Canon SELPHY SQUARE QX10 PINK IN

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 511657 Preces kods: 4109C003
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
174,47 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 25.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 25.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 25.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 25.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 25.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 23.04.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Selphy kvadrātveida fotopapīrs
Atbalstītais papīrs - Papīra veidi - Selphy kvadrātveida fotopapīrs
Atbalstītais papīrs - Piemērota matrica - Canon krāsu tinte XS-20L
Atbalstītais papīrs - Piemērots fotomateriāls - Canon krāsu tinte XS-20L
Atbalstītie papīra veidi - Papīra veidi - Selphy Square fotopacēlājs
Atbalstītie papīra veidi - Piemērots attēla materiāls - Canon krāsu tinte XS-20L
augstums - 12
BrandPartCode - 4109C003
Bruto svars - 0.722 kg
category_en - Printeri un piederumi
category_et - Printeri un piederumi
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Printeri un piederumi
description_et - Jūsu portatīvais portatīvais printeris Kompaktais un ērtais Selphy Square QX10 ir ideāli piemērots jūsu dzīvei. Dalieties ar citiem ar savu aizraušanos - skaistas, augstvērtīgas izdrukas Drukājiet 68 × 68 mm (2,7 × 2,7 collas) krāsu un detaļām bagātus attēlus tieši no viedtālruņa un izbaudiet augstas kvalitātes sublimāciju, lai iegūtu spilgtas krāsas, kas saglabājas līdz pat 100 gadiem. Augstas kvalitātes izdrukas ar bagātīgām detaļām un spilgtām krāsām Saglabājiet savas svarīgās atmiņas augstas kvalitātes izdrukās ar bagātīgām krāsām un detaļām un pievienojiet tās albumiem, tāfelēm vai jebkur citur. Tās kalpo līdz pat 100 gadiem. Vienmēr gatavs Pateicoties Wi-Fi savienojamībai, Selphy Square QX10 fotoprinteri var izmantot jebkurā vietā un jebkurā laikā. Lai vienmēr būtu gatavs izveidot skaistus īpašu mirkļu izdrukas. Drukājiet 2,7 × 2,7 collas attēlus uz jauna papīra Selphy Square QX10 drukā lielus 68 × 68 cm (2,7 × 2,7 collas) attēlus, izmantojot augstas kvalitātes papīru ar brīvo malu svarīgu piezīmju pievienošanai. Savienojums ar Selphy Photo Layout lietotni Drukājiet, izmantojot Canon bezmaksas Selphy Photo Layout lietotni, kurā varat iepriekš apstrādāt fotoattēlus, izmantojot zīmogus, filtrus, apmales, tekstu, attēlus un apgriešanas iespējas. Pieejamas četras krāsas Izvēlieties savam stilam un gaumei atbilstošu krāsu un paņemiet Selphy Square QX10, lai drukātu, atrodoties ceļā. Tintes un papīra komplekti Selphy tintes un papīra komplektos ir tieši tik daudz tintes un papīra, cik nepieciešams, lai izdrukātu vajadzīgo skaitu fotogrāfiju. Tādējādi abus var nomainīt vienā vienkāršā solī.
description_lv - Jūsu mobilais kvadrātveida printeris Kompakts, ērts un augstas kvalitātes Selphy Square QX10, kas ir radīts, lai lieliski iekļautos jūsu dzīvē. Bagātīgi, spilgti, arhīva kvalitātes attēli Saglabājiet savas atmiņas kā kvalitatīvus, krāsu un detaļu pilnus izdrukas albumiem, piezīmju dēļiem vai jebkur citur, kur vēlaties saglabāt mirkli kā dārgumu. Tās kalpos līdz pat 100 gadiem. Gatavs jebkurā laikā un vietā Izmantojiet Selphy Square QX10 jebkurā vietā, pateicoties Wi-Fi savienojamībai, un esiet gatavs izveidot patiesi skaistas savu īpašo atmiņu izdrukas vienā mirklī. Izveidojiet 2,7x2,7 collas izdrukas no pavisam jauna papīra Selphy Square QX10 izdrukā lielākus un labākus 68 x 68 mm (2,7x2,7 collas) attēlus uz augstas kvalitātes papīra ar apdruku ar parakstiem, lai iegūtu īpašu izskatu, ko jūs novērtēsiet. Savienojums ar SELPHY Photo Layout lietotni Drukājiet, izmantojot Canon bezmaksas Selphy Photo Layout lietotni, un izbaudiet radošu iespieddarbu papildināšanu, piemēram, ar zīmogiem, filtriem, apmalēm, tekstu, pārklājumiem un izkārtojumiem. Pieejams ceļojumā - četrās foršās krāsās Izvēlieties sev tīkamāko krāsu, kas atbilst jūsu stilam un gaumei, un paņemiet Selphy Square QX10 līdzi, lai drukātu ceļojumā. Tintes un papīra komplekti Selphy tintes un papīra komplektos ir tieši tik daudz tintes un papīra, cik daudz fotogrāfiju vēlaties izdrukāt, tāpēc varat nomainīt abus ar vienu vienkāršu darbību.
description_lv - Jūsu mobilais printeris ar kvadrātveida stilu Kompaktais un ērtais augstās kvalitātes SELPHY SQUARE QX10 — izstrādāts, lai lieliski iederētos jūsu dzīvē. Krāsaini un koši attēli, gatavi glabāšanai arhīvā Saglabājiet savas atmiņas kā kvalitatīvas izdrukas ar bagātīgām krāsām un detaļām, lai vēlāk varētu tās ievietot albumos, piespraust pie sienas vai jebkur citur, kur vēlaties saglabāt šo svarīgo atmiņu. Tās izturēs līdz pat 100 gadu garumā. Gatavs vienmēr un visur Wi-Fi savienojamība ļauj izmantot SELPHY SQUARE QX10 visur. Esiet gatavi izdrukāt brīnišķīgas savu īpašo atmiņu fotogrāfijas vienā mirklī. Izveidojiet 2,7 x 2,7 collu izdrukas uz pavisam jauna veida papīra SELPHY SQUARE QX10 drukā vēl lielākus un labākus 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 collu) attēlus uz kvalitatīva papīra; attēliem ir mala, uz kuras var rakstīt piezīmes. Jums noteikti patiks šis īpašais akcents. Pievienojieties lietotnei SELPHY Photo Layout Drukājiet, izmantojot Canon bezmaksas lietotni SELPHY Photo Layout, un pievienojiet savām izdrukām radošus elementus: zīmogus, filtrus, apmales, tekstu, pārklājumus un izkārtojuma veidus. Gatavs darbam — četrās lieliskās krāsās Izvēlieties krāsu, kas jums vislabāk patīk, kas atbilst jūsu stilam un gaumei, un ņemiet SELPHY SQUARE QX10 līdzi, lai veidotu izdrukas jebkurā vietā. Tintes un papīra komplekti SELPHY tintes un papīra komplektos ir optimāls tintes un papīra daudzums, kas nepieciešams noteikta fotogrāfiju skaita ieguvei, tāpēc abus šos komplektus varat nomainīt, veicot vienu vienkāršu darbību.
description_ru -
description_short_en - Portatīvais fotoprinteris Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedierīces 68 × 68 mm fotoattēlu Krāsu sublimācijas drukāšana Bezvadu savienojums ar viedierīci
description_short_et - Portatīvais fotoprinteris Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedierīces 68 × 68 mm fotoattēlu sublimācijas drukāšana Bezvadu savienojums ar viedierīci.
description_short_lv - Portatīvais fotoprinterisFoto druka un rediģēšana tieši no viedierīces68 × 68 mm izmēra fotogrāfijasKrāsu sublimācijas drukaIzveido bezvadu savienojumu ar viedierīci
description_short_ru - Portatīvais fotoprinteris Drukājiet un noformējiet fotoattēlus tieši no viedierīces Fotogrāfijas 68 × 68 mm Sublimācijas drukāšana Savienojas ar viedierīcēm bezvadu režīmā.
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Svars (g) - 445
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Nē
Drukāšana - drukāšana bez malām - Jā
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (krāsaina, normāla) - 43 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 287 x 287 DPI
Drukāšana > Drukāšanas izšķirtspēja (melna, normāla kvalitāte) - 287 x 287 DPI
dziļums - 15
EAN - 4549292158076
EANCode - 4549292158076
Eans - 4549292158076
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Enerģija - barošanas avots - Akumulators
feature_group_et - Printerid
feature_group_ln - Printeri
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Printeri
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Zilā, dzeltenā, purpura un dzeltenā krāsā
Funkcijas - Iebūvēts displejs - Nē
Funkcijas - Krāsu dziļums - 24 bit
Funkcijas - pozicionēšana tirgū - Māja un birojs
Funkcijas - Produkta krāsa - Rozā
Funkcijas > Multivides veids - Krāsu tintes / uzlīmju komplekts XS-20L
Funkcijas > Produkta krāsa - Rozā
Funkcijas > Produkta tips - Foto printeris
Garantija - 12
GarantijaInformācija -
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Tintes foto printeris
GTIN - 4549292158076
HST NUMERIS - 4109C003
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 20 lapas
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1200 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 220 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 120 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 150 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 80 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 44.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 55 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.28 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00144 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
IZSTRĀDĒTĀJS - CANON
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 62 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 3 W
Kategorija - Foto printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kods - 4109C003
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Konstrukcija - svars (g) - 445
Konstrukcija - svars (g) - 445
Konstrukcija - svars (g) - 445
LongDesc - Drukājiet savas dārgās atmiņas ar kompakto, ērto un augstas kvalitātes SELPHY SQUARE QX10, kas ir izstrādāta tā, lai iekļautos jūsu dzīvē bez vadiem, kabeļiem un satraukuma. Tikai drukāšana ar prieku. Īpaši izstrādātā apmale ļauj arī uzrakstīt uzrakstus vai piezīmes, kas papildina fotoattēlu. Izmantojot SELPHY SQUARE QX10, varat izveidot skaistas izdrukas ar visām savām īpašajām atmiņām, izmantojot Canon bezmaksas SELPHY Photo Layout lietotni¹, pievienojot izdrukām radošus elementus, piemēram, zīmogus, filtrus, apmales, tekstu, pārklājumus un izkārtojumus. SELPHY Square QX10 komplektā ietilpst arī Canon XS-20L kvadrātveida fotopapīra iepakojums, kas ir ūdensizturīgs uzlīmju papīrs, kas ļauj uzlīpēt momentuzņēmumus uz sienām, klēpjdatoriem vai blociņiem.
LongProductName - SELPHY SQUARE QX10 portatīvais krāsu bezvadu foto printeris, rozā krāsā
LongSummaryDescription - Canon SELPHY SQUARE QX10 portatīvais krāsu bezvadu foto printeris, rozā krāsā. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: 287 x 287 DPI, drukāšana bez malām. Wi-Fi. Produkta krāsa: Krāsa: rozā
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433210
name_et - Canon fotoprinteris Selphy Square QX10, roosa
Nosaukums - Canon Selphy SQUARE QX10 krāsu termiskais fotoprinteris Wi-Fi rozā krāsā
Nosaukums - Canon SELPHY SQUARE QX10 portatīvais krāsu bezvadu foto printeris, rozā krāsā
Nosaukums - Canon SELPHY SQUARE QX10 rozā krāsā
nosaukums_lv - Canon fotoprinteris Selphy Square QX10, rozā
nosaukums_lv - Canon fotoprinteris Selphy Square QX10, rozā krāsā
nosaukums_ru - Canon Selphy Square QX10 fotoprinteris, rozā krāsā
PANTS1 - SELPHY SQUARE QX10 ROZĀ
PANTS2 - IN
Papīra apstrāde - Foto uzlīmes - Jā
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Fotopapīrs
Papīra atbalsts - momentlentes tips - Canon krāsu tinte XS-20L
Papīra atbalsts - Papīra veidi - Selphy kvadrātveida fotopapīrs
platums - 8
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Sublimācijas krāsošana
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 43 sek.
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - Foto: 43 s
Printera specifikācijas - Drukāšanas ātrums - Foto: 43 s
Printera tehniskie dati - Drukāšanas ātrums - Foto: 43 c
ProducerCode - 4109C003
Produkta nosaukums - SELPHY SQUARE QX10 portatīvais krāsu bezvadu foto printeris, rozā krāsā
Programmatūra - iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - Instalētās programmas - SELPHY fotoattēlu izkārtojums
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Android
Programmatūra - savietojamas operētājsistēmas - Apple iOS
Ražotāja produkta nosaukums - Selphy SQUARE QX10
Ražotāja produktu grupa - SQUARE
ražotāja_kods - 4109C003
Ražotājs - Canon
Saite - https://www.canon-europe.com/printers/selphy-qx10/specifications/
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB savienotājs - Micro-USB B tipa
Savienojumi un saskarnes > Interfeiss - USB, Wi-Fi
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon SELPHY SQUARE QX10 portatīvais krāsainais bezvadu foto printeris, rozā krāsā, sublimācija ar krāsu, 287 x 287 DPI, drukāšana bez malām, Wi-Fi, rozā krāsā
Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - Android, iOS
Starling - N
Stck_Kart - 9
Stck_Pal - 0
Svars un izmēri - Augstums - 31 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 143.3 mm
Svars un izmēri - Platums - 102.2 mm
Svars un izmēri - Svars - 445 g
svītrkods - 4549292158076
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Dye-sublimācijas termālās pārneses drukas sistēma
Tehniskā informācija > Garantija - 12 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.447 kg
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīkls - Bluetooth - Nē
Tīkls - Ethernet LAN - Nē
Tīkls - Wi-Fi - Jā
URL - https://store.canon.co.uk/4109C003/
Veiktspēja > Drukāšana - Krāsa
Veiktspēja > Drukāšanas tehnoloģija - Thermal
Veiktspēja > Dubultās funkcijas - Nē
Zīmols - Canon
zīmols - Canon
Atbalstītais papīrs - Papīra tipi - Selphy Square photo paper
Поддерживаемая бумага - Типы бумаги - Selphy Square фотобумага
Поддерживаемая бумага - Подходящий матриал - Canon Color Ink XS-20L
Atbalstītais papīrs - Piemērots fotomateriāls - Canon Color Ink XS-20L
Toetatud paberitüübid - Paberitüübid - Selphy Square fotopaber
Toetatud paberitüübid - Sobiv pildimaterjal - Canon Color Ink XS-20L
height - 12
BrandPartCode - 4109C003
Gross weight - 0.722 kg
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
description_et - Sinu kandiline kaasaskantav printer
Kompaktne ja mugav kvaliteetne Selphy Square QX10 sobitub ideaalselt Sinu ellu. Jaga oma kirge ka teistega – ilusad ja väärtuslikud väljatrükid
Prindi värvi- ja detailirohkeid 68 × 68 mm (2,7 × 2,7 tolli) pilte otse oma nutitelefonist ning naudi kvaliteetset värvisublimatsiooni, mis tagab erksad ja kuni 100 aastat püsivad värvid. Detailirohked ja erksavärvilised kvaliteetsed väljatrükid
Säilita oma olulisi mälestusi värvi- ja detailirohketel kvaliteetsetel väljatrükkidel ning lisa neid albumitesse, tahvlitele või kuhu iganes mujale. Need kestavad kuni 100 aastat. Alati valmis
Tänu Wi-Fi ühenduvusele saab Selphy Square QX10 fotoprinterit kasutada igal pool ja igal ajal. Nii oled alati valmis, et luua oma erilistest hetkedest ilusaid väljatrükke. Prindi uuele paberile 2,7 × 2,7 tolliseid väljatrükke
Selphy Square QX10 prindib suuri 68 × 68 cm (2,7 × 2,7 tolli) pilte, kasutades selleks kvaliteetset paberit, millel on ka vaba ääris, kuhu saad olulisi märkmeid lisada. Ühenda rakendusega Selphy Photo Layout
Prindi läbi Canoni tasuta rakenduse Selphy Photo Layout, kus saad oma fotosid eelnevalt töödelda, kasutades selleks templeid, filtreid, ääriseid, teksti, pilte ja küljenduse võimalusi. Saadaval neljas värvitoonis
Vali värv, mis vastab Sinu stiilile ja maitsele, ning haara Selphy Square QX10 kaasa, et printida ka liikvel olles. Tindi- ja paberikomplektid
Selphy tindi- ja paberikomplektid sisaldavad just nii palju tinti ja paberit, nagu on vaja soovitud hulga fotode printimiseks. Nii saad mõlemad ühe lihtsa sammu abil välja vahetada.
description_en - Your mobile printer in square style
Compact, convenient and high-quality Selphy Square QX10, designed to fit into your life perfectly. Rich, vibrant, archival quality images
Preserve your memories as quality prints full of colour and detail for scrapbooks, pinboards, or anywhere you want to treasure a moment. They will last up to 100 years. Ready whenever and wherever you are
Use the Selphy Square QX10 anywhere, thanks to Wi-Fi connectivity, and be ready to create really beautiful prints of your special memories at a moment’s notice. Create 2.7x2.7in prints from a brand-new paper
The Selphy Square QX10 prints bigger and better 68 x 68 mm (2.7x2.7 in) images onto high-quality paper with a captionable border for a special look you’ll treasure. Connect to the SELPHY Photo Layout app
Print via Canon’s free Selphy Photo Layout app and enjoy adding creative touches to your prints such as stamps, filters, borders, text, overlays and layouts. Available to go – in four cool colours
Choose the colour you love the most to match your style and taste and take the Selphy Square QX10 with you to print on the move. Ink & Paper Sets
Selphy ink and paper sets come with just the right amount of ink and paper for the number of photos you want to produce, so you can replace both in one easy step.
description_lv - Jūsu mobilais printeris ar kvadrātveida stilu
Kompaktais un ērtais augstās kvalitātes SELPHY SQUARE QX10 — izstrādāts, lai lieliski iederētos jūsu dzīvē. Krāsaini un koši attēli, gatavi glabāšanai arhīvā Saglabājiet savas atmiņas kā kvalitatīvas izdrukas ar bagātīgām krāsām un detaļām, lai vēlāk varētu tās ievietot albumos, piespraust pie sienas vai jebkur citur, kur vēlaties saglabāt šo svarīgo atmiņu. Tās izturēs līdz pat 100 gadu garumā. Gatavs vienmēr un visur
Wi-Fi savienojamība ļauj izmantot SELPHY SQUARE QX10 visur. Esiet gatavi izdrukāt brīnišķīgas savu īpašo atmiņu fotogrāfijas vienā mirklī. Izveidojiet 2,7 x 2,7 collu izdrukas uz pavisam jauna veida papīra SELPHY SQUARE QX10 drukā vēl lielākus un labākus 68 x 68 mm (2,7 x 2,7 collu) attēlus uz kvalitatīva papīra; attēliem ir mala, uz kuras var rakstīt piezīmes. Jums noteikti patiks šis īpašais akcents. Pievienojieties lietotnei SELPHY Photo Layout
Drukājiet, izmantojot Canon bezmaksas lietotni SELPHY Photo Layout, un pievienojiet savām izdrukām radošus elementus: zīmogus, filtrus, apmales, tekstu, pārklājumus un izkārtojuma veidus. Gatavs darbam — četrās lieliskās krāsās
Izvēlieties krāsu, kas jums vislabāk patīk, kas atbilst jūsu stilam un gaumei, un ņemiet SELPHY SQUARE QX10 līdzi, lai veidotu izdrukas jebkurā vietā. Tintes un papīra komplekti
SELPHY tintes un papīra komplektos ir optimāls tintes un papīra daudzums, kas nepieciešams noteikta fotogrāfiju skaita ieguvei, tāpēc abus šos komplektus varat nomainīt, veicot vienu vienkāršu darbību.
description_ru -
description_short_en - Portable photo printer Print and design photos directly from your smart device 68 × 68 mm photos Color sublimation printing Connects wirelessly to a smart device
description_short_et - Kaasaskantav fotoprinter Prindi ja kujunda fotod otse nutiseadmest 68 × 68 mm fotod Värvisublimatsioonitehnikas printimine Ühendub juhtmevabalt nutiseadmega
description_short_lv - Portatīvais fotoprinterisFoto druka un rediģēšana tieši no viedierīces68 × 68 mm izmēra fotogrāfijasKrāsu sublimācijas drukaIzveido bezvadu savienojumu ar viedierīci
description_short_ru - Портативный фотопринтер Распечатывайте и оформляйте фотографии прямо из смарт-устройства Фотографии 68 × 68 мм Печать в технике сублимации Подключается к смарт-устройствам без проводов
Design - Color - Pink
Disain - Värvus - Roosa
Дизайн - Цвет - Розовый
Dizains - Krāsa - Rozā
Dizains - Svars (g) - 445
Printing - Duplex printing - No
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Time to first page (colour, normal) - 43 s
Printing - Maximum resolution - 287 x 287 DPI
Printing > Print resolution (black, normal quality) - 287 x 287 DPI
depth - 15
EAN - 4549292158076
EANCode - 4549292158076
Eans - 4549292158076
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Power - Power source - Battery
feature_group_et - Printerid
feature_group_en - Printers
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Features - Printing colours - Cyan, Magenta, Yellow
Features - Built-in display - No
Features - Colour depth - 24 bit
Features - Market positioning - Home & office
Features - Product colour - Pink
Features > Media type - Color Ink / Label Set XS-20L
Features > Colour of product - Pink
Features > Product type - Photo Printer
Warranty - 12
WarrantyInfo -
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet Photo Printer
GTIN - 4549292158076
HSTNUMMER - 4109C003
Input & output capacity - Total input capacity - 20 sheets
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Battery
Package features > Palette Qty - 1200 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 220 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 120 mm
Package features > Gross depth (mm) - 150 mm
Package features > Gross width (mm) - 80 mm
Package features > PET - 44.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 55 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.28 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00144 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
HERSTELLER - CANON
Power - Power consumption (printing) - 62 W
Power - Power consumption (standby) - 3 W
Category - Photo Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Code - 4109C003
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Design - Weight (g) - 445
Disain - Kaal (g) - 445
Дизайн - Вес (г) - 445
LongDesc - Print your precious memories on the compact, convenient and high-quality SELPHY SQUARE QX10, designed to fit into your life with no leads, no cables, no fuss. Just printing with pleasure. The specially designed border also enables you to write captions or notes to accompany your photo. With the SELPHY SQUARE QX10 you can create beautiful prints of all your special memories via Canon’s free SELPHY Photo Layout app¹, adding creative touches to your prints such as stamps, filters, borders, text, overlays and layouts. Also included with the SELPHY Square QX10 is a pack of Canon XS-20L Square Photo Paper, a type of water-resistant sticker paper that lets you stick your snaps to walls, laptops or notepads.
LongProductName - SELPHY SQUARE QX10 Portable Colour Photo Wireless Printer, Pink
LongSummaryDescription - Canon SELPHY SQUARE QX10 Portable Colour Photo Wireless Printer, Pink. Print technology: Dye-sublimation, Maximum resolution: 287 x 287 DPI, Borderless printing. Wi-Fi. Product colour: Pink
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
name_et - Canon fotoprinter Selphy Square QX10, roosa
Name - Canon Selphy SQUARE QX10 Colour Thermal Photo Printer Wi-Fi Pink
Title - Canon SELPHY SQUARE QX10 Portable Colour Photo Wireless Printer, Pink
Name - Canon SELPHY SQUARE QX10 różowa
name_lv - Canon fotoprinteris Selphy Square QX10, rozā
name_en - Canon photo printer Selphy Square QX10, pink
name_ru - Canon фотопринтер Selphy Square QX10, розовый
ARTIKEL1 - SELPHY SQUARE QX10 PINK
ARTIKEL2 - IN
Paper handling - Photo stickers - Yes
Paper handling - Paper tray media types - Photo paper
Paper support - Instant film type - Canon Color Ink XS-20L
Paper support - Paper types - Selphy Square photo paper
width - 8
Printing - Print technology - Dye-sublimation
Printera specifikācijas - Drukas ātrums - Foto: 43 sek.
Printer specifications - Print speed - Photo: 43 s
Printeri tehnilised andmed - Printimiskiirus - Foto: 43 s
Технические данные принтера - Скорость печати - Фото: 43 с
ProducerCode - 4109C003
ProductName - SELPHY SQUARE QX10 Portable Colour Photo Wireless Printer, Pink
Software - Preinstalled software - SELPHY Photo Layout
Tarkvara - Eelpaigaldatud tarkvara - SELPHY Photo Layout
Programmatūra - Iepriekš instalēta programmatūra - SELPHY Photo Layout
Программное обеспечение - Установленные программы - SELPHY Photo Layout
Software - Suitable operating systems - Android
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Android
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Android
Software - Suitable operating systems - Apple iOS
Tarkvara - Sobivad operatsioonisüsteemid - Apple iOS
Programmatūra - Piemērotas operētājsistēmas - Apple iOS
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Android
Программное обеспечение - Совместимые оп-системы - Apple iOS
Producer product name - Selphy SQUARE QX10
Producer product family - SQUARE
manufacturer_code - 4109C003
Producer - Canon
Link - https://www.canon-europe.com/printers/selphy-qx10/specifications/
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces - USB connector - Micro-USB Type-B
Ports & interfaces > Interface - USB, Wi-Fi
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon SELPHY SQUARE QX10 Portable Colour Photo Wireless Printer, Pink, Dye-sublimation, 287 x 287 DPI, Borderless printing, Wi-Fi, Pink
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
Storno - N
Stck_Kart - 9
Stck_Pal - 0
Weight & dimensions - Height - 31 mm
Weight & dimensions - Depth - 143.3 mm
Weight & dimensions - Width - 102.2 mm
Weight & dimensions - Weight - 445 g
barcode - 4549292158076
Technical details > Other features - Dye-sublimation thermal transfer printing system
Technical details > Warranty - 12 month(s)
Technical details > Net weight - 0.447 kg
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Bluetooth - No
Network - Ethernet LAN - No
Network - Wi-Fi - Yes
URL - https://store.canon.co.uk/4109C003/
Performance > Printing - Colour
Performance > Print technology - Thermal
Performance > Duplex functions - No
Brand - Canon
brand - Canon
174,47 €
Canon SELPHY SQUARE QX10 PINK IN
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas