MSI GeForce RTX 4080, 16GB GDDR6X, SUPRIM X (DLSS 3)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 916633 Preces kods: GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
Pasūtāms 1 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 3 gadi
1 492,15 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 12.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 4080
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 2625 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1 x 16-pin
  • Operatīvā atmiņa: 16 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6X
  • Dzesēšana: High-End Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties MSI grafisko karti GeForce RTX 4080 ar 16 GB GDDR6X operatīvo atmiņu.

NVIDIA GeForce RTX 4080 grafiskā karte ir pieejama kopš 2022. gada novembra un piedāvā izcilu veiktspēju jaunākajās datorspēlēs 1440p un 4K izšķirtspējā. Tāpat RTX 4080 ir lieliski piemērota VR (virtuālās realitātes) spēlēm, pateicoties ātrajam Ada arhitektūras kodolam un 16 GB GDDR6X grafiskajai atmiņai.

MSI GeForce RTX 4080 GPU darbojas ar 2625 MHz frekvenci un tās veiktspējā ir vidēji 20% ātrāka par iepriekšējās paaudzes jaudīgāko modeli RTX 3090 Ti.

GeForce RTX 4080 4K UHD performance

Revolucionārā Ada Lovelace arhitektūras videokarte sevi tikpat lieliski pierāda arī produktivitātes lietotnēs. Blender renderēšanā RTX 4080 veiktspējā novērojams 40% pieaugums salīdzinājumā ar RTX 3090 Ti. Līdzīgi uzlabojumi novērojami arī V-Ray, OctaneRender un Redshift izmantošanas laikā.

GeForce RTX 4080 Blender performance

Ja meklē videoarti, lai augstā līmenī nodarbotos ar datorspēļu izstrādi, tad prasīgajā Unreal Engine vidē iegūsiet vismaz 25% FPS pieaugumu pār spēcīgākajām RTX 30 Series videokartēm.

GeForce RTX 4080 Unreal Engine performance

Šīs MSI GeForce RTX 4080 grafiskās kartes garums ir 336mm, tāpēc pirms tās iegādes rūpīgi pārliecinies, ka korpusā šāda garuma videokartei pietiks vietas. Lai izmantotu visu RTX 4080 jaudas potenciālu, rekomendējam to uzstādīt datorsistēmā, kas aprīkota ar Intel 13. paaudzes vai jaunāku Core i7/i9 procesoru, vai arī AMD Ryzen 7000. sērijas vai jaunāku Ryzen 7/9 procesoru. Tāpat būs nepieciešams labs barošanas bloks ar 750 W vai lielāku jaudu.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Msi Suprim
GPU modelis GeForce RTX 4080

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 2625 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 3
Garums (mm) : 336
Stream procesori / CUDA kodoli : 9728
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 320 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 750 W
Barošanas ligzdas : 1 x 16-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 16 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6X
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 22400 MHz
Biti 256 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana High-End Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Sadarbībā ar NVIDIA dāvanā PC Game Pass un 3-month GeForce NOW Priority
Papildus specifikācija
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 22.4 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 256 bit
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 16 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6X
Atmiņa > Atmiņas taktātrums - 22400 MHz
Atmiņa > Diskrētā grafiskā adaptera atmiņa - 16 GB
Atmiņa > Grafiskā adaptera atmiņas tips - GDDR6X
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 16 kontakti
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4080 16GB SUPRIM X
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/pilna garuma (FH/FL)
Dizains - Produkta krāsa - Pelēks
Dizains - ventilatoru skaits - 3 ventilatori
EAN - 4711377027205
EAN_kods - 4711377027205
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 850 W
Garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
GTIN - 4711377027205
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 738 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 400.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 60.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 260.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 150.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 100.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.50 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
Kods - GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
LongDesc - SUPRIM un tā logotipa koncepciju iedvesmo dimanta kristāli un ģeometrija.SUVPRIM ir svētki MSI grafikas karšu meistarības gadu desmitiem, un tā ir veidota ar īpašībām, kas rada prestižu.Augstas kvalitātes materiālus un konstrukciju izceļ punktu, līniju un plakņu ģeometrija.Izmainiet spēliIeejiet uz augstāko pieredzi ar SUPRIM. Redziet, dzirdiet un sajūtiet dziļi paaugstinātas kvalitātes grafisko karti, kas veidota no augstas kvalitātes materiāliem un komplektēta ar entuziastu funkcijām.01. SKAISTS IZDEVSUPRIM otrā iterācija pārmanto sava priekšgājēja ārējā dizaina filozofiju ar slīpēta metāla vāku, astoņstūra formas ventilatoru izgriezumiem un ševroniem ap katru ventilatoru.02. Pulētas malasSlīpētās malas ir vairākkārt pulētas ar dimanta smaili, lai panāktu spoguļattēla finišu. Tīras, asas līnijas izceļ metāla konstrukciju uz skatiena un taustes.03. APSTRĀDES TOUCHESPareizo līniju motīvs turpinās ap ventilatoriem ar astoņstūru izgriezumiem, kuriem ir pulētas 45 grādu slīpētas slīpētas malas.TRI-FROZR 3STERMĀLAIS DIZAINSUzlabotie ventilatori, gaisa plūsmas kontrole un citas termiskās inovācijas padara TRI-FROZR 3S par līdz šim labāko MSI gaisa dzesēšanas risinājumu.KURAS AIZSARDZINĀŠANAKURAS VADNEKURAS VADNEKuras caurules ir precīzi izstrādātas, lai maksimāli izmantotu pieejamo vietu. Kvadrātveida siltumcauruļu sekcija pilnībā saskaras ar tvaika kameru, lai pēc tam sadalītu siltumu visā dzesētāja garumā.AIRFLOW CONTROLDažādu dzesētāja ribiņu sekcijas izjauc nevēlamas gaisa plūsmas harmonikas un samazina troksni.PILNĪGAS VIDURIŅASPielāgotais siltumcauruļu izvietojums ir ļāvis iegūt vairāk vietas papildu dzesētāja ribām.WAVE-CURVED 3.0Papildu efektivitāte ir panākta, pielāgojot viļņu malu lielumu zem ventilatora motora un citās vietās, kur gaisa plūsma ir mazāka.Augstuma plūsmas caurlaides vietā ir izvietotas V veida izgriezuma spurasLielina plūsmas efektivitāti. Optimizējot slīpuma leņķi un palielinot viļņu iegriezumu, gaisa pretestība tiek veidota virzienā uz centru, izstumjot silto gaisu ātrāk kā sprausla.METĀLISKA SADERMETermiskie spilventiņi zem izturīgās metāla aizmugurējās plāksnes nodrošina papildu dzesēšanu, savukārt caurplūdes ventilācija samazina iesprostoto siltumu.NOLĒTA FROZRAVentilatori pilnībā apstājas, kad temperatūra ir relatīvi zema, novēršot jebkādu troksni, kad aktīva dzesēšana nav nepieciešama. Ventilatori automātiski atkal sāks griezties, kad spēļu laikā būs ieslēgts karstums.DUBLE BALL BEARINGDivi izturīgo lodīšu gultņu komplekti griežas TORX FAN ventilatoros gadiem ilgi un intensīvi spēlējot garas spēļu sesijas.Augstas efektivitātes karbonila induktori (HCI)Mūsu droseļdzinēja detaļu ražošanas un materiālu uzlabojumi ir vainagojušies kā augstas efektivitātes karbonila induktori (HCI). Viengabala formēšana ļauj šai konstrukcijai darboties ar mazāku droseļdzinēja troksni un labāku elektrisko filtrēšanu.Divkāršais BIOSDivkāršais BIOS dod iespēju izvēlēties, vai dot priekšroku pilnvērtīgai veiktspējai GAMING režīmā vai zemam trokšņa līmenim klusajā režīmā.Sarežģīta aizsardzība - drošinātājsPiegādātajā PCB iebūvētie papildu drošinātāji nodrošina papildu aizsardzību pret elektriskiem bojājumiem.Atlaidīga aizsardzībaLietotā pretizliešanas plāksne nostiprina visu karti, savukārt termiskie spilventiņi ļauj dzesēšanai sasniegt zem tās esošos svarīgākos komponentus..
LongProductName - NVIDIA GeForce RTX 4080, 16 GB GDDR6X, 256 bitu, PCI Express 4.0, 1 x HDMI (2.1a ), 3 x DP (1.4a), CUDA, DirectX 12 Ultimate, OpenGL 4.6
LongSummaryDescription - MSI SUPRIM GeForce RTX 4080 16GB X. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 4080. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 16 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6X, Atmiņas kopne: 256 bitu. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 3 ventilatori.
Nosaukums - MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X - 16 GB - 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1
Nosaukums - MSI SUPRIM GeForce RTX 4080 16GB X NVIDIA GDDR6X
Nosaukums - MSI | GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X | NVIDIA | 16 GB | GeForce RTX 4080 | GDDR6X | DVI-D pieslēgvietu skaits | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | PCI Express Gen 4 | Atmiņas takts 22400 MHz | Procesora frekvence MHz
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/3/7/1/8/3/8bcb02168a24de10f47294b1ea9b6cfe/original.pdf
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 9728
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 4080
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors > Grafiskais procesors - GeForce RTX 4080
Procesors > Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Produkta nosaukums - GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
Ražotāja produkta nosaukums - GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
Ražotāja_kods - V511-004R
Ražotājs - MSI
Saite - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-SUPRIM-X/Overview
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1a
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
Savienojumi un saskarnes > Interfeisa tips - PCI Express 4 paaudzes
ShortSummaryDescription - MSI SUPRIM GeForce RTX 4080 16GB X, GeForce RTX 4080, 16 GB, GDDR6X, 256 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 4.0
Svars - 3,61
Svars un izmēri - Augstums - 142 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 336 mm
Svars un izmēri - Platums - 78 mm
Svars un izmēri - Svars - 2.36 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 1.30 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.80 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - MSI
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-SUPRIM-X/Overview
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - HDCP versija - 2.3
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Zīmols - MSI
Memory - Memory bandwidth (max) - 22.4 GB/s
Memory - Memory bus - 256 bit
Memory - Discrete graphics card memory - 16 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6X
Memory > Memory clock speed - 22400 MHz
Memory > Discrete graphics adapter memory - 16 GB
Memory > Graphics adapter memory type - GDDR6X
Power - Supplementary power connectors - 1x 16-pin
BrandPartCode - GEFORCE RTX 4080 16GB SUPRIM X
Design - Illumination - Yes
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Design - Product colour - Grey
Design - Number of fans - 3 fan(s)
EAN - 4711377027205
EAN_code - 4711377027205
Power - Minimum system power supply - 850 W
Warranty - 36
Warranty - 36 month(s)
WarrantyInfo -
GTIN - 4711377027205
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 738 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 400.00 g
Package features > Gross height (mm) - 60.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 260.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 150.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 100.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Category - Graphics Cards
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
Code - GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
LongDesc - SUPRIM and its logo concept are inpired by diamond crystals and geometry.A celebration of decades of MSI graphics card mastery, SUPRIM is crafted with qualities that evoke prestige.High-quality materials and construction are emphasized by the geometry of points, lines, and planes.CHANGE THE GAMEAscend to a superior experience with SUPRIM. See, hear, and feel a profoundly elevated graphics card built with high-quality materials and assembled with enthusiast features.01. SHARP LOOKSThe second iteration of SUPRIM inherits the exterior design philosophy of its predecessor, with a brushed metal cover, octagon-shaped fan cutouts and chevrons around each fan.02. POLISHED EDGESBeveled edges are polished several times with a diamond-tipped cutter to achieve a mirror-finish. Clean sharp lines emphasize the metal construction to sight and touch.03. FINISHING TOUCHESThe motif of straight lines continue around the fans with octagonal cutouts featuring polished 45-degree beveled edges.TRI-FROZR 3STHERMAL DESIGNUpgraded fans, airflow control, and other thermal innovation make TRI-FROZR 3S the best air-cooling solution yet from MSI.KEEPING THE CORE COOLCORE PIPECore Pipes are precision-crafted to make maximum use of the available space. A squared section of heat pipes fully touch the vapor chamber to then spread heat along the full length of the heatsink.AIRFLOW CONTROLSections of different heatsink fins disrupt unwanted airflow harmonics and reduce noise.FILLED FINSUpdated heat pipe pathing has allowed more space for additional heatsink fins.WAVE-CURVED 3.0Additional efficiency is gained by adjusting the size of the wave edges under the fan motor and other spots where there is less airflow.AIR ANTEGRADE FINFins with a V-shaped cutout are located at the airflow passthrough to improve flow efficiency. Optimizing the inclination angle and increasing the wave notch shapes the air resistance towards the center, pushing out warm air faster like a nozzle.METAL BACKPLATEThermal pads under the sturdy metal backplate provide additional cooling while the flow-through ventilation reduces trapped heat.ZERO FROZRThe fans completely stop when temperatures are relatively low, eliminating all noise when active cooling is not needed. The fans will automatically start spinning again when the heat is on during gaming.DOUBLE-BALL BEARINGTwo sets of durable ball bearings spin the TORX FANs for years of intense and lengthy gaming sessions.High-Efficiency CarbonyI Inductors (HCI)Manufacturing and material improvements to our choke parts have culminated as High-Efficiency Carbonyl Inductors (HCI.) One-piece molding allows this design to operate with less choke noise and better electric filtering.Dual BIOSDual BIOS gives you the choice to prioritize full performance in GAMING mode or low noise in SILENT mode.Hardened Defenses - FuseAdditional fuses built into the custom PCB provide additional safeguards against electrical damage.RELENTLESS DEFENSEA die-cast anti-bending plate reinforces the whole card while thermal pads allow cooling to reach critical component underneath.
LongProductName - NVIDIA GeForce RTX 4080, 16GB GDDR6X, 256 bit, PCI Express 4.0, 1 x HDMI (2.1a ), 3 x DP (1.4a), CUDA, DirectX 1‎2 Ultimate, OpenGL 4.6
LongSummaryDescription - MSI SUPRIM GeForce RTX 4080 16GB X. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 4080. Discrete graphics card memory: 16 GB, Graphics card memory type: GDDR6X, Memory bus: 256 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 1‎2 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s)
Name - MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X - 16GB - 3x DisplayPort, 1x HDMI 2.1
Title - MSI SUPRIM GeForce RTX 4080 16GB X NVIDIA GDDR6X
Name - MSI | GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X | NVIDIA | 16 GB | GeForce RTX 4080 | GDDR6X | DVI-D ports quantity | HDMI ports quantity 1 | PCI Express Gen 4 | Memory clock speed 22400 MHz | Processor frequency MHz
PDF - https://www.blobs.lt/products/8/3/7/1/8/3/8bcb02168a24de10f47294b1ea9b6cfe/original.pdf
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 9728
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 4080
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor > Graphics processor - GeForce RTX 4080
Processor > Graphics processor family - NVIDIA
ProductName - GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
Producer product name - GeForce RTX 4080 16GB SUPRIM X
Manufacturer_code - V511-004R
Manufacturer - MSI
Link - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-SUPRIM-X/Overview
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1a
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
Ports & interfaces > Interface type - PCI Express Gen 4
ShortSummaryDescription - MSI SUPRIM GeForce RTX 4080 16GB X, GeForce RTX 4080, 16 GB, GDDR6X, 256 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
Weight - 3,61
Weight & dimensions - Height - 142 mm
Weight & dimensions - Depth - 336 mm
Weight & dimensions - Width - 78 mm
Weight & dimensions - Weight - 2.36 kg
Technical details > Gross weight - 1.30 kg
Technical details > Net weight - 0.80 kg
Technical details > Producer - MSI
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-4080-16GB-SUPRIM-X/Overview
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - HDCP version - 2.3
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - OpenGL version - 4.6
Brand - MSI
1 492,15 €
MSI GeForce RTX 4080, 16GB GDDR6X, SUPRIM X (DLSS 3)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas