MSI GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, VENTUS 2X OC

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 749534 Preces kods: GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Pasūtāms 197 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 3 gadi
341,13 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 12.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 3060
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1807 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 12 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: Standard Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties MSI grafisko karti GeForce RTX 3060 ar 12 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

GeForce RTX 3060 ir NVIDIA Ampere mikroarhitektūras grafiskā karte, kas nodrošina lielisku veiktspēju labākajās datorspēles 1080p un 2K izšķirtspējā. Pateicoties uzlabotajiem Ray Tracing un Tensor kodoliem, jaunajiem straumēšanas multiprocesoriem un augstas ātrdarbības 12 GB GDDR6 atmiņai ar 15000 MHz efektīvo frekvenci, šī karte nodrošina lielisku balansu starp zemu cenau un augstu veiktspēju.

2021. gada februārī prezentētā GeForce RTX 3060 grafiskā karte krietni apsteidz sava līmeņa priekšgājējas - RTX 2060 un GTX 1060. Tomēr ar to viss nebeidzas, jo RTX 3060 jauda ir vienāda un vairākās spēlēs pat pārspēj GeForce RTX 2070 pie ievērojami zemāka - 170 W TDP!

RTX 3060 pret RTX 2060 un GTX 1060

GeForce RTX 3060 veiktspēja datorspēlēs

Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, Control, Watch Dogs: Legion, Hitman 2, Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops Cold War, Metro Exodus – jebkurā no šīm vizuāli sarežģītajām spēlēm jaunā GeForce RTX 3060 nodrošina vairāk kā 60 kadrus sekundē 1080p jeb Full HD izšķirtspējā uz visaugstākajiem kvalitātes iestatījumiem. Ja tos nedaudz samazināsiet, tad arī uz 2K jeb 1440p un pat 4K izšķirtspējas monitora iespējams sasniegt izcilu veiktspēju, izmantojot GeForce RTX 3060 videokarti.

RTX 3060 un RTX 2060 veiktspēja 1080p izšķirtspējā

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) ir revolucionāra renderēšanas tehnoloģija, kas ar mākslīgā intelekta (AI) un RTX Tensor kodolu palīdzību paaugstina grafiskās kartes veiktspēju (FPS) par 1.5 reizēm vai vairāk, saglabājot izcilu attēla kvalitāti. DLSS nodrošina nepieciešamo jaudas pieaugumu, lai tu varētu paaugstināt spēļu grafiskos iestatījumus un izšķirtspēju, iegūstot elpu aizraujošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sasniegusi arī datorspēles!

Atklāj jaunus radošuma apvāršņus

Pārcel savu darba projektu kvalitāti nākamajā līmenī ar GeForce RTX 3060 videokarti, kas nodrošina AI pāatrināšanu labākajās radošajās programmās. To veicina NVIDIA Studio platforma ar īpaši pielāgotiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem, kas ļaus tev padarīt iecerēto rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojies ar kompleksu 3D ainu renderēšanu, 4K video apstrādi vai tiešsaistes straumēšanu visaugstākajā kvalitātē, GeForce RTX 3060 grafiskā karte nodrošina tāda līmeņa veiktspēju, lai tu varētu likt lietā savu radošumu bez ierobežojumiem.

Strīmo kā profiņš

Esi uzmanības centrā ar neticami kvalitatīvu grafiku un gludu tiešsaistes straumēšanu bez raustīšanās. Nākamās paaudzes enkodēšana un dekodēšana aparatūras (hardware) līmenī ļauj demonstrēt labākos mirkļus izsmalcināti augstā kvalitātē. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast programmatūra tavas tiešraides pacels jaunā līmenī ar jaudīgajām AI iespējām, kas uzlabo audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālo fonu, automātisku rāmi tīmekļa kamerai un mikrofona trokšņu noņemšanu. GeForce RTX 3060 videokarte sniegs tev augstu veiktspēju, bet taviem skatītājiem - vislabāko attēla kvalitāti!

GeForce Experience

Uzņem un dalies ar video un ekrānuzņēmumiem vai nodrošini tiešraidi draugiem. Atjaunini draiverus un optimizē spēļu iestatījumus. GeForce Experience prot to visu. Tā ir neatņemama GeForce grafiskās kartes sastāvdaļa.

NVIDIA G-SYNC

Baudi vienmērīgu un gludu spēli bez ekrāna lūšanas ar atsvaidzes intensitāti līdz 360 Hz, kā arī HDR u.c. ekstrām. GeForce RTX 3060 grafiskā karte kopā ar G-SYNC monitoru ir labākā ekipējuma kombinācija kaislīgiem spēlētajiem.

NVIDIA Ansel

Padari savus ekrānuzņēmumus par mākslasdarbiem un pārsteidz draugus, izmantojot jaudīgo Ansel fotoattēlu režīmu, kas uzņem 360 grādu HDR fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Msi Ventus
GPU modelis GeForce RTX 3060

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1807 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 2
Garums (mm) : 235
Stream procesori / CUDA kodoli : 3584
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 170 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 550 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 12 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 15000 MHz
Biti 192 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana Standard Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : Nav
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Grafiskās kartes
2. kategorija - NVidia PCI Express grafiskās kartes
Apgaismojums - nav
Apraksts - GeForce RTX™ 3060 VENTUS 2X 12G OC GeForce RTX™ 3060 ļauj tev spēlēt jaunākās spēles, izmantojot Ampere-NVIDIA otrās paaudzes RTX arhitektūras jaudu. Iegūstiet neticamu veiktspēju ar uzlabotiem Ray Tracing kodoliem un Tensor kodoliem, jauniem straumēšanas multiprocesoriem un ātrdarbīgu G6 atmiņu Boost Clock / atmiņas ātrums 1807 MHz / 15 Gbps 12GB GDDR6 DisplayPort x 3 HDMI x 1 (atbalsta 4K@120Hz, kā noteikts HDMI 2.1) Dual Fan Thermal Design TORX Fan 3.0: Apbalvotais MSI TORX 3.0 ventilatora dizains rada augstu statisko spiedienu un paaugstina termiskās veiktspējas robežas. Afterburner Overclocking Utility Atbalsta vairāku GPU konfigurācijas. OC skeneris: Automatizēta funkcija atrod visaugstākos stabilos overclock iestatījumus. Ekrāna displejs: Sniedz reāllaika informāciju par jūsu sistēmas veiktspēju. Predator: Spēles video ierakstīšana.
Apraksts - Mikroshēmu tips: GeForce RTX 3060, Takts frekvence: 1807 MHz, Atmiņas apjoms: 12 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 192 Bit, Takts frekvence atmiņai: 15000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, Display Port: 3, HDMI: 1, Garantija: 2 gadi
Apraksts - VENTUS piedāvā uz veiktspēju orientētu dizainu, kurā saglabātas būtiskākās funkcijas, kas nepieciešamas jebkura uzdevuma veikšanai. Uzticamās divu ventilatoru sistēmas izvietojums stingrā industriālā dizainā ļauj šai grafikas kartei iekļauties jebkurā dizainā.
Atbalstītie standarti - DirectX 12
Atbalstītie standarti - OpenGL 4.6
Atmiņa - atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņa - Datu pārsūtīšanas ātrums - 15 Gbit/s
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 12 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Atmiņa > Atmiņas taktātrums - 1807 MHz
Atmiņa > Diskrētā grafiskā adaptera atmiņa - 12 GB
Atmiņa > Grafiskā adaptera atmiņas tips - GDDR6
Atmiņa CLK - 15 Gbps
Atmiņas frekvence - 15 Gbps
Atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņas kopne - 192 bitu
Atmiņas saskarnes platums - 192 bitu
Atmiņas tips - DDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
Barošanas avots - 1x 8-pin PCIe
Barošanas savienotāji - 8 pin
BrandPartCode - GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Cita informācija -
Citas funkcijas -
Core Boost frekvence - 1807 MHz
CUDA kodols - 3584
dimensijas dziļums - 310 mm
dimensionalWeight - 954
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 3
Displeja savienotāji - HDMI, Display Port, Display Port (2x), Display Port (3x)
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - MSI TORX ventilators 3.0
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/daļēja garuma (FH/HL)
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 2 ventilatori
Dzesēšana - Aktīvais
EAN - 4719072793814
ean - 4719072793814
EANCode - 4719072793814
Eans - 4719072793814
EAN_kods - 4719072793814
Energoapgāde > Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
Enerģijas patēriņš - 170 vati
Funkcijas - NVIDIA G-SYNC, NVIDIA G-SYNC HDR
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GPU augstums - 30 - 50 mm
GPU augstums (precīzs) - 42 mm
GPU garums - 150 - 249 mm
GPU garums (precīzs) - 235 mm
GPU platums - 120 - 129,9 mm
GPU platums (precīzs) - 124 mm
GPU pulkstenis - 1807 MHz
GPU tips / sērija - NVIDIA GeForce RTX Gaming, NVIDIA RTX 3000 sērija
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskā mikroshēma - NVIDIA GeForce RTX 3060
Grafiskās atmiņas lielums - 12 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6
Grafiskās kartes savienotājs - PCI-E 4.0 ver.
GRUPA1 - Multimediji un spēles
GRUPA2 - Videokarte
GTIN - 4719072793814
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
HST NUMERIS - V397-022R
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 10 gab.
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 1.03 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 300 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 325 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 455 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 300.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 0.955 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 222 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 305 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 72 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 380 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 12 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 70.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.37 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00487512 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_81448_1.jpg
Izmēri - 235 x 124 x 42 mm
izmērs augstums - 225 mm
izmērs platums - 70 mm
izmērs svars - 1200 g
IZSTRĀDĒTĀJS - MSI KOMPUTERI
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 170 W
Kartes garums - 200 to 240 mm
Kategorija - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
kategorija - Grafiskā karte NVIDIA grafiskā karte
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
Kategorijas kods - VGP
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
Kods - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Kods - V397-022R
kods - V397-022R
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
LargeDescHTML -
LongDesc - VENTUS piedāvā uz veiktspēju orientētu dizainu, kas saglabā būtiskāko, lai veiktu jebkuru uzdevumu. Uzticams divu ventilatoru izvietojums, kas iestrādāts stingrā industriālā dizainā, ļauj šai asā izskata grafiskajai kartei iekļauties jebkurā komplektācijā.STERMOLĪGĀ SASTĀVJU PLATNETīra izskata slīpēta slīpēta aizmugurējā plāksne nostiprina kartes garumu.TAILORĒTS PCB DIZAINSNe visas shēmas plates ir radītas vienādas. Pielāgotais PCB dizains nodrošina lielāku uzticamību un uzlabotas barošanas shēmas, lai izmantotu visas kartes iespējas.Visu kopāMSI ekskluzīvā Dragon Center programmatūra palīdz jums maksimāli izmantot MSI produktus. Uzraugiet, pielāgojiet un optimizējiet reāllaikā, veicot tikai dažus klikšķus.
LongProductName - 12 GB, GDDR6, 192 bitu, 1807 MHz palielināšanas takts, HDMI, 3xDisplayPort
LongSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 3060 2X 12G OC. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 3060. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 12 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 192 bitu. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12.0, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 2 ventilatori.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
maks. Atmiņas pulkstenis - 15.000 MHz
maks. GPU pulkstenis (bāzes) - 1.320 MHz
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
max .GPU pulkstenis (boost) - 1.807 MHz
Mikroshēmas ražotājs - NVIDIA
Mikroshēmu kopa - GeForce RTX 3060
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce RTX 3060
Modelis - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
MPN - V397-022R
Nepieciešamie laika nišas / izmērs - 2 laika nišas
nosaukums - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB GDDR6 192bit 3DP/HDMI
Nosaukums - MSI GeForce RTX 3060 12GB VENTUS 2X
Nosaukums - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12GB OC LHR
nosaukums - MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12G OC, 12288 MB GDDR6
Nosaukums - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC NVIDIA 12 GB GeForce RTX 3060 GDDR6 PCI Express 4.0 HDMI pieslēgvietu skaits 1 Atmiņas taktātrums 1807 MHz
Nosaukums - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC - 12 GB - DisplayPort, HDMI
Nosaukums - MSI VENTUS GeForce RTX 3060 2X 12G OC NVIDIA 12 GB GDDR6
Nosaukums - RTX 3060 12GB MSI VENTUS 2X OC GDDR6
Pamatkrāsa - melns
PANTS1 - GF RTX 3060 VENTUS 2X OC
PANTS2 - 12GB GDDR6 DUAL FAN 1807MHZ
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 22 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 31 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.028 kg
Pilna apraksta līnija - NVIDIA GeForce RTX 3060|Grafikas atmiņas izmērs 12 GB|GDDR6|192 bitu|PCIE 4.0 16x|Patmiņas CLK 15 Gbps|GPU takts 1807 MHz|7680x4320|1xHDMI|3xDisplayPort
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 3584
Procesors - FireStream - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 3060
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors - procesora taktātrums - 1807 MHz
Procesors - procesora taktātrums (OC režīms) - 1807 MHz
Procesors > CUDA kodoli - 3584
Procesors > Grafiskais procesors - GeForce RTX 3060
Procesors > Grafisko procesoru saime - NVIDIA
ProducerCode - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
producerCode - V397-022R
productName - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC NVIDIA 12 GB GDDR6
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Pārdevēja mājas lapa - www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-VENTUS-2X-12G-OC
Ražotāja produkta nosaukums - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Ražotāja_kods - V397-022R
ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražotājs - MSI
Ražošanas process - 8 nm
Saite - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-VENTUS-2X-12G-OC
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express 4.0
Savienojumi un saskarnes > Interfeisa tips - PCI Express 4.0
Sekundārā krāsa - pelēka, sudraba, balta
Shader vienības - 3.584
ShortDescription - NVIDIA RTX 3060 mikroshēma | 12 GB | LHR
ShortSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 3060 2X 12G OC, GeForce RTX 3060, 12 GB, GDDR6, 192 bit, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express 4.0
sizeX - 70
sizeY - 220
sizeZ - 310
Starling - N
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Svars - 1,28
Svars - 1.01
svars - 1010
Svars un izmēri - Augstums - 124 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 235 mm
Svars un izmēri - Platums - 42 mm
Svars un izmēri - Svars - 675 g
Tehniskā informācija > Bruto svars - 1.2 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.83 kg
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-VENTUS-2X-12G-OC
Veiktspēja - AMD FreeSync - Nē
Veiktspēja - DirectX versija - 12.0
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - gatavs virtuālajai realitātei (VR) - Jā
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Veiktspēja > DirectX versija - 12 API
Veiktspēja > HDCP - Jā
Veiktspēja > OpenGL versija - 4.6
vendpn - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Versija - Kaste
Video pieslēgvietas - 1 x HDMI
Video pieslēgvietas - 3 x DisplayPort
Vienība Neto svars - 0.675 kg
Vienības bruto svars - 1.03 kg
Vienības kastes augstums - 0.22
Vienības kastes garums - 0.31
Vienības kastes platums - 0.075
Vienība Slikts tilpums - 0,005115 kubikmetru
Virtuālā realitāte - Caseking ieteikums, GeForce VR Ready
VRAM atmiņas lielums - 12 GB
VRAM izmērs un tips - 12.288 MB GDDR6
Zīmols - MSI
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Lighting - no
Description - GeForce RTX™ 3060 VENTUS 2X 12G OC The GeForce RTX™ 3060 lets you take on the latest games using the power of Ampere—NVIDIA's 2nd generation RTX architecture. Get incredible performance with enhanced Ray Tracing Cores and Tensor Cores, new streaming multiprocessors, and high-speed G6 memory Boost Clock / Memory Speed 1807 MHz / 15 Gbps 12GB GDDR6 DisplayPort x 3 HDMI x 1 (Supports 4K@120Hz as specified in HDMI 2.1) Dual Fan Thermal Design TORX Fan 3.0: The award-winning MSI TORX Fan 3.0 design creates high static pressure and pushes the limits of thermal performance. Afterburner Overclocking Utility Supports multi-GPU setups. OC Scanner: An automated function finds the highest stable overclock settings. On Screen Display: Provides real-time information of your system's performance. Predator: In-game video recording.
Desc - Mikroshēmu tips: GeForce RTX 3060, Takts frekvence: 1807 MHz, Atmiņas apjoms: 12 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 192 Bit, Takts frekvence atmiņai: 15000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, Display Port: 3, HDMI: 1, Garantija: 2 gadi
Description - VENTUS oferuje konstrukcję zorientowaną na wydajność, która zachowuje podstawowe cechy niezbędne do wykonania każdego zadania. Ułożenie zaufanego układu dwóch wentylatorów w sztywnej, przemysłowej konstrukcji pozwala na dopasowanie tej karty graficznej do każdej konstrukcji.
Supported standards - DirectX 12
Supported standards - OpenGL 4.6
Memory - Memory bus - 192 bit
Memory - Data transfer rate - 15 Gbit/s
Memory - Discrete graphics card memory - 12 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Memory > Memory clock speed - 1807 MHz
Memory > Discrete graphics adapter memory - 12 GB
Memory > Graphics adapter memory type - GDDR6
Memory CLK - 15 Gbps
Memory frequency - 15 Gbps
Memory bus - 192 bit
Memory bus - 192-bit
Memory Interface Width - 192 Bit
Memory type - DDR6
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Power supply - 1x 8-Pin PCIe
Power connectors - 8 pin
BrandPartCode - GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Other information -
Other features -
Core Boost frequency - 1807 MHz
CUDA Core - 3584
dimension depth - 310 mm
dimensionalWeight - 954
DisplayPort Input/Output connectors - 3
Display connectors - HDMI, Display Port, Display Port (2x), Display Port (3x)
Design - Cooling technology - MSI TORX Fan 3.0
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Half-Length (FH/HL)
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 2 fan(s)
Cooling - Active
EAN - 4719072793814
ean - 4719072793814
EANCode - 4719072793814
Eans - 4719072793814
EAN_code - 4719072793814
Power > Minimum system power supply - 550 W
Power - Minimum system power supply - 550 W
Power consumption - 170 Watts
Features - NVIDIA G-SYNC, NVIDIA G-SYNC HDR
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GPU height - 30 - 50 mm
GPU height (exact) - 42 mm
GPU lenght - 150 - 249 mm
GPU lenght (exact) - 235 mm
GPU width - 120 - 129,9 mm
GPU width (exact) - 124 mm
GPU clock - 1807 MHz
GPU type / series - NVIDIA GeForce RTX Gaming, NVIDIA RTX 3000 Serie
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics chip - NVIDIA GeForce RTX 3060
Graphics memory size - 12 GB
Graphics memory type - GDDR6
Graphics card connector - PCI-E ver. 4.0
GRUPPE1 - Multimedia & Games
GRUPPE2 - Video Card
GTIN - 4719072793814
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
HSTNUMMER - V397-022R
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 10 pc(s)
Packaging data - Package weight - 1.03 kg
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - Manual - Yes
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 300 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 325 mm
Package features > Gross depth master carton - 455 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 300.00 g
Package features > Tare weight master carton - 0.955 kg
Package features > Gross height (mm) - 222 mm
Package features > Gross depth (mm) - 305 mm
Package features > Gross width (mm) - 72 mm
Package features > Gross width master carton - 380 mm
Package features > Net weight master carton - 12 kg
Package features > Plastic (No PET) - 70.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.37 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00487512 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_81448_1.jpg
Dimensions - 235 x 124 x 42 mm
dimension height - 225 mm
dimension width - 70 mm
dimension weight - 1200 g
HERSTELLER - MSI COMPUTER
Power - Power consumption (typical) - 170 W
Card's length - 200 to 240 mm
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
category - Graphics Card NVIDIA Graphics Card
Category - Graphics Cards
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category Code - VGP
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
Code - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Code - V397-022R
code - V397-022R
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
LargeDescHTML -
LongDesc - VENTUS brings a performance-focused design that maintains the essentials to accomplish any task at hand. Rocking a trusted dual fan arrangement laid into a rigid industrial design lets this sharp looking graphics card fit into any build.REINFORCING BACKPLATEA clean-looking brushed-finish backplate reinforces the length of the card.TAILORED PCB DESIGNNot all circuit boards are created equal. A custom PCB Design provides greater reliability and beefed up power circuitry for pushing the card to its limits.Bringing It All TogetherMSI's exclusive Dragon Center software helps you get the most out of your MSI products. Monitor, tweak and optimize in real-time with just a few clicks.
LongProductName - 12GB, GDDR6, 192-bit, 1807MHz boost clock, HDMI, 3xDisplayPort
LongSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 3060 2X 12G OC. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 3060. Discrete graphics card memory: 12 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 192 bit. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 12.0, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 2 fan(s)
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
max. Memory clock - 15.000 MHz
max. GPU clock (base) - 1.320 MHz
Max resolution - 7680x4320
max .GPU clock (boost) - 1.807 MHz
Chipset manufacturer - NVIDIA
Chipset - GeForce RTX 3060
Chipset - NVIDIA GeForce RTX 3060
Model - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
MPN - V397-022R
Needed slots / size - 2 Slots
name - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB GDDR6 192bit 3DP/HDMI
Name - MSI GeForce RTX 3060 12GB VENTUS 2X
Name - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12GB OC LHR
name - MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12G OC, 12288 MB GDDR6
Name - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC NVIDIA 12 GB GeForce RTX 3060 GDDR6 PCI Express 4.0 HDMI ports quantity 1 Memory clock speed 1807 MHz
Name - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC - 12GB - DisplayPort, HDMI
Title - MSI VENTUS GeForce RTX 3060 2X 12G OC NVIDIA 12 GB GDDR6
Name - RTX 3060 12GB MSI VENTUS 2X OC GDDR6
Primary colour - black
ARTIKEL1 - GF RTX 3060 VENTUS 2X OC
ARTIKEL2 - 12GB GDDR6 DUAL FAN 1807MHZ
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 22 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 31 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 7.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.028 kg
Full Description Line - NVIDIA GeForce RTX 3060|Graphics memory size 12 GB|GDDR6|192 bit|PCIE 4.0 16x|Memory CLK 15 Gbps|GPU clock 1807 MHz|7680x4320|1xHDMI|3xDisplayPort
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 3584
Processor - FireStream - No
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3060
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor boost clock speed - 1807 MHz
Processor - Processor boost clock speed (OC mode) - 1807 MHz
Processor > CUDA cores - 3584
Processor > Graphics processor - GeForce RTX 3060
Processor > Graphics processor family - NVIDIA
ProducerCode - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
producerCode - V397-022R
productName - MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC NVIDIA 12 GB GDDR6
productSize - Normal
ProductName - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Vendor Homepage - www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-VENTUS-2X-12G-OC
Producer product name - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Manufacturer_code - V397-022R
producer - MSI
Producer - MSI
Manufacturer - MSI
Manufacturing process - 8 nm
Link - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-VENTUS-2X-12G-OC
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express 4.0
Ports & interfaces > Interface type - PCI Express 4.0
Secondary colour - grey, silver, white
Shader units - 3.584
ShortDescription - Chipset NVIDIA RTX 3060 | 12GB | LHR
ShortSummaryDescription - MSI VENTUS GeForce RTX 3060 2X 12G OC, GeForce RTX 3060, 12 GB, GDDR6, 192 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express 4.0
sizeX - 70
sizeY - 220
sizeZ - 310
Storno - N
Stck_Kart - 10
Stck_Pal - 0
Weight - 1,28
Weight - 1.01
weight - 1010
Weight & dimensions - Height - 124 mm
Weight & dimensions - Depth - 235 mm
Weight & dimensions - Width - 42 mm
Weight & dimensions - Weight - 675 g
Technical details > Gross weight - 1.2 kg
Technical details > Net weight - 0.83 kg
URL - https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3060-VENTUS-2X-12G-OC
Performance - AMD FreeSync - No
Performance - DirectX version - 12.0
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - Virtual Reality (VR) ready - Yes
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
Performance > DirectX version - 12 API
Performance > HDCP - Yes
Performance > OpenGL version - 4.6
vendpn - GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Version - Box
Video ports - 1 x HDMI
Video ports - 3 x DisplayPort
Unit Net Weight - 0.675 kg
Unit Gross Weight - 1.03 kg
Unit Box Height - 0.22
Unit Box Length - 0.31
Unit Box Width - 0.075
Unit Brutto Volume - 0.005115 cubm
Virtual Reality - Caseking Empfehlung, GeForce VR Ready
VRAM memory size - 12 GB
VRAM size & type - 12.288 MB GDDR6
Brand - MSI
341,13 €
MSI GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, VENTUS 2X OC
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas