Hewlett Packard Officejet Pro 7740

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 148469 Preces kods: G5J38A#A80
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Drukas Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi
  • Drukas veids: Tintes
  • Drukāšanas ātrums (mono): 34 lpp/min
  • Max. apdrukas izmērs: A3
  • Kartridžu skaits: 4
Līdzīgi produkti
Šis produkts Hewlett Packard Officejet Pro 7740
Hewlett Packard OfficeJet Pro 8022e
Hewlett Packard Envy Inspire 7920e, Refurbished
Hewlett Packard OFFICEJET PRO 9022E
Hewlett Packard OfficeJet Pro 9730e
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
394,81 €
205,99 €
68,99 €
364,81 €
389,42 €
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi 4800 x 1200 dpi
Drukas veids Tintes Tintes Tintes Tintes Tintes
Drukāšanas ātrums (mono) 34 lpp/min 20 lpp/min 22 lpp/min 24 lpp/min 22 lpp/min
Max. apdrukas izmērs A3 A4 A4 A4 A3
Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir Nav Ir Ir Ir
Funkcija Auto Duplex Ir Ir Ir Ir Ir
Funkcija Fakss Ir Ir Nav Ir Nav
Funkcija Kopētājs Ir Ir Ir Ir Ir
Funkcija Skeneris Ir Ir Ir Ir Ir
Kartridžu skaits 4 4 2 4 4
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir Ir Nav Ir Ir
Pieslēgums LPT Nav Nav Nav Nav Nav
Pieslēgums USB Ir Ir Ir Ir Ir
Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav Nav Nav Nav Ir
Pieslēgums WiFi Ir Ir Ir Ir Ir
Apraksts
Pamatinformācija
Drukas Izšķirtspēja 4800 x 1200 dpi

Printera izšķirtspēja nosaka, cik punktu (pikseļu) pa horizontāli un vertikāli spēj izdrukāt printera drukas galva. Izmantojot dažādas palīgmetodes printeris spēj izdrukāt augstākas izšķirtspējas rezultātu. Šis parametrs norāda printera dabisko izšķirtspēju bez kompresijas izmantošanas. Augstāka izšķirtspēja nozīmē augstāku attēla kvalitāti un detalizāciju.

Drukas veids Tintes

Drukas veids ir galvenais printera izvēles kritērijs, jo nosaka printera pielietojumu.

Tintes - šī tehnoloģija noderēs tiem, kas vēlas drukāt krāsainas fotogrāfijas augstā kvalitātē. Izmaksas uz vienu izdruku ir samērā augstas, kā arī tintes kārtridži, ilgstošā dīkstāvē, aizkalst.

Melnbaltais lāzera - ekonomiski izdevīgākais drukas veids, kas veido labas kvalitātes melnbalto dokumentu izdrukas par zemākajām izmaksām uz izdruku. Labākais pirkums mājas un biroja vajadzībām. Dārgāku modeļu printeriem ir būtiski ietilpīgāki toneri, kas ilgtermiņā, ja tiek drukāts vairāk par desmit lapām dienā, noteikti atmaksāsies.

Krāsainais lāzera - šī tehnoloģija ļauj drukāt melnbaltas lāzera izdrukas ar tām pašām izmaksām par lapu, kā melnbaltajam lāzera printerim, kā arī veikt krāsu izdrukas par salīdzinoši zemām izmaksām par izdruku.

Krāsu izdrukas kvalitāte šai tehnoloģijai ir daudz zemāka nekā tintes drukai, tamdēļ šo iekārtu vērts iegādāties tikai tad, ja katru dienu jādrukā desmitiem krāsainu grafiku, maketu, produktu paraugu foto, un krāsu logo. Fotogrāfiju drukai šī tehnoloģija patreiz nav piemērota.

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Drukāšanas ātrums (mono) 34 lpp/min

Vidējais rādītājs tam, cik melnbaltu lapaspušu ar 5% vidējo pārklājumu šis printeris spēj izdrukāt vienas minūtes laikā.

Max. apdrukas izmērs A3

Cik lielas papīra loksnes var ievietot drukas padevē un apdrukāt ar doto printeri. Ja printerim šis rādītājs ir piem. A4, tad šis printeris noteikti spēj apdrukāt mazāka formāta papīru, piem A5. Šī iespēja gan ir līdz noteiktai robežai, kuru iespējams noskaidrot izlasot detalizētajā specifikācijā par apdrukas izmēru un papīra veidu atbalstu.

Funkcionalitāte
Funkcija ADF Ir

ADF nozīmē automātisko dokumentu padevi. Tas tiek realizēts ar speciālu skenera vāku, kurā iespējams ievietot vienlaicīgi vairākas lapas, lai, piemēram, nokopētu vai noskenētu dokumentu paku.

Funkcija Auto Duplex Ir

Abpusējās apdrukas iespēja, kas bieži vien ir realizēta pusautomātiski, kas nozīmē to, ka printeris apdrukā lapas no vienas puses, un pēc tam lietotājam nākas visu izdrukāto paku no jauna ar rokām ielikt padevē.

Mēdz būt arī Duplex printeri, kas paši spēj apgriezt lapu drukas procesā. Pirms iegādāties printeri, lūdzu izlasiet detalizētu specifikāciju, kā tiek realizēta Duplex funkcija.

Funkcija Fakss Ir

Iespēja iekārtu pieslēgt telefona līnijai un tālrunim, lai nosūtītu un saņemtu faksa sūtījumus.

Funkcija Kopētājs Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un nokopēt.

Funkcija Skeneris Ir

Iespēja ievietot apdrukātu dokumentu padevē un saņemt noskenētu dokumentu datorā, faila veidā.

Kartridžu skaits 4

Cik toneru vai kārtridžu ir dotajam printerim. Tintes apdrukas gadījumā, lielāks kārtridžu skaits nozīmē labāku drukas kvalitāti un ekonomiskāku kārtridžu maiņu.

Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgums LAN Ir

Ļoti noderīga funkcija, ja printeris tiks lietots no vairākiem tīklā saslēgtiem datoriem. Ja ir LAN pieslēgums, printeri iespējams novietot jebkurā vietā, kur pieejams tīkls un elektroenerģija un veikt izdrukas no jebkura datora bez nepieciešamības pieslēgt printeri kādam konktrētam datoram un turēt šo datoru pastāvīgi ieslēgtu.

Pieslēgums LPT Nav

Šis ir jau novecojis standarts, un nepieciešams tikai atsevišķos gadījumos, kad uzņēmums izmanto DOS programmatūru, kura neprot drukāt uz citiem portiem kā vien LPT. Šis pieslēguma veids ir ļoti lēns, tamdēļ lielākoties printerim paralētli LPT ir pieejams arī daudz ātrāks USB vai LAN pieslēgums.

Pieslēgums USB Ir

Stabilākais, ērtākais un ātrākais printera pieslēguma veids, ja printeris atrodas blakus datoram un to izmanto drukāšanai no viena datora. USB pieslēgvieta ir pieejama praktiski visiem portatīvajiem datoriem un galddatoriem.

Bezvadu savienojumi
Pieslēgums Bluetooth Nav

Iespēja pieslēgt šo printeri datoram izmantojot Bluetooth bezvadu savienojumu. Parasti šis savienojums ir pieejams vidējās un dārgās klases portatīvajiem datoriem. Galddatoros Bluetooth ir reti, tamdēļ, lai izmantotu šo funkciju, par nelielu papildus samaksu nāksies  iegādāties USB Bluetooth raidītāju.

Pieslēgums WiFi Ir

Lielisks veids, kā pieslēgt printeri bezvadu tīklā, ja mājās vai birojā izmantojiet tikai un vienīgi bezvadu pieslēgumu tīklam, vai arī printeris tiks turēts vietā, kur nav iespējams pievilkt LAN kabeli.

Papildus specifikācija
Apraksts - HP OfficeJet Pro 7740 platformāta daudzfunkcionālais printeris
Apraksts - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi, Ātrums (melnbalts): 22 lpp/min, Ātrums (krāsains): 18 lpp/min, Operatīvā atmiņa: 512 MB, Max papīra formāts: A3, Duplex režīms: Ir, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Faksa funkcionalitāte: Ir, Atmiņa faksam: 100 lpp, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): 34 lpp/min, Kopēšanas ātrums (krāsains): 34 lpp/min, Skenēšanas funkcionalitāte: Nezinams, Skenēšanas izšķirtspēja: Nezināms, Garantija: 2 gadi
Apraksts - Liela formāta daudzfunkciju printeris HP OfficeJet Pro 7740 Drukājiet, skenējiet un kopējiet, saglabājot izcilas krāsas pat uz A3 formāta loksnēm - izteiksmīgi dokumenti un prezentācijas ar līdz pat 50 % zemākām izmaksām uz lapu nekā lāzerprinteriem. Sūtiet faksus par maks. Izmērs 21,6 × 35,6 cm (8,5 × 14 collas). Augstas kvalitātes drukāšana A3 Automātiska abpusēja drukāšana, ātrgaitas drukāšana un automātiskais dokumentu padevējs atvieglo biroja darbu. Automātiskais dokumentu padevējs uz 35 lapām atbalsta dokumentus maks. 21,6 × 35,6 cm lielumu, kas ļauj ātri veikt abpusēju drukāšanu. Izmantojiet funkciju krāsu skārienekrāns, kas līdzīgi kā viedtālrunis ietaupīs vērtīgu laiku. Iespēja palielināt ietilpību līdz 500 lapām, izmantojot iekļauto otro papīra paplāti 250 lapām. Pasniedziet sevi profesionāli. Un ietaupiet naudu. Veidojiet maketus ar spilgtām krāsām un dziļi melniem tekstiem uz dažāda izmēra papīra no A4 līdz A3. Drukājiet dokumentus, kas ir noturīgi pret ūdeni, izplūšanu, izbalēšanu un izcēlumiem Drukājiet vairāk melna teksta un krāsainu lappušu, izmantojot papildu oriģinālās HP tintes kasetnes ar lielu ietilpību. Palīdziet savam uzņēmumam izcelties ar divpusējiem mārketinga materiāliem bez maržām. Viegla drukāšana no mobilajām ierīcēm Viegli drukājiet dokumentus un citus materiālus tieši no viedtālruņa vai planšetdatora neatkarīgi no tā, vai tas ir produkts vai Apple ierīces, kurās darbojas Android vai Windows. Viegli savienojiet daudzfunkciju ierīci ar jebkuru bezvadu ierīci, nodrošinot ērtāku drukāšanu visiem biroja darbiniekiem. Viegli pārvaldām drukāšanas uzdevumus un skenēšanas datplūsmu, izmantojot mobilo lietotni HP All-in-One Printer Remote. Palieliniet datu aizsardzību un piekļuvi konfidenciāliem drukas darbiem ar risinājumu JetAdvantage HP Private Print.
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Vista
Atmiņa (RAM) - 512MB
Augstums - 383.3 mm
Bezvadu komunikācija - WiFi
BrandPartCode - G5J38A
Bruto svars Kg - 24,45
Citas funkcijas - Barošanas avots: - Spriegums (ieejas): Enerģijas patēriņš: - 37 (maks.) - 0,20 W (bez rokas) - 6,5 W (gaidīšanas režīms) - 1,47 W (miega režīms) Darbības temperatūras diapazons: - No 5 līdz 40 ° C HP ePrint: - Jā Iespēja drukāt no mobilajām ierīcēm: - HP ePrint - Apple AirPrint - Certificate Mopria - Wireless Direct - Google Cloud Print Displejs: - LCD displejs ar 6,75 cm (2,65 ") diagonāli un TouchSmart rāmi.
Citas funkcijas - Drukāšanas galviņu skaits - 4
Citas funkcijas - Ieteicamās sistēmas prasības - Windows 10, 8.1, 8, 7: 32 bitu vai 64 bitu, 2 GB brīvas vietas cietajā diskā, CD-ROM/DVD diskdzinis vai interneta savienojums, USB ports, Internet Explorer. Windows Vista: (tikai 32 bitu), 2 GB pieejamās vietas cietajā diskā, CD-ROM/DVD diskdzinis vai interneta pieslēgums, USB ports, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 vai jaunāka versija (tikai 32 bitu): jebkurš Intel Pentium II, Celeron vai 233 MHz saderīgs procesors, 850 MB brīvas vietas cietajā diskā, CD-ROM/DVD disks vai interneta pieslēgums, USB ports, Internet Explorer 8.
Citas funkcijas - Lietotāju skaits - 3 lietotājs(i)
Citas funkcijas - PictBridge - Nē
Citas īpašības - palešu izmēri (platums x dziļums x augstums) - 1220 x 1015 x 2562 mm
CPU - 1.2 GHz
Darba cikls (mēnesī) - 1500 lapas/mēnesī
Darba cikls, maksimālais - 30000 lappušu mēnesī
Darbs ar papīru - drukas nesatur ISO drukas nesēju izmēri - Hagaki karte
Darbības rādītāji - skaņas jaudas līmenis (drukāšana) - 65 dB
dimensijas dziļums - 550 mm
Divpusējā drukāšana - Automātiskais
Dizains - Displeja diagonāle - 6,73 cm (2,65")
Dizains - displejs - LCD
Dizains - Iebūvēts displejs - Jā
Dizains - Krāsu displejs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Melns, balts
Dizains - skārienekrāns - Jā
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Māja un birojs
Dizains - Vadības veids - Pieskarieties
Drukāšana - abpusēja drukāšana - Jā
Drukāšana - abpusējas drukāšanas režīms - Automašīna
Drukāšana - Droša drukāšana - Jā
Drukāšana - drukāšana bez malām - Jā
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja krāsaina - 4800 x 1200 DPI
Drukāšana - Drukāšanas izšķirtspēja melna - 1200 x 1200 DPI
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) krāsains - 18 ppm
Drukāšana - Drukāšanas ātrums (ISO/IEC 24734) melns - 22 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaina, melnraksta kvalitāte, A4/US Letter) - 34 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaina, normāla kvalitāte, A3) - 7 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 18 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, melnraksta kvalitāte, A4/US Letter) - 34 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A3) - 12 ppm
Drukāšana - drukāšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4/US Letter) - 22 ppm
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (krāsaina, normāla) - 10 s
Drukāšana - laiks līdz pirmās lapas atvēršanai (melna, normāla) - 9 s
Drukāšana - maksimālā izšķirtspēja - 4800 x 1200 DPI
Drukāšanas izšķirtspēja - 4800 x 1200 dpi
Drukāšanas piederumu veiktspēja -
Drukāšanas veids - Tintes printeris
Drukāšanas ātrums PPM - 22
Dziļums - 466.9 mm
EAN - 889894812667
ean - 889894812667
EANCode - 0889894812667
Eans - 889894812667
EAN_kods - 0889894812667
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 8 - 85%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 5 - 40 °C
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - Energy Star tipiskais elektroenerģijas patēriņš (TEC) - 0,398 kWh nedēļā
Ethernet - 10/100 Mb/s
ETH saskarne - Jā
Faksa funkcija - Jā
Faksa specifikācijas - - Fakss: Jā, krāsains - Fakss: 4 sekundes uz lappusi - Fakss atmiņā: Līdz 100 lappusēm - Fakss izšķirtspēja: Līdz 300 x 300 dpi - Maksimālais ātrās izvēles numuru skaits: Līdz 99 numuriem - Saņēmēju atrašanās vietas grupētiem dokumentiem: Nē
Fakss - Atšķirīgs zvans - Jā
Fakss - Automātiska samazināšana - Jā
Fakss - Dupleksais fakss - Jā
Fakss - faksa atmiņa - 100 lappuses
Fakss - faksa izšķirtspēja (krāsains) - 200 x 200 DPI
Fakss - faksa izšķirtspēja (melns) - 300 x 300 DPI
Fakss - faksa pārraides ātrums - 4 sekundes/lappuse
Fakss - faksa pārsūtīšana - Jā
Fakss - faksa sūtīšana ar kavēšanos - Jā
Fakss - faksa ātrās zvanīšanas iespēja (maksimālais numuru skaits) - 99
Fakss - Fakss - Krāsu faksa sūtīšana
Fakss - Modema ātrums - 33.6 Kbit/s
Fakss - pašregulējošs - Jā
Fakss - Ātrā zvanīšana - Jā
Formāts - A3
Formāts - A4
Foto drukāšana - Jā
Funkcijas - Fakss
Funkcijas - Kopētājs
Funkcijas - Printeris
Funkcijas - Skeneris
Funkcijas - "viss vienā" - daudzfunkcionāla lietojumprogramma - Jā
Funkcijas - Digitālais sūtītājs - Jā
Funkcijas - Drukāšanas krāsas - Melns, zilganzaļš, dzeltens, purpursarkans, dzeltens
Funkcijas - Drukāšanas kārtridžu skaits - 4
Funkcijas - Dubultās funkcijas - Fakss
Funkcijas - HP segments - Mazie un vidējie uzņēmumi
Funkcijas - Ieteicamais darba cikls - 250 - 1500 lappuses mēnesī
Funkcijas - Lapas apraksta valodas - PCL 3, PCL 3 GUI
Funkcijas - Maksimālais darba cikls - 30000 lappuses mēnesī
garantija - 12
Garantija - 12/24 mēneši
Garantija - Standarta viena gada komerciālā garantija HP aparatūrai
GarantijaInformācija - Standarta viena gada HP komerciālās aparatūras garantija. Trīs gadu HP komerciālās aparatūras garantija pēc reģistrācijas 60 dienu laikā pēc iegādes (skatīt www.hp.com/eu/3yearwarranty). Garantijas un atbalsta iespējas atšķiras atkarībā no produkta, valsts un vietējām tiesību aktu prasībām.
garantijas_tips - ārējais
GRUPA1 - Printeris/kopētājs/faksa aparāts
GRUPA2 - Tintes printeris All In One
GTIN - 0889894812605
GTIN - 889894812605
GTIN - 0889894812629
GTIN - 889894812629
GTIN - 0889894812636
GTIN - 889894812636
GTIN - 0889894812643
GTIN - 889894812643
GTIN - 0889894812650
GTIN - 889894812650
GTIN - 889894812667
GTIN - 0889894812667
GTIN - 0889894812674
GTIN - 889894812674
GTIN - 0889894812681
GTIN - 889894812681
GTIN - 0889894812698
GTIN - 889894812698
GTIN - 0889894812704
GTIN - 889894812704
GTIN - 0889894812711
GTIN - 889894812711
GTIN - 0889894812728
GTIN - 889894812728
GTIN - 0889894812735
GTIN - 889894812735
GTIN - 0889894812742
GTIN - 889894812742
GTIN - 0889894812759
GTIN - 889894812759
GTIN - 0889894812766
GTIN - 889894812766
GTIN - 0889894812773
GTIN - 889894812773
GTIN - 0889894812780
GTIN - 889894812780
GTIN - 8898948126676
HST NUMERIS - G5J38A#A80
Iebūvēts tīkls - W-LAN 802.11b/g/n
Ieejas un izejas jauda - Ieejas paplātes kopējais skaits - 2
Ieejas un izejas jauda - Kopējā ieejas jauda - 250 lapas
Ieejas un izejas jauda - Kopējā izejas jauda - 75 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālais ieejas paplātes skaits - 2
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā ieejas jauda - 500 lapas
Ieejas un izejas jauda - Maksimālā izejas jauda - 75 lapas
Ieejas un izejas jauda - Papīra ieejas tips - Papīra paplate
Iekļautie piederumi - - Liela MFP HP OfficeJet 7740 - Konfigurēšanas programmatūra Melnās tintes kasetne HP OfficeJet 953 (aptuveni 1000 lappušu) - Konfigurēšanas programmatūra zilganās, purpursarkanās un dzeltenās tintes kasetne HP OfficeJet 953 (aptuveni 640 lappušu) - Strāvas vads - Tālruņa vads - CD - Uzstādīšanas plakāts - Programmatūra, kas iekļauta: HP Dropbox, Google Drive HP, Microsoft DotNet
Iekļautie piederumi - HP 952 Setup OfficeJet melnā tintes kasetne (~1000 lappušu), HP 952 Setup CMY OfficeJet tintes kasetne (~625 lappušu), nav CD skrejlapas, barošanas vads, iestatīšanas plakāts Darba uzsākšanas rokasgrāmata.
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 487 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 545 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 668 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 24.4 kg
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC
Iepakojuma saturs - iekļauts(-i) kasetne(-es) - Jā
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (CMY) - 540 lappuses
Iepakojuma saturs - Iekļautā kārtridža ietilpība (melns) - 1300 lappuses
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - HP Dropbox, HP Google Drive, Microsoft DotNet
Ievades un izvades jauda - Automātiskais dokumentu padevējs (ADF) - Jā
Ievades un izvades jauda - Automātiskā dokumentu padevēja (ADF) ieejas jauda - 35 lapas
Ilgtspēja - Ilgtspējas atbilstība - Jā
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, EPEAT Silver
Ilgtspēja - ilgtspējīgas tehnoloģijas un materiāli - ES ROHS, WEEE
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_24694_1.jpg
Instalētā atmiņa - 512 MB
izmērs augstums - 480 mm
izmērs platums - 660 mm
izmērs svars - 24620 g
IZSTRĀDĒTĀJS - HP INC.
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 6.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.2 W
Jauda - enerģijas patēriņš (maks.) - 37 W
Jauda - enerģijas patēriņš (miega režīms) - 1.47 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50/60 Hz
Kategorija - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Kategorija - Daudzfunkciju printeri
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas iekārtas/Printeri, 3D printeri un ploteri/Inkjet printeris
Kategorijas kods - AIO
Kategorija_1 - Drukāšana
Kategorija_2 - Tintes printeri - Multifunkcionālie printeri
Kods - G5J38A#A80
Kopētāja specifikācijas - - Kopēšanas ātrums (melnraksta režīms): Melns: līdz 33 kopijām/min, krāsains: līdz 31 kopijai/min - Kopēšanas izšķirtspēja (melns teksts): Maksimāli 600 dpi - Kopēšanas izšķirtspēja (teksts un grafika krāsā): Maks. 600 dpi - Kopēšanas ierobežojuma/izvēršanas iestatījumi: 25 līdz 400% - Kopijas, maks.: līdz 99 eksemplāriem
Kopēšana - Automātiskā pielāgošanas funkcija - Jā
Kopēšana - Dubultkopēšana - Jā
Kopēšana - ID kartes kopēšanas funkcija - Jā
Kopēšana - Kopētāja izmēra maiņa - 25 - 400%
Kopēšana - Kopēšana - Krāsu kopēšana
Kopēšana - kopēšanas ātrums (krāsaini, melnraksti, A4) - 31 cpm
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4) - 31 cpm
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (melns, melnraksts, A4) - 33 wpm
Kopēšana - Kopēšanas ātrums (melns, normāla kvalitāte, A4) - 33 wpm
Kopēšana - Maksimālais kopiju skaits - 99 eksemplāri
Kopēšana - Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja - 600 x 600 DPI
Kopēšanas funkcija - Jā
Krāsa - Black
Krāsa - White
Krāsu drukāšana - Jā
LargeDescHTML -
Linux OS savietojamība - Jā
LongDesc - Drukājiet, skenējiet un kopējiet izteiksmīgās krāsās līdz pat A3 izmēram, lai sagatavotu treknus dokumentus un prezentācijas ar līdz pat 50 % zemākām izmaksām par vienu lappusi nekā krāsu lāzera printeri.[1] Faksējiet līdz pat 21,6 x 35,6 cm (8,5 x 14 collas).Dinamiskās drošības funkcija printerim Daži HP printeri ir paredzēti darbam tikai ar kasetnēm, kurās ir jauna vai atkārtoti izmantota HP mikroshēma vai elektroniskās shēmas. Šajos printeros tiek izmantoti dinamiskās drošības pasākumi, lai bloķētu kasetnes, kurās izmantota ne HP mikroshēma vai elektroniskā shēma. Periodiski atjauninot programmaparatūru, tiek saglabāta šo pasākumu efektivitāte un bloķētas kasetnes, kas iepriekš darbojās. Atkārtoti izmantotās HP mikroshēmas un elektroniskās shēmas ļauj izmantot atkārtoti izmantotas, atkārtoti atjaunotas un atkārtoti uzpildītas kasetnes.
LongProductName - OfficeJet Pro 7740 platformāta daudzfunkcionālais printeris
LongSummaryDescription - HP OfficeJet Pro 7740 platformāta daudzfunkcionālais printeris, krāsains, printeris mazam birojam, Drukāšana, kopēšana, skenēšana, fakss, 35 lapu ADF; Skenēšana uz e-pastu. Drukāšanas tehnoloģija: Drukāšanas tehnoloģija: Termiskā tintes druka, Drukāšana: Maksimālā izšķirtspēja: Krāsu drukāšana, Maksimālā izšķirtspēja: Drukas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 4800 x 1200 DPI, Drukas ātrums (krāsaini, normāla kvalitāte, A4/US Letter): 1: 18 lpp. Kopēšana: Maksimālā kopēšanas izšķirtspēja: 600 x 600 DPI. Skenēšana: Krāsaina skenēšana, optiskā skenēšanas izšķirtspēja: 1200 x 1200 DPI. Faksēšana: Krāsains faksa sūtīšana. Abpusējas funkcijas: Fakss. Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs: A3. Wi-Fi. Tiešā drukāšana. Produkta krāsa: melna, balta
Loģistikas dati - palešu bruto svars - 261 g
Loģistikas dati - Produkti uz paletes - 10 gab.
Loģistikas dati - Slāņi uz paletes - 5 gab.
MacOS OS saderība - Jā
Maksimālais drukāšanas ātrums (krāsaini) - 34 p/min
Maksimālais drukāšanas ātrums (mono) - 34 p/min
Maksimālā atmiņas ietilpība - 512 MB
Mediju veids - Fotopapīrs
Mediju veids - Papīrs
Modelis - OfficeJet Pro 7740
Modeļa nosaukums - OfficeJet Pro 7740
Nosaukums - Daudzfunkciju printeris HP OfficeJet 7740
Nosaukums - HP OfficeJet 7740 eAiO krāsu A3 D / S / K / F
Nosaukums - HP Officejet Pro 7740 AiO Kolor LAN WiFi
Nosaukums - HP OfficeJet Pro 7740 platformāta daudzfunkcionālais printeris, krāsains, printeris mazam birojam, drukāšana, kopēšana, skenēšana, fakss, 35 lapu ADF; skenēšana uz e-pastu
nosaukums - OfficeJet Pro 7740 AiO G5J38A
Oriģinālie palīgmateriāli - - Oriģinālā zilās krāsas tintes kasetne HP 953 (F6U12AE) - Oriģinālā zilās krāsas tintes kasetne HP 953XL (F6U16AE) - Oriģinālā melnās krāsas tintes kasetne HP 953 (L0S58AE) - Oriģinālā melnās krāsas tintes kasetne HP 953XL (L0S70AE) Oriģinālā violetās krāsas tintes kasetne HP 953XL (F6U17AE) - Oriģinālā dzeltenās krāsas tintes kasetne HP 953 (F6U14AE) - Oriģinālā dzeltenās krāsas tintes kasetne HP 953XL (F6U18AE)
Pagarinātā garantija - Trīs gadu komerciālā garantija HP iekārtām pēc reģistrācijas 60 dienu laikā pēc iegādes (vairāk informācijas www.hp.com/eu/3yearwarranty). Garantijas un atbalsta iespējas var atšķirties atkarībā no produkta, valsts vai vietējiem tiesību aktiem.
PANTS1 - HP OFFICEJET PRO 7740 AIO A3
PANTS2 - 21/17 PPM SW/COLOR ISO
Paplašināšanas iespējas -
Papīra apstrāde - aplokšņu izmēri - C5, C6, DL
Papīra apstrāde - drukāšanas multivides izmēri bez malām - A3
Papīra apstrāde - ISO A sērijas izmēri (A0...A9) - A3, A4, A5, A6
Papīra apstrāde - ISO C sērijas izmēri (C0...C9) - C5, C6
Papīra apstrāde - JIS B sērijas izmēri (B0...B9) - B5
Papīra apstrāde - Maksimālais drukas izmērs - 297 x 431.8 mm
Papīra apstrāde - Maksimālais ISO A sērijas papīra izmērs - A3
Papīra apstrāde - Papīra paplātes datu nesēju veidi - Biezais papīrs, Fotopapīrs, Matēts papīrs, Matēts papīrs, Glancēts papīrs
Papīra apstrāde - Pielāgota multivides platums - 76 - 297 mm
Papīra apstrāde - Pielāgota nesēja garums - 127 - 420 mm
Papīra apstrādes ievade - 250 lapas
Papīra apstrādes izejas - 75 lapas
Papīra formāts un izmērs (mm) - A3/297 C- 420
Papīra ieejas paplātes - 250 lapu paplāte
Papīra izvades paplātes - Uztvērējs 75 lapas
Papīra svars (maks.) - 105 g/m²
Papīra svars (min) - 60 g/m²
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 48.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 66.5 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 54.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 23.7 kg
Pieteikums - Birojs
Pilna apraksta līnija - Termiskā tintes printeri|OfficeJet Pro 7740|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|Linux|MacOS|Windows XP|Windows Vista|Papīra izmērs A3/297 C- 420|Papīra ievade 250 lapas|Papīra izvade 75 lapas|Pirmā drukāšana 9 s|Rakstīšanas ātrums PPM 22|Atmiņas (RAM) 512 MB|Darba cikls 30000 lappuses/mēnesī|Kopēšana|Skenēšana|Fakss |Tīkla W-LAN 802.11b/g/n|Iekļautie piederumi HP 952 Setup OfficeJet melnās krāsas tintes kasetne (~1000 lappušu),HP 952 Setup CMY OfficeJet tintes kasetne (~625 lappušu),Nav CD bukleta,Barošanas vads,Uzstādīšanas plakātsSākšanas rokasgrāmata.
Pirmā drukāšana - 9 sek.
Platums - 584 mm
Poligrāfija - Drukāšanas tehnoloģija - Termiskā tintes strūklas strūkla
Poligrāfija - Poligrāfija - Krāsu druka
Printera procesors - Procesora ātrums: 1,2 GHz
Printera valoda - HP PCL 3 Enhanced
Printera valoda - HP PCL3GUI
Printeru tehnoloģija - Termiskā tintes strūklas drukāšana
ProducerCode - G5J38A
Produkta nosaukums - HP OfficeJet Pro 7740 platformāta daudzfunkcionālais printeris, krāsains, printeris mazam birojam, drukāšana, kopēšana, skenēšana, fakss, 35 lapu ADF; skenēšana uz e-pastu
Pārdevēja mājas lapa - www8.hp.com/us/en/products/printers/product-detail.html?oid=7682231
Ražotāja kods - G5J38A#A80
Ražotāja nosaukums - Hewlett Packard
Ražotāja_kods - G5J38A#A80
Ražotājs - HP
Ražotājs - HP
ražotājs - HP Inc.
Savienojamie porti un saskarnes - RJ-11 daudzuma porti - 1
Savienojamie porti un saskarnes - Standarta saskarnes - Ethernet, RJ-11, USB 2.0, bezvadu LAN
Savienojamības porti un saskarnes - Tiešā drukāšana - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - USB ports - Jā
Savienotāji - 1 x USB (B tipa)
Savienotāji - 1 x USB 2.0
Savienotāji - RJ-11
Savienotāji - RJ-45
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - HP OfficeJet Pro 7740 platformāta daudzfunkcionālais printeris, krāsains, printeris mazam birojam, drukāšana, kopēšana, skenēšana, fakss, 35 lapu ADF; skenēšana uz e-pastu, termiskā tintes druka, krāsaina drukāšana, 4800 x 1200 DPI, A3, tiešā drukāšana, melns, balts
Sistēmas prasības - Windows 10, 8.1, 8, 7: - 32 bitu vai 64 bitu procesors - 2 GB brīvas vietas cietajā diskā - CD-ROM/DVD disks vai interneta pieslēgums - USB ports - Internet Explorer Windows Vista: - tikai 32 bitu versija - 2 GB brīvas vietas cietajā diskā - CD-ROM/DVD disks vai interneta pieslēgums - USB ports - Internet Explorer 8 OS X v10.11 El Capitan, Yosemite OS X v10.10, OS X v10.9 Mavericks: - 1 GB brīvas vietas cietajā diskā - Interneta pieslēgums - USB ports Tā neatbalsta Windows XP (64 bitu) un Windows Vista (64 bitu).
Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.12 Sierra
Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 7, Windows 8.1, Windows Vista, Windows 10, Windows 8, Windows 8, Windows 11
Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - Linux, ChromeOS
Skenera specifikācijas - - Skenera tips: Programmatūras atbalstītie failu tipi: Bitmap (.bmp), JPEG (.jpg), PDF (.pdf), PNG (.png), Rich Text (.rtf), PDF (.pdf) , Text (.txt), TIFF (.tif) - Skenēšanas izšķirtspēja, optiskā: Līdz 1200 dpi - Bit dziļums: 24 bitu - Maks. Skenēšanas izmērs (plakanā gultne): 297 x 432 mm - Maks. Skenēšanas izmērs (ADF) Automātiskais dokumentu padevējs (ADF): 215,9 × 355,6 mm - Skenēšanas ātrums (normāls, A4): - Maksimālais skenēšanas ātrums (A4): - Skenēšanas ātrums (normāls, A4): Vienkāršā drukāšana: līdz 8,6 attēliem minūtē (melni / krāsaini, 200 ppi) Dupleksā drukāšana: līdz 14/11 attēliem minūtē (melni / krāsaini, 200 ppi) - ADF ietilpība: Standarta, 35 lapas - Digitālās nosūtīšanas standarta funkcijas: Skenēšana uz datoru, skenēšana uz ārējo atmiņu, skenēšana uz e-pastu - Atbalstītie failu formāti: PDF, TIFF, JPEG - Skenēšanas ievades režīmi: skenēšana, kopēšana un faksa nosūtīšana no priekšējā paneļa vai no programmas.
Skenēšana - Atbalstītie attēlu formāti - BMP, PNG, TIF, JPEG, TIFF, JPG
Skenēšana - Atbalstītie dokumentu formāti - RTF, PDF, TXT
Skenēšana - divpusējā skenēšana - Jā
Skenēšana - draiveru skenēšana - TWAIN
Skenēšana - ievades krāsu dziļums - 24 bit
Skenēšana - maksimālais skenēšanas apgabals - 297 x 432 mm
Skenēšana - optiskās skenēšanas izšķirtspēja - 1200 x 1200 DPI
Skenēšana - pelēkās skalas līmeņi - 256
Skenēšana - skenera tips - Skeneris ar plakano gultni un ADF
Skenēšana - Skenēšana - Krāsu skenēšana
Skenēšana - skenēšanas tehnoloģija - CIS
Skenēšana - Skenēšana uz - Fakss, Programmatūra
Skenēšana - TWAIN versija - 2.1
Skenēšanas funkcija - Jā
Starling - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Svars - 19.5 kg
Svars - 24,55
Svars un izmēri - Augstums - 383.3 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 466.9 mm
Svars un izmēri - Platums - 584 mm
Svars un izmēri - Svars - 19.5 kg
Tehniskā informācija - galvenās (ārējās) kastes vienā palešu slānī - 2 gab.
Tehniskā informācija - HP GTIN (EAN/UPC) - 889894812667, 889894812681, 889894812698
Tehniskā informācija - HP GTIN (EAN/UPC) ar opcijām - (A80) 889894812667; (ABT) 889894812681; (ACQ) 889894812698
Tīkls - Bluetooth - Nē
Tīkls - Drošības algoritmi - HTTPS, SSL/TLS
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Mobilās drukāšanas tehnoloģijas - Google mākoņdruka, Apple AirPrint
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www8.hp.com
USB 2.0 saskarne - Jā
Veiktspēja - Iebūvēts procesors - Jā
Veiktspēja - Iekšējā atmiņa - 512 MB
Veiktspēja - Integrēts karšu lasītājs - Nē
Veiktspēja - Maksimālā iekšējā atmiņa - 512 MB
Veiktspēja - Procesora frekvence - 1200 MHz
vendpn - G5J38A
Vienība Neto svars - 19.45 kg
Vienības bruto svars - 23.7 kg
Vienības kastes augstums - 0.485
Vienības kastes garums - 0.665
Vienības kastes platums - 0.545
Vienība Slikts tilpums - 0,1758 kubikmetru
WiFi saskarne - Jā
Windows 7 OS saderība - Jā
Windows 8 OS saderība - Jā
Windows 10 OS saderība - Jā
Windows Vista OS saderība - Jā
Windows XP OS saderība - Jā
Zīmols - HP
Zīmolu specifiskas funkcijas - HP dinamiskā drošība - Jā
Zīmolu specifiskas funkcijas - HP programmatūras nodrošinājums - HP Dropbox, HP Google Drive, Microsoft DotNet
Zīmolu specifiskās funkcijas - HP ePrint - Jā
Īpašības - Izcelsmes valsts - Ķīna
Īss apraksts - HP Officejet Pro 7740 AiO A3 (4in1) 22/18 ppm
Description - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer
Desc - Krāsu tips: Krāsains, 1 mēneša noslodze: Nav informācijas, Drukāšanas tehnoloģija: Tintes, Izšķirtspēja: 4800 x 1200 dpi, Ātrums (melnbalts): 22 lpp/min, Ātrums (krāsains): 18 lpp/min, Operatīvā atmiņa: 512 MB, Max papīra formāts: A3, Duplex režīms: Ir, Pieslēguma tips: USB 2.0, Wifi: Ir, Faksa funkcionalitāte: Ir, Atmiņa faksam: 100 lpp, Kopēšanas funkcionalitāte: Ir, Kopēšanas ātrums (melnbalts): 34 lpp/min, Kopēšanas ātrums (krāsains): 34 lpp/min, Skenēšanas funkcionalitāte: Nezinams, Skenēšanas izšķirtspēja: Nezināms, Garantija: 2 gadi
Description - Large-format MFP HP OfficeJet Pro 7740
Print, scan and copy while maintaining exceptional color even on sheets of A3 - crisp documents and presentations with a cost per page up to 50% lower than in the case of laser printers. Send faxes about the max. Size 21.6 × 35.6 cm (8.5 x 14 inches).
High-quality printing A3
Automatic two-sided printing, high-speed printing, and automatic document feeder facilitate the work of the office. Automatic document feeder 35-sheet supports documents max. Size 21.6 × 35.6 cm, which allows for fast two-sided printing.
Use the feature color touch screen, which, like a smartphone will save valuable time.
The possibility of increasing the capacity to 500 sheets with the included second paper tray for 250 sheets. Present yourself professionally. And save money. Create layouts with vivid colors and deep black texts on a variety of paper sizes from A4 to A3.
Print documents resistant to water, blurring, fading and highlighters
Print more black text and color pages with optional, original HP ink cartridges with high capacity. Help your business stand out through bilateral marketing materials without margins.
Easy printing from mobile devices
Print easily documents and other materials directly from your smartphone or tablet, regardless of whether it is a product or Apple devices running on Android or Windows. Connect easily multifunction device with any wireless device, providing convenience to print all employees of the office. Easily we manage print jobs and scan traffic using the mobile application HP All-in-One Printer Remote. Increase data protection and access to confidential print jobs with the solution JetAdvantage HP Private Print.
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows Vista
Memory (RAM) - 512MB
Height - 383.3 mm
Wireless communication - WiFi
BrandPartCode - G5J38A
Gross Weight Kg - 24,45
Other features - Power supply:
- Voltage (Input): 100-240 (+/- 10%), 50 / 60Hz (+/- 3 Hz)
Energy consumption:
- 37 (max.)
- 0.20 W (excl. Hand)
- 6.5 W (standby)
- 1.47 W (sleep mode)
Operating temperature range:
- From 5 to 40 ° C
The HP ePrint:
- Yes
The ability to print from mobile devices:
- HP ePrint
- Apple AirPrint
- Certificate Mopria
- Wireless Direct
- Google Cloud Print
display:
- LCD display with a diagonal of 6.75 cm (2.65 ") with TouchSmart frame
Other features - Number of print heads - 4
Other features - Recommended system requirements - Windows 10, 8.1, 8, 7: 32-bit or 64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer. Windows Vista: (32-bit only), 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer 8. Windows XP SP3 or higher (32-bit only): any Intel Pentium II, Celeron or 233 MHz compatible processor, 850 MB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer 8
Other features - Number of users - 3 user(s)
Other features - PictBridge - No
Other features - Pallet dimensions (W x D x H) - 1220 x 1015 x 2562 mm
CPU - 1.2 GHz
Duty cycle (monthly) - 1500 sheets/month
Duty Cycle, Maximum - 30000 Pages/month
Paper handling - Non-ISO print media sizes - Hagaki card
Performance - Sound power level (printing) - 65 dB
dimension depth - 550 mm
Duplex printing - Automatic
Design - Display diagonal - 6.73 cm (2.65")
Design - Display - LCD
Design - Built-in display - Yes
Design - Colour display - Yes
Design - Product colour - Black, White
Design - Touchscreen - Yes
Design - Market positioning - Home & office
Design - Control type - Touch
Printing - Duplex printing - Yes
Printing - Duplex printing mode - Auto
Printing - Secure printing - Yes
Printing - Borderless printing - Yes
Printing - Print resolution colour - 4800 x 1200 DPI
Printing - Print resolution black - 1200 x 1200 DPI
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) colour - 18 ppm
Printing - Print speed (ISO/IEC 24734) black - 22 ppm
Printing - Print speed (colour, draft quality, A4/US Letter) - 34 ppm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A3) - 7 ppm
Printing - Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter) - 18 ppm
Printing - Print speed (black, draft quality, A4/US Letter) - 34 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A3) - 12 ppm
Printing - Print speed (black, normal quality, A4/US Letter) - 22 ppm
Printing - Time to first page (colour, normal) - 10 s
Printing - Time to first page (black, normal) - 9 s
Printing - Maximum resolution - 4800 x 1200 DPI
Print resolution - 4800 x 1200 dpi
Printing supplies performance -
Printing type - Inkjet
Print speed PPM - 22
Depth - 466.9 mm
EAN - 889894812667
ean - 889894812667
EANCode - 0889894812667
Eans - 889894812667
EAN_code - 0889894812667
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 8 - 85%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 5 - 40 °C
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power - Energy Star Typical Electricity Consumption (TEC) - 0.398 kWh/week
Ethernet - 10/100 Mb/s
ETH Interface - Yes
Fax Function - Yes
Fax specifications - - Faksowanie: Tak, kolor
- Prędkość przesyłania faksu: 4 sekundy na stronę
- Pamięć faksu: Do 100 stron
- Rozdzielczość faksu: Do 300 x 300 dpi
- Maks. liczba numerów szybkiego wybierania: Do 99 numerów
- Lokalizacje odbiorców dokumentów rozsyłanych grupowo: Nie
Fax - Distinctive ring - Yes
Fax - Auto reduction - Yes
Fax - Duplex faxing - Yes
Fax - Fax memory - 100 pages
Fax - Fax resolution (colour) - 200 x 200 DPI
Fax - Fax resolution (black) - 300 x 300 DPI
Fax - Fax transmission speed - 4 sec/page
Fax - Fax forwarding - Yes
Fax - Fax delayed sending - Yes
Fax - Fax speed dialing (max numbers) - 99
Fax - Faxing - Colour faxing
Fax - Modem speed - 33.6 Kbit/s
Fax - Auto-redialing - Yes
Fax - Speed dialling - Yes
Format - A3
Format - A4
Photo printing - Yes
Functions - Fax
Functions - Copier
Functions - Printer
Functions - Scanner
Features - All-In-One-multitasking - Yes
Features - Digital sender - Yes
Features - Printing colours - Black, Cyan, Magenta, Yellow
Features - Number of print cartridges - 4
Features - Duplex functions - Fax
Features - HP segment - Small medium business
Features - Recommended duty cycle - 250 - 1500 pages per month
Features - Page description languages - PCL 3, PCL 3 GUI
Features - Maximum duty cycle - 30000 pages per month
guarantee - 12
Warranty - 12/24 months
Warranty - Standard one-year commercial warranty on HP hardware
WarrantyInfo - Standard one-year HP commercial hardware warranty. Three-year HP commercial hardware warranty after registration within 60 days of purchase (see www.hp.com/eu/3yearwarranty). Warranty and support options vary by product, country and local legal requirements
guarantee_type - external
GRUPPE1 - Printer/Copier/Fax
GRUPPE2 - Inkjet All In One
GTIN - 0889894812605
GTIN - 889894812605
GTIN - 0889894812629
GTIN - 889894812629
GTIN - 0889894812636
GTIN - 889894812636
GTIN - 0889894812643
GTIN - 889894812643
GTIN - 0889894812650
GTIN - 889894812650
GTIN - 889894812667
GTIN - 0889894812667
GTIN - 0889894812674
GTIN - 889894812674
GTIN - 0889894812681
GTIN - 889894812681
GTIN - 0889894812698
GTIN - 889894812698
GTIN - 0889894812704
GTIN - 889894812704
GTIN - 0889894812711
GTIN - 889894812711
GTIN - 0889894812728
GTIN - 889894812728
GTIN - 0889894812735
GTIN - 889894812735
GTIN - 0889894812742
GTIN - 889894812742
GTIN - 0889894812759
GTIN - 889894812759
GTIN - 0889894812766
GTIN - 889894812766
GTIN - 0889894812773
GTIN - 889894812773
GTIN - 0889894812780
GTIN - 889894812780
GTIN - 8898948126676
HSTNUMMER - G5J38A#A80
Built-in Network - W-LAN 802.11b/g/n
Input & output capacity - Total number of input trays - 2
Input & output capacity - Total input capacity - 250 sheets
Input & output capacity - Total output capacity - 75 sheets
Input & output capacity - Maximum number of input trays - 2
Input & output capacity - Maximum input capacity - 500 sheets
Input & output capacity - Maximum output capacity - 75 sheets
Input & output capacity - Paper input type - Paper tray
Accessories included - - Large MFP HP OfficeJet 7740
- Configuration Software Black Ink Cartridge HP OfficeJet 953 (approx. 1,000 pages)
- Configuration Software cyan, magenta and yellow ink cartridge HP OfficeJet 953 (approx. 640 pages)
- Power cord
- The phone cord
- CD
- Setup Poster
- The Getting started
- Software included: HP Dropbox, Google Drive HP, Microsoft DotNet
Included Accessories - HP 952 Setup Black OfficeJet Ink Cartridge (~1000 pages),
HP 952 Setup CMY OfficeJet Ink Cartridge (~625 pages),
No CD Flyer,
Power cord,
Setup poster
Getting started guide.
Packaging data - Package height - 487 mm
Packaging data - Package depth - 545 mm
Packaging data - Package width - 668 mm
Packaging data - Package weight - 24.4 kg
Packaging content - Cables included - AC
Packaging content - Cartridge(s) included - Yes
Packaging content - Included cartridge capacity (CMY) - 540 pages
Packaging content - Included cartridge capacity (black) - 1300 pages
Packaging content - Bundled software - HP Dropbox, HP Google Drive, Microsoft DotNet
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) - Yes
Input & output capacity - Auto document feeder (ADF) input capacity - 35 sheets
Sustainability - Sustainability compliance - Yes
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, EPEAT Silver
Sustainability - Sustainable technologies and materials - EU ROHS, WEEE
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_24694_1.jpg
Installed memory - 512 MB
dimension height - 480 mm
dimension width - 660 mm
dimension weight - 24620 g
HERSTELLER - HP INC.
Power - Power consumption (standby) - 6.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.2 W
Power - Power consumption (max) - 37 W
Power - Power consumption (sleep) - 1.47 W
Power - AC input frequency - 50/60 Hz
Category - Biroja tehnika :: Multifunkcionālie (Daudzfunkciju) printeri
Category - Multifunction Printers
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Printers, 3D printers and plotters/Inkjet printer
Category Code - AIO
Category_1 - Printing
Category_2 - Ink-Jet Printers - Multifuncional
Code - G5J38A#A80
Copier specifications - - Prędkość kopiowania (tryb roboczy): Czerń: Do 33 kopii/min, Kolor: Do 31 kopii/min
- Rozdzielczość kopii (tekst w czerni): Maks. 600 dpi
- Rozdzielczość kopiowania (tekst i grafika w kolorze): Maks. 600 dpi
- Ograniczenie liczby kopii/poszerzenie ustawień: 25 do 400%
- Kopie, maks.: Do 99 kopii
Copying - Auto fit function - Yes
Copying - Duplex copying - Yes
Copying - ID-card copy function - Yes
Copying - Copier resize - 25 - 400%
Copying - Copying - Colour copying
Copying - Copy speed (colour, draft, A4) - 31 cpm
Copying - Copy speed (colour, normal quality, A4) - 31 cpm
Copying - Copy speed (black, draft, A4) - 33 cpm
Copying - Copy speed (black, normal quality, A4) - 33 cpm
Copying - Maximum number of copies - 99 copies
Copying - Maximum copy resolution - 600 x 600 DPI
Copy function - Yes
Color - Black
Color - White
Color printing - Yes
LargeDescHTML -
Linux OS compatibility - Yes
LongDesc - Print, scan, and copy in standout colour on sizes up to A3, for bold documents and presentations at up to 50% less cost per page than colour laser.[1] Fax up to 21.6 x 35.6 cm (8.5 x 14 inches).Dynamic security enabled printer Certain HP printers are intended to work only with cartridges that have a new or reused HP chip or electronic circuitry. These printers use dynamic security measures to block cartridges using a non-HP chip or electronic circuitry. Periodic firmware updates will maintain the effectiveness of these measures and block cartridges that previously worked. Reused HP chips and electronic circuitry enable the use of reused, remanufactured, and refilled cartridges.
LongProductName - OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer
LongSummaryDescription - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email. Print technology: Thermal inkjet, Printing: Colour printing, Maximum resolution: 4800 x 1200 DPI, Print speed (colour, normal quality, A4/US Letter): 18 ppm. Copying: Colour copying, Maximum copy resolution: 600 x 600 DPI. Scanning: Colour scanning, Optical scanning resolution: 1200 x 1200 DPI. Faxing: Colour faxing. Duplex functions: Fax. Maximum ISO A-series paper size: A3. Wi-Fi. Direct printing. Product colour: Black, White
Logistics data - Pallet gross weight - 261 g
Logistics data - Products per pallet - 10 pc(s)
Logistics data - Layers per pallet - 5 pc(s)
MacOS OS compatibility - Yes
Max. printing speed (color) - 34 p/min
Max. printing speed (mono) - 34 p/min
Max. memory capacity - 512 MB
Media kind - Photo paper
Media kind - Paper
Model - OfficeJet Pro 7740
Model name - OfficeJet Pro 7740
Name - Daudzfunkciju printeris HP OfficeJet 7740
Name - HP OfficeJet 7740 eAiO color A3 D / S / K / F
Name - HP Officejet Pro 7740 AiO Kolor LAN WiFi
Title - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email
name - OfficeJet Pro 7740 AiO G5J38A
Original consumables - - The original blue ink cartridge HP 953 (F6U12AE)
- The original blue ink cartridge HP 953XL (F6U16AE)
- Original Black Ink Cartridge HP 953 (L0S58AE)
- Original Black Ink Cartridge HP 953XL (L0S70AE)
- The original purple ink cartridge HP 953 (F6U13AE)
- The original purple ink cartridge HP 953XL (F6U17AE)
- Original Yellow Ink Cartridge HP 953 (F6U14AE)
- Original Yellow Ink Cartridge HP 953XL (F6U18AE)
- Original Yellow Ink Cartridge HP 953XL (F6U18AE)
Extended warranty - The three-year commercial warranty on HP equipment after the registration within 60 days of purchase (for more information on www.hp.com/eu/3yearwarranty). Options for warranty and support may vary depending on product, country or local legal
ARTIKEL1 - HP OFFICEJET PRO 7740 AIO A3
ARTIKEL2 - 21/17 PPM SW/COLOR ISO
Extension options -
Paper handling - Envelopes sizes - C5, C6, DL
Paper handling - Borderless printing media sizes - A3
Paper handling - ISO A-series sizes (A0...A9) - A3, A4, A5, A6
Paper handling - ISO C-series sizes (C0...C9) - C5, C6
Paper handling - JIS B-series sizes (B0...B9) - B5
Paper handling - Maximum print size - 297 x 431.8 mm
Paper handling - Maximum ISO A-series paper size - A3
Paper handling - Paper tray media types - Thick paper, Photo paper, Plain paper, Matte paper, Glossy paper
Paper handling - Custom media width - 76 - 297 mm
Paper handling - Custom media length - 127 - 420 mm
Paper Handling input - 250 sheets
Paper Handling output - 75 sheets
Paper format and size(mm) - A3/297 C- 420
Paper input tray - 250-sheet tray
Paper output tray - The receiver 75 sheets
Paper weight (max) - 105 g/m²
Paper weight (min) - 60 g/m²
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 48.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 66.5 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 54.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 23.7 kg
Application - Office
Full Description Line - Thermal Inkjet|OfficeJet Pro 7740|USB 2.0|WiFi|ETH|Windows 10|Windows 8|Windows 7|Linux|MacOS|Windows XP|Windows Vista|Paper size A3/297 C- 420|Paper input 250 sheets|Paper output 75 sheets|First print 9 sec|Print speed PPM 22|Memory (RAM) 512MB|Duty Cycle 30000 Pages/month|Copy|Scan|Fax|Network W-LAN 802.11b/g/n|Included Accessories HP 952 Setup Black OfficeJet Ink Cartridge (~1000 pages),HP 952 Setup CMY OfficeJet Ink Cartridge (~625 pages),No CD Flyer,Power cord,Setup posterGetting started guide.
First print - 9 sec
Width - 584 mm
Printing - Print technology - Thermal inkjet
Printing - Printing - Colour printing
Printer processor - Processor speed: 1.2 GHz
Printer language - HP PCL 3 Enhanced
Printer language - HP PCL3GUI
Printer Technology - Thermal Inkjet
ProducerCode - G5J38A
ProductName - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email
Vendor Homepage - www8.hp.com/us/en/products/printers/product-detail.html?oid=7682231
Manufacturer Code - G5J38A#A80
Manufacturer Name - Hewlett Packard
Manufacturer_code - G5J38A#A80
Producer - HP
Manufacturer - HP
producer - HP Inc.
Ports & interfaces - RJ-11 ports quantity - 1
Ports & interfaces - Standard interfaces - Ethernet, RJ-11, USB 2.0, Wireless LAN
Ports & interfaces - Direct printing - Yes
Ports & interfaces - USB 2.0 ports quantity - 1
Ports & interfaces - USB port - Yes
Connectors - 1 x USB (Type B)
Connectors - 1 x USB 2.0
Connectors - RJ-11
Connectors - RJ-45
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format All-in-One Printer, Color, Printer for Small office, Print, copy, scan, fax, 35-sheet ADF; Scan to email, Thermal inkjet, Colour printing, 4800 x 1200 DPI, A3, Direct printing, Black, White
System Requirements - Windows 10, 8.1, 8, 7:
- Processor 32-bit or 64-bit
- 2 GB of free hard disk space
- CD-ROM / DVD drive or Internet connection
- USB port
- Internet Explorer
Windows Vista:
- Only 32-bit version
- 2 GB of free hard disk space
- CD-ROM / DVD drive or Internet connection
- USB port
- Internet Explorer 8
OS X v10.11 El Capitan, Yosemite OS X v10.10, OS X v10.9 Mavericks:
- 1 GB of free hard disk space
- Internet connection
- USB port
It does not support Windows XP (64-bit) and Windows Vista (64-bit)
System requirements - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.12 Sierra
System requirements - Windows operating systems supported - Windows 7, Windows 8.1, Windows Vista, Windows 10, Windows 8, Windows 11
System requirements - Other operating systems supported - Linux, ChromeOS
Scanner specifications - - Scanner Type: Flatbed, automatic document feeder
- Format Scan File: File types supported by Software: Bitmap (.bmp), JPEG (.jpg), PDF (.pdf), PNG (.png), Rich Text (.rtf), Searchable PDF (.pdf) , Text (.txt), TIFF (.tif)
- Scan resolution, optical: Up to 1200 dpi
- Bit Depth: 24-bit
- Max. Scan size (flatbed): 297 x 432 mm
- Max. Scan size (ADF) Automatic Document Feeder (ADF): 215.9 × 355.6 mm
- Scan speed (normal, A4): Simplex: up to 8.6 images per minute (black / color, 200 ppi) Duplex printing: up to 14/11 images per minute (black / color, 200 ppi)
- ADF capacity: Standard, 35 sheets
- The standard features of digital sending: Scan to PC, Scan to external memory, Scan to E-mail
- File formats supported: PDF, TIFF, JPEG
- Scan input modes: scan, copy and fax from the front panel or from the program
Scanning - Image formats supported - BMP, PNG, TIF, JPEG, TIFF, JPG
Scanning - Document formats supported - RTF, PDF, TXT
Scanning - Duplex scanning - Yes
Scanning - Scan drivers - TWAIN
Scanning - Input colour depth - 24 bit
Scanning - Maximum scan area - 297 x 432 mm
Scanning - Optical scanning resolution - 1200 x 1200 DPI
Scanning - Greyscale levels - 256
Scanning - Scanner type - Flatbed & ADF scanner
Scanning - Scanning - Colour scanning
Scanning - Scan technology - CIS
Scanning - Scan to - Fax, Software
Scanning - TWAIN version - 2.1
Scan function - Yes
Storno - Y
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Weight - 19.5 kg
Weight - 24,55
Weight & dimensions - Height - 383.3 mm
Weight & dimensions - Depth - 466.9 mm
Weight & dimensions - Width - 584 mm
Weight & dimensions - Weight - 19.5 kg
Technical details - Master (outer) cases per pallet layer - 2 pc(s)
Technical details - HP GTIN (EAN/UPC) - 889894812667, 889894812681, 889894812698
Technical details - HP GTIN (EAN/UPC) with options - (A80) 889894812667; (ABT) 889894812681; (ACQ) 889894812698
Network - Bluetooth - No
Network - Security algorithms - HTTPS, SSL/TLS
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Mobile printing technologies - Google Cloud Print, Apple AirPrint
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
URL - https://www8.hp.com
USB 2.0 Interface - Yes
Performance - Built-in processor - Yes
Performance - Internal memory - 512 MB
Performance - Card reader integrated - No
Performance - Maximum internal memory - 512 MB
Performance - Processor frequency - 1200 MHz
vendpn - G5J38A
Unit Net Weight - 19.45 kg
Unit Gross Weight - 23.7 kg
Unit Box Height - 0.485
Unit Box Length - 0.665
Unit Box Width - 0.545
Unit Brutto Volume - 0.1758 cubm
WiFi Interface - Yes
Windows 7 OS compatibility - Yes
Windows 8 OS compatibility - Yes
Windows 10 OS compatibility - Yes
Windows Vista OS compatibility - Yes
Windows XP OS compatibility - Yes
Brand - HP
Brand-specific features - HP dynamic security - Yes
Brand-specific features - HP Software provided - HP Dropbox, HP Google Drive, Microsoft DotNet
Brand-specific features - HP ePrint - Yes
Features - Country of origin - China
Short description - HP Officejet Pro 7740 AiO A3 (4in1) 22/18 ppm
394,81 €
Hewlett Packard Officejet Pro 7740
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas