Edifier R1700BT, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 112668 Preces kods: R1700BT
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Savienojums ar datoru: Bluetooth
  • Savienojums ar datoru: Vads
  • Skaļruņu skaits: 2.0 (Stereo)
Līdzīgi produkti
Šis produkts Edifier R1700BT, Black
Edifier MR4, Black
Panasonic SPEAKER SYSTEM HIFI/SC-DM202EG-K
Edifier M1250 Black
Edifier R2000DB, Black
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
137,36 €
91,44 €
146,41 €
16,90 €
216,12 €
Barošanas veids Tīkls 230V AC Tīkls 230V AC USB Tīkls 230V AC
Krāsa Melna Melna Melna Melna
RMS Jauda (W) 66W 42W 1.2W 120W
Savienojums ar datoru Bluetooth Vads Vads Vads Bluetooth Vads
Skaļruņu skaits 2.0 (Stereo) 2.0 (Stereo) 2.0 (Stereo) 2.0 (Stereo)
Skaļuma regulēšana Ir Ir Ir Ir
Tālvadības pults Ir Nav Nav Ir
Visi parametri
Barošanas veids : Tīkls 230V AC
Krāsa : Melna
RMS Jauda (W) : 66W
Savienojums ar datoru : Bluetooth, Vads
Skaļruņu skaits 2.0 (Stereo)

Skaļruņu skaits akustiskajā sistēmā nosaka, cik apjomīgs skanējums būs jūsu izvēlētajai sistēmai. Ja vēlaties vienkārši klausīties mūziku un skatīties filmas, un vēlaties skaļruņus novietot uz datora galda, izvēlaties 2.0 Stereo, vai 2.1 (stereo+subwoofer) skaļruņus. Ja vēlaties izbaudīt Dolby digital telpisko skanējumu baudot DVD filmas un EAX spēles, iegādājieties 5.1, vai vairāk skaļruņu sistēmu.

Iegādājoties skaļruņus, pārliecinieties, vai jūsu datora skaņas karte atbalsta jūsu izvēlēto skaļruņu skaitu.

Skaļuma regulēšana : Ir
Tālvadības pults : Ir
Papildus specifikācija
Antena > Frekvenču diapazons - R/L 4.0KHZ-20KHZ | SW: 30Hz-3KHZ GHz
Austiņas > Draiveris - Bass vienība: (116 mm), augstfrekvenču bloks: 4 collas (116 mm), augstfrekvenču bloks: Zīda kupola augstfrekvenču skaļrunis (Φ19 mm)
Barošana > Barošanas avots - PC: 700mV±50mV | Aux: 550mV±50mV W
Bruto svars - 7.26 kg
category_en - Audio, foto un video > Audio > Pārnēsājamie skaļruņi
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
Citas funkcijas > Barošanas avota tips - PC: 700mV±50mV | Aux: 550mV±50mV
Citas funkcijas > Izmēri (WxDxH) - 154 mm x 254 mm x 214 mm mm
Citas funkcijas > Krāsa - Black
Citas funkcijas > Veids - Bluetooth skaļruņi
description_lv - Šajos daudzpusīgajos skaļruņos jūs vēlēsities atskaņot visau, ko iespējams. Pievienojiet spēļu konsoli, datoru vai televizoru, lai iegūtu izcilu skaņas kvalitāti. Lai novērstu traucējumus, R1700BT ir iebūvēta digitālā signāla apstrāde (DSP) un dinamiskā diapazona kontrole (DRC). R1700BT ir aprīkots ar 19 mm kupolveida augstfrekvences skaļruni un 4 collu basu atskaņotāju katrā skaļrunī, kas rada bagātīgus zemo un augsto frekvenču skaņu. Izmantojot priekšpusē vērsto basu pieslēgvietu, tiek pastiprināta zemās frekvences, piešķirot basam lielāku jaudu. R17000BT Bluetooth skaļruņu kropuss ir izdeidots no valriekstkoka, lai iegūtu elegantu izskatu. Izstrādāts ar 10 grādu leņķi, lai skaņu tieši novirzītu uz jums, radot labāku klausīšanās pieredzi, kas samazina traucējumus. Augstas kvalitātes klasiskā koka apdare kalpo kā lielisks jebkuram mājas dekoram. Ērti izvietoti ciparnīcas skaļruņa sānos ļauj pilnībā kontrolēt audio, basu un augstās skaņas. Izmantojot bezvadu tālvadības pulti, varat arī ērti mainīt savu mūziku atrodoties uz dīvāna. R1700BT tālvadības pults ir kompakta izmēra. Ar tās palīdzību var pārvaldīt skaļumu un izvēlēties ievades avotu. Savienojiet ar viedtālruni ar skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, pieskaroties vienai pogai. R1700BT ir aprīkots ar visiem kabeļiem, kas nepieciešami mūzikas baudīšanai.
Iespējas • Aktīva skaļruņu sistēma • Bluetooth • Divas RCA ieejas savienošanai ar vairākiem audio avotiem • D klases pastiprinātāju sistēma ar digitālo signālu apstrādi (DSP) un dinamiskā diapazona kontroli (DRC) • 100% MDF koka korpusi, lai samazinātu akustisko rezonansi Specifikācija • Izejas jauda: RMS 15W x 2 + 18W x 2 (ieslēgta DRC) • Signāla un trokšņa attiecība: ≥85dBA • Frekvences reakcija: 60Hz ~ 20KHz (@+/-6db) • Ievades jutība: dators: 700 ± 50 mV AUX: 550 ± 50 mV • Ievades veids: dators, papildu • Basu atskaņotājs: 4 collas (119 mm), 6 Ω • Augstās frekvences draiveris: 19 mm, zīda kupola tweeter, 6Ω • Skaļruņa izmēri: 155 mm x 250 mm x 212 mm (platums x augstums x dziļums)
description_lv - Šos daudzpusīgos skaļruņus vēlēsieties atskaņot no jebkuras ierīces. Pievienojiet spēļu konsoli, datoru vai televizoru, lai iegūtu izcilu skaņas kvalitāti. R1700BT ir iebūvēta digitālā signāla apstrāde (DSP) un dinamiskā diapazona kontrole (DRC), lai novērstu izkropļojumus. R1700BT ir aprīkots ar 19 mm kupolveida augstfrekvenču skaļruni un 4 collu zemo frekvenču skaļruni, kas rada bagātīgus zemos un skaidrus augstos toņus. Ar priekšpusē novietoto bass reflex portu tiek izceltas zemās frekvences, piešķirot basiem lielāku jaudu. R17000BT Bluetooth plaukta skaļruņi ir ietērpti ar rokām izvēlētā valriekstu vinila apvalkā, kas nodrošina elegantu izskatu. Izstrādāti ar 10 grādu leņķi, lai novirzītu skaņu tieši uz jums, radot labāku klausīšanās pieredzi, jo tas samazina traucējumus. Augstas kvalitātes klasiskā koka apdare kalpo kā lielisks kompliments jebkuram mājas interjeram. Ērti izvietotie ciparnīcas slēdži skaļruņu sānos ļauj pilnībā kontrolēt skaņu, basus un augstos toņus. Ar bezvadu tālvadības pulti varat arī mainīt mūzikas atskaņošanas režīmu, ērti sēžot uz dīvāna. R1700BT tālvadības pults ir kompakta izmēra tālvadības pults, kas palīdz regulēt skaļumu un izvēlēties ieejas avotu, atrodoties otrā istabas pusē. Savienojiet savu viedtālruni ar elegantajiem plaukta skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, ar vienu pogas pieskārienu. R1700BT komplektā ir visi kabeļi, kas potenciāli būs nepieciešami, lai baudītu mūziku uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma.
Īpašības - Aktīvā plaukta skaļruņu sistēma - Bluetooth savienošanas iespēja mūzikas atskaņošanai - Divas RCA ieejas savienojamībai ar vairākiem audio avotiem - D klases pastiprinātāju sistēma ar digitālo signāla apstrādi (DSP) un dinamiskā diapazona kontroli (DRC) - 100% MDF koka korpuss, lai samazinātu akustisko rezonansi Specifikācija - Jauda : RMS 15 W x 2 + 18 W x 2 (DRC ieslēgts) - Signāla un trokšņa attiecība : ≥85 dBA - Frekvenču diapazons : 60 Hz ~ 20 kHz (@+/-6 db) - Ieejas jutība : PC: 700 ± 50 mV AUX: 550 ± 50 mV - Ieejas tips : PC, palīgiekārta - Zemo frekvenču skaļrunis : 4 collas (119 mm), 6 Ω - Augsto frekvenču skaļrunis : 19 mm, zīda kupols, 6 Ω - Skaļruņa izmēri: 155 mm x 250 mm x 212 mm (W x H x D)
description_ru - Šie daudzpusīgie skaļruņi liks jums ar tiem atskaņot jebkuru ierīci. Pievienojiet spēļu konsoli, datoru vai televizoru, lai iegūtu izcilu skaņas kvalitāti. R1700BT ir iebūvēta digitālā signāla apstrāde (DSP) un dinamiskā diapazona kontrole (DRC), kas novērš kropļojumus. R1700BT ir aprīkots ar 19 mm kupolveida augstfrekvences skaļruni un 4 collu zemfrekvences skaļruni, kas nodrošina bagātīgus basus un tīrus augstumus. Priekšpusē novietotā refleksa pieslēgvieta akcentē zemās frekvences, piešķirot basiem lielāku jaudu. R17000BT Bluetooth plaukta skaļruņi ir ietērpti ar rokām izvēlētā valriekstu vinila apvalkā, kas piešķir tiem elegantu izskatu. Tam ir 10 grādu leņķis, kas novirza skaņu tieši uz jums, radot labāku klausīšanās pieredzi, jo tas samazina traucējumus. Augstas kvalitātes klasiskā koka apdare ir lielisks papildinājums jebkuram mājas interjeram, un skaļruņa sānos ērti izvietotie vadības elementi ļauj pilnībā kontrolēt skaņu, basus un augstos toņus. Izmantojot bezvadu tālvadības pulti, varat arī mainīt mūziku, ērti iekārtojoties dīvānā. R1700BT tālvadības pults ir kompakta tālvadības pults, kas palīdz regulēt skaļumu un izvēlēties ieejas avotu no jebkuras vietas telpā. Savienojiet savu viedtālruni ar šiks plaukta skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, ar vienu pogas pieskārienu. R1700BT komplektā ir visi iespējami nepieciešamie kabeļi, lai klausītos mūziku uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma. Funkcijas - Aktīvs plaukta skaļrunis - Bluetooth mūzikas savienošana pārī - Divas RCA ieejas vairāku audio avotu pieslēgšanai - D klases pastiprinātāja sistēma ar digitālo signāla apstrādi (DSP) un dinamiskā diapazona kontroli (DRC) - 100% MDF koka korpuss, lai samazinātu akustisko rezonansi.
Specifikācijas - Izejas jauda: RMS 15 W x 2 + 18 W x 2 (iespējota DRC) - Signāla un trokšņa attiecība: ≥85 dBA - Frekvenču diapazons: 60 Hz ~ 20 kHz (@ +/- 6 dB) - Ieejas jutība: PC: 700 ± 50 mV AUX: 550 ± 50 mV - Ieejas tips: PC, papildu - Zemfrekvences skaļrunis: 4 collas (119 mm), 6 omu - Skaļrunis: 19 mm, zīda kupols, 6 omu - Skaļruņa izmēri: 155 mm x 250 mm x 212 mm (platums x augstums x dziļums)
Dizains > Vadības veids - Bezvadu tālvadības pults audio avota izvēlei, izslēgšanai un skaļuma regulēšanai
EAN - 6923520265855
Garantija - 24
gross_weight - 0.454 kg
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 2,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 54 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Bruto augstums galvenajā kartona kastē - 414 mm
Iepakojuma iezīmes > Bruto dziļums galvenajā kartona kastē - 460 mm
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 990.00 g
Iepakojuma iezīmes > Taras svara galvenā kartona kārba - 1.059 kg
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 193 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 445 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 309 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums galvenajā kartona kastē - 327 mm
Iepakojuma īpašības > Neto svars - 14.52 kg
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 56.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 1.046 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.026538465 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.02 kg
Jauda > Jauda - RMS 15 W x2 (augstās frekvences) + 18 W x2 (basi) W
Kods - R1700BT
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
Modelis - Edifier R1700BT
Multimediji > Frekvenču diapazons - 60 - 20000 Hz
Nosaukums - Edifier R1700BT Black 66 W 6 Ω Bluetooth skaļruņi RMS 15W x2 (augstās frekvences) + 18W x2 (basi) W Bluetooth
Nosaukums - Edifier R1700BT Black 66 W Bluetooth skaļruņi Bluetooth RMS 15W x2 (augstās frekvences) + 18W x2 (basi) W 6 Ω
Pogas > Ievades tips - PC, AUX, Bluetooth
Procesors > Frekvenču diapazons - R/L 4.0KHZ-20KHZ | SW: 30Hz-3KHZ Hz
Ražotāja produkta nosaukums - R1700BT
Ražotājs - Ēka
Saite - http://www.edifier.com/int/en/speakers/r1700bt-bluetooth-bookshelf
Satelīta skaļruņi > Satelīta skaļruņu augstfrekvenču skaļruņu izmēri - 0.7 "
Satelītu skaļruņi > Satelītu skaļruņi RMS jauda - 2 x 33 W
Savienojamība > Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojumi un porti > Skaļruņa interfeisa tips - 3,5 mm/USB/Bluetooth
Skaļruņi > Kopējā jauda - 66 W
Skaļruņi > Pastiprinātājs - Iebūvēts
Skaļruņi > Skaļruņi - Jā
Skaļruņi > Skaļruņu izmērs - 10.2 "
Skaļruņi > Skaļruņu izvietošana - Galda virsma / grāmatu plaukts
Skaļruņi > Skaļruņu skaits - 2
Skaļruņi > Skaļruņu skaits - 2
Skaļruņi > Skaļruņu tips - 2.0
Skaļruņi > Zemfrekvences skaļruņi - Jā
svars - 0.398 kg
Svars un izmēri > Augstums - 25.4 cm
Svars un izmēri > Dziļums - 21.4 cm
Svars un izmēri > Platums - 15.4 cm
Svars un izmēri > Svars - 6.6 g
Tehniskā informācija > Citas funkcijas - - Aktīvā plauktu skaļruņu sistēma;- Bluetooth savienošanas iespēja mūzikas atskaņošanai;- Divas RCA ieejas savienojamībai ar vairākiem audio avotiem;- D klases pastiprinātāju sistēma ar digitālo signāla apstrādi (DSP) un dinamiskā diapazona kontroli (DRC);- Ērta sānu paneļa vadība basiem, augstiem toņiem un galvenajam skaļumam;- Bezvadu tālvadības pults ar audio avota izvēli, izslēgšanu un skaļuma regulēšanu;- 100% MDF koka korpuss samazina akustisko rezonansi;- Universāls 100V-240V barošanas avots;
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Impedance - 6 Ω
Tehniskā informācija > Neto svars - 6.214 kg
Tehniskā informācija > Portatīvie - Nē
Tehniskā informācija > RMS nominālā jauda - 66 W
Tehniskā informācija > Savienotāja tips - 3,5 mm/Bluetooth
title_lv - Edifier R1700BT 2.0 skaļruņi BT / AUX
title_lv - Edifier R1700BT 2.0 skaļruņi BT / AUX
title_ru - Edifier R1700BT 2.0 BT / AUX skaļruņu sistēma
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Veiktspēja > Ieteicamais lietojums - Studija
Antenna > Frequency range - R/L 4.0KHZ-20KHZ | SW:30Hz-3KHZ GHz
Headphones > Driver unit - Bass unit: 4 inch (116mm),Treble unit: Φ19mm silk dome tweeter mm
Power > Power supply - PC: 700mV±50mV | Aux: 550mV±50mV W
Gross weight - 7.26 kg
category_en - Audio, photo and video > Audio > Portable speakers
category_lv - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
category_ru - Audio, foto un video > Audiotehnika > Portatīvie skaļruņi
Other features > Power supply type - PC: 700mV±50mV | Aux: 550mV±50mV
Other features > Dimensions (WxDxH) - 154 mm x 254mm x 214mm mm
Other features > Colour - Black
Other features > Type - Bluetooth Speakers
description_lv - Šajos daudzpusīgajos skaļruņos jūs vēlēsities atskaņot visau, ko iespējams. Pievienojiet spēļu konsoli, datoru vai televizoru, lai iegūtu izcilu skaņas kvalitāti. Lai novērstu traucējumus, R1700BT ir iebūvēta digitālā signāla apstrāde (DSP) un dinamiskā diapazona kontrole (DRC). R1700BT ir aprīkots ar 19 mm kupolveida augstfrekvences skaļruni un 4 collu basu atskaņotāju katrā skaļrunī, kas rada bagātīgus zemo un augsto frekvenču skaņu. Izmantojot priekšpusē vērsto basu pieslēgvietu, tiek pastiprināta zemās frekvences, piešķirot basam lielāku jaudu.
R17000BT Bluetooth skaļruņu kropuss ir izdeidots no valriekstkoka, lai iegūtu elegantu izskatu. Izstrādāts ar 10 grādu leņķi, lai skaņu tieši novirzītu uz jums, radot labāku klausīšanās pieredzi, kas samazina traucējumus. Augstas kvalitātes klasiskā koka apdare kalpo kā lielisks jebkuram mājas dekoram.
Ērti izvietoti ciparnīcas skaļruņa sānos ļauj pilnībā kontrolēt audio, basu un augstās skaņas. Izmantojot bezvadu tālvadības pulti, varat arī ērti mainīt savu mūziku atrodoties uz dīvāna. R1700BT tālvadības pults ir kompakta izmēra. Ar tās palīdzību var pārvaldīt skaļumu un izvēlēties ievades avotu. Savienojiet ar viedtālruni ar skaļruņiem, izmantojot Bluetooth, pieskaroties vienai pogai. R1700BT ir aprīkots ar visiem kabeļiem, kas nepieciešami mūzikas baudīšanai.
Iespējas
• Aktīva skaļruņu sistēma
• Bluetooth
• Divas RCA ieejas savienošanai ar vairākiem audio avotiem
• D klases pastiprinātāju sistēma ar digitālo signālu apstrādi (DSP) un dinamiskā diapazona kontroli (DRC)
• 100% MDF koka korpusi, lai samazinātu akustisko rezonansi
Specifikācija
• Izejas jauda: RMS 15W x 2 + 18W x 2 (ieslēgta DRC)
• Signāla un trokšņa attiecība: ≥85dBA
• Frekvences reakcija: 60Hz ~ 20KHz (@+/-6db)
• Ievades jutība: dators: 700 ± 50 mV AUX: 550 ± 50 mV
• Ievades veids: dators, papildu
• Basu atskaņotājs: 4 collas (119 mm), 6 Ω
• Augstās frekvences draiveris: 19 mm, zīda kupola tweeter, 6Ω
• Skaļruņa izmēri: 155 mm x 250 mm x 212 mm (platums x augstums x dziļums)
description_en - These versatile speakers will have you wanting to play every device off them. Plug in your gaming console, computer or TV for exceptional sound quality. The R1700BT has built-in Digital Signal Processing (DSP) and Dynamic Range Control (DRC) to prevent distortion. The R1700BT is equipped with a 19mm dome tweeter and a 4-inch bass driver in each speaker creates rich lows and clear highs. With the front facing bass reflex port, low frequencies are emphasized giving the bass more power.
The R17000BT Bluetooth bookshelf speakers are enclosed in hand picked walnut vinyl, for an elegant look. Fashioned with a 10-degree angle to direct the sound exactly at you creating a better listening experience as it reduces interference. The high quality classic wood finish serves as a great compliment to any home decor.
Conveniently located dials on the side of the speaker allow for complete control of audio, bass and treble. You can also alter your music from the ease of your couch with the wireless remote. The R1700BT remote is a compact sized remote control that helps you manage volume and select input source from across the room. Pair your smartphone to the chic bookshelf speakers through Bluetooth with the touch of a button. The R1700BT comes with all cables you will potentially need to enjoy your music right out of the box.
Features
• Active bookshelf speaker system
• Bluetooth pairing capability for music playback
• Dual RCA inputs for connectivity to multiple audio sources
• Class D amplifier system with Digital Signal Processing (DSP) and Dynamic Range Control (DRC)
• 100% MDF wooden enclosures to minimize acoustic resonance
Specification
• Power Output : RMS 15W x 2 + 18W x 2 (DRC on)
• Signal to noise ratio : ≥85dBA
• Frequency response : 60Hz ~ 20KHz (@+/-6db)
• Input sensitivity : PC:700±50mV AUX:550±50mV
• Input type : PC, Auxiliary
• Bass driver : 4 inch (119mm), 6 Ω
• Treble driver : 19mm, Silk dome tweeter, 6Ω
• Speaker Dimensions:155 mm x 250mm x 212mm (W x H x D)
description_ru - Эти универсальные динамики заставят вас хотеть воспроизводить на них любое устройство. Подключите игровую консоль, компьютер или телевизор, чтобы добиться исключительного качества звука. R1700BT имеет встроенную цифровую обработку сигналов (DSP) и контроль динамического диапазона (DRC) для предотвращения искажений. R1700BT оснащен 19-миллиметровым купольным ВЧ-динамиком и 4-дюймовым НЧ-динамиком в каждом динамике, обеспечивающем насыщенные низкие и чистые высокие частоты. Фронтальный порт фазоинвертора подчеркивает низкие частоты, придавая басам больше мощности.
Полочные колонки R17000BT Bluetooth заключены в вручную подобранный винил из орехового дерева, что придает им элегантный вид. Имеет 10-градусный угол, чтобы направлять звук точно на вас, создавая лучшее впечатление от прослушивания, поскольку он снижает помехи. Качественная классическая отделка деревом станет отличным дополнением любого домашнего декора.
Удобно расположенные регуляторы на боковой стороне динамика позволяют полностью контролировать звук, низкие и высокие частоты. Вы также можете изменить музыку, не вставая с дивана, с помощью беспроводного пульта дистанционного управления. Пульт дистанционного управления R1700BT - это компактный пульт дистанционного управления, который помогает вам управлять громкостью и выбирать источник входного сигнала из любой точки комнаты. Соедините свой смартфон с шикарными полочными колонками через Bluetooth одним нажатием кнопки. R1700BT поставляется со всеми кабелями, которые могут вам понадобиться для прослушивания музыки прямо из коробки.
Функции
• Активная полочная акустическая система
• Возможность сопряжения по Bluetooth для воспроизведения музыки
• Двойные входы RCA для подключения к нескольким источникам звука
• Система усилителя класса D с цифровой обработкой сигналов (DSP) и контролем динамического диапазона (DRC)
• Корпуса из 100% дерева МДФ для минимизации акустического резонанса.
Технические характеристики
• Выходная мощность: RMS 15 Вт x 2 + 18 Вт x 2 (DRC включен)
• Соотношение сигнал / шум: ≥85 дБА
• Частотная характеристика: 60 ​​Гц ~ 20 кГц (@ +/- 6 дБ)
• Входная чувствительность: ПК: 700 ± 50 мВ AUX: 550 ± 50 мВ
• Тип входа: ПК, вспомогательный
• НЧ-динамик: 4 дюйма (119 мм), 6 Ом
• Высокочастотный динамик: 19 мм, твитер с шелковым куполом, 6 Ом
• Размеры динамика: 155 мм x 250 мм x 212 мм (Ш x В x Г)
Design > Control type - Wireless remote control for audio source selection, mute and volume adjustment
EAN - 6923520265855
Warranty - 24
gross_weight - 0.454 kg
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 2.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Battery
Package features > Palette Qty - 54 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Gross height master carton - 414 mm
Package features > Gross depth master carton - 460 mm
Package features > Paper/Pasteboard - 990.00 g
Package features > Tare weight master carton - 1.059 kg
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 193 mm
Package features > Gross depth (mm) - 445 mm
Package features > Gross width (mm) - 309 mm
Package features > Gross width master carton - 327 mm
Package features > Net weight master carton - 14.52 kg
Package features > Plastic (No PET) - 56.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 1.046 kg
Package features > Volume (m3) - 0.026538465 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.02 kg
Power > Power - RMS 15W x2 (treble) + 18W x2 (bass) W
Code - R1700BT
Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
Model - Edifier R1700BT
Multimedia > Frequency range - 60 - 20000 Hz
Name - Edifier R1700BT Black 66 W 6 Ω Bluetooth Speakers RMS 15W x2 (treble) + 18W x2 (bass) W Bluetooth
Name - Edifier R1700BT Black 66 W Bluetooth Speakers Bluetooth RMS 15W x2 (treble) + 18W x2 (bass) W 6 Ω
Buttons > Input type - PC, AUX, Bluetooth
Processor > Frequency range - R/L 4.0KHZ-20KHZ | SW:30Hz-3KHZ Hz
Producer product name - R1700BT
Producer - Edifier
Link - http://www.edifier.com/int/en/speakers/r1700bt-bluetooth-bookshelf
Satellite speakers > Satellite speaker tweeter size - 0.7 "
Satellite speakers > Satellite speakers RMS power - 2 x 33 W
Ports & interfaces > Connectivity technology - Wireless
Ports & interfaces > Speaker interface type - 3.5mm/USB/Bluetooth
Loudspeakers > Total power - 66 W
Loudspeakers > Amplifier - Built-in
Loudspeakers > Tweeter - Yes
Loudspeakers > Driver size - 10.2 "
Loudspeakers > Speaker placement - Tabletop/bookshelf
Loudspeakers > Number of drivers - 2
Loudspeakers > Number of speakers - 2
Loudspeakers > Speaker type - 2.0
Loudspeakers > Woofer - Yes
weight - 0.398 kg
Weight & dimensions > Height - 25.4 cm
Weight & dimensions > Depth - 21.4 cm
Weight & dimensions > Width - 15.4 cm
Weight & dimensions > Weight - 6.6 g
Technical details > Other features - • Active bookshelf speaker system;• Bluetooth pairing capability for music playback;• Dual RCA inputs for connectivity to multiple audio sources;• Class D amplifier system with Digital Signal Processing (DSP) and Dynamic Range Control (DRC);• Handy side panel controls Bass, treble and master volume;• Wireless remote control with audio source selection, mute and volume adjustment;• 100% MDF wooden enclosure to minimize acoustic resonance;• Universal 100V-240V power supply;
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Impedance - 6 Ω
Technical details > Net weight - 6.214 kg
Technical details > Portable - No
Technical details > RMS rated power - 66 W
Technical details > Connector type - 3.5mm/Bluetooth
title_en - Edifier R1700BT 2.0 Speakers BT / AUX
title_lv - Edifier R1700BT 2.0 skaļruņi BT / AUX
title_ru - Акустическая система Edifier R1700BT 2.0 BT / AUX
Networking > Bluetooth - Yes
Performance > Recommended usage - Studio
137,36 €
Edifier R1700BT, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas