Gigabyte GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, Gaming OC rev. 2.0 (LHR)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 712874 Preces kods: GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
366,18 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 04.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 04.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 04.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 04.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 04.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 02.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • GPU modelis: GeForce RTX 3060
  • Dzinēja ātrums (GPU speed): 1837 MHz
  • Barošanas ligzdas: 1x 8-pin
  • Operatīvā atmiņa: 12 GB
  • Atmiņas tehnoloģija: GDDR6
  • Dzesēšana: High-End Cooler
Apraksts

Piedāvājam iegādāties Gigabyte grafisko karti GeForce RTX 3060 ar 12 GB GDDR6 operatīvo atmiņu.

GeForce RTX 3060 ir NVIDIA Ampere mikroarhitektūras grafiskā karte, kas nodrošina lielisku veiktspēju labākajās datorspēles 1080p un 2K izšķirtspējā. Pateicoties uzlabotajiem Ray Tracing un Tensor kodoliem, jaunajiem straumēšanas multiprocesoriem un augstas ātrdarbības 12 GB GDDR6 atmiņai ar 15000 MHz efektīvo frekvenci, šī karte nodrošina lielisku balansu starp zemu cenau un augstu veiktspēju.

2021. gada februārī prezentētā GeForce RTX 3060 grafiskā karte krietni apsteidz sava līmeņa priekšgājējas - RTX 2060 un GTX 1060. Tomēr ar to viss nebeidzas, jo RTX 3060 jauda ir vienāda un vairākās spēlēs pat pārspēj GeForce RTX 2070 pie ievērojami zemāka - 170 W TDP!

RTX 3060 pret RTX 2060 un GTX 1060

GeForce RTX 3060 veiktspēja datorspēlēs

Cyberpunk 2077, Assassin’s Creed Valhalla, Control, Watch Dogs: Legion, Hitman 2, Red Dead Redemption 2, Call of Duty: Black Ops Cold War, Metro Exodus – jebkurā no šīm vizuāli sarežģītajām spēlēm jaunā GeForce RTX 3060 nodrošina vairāk kā 60 kadrus sekundē 1080p jeb Full HD izšķirtspējā uz visaugstākajiem kvalitātes iestatījumiem. Ja tos nedaudz samazināsiet, tad arī uz 2K jeb 1440p un pat 4K izšķirtspējas monitora iespējams sasniegt izcilu veiktspēju, izmantojot GeForce RTX 3060 videokarti.

RTX 3060 un RTX 2060 veiktspēja 1080p izšķirtspējā

NVIDIA DLSS 2.0

DLSS (Deep Learning Super Sampling) ir revolucionāra renderēšanas tehnoloģija, kas ar mākslīgā intelekta (AI) un RTX Tensor kodolu palīdzību paaugstina grafiskās kartes veiktspēju (FPS) par 1.5 reizēm vai vairāk, saglabājot izcilu attēla kvalitāti. DLSS nodrošina nepieciešamo jaudas pieaugumu, lai tu varētu paaugstināt spēļu grafiskos iestatījumus un izšķirtspēju, iegūstot elpu aizraujošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sasniegusi arī datorspēles!

Atklāj jaunus radošuma apvāršņus

Pārcel savu darba projektu kvalitāti nākamajā līmenī ar GeForce RTX 3060 videokarti, kas nodrošina AI pāatrināšanu labākajās radošajās programmās. To veicina NVIDIA Studio platforma ar īpaši pielāgotiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem, kas ļaus tev padarīt iecerēto rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojies ar kompleksu 3D ainu renderēšanu, 4K video apstrādi vai tiešsaistes straumēšanu visaugstākajā kvalitātē, GeForce RTX 3060 grafiskā karte nodrošina tāda līmeņa veiktspēju, lai tu varētu likt lietā savu radošumu bez ierobežojumiem.

Strīmo kā profiņš

Esi uzmanības centrā ar neticami kvalitatīvu grafiku un gludu tiešsaistes straumēšanu bez raustīšanās. Nākamās paaudzes enkodēšana un dekodēšana aparatūras (hardware) līmenī ļauj demonstrēt labākos mirkļus izsmalcināti augstā kvalitātē. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast programmatūra tavas tiešraides pacels jaunā līmenī ar jaudīgajām AI iespējām, kas uzlabo audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālo fonu, automātisku rāmi tīmekļa kamerai un mikrofona trokšņu noņemšanu. GeForce RTX 3060 videokarte sniegs tev augstu veiktspēju, bet taviem skatītājiem - vislabāko attēla kvalitāti!

GeForce Experience

Uzņem un dalies ar video un ekrānuzņēmumiem vai nodrošini tiešraidi draugiem. Atjaunini draiverus un optimizē spēļu iestatījumus. GeForce Experience prot to visu. Tā ir neatņemama GeForce grafiskās kartes sastāvdaļa.

NVIDIA G-SYNC

Baudi vienmērīgu un gludu spēli bez ekrāna lūšanas ar atsvaidzes intensitāti līdz 360 Hz, kā arī HDR u.c. ekstrām. GeForce RTX 3060 grafiskā karte kopā ar G-SYNC monitoru ir labākā ekipējuma kombinācija kaislīgiem spēlētajiem.

NVIDIA Ansel

Padari savus ekrānuzņēmumus par mākslasdarbiem un pārsteidz draugus, izmantojot jaudīgo Ansel fotoattēlu režīmu, kas uzņem 360 grādu HDR fotogrāfijas īpaši augstā izšķirtspējā.

Virtuālā realitāte

emblēma norāda, ka šī GeForce grafiskā karte ir pietiekami jaudīga, lai nodrošinātu saderību ar jaunākajām VR, jeb virtuālās realitātes (Virtual Reality) ierīcēm, kā piemēram Oculus Rift, HTC Vive (SteamVR) u.c.

Pamatinformācija
GPU tips GeForce
GPU, jeb video kartes dzinējs. Šis parametrs nosaka, vai videokarte ir AMD Radeon, FirePro, NVIDIA GeForce vai Quadro modeļa videokarte.
GPU sērija : Gigabyte Gaming
GPU modelis GeForce RTX 3060

Šis ir galvenais grafiskās kartes veiktspējas rādītājs, jo norāda kāds ir šīs kartes modelis. Viena modeļa kartes ir ļoti tuvas veiktspējā un parasti būtiski atšķiras no cita modeļa kartēm.

Galvenā atšķirība ir ražotājā. NVidia ražo GeForce sērijas kartes un AMD ražo Radeon sērijas kartes. Abām šīm sērijām ir būtiskas atšķirības, GeForce kartēm ir veiksmīgāki (stabilāki) draiveri, kas uzlabo šo karšu saderību ar spēlēm un operētājsistēmām samazinot attēla defektu (artefaktu) un "kāršanās" gadījumus līdz minimumam. Radeon kartes parasti ir lētākas un patērē mazāk enerģijas (ir tehnoloģiski pārākas), toties ar draiveriem un spēļu atbalstu mēdz būt problēmas.

Radeon vai GeForce sēriju izvēle ir gaumes lieta, līdzīgi kā AMD vai Intel procesora izvēle, un ne vienmēr ir 100% racionāli pamatojama, tamdēļ rekomendējam savas izvēles kritērijos vienkārši vadīties pēc spēlēm, kuras vēlaties spēlēt tuvākajā laikā un uzmeklēt iekš YouTube (grafiskās kartes modelis + spēles nosaukums) kādu video apskatu, kurš precīzi parādīs, kā attiecīgā karte spēj tikt galā ar attiecīgo spēli. Rezultāts būs acīm redzams un parasti ļoti tuvs tam, ko iegūsiet iegādājoties konkrētā vai līdzīga modeļa karti.

Lai atvieglotu saviem pircējiem izvēli, dateks.lv, pie tām grafiskajām kartēm (Modeļiem) kuri ir labākā izvēle visu jaunāko spēļu spēlēšanai pieklājīgā kvalitātē par labāko cenu, ir nodrošinājis zaļo ķeksīti "ieteicams".

Dzinēja ātrums (GPU speed) 1837 MHz
GPU speed, jeb grafiskā dzinēja ātrums (MHz) norāda, ar kādu takts frekvenci strādā videokartes svarīgākā komponente - video procesors. Jo lielāks dzinēja ātrums, jo jaudīgāka videokarte. Videokartes veiktspēju papildus nosaka atmiņas daudzums, tips, biti un dzinēja modelis, tādēļ, iegādājoties videokarti ar jaudīgu dzinēju pārliecinieties par pārējo komponenšu jaudas atbilstību.
Ventilatoru skaits : 3
Garums (mm) : 282
Stream procesori / CUDA kodoli : 3584
PCI-E versija : 4.0 x16
Strāvas patēriņš (TDP) : 170 W
Min. barošanas bloka (PSU) jauda : 550 W
Barošanas ligzdas : 1x 8-pin
Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa 12 GB

Video kartes operatīvās atmiņas apjoms ir svarīgs parametrs, ja vēlaties spēlēt augstas izšķirtspējas spēles, vai strādāt ar augstas izšķirtspējas monitoru. Lielāks atmiņas apjoms nozīmē labāku veiktspēju un lielākas izšķirtspējas atbalstu.

Šobrīd vēlamais videoatmiņas apjoms FullHD (1080p) izšķirtspējas monitoram ir 2GB, savukārt 4K, jeb UHD displejiem tiek rekomendētas videokartes ar vismaz 4GB grafisko atmiņu.

Atmiņas tehnoloģija GDDR6
Videokartes atmiņas tips nosaka grafiskās atmiņas un ātrdarbību. Pašreiz nopērkamās mazbudžeta videokartes tiek komplektētas ar DDR3 tipa atmiņu, savukārt jaudīgākajās kartēs tiek izmantota GDDR5 atmiņa. 2015. gadā līdz ar AMD Radeon R9 Fury un Nano produktu līnijas parādīšanos, aktīvi tiek izmantota arī inovatīvā HBM (High Bandwidth Memory) atmiņa.
Atmiņas frekvence (effective) : 15000 MHz
Biti 192 bit

Video kartes operatīvās atmiņas biti nosaka, ar kādu informācijas daudzumu vienā takts frekvences ciklā spēj strādāt video kartes atmiņa. Lielāks bitu skaits norāda uz augstāku videokartes veiktspēju.

Funkcionalitāte
Dzesēšana High-End Cooler
Pieejami divi dzesēšanas veidi, radiators un ventilators. Radiatora dzesēšana ir realizēta bez kustīgām daļām (ventilatora), tādēļ videokarte neizdala troksni. Ventilatora dzesēšana ir efektīvāka, toties videokartei ir zināms trokšņu līmenis datora darbības laikā.
Izgaismojums : RGB
NVIDIA SLI (NVLink) atbalsts : Nav
VR (Virtual Reality) Ready : Ir
Zemprofila (Low Profile) atbalsts :
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta HDMI 2

HDMI ir digitāls attēla un skaņas pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt televizoru, monitoru vai projektoru, kuri atbalsta HDMI, izmantojot HDMI kabeli.

Pieslēgvieta DisplayPort 2

DisplayPort ciparu (digital) savienojums attēla un skaņas pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pieslēgvieta DVI-D : 0
Pieslēgvieta DVI-I : 0
Pieslēgvieta D-Sub 0

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru, projektoru un citu ārējo video iekārtu pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Maksimālais ekrānu skaits : 4
Papildus specifikācija
1. kategorija - Grafiskās kartes
2. kategorija - NVidia PCI Express grafiskās kartes
Apraksts - GeForce RTX™ 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA Ampere Streaming Multiprocesori 2. paaudzes RT kodoli 3. paaudzes Tensor kodoli Ar GeForce RTX™ 3060 Integrēta ar 12GB GDDR6 192 bitu atmiņas interfeisu WINDFORCE 3X Dzesēšanas sistēma ar mainīgiem rotējošiem ventilatoriem RGB Fusion 2.0 Aizsardzības metāla aizmugurējā plāksne Ierobežota Hash Rate versija
Apraksts - Mikroshēmu tips: GeForce RTX 3060, Takts frekvence: 1837 MHz, Atmiņas apjoms: 12 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 192 Bit, Takts frekvence atmiņai: 15000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, HDMI: 2, Display Port: 2, Garantija: 2 gadi
Apraksts - RTX 3060 Gaming OC 2.0 Grafiskā karte 12GB GDDR6 AI DLSS ADVANCEMENT NVIDIA DLSS ir revolucionārs mākslīgā intelekta renderēšanas dzinējs, kas palielina kadru skaitu ar nekompromitētu attēla kvalitāti, izmantojot GeForce RTX īpašos mākslīgā intelekta apstrādes tenzoros. . Tas nodrošina veiktspējas rezervi, lai pārspīlētu iestatījumus un izšķirtspējas un gūtu pārsteidzošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sākusies arī spēlēs. STREAMĒŠANA KĀ VĪRS Nozagt šovu ar pārsteidzošu grafiku un vienmērīgu tiešraidi bez aizķeršanās. Jaunākās paaudzes aparatūras kodēšana un dekodēšana apvieno visus labākos mirkļus ar izcilām detaļām. Pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast lietotne nodrošina jaudīgas mākslīgā intelekta iespējas, kas uzlabo audio un video ar tādiem efektiem kā virtuālais fons, automātiska tīmekļa kameras apgriešana un mikrofona trokšņu novēršana. Lai jūs vienmēr varētu sniegt savai auditorijai labāko, ko spējat Uzvarēt MILICON NVIDIA Reflex sniedz jums vislielāko konkurences priekšrocību. Mazākais latentums. Labākā atsaucība. Darbojas ar GeForce RTX 30 sērijas GPU un NVIDIA G-SYNC displejiem. Ātrāk sasniedziet mērķus, ātrāk reaģējiet un uzlabojiet precizitāti, izmantojot revolucionāru tehnoloģiju kopumu, lai mērītu un optimizētu sistēmas kavēšanos sacensību spēlēs. AI DLSS paātrinājums NVIDIA DLSS ir revolucionārs mākslīgā intelekta renderēšanas dzinējs, kas palielina kadru skaitu ar bezkompromisa attēla kvalitāti, izmantojot GeForce RTX īpašos AI apstrādes tenzora kodolus. . Tas nodrošina veiktspējas rezervi, lai pārspīlētu iestatījumus un izšķirtspējas un gūtu pārsteidzošu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir sākusies arī spēlēs. RTX. IR IESLĒGTS. Izbaudiet mūsdienu lielākos hītus kā vēl nekad agrāk ar reāllaika staru izsekošanas vizuālo precizitāti un uz mākslīgo intelektu balstītas DLSS tehnoloģijas izcilu veiktspēju NVIDIA AMPERE ARHITEKTŪRA Pilnībā jaunā NVIDIA Ampere arhitektūra nodrošina izcilu spēļu pieredzi ar moderniem otrās paaudzes staru izsekošanas kodoliem un platākas joslas trešās paaudzes tenzoru kodoliem. Iezīmes NVIDIA Ampere straumēšanas multiprocesori Otrās paaudzes RT kodoli Trešās paaudzes tenzora kodoli Ģenerē GeForce RTX 3060 Integrēta ar 12 GB GDDR6 192 bitu atmiņas interfeisu WINDFORCE 2X dzesēšanas sistēma ar mainīgi rotējošiem ventilatoriem Unikāli 100 mm lāpstiņu ventilatori RGB 2.0 fusion Aizmugurējā aizsardzības plāksne Ierobežota hash rate versija
Atbalstītie standarti - DirectX 12 Ultimate
Atbalstītie standarti - OpenGL 4.6
Atmiņa - Atmiņas joslas platums (maks.) - 360 GB/s
Atmiņa - atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņa - Atmiņas taktātrums - 15000 MHz
Atmiņa - Cauruļvadu skaits - 3
Atmiņa - Diskrētā grafiskās kartes atmiņa - 12 GB
Atmiņa - Grafiskās kartes atmiņas tips - GDDR6
Atmiņa > Atmiņas taktātrums - 15000 MHz
Atmiņa > Diskrētā grafiskā adaptera atmiņa - 12 GB
Atmiņa > Grafiskā adaptera atmiņas tips - GDDR6
Atmiņas frekvence - 15000 Hz
Atmiņas kopne - 192 bit
Atmiņas kopne - 192 bitu
Atmiņas pulkstenis - 15000 MHz
Atmiņas tips - DDR6
Barošana - papildu barošanas savienotāji - 1x 8 kontakti
Barošanas savienotāji - 8 pin
BrandPartCode - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Cita informācija -
Citas funkcijas - Atmiņas joslas platums (GB/s) 360 GB/s Maksimālā digitālā izšķirtspēja 7680x4320 PCB formas faktors ATX Ieteicamais barošanas avots 550 W Barošanas savienotāji 8 pin*1
Core Boost frekvence - 1837 Hz
CUDA kodols - 3584
CUDA krāsas - 3584
dimensijas dziļums - 410 mm
dimensionalWeight - 1065
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 2
Dizains - Apgaismojuma krāsa - Multi
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Dzesēšanas tehnoloģija - GIGABYTE WINDFORCE 3X
Dizains - dzesēšanas veids - Aktīvais
Dizains - formas faktors - Pilna augstuma/pilna garuma (FH/FL)
Dizains - Kronšteina augstums - Pilna augstuma (FH)
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Melns, nerūsējošais tērauds
Dizains - Produkta krāsa - Nerūsējošais tērauds
Dizains - ventilatora diametrs - 8 cm
Dizains - ventilatoru skaits - 3 ventilatori
Dzesēšana - Aktīvais
EAN - 4719331309312
ean - 4719331309312
EAN - GV-N3060GAMING
Eans - 4719331309312
EAN_kods - 4719331309312
Enerģija - Minimālais sistēmas barošanas avots - 550 W
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
GPU pulkstenis - 1837 MHz
Grafiskais savienotājs - PCIE 4.0 16x
Grafiskās atmiņas lielums - 12 GB
Grafiskās atmiņas tips - GDDR6
Grafiskās kartes savienotājs - PCI-E 16x ver. 4.0
GTIN - 4719331309312
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 2
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 10 gab.
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma dati - Lietotāja rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 170 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 430 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 487 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 200 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 1.673 kg
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 235 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 408 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 90 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 470 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 12.26 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 50 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.25 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.0086292 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_75756_1.png
Izmēri - 282 x 117 x 41 mm
izmērs augstums - 235 mm
izmērs platums - 90 mm
izmērs svars - 1250 g
Kartes garums - > 280 mm
Kategorija - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
kategorija - Grafiskā karte NVIDIA grafiskā karte
Kategorija - Grafiskās kartes
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Grafikas kartes
Kategorijas kods - VGP
Kategorija_1 - Grafiskās kartes
Kategorija_2 - Grafiskās kartes PCIe - Nvidia
Kodola frekvence - 1777 Hz
Kods - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
kods - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
LargeDescHTML -
LongDesc - NVIDIA AMPERE ARHITEKTŪRATā ir pilnīgi jauna NVIDIA Ampere arhitektūra, kas nodrošina maksimālu spēles veiktspēju, ietverot modernus 2. paaudzes Ray Tracing kodolus un 3. paaudzes Tensor kodolus ar lielāku caurlaides spēju.RTX. IT'S ON.Izbaudi mūsdienu lielākos kinolentes grāvējus kā vēl nekad agrāk ar reāllaika staru izsekošanas vizuālo precizitāti un mākslīgā intelekta DLSS maksimālo veiktspēju.DLSS AI AKTĪVIZĀCIJANVIDIA DLSS ir revolucionāra mākslīgā intelekta renderēšana, kas palielina kadru skaitu ar bezkompromisa attēla kvalitāti, izmantojot GeForce RTX īpašos AI apstrādes Tensor kodolus. Tas nodrošina veiktspējas rezervi, lai palielinātu iestatījumus un izšķirtspējas un iegūtu neticamu vizuālo pieredzi. Mākslīgā intelekta revolūcija ir ienākusi spēlēs.VIRZĪBA, MĒRĪTA MILISEKUNDĒMNVIDIA Reflex nodrošina vislielākās konkurences priekšrocības. Vismazākā latence. Labākā reakcija. Ar GeForce RTX 30 sērijas GPU un NVIDIA® G-SYNC® monitoriem. Ātrāk iegūstiet mērķus, ātrāk reaģējiet un palieliniet mērķa precizitāti, izmantojot revolucionāru tehnoloģiju kopumu, lai izmērītu un optimizētu sistēmas aizkavēšanos konkurētspējīgām spēlēm.PIELĀKIET SAVU RADOŠO GRĀMATUPaceļiet savus radošos projektus jaunā līmenī ar GeForce RTX 30 sērijas GPU. Nodrošina mākslīgā intelekta paātrinājumu labākajās radošajās lietotnēs. Atbalsta NVIDIA Studio platforma ar specializētiem draiveriem un ekskluzīviem rīkiem. Un radīta, lai darbotos rekordīsā laikā. Neatkarīgi no tā, vai renderējat sarežģītas 3D ainas, rediģējat 8K video vai veicat tiešraidi ar vislabāko kodēšanu un attēla kvalitāti, GeForce RTX GPU nodrošina veiktspēju, lai radītu labāko.STREAM LIKE A BOSSSpēlējiet šovu ar neticamu grafiku un vienmērīgu tiešraidi bez aizķeršanās. Jaunākās paaudzes aparatūras kodēšana un dekodēšana apvienojumā ļauj parādīt visus labākos mirkļus izsmalcinātā detalizācijā. Un pilnīgi jaunā NVIDIA Broadcast lietotne sniedz jaudīgas mākslīgā intelekta iespējas, lai uzlabotu audio un video kvalitāti ar tādiem efektiem kā virtuālais fons, tīmekļa kameras automātiskais kadrējums un mikrofona trokšņu novēršana. Lai jūs varētu sniegt saviem skatītājiem vislabāko - ikreiz.DIRECTX 12 ULTIMATEIzstrādātāji tagad var pievienot vēl vairāk pārsteidzošu grafikas efektu Microsoft Windows datorspēlēm. GeForce RTX grafiskās kartes nodrošina tādas progresīvas DX12 funkcijas kā ray tracing un mainīga ātruma ēnojums, kas atdzīvina spēles ar īpaši reālistiskiem vizuālajiem efektiem un ātrāku kadru nomaiņas ātrumu.WINDFORCE 3X AIZSARGOŠANAS SISTĒMA WINDFORCE 3X dzesēšanas sistēmā ir 3x 80 mm unikāli lāpstiņu ventilatori, kas rotē pārmaiņus, 3 saliktas vara siltumcaurules tieši pieskaras GPU, 3D aktīvs ventilators un Screen dzesēšana, kas kopā nodrošina augstu siltuma izkliedēšanas efektivitāti.Atšķirīga griešanāsAtšķirīga griešanās var samazināt blakus esošo ventilatoru turbulenci un palielināt gaisa spiedienu.GIGABYTE pagriež blakus esošos ventilatorus pretējā virzienā, lai gaisa plūsmas virziens starp abiem ventilatoriem būtu vienāds, tādējādi samazinot turbulenci un palielinot gaisa plūsmas spiedienu.3D ACTIVE FAN 3D aktīvais ventilators nodrošina daļēji pasīvu dzesēšanu, un ventilatori paliks izslēgti, kad GPU atradīsies zemas slodzes vai zemas jaudas spēlē.UNIKĀLAIS BLADE FANVentilatora trīsstūrveida mala izplata gaisa plūsmu un vienmērīgi vada to pa 3D svītru līkni uz ventilatora virsmas.GRAFĒNA NANO LUBRICANTGrafēna nano smērviela var pagarināt ventilatora kalpošanas laiku par 2.1 reizi, kas ir tuvu dubultā lodīšu gultņa darbmūžam, un ir klusāks.ŠĶĒRUMA ATVADĪŠANAPaplašinātā radiatora konstrukcija ļauj gaisa plūsmai izplūst cauri, nodrošinot labāku siltuma izkliedi.Siltuma caurules DIRECT TOUCHTīra vara siltuma caurules forma palielina tiešā kontakta laukumu ar GPU. Siltuma caurule ar lielu metāla plāksnes kontaktu aptver arī VRAM, lai nodrošinātu pienācīgu dzesēšanu.RGB FUSION 2.0S 16,7M pielāgojamām krāsu opcijām un daudziem apgaismojuma efektiem varat izvēlēties apgaismojuma efektus vai sinhronizēt ar citām AORUS ierīcēm.PROTEHNISKĀ METĀLA ATKAĻAS PLATNEMetāla aizmugurējā plāksne ne tikai nodrošina estētisku formu, bet arī uzlabo grafiskās kartes struktūru, lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību.PIEZIŅOJUMA INDIKATORSJa rodas jebkādas barošanas avārijas, indikators brīdinās spēlētājus ar mirgojošu gaismu.Izcili izturīgs un pārkarsētsGrāmatkarte izmanto labāku barošanas fāzes konstrukciju, kas ļauj MOSFET darboties zemākā temperatūrā, kā arī aizsardzības pret pārkarsēšanu konstrukciju un slodzes balansēšanu katram MOSFET, kā arī Ultra Durable sertificētus droselīšus un kondensatorus, lai nodrošinātu izcilu veiktspēju un ilgāku sistēmas darbības laiku.PILNĪGA DSP DIZAINAPilnībā automatizēts ražošanas process nodrošina visaugstāko shēmas plašu kvalitāti un novērš parastajā PCB virsmā sastopamos asos lodēšanas savienotāju izvirzījumus. Šis draudzīgais dizains novērš jūsu roku iegriešanos vai netīšu komponentu bojāšanu, veidojot savu konstrukciju.AORUS ENGINEAugstākā līmeņa intuitīvais interfeiss ļauj jums reāllaikā regulēt taktēšanas ātrumu, spriegumu, ventilatora veiktspēju un jaudas mērķi atbilstoši jūsu spēles prasībām.
LongProductName - 12 GB, GDDR6, 192 bitu, PCI-Express 4.0 x16, 1837 MHz kodola takts, 2xDisplayPort, 2xHDMI, RGB
LongSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3060 OC 12G (rev. 2.0). Grafisko procesoru ģimene: NVIDIA, Grafiskais procesors: GeForce RTX 3060, Procesora frekvence: 1837 MHz. Diskrētā grafikas kartes atmiņa: 12 GB, Grafiskās kartes atmiņas tips: GDDR6, Atmiņas kopne: 192 bitu, Atmiņas taktātrums: 15000 MHz. Maksimālā izšķirtspēja: 7680 x 4320 pikseļi. DirectX versija: 12 Ultimate, OpenGL versija: 4.6. Interfeisa tips: PCI Express x16 4.0. Dzesēšanas tips: Ventilatoru skaits: 3 ventilatori, Apgaismojuma krāsa: Apgaismojums: Multi
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84733020
Maksimālā izšķirtspēja - 7680x4320
Mikroshēmas ražotājs - NVIDIA
Mikroshēmu kopa - GeForce RTX 3060
Mikroshēmu kopa - NVIDIA GeForce RTX 3060
Modelis - GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0)
MPN - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Nosaukums - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3060 OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA 12 GB GDDR6
Nosaukums - Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming 12GB OC 2.0 LHR
nosaukums - GIGABYTE GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G LHR, 12288 MB GDDR6
Nosaukums - GigaByte GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G LHR - 12GB - DisplayPort, 2x HDMI 2.1
Nosaukums - Gigabyte GV-N3060GAMING OC-12GD, LHR versija NVIDIA 12 GB GeForce RTX 3060 GDDR6 PCI-E 4.0 x 16 Procesora frekvence 1837 MHz HDMI pieslēgvietu skaits 2 Atmiņas takts 15000 MHz
Nosaukums - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Gaming OC 2.0 12GB
nosaukums - Grafiskā karte GeForce RTX 3060 Gaming OC 2.0 12GB GDDR6 192bit LHR 2DP/2HDMI
Nosaukums - RTX 3060 12GB Gigabyte Gaming OC 2.0 LHR GDDR6 3Fan
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 9.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 41 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 24 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 1.26 kg
Pilna apraksta līnija - NVIDIA GeForce RTX 3060|Grafikas atmiņas izmērs 12 GB|GDDR6|192 bitu|PCIE 4.0 16x|Atmiņas takts 15000 MHz|GPU takts 1837 MHz|7680x4320|2xHDMI|2xDisplayPort
Procesors - CUDA - Jā
Procesors - CUDA kodoli - 3584
Procesors - FireStream - Nē
Procesors - Grafiskais procesors - GeForce RTX 3060
Procesors - Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors - Maksimālais displeju skaits uz vienu videokarti - 4
Procesors - Maksimālā izšķirtspēja - 7680 x 4320 pikseļi
Procesors - Paralēlās apstrādes tehnoloģijas atbalsts - Nav atbalstīts
Procesors - Procesora frekvence - 1837 MHz
Procesors > Grafiskais procesors - GeForce RTX 3060
Procesors > Grafisko procesoru saime - NVIDIA
Procesors > Procesora frekvence - 1837 MHz
producerCode - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
ProducerCode - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
productName - Gigabyte GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA 12 GB GDDR6
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0)
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060GAMING-OC-12GD-rev-20#kf
Ražotāja produkta nosaukums - GV-N3060GAMING OC-12GD, LHR versija
Ražotāja_kods - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - GigaByte
Ražotājs - Gigabyte
Saite - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060GAMING-OC-12GD-rev-20/sp#sp
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 2
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 2
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.4a
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 2
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.1
Savienojamības porti un saskarnes - Tipiska saskarne - PCI Express x16 4.0
Savienojumi un saskarnes > Interfeisa tips - PCI-E 4.0 x 16
ShortDescription - NVIDIA RTX 3060 mikroshēma | 12 GB | LHR
ShortSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3060 OC 12G (rev. 2.0), GeForce RTX 3060, 12 GB, GDDR6, 192 bitu, 7680 x 4320 pikseļi, PCI Express x16 4.0
sizeX - 185
sizeY - 360
sizeZ - 80
Svars - 0,85
Svars - 1.24
svars - 1255
Svars un izmēri - Augstums - 41 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 282 mm
Svars un izmēri - Platums - 117 mm
Tehniskā informācija > Bruto svars - 1.226 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.976 kg
Tehniskā_details - Veids: Grafiskā karte EAN: 4719331309312 Ražotāja Nr.: GV-N3060GAMING OC-12 Slot: Aizņemtie slots: 2 Grafiskais procesors: 1: NVIDIA GeForce RTX 3060 : NVIDIA GeForce RTX Gaming : 3584 : Microsoft DirectX 12 Ultimate, NVIDIA DLSS, PCI Express Gen 4, NVIDIA GeForce Experience, NVIDIA Ansel, NVIDIA FreeStyle, NVIDIA ShadowPlay, NVIDIA Highlights, NVIDIA G-SYNC, Game Ready-driver, NVIDIA Studio-driver, NVIDIA GPU Boost, Vulkan RT API, OpenGL 4.6 : DirectX 12, OpenGL 4.6 Atmiņa: 12 GB (GDDR6) : 192 biti : 15 GHz Savienojumi: 2x HDMI 2.1 versija, 2x Displayport 1.4 versija Barošanas avots: 212W : 1x 8-pin (6+2) barošanas savienotājs : min. 550 W Dzesēšana: dzesēšana ar ventilatoru RGB Noklusējums: RGB Fusion Specifika: Operētājsistēmas: Jā Operētājsistēmas: Linux, Windows 10 Īpašība: Maksimālā digitālā izšķirtspēja: Piezīme: Lite Hash Rate Izmēri: 7680x4320 px: Platums: 117 mm x augstums: 41 mm x dziļums/garums: 282 mm Svars: 680 grami
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060GAMING-OC-12GD-rev-20
Veiktspēja - DirectX versija - 12 Ultimate
Veiktspēja - Dual Link DVI - Nē
Veiktspēja - Integrēts TV uztvērējs - Nē
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Jā
Veiktspēja - OpenGL versija - 4.6
vendpn - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Versija - Fiziskais iepakojums
Video pieslēgvietas - 2 x DisplayPort
Video pieslēgvietas - 2 x HDMI
Vienība Neto svars - 1 kg
Vienības bruto svars - 1.26 kg
Vienības kastes augstums - 0.095
Vienības kastes garums - 0.41
Vienības kastes platums - 0.24
Vienība Slikts tilpums - 0,009348 kubikmetru
VRAM atmiņas lielums - 12 GB
Zīmols - Gigabyte
Category 1 - Grafikkarten
Category 2 - NVidia PCI-Express Grafikkarten
Description - GeForce RTX™ 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA Ampere Streaming Multiprocessors 2nd Generation RT Cores 3rd Generation Tensor Cores Powered by GeForce RTX™ 3060 Integrated with 12GB GDDR6 192-bit memory interface WINDFORCE 3X Cooling System with alternate spinning fans RGB Fusion 2.0 Protection metal back plate Limited Hash Rate version
Desc - Mikroshēmu tips: GeForce RTX 3060, Takts frekvence: 1837 MHz, Atmiņas apjoms: 12 GB, Atmiņas veids: GDDR6, Biti: 192 Bit, Takts frekvence atmiņai: 15000 MHz, Interfeisa tips: PCI-Express 4.0, DVI: Nav, VGA (D-Sub): Nav, HDMI: 2, Display Port: 2, Garantija: 2 gadi
Description - Karta Graficzna RTX 3060 Gaming OC 2.0 12GB GDDR6 PRZYSPIESZENIE AI DLSS NVIDIA DLSS to przełomowy mechanizm renderowania AI, który zwiększa liczbę klatek na sekundę przy bezkompromisowej jakości obrazu przy użyciu dedykowanych rdzeni tensorowych przetwarzania AI w GeForce RTX. . Dzięki temu masz zapas wydajności na podkręcenie ustawień i rozdzielczości, aby uzyskać niesamowite wrażenia wizualne. Rewolucja AI zawitała do gier. STREAM JAK SZEF Ukradnij pokaz dzięki niesamowitej grafice i płynnemu, pozbawionemu zacinania strumieniowi na żywo. Kodowanie i dekodowanie sprzętowe nowej generacji łączą się, aby pokazać wszystkie najlepsze momenty w najdrobniejszych szczegółach. Zupełnie nowa aplikacja NVIDIA Broadcast zapewnia potężne możliwości sztucznej inteligencji, które poprawiają jakość dźwięku i obrazu dzięki efektom takim jak wirtualne tło, automatyczne kadrowanie kamery internetowej i usuwanie szumów mikrofonu. Dzięki temu możesz dać odbiorcom to, co najlepsze za każdym razem ZWYCIĘSTWO MIERZONE W MILIKONACH NVIDIA Reflex zapewnia najwyższą przewagę nad konkurencją. Najniższe opóźnienie. Najlepsza responsywność. Zasilany przez procesory graficzne z serii GeForce RTX 30 i monitory NVIDIA G-SYNC. Szybciej zdobywaj cele, szybciej reaguj i zwiększaj precyzję celowania dzięki rewolucyjnemu zestawowi technologii do pomiaru i optymalizacji opóźnień systemu w konkurencyjnych grach. PRZYSPIESZENIE AI DLSS NVIDIA DLSS to przełomowy mechanizm renderowania AI, który zwiększa liczbę klatek na sekundę przy bezkompromisowej jakości obrazu przy użyciu dedykowanych rdzeni tensorowych przetwarzania AI w GeForce RTX. . Dzięki temu masz zapas wydajności na podkręcenie ustawień i rozdzielczości, aby uzyskać niesamowite wrażenia wizualne. Rewolucja AI zawitała do gier. RTX. JEST WŁĄCZONY. Poznaj największe współczesne hity, jak nigdy dotąd, dzięki wizualnej wierności ray tracingu w czasie rzeczywistym i najwyższej wydajności technologii DLSS opartej na sztucznej inteligencji ARCHITEKTURA NVIDIA AMPERE Całkowicie nowa architektura NVIDIA Ampere zapewnia najwyższą rozgrywkę dzięki zaawansowanym rdzeniom ray tracing drugiej generacji i rdzeniom tensorowym trzeciej generacji o większej przepustowości. FUNKCJE Multiprocesory strumieniowe NVIDIA Ampere Rdzenie RT drugiej generacji Rdzenie tensorowe trzeciej generacji Zasilany przez GeForce RTX 3060 Zintegrowany z interfejsem pamięci 12 GB GDDR6 192-bit System chłodzenia WINDFORCE 2X z naprzemiennymi wentylatorami wirującymi Unikalne wentylatory łopatkowe o średnicy 100 mm Fuzja RGB 2,0 Tylna płyta ochronna Wersja z ograniczoną szybkością haszowania
Supported standards - DirectX 12 Ultimate
Supported standards - OpenGL 4.6
Memory - Memory bandwidth (max) - 360 GB/s
Memory - Memory bus - 192 bit
Memory - Memory clock speed - 15000 MHz
Memory - Number of pipelines - 3
Memory - Discrete graphics card memory - 12 GB
Memory - Graphics card memory type - GDDR6
Memory > Memory clock speed - 15000 MHz
Memory > Discrete graphics adapter memory - 12 GB
Memory > Graphics adapter memory type - GDDR6
Memory frequency - 15000 Hz
Memory bus - 192 bit
Memory bus - 192-bit
Memory clock - 15000 MHz
Memory type - DDR6
Power - Supplementary power connectors - 1x 8-pin
Power connectors - 8 pin
BrandPartCode - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Other information -
Other features - Przepustowość pamięci (GB/s) 360 GB/s Maksymalna rozdzielczość cyfrowa 7680x4320 Formularz PCB ATX Zalecany zasilacz 550W Złącza zasilania 8 pin*1
Core Boost frequency - 1837 Hz
CUDA Core - 3584
CUDA Cores - 3584
dimension depth - 410 mm
dimensionalWeight - 1065
DisplayPort Input/Output connectors - 2
Design - Illumination colour - Multi
Design - Illumination - Yes
Design - Cooling technology - GIGABYTE WINDFORCE 3X
Design - Cooling type - Active
Design - Form factor - Full-Height/Full-Length (FH/FL)
Design - Bracket height - Full-Height (FH)
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Black, Stainless steel
Design - Product colour - Stainless steel
Design - Fan diameter - 8 cm
Design - Number of fans - 3 fan(s)
Cooling - Active
EAN - 4719331309312
ean - 4719331309312
EAN - GV-N3060GAMING
Eans - 4719331309312
EAN_code - 4719331309312
Power - Minimum system power supply - 550 W
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 month(s)
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
GPU clock - 1837 MHz
Graphics connector - PCIE 4.0 16x
Graphics memory size - 12 GB
Graphics memory type - GDDR6
Graphics card connector - PCI-E 16x ver. 4.0
GTIN - 4719331309312
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 2
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 10 pc(s)
Packaging data - Package type - Box
Packaging data - User guide - Yes
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 170 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Gross height master carton - 430 mm
Package features > Gross depth master carton - 487 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 200 g
Package features > Tare weight master carton - 1.673 kg
Package features > Gross height (mm) - 235 mm
Package features > Gross depth (mm) - 408 mm
Package features > Gross width (mm) - 90 mm
Package features > Gross width master carton - 470 mm
Package features > Net weight master carton - 12.26 kg
Package features > Plastic (No PET) - 50 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.25 kg
Package features > Volume (m3) - 0.0086292 m³
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_75756_1.png
Dimensions - 282 x 117 x 41 mm
dimension height - 235 mm
dimension width - 90 mm
dimension weight - 1250 g
Card's length - > 280 mm
Category - Datortehnika :: Datoru komponentes :: Videokartes (VGA)
category - Graphics Card NVIDIA Graphics Card
Category - Graphics Cards
Category - Root/Electronics/PC parts/Graphic cards
Category Code - VGP
Category_1 - Graphics Cards
Category_2 - Graphics Cards PCIe - Nvidia
Core frequency - 1777 Hz
Code - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
code - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
LargeDescHTML -
LongDesc - NVIDIA AMPERE ARCHITECTUREThe all-new NVIDIA Ampere architecture delivers the ultimate play, featuring advanced 2nd generation Ray Tracing Cores and 3rd generation Tensor Cores with greater throughput.RTX. IT’S ON.Experience today’s biggest blockbusters like never before with the visual fidelity of real-time ray tracing and the ultimate performance of AI-powered DLSS.DLSS AI ACCELERATIONNVIDIA DLSS is groundbreaking AI rendering that boosts frame rates with uncompromised image quality using the dedicated AI processing Tensor Cores on GeForce RTX. This gives you the performance headroom to crank up settings and resolutions for an incredible visual experience. The AI revolution has come to gaming.VICTORY MEASURED IN MILLISECONDSNVIDIA Reflex delivers the ultimate competitive advantage. The lowest latency. The best responsiveness. Powered by GeForce RTX 30 Series GPUs and NVIDIA® G-SYNC® monitors. Acquire targets faster, react quicker, and increase aim precision through a revolutionary suite of technologies to measure and optimize system latency for competitive games.UP YOUR CREATIVE GAMETake your creative projects to a new level with GeForce RTX 30 Series GPUs. Delivering AI-acceleration in top creative apps. Backed by the NVIDIA Studio platform of dedicated drivers and exclusive tools. And built to perform in record time. Whether you’re rendering complex 3D scenes, editing 8K video, or livestreaming with the best encoding and image quality, GeForce RTX GPUs give you the performance to create your best.STREAM LIKE A BOSSSteal the show with incredible graphics and smooth, stutter-free live streaming. Next-generation hardware encoding and decoding combine to show off all your best moments in exquisite detail. And the all-new NVIDIA Broadcast app gives you powerful AI capabilities to improve audio and video quality with effects like virtual background, webcam auto frame, and microphone noise removal. So you can give your audience your best—every time.DIRECTX 12 ULTIMATEDevelopers can now add even more amazing graphics effects to Microsoft Windows-based PC games. GeForce RTX graphics cards deliver advanced DX12 features like ray tracing and variable rate shading, bringing games to life with ultra-realistic visual effects and faster frame rates.WINDFORCE 3X COOLING SYSTEMThe WINDFORCE 3X cooling system features 3x 80mm unique blade fans, alternate spinning, 3 composite copper heat pipes direct touch GPU, 3D active fan and Screen cooling, which together provide high efficiency heat dissipation.ALTERNATE SPINNINGAlternate Spinning can reduce the turbulence of adjacent fans and increase air pressure.SMOOTH AIRFLOWGIGABYTE turns the adjacent fans in the opposite direction, so that the airflow direction between the two fans is the same, reducing the turbulence and enhancing the airflow pressure.3D ACTIVE FANThe 3D Active Fan provides semi-passive cooling, and the fans will remain off when the GPU is in a low load or low power game.UNIQUE BLADE FANThe airflow is spilt by the triangular fan edge, and guided smoothly through the 3D stripe curve on the fan surface.GRAPHENE NANO LUBRICANTGraphene nano lubricant can extend the life of fan by 2.1 times, close to the life of double ball bearing, and is quieter.SCREEN COOLINGExtended heatsink design allows air flow to pass through, providing better heat dissipation.HEAT PIPES DIRECT TOUCHThe shape of the pure copper heat pipe maximizes the direct contact area with the GPU. The heat pipe also covers the VRAM through a large metal plate contact to ensure proper cooling.RGB FUSION 2.0With 16.7M customizable color options and numerous lighting effects, you can choose lighting effects or synchronize with other AORUS devices.PROTECTION METAL BACK PLATEThe metal back plate not only provides an aesthetical shape, but also enhances the structure of the graphics card to provide complete protection.POWER INDICATORWhen experiencing any power supply abnormality, the indicator will alert gamers by flashing light.EXTREME DURABILITY AND OVERCLOCKINGThe graphics card uses the better power phase design to allow the MOSFET to operate at lower temperature, and over-temperature protection design and load balancing for each MOSFET, plus the Ultra Durable certified chokes and capacitors, to provide excellent performance and longer system life.FRIENDLY PCB DESIGNFully automated production process ensures top quality of the circuit boards and eliminates sharp protrusions of the solder connectors seen on the conventional PCB surface. This friendly design prevents your hands from getting cut or inadvertently damaging components when making your build.AORUS ENGINEThe cutting edge intuitive interface allows you to adjust the clock speed, voltage, fan performance and power target in real-time according to your game’s requirements.
LongProductName - 12 GB, GDDR6, 192-bit, PCI-Express 4.0 x16, 1837 MHz core clock, 2xDisplayPort, 2xHDMI, RGB
LongSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3060 OC 12G (rev. 2.0). Graphics processor family: NVIDIA, Graphics processor: GeForce RTX 3060, Processor frequency: 1837 MHz. Discrete graphics card memory: 12 GB, Graphics card memory type: GDDR6, Memory bus: 192 bit, Memory clock speed: 15000 MHz. Maximum resolution: 7680 x 4320 pixels. DirectX version: 1‎2 Ultimate, OpenGL version: 4.6. Interface type: PCI Express x16 4.0. Cooling type: Active, Number of fans: 3 fan(s), Illumination colour: Multi
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84733020
Max resolution - 7680x4320
Chipset manufacturer - NVIDIA
Chipset - GeForce RTX 3060
Chipset - NVIDIA GeForce RTX 3060
Model - GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0)
MPN - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Title - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3060 OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA 12 GB GDDR6
Name - Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming 12GB OC 2.0 LHR
name - GIGABYTE GeForce RTX 3060 Gaming OC 12G LHR, 12288 MB GDDR6
Name - GigaByte GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G LHR - 12GB - DisplayPort, 2x HDMI 2.1
Name - Gigabyte GV-N3060GAMING OC-12GD, LHR version NVIDIA 12 GB GeForce RTX 3060 GDDR6 PCI-E 4.0 x 16 Processor frequency 1837 MHz HDMI ports quantity 2 Memory clock speed 15000 MHz
Name - Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Gaming OC 2.0 12GB
name - Graphics card GeForce RTX 3060 Gaming OC 2.0 12GB GDDR6 192bit LHR 2DP/2HDMI
Name - RTX 3060 12GB Gigabyte Gaming OC 2.0 LHR GDDR6 3Fan
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 9.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 41 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 24 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 1.26 kg
Full Description Line - NVIDIA GeForce RTX 3060|Graphics memory size 12 GB|GDDR6|192 bit|PCIE 4.0 16x|Memory clock 15000 MHz|GPU clock 1837 MHz|7680x4320|2xHDMI|2xDisplayPort
Processor - CUDA - Yes
Processor - CUDA cores - 3584
Processor - FireStream - No
Processor - Graphics processor - GeForce RTX 3060
Processor - Graphics processor family - NVIDIA
Processor - Maximum displays per videocard - 4
Processor - Maximum resolution - 7680 x 4320 pixels
Processor - Parallel processing technology support - Not supported
Processor - Processor frequency - 1837 MHz
Processor > Graphics processor - GeForce RTX 3060
Processor > Graphics processor family - NVIDIA
Processor > Processor frequency - 1837 MHz
producerCode - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
ProducerCode - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
productName - Gigabyte GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0) NVIDIA 12 GB GDDR6
productSize - Normal
ProductName - GeForce RTX 3060 GAMING OC 12G (rev. 2.0)
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060GAMING-OC-12GD-rev-20#kf
Producer product name - GV-N3060GAMING OC-12GD, LHR version
Manufacturer_code - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
producer - Gigabyte
Producer - Gigabyte
Manufacturer - GigaByte
Manufacturer - Gigabyte
Link - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060GAMING-OC-12GD-rev-20/sp#sp
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 2
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.4a
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 2
Ports & interfaces - HDMI version - 2.1
Ports & interfaces - Interface type - PCI Express x16 4.0
Ports & interfaces > Interface type - PCI-E 4.0 x 16
ShortDescription - Chipset NVIDIA RTX 3060 | 12GB | LHR
ShortSummaryDescription - Gigabyte GAMING GeForce RTX 3060 OC 12G (rev. 2.0), GeForce RTX 3060, 12 GB, GDDR6, 192 bit, 7680 x 4320 pixels, PCI Express x16 4.0
sizeX - 185
sizeY - 360
sizeZ - 80
Weight - 0,85
Weight - 1.24
weight - 1255
Weight & dimensions - Height - 41 mm
Weight & dimensions - Depth - 282 mm
Weight & dimensions - Width - 117 mm
Technical details > Gross weight - 1.226 kg
Technical details > Net weight - 0.976 kg
Technical_details - Type: Graphics card EAN: 4719331309312 Manufacturer No.: GV-N3060GAMING OC-12 Slot: PCIe x16 version 4.0 occupied slots: 2 GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 : NVIDIA GeForce RTX Gaming : 3584 : Microsoft DirectX 12 Ultimate, NVIDIA DLSS, PCI Express Gen 4, NVIDIA GeForce Experience, NVIDIA Ansel, NVIDIA FreeStyle, NVIDIA ShadowPlay, NVIDIA Highlights, NVIDIA G-SYNC, Game Ready-driver, NVIDIA Studio-driver, NVIDIA GPU Boost, Vulkan RT API, OpenGL 4.6 : DirectX 12, OpenGL 4.6 Memory: 12GB (GDDR6) : 192 bits : 15GHz Connections: 2x HDMI version 2.1, 2x Displayport version 1.4 Power supply: 212W : 1x 8-pin (6+2) power connector : min. 550 W Cooling: cooling with fan RGB Default: RGB Fusion Specifics: Yes Operating systems: Linux, Windows 10 Feature: Microsoft DirectX 12 Ultimate, NVIDIA DLSS, PCI Express Gen 4, NVIDIA GeForce Experience, NVIDIA Ansel, NVIDIA FreeStyle, NVIDIA ShadowPlay, NVIDIA Highlights, NVIDIA G-SYNC, Game Ready driver, NVIDIA Studio driver, NVIDIA GPU Boost, Vulkan RT API, OpenGL 4.6 Additional information: Maximum digital resolution: 7680x4320 px Note: Lite Hash Rate Dimensions: Width: 117mm x Height: 41mm x Depth/Length: 282mm Weight: 680 grams
URL - https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3060GAMING-OC-12GD-rev-20
Performance - DirectX version - 1‎2 Ultimate
Performance - Dual Link DVI - No
Performance - TV tuner integrated - No
Performance - NVIDIA G-SYNC - Yes
Performance - OpenGL version - 4.6
vendpn - GV-N3060GAMING OC-12GD 2.0
Version - Physical Pack
Video ports - 2 x DisplayPort
Video ports - 2 x HDMI
Unit Net Weight - 1 kg
Unit Gross Weight - 1.26 kg
Unit Box Height - 0.095
Unit Box Length - 0.41
Unit Box Width - 0.24
Unit Brutto Volume - 0.009348 cubm
VRAM memory size - 12 GB
Brand - Gigabyte
366,18 €
Gigabyte GeForce RTX 3060, 12GB GDDR6, Gaming OC rev. 2.0 (LHR)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas