Silicon Power Blaze B30, 32GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 112166 Preces kods: SP032GBUF3B30V1K
Noliktavā 31 gab.
Garantija: 3 gadi
23,19 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 04.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Apjoms: 32 GB
  • Read speed (max.): Nav norādīts
  • Write speed (max.): Nav norādīts
Pamatinformācija
Apjoms 32 GB
USB flash disks ir kļuvis par tikpat izplatītu aksesuārs kā mobilais telefons, tādēļ iesakām iegādāties liela apjoma flash disku. Flash diska ietilpības mērs lielākoties ir DivX filma, kas aizņem aptuveni 1.3Gb, tādēļ rekomendējam iegādāties vismaz 2 Gb flash disku filmu pārnēsāšanai. Ja vēlaties, lai jūsu kabatā varētu ērti pārnēsāt vesela DVD diska saturu, iegādājaties 8 Gb, vai lielāka apjoma flash disku.
Krāsa : Melna
Read speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu nolasīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē pārsūtīt datoram vai citai ierīcei. Piem. 5 MB.s dod iespēju pārsūtīt vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Write speed (max.) Nav norādīts

Maksimālais datu ierakstīšanas ātrums megabaitos sekundē. Norāda to, cik daudz megabaitu konkrētā zibatmiņa spēj vienā sekundē "saņemt" no datora vai kādas citas ierīces. Piem. 5 MB.s dod iespēju "saņemt" vienu augstas kvalitātes mp3 failu vai digitālo fotogrāfiju vienā sekundē.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Interfeiss : USB 3.2 Gen 1
Pieslēgums USB Type-A

Pieslēguma veids, kuru atbalsta zibatmiņa.

USB2.0 tehniski maksimālais datu caurlaidības ātrums ir 480 megabiti, kas pārvēršot megabaitos un darbojoties reālā pasaulē robežojas ap 40 Megabaitiem sekundē. Tamdēļ USB2.0 zibatmiņas, kas spēj rakstīt un nolasīt datus virs 30 MB/s var jau uzskatīt par maksimāli ātrdarbīgām šī pieslēguma robežās. 

Lai nodrošinātu lielāku ātrdarbību tikai ieviests USB3.0 standarts, kurš patreiz ir pieejams vidējas un dārgas klases jaunos datoros un spēj nodrošināt maksimāli ~4 gigabitu sekundē datu pārraidi, kas rezultējas datu caurlaidībā līdz 400 megabaitiem sekundē. Tiesa gan, lai kopētu datus ar šādu ātrumu, datoram jābūt aprīkotam ar cieto disku vai SSD, kura rakstīšanas vai lasīšanas ātrums ir vienāds vai lielāks par zibatmiņas lasīšanas vai rakstīšanas ātrumu un tuvojas USB 3.0 rādītājam.

USB2.0 un USB3.0 ir atpakaļsavietojami standarti. T.i. USB 2.0 iekārtas var spraust USB 3.0 pieslēgvietās un otrādi. Vienīgi jāņem vērā, ka tiks izmantots lēnākais caurlaidības ātrums, t.i. USB 2.0

Papildus specifikācija
augstums - 1.1
BrandPartCode - SP032GBUF3B30V1K
category_en - Ierakstīšanas līdzekļi
category_et - Ierakstīšanas līdzekļi
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Informācijas nesēji
Dati - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Dati - Jauda - 32 GB
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Dati - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Dati - Savienojumi - USB 2.0
Dati - Savienojumi - USB 3.1 Gen 1
description_et - Mirdziet kā dimants Atmiņas kartes korpusu rotā grezns dimantu raksts un spīdīga apdare. Krāšņais raksts arī atstaro gaismu, tāpēc neviens nepalaistu garām šo skaisto atmiņas karti. Blaze B30 ir arī iebūvēta datu LED gaisma, kas datu pārsūtīšanas laikā spīd caur zibatmiņas diska korpusu. Blaze B30 korpusa ērtajai rotācijas funkcijai ir arī forša metāla daļa, kas rotē ap atmiņas karti. Tas ļauj paslēpt USB savienotāju zem tā, kad zibatmiņas diskdzinis netiek izmantots, pasargājot to no bojājumiem un netīrumiem. Bet, kad atmiņas karti atkal nepieciešams izmantot, noņemiet aizsardzību. Ātrdarbīgs USB 3.1 Gen 1 datu pārsūtīšanas ātrums Salīdzinot ar standarta USB 2.0 savienojumu, USB 3.1 Gen 1 savienojums ir 10 reizes ātrāks. Pārsūtot videoklipus, bildes, mūziku un citus lielus failus, nav jāgaida, kamēr pulkstenis ieslēgsies - USB 3.1 Gen 1 pārraida datus ārkārtīgi ātri.
description_lv - Mirdzošs kā dārgakmens Blaze B30 caurspīdīgo korpusu rotā ģeometrisks dimantveida reljefs raksts, kas atstaro gaismu un liek zibatmiņas diskam vizuļot kā izsmalcinātam juvelierizstrādājumam. Turklāt Blaze B30 aprīkots ar iebūvētu LED indikatoru, kas lietošanas laikā izgaismojas caur korpusu, attēlojot datu pārraides statusu. Grozāma konstrukcija vienkāršai un ērtai lietošanai Blaze B30 korpuss aprīkots ar 360 grādu grozāmu nerūsējošā tērauda konstrukciju bez atsevišķa vāciņa. Šāds dizaina risinājums lietotājiem ļauj operēt ar zibatmiņas disku, izmantojot tikai viena pirksta kustību. Piedevām Blaze B30 ir droši aizsargāts pret bojājumiem, pateicoties īpašai USB savienotāja stiprinājuma tehnoloģijai. USB 3.0 ātrgaitas datu pārraide Izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienojumā ar jaunāko USB 3.0 interfeisu nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra datnes uz un no zibatmiņas diska.
description_lv - Spīdēt kā dārgakmens Blaze B30 spīd kā grezna rotaslietas rotaslietas, kas izcirstas ar ģeometrisko rombveida rakstu uz spīdīgā caurspīdīgā korpusa, un spēj atstarot spīdumu no dažādiem gaismas avotiem. Blaze B30 ir iebūvēts arī LED indikators, un gaisma iedegas caur ārējo korpusu, norādot datu pārsūtīšanas statusu lietošanas laikā. Grozāmā konstrukcija ērtai lietošanai un glabāšanai Blaze B30 ir aprīkots ar 360 grādu grozāmo konstrukciju bez vāciņa un nerūsējošā metāla konstrukciju. Tas ļauj lietotājiem lietot un uzglabāt tikai ar īkšķa spiedienu. Blaze B30 arī uzlabo grozāmās ass izturību ar četrvirzienu pozicionēšanas rotācijas tehnoloģiju, kas novērš jebkādus USB savienotāja bojājumus vai gružus no vaļīgas ass. USB 3.1 Gen 1 īpaši ātrs datu pārsūtīšanas ātrums Izcilu lasīšanas/rakstīšanas ātrumu nodrošina jaunākais USB 3.1 Gen 1 interfeiss ar 5 Gb/s joslas platumu, kas ir 10 × lielāks par USB 2.0 interfeisa joslas platumu. Tas ietaupa lietotājiem dārgo laiku, kas tiek veltīts dublēšanai uz un no cietā diska, pārsūtot masveida datu failus.
description_ru - Mirdzošs kā rotaslietas Diska korpuss atgādina kristāla šķautnes, piešķirot Blaze B30 spīdīgu, mirdzošu izskatu. Tā virsma atstaro saules starus, padarot to līdzīgu smalkai rotaslietai. Blaze B30 ir aprīkots arī ar iebūvētu LED indikatoru, kas norāda datu pārsūtīšanas statusu, kad tas tiek izmantots. Viegli un draudzīgi Atšķirībā no vairuma USB disku, Blaze B30 ir veidots ar 360 grādu metāla konstrukcijas rotāciju. Dizains bez vāciņa atvieglo lietošanu. B30 ir arī stingri pasargāts no bojājumiem, izmantojot īpašu īpaši ātrdarbīgu USB 3.0 savienotāju tehnoloģiju. B30 ir augstas veiktspējas USB 3.0 interfeiss ar 5 Gb/s joslas platumu, kas ir 10 reizes lielāks par USB 2.0 interfeisa joslas platumu. Jaunā saskarne ietaupa laiku, pārsūtot lielus datu apjomus.
description_short_en - 32 GB ietilpības zibatmiņas diskdziņš Ātrs USB 3.1 Gen 1 savienojums Līdz 5 Gb/s datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērots darbam ar lieliem failiem Bez vāciņa grozāms dizains un LED indikators
description_short_et - 32 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrs USB 3.1 Gen 1 savienojums Līdz 5 Gbps datu pārsūtīšanas ātrums Ideāli piemērots lielu failu pārsūtīšanai Bez kodola grozāms korpuss un LED indikators
description_short_lv - 32 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrgaitas USB 3.0 savienojums Ērts pagriežams vāciņš Lieliski piemērots darbam ar liela izmēra failiem Kompakts - atslēgu piekariņa izpildījumā
description_short_ru - 32 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrs USB 3.0 savienojums Ērts grozāms vāks Lieliski piemērots lieliem failiem Kompakts dizains - nēsājiet kā atslēgu piekariņu
dimensionalWeight - 29
Dizains - formas faktors - Bez vāciņa
Dizains - Produkta krāsa - Black
Drošība - Drošības algoritmi - 256 bitu AES
Drošība - paroles aizsardzība - Nē
Drošība - piekļuve ar PIN kodu - Nē
Drošība - pirkstu nospiedumu lasītājs - Nē
dziļums - 12.5
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB atmiņas kartes
feature_group_ln - USB zibatmiņas diski
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB zibatmiņas
GarantijaInformācija - Mūža periods
garantijaType - W
gross_weight - 0.023
GTIN - 0886576010786
GTIN - 886576010786
GTIN - 4712702632194
Iepakojuma saturs - daudzums iepakojumā - 1 gab.
Kategorija - USB zibatmiņas diskdziņi
Kopā - svars (g) - 14,8
Kopējais - dziļums (mm) - 10,3
LongDesc - Spīdēt kā dārgakmensBlāzmainais caurspīdīgais korpuss ar ģeometrisku rombveida rakstu, Blaze B30 spīd kā grezna rotaslietas un spēj mirdzēt no dažādiem gaismas avotiem.Atverams ērtai lietošanai un glabāšanaiNerūsējošā metāla konstrukcija ar 360 grādu grozāmo vāciņu ļauj lietotājam lietot un glabāt, tikai ar īkšķa spiedienu. Konstrukcijai bez vāciņa ir arī pagriežama ass, un iebūvētā metāla kustība garantē augstāku kvalitāti un labāku izturību ilgstošai darbībai.Superspiestais USB 3.1 Gen1 interfeissSuperspiestais USB 3.1 Gen1 (USB 3.0) interfeiss nodrošina neticami ātru darbību, lai ātri pārsūtītu lielus failus, tostarp HD video, augstas izšķirtspējas fotoattēlus un lielu skaitu dokumentu, dažu sekunžu laikā.
LongProductName - Blaze B30, 32 GB, USB 3.1, melns
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B30. Kapacitāte: 32 GB, Ierīces interfeiss: USB tipa A, USB versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Veidlapas tips: Bez vāciņa. Svars: 14,8 g. Izstrādājuma krāsa: melna.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84717070
name_et - Silicon Power atmiņas karte 32GB Blaze B30 USB 3.0, melna
net_weight - 0.015
Nosaukums - Silicon Power Blaze B30 USB zibatmiņas diskdziņš 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņa 32GB Blaze B30 USB 3.0, melna
nosaukums_lv - Silicon Power zibatmiņas diskdziņš 32GB Blaze B30 USB 3.0, melns
nosaukums_ru - Silicon Power 32GB Blaze B30 USB 3.0 zibatmiņas disks, melns
platums - 8.5
producerCode - SP032GBUF3B30V1K
productName - Silicon Power Blaze B30 USB zibatmiņas diskdziņš 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1), melns
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - Blaze B30
ražotāja_kods - SP032GBUF3B30V1K
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B30, 32 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), bez vāciņa, 14,8 g, melns
sizeX - 175
sizeY - 85
sizeZ - 10
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifikācijas - ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 32 GB
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojumi - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojumi - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāka versija
Specifikācijas - savietojamās operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
svars - 15
Svars un izmēri - Augstums - 10.3 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 53.7 mm
Svars un izmēri - Platums - 18 mm
Svars un izmēri - Svars - 14.8 g
svītrkods - 886576010786
svītrkods - 4712702632194
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-90
Veiktspēja - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.3 Panther
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.4 Tiger
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.5 Leopard
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.7 Lion
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.9 Mavericks
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.11 El Capitan
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.12 Sierra
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 Pro x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Basic x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Premium
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Home Premium x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Professional
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Professional x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Starter
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Starter x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7 Ultimate x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Enterprise
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Enterprise x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Pro
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 Pro x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 8 x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Business
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Business x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Enterprise
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Enterprise x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Basic
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Basic x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Premium
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Home Premium x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Ultimate
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows Vista Ultimate x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Home
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Home x64
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Professional
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows XP Professional x64
Veiktspēja - Ierīces saskarne - A tipa USB
Veiktspēja - Jauda - 32 GB
Veiktspēja - Mac saderība - Jā
Veiktspēja - USB versija - 3.0 (3.1 1 1. paaudzes)
Veiktspēja - USB versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Vispārīgi - augstums (mm) - 53,7
Vispārīgi - augstums (mm) - 53,7
Vispārīgi - Augstums (mm) - 53,7
Vispārīgi - augstums (mm) - 53.7
Vispārīgi - dziļums (mm) - 10,3
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10,3
Vispārīgi - dziļums (mm) - 10.3
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Black
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Vispārīgi - Svars (g) - 14,8
Vispārīgi - Svars (g) - 14,8
Vispārīgi - Svars (g) - 14.8
Zīmols - Silicon Power
zīmols - Silicon Power
height - 1.1
BrandPartCode - SP032GBUF3B30V1K
category_en - Recording media
category_et - Salvestusmeedia
category_lv - Datu nesēji
category_ru - Носители информации
Andmed - Töötemperatuur - 0 – 70 °C
Andmed - Maht - 32 GB
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Linux 2.6.0 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Mac OS 10.3 või uuem
Andmed - Sobivad operatsioonisüsteemid - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Andmed - Ühendused - USB 2.0
Andmed - Ühendused - USB 3.1 Gen 1
description_et - Sära kui teemant
Mälupulga korpus on kaunistatud luksusliku teemantlõikelise mustri ja läikiva pinnaga. Uhke muster peegeldab ka valgust, nii et kahtlemata ei jää see ilus mälupulk kellelegi märkamata. Blaze B30'le on sisse ehitatud ka andmeedastust tähistav LED tuluke, mis kumab andmeedastuse ajal läbi mälupulga korpuse. Mugav pöörlemisfunktsioon
Blaze B30'e korpusel on ka lahe metallist osa, mis pöörleb ümber mälupulga. Nii saad USB pistiku selle alla ära peita, kui mälupulka parasjagu ei kasuta ning nii on pistik kahjustuste ja mustuse eest kaitstud. Kui tekib vajadus jälle mälupulka kasutada, keeruta aga kaitse eest ära. Ülikiire USB 3.1 Gen 1 andmeedastus
Võrreldes tavapärase USB 2.0 ühendusega, on USB 3.1 Gen 1 ühendus 10× kiirem. Videote, piltide, muusika jms suure andmemahuga failide ülekandmisel ei pea enam kannatamatult kellaseieri tiksumist jälgima, sest andmed liiguvad USB 3.1 Gen 1 ühendusega erakordselt kiiresti.
description_lv - Mirdzošs kā dārgakmens Blaze B30 caurspīdīgo korpusu rotā ģeometrisks dimantveida reljefs raksts, kas atstaro gaismu un liek zibatmiņas diskam vizuļot kā izsmalcinātam juvelierizstrādājumam. Turklāt Blaze B30 aprīkots ar iebūvētu LED indikatoru, kas lietošanas laikā izgaismojas caur korpusu, attēlojot datu pārraides statusu. Grozāma konstrukcija vienkāršai un ērtai lietošanai Blaze B30 korpuss aprīkots ar 360 grādu grozāmu nerūsējošā tērauda konstrukciju bez atsevišķa vāciņa. Šāds dizaina risinājums lietotājiem ļauj operēt ar zibatmiņas disku, izmantojot tikai viena pirksta kustību. Piedevām Blaze B30 ir droši aizsargāts pret bojājumiem, pateicoties īpašai USB savienotāja stiprinājuma tehnoloģijai. USB 3.0 ātrgaitas datu pārraide
Izcilais lasīšanas/rakstīšanas ātrums apvienojumā ar jaunāko USB 3.0 interfeisu nodrošina 5 Gb/s datu pārraides ātrumu, kas ir 10 reizes ātrāk par USB 2.0 standartu. Tas ļauj lietotājiem ietaupīt tik vērtīgo laiku, pārsūtot liela izmēra datnes uz un no zibatmiņas diska.
description_en - Shine like a Jewel
Featuring with the geometric diamond-cut pattern carved on the glossy translucent body, Blaze B30 shines like a luxurious jewelry, and is able to reflect the sparkle through the different source of light. Blaze B30 is also built-in with the LED indicator, and the light will illuminate through the outer case, indicating the data transfer status during use. Swivel for Easily Use and Store
Blaze B30 incorporates the 360 degree capless swivel design with the stainless metal structure. This allows users to use and store with just a thumb push. Blaze B30 also enhances its durability of the swivel axis with the Four-way positioning rotating technology which avoids any damages or debris on the USB connector from loose axis. USB 3.1 Gen 1 Ultra Fast Transfer Rate
Outstanding read/write speed is coupled with the latest USB 3.1 Gen 1 interface feature a 5 Gb/s bandwidth which is 10× the bandwidth of a USB 2.0 interface. It saves users precious time backing up to and from the hard drive when transferring mass data files.
description_ru - Сверкающий как ювелирное украшение Корпус накопителя напоминает по форме грани кристалла, придающие блеск и сияние Blaze B30. Поверхность корпуса отражает солнечные лучи, что делает накопитель похожим на изысканное ювелирное украшение. Blaze B30 оснащен встроенным LED индикатором, отображающим статус передачи данных при использовании. Простота и удобство
Отличаясь от наиболее распространненых моделей USB накопителей, Blaze B30 оснащен вращающейся на 360 градусов металлической конструкцией. Дизайн накопителя без колпачка очень удобен в использовании. B30 также надежно защищен от повреждений благодаря особой технологии крепления USB коннектора USB3.0 ультра высокая скорость
B30 отличается высокой производительностью благодаря интерфейсу USB 3.0 и пропускной способностью 5Gb/s, что в 10 раз превышает пропускную способность интерфейса USB 2.0. Новый интерфейс позволяет сэкономить время при передачи больших объемов данных.
description_short_en - 32 GB capacity flash drive Fast USB 3.1 Gen 1 connectivity Up to 5 Gbps transfer rate Perfect for working with large files Capless swivel design & LED indicator
description_short_et - 32 GB mahutavusega mälupulk Kiire USB 3.1 Gen 1 ühendus Kuni 5 Gbps andmeedastuskiirus Ideaalne suurte failidega töötamiseks Korgitu pöörlev korpus & LED indikaator
description_short_lv - 32 GB ietilpības zibatmiņas disks Ātrgaitas USB 3.0 savienojums Ērts pagriežams vāciņš Lieliski piemērots darbam ar liela izmēra failiem Kompakts - atslēgu piekariņa izpildījumā
description_short_ru - Флешка емкостью 32 GB Быстрое соединение USB 3.0 Удобная поворотная крышечка Отличная работа с крупными файлами Компактный дизайн - носи как брелок
dimensionalWeight - 29
Design - Form factor - Capless
Design - Product colour - Black
Security - Security algorithms - 256-bit AES
Security - Password protection - No
Security - PIN-secured access - No
Security - Fingerprint reader - No
depth - 12.5
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 70 °C
feature_group_et - USB mälupulgad
feature_group_en - USB flash drives
feature_group_lv - USB zibatmiņas
feature_group_ru - USB флешки
WarrantyInfo - Lifetime
warrantyType - W
gross_weight - 0.023
GTIN - 0886576010786
GTIN - 886576010786
GTIN - 4712702632194
Packaging content - Quantity per pack - 1 pc(s)
Category - USB Flash Drives
Общее - Вес (г) - 14,8
Общее - Глубина (мм) - 10,3
LongDesc - Shine like a JewelFeaturing a geometric diamond-cut pattern carved on the glossy translucent body, Blaze B30 shines like luxurious jewellery and is able to sparkle from the different sources of light.Swivel for Easily Use and StoreThe 360-degree swivel cap design with the stainless metal structure allows users to use and store with just a thumb push. The capless design also features a swivel axis and the built-in metallic movement guarantees higher quality and better durability for long-term operation.SuperSpeed USB 3.1 Gen1 interfaceSuperSpeed USB 3.1 Gen1 (USB3.0) interface enables blazing-fast speed performance to quickly transfer large files including HD videos, high-resolution photos and great numbers of documents in seconds.
LongProductName - Blaze B30, 32GB, USB 3.1, Black
LongSummaryDescription - Silicon Power Blaze B30. Capacity: 32 GB, Device interface: USB Type-A, USB version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). Form factor: Capless. Weight: 14.8 g. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84717070
name_et - Silicon Power mälupulk 32GB Blaze B30 USB 3.0, must
net_weight - 0.015
Title - Silicon Power Blaze B30 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Black
name_lv - Silicon Power zibatmiņa 32GB Blaze B30 USB 3.0, melna
name_en - Silicon Power flash drive 32GB Blaze B30 USB 3.0, black
name_ru - Silicon Power флешка 32GB Blaze B30 USB 3.0, черный
width - 8.5
producerCode - SP032GBUF3B30V1K
productName - Silicon Power Blaze B30 USB flash drive 32 GB USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1) Black
productSize - Normal
ProductName - Blaze B30
manufacturer_code - SP032GBUF3B30V1K
ShortSummaryDescription - Silicon Power Blaze B30, 32 GB, USB Type-A, 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), Capless, 14.8 g, Black
sizeX - 175
sizeY - 85
sizeZ - 10
Specifications - Operating temperature - 0 – 70 °C
Спецификации - Рабочая температура - 0 – 70 °C
Specifikācijas - Darba temperatūra - 0 – 70 °C
Specifications - Capacity - 32 GB
Спецификации - Емкость - 32 GB
Specifikācijas - Ietilpība - 32 GB
Specifications - Suitable operating systems - Linux 2.6.0 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Linux 2.6.0 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Mac OS 10.3 or newer
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Mac OS 10.3 vai jaunāks
Specifications - Suitable operating systems - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifikācijas - Piemērotas operētājsistēmas - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
Specifications - Connectivity - USB 2.0
Specifikācijas - Savienojamība - USB 2.0
Specifications - Connectivity - USB 3.1 Gen 1
Specifikācijas - Savienojamība - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Соединения - USB 2.0
Спецификации - Соединения - USB 3.1 Gen 1
Спецификации - Совместимые оп-системы - Linux 2.6.0 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Mac OS 10.3 или новее
Спецификации - Совместимые оп-системы - Windows 10 / 8 / 7 / Vista / XP / 2000
weight - 15
Weight & dimensions - Height - 10.3 mm
Weight & dimensions - Depth - 53.7 mm
Weight & dimensions - Width - 18 mm
Weight & dimensions - Weight - 14.8 g
barcode - 886576010786
barcode - 4712702632194
URL - https://www.silicon-power.com/web/product-90
Performance - Linux operating systems supported - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.3 Panther
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.4 Tiger
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.5 Leopard
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.6 Snow Leopard
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.7 Lion
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.8 Mountain Lion
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.12 Sierra
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Basic x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Home Premium x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Professional x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Starter x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate
Performance - Windows operating systems supported - Windows 7 Ultimate x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Enterprise x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 Pro x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows 8 x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Business
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Business x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Enterprise x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Basic x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Home Premium x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate
Performance - Windows operating systems supported - Windows Vista Ultimate x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Home
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Home x64
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Professional
Performance - Windows operating systems supported - Windows XP Professional x64
Performance - Device interface - USB Type-A
Performance - Capacity - 32 GB
Performance - Mac compatibility - Yes
Performance - USB version - 3.0 (3.1 Gen 1)
Performance - USB version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Üldine - Kõrgus (mm) - 53,7
Общее - Высота (мм) - 53,7
Vispārīgi - Augstums (mm) - 53,7
General - Height (mm) - 53.7
Üldine - Sügavus (mm) - 10,3
Vispārīgi - Dziļums (mm) - 10,3
General - Depth (mm) - 10.3
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Общее - Цвет - Черный
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
General - Width (mm) - 18
Üldine - Laius (mm) - 18
Общее - Ширина (мм) - 18
Vispārīgi - Platums (mm) - 18
Üldine - Kaal (g) - 14,8
Vispārīgi - Svars (g) - 14,8
General - Weight (g) - 14.8
Brand - Silicon Power
brand - Silicon Power
23,19 €
Silicon Power Blaze B30, 32GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas