Google Pixel 6 Pro, 12GB/128GB, Stormy Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 787700 Preces kods: Pixel 6 Pro 5G Stormy Black
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
437,49 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: ceturtdien, 02.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: pirmdien, 29.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna izmērs (diagonāle): 6.7"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1440 x 3120
  • Ekrāna tips: LTPO OLED
  • Refresh rate: 120Hz
  • Dual Sim: Hybrid Dual SIM
  • Iebūvēta atmiņa: 128GB
  • Operētājsistēma: Android 12
  • Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa): 50 MPix
  • Akumulators: 5003 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna aizsardzība Gorilla Glass Victus
Lai viedtālruņus (arī planšetdatorus) aizsargātu no nejaušiem skrāpējumiem un bojājumiem, kas var rasties pavisam nejauši, lielās kompānijas uz saviem ekrāniem uzstāda īpaši noturīgu, bet reizē arī plānu aizsargkārtu. Populārākais un arī pasaulē atzītākais ir kompānijas Corning radītais Gorilla Glass pārklājums.
Ekrāna izmērs (diagonāle) 6.7"
Ekrāna izmērs tiek noteikts pa diagonāli un to apzīmē collās (1" = 2.54cm). Bez šī parametra svarīga ir arī ekrāna izšķirtspēja.
Ekrāna izšķirtspēja 1440 x 3120
Ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz informācijas (pikseļus) tālrunis spēj attēlot. Jo lielāka izšķirtspēja, jo attēls būs mazāk graudains. Pašlaik iegādājoties viedtālruni rekomendējam izvēlēties modeļus ar vismaz 720x1280 pikseļu lielu izšķirtspēju. Šobrīd lielo kompāniju top modeļos jau tiek izmantoti FullHD (1080x1920) izšķirtspējas displeji.
Ekrāna tips LTPO OLED
Ekrāna tips ir būtisks aspekts iegādājoties viedtālruni. Šobrīd populārākie standarti ir TFT, IPS un AMOLED. TFT tiek izmantoti galvenokārt mazbudžeta ierīcēs, jo to izmaksas ir nelielas, bet arī attēla kvalitāte nav tik laba. IPS teicami attēlo krāsas un garantē labu informācijas redzamību arī no plaša skatu leņķa, savukārt AMOLED piedāvā labāku kontrastu un zemāku enerģijas patēriņu, tomēr attēls var nebūt tik ass kā IPS matricām.
Refresh rate : 120Hz
Pamatinformācija
Dual Sim Hybrid Dual SIM
Dual Sim atbalsts norāda, ka tālrunī iespējams ievietot un vienlaicīgi lietot 2 SIM kartes. Tās var būt pat dažādu operatoru.
Iebūvēta atmiņa 128GB
Iebūvētās atmiņas apjoms norāda to, cik daudz informācijas (spēles, programmas, mūziku, fotoattēlus un videoklipus) iespējams uzglabāt telefona iekšējā atmiņā. Pašlaik katram otrajam tālrunim pieejama arī atmiņas kartes ligzda, kas ļauj to paplašināt. Lai nerastos problēmas ar vietas trūkumu, rekomendējam izvēlēties tālruni ar vismaz 16GB iebūvēto atmiņu.
Krāsa : Melna
Modelis : Google Pixel 6
Svars : 210g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa Core)
Procesora kodolu skaits norāda uz to, cik neatkarīgas skaitļošanas straumes iekārta spēj apstrādāt paralēli. Ierīce ar 4 kodoliem 80% gadījumu būs ātrāka par divkodolu konkurentiem, tomēr procesora veiktspēju ļoti ietekmē arī arhitektūras īpašības, takts frekvence un kešatmiņas apjoms.
Procesors (Chipset) : Google Tensor
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) 12GB
RAM ir neliela apjoma dinamiskā atmiņa, ar lielu datu caurlaidības ātrumu (bandwidth). Tā uztur operētājsistēmas aktīvo procesu un programmu raitu izpildi. Jo lielāks RAM atmiņas apjoms, jo vairāk programmu vienlaicīgi iespējams darbināt, bez ietekmes uz ātrdarbību. Rekomendējam iegādāties viedtālruni kā minimums ar 1GB RAM atmiņas.
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 12
Šobrīd pasaulē ir 3 izteikti mobilo operētājsistēmu līderi - Android, Apple iOS un Windows Phone. Populārākā ir atvērtā koda Android OS, kas piedāvā neskaitāmas kustomizācijas un ļoti plašu aplikāciju skaitu. Otrajā vietā ir iOS, kas pieejams tikai uz Apple iPhone un iPad ierīcēm, tāpēc ir labi optimizēts un problēmu tikpat kā nav. Pēc darījuma, kurā Microsoft iegādājās Nokia, arī Windows Phone 8 pamazām kļūst populārāks.
Pieslēgvietas un aprīkojums
3.5mm austiņu ligzda Nav
3.5mm austiņu ligzda (jack) šobrīd ir pārliecinoši populārākais audio savienojums. Tas nodrošina iespēju pie tālruņa pievienot teju jebkuras austiņas, vai savienot tālruni ar audio pastiprinātāju vai ārējiem skaļruņiem.
Atmiņas kartes ligzda Nav
Šobrīd viedtālruņos visbiežāk tiek iebūvēta 8GB, 16GB vai 32GB liela atmiņa failu, multivides un aplikāciju uzglabāšanai. Nereti šis apjoms var izrādīties nepietiekams lielai mūzikas, fotoattēlu vai videoklipu kolekcijai. Tādēļ vidēji 50 procentiem viedtālruņu ir pieejama atmiņas ligzda, kas ļauj atmiņas apjomu palielināt. Visplašāk telefonos tiek iebūvētas microSD atmiņas ligzdas, kas parasti uztur līdz 32GB lielas kartes, jaunākajiem modeļiem arī 64GB microSDHC. Precīzāk iespējams noskaidrot ražotāja mājaslapā.
SIM kartes izmērs Nano-SIM
Lai padarītu tālruņus kompaktākus un atvēlētu korpusā vairāk vietas akumulatoram un citām būtiskām komponentēm, pamazām tiek samazināti arī SIM kartes fiziskie izmēri. Līdz šim populārākās bija mini-SIM kartes, bet šobrīd aizvien biežāk tiek izmantotas micro-SIM un nano-SIM.
USB ligzda Type-C
Šis parametrs norāda pieslēgvietas veidu, kāda iebūvēta tālrunī savienojumam ar datoru.
Bezvadu savienojumi
4G tīkls Ir
4G, jeb 4. paaudzes tīkls (tiek dēvēts arī par LTE) ir 2008. gadā prezentēts bezvadu savienojuma standarts, kura mērķis ir piedāvāt datu pārraides ātrumu līdz pat 1 Gbit/s. Pašlaik reāli dabā pielietotais LTE (Long Term Evolution) standarts piedāvā attiecīgi 100 MBit/s lejupielādei un 50 Mbit/s augšupielādei. Tikmēr telekomunikāciju eksperti turpina darbu pretī nospraustajam mērķim, un paredzams, ka tuvāko gadu laikā tiks prezentēts LTE Advanced, kas nodrošinās 10 reizes lielāku datu pārraides ātrumu kā LTE.
5G tīkls : Ir
Bluetooth 5.2
Bluetooth ir plaši izmantots bezvadu savienojums, kas nodrošina datu pārraidi nelielos attālumos. To izmanto failu pārsūtīšanai starp diviem tālruņiem vai tālruni un datoru. Tāpat pieejami neskaitāmi Bluetooth aksesuāri - hands-free sistēmas, bezvadu austiņas, pulsometri utt.
FM Radio Nav
FM Radio funkcija nodrošina iespēju tālrunī uztvert FM viļņos raidošās radiostacijas. Pamazām gan FM Radio pazūd no tālruņiem, jo uzlabojoties datu pārklājumam un pazeminoties tarifiem, cilvēki aizvien vairāk dod priekšroku interneta radio - Spotify, DI.FM u.c.
GPS Ir
GPS, jeb globālā pozicionēšanas sistēma ir rīks, kas ļauj noteikt ierīces atrašanās vietu izmantojot virs zemes riņķojošos satelītu signālus. Bez šīs funkcijas nebūs iespējams izmantot Google Maps, Waze un citus noderīgus servisus.
NFC Ir
NFC (Near Field Communication) ir datu pārraides standarts, kas atļauj neliela apjoma informācijas apmaiņu starp ierīcēm, kuras uztur šo funkciju. Pašlaik pielietojums nav plašs, tomēr prognozējams, ka drīzumā tieši ar NFC palīdzību varēsim norēķināties par pirkumiem lielveikalā, maksas autostāvvietu vai sabiedrisko transportu.
WiFi Wi-Fi 6E (802.11ax)
Wi-Fi ir bezvadu interneta savienojuma protokols, kas nodrošina datu apraidi līdz pat 1300Mbit/s lielu datu pārraides ātrumu un pārklājuma rādiusu līdz 70m iekštelpās un maksimums 250m ārpus telpām. Šobrīd visplašāk izmanto 802.11n standarta tīklu (max. 600Mbit/s), kurš ir savietojums ar vecākajiem B un G standartiem. Pamazām popularitāti iegūst arī jaunākais - 802.11ac standarts (max. 1300Mbit/s).
Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja (platlenķa) 50 MPix
Fotokameras izšķirtspēja norāda uz to, cik megapikseļu (MP) lielu attēlu spēj uzņemt tālrunī iebūvētā fotokamera. Jābrīdina, ka izšķirtspējas rādītājs ir būtisks, bet ne vienmēr tam ir tieša ietekme uz fotoattēlu kvalitāti. Šim nolūkam labāk izmantot gsmarena.com fotokameru salīdzināšanas rīku.
Kameru skaits : 3
Makro kamera : Nav
Priekšējā kamera (videozvans) 11.1 MPix
Priekšējā kamera ļauj veikt videozvanu caur operatora tīklu, vai sazināties video režīmā caur Skype un citām videosaziņas aplikācijām.
Telefoto kamera : 48 MPix
Ultra platlenķa kamera : 12 MPix
Video ieraksta kvalitāte 4K (3840 x 2160)
Šis parametrs norāda, cik augstas izšķirtspēja video spēj uzņemt viedtālrunis. Modernākie tālruņi uzņem FullHD (1080p) videoklipus, bet daži dārgākie flagmaņi jau 4K (2160p) izmēra video. Ieraksta kvalitāte gan atkarīga no iebūvētā sensora un lēcas.
Zibspuldze Ir
Zibspuldze sniedz iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas slikti apgaismotās vietās, kā arī pilnīgā tumsā. Tāpat ir aplikācijas, kas piedāvā iebūvēto zibspuldzi izmantot kā kabatas lukturīti.
Akumulators
Akumulators 5003 mAh
Viedtālruņu akumulatora ietilpību norāda miliampērstundās (mAh). Teorijā - jo vairāk mAh, jo tālrunis spēj ilgāk darboties pēc vienas uzlādes reizes. Tomēr dabā tas nav tik vienkārši un pamatoti, jo strāvas patēriņš ir ļoti atkarīgs no telefona tehniskās specifikācijas - procesora jaudas, ekrāna izmēra un spilgtuma, kā arī operētājsistēmas optimizācijām un visbeidzot no lietošanas paradumiem.
Izņemams akumulators Nav
Tālruņi ar iebūvētu akumulatoru mēdz būt nedaudz plānāki un monolītāki, tomēr tiek pazaudēta iespēja akumulatoru pēc tā nolietošanās samainīt.
Papildus specifikācija
3G dati - Jā
5G dati - Jā
Akumulatora ietilpība - 5003 mAh
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 5003 mAh
Apraksts - Jaunie Pixel 6 tālruņi ir šeit. Tos darbina Google Tensor - pirmais Google pēc pasūtījuma izstrādātais procesors - un tie ir ātri un droši. Un tie pielāgojas jums.
Atmiņa (RAM) - 12GB
Bluetooth - Jā
Bluetooth versija - Bluetooth 5.2
category_en - Viedtālruņi, viedpulksteņi un aksesuāri > Mobilie tālruņi
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
CPU - Astoņkodolu (2x2,80 GHz Cortex-X1, 2x2,25 GHz Cortex-A76 un 4x1,80 GHz Cortex-A55)
Datu standarti - 2G, 3G, 4G, 5G
description_lv - Viedtālruņa modelis: Google Pixel Korpusa materiāls: Korpusa materiāls: rūdīts stikls Ūdens un putekļu izturība: SIM karšu skaits: 2 SIM kartes tips: Nano SIM / eSIM Krāsa: melna Operētājsistēma: Operētājsistēmas versija: Android 12 Ekrāns: Ekrāna tips: Ekrāna izmērs: 6,7" (17,02 cm) Ekrāna izšķirtspēja: 1440 x 3120 Ekrāna attiecība pret korpusu: ~88,8% Ekrāna malu attiecība (attiecība): 19,5:9 Pikseļu blīvums: 512 ppi Stikls ar paaugstinātu izturību: Corning Gorilla Glass Victus Pirkstu nospiedumu skeneris: Procesors un RAM: Kodolu skaits: Kodolu skaits: Kārtas kodolu skaits: astoņkodolu Procesora frekvence: 1: Astoņkodolu (2x2,80 GHz Cortex-X1 & 2x2,25 GHz Cortex-A76 & 4x1,80 GHz Cortex-A55) Procesors: Google Tensor Videokarte: Mali-G78 MP20 RAM: 12 GB Tālrunī iebūvētā atmiņa: 128 GB Maksimālais atmiņas kartes izmērs: 128 GB: Kamera: Galveno kameru skaits: 3 Kamera: Priekšējā kamera: Trīs kameras: 50 + 48 + 12 Mpix: Priekšējā kamera: 11,1 Mpix Video izšķirtspēja: Attēla stabilizators: 4K@30fps, 1080p@30/60fps Attēla stabilizators: Automātiskā fokusēšana: Jā
description_lv - Viedtālruņa modelis: Google Pixel Korpusa materiāls: Rūdīts stikls Korpuss izturīgs pret ūdens un putekļiem: IP68 SIM karšu skaits: 2 SIM kartes tips: Nano SIM / eSIM Krāsa: Melna Operētājsistēma: Operētājsistēmas versija: Android 12 Ekrāns: Ekrāna tips: AMOLED Ekrāna izmērs: 6.7" (17.02 cm) Ekrāna izšķirtspēja: 1440 x 3120 Ekrāna attiecība pret korpusu (screen to body ratio): ~88.8% Ekrāna malu attiecība (ratio): 19.5:9 Pikseļu blīvums: 512 ppi Stikls ar paaugstinātu izturību: Corning Gorilla Glass Victus Pirkstu nospiedumu skeneris: Ir (Uz ekrāna) Procesors un operatīvā atmiņa (RAM): Kodolu skaits: Octa core Procesora frekvence: Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55) Procesors: Google Tensor Videokarte: Mali-G78 MP20 Operatīvā atmiņa (RAM): 12 GB Telefona iebūvēta atmiņa: 128 GB Maksimālais atmiņas kartes apjoms: Nav Kamera: Pamatkameru skaits: 3 Fotokamera: Triple 50 + 48 + 12 Mpix Frontālā kamera: 11.1 Mpix Video izšķirtspēja: 4K@30fps, 1080p@30/60fps Attēla stabilizators: Nav informācijas Zibspuldze: Dual LED Autofokuss: Ir
description_ru - Viedtālruņa modelis: Google Pixel Korpusa materiāls: Rūdīts stikls Korpusa ūdens un putekļu izturība: IP68 SIM karšu skaits: 2 SIM kartes Tips: Nano SIM/eSIM Melna krāsa Operētājsistēma: Operētājsistēmas versija: Android 12 Ekrāns: Ekrāna tips: AMOLED Ekrāna izmērs: 6,7 collas (17,02 cm) Ekrāna izšķirtspēja: 1440 x 3120 Ekrāna attiecība pret ķermeni: ~88,8% Ekrāna malas attiecība (attiecība): Pikseļu blīvums: 19,5:9 Pikseļu blīvums: 19,5:9 Izturīgs stikls: Corning Gorilla Glass Victus Pirkstu nospiedumu skeneris: Jā (ekrānā) Procesors un RAM: Kodolu skaits: Astoņu kodolu Procesora frekvence: astoņu kodolu (2 Cortex-X1 kodoli ar frekvenci 2,80 GHz, 2 Cortex-A76 kodoli ar frekvenci 2,25 GHz un 4 Cortex-A55 kodoli ar frekvenci 1,80 GHz) Procesors: Google Tensor Grafiskā karte: Mali-G78 MP20 Operatīvā atmiņa: 12 GB Tālrunī iebūvētā atmiņa: 128 GB Maksimālais atmiņas kartes izmērs: Nav Kamera: Galveno kameru skaits: 3 Kameras: Trīs kameras: Trīs 50+48+12 MP Priekšējā kamera: 11,1 MP.
Video izšķirtspēja: 4K ar 30 kadriem sekundē, 1080p ar 30/60 kadriem sekundē Attēla stabilizators: Nē Info zibspuldze: Divas LED autofokuss: Jā
Displeja tehnoloģija - AMOLED
Displejs > Displeja diagonāle - 6.71 "
Displejs > Displeja tips - LTPO AMOLED
Displejs > Displejs - 1440 x 3120
Dizains > Pirkstu nospiedumu lasītājs - Zem displeja, optiskais
Dizains > Produkta krāsa - Vētrains melnais
EAN - 810029930659
EAN - 810029930918
Eans - 810029930918
Ekrāna izmērs - 6.71'
Ekrāna izšķirtspēja - 3120 x 1440
Formas faktors - Bārs
Galvenās kameras f numurs - F1.9+F3.5+F2.2
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
GPS/ģeotagēšana - Jā
gross_weight - 0.14 kg
Iebūvēta atmiņa - 128 GB
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1688 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 90.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 172 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 85 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 35 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 10.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0005117 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.07 kg
Izmēri - 163.9 x 75.9 x 8.9 mm
Kamera - 50MP+48MP+12MP
Kamera > Galvenās kameras izšķirtspēja - 50 + 48 + 12 MP
Kamera > Iebūvēta zibspuldze - Dubultā LED zibspuldze
Kamera > Otrējās kameras izšķirtspēja - 11.1 MP
Kamera > Sekundārā kamera - Jā
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps
Kategorija - Saknes/telefoni | SmartWatche/telefons un viedtālruņi
Kategorijas kods - MPH
Kods - Pixel 6 Pro 5G vētraini melns
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Black
LTE dati - Jā
Mobilā operētājsistēma - Android 12.0
Modelis - 810029930659
Modeļa nosaukums - Pixel 6 Pro
Nano-SIM karšu paplāte Ieejas/izejas savienotāji - 1
Nosaukums - Google Pixel 6 Pro 5G 12/128 GB vētraini melns
Nosaukums - Google | Pixel 6 Pro | Stormy Black | 6,71 " | LTPO AMOLED | Google Tensor | Iekšējā RAM 12 GB | 128 GB | Nano-SIM | 3G | 4G | 5G | 3G | 4G | 5G | Galvenā kamera 50 + 48 + 12 MP | Papildus kamera 11,1 MP | Android | 12 | 5003 mAh
Noņemams akumulators - Nē
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 3.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 17.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.36 kg
Pilna apraksta līnija - Modelis Pixel 6 Pro|Iebūvēta atmiņa 128 GB|RAM 12 GB|melns|3G|LTE|5G|OS Android 12.0|ekrāns 6,71'|3120 x 1440|AMOLED|CPU Octa-core (2x2,80 GHz Cortex-X1 & 2x2,25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)|1xUSB-C|1xNano-SIM karšu paplāte|Kamera 50 MP+48 MP+12 MP|Pirmā kamera 11,1 MP|Bluetooth/USB/NFC/Wi-Fi/Wi-Fi Direct|Bluetooth|Bluetooth|Bluetooth 5.2|GPS/ģeotagging|Baterijas ietilpība 5003 mAh|Izmēri 163,9 x 75,9 x 8,9 mm|Svars 0,21 kg
Pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Priekšējā kamera - 11.1MP
Priekšējās kameras f numurs - F2.2
Procesors > Procesora frekvence - 2x2,80 GHz un 2x2,25 un 4x1,80 GHz
Procesors > Procesora krāsas - 8
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - Google Tensors
ProducerCode - GA03164
Pārdevēja mājas lapa - store.google.com/gb/?hl=en-GB®ionRedirect=true
Ražotāja produkta nosaukums - Pixel 6 Pro
Ražotājs - Google
Sensori - Pirkstu nospiedums (zem displeja, optiskais), akselerometrs, žiroskops, tuvuma rādītājs, kompass, barometrs
ShortDescription - 6,7" OLED 120 Hz | Google Tensor | 12/128 GB | 50+12+48 Mpix | 4x zoom optisczny | 5G | NFC |Android 12
svars - 0.1 kg
Tehniskā informācija > Akumulatora garantija - 6 mēneši
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.364 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.264 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - google
title_lv - Google Pixel 6 Pro 5G mobilais tālrunis 12GB / 128GB
title_lv - Google Pixel 6 Pro 5G Viedtālrunis 12GB / 128GB
title_ru - Google Pixel 6 Pro 5G mobilais tālrunis 12GB / 128GB
Tālruņa savienojumi - Bluetooth/NFC/USB/Wi-Fi/Wi-Fi Direct
Tīkla tīkli > SIM kartes tips - Nano-SIM
Tīklošana > 3G - Jā
Tīklošana > 4G - Jā
Tīklošana > 5G - Jā
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.2
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11 a/b/g/n/ac/6e
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzglabāšana > Iekšējā RAM - 12 GB
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 128 GB
Veiktspēja > Instalētā operētājsistēma - Android
Veiktspēja > Operētājsistēmas versija - 12
Video ierakstīšanas izšķirtspēja - 3840 x 2160
Vienība Neto svars - 0.21 kg
Vienības bruto svars - 0.36 kg
Vienības kastes augstums - 0.035
Vienības kastes garums - 0.175
Vienības kastes platums - 0.085
Vienība Slikts tilpums - 0,0005206 kubikmetru
3G Data - Yes
5G Data - Yes
Battery capacity - 5003 mAh
Battery > Battery capacity - 5003 mAh
Description - The new Pixel 6 phones are here. Powered by Google Tensor, Google's first custom-built processor, they're fast and secure. And they adapt to you.
Memory (RAM) - 12GB
Bluetooth - Yes
Bluetooth version - Bluetooth 5.2
category_en - Smartphones, smartwatches and accessories > Mobile phones
category_lv - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
category_ru - Viedtālruņi, viedpulksteņi un piederumi > Mobilie telefoni
CPU - Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)
Data standards - 2G, 3G, 4G, 5G
description_en - Smartphone model: Google Pixel
Body material: Tempered glass
Housing resistant to water and dust: IP68
Number of SIM cards: 2
SIM card type: Nano SIM / eSIM
Color: Black
Operating system:
Operating system version: Android 12
Screen:
Screen type: AMOLED
Screen size: 6.7" (17.02 cm)
Screen resolution: 1440 x 3120
Screen to body ratio: ~88.8%
Screen aspect ratio (ratio): 19.5:9
Pixel density: 512 ppi
Glass with increased durability: Corning Gorilla Glass Victus
Fingerprint Scanner: Yes (On Screen)
Processor and RAM:
Number of cores: Octa core
Processor frequency: Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)
Processor: Google Tensor
Video card: Mali-G78 MP20
RAM: 12 GB
Phone built-in memory: 128 GB
Maximum memory card size: None
Camera:
Number of main cameras: 3
Camera: Triple 50 + 48 + 12 Mpix
Front camera: 11.1 Mpix
Video resolution: 4K@30fps, 1080p@30/60fps
Image stabilizer: No information
Flash: Dual LED
Autofocus: Yes
description_lv - Viedtālruņa modelis: Google Pixel
Korpusa materiāls: Rūdīts stikls
Korpuss izturīgs pret ūdens un putekļiem: IP68
SIM karšu skaits: 2
SIM kartes tips: Nano SIM / eSIM
Krāsa: Melna
Operētājsistēma:
Operētājsistēmas versija: Android 12
Ekrāns:
Ekrāna tips: AMOLED
Ekrāna izmērs: 6.7" (17.02 cm)
Ekrāna izšķirtspēja: 1440 x 3120
Ekrāna attiecība pret korpusu (screen to body ratio): ~88.8%
Ekrāna malu attiecība (ratio): 19.5:9
Pikseļu blīvums: 512 ppi
Stikls ar paaugstinātu izturību: Corning Gorilla Glass Victus
Pirkstu nospiedumu skeneris: Ir (Uz ekrāna)
Procesors un operatīvā atmiņa (RAM):
Kodolu skaits: Octa core
Procesora frekvence: Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)
Procesors: Google Tensor
Videokarte: Mali-G78 MP20
Operatīvā atmiņa (RAM): 12 GB
Telefona iebūvēta atmiņa: 128 GB
Maksimālais atmiņas kartes apjoms: Nav
Kamera:
Pamatkameru skaits: 3
Fotokamera: Triple 50 + 48 + 12 Mpix
Frontālā kamera: 11.1 Mpix
Video izšķirtspēja: 4K@30fps, 1080p@30/60fps
Attēla stabilizators: Nav informācijas
Zibspuldze: Dual LED
Autofokuss: Ir
description_ru - Модель смартфона: Google Пиксель
Материал корпуса: Закаленное стекло.
Корпус устойчив к воде и пыли: IP68.
Количество SIM-карт: 2
Тип SIM-карты: Nano SIM/eSIM
Черный цвет
Операционная система:
Версия операционной системы: Android 12
Экран:
Тип экрана: AMOLED
Размер экрана: 6,7 дюйма (17,02 см)
Разрешение экрана: 1440 х 3120
Соотношение экрана к корпусу: ~88,8%
Соотношение сторон экрана (соотношение): 19,5:9
Плотность пикселей: 512 пикселей на дюйм
Стекло повышенной прочности: Corning Gorilla Glass Victus
Сканер отпечатков пальцев: Да (на экране)
Процессор и оперативная память:
Количество ядер: Восьмиядерный
Частота процессора: восьмиядерный (2 ядра Cortex-X1 по 2,80 ГГц, 2 Cortex-A76 по 2,25 ГГц и 4 ядра Cortex-A55 по 1,80 ГГц)
Процессор: Google Тензор
Видеокарта: Mali-G78 MP20
Оперативная память: 12 ГБ
Встроенная память телефона: 128 ГБ
Максимальный размер карты памяти: Нет
Камера:
Количество основных камер: 3
Камера: Тройная 50+48+12 Мпикс
Фронтальная камера: 11,1 Мпикс.
Разрешение видео: 4K при 30 кадрах в секунду, 1080p при 30/60 кадрах в секунду.
Стабилизатор изображения: Нет информации
Вспышка: двойной светодиод
Автофокус: Да
Display technology - AMOLED
Display > Display diagonal - 6.71 "
Display > Display type - LTPO AMOLED
Display > Display - 1440 x 3120
Design > Fingerprint reader - Under display, optical
Design > Colour of product - Stormy Black
EAN - 810029930659
EAN - 810029930918
Eans - 810029930918
Screen size - 6.71'
Screen resolution - 3120 x 1440
Form Factor - Bar
Main camera f number - F1.9+F3.5+F2.2
Warranty - 24
Warranty - 24 months
GPS / geotagging - Yes
gross_weight - 0.14 kg
Built-in Memory - 128 GB
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 1688 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 90.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 172 mm
Package features > Gross depth (mm) - 85 mm
Package features > Gross width (mm) - 35 mm
Package features > Plastic (No PET) - 10.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0005117 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.07 kg
Dimensions - 163.9 x 75.9 x 8.9 mm
Camera - 50MP+48MP+12MP
Camera > Main camera resolution - 50 + 48 + 12 MP
Camera > Built-in flash - Dual-LED flash
Camera > Secondary camera resolution - 11.1 MP
Camera > Secondary camera - Yes
Camera > Video recording modes - 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps
Category - Root/Phones | Smartwatche/Phone and Smartphones
Category Code - MPH
Code - Pixel 6 Pro 5G Stormy Black
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Colour - Black
LTE Data - Yes
Mobile OS - Android 12.0
Model - 810029930659
Model name - Pixel 6 Pro
Nano-SIM card tray Input/Output connectors - 1
Name - Google Pixel 6 Pro 5G 12/128GB Stormy Black
Name - google | Pixel 6 Pro | Stormy Black | 6.71 " | LTPO AMOLED | Google Tensor | Internal RAM 12 GB | 128 GB | Nano-SIM | 3G | 4G | 5G | Main camera 50 + 48 + 12 MP | Secondary camera 11.1 MP | Android | 12 | 5003 mAh
Removeable battery - No
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 3.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 17.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.36 kg
Full Description Line - Model Pixel 6 Pro|Built-in Memory 128 GB|RAM 12GB|Black|3G|LTE|5G|OS Android 12.0|Screen 6.71'|3120 x 1440|AMOLED|CPU Octa-core (2x2.80 GHz Cortex-X1 & 2x2.25 GHz Cortex-A76 & 4x1.80 GHz Cortex-A55)|1xUSB-C|1xNano-SIM card tray|Camera 50MP+48MP+12MP|Front-facing Camera 11.1MP|Bluetooth/USB/NFC/Wi-Fi/Wi-Fi Direct|Bluetooth|Bluetooth 5.2|GPS / geotagging|Battery capacity 5003 mAh|Dimensions 163.9 x 75.9 x 8.9 mm|Weight 0.21 kg
Fingerprint reader - Yes
Front-facing Camera - 11.1MP
Front camera f number - F2.2
Processor > Processor frequency - 2x2.80 GHz and 2x2.25 and 4x1.80 GHz
Processor > Processor cores - 8
Processor > Processor family - Google Tensor
ProducerCode - GA03164
Vendor Homepage - store.google.com/gb/?hl=en-GB®ionRedirect=true
Producer product name - Pixel 6 Pro
Producer - Google
Sensors - Fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer
ShortDescription - 6.7” OLED 120Hz| Google Tensor | 12/128GB | 50+12+48Mpix | 4x zoom optyczny | 5G | NFC |Android 12
weight - 0.1 kg
Technical details > Battery warranty - 6 month(s)
Technical details > Gross weight - 0.364 kg
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.264 kg
Technical details > Producer - google
title_en - Google Pixel 6 Pro 5G Mobile Phone 12GB / 128GB
title_lv - Google Pixel 6 Pro 5G Viedtālrunis 12GB / 128GB
title_ru - Google Pixel 6 Pro 5G Мобильный телефон 12GB / 128GB
Phone connections - Bluetooth/NFC/USB/Wi-Fi/Wi-Fi Direct
Networking > SIM card type - Nano-SIM
Networking > 3G - Yes
Networking > 4G - Yes
Networking > 5G - Yes
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.2
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11 a/b/g/n/ac/6e
USB-C Input/Output connectors - 1
Storage > Internal RAM - 12 GB
Storage > Internal storage capacity - 128 GB
Performance > Operating system installed - Android
Performance > Operating system version - 12
Video recording resolution - 3840 x 2160
Unit Net Weight - 0.21 kg
Unit Gross Weight - 0.36 kg
Unit Box Height - 0.035
Unit Box Length - 0.175
Unit Box Width - 0.085
Unit Brutto Volume - 0.0005206 cubm
437,49 €
Google Pixel 6 Pro, 12GB/128GB, Stormy Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas