Canon PIXMA TR150

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 528796 Preces kods: 4167C006
Noliktavā 13 gab.
Garantija: 2 gadi
277,38 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 9 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A4
  • Kartridžu skaits: 2
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 4800 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 9 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A4

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Nav

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Nav

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Nav

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Nav

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 2

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Nav

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

USB Kabelis
Papildus specifikācija
Apraksts - CANON PIXMA TR150 Darbs kustībā. Viegls un pārnēsājams, ar bezvadu savienojamību un viedtālruņa vadību jūs varat izgatavot izcilas kvalitātes izdrukas jebkurā vietā. Drukāšana jebkurā vietā Kompakts un izturīgs drukāšanai kustībā. Izmantojiet printeri kopā ar datoru, klēpjdatoru vai viedierīci, lai drukātu tekstu vai fotogrāfijas bez apmalēm pat A4 formātā. Lai paātrinātu darbu, varat saglabāt līdz pat 5 pielāgotām veidnēm un drukāt, nospiežot vienu pogu. Ar portatīvo printeri ceļojiet viegli Elegants, viegls un izturīgs printeris, kas ir ideāli piemērots biznesa lietotājiem, kuri dodas ceļā. Ierobežota vieta? Visi kabeļi un savienotāji ir vienā pusē, tādējādi ietaupot vietu. Nevainojama savienojamība Varat drukāt bezvadu režīmā, izmantojot Canon PRINT lietotni, AirPrint (iOS) un Mopria (Android) vai Windows 10 Mobile. Jums nav interneta maršrutētāja? Izmantojiet tiešo bezvadu savienojumu. Drukājiet skaidrus, izcilas kvalitātes izdrukas attēla tumšākos apgabalos. Hibrīda tintes sistēma ar īpašu melnu pigmenta tinti nodrošina skaidru tekstu, savukārt krāsvielas bāzes tinte nodrošina ilgmūžīgas izdrukas, kas kalpo līdz pat 100 gadiem Vienkāršība ir galvenais Drukājiet un pārbaudiet tintes un savienojuma statusu, izmantojot 1,44" OLED ekrānu. Strādājiet efektīvi un klusi, izmantojot 5,5 bitu sekundes ātrumu krāsainai drukāšanai un 9 bitu sekundes ātrumu melnbaltai drukāšanai, kas pielāgots jūsu vajadzībām Paildziniet laiku, izmantojot tūlītēju drukāšanu. Pielāgojiet un saglabājiet līdz pat 5 veidnēm3, lai drukātu līgumus un veidlapas tieši no printera, neizmantojot datoru, klēpjdatoru vai viedierīci.
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - iOS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10 Mobile
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2008
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2016
Augstums - 66 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - 4167C006
Citas funkcijas - Citi papīra formāti: LTR, LGL, kvadrātveida formāts (5 × 5 collas, 3,5 × 3,5 collas), kartes izmērs (91 × 55 mm), 4 × 6 collas, 5 × 7 collas, 7 × 10 collas, 8 × 10 collas Pielāgotie papīra formāti: platums 55 līdz 215,9 mm, garums 89 līdz 676 mm Uzlādes laiks (stundās): aptuveni 2 stundas 20 minūtes (maiņstrāvas adapteris), aptuveni 5 stundas / USB 1,5A Akustiskā trokšņa līmenis: aptuveni 40,5 dB(A) Darba temperatūra: 535°C
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Juridiskais izdevums, vēstule
Darbības rādītāji - skaņas jaudas līmenis (drukāšana) - 40.5 dB
dimensijas dziļums - 380 mm
Divpusējā drukāšana - Rokasgrāmata
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Nē
Drukāšana - drukāšana bez malām - Jā
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (10x15 cm) - 53 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 4800 x 1200 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 4800 x 1200 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja -
Drukāšanas veids - Tintes printeris
Dziļums - 185 mm
EAN - 4549292161809
ean - 4549292161809
EANCode - 4549292161809
Eans - 4549292161809
EAN_kods - 4549292161809
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 10 - 90%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 35 °C
Enerģija - barošanas avots - AC
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Faksa specifikācijas -
Formāts - A4
Formāts - A5
Formāts - B5
Foto drukāšana - Jā
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Displeja diagonāle - 3,66 cm (1,44")
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, ciāns, magenta, pigmenta melns, dzeltens
Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 2
Funkcijas - Iebūvēts displejs - Jā
Funkcijas - pozicionēšana tirgū - Māja un birojs
Funkcijas - Produkta krāsa - Black
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija - 2 gadi
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Tintes printeris Portable
GTIN - 4549292161809
HST NUMERIS - 4167C006
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 50 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 50 lapas
Iekļautie piederumi - Maiņstrāvas adapteris Strāvas vads Tintes tvertnes: PGI-35 melnā pigmenta tinte un CLI-36 CMYK krāsu tinte Drukas galva Instalācijas CD-ROM USB Type-C kabelis Lietotāja rokasgrāmatas un citi dokumenti
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - iekļauta baterija - Nē
Iepakojuma dati - iekļauts maiņstrāvas adapteris - Jā
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 300.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 66.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 322.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 185.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 50.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.35 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
izmērs augstums - 300 mm
izmērs platums - 150 mm
izmērs svars - 3300 g
IZSTRĀDĒTĀJS - CANON
Jauda - enerģijas patēriņš (drukāšana) - 8 W
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 1.7 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Foto printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kategorija_1 - Drukāšana
Kategorija_2 - Tintes printeri - Multifunkcionālie printeri
Kods - 4167C006
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Kopētāja specifikācijas -
Krāsa - Black
Krāsu drukāšana - Jā
LongDesc - PIXMA TR150Pārvietojiet savu biznesu ceļā. Viegls un pārnēsājams, ar daudzpusīgu bezvadu savienojumu un viedtālruņa vadību, iegūstiet vienkāršus un profesionālus rezultātus neatkarīgi no tā, kur jūs aizvedīs jūsu darbs.Pārnēsājams un izturīgs, lai drukātu kustībā. Pārņemiet kontroli, izmantojot bezvadu drukāšanu no datora, klēpjdatora vai viedierīces, un drukājiet tekstu vai fotogrāfijas bez apmalēm līdz pat A4 formātam. Lai iegūtu ātrus rezultātus, saglabājiet līdz pat 5 veidnēm un drukājiet, nospiežot vienu pogu.Pārnēsājamais printeris ir viegls ceļojumāElastīgs, viegls un izturīgs, tas ir ideāli piemērots uzņēmumam, kas ir ceļā. Maz vietas? Visi kabeļi un savienojumi ir piestiprināti vienā pusē, lai ietaupītu vietu.Spiediet ar ērtu savienojamībuSpiest bezvadu režīmā, izmantojot Canon PRINT lietotni, AirPrint (iOS), Mopria (Android) vai Windows 10 Mobile. Nav interneta maršrutētāja? Pieslēdzieties Wireless Direct.Izskatieties asi ar izcilu kvalitātiGūstiet skaidras izdrukas ar izcilu kvalitāti tumšākās vietās. Hibrīda tinte ar īpašu pigmenta melno tinti rada asu tekstu, savukārt krāsvielas bāzes krāsas nodrošina spilgtas izdrukas ar līdz pat 100 gadu albuma kalpošanas laiku1.Saglabājiet to vienkāršiSpiediet un pārbaudiet tintes un savienojuma statusu, izmantojot 1,44" OLED ekrānu, un strādājiet ātri un klusi, izmantojot 5,5 ipm krāsu un 9 ipm mono drukāšanas ātrumuPielāgošanaSaglabājiet laiku ar ātru drukāšanu. Saglabājiet līdz pat 5 pielāgotām veidnēm3, lai drukātu līgumus un veidlapas tieši no printera bez datora, klēpjdatora vai viedierīces.
LongProductName - 4800 x 1200 dpi, 9,0 ipm/ 5,5 ipm, 10x15cm, 64 - 275 g/m², 1,44"/3,6 cm OLED, IEEE802.11 b/g/n/a
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TR150. Drukāšanas tehnoloģija: Maksimālā izšķirtspēja: 4800 x 1200 DPI. Maksimālais drukas izmērs: 8" x 10" (20x25 cm). Drukāšana bez malām. Wi-Fi. Tiešā drukāšana. Produkta krāsa: melna.
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84433210
Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 5,5 ipm
Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 9 ipm
Mediju veids - Aploksnes
Mediju veids - Canon foto uzlīmes
Mediju veids - Magnētiskais papīrs
Mediju veids - Papīrs
Modelis - Pixma TR150
Nosaukums - Canon IJ SFP PIXMA TR150 EUR
Nosaukums - Canon Pixma TR150
Nosaukums - Canon Pixma TR150 A4
Nosaukums - Canon PIXMA TR150 fotoprinteris Tintes printeris 4800 x 1200 DPI 8" x 10" (20x25 cm) Wi-Fi
nosaukums - Printeris Pixma TR150 4167C006
Oriģinālie palīgmateriāli -
Pagarinātā garantija -
PANTS1 - PIXMA TR150
PANTS2 - .
Paplašināšanas iespējas -
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - Com-10, DL
Papīra apstrāde - drukāšanas multivides izmēri bez malām - 4x6, 5x7, 8x10, 10x15, A4
Papīra apstrāde - fotopapīra izmēri (imperiālā formātā) - 4x6, 5x7, 8x10
Papīra apstrāde - Foto uzlīmes - Jā
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A4, A5
Papīra apstrāde - ISO B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - 8" x 10" (20x25 cm)
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A4
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Foto papīrs, Matēts papīrs, Matēts papīrs, Foto papīrs, Pastkartes, Matēts papīrs, T-kreklu pārnešana, Glancēts papīrs, Aploksnes, T-kreklu pārnešana, Spilgts papīrs
Papīra ieejas paplātes -
Papīra izvades paplātes -
PictBridge - Jā
Pieteikums - Portatīvais
Pieteikums - Sākums
Platums - 322 mm
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Tintes printeris
Printera procesors -
ProducerCode - 4167C006
Produkta nosaukums - TR150
Ražotāja_kods - 4167C006
ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Ražotājs - Canon
Savienojamības porti un saskarnes - PictBridge - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienotāji - 1 x USB (C tipa)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA TR150, tintes printeris, 4800 x 1200 DPI, 8" x 10" (20x25 cm), drukāšana bez malām, Wi-Fi, tiešā drukāšana
Sistēmas prasības -
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - Android, iOS
Skenera specifikācijas -
Starling - Y
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 39
Svars - 2.1 kg
Svars - 3,30
Svars - 3.27
Svars un izmēri - Augstums - 66 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 185 mm
Svars un izmēri - Platums - 322 mm
Svars un izmēri - Svars - 2.1 kg
Tehniskā informācija > Bruto svars - 2.45 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 2.10 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Canon
Tīkls - Bluetooth - Nē
Tīkls - Ethernet LAN - Nē
Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Apple AirPrint, Canon Easy-PhotoPrint, Google mākoņdruka, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Tīkls - Wi-Fi - Jā
URL - https://www.canon.ge/printers/pixma-tr150/specifications/
vendpn - 4167C006
Zīmols - Canon
Description - CANON PIXMA TR150
Pracuj w terenie. Lekkie i przenośne urządzenie z łącznością bezprzewodową i możliwością obsługi za pomocą smartfona pozwala wykonywać doskonałej jakości wydruki w dowolnym miejscu. Drukowanie w dowolnym miejscu
Kompaktowe i wytrzymałe urządzenie do drukowania w podróży. Korzystaj z drukarki za pomocą komputera, laptopa lub urządzenia inteligentnego i drukuj teksty lub zdjęcia bez ramki nawet w formacie A4. Aby przyspieszyć pracę, możesz zapisać nawet 5 niestandardowych szablonów i drukować za dotknięciem jednego przycisku. Podróżowanie bez obciążeń z przenośną drukarką
Elegancka, lekka i wytrzymała idealna dla użytkowników biznesowych w podróży. Ograniczona przestrzeń? Wszystkie kable i złącza znajdują się po jednej stronie, dzięki czemu zaoszczędzisz miejsce. Bezproblemowa łączność
Możesz drukować bezprzewodowo za pomocą aplikacji Canon PRINT, usług AirPrint (iOS) i Mopria (Android) lub systemu Windows 10 Mobile. Nie masz routera internetowego? Użyj funkcji bezpośredniego połączenia bezprzewodowego. Ostre odbitki o doskonałej jakości
Drukuj wyraźne odbitki o doskonałej jakości w ciemniejszych partiach obrazu. Hybrydowy system tuszów ze specjalnym czarnym atramentem pigmentowym pozwala uzyskać wyraźny tekst, a atramenty barwnikowe zapewniają trwałe wydruki, które przetrwają nawet 100 lat Prostota to podstawa
Drukuj i sprawdzaj stan atramentu i połączeń za pomocą ekranu OLED o przekątnej 1,44 cala. Pracuj wydajnie i cicho dzięki szybkości drukowania 5,5 obr./min w trybie kolorowym i 9 obr./min w trybie monochromatycznym Dopasowana do Twoich potrzeb
Zyskaj na czasie dzięki błyskawicznemu drukowaniu. Dostosuj i zapisz nawet 5 szablonów3, aby drukować umowy i formularze bezpośrednio z poziomu drukarki, bez użycia komputera, laptopa lub urządzenia inteligentnego.
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 10 Mobile
Supported operating systems - Windows Server 2008
Supported operating systems - Windows Server 2012
Supported operating systems - Windows Server 2016
Height - 66 mm
Wireless communication - WiFi
BrandPartCode - 4167C006
Other features - Formaty papieru pozostałe: LTR, LGL,  Format kwadratu (5 × 5 cali, 3.5 × 3,5 cala), Rozmiar karty (91 × 55 mm), 4 × 6 cali, 5 × 7 cali, 7 × 10 cali, 8 × 10 cali Niestandardowe formaty papieru: szerokość od 55 do 215,9 mm, długość od 89 do 676 mm Czas ładowania (godz.): około 2 godziny 20 min (zasilacz sieciowy), około 5 godzin / USB1.5A Poziomu Akustycznego Hałasu: około 40,5 dB(A) Temperatura pracy: 535°C
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Legal, Letter
Performance - Sound power level (printing) - 40.5 dB
dimension depth - 380 mm
Duplex printing - Manual
Printing - Duplex printing - No
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Print speed (10x15 cm) - 53 s
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Inkjet
Depth - 185 mm
EAN - 4549292161809
ean - 4549292161809
EANCode - 4549292161809
Eans - 4549292161809
EAN_code - 4549292161809
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 10 - 90%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 35 °C
Power - Power source - AC
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Fax specifications -
Format - A4
Format - A5
Format - B5
Photo printing - Yes
Functions - Printer
Features - Display diagonal - 3.66 cm (1.44")
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Pigment black, Yellow
Features - Number of print cartridges - 2
Features - Built-in display - Yes
Features - Market positioning - Home & office
Features - Product colour - Black
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
WarrantyInfo - 2 years
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet Portable
GTIN - 4549292161809
HSTNUMMER - 4167C006
Input & output capacity - Total input capacity - 50 sheets
Input & output capacity - Maximum input capacity - 50 sheets
Accessories included - Zasilacz sieciowy Przewód zasilający Zbiorniki z atramentem: czarny atrament pigmentowy PGI-35 i kolorowy atrament CLI-36 CMYK Głowica drukująca Instalacyjna płyta CD-ROM Przewód USB typu C Instrukcje obsługi i inne dokumenty
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Battery included - No
Packaging data - AC adapter included - Yes
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 300.00 g
Package features > Gross height (mm) - 66.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 322.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 185.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 50.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.35 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
dimension height - 300 mm
dimension width - 150 mm
dimension weight - 3300 g
HERSTELLER - CANON
Power - Power consumption (printing) - 8 W
Power - Power consumption (standby) - 1.7 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Photo Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
Code - 4167C006
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Copier specifications -
Color - Black
Color printing - Yes
LongDesc - PIXMA TR150Take your business on the road. Light and portable with versatile wireless connectivity and smartphone control, get effortless and professional results wherever your work takes you.Print on the go, wherever you arePortable and tough for printing on the move. Take control with wireless printing from a PC, laptop or smart device and print text or borderless photos up to A4. For quick-fire results, save up to 5 templates and print at the push of a button.Travel light with a portable printerSleek, light and robust, it's ideal for a business on the move. Tight on space? All cables and connections are fixed to one side for space-saving efficiency.Couple up with easy connectivityPrint wirelessly with the Canon PRINT app, AirPrint (iOS), Mopria (Android) or Windows 10 Mobile. No internet router? Tap into Wireless Direct.Look sharp with superb qualityGet crisp prints with superb quality in darker areas. Hybrid ink with a dedicated pigment black ink creates sharp text while dye-based colours give vivid prints with up to 100 years of album life1.Keep it simplePrint and check ink and connection status via the 1.44" OLED screen and work quickly and quietly with print speeds of 5.5ipm colour and 9ipm monoCustom fitSave time with quick-fire printing. Store up to 5 custom templates3 to print contracts and forms straight from the printer without a PC, laptop or smart device.
LongProductName - 4800 x 1200 dpi, 9.0 ipm/ 5.5 ipm, 10x15cm, 64 - 275 g/m², 1.44"/3.6cm OLED, IEEE802.11 b/g/n/a
LongSummaryDescription - Canon PIXMA TR150. Print technology: Inkjet, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI. Maximum print size: 8" x 10" (20x25 cm). Borderless printing. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84433210
Max. printing speed (color) - 5.5 ipm
Max. printing speed (mono) - 9 ipm
Media kind - Envelopes
Media kind - Canon Photo Stickers
Media kind - Magnetic paper
Media kind - Paper
Model - Pixma TR150
Name - Canon IJ SFP PIXMA TR150 EUR
Name - Canon Pixma TR150
Name - Canon Pixma TR150 A4
Title - Canon PIXMA TR150 photo printer Inkjet 4800 x 1200 DPI 8" x 10" (20x25 cm) Wi-Fi
name - Printer Pixma TR150 4167C006
Original consumables -
Extended warranty -
ARTIKEL1 - PIXMA TR150
ARTIKEL2 - .
Extension options -
Paper handling - Envelopes sizes - Com-10, DL
Paper handling - Borderless printing media sizes - 4x6, 5x7, 8x10, 10x15, A4
Paper handling - Photo paper sizes (imperial) - 4x6,5x7,8x10
Paper handling - Photo stickers - Yes
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A4, A5
Paper handling - ISO B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Maximum print size - 8" x 10" (20x25 cm)
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A4
Paper handling - Paper tray media types - Envelopes, Glossy paper, High resolution paper, Matte paper, Photo paper, Plain paper, Postcard, T-shirt Transfer
Paper input tray -
Paper output tray -
PictBridge - Yes
Application - Portable
Application - Home
Width - 322 mm
Printing - Print technology - Inkjet
Printer processor -
ProducerCode - 4167C006
ProductName - TR150
Manufacturer_code - 4167C006
producer - Canon
Producer - Canon
Manufacturer - Canon
Ports & interfaces - PictBridge - Yes
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB port - Yes
Connectors - 1 x USB (Type C)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Canon PIXMA TR150, Inkjet, 4800 x 1200 DPI, 8" x 10" (20x25 cm), Borderless printing, Wi-Fi, Direct printing
System Requirements -
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
System requirements - Other operating systems supported - Android, iOS
Scanner specifications -
Storno - Y
Stck_Kart - 9998
Stck_Pal - 39
Weight - 2.1 kg
Weight - 3,30
Gewicht - 3.27
Weight & dimensions - Height - 66 mm
Weight & dimensions - Depth - 185 mm
Weight & dimensions - Width - 322 mm
Weight & dimensions - Weight - 2.1 kg
Technical details > Gross weight - 2.45 kg
Technical details > Net weight - 2.10 kg
Technical details > Producer - Canon
Network - Bluetooth - No
Network - Ethernet LAN - No
Network - Mobile printing technologies - Apple AirPrint, Canon Easy-PhotoPrint, Google Cloud Print, Mopria Print Service, PIXMA Cloud Link
Network - Wi-Fi - Yes
URL - https://www.canon.ge/printers/pixma-tr150/specifications/
vendpn - 4167C006
Brand - Canon
277,38 €
Canon PIXMA TR150
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas