to the wonderful world of music. The set consists of Bee the shaker-string, Bee the castanets and Liska the tambourine - timeless instruments with a beautiful sound and enormous musical potential. This is a set of real musical instruments, designed with the youngest children in mind Makes music, develops motor coordination, sense of rhythm, inspires imagination, teaches creativity, patience and perseverance, and helps to express emotions Consists of three instruments - a shaker-string, a castanet and a tambourine Easy to grasp and hold in the hand The instruments impress with their quality of workmanship and great attention to detail Free from harmful BPA, phthalates and PVC Can be combined with other accessories and toys from the SKIP HOP EXPLORE & MORE range They will make a beautiful gift for a little music lover
Battery-powered product - no
Other features -
Part number - 303253
dimension depth - 85 mm
Gender - Girls
Gender - Boys
ean - 879674022843
Eans - 0879674022843
guarantee - 24
guarantee_type - normal
Accessories included - Shaker Tambourine Castanets
Dimensions - Bee shaker: 17 x 4.5 x 15 cm Fox tambourine: 11 x 4.5 x 15 cm Bee castanets: 9 x 6 x 15 cm
dimension height - 290 mm
dimension width - 225 mm
dimension weight - 480 g
Category - Root/Child/For the youngest/Rattles and teethers
Color - Yellow
Color - Red
Color - Blue
Minimum age - od 6 months
name - Musical Instrument 3 piece Set
Name - Skip Hop Instrumenty Explore & More
ProducerCode - 303253
producer - Skip Hop
Producer - Skip Hop
ShortDescription -
vendpn -
29,10 €
Skip Hop Instrumenty Explore & More
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas