Esperanza VR for 3.5" to 6.0" smartphone, White

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 242948 Preces kods: EMV300
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
16,27 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Balta
Pamatinformācija
Krāsa : Balta
Ražotājs : Esperanza
Papildus specifikācija
3D atbalsts - Jā
Apraksts - VR 3D BRĪĻAS SMARTFONIEM 3,5"-6 "Mūsu brilles ļauj skatīties 3D filmas vai spēlēt spēles virtuālajā realitātē. Vienkārši lejupielādējiet no lietotņu veikala (APP Store vai Google Play Store) spēles vai filmas ar norādi VR vai Google Cradboard savā viedtālrunī, un brilles ātri pārnesīs jūs virtuālajā 360 grādu filmu, 3D vai VR spēļu pasaulē. Apvalkā var ievietot viedtālruni ar ekrāna izmēru no 3,5" līdz 6" ar instalētu Android vai iOS. Pateicoties asfēriskajām lēcām, kas neizkropļo attēlu, mēs iegūstam maksimālu attēla dabiskuma un dziļuma iespaidu, un to divvirzienu regulēšana ļauj individuāli pielāgot ierīci gan viedtālruņa izmēram, gan skolēnu attālumam. Aizsargājošais pārklājums, kas izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās ādas un pildīts ar elastīgu sūkli, ne tikai nodrošina komfortu, bet arī ļauj labi pielāgoties sejas formai un lietot VR brilles, nenoņemot koriģējošos stiklus. Izgatavotas izturīgas elastīgas gumijas siksniņas droši notur brilles uz galvas. Bīdāmais vāks ļauj izmantot tālruņa kameru (būtiski paplašinātas realitātes spēlēs). Briļļu sānos ir ventilācijas atveres un izgriezumi austiņu un viedtālruņa uzlādes kabeļa pieslēgšanai.- Asfērisko lēcu diametrs: 40 mm - Objektīva attāluma regulēšana: līdz 10 mm - Objektīva attāluma regulēšana: 55-72 mm - Minimālais/maksimālais tālruņa platums: 60mm-80mm - Maksimālais tālruņa augstums: 160 mm - Bīdāms priekšējais vāks - Elastīgas, regulējamas stiprinājuma siksnas.PIEZĪME: Lai pilnībā izmantotu VR spēļu priekšrocības, ieteicams izmantot viedtālruni, kas aprīkots ar žiroskopu.
Bezvadu komunikācija - Nē
category_en - Mobilo tālruņu piederumi
category_et - Tālruņu piederumi
category_lv - Mobilo telefonu piederumi
category_ru - Tālruņu piederumi
Citi parametri -
description_et - Iegremdējiet sevi aizraujošā 3D virtuālajā pasaulē un atklājiet jaunu realitāti, izmantojot viedtālruņa ekrānu. Pārbrauciet Amerikas klinšu kalnus, izpletņlēkšana ar izpletni vai safari - un tas viss, neceļoties no krēsla. Vienkārši ielieciet viedtālruni tā statīvā, palaidiet videoklipu vai spēli un izbaudiet 360° skatu. Nekādu kabeļu, sarežģītu savienojumu vai bateriju maiņas - tas ir tik vienkārši. Piemērots 3,5-6" viedtālruņiem (Android un iPhone) Izbaudiet 360° un 3D skatus Piemērots arī briļļu lietotājiem Ērti spilventiņi un regulējama galvas stīpa Regulējams attālums starp acīm un objektīvu un acu reljefs Plašs VR lietotņu un videoklipu klāsts Komplektā ietilpst tīrīšanas drāniņa Dažādas atveres - AR atbalsts, pateicoties kameras atvēršanas atverei, piekļuve tālruņa slotiem Bezvadu savienojums.
description_lv - Iegremdējieties 3D virtuālajās pasaulēs, kas pilnas emociju un iespaidu, un būsiet pārsteigti, cik reālistiskas šīs pasaules izskatās. Brauciet ar amerikāņu kalniņiem, lēciet ar izpletni, atklājiet bīstamus dzīvniekus safari vai niriet kopā ar haizivīm - viss ir iespējams, atrodoties savā viesistabā. Vienkārši ievietojiet viedtālruni (ar displeja izmēru līdz 6"), palaidiet video vai spēļu programmu un izbaudiet 360 grādu iegremdēšanu. Jums nav nepieciešami ne kabeļi, ne baterijas, ne sarežģītas instalācijas, jums ir nepieciešams tikai viedtālrunis un VR Box. Saderīgs ar viedtālruņiem 3,5-6" (Android un iPhone) Bezvadu 360° + 3D skats Putu polsterējums un regulējamas galvas siksniņas nodrošina optimālu stabilitāti un komfortu Plašs bezmaksas un pieejamu VR lietotņu un videoklipu piedāvājums, kas pieejams lejupielādei Komplektā ietilpst tīrīšanas lupatiņa un lietošanas pamācība Regulējams objektīva attālums un dziļums.
description_lv - Virtuālās realitātes (VR) brilles ir saderīgas ar līdz 6" lieliem viedtālruņiem (Android un iPhone) Bezvadu 360° + 3D skats Putu polsterējums un regulējamas galvas siksnas nodrošina optimālu stabilitāti un komfortu Lejupielādei pieejams plašs klāsts ar bezmaksas un nedārgām VR lietotnēm un video Komplektā iekļauta tīrīšanas drāniņa un lietotāja rokasgrāmata Regulējams lēcas attālums un dziļums Iegremdējiet sevi emociju un iespaidu pārpilnajā 3D virtuālajā pasaulē un izbaudiet tās pārsteidzoši reālistisko atmosfēru. Traucieties pa amerikāņu kalniņiem, piedzīvojiet lēcienu ar izpletni, atklājiet bīstamus dzīvniekus Safari vai ienirstiet pie haizivīm — tas viss ir iespējams, neatstājot savu omulīgo dzīvojamo istabu. Vienkārši ievietojiet savu viedtālruni VR ierīcē (displeja izmērs līdz 6"), palaidiet video vai spēles lietotni un izbaudiet 360 grādu klātbūtnes efektu. Jums nav jāpieslēdz nekādi kabeļi, jāmaina baterijas vai jāveic jebkādas citas sarežģītas instalācijas — jums nepieciešams tikai viedtālrunis un VR Box ierīce.
description_ru - Viedtālruņiem ar 3,5-6" ekrānu (Android un iPhone) 360° un 3D skats Piemērots briļļu nēsātājiem Ērta mīkstināšana, regulējama siksniņa Regulējams objektīva platums un acu attālums Liels VR lietotņu klāsts Komplektā iekļauta tīrīšanas lupatiņa Dažādi viedtālruņa piekļuves caurumi Bezvadu savienojums Iegremdē sevi 3D virtuālās realitātes pasaulē ar savu viedtālruni. Izbrauciens ar amerikāņu kalniņiem, lēciens ar izpletni vai safari - un tas viss bez piecelšanās no krēsla. Vienkārši ievietojiet tālruni turētājā, sāciet spēli vai videoklipu un izbaudiet 360° skatu. Nav kabeļu, savienojumu vai akumulatora maiņas - tas ir tik vienkārši, cik vien iespējams!
description_short_en - 3D virtuālās realitātes austiņas Saderīgs ar līdz 6" viedtālruņiem Darbojas ar Android un iOS ierīcēm Skatieties 3D filmas un spēles, 360° fotoattēlus un video Regulējams objektīva attālums un dziļums.
description_short_et - 3D virtuālās realitātes brilles Lietošanai ar viedtālruņiem līdz 6 collām Piemērots Android un iOS viedtālruņiem Skatieties 3D filmas un spēles, 360° attēlus un videoklipus Objektīva attālums un acu reljefs ir ērti regulējams.
description_short_lv - 3D virtuālās realitātes brilles Piemērotas viedtālruņiem ar ekrāna izmēru līdz 6 collām Darbojas ar Android un iOS ierīcēm Skatiet 3D filmas un spēles, 360° foto un video Regulējams lēcas attālums un dziļums
description_short_ru - 3D virtuālās realitātes brilles Viedtālruņiem ar ekrānu līdz 6" Piemērots gan Android, gan iOS Skatīties 3D filmas, uzņemt 360° fotoattēlus, spēlēt spēles u. c. Regulējams platums un acu attālums.
Diagonālais ekrāns - 3,5''
Diagonālais ekrāns - 3,7''
Diagonālais ekrāns - 3,8''
Diagonālais ekrāns - 3,66''
Diagonālais ekrāns - 4''
Diagonālais ekrāns - 4,2''
Diagonālais ekrāns - 4,3''
Diagonālais ekrāns - 4,5''
Diagonālais ekrāns - 4,6''
Diagonālais ekrāns - 4,7''
Diagonālais ekrāns - 4,8''
Diagonālais ekrāns - 4,27''
Diagonālais ekrāns - 4,45''
Diagonālais ekrāns - 4,93"
Diagonālais ekrāns - 4,95''
Diagonālais ekrāns - 5''
Diagonālais ekrāns - 5,1''
Diagonālais ekrāns - 5,2''
Diagonālais ekrāns - 5,3''
Diagonālais ekrāns - 5,4''
Diagonālais ekrāns - 5,5''
Diagonālais ekrāns - 5,6''
Diagonālais ekrāns - 5,7''
Diagonālais ekrāns - 5,8''
Diagonālais ekrāns - 5,15''
Diagonālais ekrāns - 5,25''
Diagonālais ekrāns - 5,96''
Diagonālais ekrāns - 6''
dimensijas dziļums - 110 mm
ean - 5901299926406
feature_group_et - Virtuālās realitātes brilles un piederumi
feature_group_ln - Virtuālās realitātes brilles un piederumi
feature_group_lv - VR brilles
feature_group_ru - VR austiņas
Funkcijas -
garantija - 24
garantijas_tips - normāli
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x micro USB (B tipa)
Iebūvēti skaļruņi - Nē
Iekļautie piederumi -
Izmēri - - Tālruņa maksimālais platums: Maksimālais tālruņa augstums: 60 mm-80 mm - Maksimālais tālruņa augstums: 160 mm tālruņa maksimālais izmērs
izmērs augstums - 145 mm
izmērs platums - 200 mm
izmērs svars - 412 g
Krāsa - Black
Krāsa - Pelēks
Krāsa - White
name_et - Esperanza 3D-prillid EMV300
nosaukums - 3D VR BRILLES VIEDTĀLRUŅIEM 3.5-6
nosaukums_lv - Esperanza 3D brilles EMV300
nosaukums_lv - Esperanza 3D brilles EMV300
nosaukums_ru - Esperanza 3D brilles EMV300
Operētājsistēma - Android
Operētājsistēma - iOS
ražotājs - Esperanza
Sistēmas prasības - Iebūvēts viedtālrunis ar žiroskopu
Skatu felds - 360 °
Specifications - Attālums starp zīlītēm - 58 – 72 mm
Specifications - Iepakojumā ietilpst - Tīrīšanas lupatiņas/salvetes
Specifications - Iepakojumā ietilpst - VR brilles
Specifications - Krāsa - Balta
Specifications - Lēcas attāluma regulēšana - Attālums starp acu zīlītēm
Specifications - Lēcas attāluma regulēšana - Dziļums
Specifications - Lēcas attālums no zīlītes - 65 – 75 mm
Specifications - Maksimālais viedtālruņa izmērs - 183 × 83 mm
Specifications - Objektīvs - ø 42 mm plastmasas lēcas
Specifications - Redzes lauks - 70°
Specifications - Saderīgs viedtālrunis - 3,5 – 6,0" viedtālruņi
Specifications - Tālvadības pults - Nē
Specifikācijas - Aprīkojums - Attīrošās nūjiņas
Specifikācijas - Aprīkojums - VR austiņas
Specifikācijas - Attālums starp acīm - 58 - 72 mm
Specifikācijas - Iepakojuma saturs - Tīrīšanas salvetes
Specifikācijas - Iepakojuma saturs - VR austiņas
Specifikācijas - Krāsa - White
Specifikācijas - Krāsa - White
Specifikācijas - Maksimālais viedtālruņa izmērs - 183 × 83 mm
Specifikācijas - Maksimālais viedtālruņa izmērs - 183 × 83 mm
Specifikācijas - Maksimālie viedtālruņa izmēri - 183 × 83 mm
Specifikācijas - Objektīva attāluma regulēšana - Attālums starp acīm
Specifikācijas - Objektīva attāluma regulēšana - Dziļums
Specifikācijas - Objektīva attāluma regulēšana - Dziļums
Specifikācijas - Objektīva attāluma regulēšana - Skolēnu attālums
Specifikācijas - Objektīva attālums no zīlītes - 65 - 75 mm
Specifikācijas - Objektīva attālums no zīlītes - 65 – 75 mm
Specifikācijas - Objektīvs - ø 42 mm plastmasas lēcas
Specifikācijas - Objektīvs - ø 42 mm plastmasas lēcas
Specifikācijas - Redzamības lauks - 70°
Specifikācijas - Saderīgais viedtālrunis - 3,5 - 6,0" viedtālruņi
Specifikācijas - Saderīgais viedtālrunis - 3,5 - 6,0" viedtālruņi
Specifikācijas - Skolēna attālums - 58 – 72 mm
Specifikācijas - Tālvadības pults - nav
Specifikācijas - Tālvadības pults - Nē
Specifikācijas - Vizuālais lauks - 70°
svītrkods - 5901299926406
Tehniskās specifikācijas - Komplekta saturs - Tīrīšanas lupata
Tehniskās specifikācijas - Komplekta saturs - VR austiņas
Tehniskās specifikācijas - Krāsa - White
Tehniskās specifikācijas - Objektīva attāluma regulēšana - Acu atšķirība
Tehniskās specifikācijas - Objektīva attāluma regulēšana - Dziļums
Tehniskās specifikācijas - Objektīva attālums no acs - 65 – 75 mm
Tehniskās specifikācijas - Objektīvs - ø 42 mm plastmasas lēcas
Tehniskās specifikācijas - Redzamības lauks - 70°
Tehniskās specifikācijas - saderība ar viedtālruni - 3,5 - 6,0" viedtālruņi
Tehniskās specifikācijas - Skolēna attālums - 58 – 72 mm
Tehniskās specifikācijas - Tālvadības pults - Ei
vendpn - EMV300
zīmols - Esperanza
3D support - Yes
Description - GOGLE VR 3D DLA SMARTFONÓW 3.5”-6”Nasze okulary umożliwiają oglądanie filmów 3D lub granie w gry w wirtualnej rzeczywistości. Wystarczy pobrać, ze sklepu z aplikacjami (APP Store, lub Google Play Store) gry czy filmy oznaczone symbolem VR lub Google Cradboard na Twój smartfon, a okulary szybko przeniosą Cię w wirtualny świat filmów 360 stopni, 3D czy gier VR. W obudowie można zamocować smartfon o przekątnej ekranu od 3,5” do 6” z zainstalowanym systemem Android lub iOS. Dzięki zastosowaniu soczewek asferycznych, które nie zniekształcają obrazu, uzyskujemy maksymalne wrażenie naturalności i głębi obrazu, a ich dwukierunkowa regulacja pozwala na indywidualne dopasowanie urządzenia zarówno do wielkości smartfonu jak i rozstawu źrenic. Ochronna nakładka wykonana z wysokiej jakości sztucznej skóry i wypełniona elastyczną gąbką, nie tylko zapewnia komfort użytkowania ale także umożliwia dobre dopasowanie okularów do kształtu twarzy oraz pozwala na korzystanie z okularów VR bez konieczności zdejmowania okularów korekcyjnych. Solidne pasy wykonane z elastycznej gumy bezpiecznie utrzymają okulary na głowie. Przesuwna pokrywa pozwala na użycie kamery telefonu (niezbędne w przypadku gier „Augmented Reality”). Okulary posiadają otwory wentylacyjne oraz wycięcia po bokach umożliwiające podłączenie słuchawek oraz kabla ładującego smartfon.- Asferyczne soczewki o średnicy: 40mm
- Regulacja odległości soczewek: do 10mm
- Regulacja rozstawu soczewek: 55-72mm
- Minimalna/maksymalna szerokość telefonu: 60mm-80mm
- Maksymalna wysokość telefonu: 160mm
- Przesuwana przednia osłona.
- Elastyczne, regulowane pasy mocujące.UWAGA! W celu pełnego wykorzystania możliwości gier VR zaleca się używanie smartfonów wyposażonych w żyroskop.
Wireless communication - No
category_en - Cellphone accessories
category_et - Telefonide tarvikud
category_lv - Mobilo telefonu piederumi
category_ru - Аксессуары для телефона
Other parameters -
description_et - Sukeldu lummavasse 3D virtuaalsesse maailma ning avasta uus reaalsus oma nutitelefoni ekraanilt. Sõida ameerika mägedel, koge langevarjuhüppeid või käi safaril - seda kõike tugitoolilt tõusmata. Lihtsalt pane oma nutitelefon hoidjasse, käivita video või mäng ning naudi 360° vaadet. Ei mingeid kaableid, ei mingeid keerulisi ühendusi või patareide vahetamist – nii lihtne see ongi. Sobib 3,5–6" nutitelefonidele (Android & iPhone) Naudi 360° ning 3D vaateid Sobib ka prillikandjatele Mugavad pehmendused ning seadistatav peapael Seadistatav silmade kaugus läätsest ning silmavahe Suur valik VR rakendusi ning videoid Komplektis puhastusriie Erinevad avaused – AR tugi tänu avatavale kaamera avale, ligipääs telefoni pesadele Juhtmevaba
description_en - Immerse yourself in 3D virtual worlds full of emotions and impressions and be amazed how lifelike these worlds appear. Ride a rollercoaster, experience a parachute-jump, discover dangerous animals on a safari or go diving with sharks: anything is possible from the comfort of your living room. Simply insert your smart phone (up to 6" display size), launch the video or gaming app and enjoy 360 degrees of immersion. You need no cables, no batteries or any complicated installations, you just need your smart phone and your VR Box. Compatible with smartphones 3.5–6" (Android & iPhone) Wireless 360° + 3D view Foam padding and adjustable head straps ensure optimal stability and comfort Broad offer of free and affordable VR apps and videos available for download Includes cleaning cloth and manual Adjustable lens distance and depth
description_lv - Virtuālās realitātes (VR) brilles ir saderīgas ar līdz 6" lieliem viedtālruņiem (Android un iPhone) Bezvadu 360° + 3D skats Putu polsterējums un regulējamas galvas siksnas nodrošina optimālu stabilitāti un komfortu Lejupielādei pieejams plašs klāsts ar bezmaksas un nedārgām VR lietotnēm un video Komplektā iekļauta tīrīšanas drāniņa un lietotāja rokasgrāmata Regulējams lēcas attālums un dziļums Iegremdējiet sevi emociju un iespaidu pārpilnajā 3D virtuālajā pasaulē un izbaudiet tās pārsteidzoši reālistisko atmosfēru. Traucieties pa amerikāņu kalniņiem, piedzīvojiet lēcienu ar izpletni, atklājiet bīstamus dzīvniekus Safari vai ienirstiet pie haizivīm — tas viss ir iespējams, neatstājot savu omulīgo dzīvojamo istabu. Vienkārši ievietojiet savu viedtālruni VR ierīcē (displeja izmērs līdz 6"), palaidiet video vai spēles lietotni un izbaudiet 360 grādu klātbūtnes efektu. Jums nav jāpieslēdz nekādi kabeļi, jāmaina baterijas vai jāveic jebkādas citas sarežģītas instalācijas — jums nepieciešams tikai viedtālrunis un VR Box ierīce.
description_ru - Для смартфонов с экраном 3,5–6"(Android & iPhone) 360° и 3D обзор Подходит для носителей очков Комфортное смягчение, регулируемый ремень Настраиваемая ширина линз и расстояние от глаз Большой выбор VR приложений В комплекте очистительная тряпочка Различные отверстия для доступа к смартфону Беспроводная Погрузись в 3D мир вирутальной реальности со своим смартфоном. Катайся на американских горках, прыгай с парашюта или гуляй по сафари - и это все, не вставая со стула. Просто помести свой телефон в держатель, запусти игру или видео и наслаждайся 360° обзором. Никаких кабелей, соединений или смены батареек - все так просто, как это возможно!
description_short_en - 3D virtual reality headset Compatible with up to 6" smartphones Works with Android & iOS devices Watch 3D films and games, 360° photos and videos Adjustable lens distance and depth
description_short_et - 3D virtuaalreaalsuse prillid Kasutamiseks kuni 6-tolliste nutitelefonidega Sobib Android ja iOS nutitelefonidele Vaata 3D-filme ning mänge, 360° pilte ja videoid Läätsede kaugus ja silmavahe mugavalt reguleeritav
description_short_lv - 3D virtuālās realitātes brilles Piemērotas viedtālruņiem ar ekrāna izmēru līdz 6 collām Darbojas ar Android un iOS ierīcēm Skatiet 3D filmas un spēles, 360° foto un video Regulējams lēcas attālums un dziļums
description_short_ru - 3D-очки виртуальной реальности Для смартфонов с эраном до 6" Подходит как для Android, так и iOS Смотри 3D-фильмы, 360° фото, играй в игры и др Регулируемая ширина и расстояние от глаз
Diagonal screen - 3,5''
Diagonal screen - 3,7''
Diagonal screen - 3,8''
Diagonal screen - 3,66''
Diagonal screen - 4''
Diagonal screen - 4,2''
Diagonal screen - 4,3''
Diagonal screen - 4,5''
Diagonal screen - 4,6''
Diagonal screen - 4,7''
Diagonal screen - 4,8''
Diagonal screen - 4,27''
Diagonal screen - 4,45''
Diagonal screen - 4,93"
Diagonal screen - 4,95''
Diagonal screen - 5''
Diagonal screen - 5,1''
Diagonal screen - 5,2''
Diagonal screen - 5,3''
Diagonal screen - 5,4''
Diagonal screen - 5,5''
Diagonal screen - 5,6''
Diagonal screen - 5,7''
Diagonal screen - 5,8''
Diagonal screen - 5,15''
Diagonal screen - 5,25''
Diagonal screen - 5,96''
Diagonal screen - 6''
dimension depth - 110 mm
ean - 5901299926406
feature_group_et - Virtuaalreaalsuse prillid ja tarvikud
feature_group_en - Virtual reality glasses and accessories
feature_group_lv - VR brilles
feature_group_ru - VR гарнитура
Functions -
guarantee - 24
guarantee_type - normal
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x micro USB (Type B)
Speakers built-in - No
Accessories included -
Dimensions - - The maximum width of the phone: 60mm-80mm
- The maximum height of phone: 160mm
dimension height - 145 mm
dimension width - 200 mm
dimension weight - 412 g
Color - Black
Color - Gray
Color - White
name_et - Esperanza 3D-prillid EMV300
name - GLASSES 3D VR FOR SMARTPHONES 3.5-6
name_en - Esperanza 3D glasses EMV300
name_lv - Esperanza 3D brilles EMV300
name_ru - Esperanza 3D очки EMV300
Operating System - Android
Operating System - iOS
producer - Esperanza
System Requirements - Built-in gyroscope smartphone
Feld of view - 360 °
Specifications - Attālums starp zīlītēm - 58 – 72 mm
Specifications - Iepakojumā ietilpst - Tīrīšanas lupatiņas/salvetes
Specifications - Iepakojumā ietilpst - VR brilles
Specifications - Krāsa - Balta
Specifications - Lēcas attāluma regulēšana - Attālums starp acu zīlītēm
Specifications - Lēcas attāluma regulēšana - Dziļums
Specifications - Lēcas attālums no zīlītes - 65 – 75 mm
Specifications - Maksimālais viedtālruņa izmērs - 183 × 83 mm
Specifications - Objektīvs - ø 42 mm plastmasas lēcas
Specifications - Redzes lauks - 70°
Specifications - Saderīgs viedtālrunis - 3,5 – 6,0" viedtālruņi
Specifications - Tālvadības pults - Nē
Спецификации - Комплектация - Очистительные палочки
Спецификации - Комплектация - VR гарнитура
Спецификации - Расстояние меж глаз - 58 – 72 мм
Specifications - Package contents - Cleaning wipes
Specifications - Package contents - VR headset
Specifications - Color - White
Спецификации - Цвет - Белый
Tehnilised andmed - Nutitelefoni maksimaalne mõõt - 183 × 83 mm
Спецификации - Максимальный размер смартфона - 183 × 83 мм
Specifications - Maximum smartphone dimensions - 183 × 83 mm
Спецификации - Регулировка дистанции линзы - Расстояние меж глаз
Specifications - Lens distance adjustment - Depth
Спецификации - Регулировка дистанции линзы - Глубина
Specifications - Lens distance adjustment - Pupil distance
Спецификации - Расстояние линзы от зрачка - 65 – 75 мм
Specifications - Lens distance from pupil - 65 – 75 mm
Specifications - Lens - ø 42 mm plastic lenses
Спецификации - Объектив - ø 42 мм пластиковые линзы
Specifications - Field of view - 70°
Specifications - Compatible smartphone - 3.5 – 6.0" smartphones
Спецификации - Совместимый смартфон - 3,5 – 6,0" смартфоны
Specifications - Pupil distance - 58 – 72 mm
Спецификации - Дистанционный пульт - нет
Specifications - Remote control - No
Спецификации - Поле зрения - 70°
barcode - 5901299926406
Tehnilised andmed - Komplekti sisu - Puhastuslapp
Tehnilised andmed - Komplekti sisu - VR peakomplekt
Tehnilised andmed - Värvus - Valge
Tehnilised andmed - Läätse kauguse reguleerimine - Silmade vahe
Tehnilised andmed - Läätse kauguse reguleerimine - Sügavus
Tehnilised andmed - Läätse kaugus silmast - 65 – 75 mm
Tehnilised andmed - Objektiiv - ø 42 mm plastläätsed
Tehnilised andmed - Vaateväli - 70°
Tehnilised andmed - Nutitelefoni sobivus - 3,5 – 6,0" nutitelefonid
Tehnilised andmed - Pupilli kaugus - 58 – 72 mm
Tehnilised andmed - Kaugjuhtimispult - Ei
vendpn - EMV300
brand - Esperanza
16,27 €
Esperanza VR for 3.5" to 6.0" smartphone, White
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas