Silicon Power Blaze B02, 128GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 131424 Preces kods: SP128GBUF3B02V1K
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
22,00 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 64 GB
  • Read speed (max.): Nav norādīts
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 64 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Read speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 3.2 Gen 1
Pieslēgums USB Type-A

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
Atbalstītās operētājsistēmas - Linux
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Vista
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows XP
Atmiņas ietilpība - 128 GB
augstums - 1
BrandPartCode - SP128GBUF3B02V1K
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Dati - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Dati - Jauda - 128 GB
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Dati - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
description_et - SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 savienojums SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 ir līdz 70 reizēm ātrāks nekā standarta USB 2.0 savienojums. Izmantojot Blaze B02 zibatmiņas disku, jūs ietaupīsiet daudz, pārvietojot un uzglabājot lielus failus, piemēram, grafikas un HD video. Augstas kvalitātes, ērti lietojams zibatmiņas diskdzinis Kompakta forma un ērts dizains, to var arī piestiprināt, piemēram, pie atslēgu piekariņa. Viegla datu pārvaldība Izmantojot Blaze B02, varat arī lejupielādēt SP Widget programmatūru, kas ļauj ērti uzglabāt un dublēt svarīgus datus un materiālus, izmantot AES 256 bitu šifrēšanu un ērti glabāt failus mākonī, kur tiem var piekļūt neatkarīgi no atrašanās vietas.
description_lv - SuperSpeed USB 3.2 1. paaudzes interfeiss Saskaņā ar USB asociācijas sniegto informāciju USB 3.2 1. paaudze un USB 3.0 ir sinonīmi termini. Ātrgaitas USB 3.1 1. paaudzes (USB3.0) interfeiss nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu 5 Gb/s, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0. standartu. Zibatmiņas disks Blaze B02 lietotājiem ļauj ietaupīt tik vērtīgo laiku, rediģējot un saglabājot liela izmēra datnes, t.sk., grafiskos failus un HD video ierakstus. Klasisks stils ar mūsdienīgu apdari Blaze B02 melnās krāsas korpuss ar matēta metāla tekstūru apliecinās jūsu izmeklēto gaumi. Atslēgu piekariņa dizains Pateicoties kompaktam izmēram un speciālam piekariņa stiprinājumam, Blaze B02 ir ideāli piemērots pārnēsāšanai sev līdzi ikdienā. SP Widget vieglai datu pārvaldībai Bezmaksas lejupielādējamā SP Widget programmatūra nodrošina tādas svarīgas funkcijas kā datu dublēšana un atjaunošana, AES 256 bitu šifrēšana un mākoņglabāšana efektīvai datu pārvaldībai.
description_lv - SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 saskarne SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 (USB 3.1 Gen 1 un USB 3.0) saskarne nodrošina neticami lielu ātrumu, lai ātri pārsūtītu lielus failus, tostarp HD video, augstas izšķirtspējas fotoattēlus un lielu skaitu dokumentu. Ātrums un labs izskats Blaze B02 ir ne tikai ātrs, bet arī labi izskatās. Šim zibatmiņas diskam ir stilīgs melns korpuss, kas atgādina matiem apstrādātu tēraudu, un tas ir īsts izcilnieks. Always There zibatmiņas diskdziņi ir vispiemērotākā atmiņas ierīce, ko var lietot atrodoties ceļā. Tāpēc ērtākai transportēšanai Blaze B02 ir aprīkots ar siksniņas atveri, lai to varētu viegli piestiprināt pie atslēgu piekariņiem vai somām. Un, pateicoties kompaktajam izmēram, tā nekad jums netraucēs. SP Widget ērtai datu pārvaldībai Lejupielādējiet mūsu SP Widget programmatūru bez maksas un izmantojiet tādas jaudīgas funkcijas kā datu dublēšana un atjaunošana, AES 256 bitu šifrēšana un mākoņglabāšana efektīvai datu pārvaldībai. SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 saskarne Moderna matu līnijas apdare Siksniņas cauruma dizains ērtai pārnēsāšanai Bezmaksas lejupielāde SP Widget programmatūrai efektīvai datu pārvaldībai.
description_ru - Īpaši ātrs pirmās paaudzes USB 3.2 interfeiss Saskaņā ar USB asociācijas datiem pirmās paaudzes USB 3.2 interfeiss nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāks nekā USB 2.0. Blaze B02 nodrošinās pilnīgi jaunu komforta un efektivitātes līmeni jūsu aizņemtajā mobilajā dzīvē. Klasisks ārējais dizains Blaze B02 ar slīpētu melnu tekstūru demonstrē, cik ļoti jūs novērtējat eleganci un izsmalcinātību Dizains ar korpusa atvērumu Pateicoties kompaktam izmēram ar ērtu korpusa atvērumu, Blaze B02 ir ideāli piemērots nēsāšanai līdzi katru dienu. SP Widget specializētā failu pārvaldības lietojumprogramma Īpaši izstrādāta SP Widget lietojumprogramma ar jaudīgām funkcijām, lai dublētu un aizsargātu jūsu informāciju, ir pieejama bez maksas. Datu šifrēšanas funkcija izmanto AES 256 bitu šifrēšanas tehnoloģiju, kas ievērojami palielina jūsu informācijas drošību.
description_short_en - 128 GB ietilpības zibatmiņas diskdzinis Ātrs USB 3.2 Gen 1 savienojums Lieliski piemērots darbam ar lieliem failiem Piestiprinājums atslēgas piekariņam Moderns un kompakts dizains
description_short_et - 128 GB zibatmiņas diskdzinis Ātrdarbīgs USB 3.2 Gen 1 savienojums Ideāli piemērots darbam ar lieliem failiem Piestiprināms pie ķēdītes Kompakts dizains
description_short_lv - 128 GB ietilpības zibatmiņas disks SuperSpeed USB 3.2 savienojums Līdz 5 Gb/s datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērota liela izmēra grafiskajiem failiem un HD video Atslēgu piekariņa dizains
description_short_ru - 128 GB zibatmiņas diskdziņš Ātrs USB 3.2 savienojums Datu pārsūtīšana līdz 5 Gb/s Ideāli piemērots lieliem failiem un HD video Kompakts dizains - valkājiet kā atslēgu piekariņu
dimensijas dziļums - 10 mm
dimensionalWeight - 8
Dizains - Atslēgu gredzens - Jā
Dizains - formas faktors - Cepure
Dizains - Korpusa materiāls - Plastmasa
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS
Dizains > Materiāls - Plastmasa
Dizains > Produkta krāsa - Black
EAN - 4712702646481
ean - 4712702646481
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB atmiņas kartes
feature_group_ln - USB zibatmiņas diski
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB zibatmiņas
garantija - 0
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - Mūža periods
garantijas_tips - mūžīgais
garantijaType - W
GTIN - 4712702646481
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1 gab.
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 16264 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 5 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 125 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 5 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 12.30 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto svars - 0.014 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 1 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.006 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.000053125 m³
Izmēri - 60.6 x 18.0 x 8.1 mm
izmērs augstums - 125 mm
izmērs platums - 85 mm
izmērs svars - 15 g
Kategorija - USB zibatmiņas diskdziņi
Kods - SP128GBUF3B02V1K
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Kopā - svars (g) - 8
Kopējais - dziļums (mm) - 8,1
Krāsa - Black
LongDesc - SuperSpeed USB 3.1 Gen1 saskarneSaskaņā ar USB asociācijas datiem USB 3.1 Gen 1 un USB 3.0 termini ir sinonīmi. SuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāks nekā USB 2.0. Blaze B02 ietaupa lietotāju dārgo laiku, lai ērti rediģētu vai uzglabātu lielus failus, tostarp grafikas un HD video.Klasisks stils modernā matu līnijas apdarēBlaze B02 ar melnu korpusu matu līnijas apdarē ļauj izpaust izcilu modes gaumi.Dizains ar siksniņas atveriBlaze B02, kam raksturīgs kompakts izmērs un iebūvēta siksniņas atvere, padara to ērtu ikdienas nēsāšanai.SP Widget ērtai datu pārvaldībaiBezmaksas lejupielādējamā SP Widget programmatūra nodrošina jaudīgas funkcijas, piemēram, datu dublēšanu un atjaunošanu, AES 256 bitu šifrēšanu un datu uzglabāšanu mākonī efektīvai datu pārvaldībai.
LongProductName - 128 GB Blaze B02 - USB 3.1 Gen1(USB 3.0), 8 g
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B02. Kapacitāte: 128 GB, Ierīces interfeiss: USB tipa A, USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Veidlapas tips: Kausiņš: vāciņš. Svars: 8 g. Izstrādājuma krāsa: melna.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717070
name_et - Silicon Power atmiņas karte 128GB Blaze B02 USB 3.2, melna
nosaukums - BLAZE B02 128 GB USB 3.1 Gen1 BLACK
Nosaukums - Silicon Power Blaze B02 USB zibatmiņas diskdziņš 128 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black
Nosaukums - Silicon Power USB 3.1 zibatmiņas disks Blaze B02 128 GB USB 3.2 Gen 1/USB 3.1 Gen 1/USB 3.0/USB 2.0 melns
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņa 128GB Blaze B02 USB 3.2, melna
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 128GB Blaze B02 USB 3.2, melns
nosaukums_ru - Silicon Power 128GB Blaze B02 USB 3.2 zibatmiņas disks, melns
producerCode - SP128GBUF3B02V1K
productName - SILICON POWER Blaze B02 Pendrive USB zibatmiņas diskdziņš 128 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (SP128GBUF3B02V1K) Black
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Blaze B02
Ražotāja produkta nosaukums - Blaze B02
Ražotāja produktu grupa - USB 3.1 zibatmiņas disks
ražotāja_kods - SP128GBUF3B02V1K
ražotājs - Silicon Power
Saite - https://www.silicon-power.com/web/product-Blaze_B02
Saskarne - USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B02, 128 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), vāciņš, 8 g, melns
sizeX - 125
sizeY - 4
sizeZ - 85
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - ietilpība - 128 GB
Specifikācijas - ietilpība - 128 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 128 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojumi - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Svars - 8 g
svars - 15
Svars un izmēri - Augstums - 8.1 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 60.6 mm
Svars un izmēri - Platums - 18 mm
Svars un izmēri - Svars - 8 g
Svars un izmēri > Augstums - 6.6 cm
Svars un izmēri > Garums - 18 mm
Svars un izmēri > Platums - 0.81 cm
svītrkods - 4712702646481
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.008 kg
URL - https://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?currlang=utf8&main=10&sub=70&pro=328&type=in#a_1
Veiktspēja - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64.
Veiktspēja - Ierīces saskarne - A tipa USB
Veiktspēja - Jauda - 128 GB
Veiktspēja - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Veiktspēja > Interfeisa tips - USB 3.2 1. paaudzes/USB 3.1 1. paaudzes/USB 3.0/USB 2.0
Veiktspēja > Jauda - 128 GB
vendpn - SP128GBUF3B02V1K
Vispārīgi - augstums (mm) - 60,6
Vispārīgi - augstums (mm) - 60,6
Vispārīgi - Augstums (mm) - 60,6
Vispārīgi - augstums (mm) - 60.6
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8,1
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,1
Vispārīgi - dziļums (mm) - 8.1
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Mājokļa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Svars (g) - 8
Vispārīgi - Svars (g) - 8
Vispārīgi - Svars (g) - 8
Vispārīgi - Virsbūves materiāls - Plastmasa
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
Supported operating systems - Linux
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Vista
Supported operating systems - Windows XP
Memory capacity - 128 GB
height - 1
BrandPartCode - SP128GBUF3B02V1K
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Maht - 128 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Andmed - Ühendused - USB 3.2 Gen 1
description_et - SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 ühendus
SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 on lausa 70 korda kiirem kui tavaline USB 2.0 ühendus. Blaze B02 mälupulgaga hoiad suurte failide, nt graafika ja HD videote muutmisel ja hoiustamisel kõvasti aega kokku. Kvaliteetne kasutajasõbralik mälupulk
Kompaktse kuju ja mugava disainiga mälupulk, mida on võimalik kinnitada ka näiteks võtmehoidja külge. Lihtne andmehaldus
Koos Blaze B02 mälupulgaga saad alla laadida ka SP Widget tarkvara, mis võimaldab imelihtsalt Sulle olulisi andmeid ja materjale hoiustada, nendest varukoopiad teha, AES 256-bit krüpteeringut rakendada ning faile mugavalt pilveteenuses hoida, kus Sul on neile ligipääs, kus tahes ise oled.
description_lv - SuperSpeed USB 3.2 1. paaudzes interfeiss
Saskaņā ar USB asociācijas sniegto informāciju USB 3.2 1. paaudze un USB 3.0 ir sinonīmi termini. Ātrgaitas USB 3.1 1. paaudzes (USB3.0) interfeiss nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu 5 Gb/s, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0. standartu. Zibatmiņas disks Blaze B02 lietotājiem ļauj ietaupīt tik vērtīgo laiku, rediģējot un saglabājot liela izmēra datnes, t.sk., grafiskos failus un HD video ierakstus. Klasisks stils ar mūsdienīgu apdari Blaze B02 melnās krāsas korpuss ar matēta metāla tekstūru apliecinās jūsu izmeklēto gaumi. Atslēgu piekariņa dizains
Pateicoties kompaktam izmēram un speciālam piekariņa stiprinājumam, Blaze B02 ir ideāli piemērots pārnēsāšanai sev līdzi ikdienā. SP Widget vieglai datu pārvaldībai
Bezmaksas lejupielādējamā SP Widget programmatūra nodrošina tādas svarīgas funkcijas kā datu dublēšana un atjaunošana, AES 256 bitu šifrēšana un mākoņglabāšana efektīvai datu pārvaldībai.
description_en - SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 Interface
SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 (USB 3.1 Gen 1 & USB 3.0) interface enables blazing-fast speed performance to quickly transfer large files including HD videos, high-resolution photos and great numbers of documents in seconds. Speed and Good Looks
The Blaze B02 is not only fast, but also got the looks. Featuring a stylish black casing that reminds of hairline finished steel, this flash drive is a real show off. Always There
Flash drives are the ultimate on-the-go storage device. So for easy transport the Blaze B02 comes with a strap hole to make it easily attachable to key rings or bags. And thanks to its compact size, it will never be in your way. SP Widget for Easy Data Management
Download our SP Widget software for free and enjoy powerful functions such as data backup & restore, AES 256-bit encryption, and cloud storage for efficient data management. SuperSpeed USB 3.2 Gen 1 Interface Modern hairline finish Strap-hole design for easy carrying Free-download SP Widget software for efficient data management
description_ru - Сверхбыстрый интерфейс USB 3.2 1-го поколения
Согласно информации Ассоциации USB, интерфейс USB 3.2 1-го поколения обеспечивает скорость передачи данных 5 Гбит/с, что превышает скорость USB 2.0 в 10 раз. Blaze B02 позволит вам достичь совершенно нового уровня комфорта и эффективности в вашей занятой мобильной жизни. Классический внешний дизайн
В черном корпусе с текстурой шлифованного металла, накопитель Blaze B02 продемонстрирует всем насколько высоко вы цените изящество и утонченный стиль Дизайн с отверстием в корпусе
Отличающийся своими компактными размерами, с удобным отверстием в корпусе, Blaze B02 идеален для каждодневного ношения с собой. Специальное приложение для управления файлами SP Widget
Бесплатно предоставляется специально разработанное приложение SP Widget с мощными функциями резервного копирования и защиты вашей информации. Функция шифрования информации использует технологию кодирования AES 256-bit, существенно повышающую сохранность вашей информации.
description_short_en - 128 GB capacity flash drive Fast USB 3.2 Gen 1 connectivity Perfect for working with large files Keychain attachment Modern and compact design
description_short_et - 128 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.2 Gen 1 ühendus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Võtmehoidja külge kinnitatav Kompaktne disain
description_short_lv - 128 GB ietilpības zibatmiņas disks SuperSpeed USB 3.2 savienojums Līdz 5 Gb/s datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērota liela izmēra grafiskajiem failiem un HD video Atslēgu piekariņa dizains
description_short_ru - Флешка емкостью 128 GB Быстрое соединение USB 3.2 Передача данных до 5 Gbps Идеальна для больших файлов и HD видео Компактный дизайн - носи как брелок
dimension depth - 10 mm
dimensionalWeight - 8
Design - Key ring - Yes
Design - Form factor - Cap
Design - Housing material - Plastic
Design - Product colour - Black
Design - Certification - CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS
Design > Material - Plastic
Design > Colour of product - Black
EAN - 4712702646481
ean - 4712702646481
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
guarantee - 0
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
WarrantyInfo - Lifetime
guarantee_type - perpetual
warrantyType - W
GTIN - 4712702646481
Package features > Packing quantity - 1 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 16264 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 5 g
Package features > Gross height (mm) - 125 mm
Package features > Gross depth (mm) - 5 mm
Package features > Gross width (mm) - 12.30 mm
Package features > Gross weight - 0.014 kg
Package features > Plastic (No PET) - 1 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.006 kg
Package features > Volume (m3) - 0.000053125 m³
Dimensions - 60.6 x 18.0 x 8.1 mm
dimension height - 125 mm
dimension width - 85 mm
dimension weight - 15 g
Category - USB Flash Drives
Code - SP128GBUF3B02V1K
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Общее - Вес (г) - 8
Общее - Глубина (мм) - 8,1
Color - Black
LongDesc - SuperSpeed USB 3.1 Gen1 InterfaceAccording to the USB Association, USB 3.1 Gen 1 and USB 3.0 terms are synonymous. The SuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB3.0) delivers 5 Gbps transfer rate, 10 times faster than USB 2.0. Blaze B02 saves users' precious time to easily edit or store large files including graphics and HD videos.Classic Style in Modern Hairline FinishFeaturing black casing in hairline finish, Blaze B02 enables you to express distinguished fashion taste.Strap-hole DesignCharacterized with the compact size and a built-in strap hole, Blaze B02 makes it convenient for daily carrying.SP Widget for Easy Data ManagementFree-download SP Widget software provides powerful functions such as data backup & restore, AES 256-bit encryption, and cloud storage for efficient data management.
LongProductName - 128GB Blaze B02 - USB 3.1 Gen1(USB 3.0), 8g
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B02. Capacity: 128 GB, Device interface: USB Type-A, USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Form factor: Cap. Weight: 8 g. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
name_et - Silicon Power mälupulk 128GB Blaze B02 USB 3.2, must
name - BLAZE B02 128GB USB 3.1 Gen1 BLACK
Title - Silicon Power Blaze B02 USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black
Name - Silicon Power USB 3.1 Flash Drive Blaze B02 128 GB USB 3.2 Gen 1/USB 3.1 Gen 1/USB 3.0/USB 2.0 Black
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 128GB Blaze B02 USB 3.2, melna
name_en - Silicon Power flash drive 128GB Blaze B02 USB 3.2, black
name_ru - Silicon Power флешка 128GB Blaze B02 USB 3.2, черный
producerCode - SP128GBUF3B02V1K
productName - SILICON POWER Blaze B02 Pendrive USB flash drive 128 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (SP128GBUF3B02V1K) Black
productSize - Normal
ProductName - Blaze B02
Producer product name - Blaze B02
Producer product family - USB 3.1 Flash Drive
manufacturer_code - SP128GBUF3B02V1K
producer - Silicon Power
Link - https://www.silicon-power.com/web/product-Blaze_B02
Interface - USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B02, 128 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Cap, 8 g, Black
sizeX - 125
sizeY - 4
sizeZ - 85
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifications - Capacity - 128 GB
Спецификации - Емкость - 128 ГБ
Specifikācijas - Ietilpība - 128 GB
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Specifications - Connectivity - USB 3.2 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.2 Gen 1
Спецификации - Соединения - USB 3.2 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP
Weight - 8 g
weight - 15
Weight & dimensions - Height - 8.1 mm
Weight & dimensions - Depth - 60.6 mm
Weight & dimensions - Width - 18 mm
Weight & dimensions - Weight - 8 g
Weight & dimensions > Height - 6.6 cm
Weight & dimensions > Length - 18 mm
Weight & dimensions > Width - 0.81 cm
barcode - 4712702646481
Technical details > Net weight - 0.008 kg
URL - https://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?currlang=utf8&main=10&sub=70&pro=328&type=in#a_1
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance - Windows operating systems supported - Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 Pro, Windows 10 Pro x64, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Enterprise x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance - Device interface - USB Type-A
Performance - Capacity - 128 GB
Performance - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Performance > Interface type - USB 3.2 Gen 1/USB 3.1 Gen 1/USB 3.0/USB 2.0
Performance > Capacity - 128 GB
vendpn - SP128GBUF3B02V1K
Üldine - Kõrgus (mm) - 60,6
Общее - Высота (мм) - 60,6
Vispārīgi - Augstums (mm) - 60,6
General - Height (mm) - 60.6
Üldine - Sügavus (mm) - 8,1
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 8,1
General - Depth (mm) - 8.1
Vispārīgi - Korpusa materiāls - Plastmasa
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Korpuse materjal - Plastik
Общее - Материал корпуса - Пластик
General - Width (mm) - 18
Üldine - Laius (mm) - 18
Общее - Ширина (мм) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
General - Weight (g) - 8
Üldine - Kaal (g) - 8
Vispārīgi - Svars (g) - 8
General - Body material - Plastic
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
22,00 €
Silicon Power Blaze B02, 128GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas