Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti, 8GB GDDR6X, AORUS Master

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 715286 Preces kods: GV-N307TAORUS M-8GD
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
879,93 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 11.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 3070 Ti
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1875 MHz
  • Barošanas ligzdas: 2x 8-pin + 1x 6-pin
  • Operatīvā atmiņa: 8 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6X
  • Dzesēšana: High-End Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Gigabyte grafisko karti GeForce RTX 3070 Ti ar 8 GB GDDR6X operatīvo atmiņu.

Salīdzinot ar savu priekšteci RTX 3070, 2021. gada 1. jūnijā izziņotā GeForce RTX 3070 Ti grafiskā karte ieguvusi ātrāku GDDR6X atmiņu ar 19000 MHz efektīvo frekvenci. Tāpat līdz 6144 pieaudzis arī CUDA kodolu skaits. Visas GeForce RTX 3070 Ti videokartes ir aprīkotas ar LHR (Lite Hash Rate) tehnoloģiju - dzelžu jeb hardware līmenī iebūvētu kriptovalūtu algoritmu skaitļošanas ātruma ierobežotāju. Šādā veidā NVIDIA plāno cīnīties ar maineriem un padarīt šo GPU modeli lētāku un vieglāk pieejamu geimeriem.

GeForce RTX 3070 Ti veiktspēja datorspēlēs

Kā jau varēja nojaust, GeForce RTX 3070 Ti veiktspēja datorspēlēs ir apuveni pa vidu starp RTX 3070 un RTX 3080 modeļiem. RTX 3070 Ti 12 game average

Ar šo videokarti tu varēsi visaugstākajā kvalitātē spēlēt jebkuru šobrīd iznākušo un tuvāko pāris gadu laikā gaidāmo datorspēli 1080p un 2K izšķirtspējā, ieskaitot Borderlands 3, Death Stranding, Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Watch Dogs: Legion, Dirt 5, Assassin's Creed: Vallhalla, Call of Duty: Black Ops - Cold War, Horizon Zero Dawn, Control, Red Dead Redemption 2 u.c. šobrīd prasīgākās spēles. GeForce RTX 3070 Ti vismaz 95% no spēlēm arī 4K izšķirtspējā nodrošinās 60 un vairāk FPS, bet pārējos 5% gadījumu būs nepieciešams minimāli samazināt kvalitāti vai aktivizēt DLSS, ja spēle to atbalsta.

Pārliecinies par NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti veiktspēju pats, noskatoties video, kurā astoņās šobrīd populārās datorspēlēs tās veiktspēja salīdzināta ar tiešajiem konkurentiem - RTX 3070 un RTX 3080 modeļiem.

GeForce RTX 3070 Ti profesionālam darbam

Jaunās GeForce RTX 3070 Ti tehnoloģijas un vērienīgais 6144 CUDA kodolu skaits dod lielu ātrdarbības uzlabojumu ne tikai datorspēlēs, bet arī video apstrādes programmās DaVinci Resolve, Adobe Premiere Pro, After Effects un 3D renderēšanas rīkos (V-Ray Next, Octane, RedShift u.c.).

RTX 30 Series V-Ray Next RTX 30 Series Unreal Engine RTX 30 Series After Effects

Sistēmas prasības

Lai pilnībā izmantotu GeForce RTX 3070 Ti priekšrocības, rekomendējam to uzstādīt datorā, kas aprīkots ar 9. paaudzes vai jaunāku Intel Core i7 / Core i9 procesoru, vai AMD 3000. sērijas vai jaunāku Ryzen 5, Ryzen 7 vai Ryzen 9 procesoru un kvalitatīvu barošanas bloku ar vismaz 650W jaudu.

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) ir revolucionāra renderēšanas tehnoloģija, kas ar mākslīgā intelekta (AI) un RTX Tensor kodolu palīdzību paaugstina grafiskās kartes veiktspēju (FPS) par 1.5 reizēm vai vairāk, saglabājot izcilu attēla kvalitāti. DLSS nodrošina nepieciešamo jaudas pieaugumu, lai tu varētu paaugstināt spēļu grafiskos iestatījumus un izšķirtspēju, iegūstot elpu aizraujošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sasniegusi arī datorspēles!

Atklāj jaunus radošuma apvāršņus

Pārcel savu darba projektu kvalitāti nākamajā līmenī ar GeForce RTX 3070 Ti videokarti, kas nodrošina AI pāatrināšanu labākajās radošajās programmās. To veicina NVIDIA Studio platforma ar īpaši pielāgotiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem, kas ļaus tev padarīt iecerēto rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojies ar kompleksu 3D ainu renderēšanu, 4K video apstrādi vai tiešsaistes straumēšanu visaugstākajā kvalitātē, GeForce RTX 3070 Ti grafiskā karte nodrošina tāda līmeņa veiktspēju, lai tu varētu likt lietā savu radošumu bez ierobežojumiem.

Strīmo kā profiņš

Esi uzmanības centrā ar neticami kvalitatīvu grafiku un gludu tiešsaistes straumēšanu bez raustīšanās. Nākamās paaudzes enkodēšana un dekodēšana aparatūras (hardware) līmenī ļauj demonstrēt labākos mirkļus izsmalcināti augstā kvalitātē. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast programmatūra tavas tiešraides pacels jaunā līmenī ar jaudīgajām AI iespējām, kas uzlabo audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālo fonu, automātisku rāmi tīmekļa kamerai un mikrofona trokšņu noņemšanu. GeForce RTX 3070 Ti videokarte sniegs tev augstu veiktspēju, bet taviem skatītājiem - vislabāko attēla kvalitāti!

GeForce Experience

Uzņem un dalies ar video un ekrānuzņēmumiem vai nodrošini tiešraidi draugiem. Atjaunini draiverus un optimizē spēļu iestatījumus. GeForce Experience prot to visu. Tā ir neatņemama GeForce grafiskās kartes sastāvdaļa.

NVIDIA G-SYNC

Baudi vienmērīgu un gludu spēli bez ekrāna lūšanas ar atsvaidzes intensitāti līdz 360 Hz, kā arī HDR u.c. ekstrām. GeForce RTX 3070 Ti grafiskā karte kopā ar G-SYNC monitoru ir labākā ekipējuma kombinācija kaislīgiem spēlētajiem.

NVIDIA Ansel

Padari savus ekrānuzņēmumus par mākslasdarbiem un pārsteidz draugus, izmantojot jaudīgo Ansel fotoattēlu režīmu, kas uzņem 360 grādu HDR fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Gigabyte Aorus
GPU modelis GeForce RTX 3070 Ti

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1875 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 3
Garums (mm) : 324
Stream procesori / CUDA kodoli : 6144
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 290 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 850 W
Barošanas ligzdas : 2x 8-pin + 1x 6-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 8 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6X
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 19000 MHz
Biti 256 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana High-End Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 3

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 3

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 608 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 256 bit
Atmiņa - Atmiņas taktātrums - 19000 MHz
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 8 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6X
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 6 kontakti, 2x 8 kontakti
BrandPartCode - GV-N307TAORUS M-8GD
Bruto svars Kg - 1,6
dimensionalWeight - 2913
Dizains - Apgaismojuma krāsa - Multi
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - ventilatoru skaits - 3 ventilatori
EAN - 4719331309336
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 850 W
GarantijaInformācija - 4 gadu garantija (nepieciešama reģistrācija tiešsaistē)
garantijaType - G
GTIN - 4719331309336
guaranteeLength - 24
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Kategorija - Grafiskās kartes
LongDesc - DIZAINA KONCEPCIJAAORUS dimensijā viss ir veidots digitāli. Apgaismojums un raksti ir iezīmēti uz izstrādājumiem efektīvā, brīvi plūstošā stilā.Sveicināti digitālajā koda laikmetā.Maksimāli pārklātā dzesēšanaMaksimāli pārklātā dzesēšana ir aprīkota ar diviem 115 mm un vienu 100 mm unikālu lāpstiņu kaudzes ventilatoriem ar vēja rokturu dizainu un mainīgu rotāciju, tāpēc gaisa spiediens var pilnībā nosegt radiatoru.LCD EDGE VIEWLCD monitorā tiek rādīta ne tikai grafiskās kartes informācija, bet arī dažādi iecienīti teksti, attēli un GIF. Jūs varat arī pielāgot apgaismojuma efektus, izmantojot RGB FUSION 2.0 programmatūru.RGB FUSION 2.0Ar 16,7M pielāgojamām krāsu opcijām un daudziem apgaismojuma efektiem varat izvēlēties apgaismojuma efektus vai sinhronizēt ar citām AORUS ierīcēm.PERFORMANCEGeForce RTX 3070 Ti ar 8 GB atmiņas un 608 GB/s atmiņas joslas platumu ir 6144 CUDA kodoli, paralēli darbojas 2. paaudzes ray tracing kodoli un 3. paaudzes tenora kodoli. Tas ir vispiemērotākais risinājums tiem, kas spēlē spēles, renderē un attīsta A.I. tehnoloģijas.EKSTELISKUMSIzcils shēmas dizains ar augstākās klases materiāliem ne tikai maksimāli uzlabo GPU izcilību, bet arī nodrošina stabilu un ilglaicīgu darbību.
LongProductName - GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G, 8GB, GDDR6X, 256-bit, PCI Express 4.0 x16, 3x HDMI, 3x DP, 1x6-pin+2x 8-pin, 324x142x70 mm
LongSummaryDescription - Gigabyte AORUS GV-N307TAORUS M-8GD. Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: Procesora frekvence: 1875 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 8 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6X, Atmiņas kopne: 256 bitu, Atmiņas taktātrums: 19000 MHz. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express x16 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 3 ventilatori, Apgaismojuma krāsa: Apgaismojums: Multi
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
Nosaukums - Gigabyte AORUS GV-N307TAORUS M-8GD grafiskā karte NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB GDDR6X
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 6144
Procesors - FireStream - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 3070 Ti
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Procesora frekvence - 1875 MHz
producerCode - GV-N307TAORUSM-8GD
productName - Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Master 8GB
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GV-N307TAORUS M-8GD
Ražotāja kods - GV-N307TAORUS M-8GD
Ražotāja nosaukums - Gigabyte
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 3
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express x16 4.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte AORUS GV-N307TAORUS M-8GD, GeForce RTX 3070 Ti, 8 GB, GDDR6X, 256 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express x16 4.0
sizeX - 135
sizeY - 260
sizeZ - 415
svars - 2662
Svars un izmēri - Augstums - 70 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 324 mm
Svars un izmēri - Platums - 142 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N307TAORUS-M-8GD#kf
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - HDCP - Jā
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
Zīmols - Gigabyte
Īss apraksts - GIGA VGA 8GB RTX3070TI AORUS M-8GD 3xDP/3xHDMI AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G LHR
Memory - Memory bandwidth (max) - 608 GB/s
Memory - Memory bus - 256 bit
Memory - Memory clock speed - 19000 MHz
Memory - Discrete graphics card memory - 8 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6X
Power - Supplementary power connectors - 1x 6-pin, 2x 8-pin
BrandPartCode - GV-N307TAORUS M-8GD
Gross Weight Kg - 1,6
dimensionalWeight - 2913
Design - Illumination colour - Multi
Design - Illumination - Yes
Design - Cooling type - Active
Design - Product colour - Black
Design - Number of fans - 3 fan(s)
EAN - 4719331309336
Power - Minimum system power supply - 850 W
WarrantyInfo - 4 years warranty (Online registration required)
warrantyType - G
GTIN - 4719331309336
warrantyLength - 24
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Category - Graphics Cards
LongDesc - DESIGN CONCEPTIn the AORUS dimension, everything is constructed digitally. The lighting and patterns are mapped onto the products with an efficient, free flowing style.Welcome to the Digital Code Era.MAX-COVERED COOLINGThe MAX-Covered cooling features two 115mm and one 100mm unique blade stack fans with wind claw design and alternate spinning, so the air pressure can completely cover the heatsink.LCD EDGE VIEWThe LCD monitor not only display graphics card information, but also various favorite texts, pictures and GIFs. You can also adjust lighting effects via RGB FUSION 2.0 software.RGB FUSION 2.0With 16.7M customizable color options and numerous lighting effects, you can choose lighting effects or synchronize with other AORUS devices.PERFORMANCEGeForce RTX 3070 Ti with 8 GB memory and 608 GB/s memory bandwidth has 6144 CUDA Cores, 2nd gen ray tracing cores and 3rd gen tensor cores operating in parallel. It is the most suitable solution for those who are gaming, rendering, and developing A.I. technology.EXCELLENCEExcellent circuit design with the top-grade materials, not only maximizes the excellence of the GPU, but also maintains stable and long-life operation.
LongProductName - GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G, 8GB, GDDR6X, 256-bit, PCI Express 4.0 x16, 3x HDMI, 3x DP, 1x6-pin+2x 8-pin, 324x142x70 mm
LongSummaryDescription - Gigabyte AORUS GV-N307TAORUS M-8GD. Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 3070 Ti, Processor frequency: 1875 MHz. Discrete graphics card memory: 8 GB, Graphics card memory type: GDDR6X, Memory bus: 256 bit, Memory clock speed: 19000 MHz. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 1‎2 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express x16 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s), Illumination colour: Multi
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
Title - Gigabyte AORUS GV-N307TAORUS M-8GD graphics card NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti 8 GB GDDR6X
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 6144
Processor - FireStream - No
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3070 Ti
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Processor frequency - 1875 MHz
producerCode - GV-N307TAORUSM-8GD
productName - Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti Master 8GB
productSize - Normal
ProductName - GV-N307TAORUS M-8GD
Manufacturer Code - GV-N307TAORUS M-8GD
Manufacturer Name - Gigabyte
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 3
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 3
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x16 4.0
ShortSummaryDescription - Gigabyte AORUS GV-N307TAORUS M-8GD, GeForce RTX 3070 Ti, 8 GB, GDDR6X, 256 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express x16 4.0
sizeX - 135
sizeY - 260
sizeZ - 415
weight - 2662
Weight & dimensions - Height - 70 mm
Weight & dimensions - Depth - 324 mm
Weight & dimensions - Width - 142 mm
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N307TAORUS-M-8GD#kf
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - HDCP - Yes
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - OpenGL version - 4.6
Brand - Gigabyte
Short description - GIGA VGA 8GB RTX3070TI AORUS M-8GD 3xDP/3xHDMI AORUS GeForce RTX 3070 Ti MASTER 8G LHR
879,93 €
Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti, 8GB GDDR6X, AORUS Master
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas