Silicon Power Blaze B03, 32GB, Mystery Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 515640 Preces kods: SP032GBUF3B03V1K
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 3 gadi
23,19 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 32 GB
  • Read speed (max.): Nav norādīts
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 32 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Read speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 3.2 Gen 1
Pieslēgums USB Type-A

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
augstums - 1
BrandPartCode - SP032GBUF3B03V1K
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Dati - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Dati - Jauda - 32 GB
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Dati - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
description_et - Vēl ātrāka veiktspēja ar USB 3.2 Gen 1 savienojumu Silicon Power Blaze B30 nodrošina izcilu datu pārsūtīšanas ātrumu ar USB 3.2 Gen 1 savienojumu, kas ļauj pārsūtīt failus ar ātrumu līdz pat 5 Gbps. Izmantojot Blaze B30, ietaupīsiet dārgo laiku datu pārsūtīšanai un dublēšanai. Skaists dizains ar praktiskām funkcijām Flash zibatmiņas diskam ir mūžīgs rombveida raksts priekšpusē un teksturēta virsma aizmugurē. Tam ir arī ērts slēpts USB savienotājs, ko lietošanas laikā ar īkšķa kustību var izvilkt no korpusa. SP programmatūra Atmiņas atmiņas kartei ir bezmaksas lejupielādējama Silicon Power programmatūra, kas ietver ērtas dublēšanas un drošības funkcijas.
description_lv - Vairāk jaudas ar USB 3.2 Gen 1 Šis elegantais USB-A portatīvie zibatmiņas disks ir aprīkots ar USB 3.2 Gen 1 saskarni, kas nodrošina ātru datu pārsūtīšanu līdz pat 5 Gbps. Uzlabotas dizaina detaļas Ar glancētu rombveida griezumu priekšpusē un teksturētu apdari aizmugurē šis ir stilīgs zibatmiņas diskdzinis, kuru ar lepnumu varēsiet izvilkt no somas. Mēs jūs nenosodīsim par to, ka to izrādāt. Ielokāmais USB savienotājs ir inteliģenta dizaina detaļa, kas atvieglo vieglu un efektīvu funkcionalitāti ikdienas lietošanai. Tā vienkāršais slīdēšanas mehānisms ir darbināms tikai ar vienu roku. USB 3.2 Gen 1 saskarne nodrošina ātru datu pārsūtīšanu līdz pat 5 Gbps Elegants rombveida griezuma raksts ar glancētu apdari Ielokāms USB savienotājs ir darbināms tikai ar vienu roku True Plug & Play tehnoloģija novērš nepieciešamību pēc ārējas barošanas Recuva File Recovery ļauj atjaunot izdzēstus failus, piemēram, digitālās fotogrāfijas, dokumentus, mūziku un videoklipus Bezmaksas SP Widget programmatūra ir pieejama lejupielādei, lai veiktu dublēšanu un atjaunošanu, AES 256 bitu šifrēšanu un mākoņdatošanu.
description_lv - Vairāk jaudas ar USB 3.2 Gen 1 Šis elegantais USB‑A zibatmiņas disks ir aprīkots ar USB 3.2 Gen 1 interfeisu, kas nodrošina datu pārraidi līdz 5 Gb/sek. Izsmalcināts dizains Pateicoties spīdīgam dimantveida rakstam priekšpusē un teksturētai aizmugurējai virsmai, šis ir stilīgs zibatmiņas disks, ko ar lepnumu izņemsiet no savas somas. Mēs jūs nenosodīsim par vēlmi ar to palielīties. Iebīdāmais USB savienotājs ir gudra dizaina detaļa, kas garantē ērtu un efektīvu lietošanu ikdienā. Vienkāršo slīdošo mehānismu var lietot ar vienu roku. USB 3.2 Gen 1 interfeiss nodrošina datu pārraidi līdz 5 Gb/sek. Elegants dimantveida raksts ar spīdīgu apdari Iebīdāmo USB savienotāju var lietot ar vienu roku Plug & Play tehnoloģija Recuva File Recovery pakalpojums ļauj atgūt izdzēstus failus, piemēram, digitālos foto, dokumentus, mūziku un video Lejupielādei pieejama bezmaksas SP Widget programmatūra datu dublēšanai un atjaunošanai, AES 256-bit šifrēšanai un mākoņglabātavai
description_ru - Vairāk jaudas ar Usb 3.2 Gen 1 Elegantā USB 3.2 Gen 1 zibatmiņas karte nodrošina lielu datu pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 5 Gbps. Ar ietilpību līdz 128 GB jums būs pietiekami daudz vietas visiem jūsu datiem. Blaze B03 ir stilīgs un izsmalcināta dizaina zibatmiņas diskdzinis ar spīdīgu rombveida apdari vienā pusē un teksturētu apdari otrā pusē. Jūs vēlēsieties dalīties ar to ar draugiem un kolēģiem, kuri novērtēs jūsu ierīces unikālo dizainu un novatorisko formu. Ļoti pārdomāts USB dizains ar ievelkamu USB savienotāju: zibatmiņas disku ir viegli un ērti lietot ikdienā. Savienotājs ir aprīkots ar vienkāršu bīdāmo mehānismu, un to var viegli atvērt ar vienu rokas kustību.
description_short_en - 32 GB ietilpības zibatmiņas diskdziņš Ātrs USB 3.2 Gen 1 savienojums Līdz 5 Gbps datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērots darbam ar lieliem failiem Stilīgs un praktisks dizains
description_short_et - 32 GB zibatmiņas diskdziņš Ātrs USB 3.2 Gen 1 savienojums Līdz 5 Gbps datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērots darbam ar lieliem failiem Stilīgs un funkcionāls dizains.
description_short_lv - 32 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrs USB 3.1 Gen 1 savienojums Datu pārraides ātrums līdz 5 Gb/sek. Ideāli piemērots darbam ar liela izmēra failiem Stilīgs un praktisks dizains
description_short_ru - 32 GB zibatmiņas diskdziņš Ātrs USB 3.2 Gen 1 savienojums Datu pārsūtīšanas ātrums līdz 5 Gbps Ideāli piemērots lielu failu apstrādei Stilīgs un funkcionāls dizains
Dizains - formas faktors - Slaids
Dizains - Korpusa materiāls - Plastmasa
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - CE, FCC, BSMI, Green dot, WEEE, RoHS
Drošība - Drošības algoritmi - 256 bitu AES
Drošība - paroles aizsardzība - Nē
Drošība - piekļuve ar PIN kodu - Nē
Drošība - pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
dziļums - 12.5
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB atmiņas kartes
feature_group_ln - USB zibatmiņas diski
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB zibatmiņas
GarantijaInformācija - 5 gadi
gross_weight - 0.018
GTIN - 4713436130055
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Kategorija - USB zibatmiņas diskdziņi
Kopā - svars (g) - 13
Kopējais - dziļums (mm) - 8,6
LongDesc - Jaudīgāka jauda ar USB 3.2 Gen 1Šis elegantais USB-A portatīvie zibatmiņas diskdzinis ir aprīkots ar USB 3.2 Gen 1 saskarni, kas nodrošina ātru datu pārsūtīšanu līdz pat 5 Gbps. Ar līdz 128 GB atmiņas ietilpību jums būs vairāk nekā pietiekami daudz vietas, lai paņemtu līdzi visu, kas jums nepieciešams.Izcila dizaina detaļasAr glancētu rombveida rotājumu priekšpusē un teksturētu apdari aizmugurē šis ir stilīgs zibatmiņas diskdzinis, kuru ar lepnumu varēsiet izvilkt no somas. Mēs jūs nenosodīsim par to, ka jūs to parādīsiet.Izvelciet, lai to izmantotuIzvelkamais USB savienotājs ir inteliģenta dizaina detaļa, kas atvieglo vienkāršu un efektīvu funkcionalitāti ikdienas lietošanai. Tā vienkāršais slīdēšanas mehānisms ir darbināms tikai ar vienu roku.
LongProductName - 32 GB, USB 3.2 Gen 1, melns, 13 g, 55 x 20 x 8,6 mm
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B03. Kapacitāte: 32 GB, Ierīces interfeiss: USB tipa A, USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Veidlapas tips: Slaids. Svars: 13 g. Izstrādājuma krāsa: melna.
name_et - Silicon Power atmiņas karte 32GB Blaze B03 USB 3.2, melna
net_weight - 0.013
Nosaukums - Silicon Power Blaze B03 USB zibatmiņas diskdziņš 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), melns
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņa 32GB Blaze B03 USB 3.2, melna
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 32GB Blaze B03 USB 3.2, melns
nosaukums_ru - Silicon Power 32GB Blaze B03 USB 3.2 zibatmiņas disks, melns
platums - 8.5
Produkta nosaukums - Blaze B03
ražotāja_kods - SP032GBUF3B03V1K
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B03, 32 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), slaids, 13 g, melns
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Svars un izmēri - Augstums - 55 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 8.6 mm
Svars un izmēri - Platums - 20 mm
Svars un izmēri - Svars - 13 g
svītrkods - 886576049052
svītrkods - 4713436130055
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-379
Veiktspēja - Ierīces saskarne - A tipa USB
Veiktspēja - Jauda - 32 GB
Veiktspēja - Plug and Play - Jā
Veiktspēja - Saderīgās operētājsistēmas - Windows 10/8.1/8/8/7/XP, Mac OS 10.3.X un jaunāka, Linux 2.6.X un jaunāka.
Veiktspēja - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Vispārīgi - augstums (mm) - 55
Vispārīgi - augstums (mm) - 55
Vispārīgi - augstums (mm) - 55
Vispārīgi - Augstums (mm) - 55
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8,6
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,6
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8.6
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Vispārīgi - Svars (g) - 13
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Plastmasa
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
height - 1
BrandPartCode - SP032GBUF3B03V1K
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Maht - 32 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Andmed - Ühendused - USB 3.2 Gen 1
description_et - Veel suurem jõudlus USB 3.2 Gen 1 ühendusega
Silicon Power Blaze B30 erakordse andmeedastuskiiruse tagab USB 3.2 Gen 1 ühendus, mis võimaldab faile kanda kuni 5 Gbps. Blaze B30 abil säästad andmete edastamisel ja varundamisel palju hinnalist aega. Praktiliste funktsioonidega kaunis disain
Mälupulga esikülge kaunistab ajatu teemantlõikeline muster ning tekstuurne pind tagumisel küljel. Lisaks on see varustatud mugava peidetava USB pistikuga, mille saab kasutamise ajaks korpuse seest välja tuua vaid ühe pöidlalükkega. SP tarkvara
Mälupulgaga tuleb kaasa tasuta Silicon Power'i tarkvara allalaadimise võimalus, milles peituvad praktilised varundamise ja turvafunktsioonid.
description_en - More Power With USB 3.2 Gen 1
This elegant USB-A on-the-go flash drive is equipped with a USB 3.2 Gen 1 interface, which allows for speedy data transfers up to 5 Gbps. Elevated Design Details
With a glossed finish diamond-cut pattern on the front and a textured finish on the rear, this is a stylish flash drive that you can be proud to take out of your bag. We won't judge you for showing it off. The retractable USB connector is an intelligent design detail that facilitates easy and efficient functionality for daily use. Its simple slide mechanism is operable with just one hand. USB 3.2 Gen 1 interface allows for speedy data transfers up to 5 Gbps Elegant diamond-cut pattern with glossed finish Retractable USB connector is operable with just one hand True Plug & Play Technology eliminates the need for external power Recuva File Recovery allows for recovery of erased files, such as digital photos, documents, music, and videos Free SP Widget software available for download for backup & restore, AES 256-bit encryption, and cloud storage
description_lv - Vairāk jaudas ar USB 3.2 Gen 1
Šis elegantais USB‑A zibatmiņas disks ir aprīkots ar USB 3.2 Gen 1 interfeisu, kas nodrošina datu pārraidi līdz 5 Gb/sek. Izsmalcināts dizains
Pateicoties spīdīgam dimantveida rakstam priekšpusē un teksturētai aizmugurējai virsmai, šis ir stilīgs zibatmiņas disks, ko ar lepnumu izņemsiet no savas somas. Mēs jūs nenosodīsim par vēlmi ar to palielīties. Iebīdāmais USB savienotājs ir gudra dizaina detaļa, kas garantē ērtu un efektīvu lietošanu ikdienā. Vienkāršo slīdošo mehānismu var lietot ar vienu roku. USB 3.2 Gen 1 interfeiss nodrošina datu pārraidi līdz 5 Gb/sek. Elegants dimantveida raksts ar spīdīgu apdari Iebīdāmo USB savienotāju var lietot ar vienu roku Plug & Play tehnoloģija Recuva File Recovery pakalpojums ļauj atgūt izdzēstus failus, piemēram, digitālos foto, dokumentus, mūziku un video Lejupielādei pieejama bezmaksas SP Widget programmatūra datu dublēšanai un atjaunošanai, AES 256-bit šifrēšanai un mākoņglabātavai
description_ru - Больше мощности благодаря Usb 3.2 Gen 1 Элегантная флеш-карта с интерфейсом USB 3.2 Gen 1 обеспечивает быструю передачу данных до 5 Гбит/с. С объемом памяти до 128 ГБ у вас будет достаточно места для хранения любых ваших данных. Утонченный дизайн в изящном исполнении Blaze B03 — стильная флешка с глянцевым покрытием/корпусом с ромбовидным рисунком с одной стороны и текстурированным покрытием с другой. Вам захочется чаще показывать ее своим друзьям и коллегам, которые оценят неповторимый дизайн и инновационную форму вашего девайса. Очень умный USB накопитель Умная конструкция с выдвижным USB-разъемом: флешку удобно и просто использовать в повседневной жизни. С помощью простого механизма скольжения разъем легко открывается одним движением руки.
description_short_en - 32 GB capacity flash drive Fast USB 3.2 Gen 1 connectivity Up to 5 Gbps transfer rate Perfect for working with large files Stylish and practical design
description_short_et - 32 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.2 Gen 1 ühendus Kuni 5 Gbps andmeedastuskiirus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Stiilne ja funktsionaalne disain
description_short_lv - 32 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrs USB 3.1 Gen 1 savienojums Datu pārraides ātrums līdz 5 Gb/sek. Ideāli piemērots darbam ar liela izmēra failiem Stilīgs un praktisks dizains
description_short_ru - Флеш-накопитель объемом 32 GB Быстрое соединение USB 3.2 Gen 1 Скорость передачи данных до 5 Gbps Идеально подходит для работы с большими файлами Стильный и функциональный дизайн
Design - Form factor - Slide
Design - Housing material - Plastic
Design - Product colour - Black
Design - Certification - CE, FCC, BSMI, Green dot, WEEE, RoHS
Security - Security algorithms - 256-bit AES
Security - Password protection - No
Security - PIN-secured access - No
Security - Fingerprint reader - No
depth - 12.5
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
WarrantyInfo - 5 year
gross_weight - 0.018
GTIN - 4713436130055
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Category - USB Flash Drives
Общее - Вес (г) - 13
Общее - Глубина (мм) - 8,6
LongDesc - More Power With USB 3.2 Gen 1This elegant USB-A on-the-go flash drive is equipped with a USB 3.2 Gen 1 interface, which allows for speedy data transfers up to 5 Gbps. With up to 128GB of storage capacity, you'll have more than enough space to take what you need with you.Elevated Design DetailsWith a glossed finish diamond-cut pattern on the front and a textured finish on the rear, this is a stylish flash drive that you can be proud to take out of your bag. We won't judge you for showing it off.Slide It To Use ItThe retractable USB connector is an intelligent design detail that facilitates easy and efficient functionality for daily use. Its simple slide mechanism is operable with just one hand.
LongProductName - 32GB, USB 3.2 Gen 1, Black, 13g, 55 x 20 x 8.6 mm
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B03. Capacity: 32 GB, Device interface: USB Type-A, USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Form factor: Slide. Weight: 13 g. Product colour: Black
name_et - Silicon Power mälupulk 32GB Blaze B03 USB 3.2, must
net_weight - 0.013
Title - Silicon Power Blaze B03 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 32GB Blaze B03 USB 3.2, melna
name_en - Silicon Power flash drive 32GB Blaze B03 USB 3.2, black
name_ru - Silicon Power флеш-накопитель 32GB Blaze B03 USB 3.2, черный
width - 8.5
ProductName - Blaze B03
manufacturer_code - SP032GBUF3B03V1K
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B03, 32 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Slide, 13 g, Black
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifications - Capacity - 32 GB
Спецификации - Емкость - 32 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 32 GB
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifications - Connectivity - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Спецификации - Соединения - USB 3.2 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Weight & dimensions - Height - 55 mm
Weight & dimensions - Depth - 8.6 mm
Weight & dimensions - Width - 20 mm
Weight & dimensions - Weight - 13 g
barcode - 886576049052
barcode - 4713436130055
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-379
Performance - Device interface - USB Type-A
Performance - Capacity - 32 GB
Performance - Plug and Play - Yes
Performance - Compatible operating systems - Windows 10/8.1/8/7/XP, Mac OS 10.3.X and above, Linux 2.6.X and above
Performance - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
General - Height (mm) - 55
Üldine - Kõrgus (mm) - 55
Общее - Высота (мм) - 55
Vispārīgi - Augstums (mm) - 55
Üldine - Sügavus (mm) - 8,6
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,6
General - Depth (mm) - 8.6
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
General - Width (mm) - 20
Üldine - Laius (mm) - 20
Общее - Ширина (мм) - 20
Vispārīgi - Platums (mm) - 20
General - Weight (g) - 13
Üldine - Kaal (g) - 13
Vispārīgi - Svars (g) - 13
General - Body material - Plastic
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
23,19 €
Silicon Power Blaze B03, 32GB, Mystery Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas