Apple Lightning M to USB F

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 101149 Preces kods: MD821ZM/A
Noliktavā 8 gab.
Garantija: 3 gadi
48,97 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: USB adapter
  • Savienojums ar datoru: Lightning
Visi parametri
Pielietojums : USB adapter
Savienojums ar datoru : Lightning
Papildus specifikācija
1. kategorija - Apple
2. kategorija - Apple aksesuāri
Apraksts - Apple adapteris no Lightning savienotāja uz MD821ZM / A USB savienotājs Lightning savienotājs uz kameras USB portu ļauj ērti lejupielādēt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras uz Retina vai iPad mini. Turklāt varat visu aplūkot brīnišķīgajā iPad displejā un kopīgot ar ģimeni un draugiem. Kad ievietojat SD karti savā iPad, tajā automātiski tiek atvērta Photos lietotne. No tās varat atlasīt importējamās fotogrāfijas un videoklipus, kurus iPad pēc tam sagrupēs albumos. Sinhronizējot iPad ar datoru PC vai Mac, iPad esošās fotogrāfijas un videoklipi tiek pievienoti datora foto bibliotēkai. Lightning adapteris kameras USB pieslēgvietā atbalsta standarta attēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, un SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4.
category_en - Datori un komponenti > Kabeļi un adapteri > Adapteri un sadalītāji > Lightning multi adapteri
category_en - Kabeļi
category_et - Kabeļi
category_lv - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > Adapteri un sadalītāji > Lightning multi-adapteri
category_lv - Kabeļi
category_ru - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > Adapteri un sadalītāji > Lightning multi-adapteri
category_ru - Kabeļi
Citas funkcijas -
Dati - Kabeļa tips - USB - Lightning
description_et - Rīks, ar ko augšupielādēt fotoattēlus un videoklipus no kameras uz iPad vai iPad mini planšetdatoru ar Lightning savienotāju. Saderīgs ar iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina. Darbojas ar iPhone viedtālruņiem, kuros darbojas iOS 9.2 vai jaunāka versija.
description_lv - Ar Lightning uz USB kameras adapteri ir viegli lejupielādēt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras uz iPad ar Retina displeju vai iPad mini, lai tos varētu aplūkot uz lieliskā iPad displeja un kopīgot ar ģimeni un draugiem. Pēc Lightning USB kameras adaptera pievienošanas iPad automātiski atver Photos lietotni, kas ļauj izvēlēties, kuras fotogrāfijas un videoklipus importēt, un sakārto tos albumos. Sinhronizējot iPad ar datoru PC vai Mac, iPad esošie fotoattēli un videoklipi tiek pievienoti datora foto bibliotēkai. Lightning uz USB kameras adapteris atbalsta standarta fotoattēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4.
description_lv - Izmantojot Lightning to USB Camera Adapter, ir viegli lejupielādēt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras savā iPad ar Retina displeju vai iPad mini, lai jūs varētu tos skatīt krāšņajā iPad displejā un kopīgot tos ar ģimeni un draugiem. Kad esat pievienojis Lightning to USB kameras adapteri, jūsu iPad automātiski atver lietotni Fotoattēli, kas ļauj izvēlēties, kurus fotoattēlus un videoklipus importēt, un pēc tam sakārtot tos albumos. Sinhronizējot iPad ar datoru vai Mac, jūsu iPad esošie fotoattēli un videoklipi tiek pievienoti datora fotoattēlu bibliotēkai. Lightning to USB kameras adapteris atbalsta standarta fotoattēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4.
description_lv - Spilgta lejupielāde Izmantojot šo lielisko USB un Lightning adapteri kamerai, nav vienkāršāk pārsūtīt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras uz iPad vai iPad mini, lai tos aplūkotu satriecošajā iPad displejā un kopīgotu ar draugiem un ģimeni. Organizēts Pēc adaptera pievienošanas iPad automātiski atvērs Photos lietotni, lai jūs varētu izvēlēties, kurus failus importēt. Pēc tam tā tos sakārto albumos, un, sinhronizējot iPad ar Mac vai PC, tajā esošās fotogrāfijas un videoklipi tiek pievienoti datorā esošajai foto bibliotēkai. Pasakains failu atbalsts Apple Lightning uz USB adapteris atbalsta standarta fotoattēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4. Izbaudiet tūlītēju, apmierinošu un ātru fotoattēlu un video pārsūtīšanu starp digitālo kameru un iPad, izmantojot Apple Lighting to USB Camera Adapter. Saderīgs ar: iPad 4. paaudzes, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina.
description_lv - Strauja lejupielāde Izmantojot šo lielisko Apple Lightning - USB adapteri, pārsūtīt fotoattēlus un videoierakstus no savas digitālās kameras uz iPad vai iPad mini ierīci vienkāršāk vairs nav iespējams, lai skatītu saturu satriecošajā iPad ekrānā un kopīgotu to ar draugiem un ģimeni. Organizēts Tiklīdz esat pievienojis adapteri, jūsu iPad automātiski atvērs lietotni Photo, lai jūs varētu izvēlēties, kurus failus importēt. Pēc tam faili tiek organizēti albumos un, kad sinhronizējat savu iPad ar savu Mac vai PC, foto un video tiek pievienoti foto bibliotēkai jūsu datorā. Neticams failu atbalsts Apple Lightning - USB adapteris atbalsta standarta foto formātus, tai skaitā JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, ieskaitot H.264 un MPEG‑4. Izaudiet tūlītēju un zibenīgi ātru foto un video pārsūtīšanu starp digitālo kameru un iPad ierīci ar Apple Lighting – USB Camera adapteri. Saderīgs ar: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina.
description_ru - Ar zibspuldzes/USB kameras adapteri varat viegli lejupielādēt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras uz iPad ar Retina displeju vai iPad mini, lai tos varētu aplūkot iPad krāšņajā displejā un kopīgot ar ģimeni un draugiem. Pēc Lightning kameras adaptera savienošanas ar USB savam iPad automātiski tiek atvērta Photos lietotne, kurā varat izvēlēties, kuras fotogrāfijas un videoklipus importēt, un pēc tam sakārtot tos albumos. Sinhronizējot iPad ar datoru PC vai Mac, fotogrāfijas un videoklipi no iPad tiek pievienoti datora foto bibliotēkai. Lightning/USB kameras adapteris atbalsta standarta fotoattēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, un SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4.
description_ru - Izmantojot Lightning/USB kameras adapteri, varat viegli pārsūtīt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras uz iPad vai iPhone ar Lightning, lai tos varētu aplūkot lieliskajā Retina displejā un kopīgot ar draugiem un ģimeni. Pievienojiet zibspuldzes/USB adapteri, lai pieslēgtu kameru, un iPad vai iPhone automātiski atvērsies Photos lietotne, lai jūs varētu izvēlēties, kuras fotogrāfijas un videoklipus importēt, un pēc tam sakārtot tos albumos. Sinhronizējot iPad vai iPhone ar datoru PC vai Mac, iPad vai iPhone fotoattēli un videoklipi tiek pievienoti datorā esošajai foto multivides bibliotēkai. Lightning/USB kameras adapteris atbalsta standarta attēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, kā arī SD un HD video, tostarp H.264 un MPEG-4. Nepieciešama iOS 9.2 vai jaunāka versija Savietojamība: iPad 4. paaudzes, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina
description_short_en - Lightning - USB (F) adapteris Pārnesiet fotoattēlus no digitālās kameras uz iPad Savietojams ar: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini.
description_short_et - Lightning uz USB (F) adapteris Fotoattēlu augšupielāde no kameras uz Apple ierīci Piemērots iPad Air un iPad mini planšetdatoriem
description_short_lv - Īss kabelis Lightning – USB Oriģinālais Apple dizains Savieno iPad vai iPhone ar PC Uzlādei un datu pārraidei
description_short_ru - Īss Lightning USB kabelis Oriģināls Apple dizains Savieno iPad vai iPhone ar datoru uzlādei un datu pārsūtīšanai
dimensijas dziļums - 155 mm
EAN - 885909627509
ean - 885909627509
EAN - 0885909627509
EANCode - 0885909627509
EAN_kods - 0885909627509
feature_group_et - Adapterid
feature_group_ln - Adapteri
feature_group_lv - Adapteri
feature_group_ru - Adapteri
Garantija - 3
garantija - 12
Garantijas noteikumi - 3 mēneši
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 0.03 kg
GRUPA1 - Kabeļi
GRUPA2 - Hdmi kabelis
HST NUMERIS - MD821ZM/A
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 155.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 17 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 66 mm
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 0.036 kg
Izmēri -
izmērs augstums - 65 mm
izmērs platums - 20 mm
izmērs svars - 36 g
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Kategorija_1 - Tabletes
Kategorija_2 - Tabletes - Aksesuāri
Kods - MD821ZM/A
Krāsa - White
Modelis - MD821ZM/A
MPN - MD821ZM/A
name_et - Apple adapteris Lightning - USB kamera
nosaukums - Adapteris no Lightning savienotāja uz MD821ZM/A USB savienotāju
Nosaukums - Apple adapteris - Lightning - USB kamera
Nosaukums - Apple Lightning - USB kameras adapteris - Mazumtirdzniecība
Nosaukums - Lightning uz USB kameras adapteris
nosaukums_lv - Apple adapteris Lightning - USB kamera
nosaukums_lv - Apple adapteris Lightning - USB kamera
nosaukums_ru - Apple Lightning uz USB kameras adapteris
PANTS1 - ZIBENS UZ USB
PANTS2 - KAMERAS ADAPTER
ražotāja_kods - MD821ZM/A
Ražotāja_kods - MD821ZM/A
ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Saderīgs ar - - iPad 4. paaudzes iPad - iPad mini
Savienotāji #1 - Zibens 8pin Male
Savienotāji #2 - USB A tipa sieviete
Specifikācijas - Kabeļa tips - USB - Lightning
Specifikācijas - Kabeļa tips - USB - Lightning
Specifikācijas - Kabeļa tips - USB - Lightning
Starling - Y
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 0
Svars - 0,12
svars - 0.015 kg
Svars - 0.04
svītrkods - 885909627509
svītrkods - 4547597815557
Tehniskās specifikācijas > Citi - Izmantojiet šo adapteri, lai importētu fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras uz iPad ar Retina displeju vai iPad mini ar Lightning savienotāju. Lightning uz USB kameras adapteris atbalsta standarta fotoattēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4.
title_lv - Apple MD821ZM/A USB kameru lasītājs
title_lv - Apple MD821ZM/A USB Karšu Kameras Lasītājs
title_ru - Apple MD821ZM/A USB atmiņas karšu lasītājs
vendpn - MD821ZM/A
zīmols - Apple
Category 1 - Apple
Category 2 - Apple Zubehör
Description - Apple Adapter from Lightning Connector to MD821ZM / A USB connector
The Lightning connector to the camera's USB port makes it easy to download photos and videos from your digital camera to your Retina or iPad mini. And you can view everything on the wonderful iPad display and share with family and friends.
When you insert an SD card into your iPad, it automatically opens the Photos app. From here you can select photos and videos to be imported that iPad will then group into albums. When you sync your iPad to your PC or Mac, photos and videos on your iPad are added to your computer's photo library.
The Lightning adapter to the camera's USB port supports standard image formats, including JPEG and RAW, and SD and HD video formats including H.264 and MPEG-4.
category_en - Computers & Components > Cables and adapters > Adapters and splitters > Lightning multi adapters
category_en - Cables
category_et - Kaablid
category_lv - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > Adapteri un sadalītāji > Lightning multi-adapteri
category_lv - Kabeļi
category_ru - Datortehnika > Kabeļi un adapteri > Adapteri un sadalītāji > Lightning multi-adapteri
category_ru - Кабели
Other features -
Andmed - Kaabli tüüp - USB - Lightning
description_et - Abivahend fotode ja videolõikude laadimiseks kaamerast Lightning pesaga iPad või iPad mini tahvlisse. Sobivus: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina. Toimib iPhone nutitelefonidega, millel on iOS 9.2 või uuem
description_en - With the Lightning to USB Camera Adapter, it's easy to download photos and videos from your digital camera to your iPad with Retina display or iPad mini, so you can view them on the gorgeous iPad display and share them with family and friends. After you connect the Lightning to USB Camera Adapter, your iPad automatically opens the Photos app, which lets you choose which photos and videos to import, then organizes them into albums. When you sync iPad to your PC or Mac, the photos and videos on your iPad are added to your computer's photo library. The Lightning to USB Camera Adapter supports standard photo formats, including JPEG and RAW, along with SD and HD video formats, including H.264 and MPEG-4.
description_lv - Izmantojot Lightning to USB Camera Adapter, ir viegli lejupielādēt fotoattēlus un videoklipus no digitālās kameras savā iPad ar Retina displeju vai iPad mini, lai jūs varētu tos skatīt krāšņajā iPad displejā un kopīgot tos ar ģimeni un draugiem. Kad esat pievienojis Lightning to USB kameras adapteri, jūsu iPad automātiski atver lietotni Fotoattēli, kas ļauj izvēlēties, kurus fotoattēlus un videoklipus importēt, un pēc tam sakārtot tos albumos. Sinhronizējot iPad ar datoru vai Mac, jūsu iPad esošie fotoattēli un videoklipi tiek pievienoti datora fotoattēlu bibliotēkai. Lightning to USB kameras adapteris atbalsta standarta fotoattēlu formātus, tostarp JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, tostarp H.264 un MPEG-4.
description_en - Dashing downloading Using this great USB to Lightning Adapter for Camera it couldn't be simpler to transfer photos and videos from your digital camera to your iPad or iPad mini for viewing on the stunning iPad display and sharing with friends and family. Organised Once you've connected the adapter, your iPad with automatically open up the Photos app, so that you can choose which files you want to import. Next, it organises them into albums, and when you synch your iPad to your Mac or PC, the photos and videos on it are added to the photo library in your computer. Fabulous file support The Apple Lightning to USB Adapter support standard photo formats including JPEG and RAW, as well as SD and HD video formats including H.264 and MPEG-4. Enjoy instant, satisfying and rapid photo and video transfer between digital camera and iPad with the Apple Lighting to USB Camera Adapter. Compatible with: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina
description_lv - Strauja lejupielāde Izmantojot šo lielisko Apple Lightning - USB adapteri, pārsūtīt fotoattēlus un videoierakstus no savas digitālās kameras uz iPad vai iPad mini ierīci vienkāršāk vairs nav iespējams, lai skatītu saturu satriecošajā iPad ekrānā un kopīgotu to ar draugiem un ģimeni. Organizēts
Tiklīdz esat pievienojis adapteri, jūsu iPad automātiski atvērs lietotni Photo, lai jūs varētu izvēlēties, kurus failus importēt. Pēc tam faili tiek organizēti albumos un, kad sinhronizējat savu iPad ar savu Mac vai PC, foto un video tiek pievienoti foto bibliotēkai jūsu datorā. Neticams failu atbalsts
Apple Lightning - USB adapteris atbalsta standarta foto formātus, tai skaitā JPEG un RAW, kā arī SD un HD video formātus, ieskaitot H.264 un MPEG‑4. Izaudiet tūlītēju un zibenīgi ātru foto un video pārsūtīšanu starp digitālo kameru un iPad ierīci ar Apple Lighting – USB Camera adapteri. Saderīgs ar: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina.
description_ru - С помощью адаптера Lightning/USB для камеры можно легко загружать фотографии и видео с цифровой камеры на iPad с дисплеем Retina или iPad mini, чтобы вы могли просматривать их на великолепном дисплее iPad и делиться ими с семьей и друзьями. После подключения адаптера камеры Lightning к USB на iPad автоматически открывается приложение «Фотографии», которое позволяет вам выбирать, какие фотографии и видео импортировать, а затем упорядочивать их по альбомам. Когда вы синхронизируете iPad с ПК или Mac, фотографии и видео с вашего iPad добавляются в библиотеку фотографий вашего компьютера. Адаптер камеры Lightning/USB поддерживает стандартные форматы фотографий, включая JPEG и RAW, а также форматы видео SD и HD, включая H.264 и MPEG-4.
description_ru - С адаптером Lightning/USB для подключения камеры можно легко перенести фотографии и видео с цифровой камеры на iPad или iPhone с разъёмом Lightning — вы сможете смотреть их на великолепном дисплее Retina и показывать друзьям и близким. Подсоедините адаптер Lightning/USB для подключения камеры, и iPad или iPhone автоматически откроет приложение «Фото», в котором можно выбрать фотографии и видеозаписи для импорта, а затем организовать их в альбомы. Когда вы синхронизируете iPad или iPhone с PC или Mac, фотографии и видеозаписи с вашего iPad или iPhone добавляются в медиатеку фотографий на компьютере. Адаптер Lightning/USB для подключения камеры поддерживает стандартные форматы изображений, включая JPEG и RAW, а также формат SD- и HD-видео, включая H.264 и MPEG-4. Необходима iOS версии 9.2 или новее Совместимость: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini, iPad mini Retina
description_short_en - Lightning – USB (F) adapter Transfer photos from your digital camera to your iPad Compatible with: iPad 4th gen, iPad Air, iPad mini
description_short_et - Lightning – USB (F) adapter Lae fotod kaamerast Apple'i seadmesse Sobib iPad Air ja iPad mini tahvelarvutile
description_short_lv - Īss kabelis Lightning – USB Oriģinālais Apple dizains Savieno iPad vai iPhone ar PC Uzlādei un datu pārraidei
description_short_ru - Короткий кабель Lightning - USB Оригинальный дизайн Apple Соедини iPad или iPhone с ПК Для зарядки и передачи данных
dimension depth - 155 mm
EAN - 885909627509
ean - 885909627509
EAN - 0885909627509
EANCode - 0885909627509
EAN_code - 0885909627509
feature_group_et - Adapterid
feature_group_en - Adapters
feature_group_lv - Adapteri
feature_group_ru - Адаптеры
Warranty - 3
guarantee - 12
Warranty Terms - 3 month(s)
guarantee_type - external
gross_weight - 0.03 kg
GRUPPE1 - Cables
GRUPPE2 - Hdmi Cable
HSTNUMMER - MD821ZM/A
Accessories included -
Packaging data > Gross height (mm) - 155.00 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 17 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 66 mm
Packaging data > Gross weight (kg) - 0.036 kg
Dimensions -
dimension height - 65 mm
dimension width - 20 mm
dimension weight - 36 g
HERSTELLER - APPLE
Category_1 - Tablets
Category_2 - Tablets - Accessories
Code - MD821ZM/A
Color - White
Model - MD821ZM/A
MPN - MD821ZM/A
name_et - Apple adapter Lightning - USB Camera
name - Adapter from Lightning connector to MD821ZM/A USB connector
Name - Apple Adapter - Lightning - USB Camera
Name - Apple Lightning - USB Kamera Adapter - Retail
Name - Lightning to USB Camera Adapter
name_en - Apple adapter Lightning - USB Camera
name_lv - Apple adapteris Lightning - USB kamera
name_ru - Apple адаптер Lightning - USB Camera
ARTIKEL1 - LIGHTNING TO USB
ARTIKEL2 - CAMERA ADAPTER
manufacturer_code - MD821ZM/A
Manufacturer_code - MD821ZM/A
producer - Apple
Producer - Apple
Manufacturer - Apple
Compatible with - - iPad 4. generacji
- iPad mini
Connectors #1 - Lightning 8pin Male
Connectors #2 - USB Type A Female
Specifications - Cable type - USB - Lightning
Спецификации - Тип кабеля - USB - Lightning
Specifikācijas - Kabeļa tips - USB - Lightning
Storno - Y
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 0
Weight - 0,12
weight - 0.015 kg
Weight - 0.04
barcode - 885909627509
barcode - 4547597815557
Technical Specifications > Other - Use this adapter to import photos and videos from a digital camera to your iPad with Retina display or iPad mini with Lightning connector. The Lightning to USB Camera Adapter supports standard photo formats, including JPEG and RAW, along with SD and HD video formats, including H.264 and MPEG-4.
title_en - Apple MD821ZM/A USB Camera Reader
title_lv - Apple MD821ZM/A USB Karšu Kameras Lasītājs
title_ru - Apple MD821ZM/A USB Считыватель Кары Памяти
vendpn - MD821ZM/A
brand - Apple
48,97 €
Apple Lightning M to USB F
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas