Epson EcoTank L3266

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 731215 Preces kods: C11CJ66412
Noliktavā >50 gab.
Garantija: 2 gadi
233,93 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 5760 x 1440 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 33 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 4
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 5760 x 1440 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 33 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
Apraksts - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 5760 x 1440 dpi, Ātrums (melnbalts): 10 lpp/min., Ātrums (krāsains): 5 lpp/min, Operatīvā atmiņa: Nav zināms, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Nav, Automātiskā dokumentu padeve (ADF): Nav, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Tīkla pieslēgums (LAN): Nav, Faksa funkcionalitāte: Nav, Atmiņa faksam: Nav, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): Nav zināms, Kopēšanas ātrums (krāsains): Nav zināms, Skenēšanas funkcionalitāte: Ir, Skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 2400 dpi, Garantija: 2 gadi
Atbalstītais papīrs - Maksimālā papīra ievade - 100
Atbalstītais papīrs - Maksimālā papīra ievade - 100
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 16:9
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 16:9
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A4
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A4
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A6
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A6
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Aploksnes
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Aploksnes
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - B5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - B5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - C6
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - C6
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Juridiskais
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Juridiskais formāts
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Pielāgots
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Pielāgots
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Vēstule
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Vēstuļu formāts
Atbalstītais papīrs - Papīra svars - 64 - 300 g/m²
Atbalstītais papīrs - Papīra svars - 64 – 300 g/m²
Atbalstītie papīra veidi - Maksimālā papīra ievade - 100
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - 16:9
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - A4
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - A5
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - A6
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - Aploksnes
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - B5
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - C6
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - Juridiskais
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - Pielāgots
Atbalstītie papīra veidi - Papīra izmēri - Vēstule
Atbalstītie papīra veidi - Papīra svars - 64 – 300 g/m²
BrandPartCode - C11CJ66412
Bruto svars - 5.3 kg
category_en - Printeri un piederumi
category_et - Printeri un piederumi
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Printeri un piederumi
Citas funkcijas > Izmēri (WxDxH) - 375‎ x 347 x 179 mm
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Juridiskais izdevums, vēstule
description_et - Atvadieties no tintes kārtridžiem Bezrūpīga drukāšana mājās - īpaši lielas tintes tvertnes ļauj tīri uzpildīt tinti, un pudeles ar slēdzeni ir veidotas tā, lai tajās varētu ielādēt tikai pareizās krāsas. Citi veidi, kā ietaupīt Šis EcoTank printeris ļauj ietaupīt līdz pat 90 % drukāšanas izmaksu un ir aprīkots ar līdz pat 3 gadu ilgu tintes krājumu kompaktā iepakojumā. Ar iekļauto tinti var izdrukāt līdz 8100 lappusēm melnbaltā un 6500 lappusēm krāsainā drukā. Tintes kārtridžu rezerves komplekts ir līdzvērtīgs līdz pat 66 tintes kārtridžiem. Iepazīstieties ar nākamās paaudzes printeri Tā kā tintes tvertne ir izvietota printera priekšpusē, šis jaunais dizains ir kompakts, nodrošina vieglu piekļuvi, lai to uzpildītu, un ļauj skaidri redzēt tintes līmeni. Printerim ir uzlabota tintes uzpildes sistēma, kas izstrādāta tā, lai līdz minimumam samazinātu izšļakstīšanas un netīrumu risku. Jaunajās pudelēs ir mehānisms, kas nodrošina, ka pareizajā tvertnē tiek iepildīta tikai pareizā tinte. Mūsdienīgs elastīgums Šo printeri ir viegli integrēt esošajā mājas aprīkojumā, un to var drukāt no viedtālruņiem, planšetdatoriem un klēpjdatoriem. Turklāt, izmantojot lietotni Epson Smart Panel, varat kontrolēt printeri no viedierīcēm. Varat visu darīt no tālruņa vai planšetdatora: drukāt dokumentus un fotoattēlus, iestatīt, uzraudzīt un novērst problēmas. Kvalitatīvi rezultāti ar Micro Piezo drukas galviņu, EcoTank nodrošina uzticamu drukāšanas risinājumu. Tā ir aprīkota ar 100 lapu ietilpību, 100 lapu aizmugurē ielādējamu papīra paplāti, fotogrāfiju drukāšanu bez malām (līdz 10 × 15 cm) un drukāšanas ātrumu līdz 10 lappusēm minūtē, tāpēc ar to ir viegli veikt dažādus uzdevumus.
description_lv -
description_lv - Atvadieties no tintes kārtridžiem Bezrūpīga drukāšana mājās - īpaši lielas ietilpības tintes tvertnes ļauj tīri uzpildīt tinti, un aizslēdzamās pudeles ir veidotas tā, lai tajās varētu ievietot tikai pareizās krāsas. Šis EcoTank printeris ne tikai ietaupa Šis EcoTank printeris ietaupa līdz pat 90 % drukāšanas izmaksu, un tā komplektā ir līdz pat 3 gadu tintes krājums. Ar iekļauto tinti var izdrukāt līdz pat 8 100 melnbaltām lapām un 6 500 krāsainām 3 lapām. Tintes pudelītes nomaiņas komplekts ir līdzvērtīgs līdz pat 66 tintes kārtridžiem. Iepazīstieties ar nākamās paaudzes printeri Tintes tvertne ir izvietota printera priekšpusē, tāpēc jaunais dizains ir kompakts, nodrošina ērtu piekļuvi uzpildīšanai un skaidru priekšstatu par tintes līmeni. Printerim ir uzlabota tintes uzpildes sistēma, kas izstrādāta tā, lai līdz minimumam samazinātu izšļakstīšanas un nekārtības risku. Jaunajās pudelītēs ir mehānisms, kas nodrošina, ka ar atbilstošo krāsu tiek piepildītas tikai pareizās tvertnes. Mūsdienīga elastība Šo printeri ir viegli integrēt esošajā mājas infrastruktūrā, un to var drukāt no viedtālruņa, planšetdatora un klēpjdatora. Turklāt printeri var kontrolēt no viedierīcēm, izmantojot Epson Smart Panel lietojumprogrammu. No tālruņa vai planšetdatora varat veikt visas darbības: drukāt dokumentus un fotoattēlus, konfigurēt, uzraudzīt un novērst problēmas. Kvalitatīvi rezultāti Izmantojot Micro Piezo drukas galviņu, EcoTank piedāvā uzticamu drukāšanas risinājumu. Daudz funkciju 100 lapu aizmugurē ieliekamā papīra paplate, fotogrāfiju drukāšana bez malām (līdz 10x15 cm) un drukāšanas ātrums līdz 10 lappusēm minūtē atvieglo dažādu uzdevumu veikšanu.
description_ru -
description_short_en - 3in1 tintes printeris Ideāli piemērots mājas birojiem Drukāt līdz 10 lpp/min. zemu izmaksu bez kārtridžiem Stilīgs un kompakts dizains
description_short_et - Funkcionāls "viss vienā" tintes printeris Ideāli piemērots mājas lietotājiem Drukā līdz 10 lappusēm minūtē Ekonomiska tintes tvertņu sistēma Stilīgs un kompakts dizains
description_short_lv -
description_short_ru - Funkcionāls "viss vienā" tintes printeris Ideāli piemērots mājas lietotājiem Drukāt līdz 10 lappusēm minūtē Pieejama tintes tvertņu sistēma Stilīgs un kompakts dizains
Dizains - Augstums (mm) - 179
Dizains - Dziļums (mm) - 347
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsa - Balta
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsa - White
Dizains - Krāsu displejs - Jā
Dizains - Platums (mm) - 375
Dizains - Produkta krāsa - White
Dizains - Svars (g) - 4100
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Dizains > Produkta krāsa - White
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - abpusējas drukāšanas režīms - Rokasgrāmata
Drukāšana - drukāšana bez malām - Jā
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) krāsains - 5 ppm
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) melns - 10 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 15 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 33 ppm
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 5760 x 1440 DPI
Drukāšana > Drukāšanas izšķirtspēja (melna, normāla kvalitāte) - 5760 x 1440 DPI
Drukāšana > Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) krāsains - 5 ipm
Drukāšana > Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) mono - 10 ipm
dziļums - 44
EAN - 8715946689753
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,14 kWh nedēļā
Fakss - Fakss - Nē
feature_group_et - Printerid
feature_group_ln - Printeri
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Printeri
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, zilganzaļš, dzeltens, purpursarkans, dzeltens
Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 4
Funkcijas - Dubultās funkcijas - Drukāt
Funkcijas - Lapas apraksta valodas - ESC/P-R
Funkcijas > Multivides veids - Druka bez malām (līdz 10 x 15 cm)
Funkcijas > Produkta tips - 3-in-1
Garantija - 24
GTIN - 8715946689753
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 1
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 100 lapas
Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 30 lapas
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 40 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Koka - 1413.00 g
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1000 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (CMY) - 6500 lappuses
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (melns) - 8100 lappuses
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 245 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 440 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 410 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 114.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 200 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.2 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.044198 m³
Ievades un izvades ietilpība - Daudzfunkcionālās paplātes ieejas ietilpība - 100 lapas
Ievades un izvades jauda - Daudzfunkcionālā paplāte - Jā
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_82586_1.jpg
Izvades jauda > Standarta izvades jauda - 30 lapas
Jauda - enerģijas patēriņš (gatavs) - 4.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (kopēšana) - 12 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 0.7 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kods - C11CJ66412
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Konstrukcija - augstums (mm) - 179
Konstrukcija - augstums (mm) - 179
Konstrukcija - augstums (mm) - 179
Konstrukcija - dziļums (mm) - 347
Konstrukcija - dziļums (mm) - 347
Konstrukcija - dziļums (mm) - 347
Konstrukcija - platums (mm) - 375
Konstrukcija - platums (mm) - 375
Konstrukcija - platums (mm) - 375
Konstrukcija - svars (g) - 4100
Konstrukcija - svars (g) - 4100
Konstrukcija - svars (g) - 4100
LargeDescHTML - Iepazstieties ar Useinu - "Epson" Mtu grvju komandas jauno praktikantu! Viš sagrauj mtu par to, ka krtridi ir vieng tintes printera uzpildes iespja, un parda, cik viegli ir uzpildt EcoTank printeri! Atvadieties no krtridiem un ietaupiet ldz pat 90% no drukšanas izmaksm.
LongSummaryDescription - Epson L3266. Drukāšanas tehnoloģija: Drukas tehnoloģija: tintes strūklu, drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Krāsu drukāšana, Maksimālā izšķirtspēja: 5760 x 1440 DPI, Drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 5760 x 1440 DPI: 15 lpp/min. Skenēšana: Krāsaina skenēšana, optiskās skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 2400 DPI. Abpusējas skenēšanas funkcijas: Drukāt. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A4. Wi-Fi. Tiešā drukāšana. Produkta krāsa: balta.
name_et - Epson daudzfunkcionālais printeris EcoTank L3266, balts
Nosaukums - Daudzfunkciju printeris Epson EcoTank L3266 White
Nosaukums - Epson krāsu tintes printeris 3-in-1 Wi-Fi White
Nosaukums - Epson L3266 Tintes printeris A4 5760 x 1440 DPI 33 lpp/min Wi-Fi
nosaukums_lv - Epson daudzfunkcionālais printeris EcoTank L3266, balts
nosaukums_lv - Epson daudzfunkcionālais printeris EcoTank L3266, balts
nosaukums_ru - Epson EcoTank L3266 daudzfunkcionālais printeris, balts
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - 10, C6, DL
Papīra apstrāde - drukāšanas multivides izmēri bez malām - 10x15
Papīra apstrāde - Foto papīra izmēri - 10x15,13x18 cm
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5, A6
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Fotopapīrs, parasts papīrs
Papīra apstrāde - Papīra paplātes nesēja svars - 64 - 300 g/m²
Papīra apstrāde > Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra atbalsts - Maksimālā papīra ievade - 100
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - 16:9
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - A4
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - A5
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - A6
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - Aploksnes
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - B5
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - C6
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - Juridiskais
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - Pielāgots
Papīra atbalsts - Papīra izmēri - Vēstule
Papīra atbalsts - Papīra svars - 64 – 300 g/m²
platums - 41
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Poligrāfija - Poligrāfija - Krāsu druka
Produkta nosaukums - L3266
Programmatūra - Datoru prasības - Vaba USB sver
Programmatūra - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Programmatūra - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Programmatūra - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Ražotāja produkta nosaukums - EcoTank L3266
Ražotāja produktu grupa - Daudzfunkcionālais printeris
ražotāja_kods - C11CJ66412
Saite - https://www.epson.eu/products/printers/inkjet-printers/for-home/epson-l3266
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Savienojamība - Bezvadu - WiFi Direct
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi
Savienojamība - bezvadu savienojums - WiFi Direct
Savienojamība - Bezvadu tīkls - WiFi
Savienojamība - Bezvadu tīkls - WiFi Direct
Savienojamība - LAN - Jā
Savienojamība - Lokālais tīkls (LAN) - Jā
Savienojamība - USB 2.0 - Jah
Savienojamība - USB 2.0 - Jā
Savienojamība - USB 2.0 - Jā
Savienojamība - vadu tīkls - Jah
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienojumi un saskarnes > Interfeiss - USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi
Savienojums - Bezvadu tīkls - WiFi Direct
Savienojums - USB 2.0 - Jā
Savienojums - vadu tīkls - Jā
ShortSummaryDescription - Epson L3266, Tintes printeris, Krāsu drukāšana, 5760 x 1440 DPI, A4, Tiešā drukāšana, Balts
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur
Sistēmas prasības - Atbalstītās servera operētājsistēmas - Windows Server 2003 R2, Windows Server 2003 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2012 x64, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2008 x64
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Skenera specifikācijas - Maksimālais dokumenta izmērs - 210 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Maksimālais dokumenta izmērs - 210 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Maksimālais dokumenta izmērs - 210 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Skenera funkcijas - Skenēt uz personālo datoru
Skenera specifikācijas - Skenera izšķirtspēja (optiskā) - 1200 × 2400 dpi
Skenera specifikācijas - Skenera izšķirtspēja (optiskā) - 1200 × 2400 dpi
Skenera specifikācijas - Skenera optiskā izšķirtspēja - 1200 × 2400 dpi
Skenera specifikācijas - Skenera tehnoloģija - CIS saimnieki
Skenera specifikācijas - Skenera tehnoloģija - Krāsu CIS
Skenera specifikācijas - Skenera tehnoloģija - Krāsu CIS
Skenera specifikācijas - Skenera tips - Asmeņi
Skenera specifikācijas - Skenera tips - Plakanā platforma
Skenera specifikācijas - Skenera tips - Plakanās virsmas skeneri
Skenera specifikācijas - Skenera ātrums - Krāsa: 32 s
Skenera specifikācijas - Skenera ātrums - Melnbalts: 11 s
Skenera specifikācijas - Skenēšanas funkcijas - Skenēšana uz datoru
Skenera specifikācijas - skenēšanas ātrums - Krāsa: 32 s
Skenera specifikācijas - Skenēšanas ātrums - Krāsu: 32 sek.
Skenera specifikācijas - Skenēšanas ātrums - Melnbaltais: 11 sek.
Skenera specifikācijas - skenēšanas ātrums - Vienkrāsains: 11 s
Skenera tehniskie dati - Maksimālais dokumenta izmērs - 210 × 297 mm
Skenera tehniskie dati - Optiskā skenera izšķirtspēja - 1200 × 2400 dpi
Skenera tehniskie dati - Skenera funkcijas - Skenēšana datorā
Skenera tehniskie dati - Skenera tehnoloģija - Krāsu CIS
Skenera tehniskie dati - Skenera tips - Plakanas virsmas skeneris
Skenera tehniskie dati - Skenēšanas ātrums - Krāsa: 32 s
Skenera tehniskie dati - Skenēšanas ātrums - Melnbalts: 11 s
Skenera tehniskās specifikācijas - Skenēšanas funkcijas - Skenēšana uz datoru
Skenēšana - Atbalstītie attēlu formāti - BMP, JPEG, PICT, PNG, TIFF, TIFF
Skenēšana - Atbalstītie dokumentu formāti - PDF
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 1200 x 2400 DPI
Skenēšana - skenera tips - Plakanas virsmas skeneris
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - skenēšanas tehnoloģija - CIS
Skenēšana > Abpusēja skenēšana - Rokasgrāmata
Skenēšana > Optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 1200 x 2400 DPI
Svars un izmēri - Augstums - 179 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 347 mm
Svars un izmēri - Platums - 375 mm
Svars un izmēri - Svars - 4.1 kg
svītrkods - 8715946689753
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Tintes tehnoloģija Dye Ink; daudzfunkcionāla 50 lapas Standarta
Tehniskā informācija > Funkcijas - Drukāt, skenēt, kopēt
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 4.1 kg
Tīklošana > Ethernet LAN - Nē
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīkls - Ethernet LAN - Nē
Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Epson Connect
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Veiktspēja > Drukāšana - Krāsa
Veiktspēja > Drukāšanas krāsas - Melns, zils, dzeltens, dzeltens, purpursarkans
Veiktspēja > Drukāšanas kārtridžu skaits - 4
Veiktspēja > Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Veiktspēja > Dubultās funkcijas - Jā
Veiktspēja > Fakss - Nē
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jah
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jā
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jā
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Līdz 100 lappusēm
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Līdz 100 lapām
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Līdz 100 loksnēm
Vispārīgi - Automātiskais padevējs - Jā
Vispārīgi - Automātiskais padevējs - Līdz 100 lappusēm
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot AC adapteri
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot maiņstrāvas adapteri
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot strāvas adapteri
Vispārīgi - Funkcijas - Bezapmales drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Bezpeļņas drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana bez malām
Vispārīgi - Funkcijas - Drukāšana bez malām
Vispārīgi - Funkcijas - USB drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - USB drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - USB drukāšana
Vispārīgi - Funkcijas - USB printimine
Vispārīgi - Ledusskapja tips - Universālais printeris
Vispārīgi - Tips - Universālais printeris
Vispārīgi - Tips - Viss vienā printeris
Vispārīgi - Tips - Viss vienā printerī
Vispārīgi - Uzturs - Izmantojot strāvas adapteri
Zīmols - Epson
zīmols - Epson
Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 5760 x 1440 dpi, Ātrums (melnbalts): 10 lpp/min., Ātrums (krāsains): 5 lpp/min, Operatīvā atmiņa: Nav zināms, Max papīra formāts: A4, Duplex režīms: Nav, Automātiskā dokumentu padeve (ADF): Nav, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Tīkla pieslēgums (LAN): Nav, Faksa funkcionalitāte: Nav, Atmiņa faksam: Nav, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): Nav zināms, Kopēšanas ātrums (krāsains): Nav zināms, Skenēšanas funkcionalitāte: Ir, Skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 2400 dpi, Garantija: 2 gadi
Поддерживаемая бумага - Максимальный ввод бумаги - 100
Atbalstītais papīrs - Maksimālā papīra ievade - 100
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 10 × 15 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 10 × 15 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 13 × 18 см
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 13 × 18 cm
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - 16:9
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - 16:9
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A4
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A4
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A5
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - A6
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - A6
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Envelopes
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Envelopes
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - B5
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - B5
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - C6
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - C6
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Legal
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Juridiskais formāts
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Custom
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Custom
Поддерживаемая бумага - Размеры бумаги - Letter
Atbalstītais papīrs - Papīra izmēri - Vēstuļu formāts
Поддерживаемая бумага - Вес бумаги - 64 – 300 г/м²
Atbalstītais papīrs - Papīra svars - 64 – 300 g/m²
Toetatud paberitüübid - Maksimaalne paberisisestus - 100
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 10 × 15 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 13 × 18 cm
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - 16:9
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A4
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A5
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - A6
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Envelopes
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - B5
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - C6
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Legal
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Custom
Toetatud paberitüübid - Paberiformaadid - Letter
Toetatud paberitüübid - Paberi kaal - 64 – 300 g/m²
BrandPartCode - C11CJ66412
Gross weight - 5.3 kg
category_en - Printers & accessories
category_et - Printerid ja tarvikud
category_lv - Printeri un piederumi
category_ru - Принтеры и принадлежности
Other features > Dimensions (WxDxH) - 375‎ x 347 x 179 mm
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Legal, Letter
description_et - Jäta hüvasti tindikassettidega
Probleemivaba printimine kodus – eriti suure mahutavusega tindimahutid võimaldavad puhast täitmist ja lukukonstruktsiooniga pudelid on välja töötatud nii, et sisestada saab ainult õiged värvid. Muudkui säästa
See EcoTanki printer hoiab kokku kuni 90% printimiskuludelt ja komplaktis on kaasas kuni 3 aasta tindivaru. Komplektis oleva tindiga saab printida kuni 8100 lk mustvalget ja 6500 värvilist 3 lehekülge. Tindipudelite vahetuskomplekt on samaväärne kuni 66 kasseti tindiga. Saa tuttavaks järgmise põlvkonna printeriga
Kuna tindimahuti asub printeri esiküljel, on see uus disain kompaktne, pakub uuesti täitmiseks hõlpsat juurdepääsu ja tinditasemest selget ülevaadet. Printeril on täiustatud tinditäitesüsteem, mis on välja töötatud nii, et lekkimis- ja segadusoht oleks minimaalne. Uutel pudelitel on mehhanism, mis tagab, et vastava värviga täidetakse ainult õiged paagid. Moodne paindlikkus
Seda printerit on lihtne integreerida olemasolevasse kodutaristusse ning printida saab nutitelefonist, tahvelarvutist ja sülearvutist. Lisaks saad rakenduse Epson Smart Panel abil printerit juhtida oma nutiseadmetest. Saad kõike teha oma telefoni või tahvelarvuti kaudu: printida dokumente ja fotosid, seadistada, jälgida ja tõrkeotsingut teha. Kvaliteetsed tulemused
Micro Piezo prindipea abil pakub EcoTank usaldusväärset printimislahendust. Hulgaliselt funktsioone
100 lehte mahutav tagantlaetav paberisalv, ääristeta fotode printimine (kuni 10×15 cm) ja printimiskiirus kuni 10 lehekülge minutis hõlbustavad mitmesuguste ülesannete täitmist.
description_lv -
description_en - Say goodbye to ink cartridges
Hassle-free printing at home – Extra large capacity ink tanks allow for clean refills and the lockable bottles are designed so that only the correct colors can be inserted. Other than saving
This EcoTank printer saves up to 90% on printing costs and comes with up to 3 years of ink supply in the kit. With the included ink, you can print up to 8,100 pages in black and white and 6,500 in color 3 pages. The ink bottle replacement kit is equivalent to up to 66 cartridges of ink. Get to know the next generation printer
With the ink tank located on the front of the printer, this new design is compact, offers easy access for refills and a clear view of ink levels. The printer has an advanced ink filling system designed to minimize the risk of spillage and mess. The new bottles have a mechanism to ensure that only the correct tanks are filled with the corresponding color. Modern flexibility
This printer is easy to integrate into your existing home infrastructure and can print from your smartphone, tablet and laptop. In addition, you can control the printer from your smart devices using the Epson Smart Panel application. You can do everything from your phone or tablet: print documents and photos, configure, monitor and troubleshoot. Quality results
Using the Micro Piezo print head, EcoTank offers a reliable printing solution. Lots of features
A 100-sheet rear-loading paper tray, borderless photo printing (up to 10x15 cm) and a print speed of up to 10 pages per minute make it easy to complete a variety of tasks.
description_ru -
description_short_en - 3in1 inkjet printer Ideal for home offices Prints up to 10 ppm Low cost cartridge-free printing Stylish & compact design
description_short_et - Funktsionaalne kõik-ühes tindiprinter Ideaalne kodukasutajale Prindib kuni 10 lehekülge minutis Soodne tindimahutite süsteem Stiilne ja kompaktne disain
description_short_lv -
description_short_ru - Функциональный струйный принтер «все в одном» Идеально подходит для домашнего пользователя Печатает до 10 страниц в минуту Доступная система чернильниц Стильный и компактный дизайн
Dizains - Augstums (mm) - 179
Dizains - Dziļums (mm) - 347
Design - Built-in display - Yes
Dizains - Krāsa - Balta
Design - Color - White
Disain - Värvus - Valge
Дизайн - Цвет - Белый
Design - Colour display - Yes
Dizains - Platums (mm) - 375
Design - Product colour - White
Dizains - Svars (g) - 4100
Design - Market positioning - Home & office
Design > Colour of product - White
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Duplex printing mode - Manual
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 5 ppm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) black - 10 ppm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 15 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 33 ppm
Printing - Maximum resolution - 5760 x 1440 DPI
Printing > Print resolution (black, normal quality) - 5760 x 1440 DPI
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 5 ipm
Printing > Print speed (ISO/IEC 24734) mono - 10 ipm
depth - 44
EAN - 8715946689753
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.14 kWh/week
Fax - Faxing - No
feature_group_et - Printerid
feature_group_en - Printers
feature_group_lv - Printeri
feature_group_ru - Принтеры
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features - Number of print cartridges - 4
Features - Duplex functions - Print
Features - Page description languages - ESC/P-R
Features > Media type - Borderless print (up to 10 x 15cm)
Features > Product type - 3-in-1
Warranty - 24
GTIN - 8715946689753
Input & output capacity - Total number of input trays - 1
Input & output capacity - Total input capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 30 sheets
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 40 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Wooden - 1413.00 g
Package features > Paper/Pasteboard - 1000 g
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 6500 pages
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 8100 pages
Package features > Gross height (mm) - 245 mm
Package features > Gross depth (mm) - 440 mm
Package features > Gross width (mm) - 410 mm
Package features > PET - 114.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 200 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.2 kg
Package features > Volume (m3) - 0.044198 m³
Input & output capacity - Multi-Purpose tray input capacity - 100 sheets
Input & output capacity - Multi-Purpose tray - Yes
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_82586_1.jpg
Output capacity > Standard output capacity - 30 sheets
Power - Power consumption (ready) - 4.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (copying) - 12 W
Power - Power consumption (sleep) - 0.7 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Category - Multifunction Printers
Code - C11CJ66412
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Design - Height (mm) - 179
Disain - Kõrgus (mm) - 179
Дизайн - Высота (мм) - 179
Design - Depth (mm) - 347
Disain - Sügavus (mm) - 347
Дизайн - Глубина (мм) - 347
Design - Width (mm) - 375
Disain - Laius (mm) - 375
Дизайн - Ширина (мм) - 375
Design - Weight (g) - 4100
Disain - Kaal (g) - 4100
Дизайн - Вес (г) - 4100
LargeDescHTML - Iepazstieties ar Useinu - "Epson" Mtu grvju komandas jauno praktikantu! Viš sagrauj mtu par to, ka krtridi ir vieng tintes printera uzpildes iespja, un parda, cik viegli ir uzpildt EcoTank printeri! Atvadieties no krtridiem un ietaupiet ldz pat 90% no drukšanas izmaksm. 
LongSummaryDescription - Epson L3266. Print technology: Inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 5760 x 1440 DPI, Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter): 15 ppm. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 2400 DPI. Duplex functions: Print. Maximum ISO A-series paper size: A4. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: White
name_et - Epson kõik-ühes printer EcoTank L3266, valge
Name - Daudzfunkciju printeris Epson EcoTank L3266 White
Name - Epson Colour Inkjet 3-in-1 Wi-Fi White
Title - Epson L3266 Inkjet A4 5760 x 1440 DPI 33 ppm Wi-Fi
name_en - Epson all-in-one printer EcoTank L3266, white
name_lv - Epson all-in-one printer EcoTank L3266, white
name_ru - Epson принтер "все в одном" EcoTank L3266, белый
Paper handling - Envelopes sizes - 10, C6, DL
Paper handling - Borderless printing media sizes - 10x15
Paper handling - Photo paper sizes - 10x15,13x18 cm
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5, A6
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media types - Photo paper, Plain paper
Paper handling - Paper tray media weight - 64 - 300 g/m²
Paper handling > Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper support - Maximum paper input - 100
Paper support - Paper sizes - 10 × 15 cm
Paper support - Paper sizes - 13 × 18 cm
Paper support - Paper sizes - 16:9
Paper support - Paper sizes - A4
Paper support - Paper sizes - A5
Paper support - Paper sizes - A6
Paper support - Paper sizes - Envelopes
Paper support - Paper sizes - B5
Paper support - Paper sizes - C6
Paper support - Paper sizes - Legal
Paper support - Paper sizes - Custom
Paper support - Paper sizes - Letter
Paper support - Paper weight - 64 – 300 g/m²
width - 41
Printing - Print technology - Inkjet
Printing - Printing - Colour printing
ProductName - L3266
Tarkvara - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Software - System requirements - Free USB port
Программное обеспечение - Системные требования - Свободный USB порт
Programmatūra - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Producer product name - EcoTank L3266
Producer product family - Multifunctional printer
manufacturer_code - C11CJ66412
Link - https://www.epson.eu/products/printers/inkjet-printers/for-home/epson-l3266
Savienojamība - Bezvadu - Wi-Fi
Savienojamība - Bezvadu - WiFi Direct
Connectivity - Wireless - WiFi
Connectivity - Wireless - WiFi Direct
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi
Ühenduvus - Juhtmevaba võrk - WiFi Direct
Connectivity - LAN - Yes
Savienojamība - Lokālais tīkls (LAN) - Jā
Ühenduvus - USB 2.0 - Jah
Connectivity - USB 2.0 - Yes
Savienojamība - USB 2.0 - Jā
Ühenduvus - Juhtmega võrk - Jah
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Ports & interfaces > Interface - USB, WiFi, Wi-Fi Direct
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi
Соединение - Беспроводная сеть - WiFi Direct
Соединение - USB 2.0 - Да
Соединение - Проводная сеть - Да
ShortSummaryDescription - Epson L3266, Inkjet, Colour printing, 5760 x 1440 DPI, A4, Direct printing, White
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur
System requirements - Server operating systems supported - Windows Server 2003 R2, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2012 x64, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2016, Windows Server 2008 x64
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Scanner specifications - Maximum document size - 210 × 297 mm
Skänneri tehnilised andmed - Maksimaalne dokumendi suurus - 210 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Maksimālais dokumenta izmērs - 210 × 297 mm
Skenera specifikācijas - Skenera funkcijas - Skenēt uz personālo datoru
Scanner specifications - Scanner resolution (optical) - 1200 × 2400 dpi
Skenera specifikācijas - Skenera izšķirtspēja (optiskā) - 1200 × 2400 dpi
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri optiline lahutusvõime - 1200 × 2400 dpi
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri tehnoloogia - CIS-värviskänner
Scanner specifications - Scanner technology - Color CIS
Skenera specifikācijas - Skenera tehnoloģija - Krāsu CIS
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri tüüp - Lameskänner
Scanner specifications - Scanner type - Flatbed
Skenera specifikācijas - Skenera tips - Plakanās virsmas skeneri
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri kiirus - Värviline: 32 s
Skänneri tehnilised andmed - Skänneri kiirus - Mustvalge: 11 s
Scanner specifications - Scan functions - Scan to PC
Scanner specifications - Scanning speed - Color: 32 s
Skenera specifikācijas - Skenēšanas ātrums - Krāsu: 32 sek.
Skenera specifikācijas - Skenēšanas ātrums - Monohroma: 11 sek.
Scanner specifications - Scanning speed - Monochrome: 11 s
Технические данные сканера - Макисмальный размер документа - 210 × 297 мм
Технические данные сканера - Оптическое разрешение сканера - 1200 × 2400 dpi
Технические данные сканера - Функции сканера - Скан на PC
Технические данные сканера - Технология сканера - Color CIS
Технические данные сканера - Тип сканера - Плоский сканер
Технические данные сканера - Скорость сканирования - Цветной: 32 s
Технические данные сканера - Скорость сканирования - Черно-белый: 11 s
Skänneri tehnilised andmed - Skännimisfunktsioonid - Skännimine arvutisse
Scanning - Image formats supported - BMP, JPEG, PICT, PNG, TIFF
Scanning - Document formats supported - PDF
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 2400 DPI
Scanning - Scanner type - Flatbed scanner
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning > Duplex scanning - Manual
Scanning > Optical scanning resolution - 1200 x 2400 DPI
Weight & dimensions - Height - 179 mm
Weight & dimensions - Depth - 347 mm
Weight & dimensions - Width - 375 mm
Weight & dimensions - Weight - 4.1 kg
barcode - 8715946689753
Technical details > Other features - Ink Technology Dye Ink; multifunction 50 Sheets Standard
Technical details > Functions - Print, Scan, Copy
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 4.1 kg
Networking > Ethernet LAN - No
Networking > Wi-Fi - Yes
Network - Ethernet LAN - No
Network - Mobile printing technologies - Epson Connect
Network - Wi-Fi - Yes
Performance > Printing - Colour
Performance > Printing colours - Black, Cyan, Yellow, Magenta
Performance > Number of print cartridges - 4
Performance > Print technology - Inkjet
Performance > Duplex functions - Yes
Performance > Faxing - No
Üldine - Automaatne dokumendisöötur - Jah
General - Automatic document feeder - Yes
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Jā
Üldine - Automaatne dokumendisöötur - Kuni 100 lehte
Vispārīgi - Automātiskais dokumentu padevējs - Līdz 100 lapām
General - Automatic document feeder - Up to 100 sheets
Общее - Автоматический подающий механизм - Yes
Общее - Автоматический подающий механизм - Up to 100 страниц
Vispārīgi - Barošanas avots - Izmantojot AC adapteri
General - Power source - Via AC adapter
Üldine - Toide - Vooluadapteri kaudu
Vispārīgi - Funkcijas - Bezapmales drukāšana
Üldine - Funktsioonid - Ääristeta printimine
General - Functions - Borderless printing
Общее - Функции - Печать без границ
General - Functions - USB printing
Общее - Функции - USB печать
Vispārīgi - Funkcijas - USB druka
Üldine - Funktsioonid - USB printimine
Общее - Тип холодильника - Принтер все-в-одном
Üldine - Tüüp - Kõik-ühes printer
Vispārīgi - Tips - Viss vienā printeris
General - Type - All in one printer
Общее - Питание - Через адаптер питания
Brand - Epson
brand - Epson
233,93 €
Epson EcoTank L3266
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas