Logitech C930e HD Webcam

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 88618 Preces kods: 960-000972
Noliktavā 20 gab.
Garantija: 2 gadi
82,72 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Maksimālā video izšķirtspēja: 1920 x 1080
  • Pieslēgums: USB
Pamatinformācija
FPS pie maksimālās izšķirtspējas : 30
Iebūvēts mikrofons : Ir
Maksimālā video izšķirtspēja : 1920 x 1080
Pieslēgums USB
Webkameras vada savienojums ar datoru. Pirms iegādāties webkameru pārliecinieties, vai jūsu datoram ir atbilstošs savienojuma vieds kameras pieslēgšanai.
Austiņas
Mikrofons
Papildus specifikācija
1. kategorija - Multimediji
2. kategorija - Webkameras
Aizdevums - 0.15
Apraksts - Biznesa kamera C930e 960-000972 Uzlabota 1080p biznesa kamera ar H.264 atbalstu. Paaugstiniet savu video sanāksmju kvalitāti līdz biznesa klasei C930e ir uzlabota 1080p HD tīmekļa kamera, kas nodrošina augstas izšķirtspējas video praktiski jebkurā vidē, tostarp vājā apgaismojumā un skarbos apgaismojuma apstākļos. Pateicoties H.264 video saspiešanai un plašam 90° redzamības laukam, C930e nodrošina gandrīz identisku pieredzi kā klātienes tikšanās laikā. PROFESIONĀLAS VIDEOVEIDO KONFERENCES Sākas šeit C930e nodrošina profesionālu un uzticamu videokonferenču kvalitāti. HD 1080p video ar ātrumu 30 kadri sekundē, kas uzlabots ar RightLight 2 tehnoloģiju un augstas precizitātes objektīvu, nodrošina bagātīgu, augstas izšķirtspējas attēlu jebkurā vidē. Augstas veiktspējas attēla sensors nodrošina nemainīgu HD kvalitāti bez izlīdzināšanās vai izplūšanas, pat ja attēls ir palielināts. JŪS. PERFEKTĀ KADRĀ. Perfekti iemūžiniet sevi un savu darba vietu ar lielu 90° redzamības lauku, HD autofokusu, panorāmu, slīpumu un 4x HD tālummaiņu. Neierobežots, plašs redzes lauks apvienojumā ar daudzpusīgu digitālo tālummaiņu ļauj kamerai C930e viegli uzņemt valdes detaļas un attēlot fiziskus objektus. 90° skata leņķis ir ideāli piemērots arī vairāku dalībnieku iemūžināšanai kamerā, vienlaikus ievērojot atbilstošus fizisku attālumu protokolus. KOMUNIKĀCIJA AR IZCILU KLARATŪRU Kamerai C930e ir divi integrēti daudzvirzienu mikrofoni, kas uztver skaņu no attāluma līdz pat vienam metram, tāpēc sarunas vienmēr skan dabiski un skaidri. Augstas KVALITĀTES, ZEMA joslas platums Palieliniet sanāksmju produktivitāti ar vienmērīgi vienmērīgu video plūsmu, pat ja joslas platums ir ierobežots. C930e atbalsta H.264 kodēšanas standartu ar mērogojamo video kodēšanu (SVC) un UVC 1.5 kodeku, kas nodrošina minimālu ierīces atkarību no datora un tīkla resursiem, vienmēr ģenerējot īpaši skaidru video. Pilnīga kontrole ar TUNE DESKTOP Logi Tune Desktop lietojumprogramma vienkāršo personīgo ierīču darbību un ļauj pielāgot tās savām vajadzībām atsevišķos modeļos, tostarp C930e. Mini aplikācija ļauj veikt neuzkrītošu darbību, lai netraucētu sadarbībai ar video, nodrošina tālummaiņu, krāsu priekšnoteikumus, krāsu precīzu regulēšanu, manuālu fokusēšanu un ļauj viegli lejupielādēt programmaparatūras atjauninājumus.
Apraksts - Līdz šim vismodernākā Logitech HD tīmekļa kamera ar pirmajām funkcijām, kas ir precīzi pielāgotas, lai uzlabotu sadarbību darbvirsmā.
Apraksts - Video izšķirtspēja: 1920 x 1080, Foto izšķirtspēja: 3.0 Mpx, Pieslēgums: USB 2.0, OS savietojamība: MacOS/Windows, Garantija: 2 gadi
Atbalstītie formāti - -
Atbalstītie formāti - H.264
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221013160017381600.jpg
Audio - -
augstums - 18
Augstums - 29 mm
Augstums (mm) - 29 mm
BrandPartCode - 960-000971
BrandPartCode - 960-000972
Bruto svars Kg - 0,38
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Web kameras
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Web Kameras
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Web Kameras
category_ru - Papildu ierīces
Citas - Krāsains - Black
Citas funkcijas - 1080p/30 kadri sekundē (līdz 1920 × 1080 pikseļiem) 720p/30 kadri sekundē (līdz 1280 × 720 pikseļiem) ar H.264 video kompresijas atbalstu Klienti Kameras megapikseļi 3 Fokusēšana: Objektīva tips: Iebūvētais mikrofons: stikls: Mikrofons: Stereo, divvirzienu, divvirzienu Mikrofona diapazons: Līdz 1 metram Diagonālais redzamības lauks (dFoV): 90° Digitālā tālummaiņa: Tālvadības kamera: 4× USB savienojums: USB-A savienojums RightLight 2 tehnoloģija skaidriem attēliem dažādos apgaismojuma apstākļos, pat vājā apgaismojumā Papildus kameras iestatījumu lietotne, kas nodrošina panorāmas, slīpuma un tālummaiņas kontroli Piestiprināms skatu meklētāja vāciņš.
Citi - Iepakojuma saturs - Konfidencialitātes pārsegs
Citi - Iepakojuma saturs - USB kabelis
Citi - Iepakojuma saturs - Webcam
Citi - Iepakojumā ietilpst - Konfidencialitātes pārsegs
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Webcam
Citi - Kabeļa garums - 150 cm
Citi - Kabeļa garums - 150 cm
Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
Citi - Mount - Piezīmjdators
Citi - Mount - Statīvs
Citi - Mount - Tabula
Citi - Mount - Uzturēt
Citi - Piemērotas ierīces - Brīva USB 2.0 pieslēgvieta
Citi - Piemērotas ierīces - Ierīces ar brīvu USB portu
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.7 vai jaunāka
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.7 vai jaunāka versija
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
Citi - Savienojums - USB 2.0
Citi - Stiprinājums - Piezīmjdators
Citi - Stiprinājums - Pīrāgu monitori
Citi - Stiprinājums - Statīvs
Citi - Stiprinājums - Tabula
Cits - Savienojums - USB 2.0
ColourDepth - -
Datu saites protokola atbalsts - USB 2.0
description_et - Ar Logitech C930e tīmekļa kameru, kas nodrošina vislabāko video kvalitāti un skaņu, videokonferences padariet par biznesa klases sanāksmēm. Tas ir sertificēts lietošanai biznesā un paredzēts ikdienas lietošanai. Tā atbalsta H.264 (SVC) un UVC 1.5 kodekus, kas samazina kameras atkarību no datora vai tīkla jaudas, tāpēc video ir vienmērīgs pat tad, ja interneta savienojamība ir ierobežota. Labāki videozvani sākas šeit Ar Logitech C930e ikvienā videozvansē izskatīsieties vislabāk. FullHD 1080p 30 kadru sekundē video kvalitāte nodrošina, ka video attēls izskatās maksimāli reāli un dabiski. Turklāt tas ir aprīkots ar RightLight 2 tehnoloģiju, kas automātiski regulē video apgaismojumu, lai sarunu partneris vienmēr varētu jūs skaidri un kontrastaini redzēt, pat atrodoties vājā apgaismojumā. Kadreeri video attēls ir precīzi ierāmēts, pateicoties kameras 90° redzamības laukam, HD autofokusam, grozāmai un slīpai konstrukcijai un 4x HD tālummaiņai. Plašais redzes lauks apvienojumā ar digitālo tālummaiņu ļauj C930e tīmekļa kamerai uzņemt videoklipus ar starpliktuvi vai citiem objektiem fonā. Turklāt tas ļauj rāmī ietilpināt vairākus cilvēkus, pat ja jums ir jāievēro distance. Skaidrs audio Divi iebūvētie daudzvirzienu mikrofoni nodrošina skaidru un skaidru balsi no jebkura leņķa, kā arī augstas kvalitātes video attēlu. Viegli uzstādāma Logitech C930e HD tīmekļa kamera ir aprīkota ar universālu stiprinājumu, ko var viegli piestiprināt pie klēpjdatora ekrāna, piestiprināt pie statīva vai vienkārši novietot uz plaukta. Privātuma nodrošināšana Kad tīmekļa kamera netiek lietota, varat piestiprināt privātuma vāciņu un uzvilkt vāciņu uz objektīva, lai nodrošinātu privātuma aizsardzību. C930e ir sertificēts lietošanai uzņēmumos, un tas ir sertificēts Skype for Business un Microsoft Teams. Turklāt tas ir saderīgs ar citiem populāriem video pakalpojumiem, piemēram, Zoom®, Google Meet™, BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video un Vidyo.
description_lv -
description_lv - Uzlabojiet videokonferences līdz biznesa klases C930e ir uzlabota HD 1080p tīmekļa kamera, kas nodrošina skaistu video praktiski jebkurā vidē, tostarp vājā apgaismojumā un skarbā aizmugurējā apgaismojumā. H.264 video saspiešana un pietiekami plašs 90° redzamības lauks palīdz padarīt C930e nākamo labāko iespēju, kas līdzvērtīga klātienes klātbūtnei. C930e nodrošina labākas video sanāksmes. HD 1080p/30 fps video, ko uzlabo RightLight™ 2 un augstas precizitātes objektīvs, nodrošina bagātīgu, skaistu video kvalitāti jebkurā vidē. Augstākās kvalitātes attēla sensors pastāvīgi nodrošina HD kvalitāti bez izplūdušiem vai izplūdušiem attēliem, pat ja attēls ir palielināts. Jūs. Perfekts kadrs. Perfekts kadrs sev un savai darba vietai ar plašu 90° diagonālo redzamības lauku, HD autofokusu, panorāmu, slīpumu un 4x HD tālummaiņu. Neizkropļotais plašais redzes lauks apvienojumā ar daudzpusīgo digitālo tālummaiņu ļauj C930e viegli uzņemt baltās tāfeles detaļas un attēlot fiziskus objektus. 90° dFOV ir arī ideāli piemērots, lai kamerā iekļautu vairākus dalībniekus, vienlaikus ievērojot atbilstošus fiziskās distances protokolus. Saziņa ar izcilu skaidrību C930e ir iebūvēti divi visvirziena mikrofoni, kas skaidri uztver skaņu no attāluma līdz vienam metram, tāpēc sarunas vienmēr skan dabiski un skaidri. Augsta kvalitāte, zems joslas platums Palieliniet sanāksmju produktivitāti ar vienmērīgi vienmērīgu video plūsmu, pat ja joslas platums ir ierobežots. C930e atbalsta H.264 ar mērogojamu video kodēšanu (SVC) un UVC 1.5 kodēšanu, lai samazinātu atkarību no datora un tīkla resursiem un vienmēr nodrošinātu izcili skaidru video. Sertificēts uzņēmējdarbībai C930e ir sertificēts Skype for Business un Microsoft Teams®. Sertifikācija un saderība ar citām populārām lietojumprogrammām ietver BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo un Zoom®.
description_lv - Viegli izmantojiet vienu un to pašu tīmekļa kameru sanāksmēm, tīmekļa semināriem un vlogiem. Logitech HD Pro C930e darbojas lieliski visos apstākļos. Novietojiet tīmekļa kameru vajadzīgajā vietā un sāciet ierakstīt video vai sākt sanāksmi. Šī tīmekļa kamera ar iebūvētu mikrofonu nodrošina, ka esat redzams un dzirdams HD kvalitātē. Tīmekļa kamera ar HD kameru Logitech Webcam HD Pro C930e ir aprīkota ar HD kameru ar Carl Zeiss objektīvu. Šī kamera ieraksta HD formātā 1080p ar 30 kadriem sekundē. Kombinācijā ar Logitech RightLight tehnoloģiju un automātisko fokusēšanu ir nodrošināts, ka kadrs vienmēr būs ass. Turklāt tas ir būtisks uzlabojums salīdzinājumā ar vairumu portatīvajos datoros iebūvēto tīmekļa kameru. Protams, šo tīmekļa kameru var izmantot standarta komplektācijā ar bieži izmantotajām sanāksmju programmām, piemēram, Microsoft Teams, Skype un Zoom. Interneta kamerai ir pievienots vāciņš objektīva aizvēršanai. Tas garantē jūsu privātumu ārpus sanāksmēm. Novietojiet tīmekļa kameru, kur vēlaties Ar šo tīmekļa kameru jūs vienkārši izvēlaties brīvību. USB-A savienojuma kabeļa garums ir 1,8 metri, kas dod jums iespēju to novietot sev piemērotā vietā. Varat novietot uz līdzenas virsmas, piestiprināt pie ekrāna vai pieskrūvēt pie statīva. Tāpēc izmantojiet šo kameru tikpat ērti sanāksmēs, tīmekļa semināros un vlogos. Lielākā daļa video programmatūras sniedz arī iespēju digitāli pagriezt, noliekt un palielināt kameru. Tāpēc vienmēr ierakstiet no ideālā leņķa. Integrēts mikrofons Ja sanāksmē parādāt labu attēlu, skaņu nevar atstāt novārtā. Tāpēc Logitech C930e ir aprīkota ar diviem mikrofoniem, kas nodrošina, ka jūs skaidri dzirdat. Pārliecinieties, ka jūsu sarunu biedri jūs redz un dzird no labākās puses. Specifikācijas Logitech C930e HD HD HD 1080p ar 30 kadriem sekundē un 1280x720 pikseļu izšķirtspēju Divkāršs integrēts mikrofons Piemērota gandrīz visām sanāksmju programmatūrām, piemēram, Teams, Skype un Zoom Viegla uzstādīšana uz monitora vai statīva USB-A savienojuma kabelis 1,8 metru garumā Kas ietilpst iepakojumā Logitech C930e HD Pro tīmekļa kamera Privātuma objektīva vāciņš Ātra lietošanas instrukcija
description_lv - Ērti izmantojiet to pašu tīmekļa kameru sapulcēm, tīmekļa semināriem un video žurnāliem. Logitech HD Pro C930e lieliski darbojas visos apstākļos. Novietojiet tīmekļa kameru, kur vēlaties, un sāciet ierakstīt video vai sāciet sapulci. Šī tīmekļa kamera ar integrētu mikrofonu nodrošina, ka jūs varat redzēt un dzirdēt HD kvalitātē. Web kamera ar HD kameru Logitech Webcam HD Pro C930e ir HD kamera ar Carl Zeiss objektīvu. Šī kamera ieraksta HD formātā 1080p ar 30 kadriem sekundē. Kombinācijā ar Logitech RightLight tehnoloģiju un autofokusu jūs vienmēr esat asums kadrā. Turklāt tas ir būtisks uzlabojums salīdzinājumā ar lielāko daļu klēpjdatoros integrēto tīmekļa kameru. Protams, šo tīmekļa kameru var izmantot standarta komplektācijā ar bieži lietotām sapulču programmām, piemēram, Microsoft Teams, Skype un Zoom. Tīmekļa kamerai ir vāciņš, lai aizvērtu objektīvu. Tas garantē jūsu privātumu ārpus sanāksmēm. Novietojiet tīmekļa kameru, kur vēlaties Izmantojot šo tīmekļa kameru, jūs vienkārši izvēlaties brīvību. USB-A savienojuma kabeļa garums ir 1,8 metri, kas ļauj to novietot sev piemērotā vietā. Pēdu var novietot uz līdzenas virsmas, piestiprināt pie ekrāna vai pieskrūvēt pie statīva. Tāpēc tikpat ērti izmantojiet šo kameru sapulcēm, tīmekļa semināriem un video emuāriem. Lielākā daļa video programmatūras sniedz arī iespēju digitāli panoramēt, noliekt un tuvināt kameru. Tāpēc vienmēr ierakstiet no ideālā leņķa. Integrēts mikrofons Ja sapulcē rādāt labu attēlu, skaņa nevar palikt aiz muguras. Tāpēc Logitech C930e ir aprīkots ar diviem mikrofoniem, kas nodrošina, ka esat skaidri dzirdams. Pārliecinieties, ka jūsu sarunu biedri redz un dzird jūs no labākās puses. Specifikācijas Logitech C930e HD HD 1080p ar 30 kadriem sekundē ar 1280x720 pikseļu izšķirtspēju Dubults integrēts mikrofons Piemērots gandrīz visai sapulču programmatūrai, piemēram, Teams, Skype un Zoom Vienkārša uzstādīšana uz monitora vai statīva USB-A savienojuma kabelis 1,8 metru garumā Kas ir kastē Logitech C930e HD Pro tīmekļa kamera Privātuma objektīva vāciņš Ātrās palaišanas rokasgrāmata
description_ru -
description_ru - Viegli izmantojiet vienu un to pašu tīmekļa kameru sanāksmēm, tīmekļa semināriem un videoblogiem. Logitech HD Pro C930e lieliski darbojas jebkurā vidē. Novietojiet tīmekļa kameru vajadzīgajā vietā un sāciet ierakstīt video vai sākt sanāksmi. Šī tīmekļa kamera ar iebūvētu mikrofonu nodrošina, ka esat redzams un dzirdams HD izšķirtspējā.Logitech Webcam HD Pro C930e ir aprīkota ar HD tīmekļa kameru ar Carl Zeiss objektīvu. Šī kamera ieraksta HD izšķirtspējā 1080p ar ātrumu 30 kadri sekundē. Apvienojumā ar Logitech RightLight tehnoloģiju un automātisko fokusēšanu jūs vienmēr būsiet skaidri redzams kadrā. Tas ir arī būtisks uzlabojums salīdzinājumā ar lielāko daļu klēpjdatoros iebūvēto tīmekļa kameru. Protams, šo tīmekļa kameru var izmantot standarta komplektācijā ar tādām bieži izmantotām sanāksmju programmām kā Microsoft Teams, Skype un Zoom. Interneta kamerai ir pievienots vāciņš, kas nosedz objektīvu. Tas nodrošina jūsu privātumu ārpus sanāksmēm.Novietojiet tīmekļa kameru, kur vēlaties Ar šo tīmekļa kameru jūs vienkārši izvēlaties brīvību. USB-A savienojuma kabelis ir 1,8 metrus garš, tāpēc varat to novietot, kur vien vēlaties. Varat novietot uz līdzenas virsmas, piestiprināt to pie ekrāna vai pieskrūvēt pie statīva. Tāpēc tikpat vienkārši izmantojiet šo kameru sanāksmēm, tīmekļa semināriem un videoblogiem. Lielākā daļa videoprogrammu sniedz arī iespēju digitāli pagriezt, noliekt un palielināt kameru. Tāpēc vienmēr ierakstiet no ideālā leņķa. Iebūvēts mikrofons Ja sanāksmē demonstrējat labu attēlu, skaņa nepaliks nepamanīta. Tāpēc Logitech C930e ir divi mikrofoni, lai jūs varētu sadzirdēt. Pārliecinieties, ka kontaktpersonas jūs redz un dzird vislabākajā kvalitātē. Specifikācijas Logitech C930e HD HD HD 1080p ar 30 kadriem sekundē un 1280x720 pikseļiem Divi iebūvēti mikrofoni Piemērota praktiski visām sanāksmju programmatūrām, piemēram, Teams, Skype un Zoom Viegli uzstādāma uz monitora vai statīva 1,8 metrus garš USB-A savienojuma kabelis Kas ietilpst iepakojumā Logitech C930e HD Pro tīmekļa kamera Objektīva vāciņš Objektīva aizsargs Ātrā lietošanas pamācība
description_short_en - Tīmekļa kamera augstas kvalitātes videozvaniem FullHD 1080p 30 kadri sekundē, 4 × tālummaiņa un plašs 90° fov Divi iebūvēti daudzvirzienu mikrofoni Ērts klipa stiprinājums un piestiprināms privātuma aizsegs.
description_short_et - Augstas klases tīmekļa kamera videozvakariem FullHD 1080p 30 fps, 4× tālummaiņa un plašs 90° skata lauks Divi integrēti daudzvirzienu mikrofoni Ērts stiprinājums un privātuma aizsegs Sertificēts lietošanai biznesā.
description_short_lv -
description_short_ru - Augstākā līmeņa tīmekļa kamera FullHD 1080p 30 fps video zvaniem, 4× tālummaiņa un 90° platleņķa skats Divi integrēti mikrofoni ar vispusīgu virzienu Ērts stiprinājums un maisiņš privātuma nodrošināšanai Sertificēts komerciālai lietošanai
dimensijas dziļums - 80 mm
dimensionalWeight - 388
Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 71
Dizains - Iebūvēta zibspuldze - Nē
Dizains - Iebūvēts mikrofons - Jā
Dizains - Kabeļa garums - 1.5 m
Dizains - Mikrofona virziena tips - Daudzvirzienu
Dizains - Mikrofonu skaits - 2
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - saskarne - USB
Dizains - Vītne uz statīva - 1/4"
Drošība - -
Dzimtā izšķirtspēja - 1920x1080
dziļums - 13
Dziļums - 24 mm
Dziļums (mm) - 24 mm
EAN - 5099206045200
ean - 5099206045200
EANCode - 5099206045200
EAN kods - 5099206045200
Eans - 5099206045200
feature_group_et - Tīmekļa kameras
feature_group_ln - Tīmekļa kameras
feature_group_lv - Tīmekļkameras
feature_group_ru - Веб-камеры
FrameRate - 30 kadri sekundē
Funkcijas un funkcijas - iebūvēts mikrofons
Gabali iepakojumā - 1
Garantija - 2 gadi
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
GarantijaInformācija - 3 gadi
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 36 mēneši
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
gross_weight - 0.04 kg
gross_weight - 0.38
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Webkamera
GTIN - 097855095985
GTIN - 0097855095985
GTIN - 5099206023130
GTIN - 5099206045200
guaranteeLength - 24
Hoehe - 0.06
HST NUMERIS - 960-000972
Iebūvētās ierīces - Stereo mikrofons
Iekļauta programmatūra -
Iekļautie piederumi - C930e Biznesa tīmekļa kameras ārējā slēdža vāka īsa uzziņu rokasgrāmata
Iepakojuma augstums (mm) - 81 mm
Iepakojuma dati - daudzums - 1
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 52 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 81 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 142 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 180 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 76 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 135 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 221.8 g
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 318.8 g
Iepakojuma garums (mm) - 180 mm
Iepakojuma izmēri - -
Iepakojuma platums (mm) - 135 mm
Iepakojuma saturs -
  • C930e Biznesa tīmekļa kamera
  • Iekšējā privātuma slēģis
  • Sīkās lietošanas rokasgrāmata

  • Iepakojuma saturs - kastes saturs - Kamera ar pievienotu 1,5 m USB-A kabeli Piestiprināms privātuma aizslēga Lietotāja dokumentācija
    Iepakojuma saturs - klēpjdatora skava - Jā
    Iepakojuma saturs - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
    Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
    Iepakojuma svars - 0.350 kg
    Iepakojuma svars Brutto (kg) - 0.2218 kg
    Iepakojuma svars neto (kg) - 0.162 kg
    Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
    Iepakojumi kastē - 30
    ImageCapture -
  • 1080p
  • 720p

  • ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_35627_1.jpg
    Izmantojiet - Personīgā saziņa
    Izmēri - 43 x 94 x 71 mm
    Izmēri - Ar klipu: 94 x 43,3 x 71 mm
    Izmēri un svars - Augstums (mm) - 43
    Izmēri un svars - Augstums (mm) - 43
    Izmēri un svars - augstums (mm) - 43
    Izmēri un svars - Augstums (mm) - 43
    Izmēri un svars - dziļums (mm) - 71
    Izmēri un svars - dziļums (mm) - 71
    Izmēri un svars - dziļums (mm) - 71
    Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
    Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
    Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
    Izmēri un svars - Platums (mm) - 94
    Izmēri un svars - Svars (g) - 162
    Izmēri un svars - Svars (g) - 162
    Izmēri un svars - Svars (g) - 162
    izmērs augstums - 180 mm
    izmērs platums - 130 mm
    izmērs svars - 354 g
    IZSTRĀDĒTĀJS - LOGITECH
    Kadri sekundē - 30
    Kameras tips - Tīmekļa kamera
    Kastes augstums (mm) - 600 mm
    Kastes garums (mm) - 426 mm
    Kastes platums (mm) - 290 mm
    Kastes svars Brutto (kg) - 7.76 kg
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Web Kameras
    Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/interneta kameras
    Kategorija - Tīmekļa kameras
    Kategorijas kods - WCA
    Kods - 960-000972
    Konstrukcija - atbalstīta statīva montāža - Jā
    Konstrukcija - montāžas veids - Klips
    Krāsa - Black
    Krāsa - Sudraba
    LargeDescHTML -
    LongDesc -
    LongDesc - C930e ir mūsdienīga HD 1080p/30 kadru sekundē uzņēmējiem sertificēta tīmekļa kamera, kas nodrošina augstas izšķirtspējas video praktiski jebkurā vidē, tostarp vājā apgaismojumā un ar izteiktu aizmugurējo apgaismojumu. Izcili iemūžiniet sevi un savu darba vietu, izmantojot plašu 90° diagonālo redzamības lauku, HD autofokusu, panoramēšanu, noliekšanu un 4x HD tālummaiņu. RightLight™ 2 uzlabo attēla kvalitāti, un augstas precizitātes objektīvs nodrošina spilgtu video kvalitāti dažādos attālumos. C930e atbalsta H.264 ar mērogojamu video kodēšanu (SVC) un UVC 1.5 kodēšanu, lai līdz minimumam samazinātu atkarību no datora un tīkla resursiem un nodrošinātu izcili skaidru video un nemainīgi vienmērīgu video plūsmu pat tad, ja joslas platums ir ierobežots. C930e ir iebūvēti divi visvirziena mikrofoni, kas skaidri uztver skaņu līdz pat 1 m attālumā, tāpēc sarunas vienmēr skan dabiski un skaidri. C930e ir sertificēts Skype for Business un Microsoft Teams. Sertifikācija un saderība ar citām populārām lietojumprogrammām ietver BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber™, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo un Zoom.
    LongDesc - C930e ir mūsdienīga HD 1080p/30 kadru sekundē uzņēmējiem sertificēta tīmekļa kamera, kas nodrošina augstas izšķirtspējas video praktiski jebkurā vidē, tostarp vājā apgaismojumā un skarbā aizmugurējā apgaismojumā. Izcili iemūžiniet sevi un savu darba vietu ar plašu 90° diagonāles redzes lauku, HD autofokusu, panorāmu, slīpumu un 4x HD tālummaiņu. RightLight™ 2 uzlabo attēla kvalitāti, un augstas precizitātes objektīvs nodrošina spilgtu video kvalitāti no dažādiem attālumiem. C930e atbalsta H.264. ar mērogojamu video kodēšanu (SVC) un UVC 1.5 kodēšanu, lai līdz minimumam samazinātu atkarību no datora un tīkla resursiem un nodrošinātu izcili skaidru video un nemainīgi vienmērīgu video plūsmu pat tad, ja joslas platums ir ierobežots. C930e ir iebūvēti divi visvirziena mikrofoni, kas skaidri uztver skaņu līdz pat 1 m attālumā, tāpēc sarunas vienmēr skan dabiski un skaidri. C930e ir sertificēts Skype for Business un Microsoft Teams. Sertifikācija un saderība ar citām populārām lietojumprogrammām ietver BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber™, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo un Zoom.
    LongProductName - C930e Biznesa tīmekļa kamera
    LongSummaryDescription - Logitech C930e. Maksimālā video izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, kameras tips HD: Full HD, Maksimālais kadru nomaiņas ātrums: 30 kadri sekundē. Interfeiss: USB, Izstrādājuma krāsa: melna, Uzstādīšanas tips: Stiprinājums: klips. Platums: 94 mm, dziļums: 43,3 mm, augstums: 71 mm. Iepakojuma platums: 135 mm, Iepakojuma dziļums: 180 mm, Iepakojuma augstums: 81 mm. Galvenā (ārējā) korpusa platums: 290 mm, Galvenā (ārējā) korpusa garums: 426 mm, Galvenā (ārējā) korpusa augstums: 600 mm.
    LongSummaryDescription - Logitech C930e Business Webcam. Maksimālā video izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, kameras tips HD: Full HD, Maksimālais kadru nomaiņas ātrums: 30 kadri sekundē. Interfeiss: USB, Izstrādājuma krāsa: melna, Uzstādīšanas tips: Stiprinājums: klips. Atbalstītās Windows operētājsistēmas: Atbalstītās operētājsistēmas: Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Mac: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High..., citas atbalstītās operētājsistēmas: ChromeOS. Platums: 94 mm, dziļums: 71 mm, augstums: 43 mm. Iepakojuma platums: 76 mm, Iepakojuma dziļums: 142 mm, Iepakojuma augstums: 52 mm.
    Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 7.76 kg
    Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 11.4 kg
    Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 172 mm
    Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 600 mm
    Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 426 mm
    Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 495 mm
    Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 290 mm
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85258900
    MacOS OS saderība - Jā
    Maks. Video izšķirtspēja - 1920x1080
    MANUFDATASHEET - https://www.logitech.com/en-us/product/c930e-webcam#specification-tabular
    Mehānika - -
    Mikrofons - 2 visvirziena mikrofoni
    Mikrofons - Iebūvēts
    Modelis - C930E
    Montāžas iespējas - Darbvirsmas
    MPN - 960-000972
    Mērījumi un svars - Svars (g) - 162
    name_et - Logitech Webcam C930e HD Pro
    nosaukums - Biznesa tīmekļa kamera C930e 960-000972
    Nosaukums - Logitech C930e Biznesa tīmekļa kamera
    Nosaukums - Logitech C930E Black/Silver
    Nosaukums - Logitech C930e tīmekļa kamera 1920 x 1080 pikseļu USB Black
    Nosaukums - Logitech HD C930e 1920x1080
    Nosaukums - Logitech HD Pro C930e
    nosaukums_lv - Logitech Webcam C930e HD Pro
    nosaukums_lv - Logitech Webcam C930e HD Pro
    nosaukums_ru - Logitech webcam C930e HD Pro
    Optika -
  • 90° skata leņķis
  • Attuvināšana līdz 4x 1080p
  • Autofokusa funkcija

  • PANTS1 - HD TĪMEKĻA KAMERA C930E
    PANTS2 - UC UZŅĒMĒJDARBĪBAI OEM
    Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 cm
    Piegādes kastes daudzums - 1
    Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18 cm
    Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 13.5 cm
    Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.355 kg
    Pilna apraksta līnija - Dabiskā izšķirtspēja 1920x1080|USB 2.0|Windows 8|Windows 7|MacOS|Iebūvēts mikrofons|Izmērs Ar klipu: 94 x 43,3 x 71 mm
    platums - 8
    Platums - 94 mm
    Platums (mm) - 94 mm
    Plašs - 0.08
    Power - -
    Prasības -
  • Windows 7, Windows 8 vai Windows 10
  • Mac OS X 10.7 vai jaunāka
  • Chrome OS versija 29.0.1547.70 un jaunāka
  • <LI>2 GB RAM vai vairāk
  • Turiet vietu cietajā diskā ierakstītajiem videoklipiem
  • Viena USB 2.0 pieslēgvieta

  • Preces kods - 960-000972
    ProdDesc - LOGITECH Webcam C930e (960-000972)
    producerCode - 960-000972
    ProducerCode - 960-000972
    productName - Logitech C930e Biznesa tīmekļa kamera
    productSize - Parasts
    Produkta apraksts - LOGITECH C930E TĪMEKĻA KAMERA - EMEA
    Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=150417135155500520&THEME=asbis&LANG=lv
    Produkta kategorija - Citi
    Produkta nosaukums - C930e
    Produkta nosaukums - C930e Biznesa tīmekļa kamera
    ProduktaPicture2 -
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    Produkta tips - VC WebCams
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/960-000972-01.jpg
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.7 Lion
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.9 Mavericks
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.11 El Capitan
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.12 Sierra
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.13 High Sierra
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.14 Mojave
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.15 Catalina
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.15.3 Catalina
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 11.0 Big Sur
    Programmatūra - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 12.0 Monterey
    Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7
    Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8
    Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8.1
    Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
    Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 8.1
    Programmatūra - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11
    Programmatūra - Citas atbalstītās operētājsistēmas - ChromeOS
    Pārdevēja mājas lapa - www.logitech.com/en-us/product/webcam-c930e-business
    Pārdevējs - LOGITECH
    Ražotāja kods - 960-000972
    Ražotāja nosaukums - Logitech
    ražotāja_kods - 960-000972
    ražotājs - Logitech
    Ražotājs - Logitech
    Ražotājs - Logitech
    Rezolūcija - Full HD 1080p
    Saskarne - USB
    Saskarne - USB 2.0
    Sensors -
    Sensors - -
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - Logitech C930e, 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, 30 kadri sekundē, 4x, USB, melns
    ShortSummaryDescription - Logitech C930e Biznesa tīmekļa kamera, 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, 30 kadri sekundē, 1280x720@30fps, 1920x1080@30fps, 720p, 1080p, 4x
    Sistēmas prasības - Minimālā RAM - 2048 MB
    sizeX - 135
    sizeY - 180
    sizeZ - 80
    Specifikācijas - autorizācija - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4
    Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4
    Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4×
    Specifikācijas - fokusēšana - Autofokuss
    Specifikācijas - fokusēšana - Autofokuss
    Specifikācijas - Fokusēšana - Autofokuss
    Specifikācijas - izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikācijas - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikācijas - Mikrofons - 2 integrēti mikrofoni ar vispusīgu virzienu
    Specifikācijas - Mikrofons - 2 × iebūvēts visvirziena mikrofons
    Specifikācijas - Mikrofons - 2 × iebūvēts visvirziena mikrofons
    Specifikācijas - Redzamības lauks - 90°
    Specifikācijas - Redzes lauks - 90°
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikācijas - Vizuālais lauks - 90°
    Starling - Y
    Stck_Kart - 30
    Stck_Pal - 360
    Svars - -
    svars - 0.038 kg
    Svars - 0.22
    Svars - 0.38
    Svars - 162 g
    svars - 219
    Svars un izmēri - Augstums - 43 mm
    Svars un izmēri - Augstums - 71 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 43.3 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 71 mm
    Svars un izmēri - Platums - 94 mm
    Svars un izmēri - Svars - 162 g
    Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 162 g
    svītrkods - 097855095985
    svītrkods - 97855095985
    svītrkods - 5099206045200
    Tehniskie dati - Šķīdināšanas jauda - [FullHD] 1920 × 1080
    Tehniskās specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4×
    Tehniskās specifikācijas - Fokusēšana - Autofookus
    Tehniskās specifikācijas - Mikrofons - 2 × iebūvēts visvirziena mikrofons
    Tehniskās specifikācijas - Redzamības lauks - 90°
    Tehniskās specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Tehniskās specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
    title_lv - Logitech C930e Biznesa tīmekļa kamera
    title_lv - Logitech C930e Business Webcam Tīmekļa kamera
    title_ru - Logitech C930e Biznesa tīmekļa kamera
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 saskarne - Jā
    Veiktspēja - Atbalstītie video režīmi - 720p
    Veiktspēja - Atbalstītie video režīmi - 720p, 1080p
    Veiktspēja - Atbalstītie video režīmi - 1080p
    Veiktspēja - Automātiskā fokusēšana - Jā
    Veiktspēja - Digitālā tālummaiņa - 4x
    Veiktspēja - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@30fps
    Veiktspēja - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1280x720@30fps, 1920x1080@30fps
    Veiktspēja - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 1920x1080@30fps
    Veiktspēja - Kameras HD tips - Full HD
    Veiktspēja - Konfidencialitātes kamera - Jā
    Veiktspēja - Maksimālais kadru nomaiņas ātrums - 30 kadri sekundē
    Veiktspēja - Maksimālā video izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
    Veiktspēja - Plug and Play - Jā
    Veiktspēja - privātuma tips - Iznirstošais
    Veiktspēja - tālummaiņas iespējas - Jā
    vendpn - 960-000972
    VideoCapture - 1080/720p
    Videokonferences risinājuma veids - Tīmekļa kamera
    Vienība Neto svars - 0.162 kg
    Vienības bruto svars - 0.355 kg
    Vienības kastes augstums - 0.08
    Vienības kastes garums - 0.18
    Vienības kastes platums - 0.135
    Vienība Slikts tilpums - 0,001944 kubikmetru
    Vispārīgi - Apstiprinājums - Klēpjdatoram
    Vispārīgi - Apstiprinājums - Lauale
    Vispārīgi - Apstiprinājums - Monitori
    Vispārīgi - Apstiprinājums - Statīvam
    Vispārīgi - Fiksēšana - Klēpjdatoram
    Vispārīgi - Fiksēšana - Uz galda
    Vispārīgi - Fiksēšana - Uz monitora
    Vispārīgi - Fiksēšana - Uz statīva
    Vispārīgi - Iekārtas - Privātuma maisiņš
    Vispārīgi - Iekārtas - USB kabelis
    Vispārīgi - Iekārtas - Веб-камера
    Vispārīgi - Kabeļa garums - 150 cm
    Vispārīgi - Kabeļa garums - 150 cm
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Konfidencialitātes vairogs
    Vispārīgi - Komplekta saturs - USB kabelis
    Vispārīgi - Komplekta saturs - Webcam
    Vispārīgi - Kopiena - USB 2.0
    Vispārīgi - Krāsains - Black
    Vispārīgi - Krāsains - Must
    Vispārīgi - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
    Vispārīgi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.7 vai jaunāka versija
    Vispārīgi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
    Vispārīgi - Piemērots aprīkojums - Ierīces ar brīvu USB slotu
    Vispārīgi - Saderīgās ierīces - Bezmaksas USB 2.0 ports
    Vispārīgi - Saderīgās operētājsistēmas - Chrome OS
    Vispārīgi - Saderīgās operētājsistēmas - Mac OS 10.7 vai jaunāka versija
    Vispārīgi - Saderīgās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
    Vispārīgi - Savienojums - USB 2.0
    Web kameru funkcijas - Automātiskā fokusēšana4x digitālā tālummaiņa
    Windows 7 OS saderība - Jā
    Windows 8 OS saderība - Jā
    WirelessInterface - Nē
    Zīmols - Logitech
    zīmols - Logitech
    Ārējā krāsa - Melns/sudrabs
    Īss apraksts - Logitech Webcam C930E HD 1080p
    Category 1 - Multimedia
    Category 2 - WebCams
    Laenge - 0.15
    Description - Business Camera C930e 960-000972 Advanced 1080p business webcam with H.264 support. ELEVATE YOUR VIDEO MEETINGS TO BUSINESS CLASS The C930e is an advanced 1080p HD webcam that delivers high-resolution video in virtually any environment, including low-light and harsh lighting conditions. With H.264 video compression and a wide 90° field of view, the C930e delivers an experience almost identical to being in person at a meeting. PROFESSIONAL VIDEO MEETINGS START HERE The C930e delivers professional and reliable video conferencing quality. HD 1080p video at 30 fps enhanced with RightLight 2 technology and a high-precision lens delivers rich, high-resolution images in any environment. The high-performance image sensor delivers consistent HD quality without aliasing or blurring, even when zoomed in. YOU. IN THE PERFECT FRAME. Frame yourself and your workspace perfectly with a large 90° field of view, HD autofocus, pan, tilt and 4x HD zoom. An unobstructed, wide field of view combined with versatile digital zoom allows the C930e to capture board details and display physical objects with ease. The 90° field of view is also ideal for capturing multiple participants on camera while adhering to proper physical spacing protocols. COMMUNICATION WITH EXCEPTIONAL CLARITY The C930e features dual integrated omnidirectional microphones that capture audio from up to one metre away, so conversations always sound natural and clear. HIGH QUALITY, NARROW BANDWIDTH Boost meeting productivity with a consistently smooth video stream, even with limited bandwidth. The C930e supports the H.264 encoding standard with Scalable Video Coding (SVC) and UVC 1.5 codecs, ensuring minimal device dependency on computer and network resources, always generating exceptionally clear video. FULL CONTROL WITH TUNE DESKTOP The Logi Tune Desktop application simplifies the operation of personal devices and allows you to customise them to your needs on selected models, including the C930e. The mini app allows unobtrusive operation so as not to interfere with video collaboration, provides zoom in/out, colour presets, colour fine-tuning, manual focus, and allows easy downloading of firmware updates.
    Description - Logitech’s most advanced HD webcam yet – with first-ever features that have been finely-tuned to enhance desktop collaboration.
    Desc - Video izšķirtspēja: 1920 x 1080, Foto izšķirtspēja: 3.0 Mpx, Pieslēgums: USB 2.0, OS savietojamība: MacOS/Windows, Garantija: 2 gadi
    SupportedFormats - -
    Supported Formats - H.264
    Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/221013160017381600.jpg
    Audio - -
    height - 18
    Height - 29 mm
    Height (mm) - 29 mm
    BrandPartCode - 960-000971
    BrandPartCode - 960-000972
    Gross Weight Kg - 0,38
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Web cams
    category_en - Peripherals
    category_et - Lisaseadmed
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Web Kameras
    category_lv - Papildus ierīces
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Web Kameras
    category_ru - Дополнительные устройства
    Other - Color - Black
    Other features - 1080p/30 fps (up to 1920 × 1080 pixels) 720p/30 fps (up to 1280 × 720 pixels) with support for H.264 video compression clients Camera megapixels 3 Focusing: Auto focus Lens type: Glass Built-in microphone: Stereo, dual omnidirectional Microphone range: Up to 1 metre Diagonal field of view (dFoV): 90° Digital zoom: 4× USB connectivity: plug and play USB-A connection RightLight 2 technology for clear images in various lighting conditions, even in low light Optional Camera Settings app for pan, tilt and zoom control Attachable viewfinder cover
    Other - Package contents - Privacy cover
    Other - Package contents - USB cable
    Other - Package contents - Webcam
    Citi - Iepakojumā ietilpst - Privacy cover
    Citi - Iepakojumā ietilpst - USB kabelis
    Citi - Iepakojumā ietilpst - Webcam
    Other - Cable length - 150 cm
    Citi - Kabeļa garums - 150 cm
    Citi - Krāsa - Melna / sudrabota
    Other - Mount - Notebook
    Other - Mount - Tripod
    Other - Mount - Table
    Other - Mount - Monitor
    Citi - Piemērotas ierīces - Brīva USB 2.0 pieslēgvieta
    Other - Suitable devices - Devices with a free USB port
    Other - Suitable operating systems - Chrome OS
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Chrome OS
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.7 vai jaunāka
    Other - Suitable operating systems - Mac OS 10.7 or newer
    Other - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7
    Citi - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7
    Citi - Savienojums - USB 2.0
    Citi - Stiprinājums - Notebook
    Citi - Stiprinājums - Pie monitora
    Citi - Stiprinājums - Tripod
    Citi - Stiprinājums - Table
    Other - Connection - USB 2.0
    ColourDepth - -
    Data Link Protocol Supports - USB 2.0
    description_et - Too oma videokohtumised äriklassi
    Logitech C930e veebikaamera tagab viimasepeal videokvaliteedi ja heli. See on sertifitseeritud ärikasutuseks ja disainitud igapäevaseks kasutuseks. See toetab H.264 (SVC) ja UVC 1.5 koodekeid, mis vähendavad kaamera sõltuvust arvuti või võrgu võimekusest, nii et videopilt on sujuv ka siis kui internetiühendus on piiratud. Paremad videokõned algavad siit
    Logitech C930e kaudu näed igas videokõnes parim välja. FullHD 1080p 30 kaadrit/sek videokvaliteet hoolitseb selle eest, et videopilt näeks välja võimalikult tõetruu ja naturaalne. Lisaks on see varustatud RightLight 2 tehnoloogiaga, mis kohandab video valgust automaatselt, nii et Su vestluskaaslane näeb Sind alati selgelt ja kontrastselt isegi kui oled hämarates valgustingimustes. Ideaalselt kadreeritud
    Kadreeri videopilt täpselt kaamera 90° vaatevälja, HD autofookuse, pööratava ja kallutatava disaini ja 4-kordse HD suumiga. Lai vaateväli koos digitaalse suumiga võimaldab C930e veebikaameraga videopilti mahutada nii taustal oleva kirjutustahvli kui muid esemeid. Lisaks võimaldab see kaadrisse mahutada ka mitu inimest isegi kui peate hoidma distantsi. Selge helipilt
    Kaks integreeritud ringsuunalist mikrofoni hoolitsevad selle eest, et kvaliteetse videopildiga koos kõlaks ka Su hääl iga nurga alt selgelt ja puhtalt. Lihtne kinnitada
    Logitech C930e HD veebikaameral on universaalne klamberkinnitus, mille saad hõlpsalt sülearvuti ekraani külge klõpsata, statiivile kinnitada või lihtsalt riiulile asetada. Lisa privaatsust
    Kui veebikaamera parasjagu kasutuses ei ole, saad sellele privaatsustkatte kinnitada ning objektiivile katte ette libistada – võid kindel olla, et Su privaatsus on kaitstud. Ärikasutuseks sertifitseeritud
    C930e on sertifitseeritud Skype for Business ja Microsoft Teams kasutamiseks. Lisaks ühildub see teiste levinud videoteenustega nagu Zoom®, Google Meet™, BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video ja Vidyo.
    description_lv -
    description_en - Upgrade video meetings to business-class
    C930e is an advanced HD 1080p webcam that delivers beautiful video in virtually any environment, including low-light and harshly backlit settings. H.264 video compression and a generously wide 90° field of view help make C930e the next best thing to being there in person. Better video meetings start here
    C930e delivers better video meetings. HD 1080p/30 fps video enhanced by RightLight™ 2 and a high-precision lens deliver rich, beautiful video quality in any environment. The premium image sensor consistently delivers HD quality without jaggies or blur, even when zoomed in. You. Perfectly framed.
    Frame yourself and your workspace perfectly with a generous 90° diagonal field of view, HD autofocus, pan, tilt, and 4x HD zoom. The undistorted wide field of view combined with the versatile digital zoom enable C930e to capture white board details and display physical objects with ease. The 90° dFOV is also ideal for including multiple participants on camera while observing appropriate physical distancing protocols. Communicate with exceptional clarity
    C930e features dual integrated omnidirectional mics that capture audio clearly from up to one meter away so conversations always sound natural and clear. High quality, low bandwidth
    Elevate meeting productivity with a consistently smooth video stream, even when bandwidth is limited. C930e supports H.264 with Scalable Video Coding (SVC) and UVC 1.5 encoding to minimize dependence on computer and network resources to produce remarkably clear video at all times. Certified for business
    C930e is Certified for Skype for Business and Microsoft Teams®. Certifications and compatibility with other popular applications include BlueJeans, Cisco Webex™, Fuze, Google Meet™, GoToMeeting®, Lifesize Cloud, Pexip, RingCentral Video, Vidyo, and Zoom®.
    description_en - Easily use the same webcam for meetings, webinars and vlogs. The Logitech HD Pro C930e performs great in all conditions. Place the webcam where you want and start recording your video or start your meeting. This webcam with integrated microphone ensures that you can be seen and heard with HD quality.
    Webcam with HD camera
    The Logitech Webcam HD Pro C930e has an HD camera with a Carl Zeiss lens. This camera records in HD format in 1080p at 30 frames per second. In combination with the Logitech RightLight technology and autofocus, you are ensured to be always sharp in the frame. In addition, it is a significant improvement over most integrated webcams in laptops. Naturally, this webcam can be used as standard with frequently used meeting applications such as Microsoft Teams, Skype and Zoom. The webcam comes with a cap to close the lens. This guarantees your privacy outside meetings.
    Place the webcam where you want
    With this webcam you simply choose freedom. The USB-A connection cable has a length of 1.8 meters, which gives you space to put it in a place that suits you. You can place the foot on a flat surface, clamped to a screen or screwed to a tripod. So use this camera with the same ease for meetings, webinars and vlogs. Most video software also gives you the option to digitally pan, tilt and zoom the camera. So always record from the ideal angle.
    Integrated microphone
    If you show a good image at a meeting, the sound cannot be left behind. That is why the Logitech C930e is equipped with two microphones that ensure that you are clearly audible. Make sure that your interlocutors see and hear you from your best side.
    Specifications Logitech C930e HD HD 1080p at 30 frames per second with a resolution of 1280x720 pixels
    Double integrated microphone
    Suitable for almost all meeting software such as Teams, Skype and Zoom
    Easy mounting on monitor or tripod
    USB-A connection cable of 1.8 meters What's in the box Logitech C930e HD Pro webcam
    Privacy lens cover
    Quick start manual
    description_lv - Ērti izmantojiet to pašu tīmekļa kameru sapulcēm, tīmekļa semināriem un video žurnāliem. Logitech HD Pro C930e lieliski darbojas visos apstākļos. Novietojiet tīmekļa kameru, kur vēlaties, un sāciet ierakstīt video vai sāciet sapulci. Šī tīmekļa kamera ar integrētu mikrofonu nodrošina, ka jūs varat redzēt un dzirdēt HD kvalitātē.
    Web kamera ar HD kameru
    Logitech Webcam HD Pro C930e ir HD kamera ar Carl Zeiss objektīvu. Šī kamera ieraksta HD formātā 1080p ar 30 kadriem sekundē. Kombinācijā ar Logitech RightLight tehnoloģiju un autofokusu jūs vienmēr esat asums kadrā. Turklāt tas ir būtisks uzlabojums salīdzinājumā ar lielāko daļu klēpjdatoros integrēto tīmekļa kameru. Protams, šo tīmekļa kameru var izmantot standarta komplektācijā ar bieži lietotām sapulču programmām, piemēram, Microsoft Teams, Skype un Zoom. Tīmekļa kamerai ir vāciņš, lai aizvērtu objektīvu. Tas garantē jūsu privātumu ārpus sanāksmēm.
    Novietojiet tīmekļa kameru, kur vēlaties
    Izmantojot šo tīmekļa kameru, jūs vienkārši izvēlaties brīvību. USB-A savienojuma kabeļa garums ir 1,8 metri, kas ļauj to novietot sev piemērotā vietā. Pēdu var novietot uz līdzenas virsmas, piestiprināt pie ekrāna vai pieskrūvēt pie statīva. Tāpēc tikpat ērti izmantojiet šo kameru sapulcēm, tīmekļa semināriem un video emuāriem. Lielākā daļa video programmatūras sniedz arī iespēju digitāli panoramēt, noliekt un tuvināt kameru. Tāpēc vienmēr ierakstiet no ideālā leņķa.
    Integrēts mikrofons
    Ja sapulcē rādāt labu attēlu, skaņa nevar palikt aiz muguras. Tāpēc Logitech C930e ir aprīkots ar diviem mikrofoniem, kas nodrošina, ka esat skaidri dzirdams. Pārliecinieties, ka jūsu sarunu biedri redz un dzird jūs no labākās puses.
    Specifikācijas Logitech C930e HD HD 1080p ar 30 kadriem sekundē ar 1280x720 pikseļu izšķirtspēju
    Dubults integrēts mikrofons
    Piemērots gandrīz visai sapulču programmatūrai, piemēram, Teams, Skype un Zoom
    Vienkārša uzstādīšana uz monitora vai statīva
    USB-A savienojuma kabelis 1,8 metru garumā Kas ir kastē Logitech C930e HD Pro tīmekļa kamera
    Privātuma objektīva vāciņš
    Ātrās palaišanas rokasgrāmata
    description_ru -
    description_ru - Легко используйте одну и ту же веб-камеру для встреч, вебинаров и видеоблогов. Logitech HD Pro C930e отлично работает в любых условиях. Разместите веб-камеру в нужном месте и начните запись видео или начните встречу. Эта веб-камера со встроенным микрофоном гарантирует, что вас будет видно и слышно в HD-качестве.
    Веб-камера с HD-камерой
    Logitech Webcam HD Pro C930e оснащен HD-камерой с объективом Carl Zeiss. Эта камера записывает в формате HD в разрешении 1080p со скоростью 30 кадров в секунду. В сочетании с технологией Logitech RightLight и автофокусировкой вы всегда будете в кадре чёткими. Кроме того, это значительное улучшение по сравнению с большинством встроенных в ноутбуки веб-камер. Естественно, эту веб-камеру можно использовать в стандартной комплектации с часто используемыми приложениями для совещаний, такими как Microsoft Teams, Skype и Zoom. Веб-камера поставляется с крышкой, закрывающей объектив. Это гарантирует вашу конфиденциальность вне встреч.
    Разместите веб-камеру там, где вы хотите
    С этой веб-камерой вы просто выбираете свободу. Соединительный кабель USB-A имеет длину 1,8 метра, что позволяет разместить его в удобном для вас месте. Вы можете поставить ногу на плоскую поверхность, прикрепить к экрану или прикрутить к штативу. Так что с такой же легкостью используйте эту камеру для встреч, вебинаров и видеоблогов. Большинство видеопрограмм также предоставляют возможность цифрового панорамирования, наклона и масштабирования камеры. Поэтому всегда записывайте с идеального ракурса.
    Встроенный микрофон
    Если на встрече вы продемонстрируете хорошее изображение, звук не останется без внимания. Вот почему Logitech C930e оснащен двумя микрофонами, которые гарантируют, что вас будет хорошо слышно. Убедитесь, что ваши собеседники видят и слышат вас с лучшей стороны.
    Технические характеристики Logitech C930e HD HD 1080p при 30 кадрах в секунду с разрешением 1280x720 пикселей
    Двойной встроенный микрофон
    Подходит практически для всех программ для совещаний, таких как Teams, Skype и Zoom.
    Легкая установка на монитор или штатив
    Соединительный кабель USB-A длиной 1,8 метра Что в коробке Веб-камера Logitech C930e HD Pro
    Защитная крышка объектива
    Краткое руководство пользователя
    description_short_en - Web camera for hiqh quality video calls FullHD 1080p 30 fps, 4× zoom & wide 90° fov Two built-in omnidirectional microphones Handy clip mount & attachable privacy shade Cerfitified for business
    description_short_et - Tipptasemel veebikaamera videokõnedeks FullHD 1080p 30 fps, 4× suum ja suur 90° vaateväli Kaks integreeritud ringsuunalist mikrofoni Mugav klamberkinnitus & privaatsuskate Sertifitseeritud ärikasutuseks
    description_short_lv -
    description_short_ru - Веб-камера топ-уровня для видеозвонков FullHD 1080p 30 fps, 4× зум и большой обзор 90° Два встроенных микрофона с круговой направленностью Удобное крепление-прищепка & чехол для приватности Сертифиуирован для коммерческого использования
    dimension depth - 80 mm
    dimensionalWeight - 388
    Dimensions & weight - Dziļums (mm) - 71
    Design - Built-in flash - No
    Design - Built-in microphone - Yes
    Design - Cable length - 1.5 m
    Design - Microphone direction type - Omnidirectional
    Design - Number of microphones - 2
    Design - Product colour - Black
    Design - Interface - USB
    Design - Tripod thread - 1/4"
    Security - -
    Native resolution - 1920x1080
    depth - 13
    Depth - 24 mm
    Depth (mm) - 24 mm
    EAN - 5099206045200
    ean - 5099206045200
    EANCode - 5099206045200
    EAN Code - 5099206045200
    Eans - 5099206045200
    feature_group_et - Veebikaamerad
    feature_group_en - Webcams
    feature_group_lv - Tīmekļkameras
    feature_group_ru - Веб-камеры
    FrameRate - 30 fps
    Features and Functions - built-in microphone
    Pieces in pack - 1
    Warranty - 2 years
    Warranty - 24 months
    guarantee - 36
    WarrantyInfo - 3 years
    WarrantyInfo - 3 Years
    Warranty Products Returnable - Yes
    Warranty validation Criteria - Serial Number
    Warranty Term (month) - 36 mēneši
    guarantee_type - external
    warrantyType - F
    gross_weight - 0.04 kg
    gross_weight - 0.38
    GRUPPE1 - Multimedia & Games
    GRUPPE2 - Webcamera
    GTIN - 097855095985
    GTIN - 0097855095985
    GTIN - 5099206023130
    GTIN - 5099206045200
    warrantyLength - 24
    Hoehe - 0.06
    HSTNUMMER - 960-000972
    Built-in Devices - Stereo Microphone
    Software included -
    Accessories included - C930e Business Webcam External Shutter Cover Quick Reference Guide
    Pack Height (mm) - 81 mm
    Packaging data - Quantity - 1
    Packaging data - Package height - 52 mm
    Packaging data - Package height - 81 mm
    Packaging data - Package depth - 142 mm
    Packaging data - Package depth - 180 mm
    Packaging data - Package width - 76 mm
    Packaging data - Package width - 135 mm
    Packaging data - Package weight - 221.8 g
    Packaging data - Package weight - 318.8 g
    Pack Length (mm) - 180 mm
    PackageDimensions - -
    Pack Width (mm) - 135 mm
    PackageContents -
  • C930e Business Webcam
  • External privacy shutter
  • Quick Start Guide

  • Packaging content - Box contents - Camera with attached 1.5 m (5 ft) USB-A cable
    Attachable privacy shutter
    User documentation
    Packaging content - Laptop clamp - Yes
    Packaging content - User guide - Yes
    Packaging content - Manual - Yes
    PackageWeight - 0.350 kg
    Pack Weight Brutto (kg) - 0.2218 kg
    Pack Weight Netto (kg) - 0.162 kg
    Package Type - Retail
    Packs in Box - 30
    ImageCapture -
  • 1080p
  • 720p

  • ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_35627_1.jpg
    Use - Personal communication
    Dimensions - 43 x 94 x 71 mm
    Dimensions - With clip: 94 x 43.3 x 71mm
    Dimensions & weight - Height (mm) - 43
    Размеры & вес - Высота (мм) - 43
    Mõõtmed & kaal - Kõrgus (mm) - 43
    Dimensions & weight - Augstums (mm) - 43
    Dimensions & weight - Depth (mm) - 71
    Размеры & вес - Глубина (мм) - 71
    Mõõtmed & kaal - Sügavus (mm) - 71
    Dimensions & weight - Width (mm) - 94
    Размеры & вес - Ширина (мм) - 94
    Mõõtmed & kaal - Laius (mm) - 94
    Dimensions & weight - Platums (mm) - 94
    Dimensions & weight - Weight (g) - 162
    Размеры & вес - Вес (г) - 162
    Dimensions & weight - Svars (g) - 162
    dimension height - 180 mm
    dimension width - 130 mm
    dimension weight - 354 g
    HERSTELLER - LOGITECH
    Frames per second - 30
    Camera Type - Web Camera
    Box Height (mm) - 600 mm
    Box Length (mm) - 426 mm
    Box Width (mm) - 290 mm
    Box Weight Brutto (kg) - 7.76 kg
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Web Kameras
    Category - Root/Electronics/PC peripherals/Internet cameras
    Category - Webcams
    Category Code - WCA
    Code - 960-000972
    Design - Tripod mounting supported - Yes
    Design - Mounting type - Clip
    Color - Black
    Color - Silver
    LargeDescHTML -
    LongDesc -
    LongDesc - C930e is an advanced HD 1080p/30fps webcam certified for business that delivers high-resolution video in virtually any environment, including low-light and harshly backlit settings. Frame yourself and your workspace perfectly with a generous 90° diagonal field of view, HD autofocus, pan, tilt, and 4x HD zoom. RightLight™ 2 enhances image quality and a high-precision lens renders vivid video quality at multiple distances. C930e supports H.264 with Scalable Video Coding (SVC) and UVC 1.5 encoding to minimise dependence on computer and network resources to produce remarkably clear video and a consistently smooth video stream even when bandwidth is limited. C930e features dual integrated omnidirectional mics that capture audio clearly up to 1 m away so conversations always sound natural and clear. C930e is certified for Skype for Business and Microsoft Teams. Certifications and compatibility with other popular applications include BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber™, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo, and Zoom.
    LongDesc - C930e is an advanced HD 1080p/30fps webcam certified for business that delivers high-resolution video in virtually any environment, including low-light and harshly backlit settings. Frame yourself and your workspace perfectly with a generous 90° diagonal field of view, HD autofocus, pan, tilt, and 4x HD zoom. RightLight™ 2 enhances image quality and a high-precision lens renders vivid video quality at multiple distances. C930e supports H.264 with Scalable Video Coding (SVC) and UVC 1.5 encoding to minimize dependence on computer and network resources to produce remarkably clear video and a consistently smooth video stream even when bandwidth is limited. C930e features dual integrated omnidirectional mics that capture audio clearly up to 1m away so conversations always sound natural and clear. C930e is certified for Skype for Business and Microsoft Teams. Certifications and compatibility with other popular applications include BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber™, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo, and Zoom.
    LongProductName - C930e Business Webcam
    LongSummaryDescription - Logitech C930e. Maximum video resolution: 1920 x 1080 pixels, Camera HD type: Full HD, Maximum frame rate: 30 fps. Interface: USB, Product colour: Black, Mounting type: Clip. Width: 94 mm, Depth: 43.3 mm, Height: 71 mm. Package width: 135 mm, Package depth: 180 mm, Package height: 81 mm. Master (outer) case width: 290 mm, Master (outer) case length: 426 mm, Master (outer) case height: 600 mm
    LongSummaryDescription - Logitech C930e Business Webcam. Maximum video resolution: 1920 x 1080 pixels, Camera HD type: Full HD, Maximum frame rate: 30 fps. Interface: USB, Product colour: Black, Mounting type: Clip. Windows operating systems supported: Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Mac operating systems supported: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High..., Other operating systems supported: ChromeOS. Width: 94 mm, Depth: 71 mm, Height: 43 mm. Package width: 76 mm, Package depth: 142 mm, Package height: 52 mm
    Logistics data - Master (outer) case gross weight - 7.76 kg
    Logistics data - Master (outer) case gross weight - 11.4 kg
    Logistics data - Master (outer) case height - 172 mm
    Logistics data - Master (outer) case height - 600 mm
    Logistics data - Master (outer) case length - 426 mm
    Logistics data - Master (outer) case length - 495 mm
    Logistics data - Master (outer) case width - 290 mm
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85258900
    MacOS OS compatibility - Yes
    Max. Video Resolution - 1920x1080
    MANUFDATASHEET - https://www.logitech.com/en-us/product/c930e-webcam#specification-tabular
    Mechanics - -
    Microphone - 2 omni-directional mics
    Microphone - Built-in
    Model - C930E
    Mounting Capability - Desktop
    MPN - 960-000972
    Mõõtmed & kaal - Kaal (g) - 162
    name_et - Logitech veebikaamera C930e HD Pro
    name - Business webcam C930e 960-000972
    Title - Logitech C930e Business Webcam
    Name - Logitech C930E Black/Silver
    Title - Logitech C930e webcam 1920 x 1080 pixels USB Black
    Name - Logitech HD C930e 1920x1080
    Name - Logitech HD Pro C930e
    name_en - Logitech veebikaamera C930e HD Pro
    name_lv - Logitech veebikaamera C930e HD Pro
    name_ru - Logitech веб-камера C930e HD Pro
    Optics -
  • 90° field of view
  • Zoom to 4X in 1080p
  • Autofocus

  • ARTIKEL1 - HD WEBCAM C930E
    ARTIKEL2 - UC FOR BUSINESS OEM
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 8 cm
    Shipping box quantity - 1
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 18 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 13.5 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.355 kg
    Full Description Line - Native resolution 1920x1080|USB 2.0|Windows 8|Windows 7|MacOS|Microphone Built-in|Dimensions With clip: 94 x 43.3 x 71mm
    width - 8
    Width - 94 mm
    Width (mm) - 94 mm
    Breite - 0.08
    Power - -
    Requirements -
  • Windows 7, Windows 8, or Windows 10
  • Mac OS X 10.7 or higher
  • Chrome OS Version 29.0.1547.70 and higher
  • <LI>2 GB RAM or more
  • Hard drive space for recorded videos
  • One USB 2.0 port

  • ProductCode - 960-000972
    ProdDesc - LOGITECH Webcam C930e (960-000972)
    producerCode - 960-000972
    ProducerCode - 960-000972
    productName - Logitech C930e Business Webcam
    productSize - Normal
    ProductDescription - LOGITECH C930E WEBCAM - EMEA
    ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=150417135155500520&THEME=asbis&LANG=lv
    ProductCategory - Other
    ProductName - C930e
    ProductName - C930e Business Webcam
    ProductPicture2 -
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductType - VC WebCams
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds4/960-000972-01.jpg
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.7 Lion
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.9 Mavericks
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur, Mac OS X 12.0 Monterey
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.13 High Sierra
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.14 Mojave
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.15 Catalina
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.15.3 Catalina
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 11.0 Big Sur
    Software - Mac operating systems supported - Mac OS X 12.0 Monterey
    Software - Windows operating systems supported - Windows 7
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8
    Software - Windows operating systems supported - Windows 8.1
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10
    Software - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
    Software - Windows operating systems supported - Windows 11
    Software - Other operating systems supported - ChromeOS
    Vendor Homepage - www.logitech.com/en-us/product/webcam-c930e-business
    Vendor - LOGITECH
    Manufacturer Code - 960-000972
    Manufacturer Name - Logitech
    manufacturer_code - 960-000972
    producer - Logitech
    Producer - Logitech
    Manufacturer - Logitech
    Resolution - Full HD 1080p
    Interface - USB
    Interface - USB 2.0
    Sensor -
    Sensor - -
    ShortDescription -
    ShortSummaryDescription - Logitech C930e, 1920 x 1080 pixels, Full HD, 30 fps, 4x, USB, Black
    ShortSummaryDescription - Logitech C930e Business Webcam, 1920 x 1080 pixels, Full HD, 30 fps, 1280x720@30fps, 1920x1080@30fps, 720p, 1080p, 4x
    System requirements - Minimum RAM - 2048 MB
    sizeX - 135
    sizeY - 180
    sizeZ - 80
    Спецификации - Разрешение - [FullHD] 1920 × 1080
    Спецификации - Цифровой зум - 4
    Specifikācijas - Digitālā tālummaiņa - 4
    Specifications - Digital zoom - 4×
    Спецификации - Фокусировка - Автофокус
    Specifications - Focusing - Autofocus
    Specifikācijas - Fokusēšana - Autofokuss
    Specifications - Resolution - [FullHD] 1920 × 1080
    Specifikācijas - Izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080
    Спецификации - Микрофон - 2 встроенных микрофона с круговой направленностью
    Specifications - Microphone - 2 × built-in omnidirectional microphone
    Specifikācijas - Mikrofons - 2 × built-in omnidirectional microphone
    Specifications - Field of view - 90°
    Specifikācijas - Redzes lauks - 90°
    Specifications - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Спецификации - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Specifications - Video resolution - [HD] 1280 × 720 30p
    Спецификации - Разрешение видео - [HD] 1280 × 720 30p
    Specifikācijas - Video izšķirtspēja - [HD] 1280 × 720 30p
    Спецификации - Поле зрения - 90°
    Storno - Y
    Stck_Kart - 30
    Stck_Pal - 360
    Weight - -
    weight - 0.038 kg
    Gewicht - 0.22
    Weight - 0.38
    Weight - 162 g
    weight - 219
    Weight & dimensions - Height - 43 mm
    Weight & dimensions - Height - 71 mm
    Weight & dimensions - Depth - 43.3 mm
    Weight & dimensions - Depth - 71 mm
    Weight & dimensions - Width - 94 mm
    Weight & dimensions - Weight - 162 g
    Weight & dimensions - Weight (with stand) - 162 g
    barcode - 097855095985
    barcode - 97855095985
    barcode - 5099206045200
    Tehnilised andmed - Lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080
    Tehnilised andmed - Digitaalne suum - 4×
    Tehnilised andmed - Teravustamine - Autofookus
    Tehnilised andmed - Mikrofon - 2 × integreeritud ringsuunaline mikrofon
    Tehnilised andmed - Vaateväli - 90°
    Tehnilised andmed - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 30p
    Tehnilised andmed - Video lahutusvõime - [HD] 1280 × 720 30p
    title_en - Logitech C930e Business Webcam
    title_lv - Logitech C930e Business Webcam Tīmekļa kamera
    title_ru - Logitech C930e Business Webcam
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 Interface - Yes
    Performance - Supported video modes - 720p
    Performance - Supported video modes - 720p, 1080p
    Performance - Supported video modes - 1080p
    Performance - Auto focus - Yes
    Performance - Digital zoom - 4x
    Performance - Resolution at capture speed - 1280x720@30fps
    Performance - Resolution at capture speed - 1280x720@30fps, 1920x1080@30fps
    Performance - Resolution at capture speed - 1920x1080@30fps
    Performance - Camera HD type - Full HD
    Performance - Privacy camera - Yes
    Performance - Maximum frame rate - 30 fps
    Performance - Maximum video resolution - 1920 x 1080 pixels
    Performance - Plug and Play - Yes
    Performance - Privacy type - Pop-up
    Performance - Zoom capability - Yes
    vendpn - 960-000972
    VideoCapture - 1080/720p
    Type of Video Conference Solution - Web Camera
    Unit Net Weight - 0.162 kg
    Unit Gross Weight - 0.355 kg
    Unit Box Height - 0.08
    Unit Box Length - 0.18
    Unit Box Width - 0.135
    Unit Brutto Volume - 0.001944 cubm
    Üldine - Kinnitus - Sülearvutile
    Üldine - Kinnitus - Lauale
    Üldine - Kinnitus - Monitorile
    Üldine - Kinnitus - Statiivile
    Общее - Крепление - Для ноутбука
    Общее - Крепление - На стол
    Общее - Крепление - На монитор
    Общее - Крепление - На штатив
    Общее - Комплектация - Чехол для приватности
    Общее - Комплектация - USB кабель
    Общее - Комплектация - Веб-камера
    Üldine - Juhtme pikkus - 150 cm
    Общее - Длина кабеля - 150 см
    Üldine - Komplekti sisu - Privaatsuskate
    Üldine - Komplekti sisu - USB kaabel
    Üldine - Komplekti sisu - Veebikaamera
    Üldine - Ühendus - USB 2.0
    Общее - Цвет - Черный
    Üldine - Värvus - Must
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Chrome OS
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.7 või uuem
    Üldine - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7
    Üldine - Sobivad seadmed - Vaba USB pesaga seadmed
    Общее - Совместимые устройства - Свободный USB 2.0 порт
    Общее - Совместимые оп-системы - Chrome OS
    Общее - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.7 или новее
    Общее - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7
    Общее - Соединение - USB 2.0
    Web Cam Features - Auto Focus4x Digital Zoom
    Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    WirelessInterface - No
    Brand - Logitech
    brand - Logitech
    External Color - Black/Silver
    Short description - Logitech Webcam C930E HD 1080p
    82,72 €
    Logitech C930e HD Webcam
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas