Baseus BA04 USB 2.0 Bluetooth 5.0 with EDR / A2D / BLE Support Mini Adapter Dongle Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 906797 Preces kods: BA04
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
15,90 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 14.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 14.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 14.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 10.05.2024 pēc 15:00
Papildus specifikācija
Apraksts - Tips: Bluetooth adapteris, Pieslēgšanas veids: USB, WiFi protokoli: Nav, Ātrums: Nav norādīts, Šifrēšanas tipi: Nav, Garantija: 2 gadi
category_en - Datori un komponenti > Tīkla produkti > Bluetooth adapteri
category_lv - Datortehnika > Tīkla produkti > Bluetooth adapteri
category_ru - Datortehnika > Tīkla produkti > Bluetooth adapteri
description_lv - Baseus BA04 Bluetooth adapteris Ērti izmantojiet bezvadu ierīces. Baseus BA04 adapteris atbalsta ātru un stabilu Bluetooth 5.1 savienojumu, un tā diapazons ir līdz 20 m. Tas izceļas ar plašu savietojamību - ar to var pieslēgt skaļruņus, tastatūras, spēļu paliktņus un daudzas citas ierīces. Kopumā, izmantojot to, jūs varat savienot līdz pat 7 ierīcēm vienlaicīgi! Uzticams bezvadu savienojums Atvadieties no savienojuma problēmām. Adapteris atbalsta Bluetooth 5.1, tāpēc tas var nodrošināt ātru un stabilu bezvadu pārraidi. Aizķeršanās un kavēšanās ir pagātne! Ierīce ir arī savietojama ar Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 un 5.0. Tā ir arī aprīkota ar uzlabotu signālu - ar līdz pat 20 m diapazonu varat baudīt uzticamu savienojumu gandrīz jebkurā vietā mājā. Daudzas iespējas Adapteris ir saderīgs ar dažādām ierīcēm - tas jums noderēs gan darbā, gan spēlējot spēles. Tas ļauj savienot bezvadu peli vai tastatūru, spēļu kontrolieri, skaļruņus un austiņas ar datoru. Vai arī izmantojiet to, lai pārsūtītu failus starp viedtālruni un klēpjdatoru, izmantojot Bluetooth. Piezīme: iPhone ļauj pārsūtīt audio, izmantojot adapteri, bet neļauj pārsūtīt datus. Atbalsta līdz 7 ierīcēm vienlaicīgi Uzlabojiet savu darba procesu. Adapteris ļauj savienot datoru ar līdz pat 7 ierīcēm vienlaikus, piemēram, skaļruni, paliktni, tastatūru, peli, austiņām, printeri un viedtālruni. Tātad jums ir nepieciešams atvēlēt tikai vienu USB portu, lai izveidotu savienojumu ar vairākām ierīcēm! Turklāt izstrādājums atceras reiz konfigurētās ierīces, lai vēlāk automātiski savienotu ar tām pāri, tādējādi ietaupot jūsu laiku. Plug & Play Lietojat klēpjdatoru vai datoru, kurā darbojas Windows 8.1, 10 vai 11? Mums ir labas ziņas jums! Jums nav jātērē laiks, lai instalētu draiverus un sarežģīti konfigurētu adapteri. Izmantojot plug & play sistēmu, viss, kas jums jādara, ir tikai jāpievieno adapteris datorā. Turklāt iebūvētais indikators, kas iedegas zilā krāsā, sniegs jums informāciju par ierīces stāvokli. Zīmols Baseus Nosaukums Bezvadu adapteris BA04 Modelis ZJBA000001 Krāsa Melna Interfeiss USB Materiāls Alumīnija sakausējums + ABS Bluetooth versija 5.1 ar atpakaļejošu savietojamību Mikroshēma BR8651 Darbības rādiuss Līdz 20 m Saderīgie protokoli A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID utt.
description_lv - Bluetooth adapteris Baseus BA04 Ērti izmantojiet bezvadu ierīces. Baseus BA04 adapteris atbalsta ātru un stabilu Bluetooth 5.1 savienojumu, un tā darbības rādiuss ir līdz 20 metriem. Tas izceļas ar plašu savietojamību - tas ļauj savienot skaļruņus, tastatūras, spēļu pults un daudzas citas ierīces. Kopumā varat to izmantot, lai vienlaikus savienotu līdz pat 7 ierīcēm! Uzticams bezvadu savienojums Ardievu savienojuma problēmas. Adapteris atbalsta Bluetooth 5.1, tāpēc tas var nodrošināt ātru un stabilu bezvadu pārraidi. Stostīšanās un kavēšanās ir pagātne! Ierīce ir arī atpakaļ saderīga ar Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 un 5.0. Tam ir arī uzlabots signāls - ar darbības rādiusu līdz 20 m, jūs varat baudīt uzticamu savienojumu gandrīz jebkurā mājā. Daudz iespēju Adapteris ir savietojams ar plašu ierīču klāstu – noderēs gan darbā, gan spēlēs. Tas ļauj datoram pievienot bezvadu peli vai tastatūru, spēļu kontrolieri, skaļruņus un austiņas. Vai arī izmantojiet to failu pārsūtīšanai starp viedtālruni un klēpjdatoru, izmantojot Bluetooth. Piezīme. iPhone ļauj pārsūtīt audio, izmantojot adapteri, bet neatbalsta datu pārsūtīšanu. Vienlaicīgi atbalsta līdz 7 ierīcēm Uzlabojiet savu darbplūsmu. Adapteris ļauj vienlaikus savienot datoru ar 7 ierīcēm, piemēram, skaļruni, planšetdatoru, tastatūru, peli, austiņām, printeri un viedtālruni. Tādā veidā jums ir nepieciešams tikai viens USB ports, lai izveidotu savienojumu ar vairākām ierīcēm! Turklāt produkts atceras reiz konfigurētas ierīces, lai nākotnē ar tām varētu automātiski savienot pārī, tādējādi ietaupot jūsu laiku. Pievienojiet pastiprinātāju; Spēlēt Vai izmantojat klēpjdatoru vai datoru, kurā darbojas operētājsistēma Windows 8.1, 10 vai 11? Mums ir labas ziņas jums! Jums nav jātērē laiks draiveru instalēšanai un sarežģītai adaptera konfigurācijai. Ar pastiprinātāja spraudni; spēlēt, viss, kas jums jādara, ir savienot to ar datoru. Turklāt iebūvētais indikators, kas iedegas zilā krāsā, sniegs informāciju par ierīces statusu. Zīmols Baseus Vārds Bezvadu adapteris BA04 Modelis ZJBA000001 Krāsa Melns Interfeiss USB Materiāls Alumīnija sakausējums + ABS Bluetooth versija 5.1 saderīgs ar atpakaļejošu datumu Mikroshēma BR8651 Diapazons Līdz 20 m Saderīgi protokoli A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID utt. d.
description_ru - Baseus BA04 Bluetooth adapteris Ērti izmantojiet bezvadu ierīces. Baseus BA04 adapteris atbalsta ātru un stabilu Bluetooth 5.1 savienojumu, un tā darbības rādiuss ir līdz 20 metriem. Tas ir ļoti saderīgs ar skaļruņiem, tastatūrām, gamepadiem un daudzām citām ierīcēm. Vienlaikus var pieslēgt līdz pat 7 ierīcēm! Uzticama bezvadu savienojamība Atvadieties no savienojamības problēmām. Adapteris atbalsta Bluetooth 5.1, tāpēc tas var nodrošināt ātru un stabilu bezvadu pārraidi. Aizķeršanās un kavēšanās ir pagātne! Ierīce ir arī savietojama ar Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 un 5.0. Tam ir arī uzlabots signāls - ar diapazonu līdz 20 metriem varat baudīt uzticamu savienojumu gandrīz jebkurā vietā mājā. Adapteris ir saderīgs ar plašu ierīču klāstu - tas būs noderīgs gan darbā, gan izklaidēs. Pievienojiet datoram bezvadu peli vai tastatūru, spēļu kontrolieri, skaļruņus un austiņas. Vai arī izmantojiet to, lai pārsūtītu failus starp viedtālruni un klēpjdatoru, izmantojot Bluetooth. Piezīme. iPhone ļauj pārsūtīt audio, izmantojot adapteri, bet neatbalsta datu pārsūtīšanu. Atbalsta līdz 7 ierīcēm vienlaicīgi Uzlabojiet savu darba procesu. Adapteris ļauj vienlaikus savienot datoru ar līdz pat 7 ierīcēm, piemēram, skaļruni, planšetdatoru, tastatūru, peli, austiņām, printeri un viedtālruni. Tādējādi jums ir nepieciešams atvēlēt tikai vienu USB portu, lai pieslēgtu vairākas ierīces! Turklāt izstrādājums iegaumē reiz konfigurētās ierīces, lai vēlāk automātiski savienotu ar tām, tādējādi ietaupot jūsu laiku. Savienojiet pastiprinātāju; atskaņojiet Vai izmantojat klēpjdatoru vai datoru, kurā darbojas Windows 8.1, 10 vai 11? Mums ir labas ziņas jums! Jums nebūs jātērē laiks draiveru instalēšanai un sarežģītai adaptera iestatīšanai. Izmantojot plug amp; play, viss, kas jums jādara, ir tikai jāpievieno adapteris datorā. Turklāt iebūvētais indikators, kas iedegas zilā krāsā, sniegs jums informāciju par ierīces stāvokli. Zīmols Baseus Zīmola nosaukums Bezvadu adapteris BA04 Modelis ZJBA000001 Krāsa Melna Interfeiss USB Materiāls Alumīnija sakausējums + ABS Versija Bluetooth 5.1 atpakaļ saderīgs Mikroshēma BR8651 Darbības rādiuss Līdz 20 m Saderīgie protokoli A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID utt.
EAN - 6932172604271
gross_weight - 0.15 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_115367_1.jpg
Kategorija - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Tīkla adapteri / USB uztvērēji
Kods - ZJBA000001
LargeDescHTML -
Modelis - BA04
Nosaukums - Bluetooth adapteris ir Baseus BA04
Ražotājs - Baseus
svars - 0.1 kg
title_lv - Baseus BA04 Bluetooth adapteris 5.1
title_lv - Baseus BA04 Bluetooth adapteris 5.1
title_ru - Baseus BA04 Bluetooth adapteris 5.1
Desc - Tips: Bluetooth adapteris, Pieslēgšanas veids: USB, WiFi protokoli: Nav, Ātrums: Nav norādīts, Šifrēšanas tipi: Nav, Garantija: 2 gadi
category_en - Computers & Components > Network products > Bluetooth adapters
category_lv - Datortehnika > Tīkla produkti > Bluetooth adapteri
category_ru - Datortehnika > Tīkla produkti > Bluetooth adapteri
description_en - Baseus BA04 Bluetooth Adapter
Conveniently use your wireless devices. Baseus BA04 adapter supports fast and stable Bluetooth 5.1 connection and its range is up to 20m. It is distinguished by wide compatibility - it allows you to connect speakers, keyboards, game pads and many other devices. In total, using it you can pair up to 7 devices at the same time!
Reliable wireless connection
Goodbye connection problems. The adapter supports Bluetooth 5.1, so it can provide fast and stable wireless transmission. Stuttering and delays are a thing of the past! The device is also backwards compatible with Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 and 5.0. It also features an enhanced signal - with a range of up to 20m, you can enjoy a reliable connection almost anywhere in the house.
Many possibilities
The adapter is compatible with a wide variety of devices - you'll find it useful whether you're at work or gaming. It allows you to pair a wireless mouse or keyboard, game controller, speakers and headphones with your computer. Or use it to transfer files between your smartphone and laptop over Bluetooth. Note: iPhones allow audio transfer using the adapter, but do not allow data transfer.
Supports up to 7 devices simultaneously
Improve your workflow. The adapter allows you to pair your computer with up to 7 devices simultaneously, such as a speaker, pad, keyboard, mouse, headphones, printer and smartphone. So you only need to dedicate one USB port to connect to multiple devices! What's more, the product remembers once configured devices to pair with them automatically later, saving you time.
Plug & Play
Using a laptop or computer running Windows 8.1, 10 or 11? We have good news for you! You don't have to waste time installing drivers and complicated adapter configuration. With the plug & play system, all you have to do is plug it into your computer. Moreover, the built-in indicator which lights up in blue will provide you with information about the device status. Brand
Baseus Name
Wireless Adapter BA04 Model
ZJBA000001 Color
Black Interface
USB Material
Aluminum alloy + ABS Bluetooth version
5.1 with backward compatibility Chip
BR8651 Range
Up to 20m Compatible protocols
A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID etc.
description_lv - Bluetooth adapteris Baseus BA04
Ērti izmantojiet bezvadu ierīces. Baseus BA04 adapteris atbalsta ātru un stabilu Bluetooth 5.1 savienojumu, un tā darbības rādiuss ir līdz 20 metriem. Tas izceļas ar plašu savietojamību - tas ļauj savienot skaļruņus, tastatūras, spēļu pults un daudzas citas ierīces. Kopumā varat to izmantot, lai vienlaikus savienotu līdz pat 7 ierīcēm!
Uzticams bezvadu savienojums
Ardievu savienojuma problēmas. Adapteris atbalsta Bluetooth 5.1, tāpēc tas var nodrošināt ātru un stabilu bezvadu pārraidi. Stostīšanās un kavēšanās ir pagātne! Ierīce ir arī atpakaļ saderīga ar Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 un 5.0. Tam ir arī uzlabots signāls - ar darbības rādiusu līdz 20 m, jūs varat baudīt uzticamu savienojumu gandrīz jebkurā mājā.
Daudz iespēju
Adapteris ir savietojams ar plašu ierīču klāstu – noderēs gan darbā, gan spēlēs. Tas ļauj datoram pievienot bezvadu peli vai tastatūru, spēļu kontrolieri, skaļruņus un austiņas. Vai arī izmantojiet to failu pārsūtīšanai starp viedtālruni un klēpjdatoru, izmantojot Bluetooth. Piezīme. iPhone ļauj pārsūtīt audio, izmantojot adapteri, bet neatbalsta datu pārsūtīšanu.
Vienlaicīgi atbalsta līdz 7 ierīcēm
Uzlabojiet savu darbplūsmu. Adapteris ļauj vienlaikus savienot datoru ar 7 ierīcēm, piemēram, skaļruni, planšetdatoru, tastatūru, peli, austiņām, printeri un viedtālruni. Tādā veidā jums ir nepieciešams tikai viens USB ports, lai izveidotu savienojumu ar vairākām ierīcēm! Turklāt produkts atceras reiz konfigurētas ierīces, lai nākotnē ar tām varētu automātiski savienot pārī, tādējādi ietaupot jūsu laiku.
Pievienojiet pastiprinātāju; Spēlēt
Vai izmantojat klēpjdatoru vai datoru, kurā darbojas operētājsistēma Windows 8.1, 10 vai 11? Mums ir labas ziņas jums! Jums nav jātērē laiks draiveru instalēšanai un sarežģītai adaptera konfigurācijai. Ar pastiprinātāja spraudni; spēlēt, viss, kas jums jādara, ir savienot to ar datoru. Turklāt iebūvētais indikators, kas iedegas zilā krāsā, sniegs informāciju par ierīces statusu. Zīmols
Baseus Vārds
Bezvadu adapteris BA04 Modelis
ZJBA000001 Krāsa
Melns Interfeiss
USB Materiāls
Alumīnija sakausējums + ABS Bluetooth versija
5.1 saderīgs ar atpakaļejošu datumu Mikroshēma
BR8651 Diapazons
Līdz 20 m Saderīgi protokoli
A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID utt. d.
description_ru - Bluetooth-адаптер Baseus BA04
Удобно пользуйтесь беспроводными устройствами. Адаптер Baseus BA04 поддерживает быстрое и стабильное соединение Bluetooth 5.1, а его радиус действия составляет до 20 метров. Его отличает широкая совместимость – позволяет подключать колонки, клавиатуры, геймпады и многие другие устройства. Всего с его помощью можно одновременно подключить до 7 устройств!
Надежное беспроводное соединение
Прощайте, проблемы со связью. Адаптер поддерживает Bluetooth 5.1, поэтому может обеспечить быструю и стабильную беспроводную передачу. Заикания и задержки остались в прошлом! Устройство также обратно совместимо с Bluetooth 4.0, 4.1, 4.2 и 5.0. Он также имеет улучшенный сигнал — благодаря радиусу действия до 20 м вы можете наслаждаться надежным соединением практически в любой точке дома.
Много возможностей
Адаптер совместим с широким спектром устройств — он пригодится вам как на работе, так и в играх. Он позволяет подключить к компьютеру беспроводную мышь или клавиатуру, игровой контроллер, динамики и наушники. Или используйте его для передачи файлов между смартфоном и ноутбуком через Bluetooth. Примечание. iPhone позволяют передавать аудио с помощью адаптера, но не поддерживают передачу данных.
Поддерживает до 7 устройств одновременно
Улучшите свой рабочий процесс. Адаптер позволяет одновременно соединить ваш компьютер с 7 устройствами, такими как динамик, планшет, клавиатура, мышь, наушники, принтер и смартфон. Таким образом, вам нужно всего лишь выделить один USB-порт для подключения к нескольким устройствам! Более того, продукт запоминает однажды настроенные устройства для автоматического сопряжения с ними в дальнейшем, экономя ваше время.
Подключите усилитель; Играть
Используете ноутбук или компьютер под управлением Windows 8.1, 10 или 11? У нас есть хорошие новости для вас! Вам не придется тратить время на установку драйверов и сложную настройку адаптера. С вилкой усилителя; play, все, что вам нужно сделать, это подключить ее к компьютеру. Кроме того, встроенный индикатор, который загорается синим цветом, предоставит вам информацию о состоянии устройства. Бренд
Басеус Имя
Беспроводной адаптер BA04 Модель
ZJBA000001 Цвет
Черный Интерфейс
USB Материал
Алюминиевый сплав + АБС Версия Bluetooth
5.1 с обратной совместимостью Чип
BR8651 Диапазон
До 20 м Совместимые протоколы
A2DP, H2DP, HSP, AVRCP, HID и т. д.
EAN - 6932172604271
gross_weight - 0.15 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_115367_1.jpg
Category - Tīkla produkti, Gudrā māja :: Tīkla adapteri / USB uztvērēji
Code - ZJBA000001
LargeDescHTML -
Model - BA04
Name - Bluetooth adapteris Baseus BA04
Producer - Baseus
weight - 0.1 kg
title_en - Baseus BA04 Bluetooth Adapter 5.1
title_lv - Baseus BA04 Bluetooth Adapteris 5.1
title_ru - Baseus BA04 Bluetooth Адаптер 5.1
15,90 €
Baseus BA04 USB 2.0 Bluetooth 5.0 with EDR / A2D / BLE Support Mini Adapter Dongle Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas