Gigabyte X670 GAMING X AX

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 889937 Preces kods: X670 GAMING X AX
Noliktavā 6 gab.
Garantija: 3 gadi
297,80 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 26.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 26.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 26.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 26.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 26.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 24.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Sērija: Gigabyte Gaming
  • Plates izmērs: ATX
  • Mikroshēmu kopne (chipset): AMD X670
  • Ligzda (socket): AM5
  • Atmiņas tips: DDR5
  • Atmiņas sloti: 4
  • Iebūvēts Wi-Fi: Ir
  • M.2 porti: 4
Pamatinformācija
Sērija : Gigabyte Gaming
Plates izmērs ATX

Pamatplates fiziskais izmērs. Dateks piedāvā ATX (pilnizmēra plate), mATX (micro ATX) (samazinātu izmēru plate) un miniATX izmēra pamatplates. ATX izmēra datora korpusā iespējams ievietot gan ATX, gan mATX pamatplati, savukārt mATX korpusā nav iespējams ievietot ATX plati.

Platei ATX ir ne mazāk kā 3 atmiņas sloti un ne mazāk kā 5 lokālo slotu PCI, tāpēc uz šīs plates var veidot labi funkcionējošo spēcīgu datoru. Taču mājas vai ofisa datoram tik daudz slotu nemaz nav vajadzīgs, un līdz ar to derēs arī microATX.

Pamatplates barošanas bloka savienotājs ir strāvas avota kontaktligzda, kuras pašlaik ir ATX un ATX2.0 standarta. ATX ir vecāks standarts ar 20pin savienotāju (20 "kājiņām"), savukārt ATX2.0 ir ar papildus 4piniem (20+4). ATX standarta pamatplates spēj strādāt ar ATX2.0 barošanas bloku (PSU), savukārt ATX2.0 pamatplatei ir nepieciešams ATX2.0 barošanas bloks.

Form-faktoram ir drīzāk ieteikuma raksturs. Taču pirms iegādāties pamatplati pārliecinieties par korpusa izmēra atbilstību pamatplates izmēram un tās barošanas savienotājam.

Mikroshēmu kopne (chipset) AMD X670

Mikroshēmu kopne ir nozīmīgākais pamatplates izvēles rādītājs (sistēmas loģikas mikroshēmas jeb sprieguma pārveidotāji). No mikroshēmu kopnes atkarīgs, kādus procesorus, atmiņu, portus u.c. parametrus uztur pamatplate.

Katrs čipsets ir tieši saistīts ar noteiktu procesora platformu, kurās dalās pēc procesoru dzimtes vai pēc procesora pieslēgvietas.

Lai noskaidrotu, kura mikroshēmu kopne ir piemērota jūsu procesoram u.c. komponentēm, lūdzam jautāt mūsu menedžeriem.
Ligzda (socket) AM5
Procesora (CPU) ligzda ir svarīgs faktors plates izvēlē, procesora ligzdai jābūt precīzi savietojamai ar procesoru, kuru vēlaties montēt platē. Neskatoties uz to, ka procesors der pamatplates ligzdai, jāņem vērā šī procesora atbalsts. Lai noskaidrotu, kuri procesori ir atbalstīti izvēlētajā pamatplatē, lūdzam apmeklēt pamatplates ražotāja mājas lapu, atrast konkrētās pamatplates sadaļu CPU support un pārliecināties, ka šīs plates specifikācija paredz jūsu procesora atbalstu.
Operatīvā atmiņa
Atmiņas tips : DDR5
Atmiņas sloti 4
Pieejamo atmiņas slotu skaits norāda, cik atmiņas moduļus (plāksnes) var ievietot pamatplatē.
Atmiņas kopne DDR5 5200MHz (6400MHz OC)

Operatīvās atmiņas kopne nosaka, kāda tipa operatīvo atmiņu uztur attiecīgā pamatplate.

Kopnes apzīmējumā ir atmiņas tips DDRII vai DDRIII, kā arī maksimālā atmiņas takts frekvence, ko uztur pamatplate. Svarīgākais rādītājs ir atmiņas tips, dažādu tipu atmiņas ir fiziski atšķirīgas, tādēļ DDRIII atmiņu nevar pievienot pamatplatei ar DDRII atmiņas atbalstu (izņemot gadījumus, kad ir abu atmiņas veidu atbalsts platē). Savukārt pamatplate, kas uztur 800Mhz DDRII atmiņu spēj strādāt ar DDII667 un DDRII533 atmiņas ātrumiem. Pamatplate ar atmiņas kopnes ātrumu, kas ir zemāks par atmiņas moduļa ātrumu, spēs strādāt ne ātrāk par norādīto kopnes ātrumu, t.i. ja pamatplates atmiņas kopne ir DDRII667, tad ievietojot DDRII800 atmiņu tā strādās ar DDRII667 ātrumu.

Videokarte
VGA Port PCI-EXPRESS
VGA port, jeb videokartes spraudnis. VGA portam jāsakrīt ar jūsu videokartes porta specifikāciju. Vecākām videokartēm ir AGP ports, jaunās videokartes tiek ražotas ar PCI-EXPRESS (PCI-E) portu. AGP un PCI-Express videokartes nav savstarpēji aizvietojamas. Pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties par videokartes porta atbilstību, gan pamatplatei, gan videokartei.
Integrēta videokarte Only with iGPU-ready APU

Parametrs, kas nosaka, vai pamatplatē ir integrēta videokarte. Integrētā videokarte der darbam ar biroja programmatūru, internetu, filmu skatīšanai un vienkāršu spēļu spēlēšanai. Ja vēlaties izmantot grafiskās programmas, spēlēt 3D spēles un skatīties 3D animācijas, jums nepieciešama papildus videokarte.

Integrētā videokarte izmanto pamatplatē ievietotās operatīvās atmiņas daļu, tādēļ, ja jūsu pamatplatē ir 1Gb atmiņas, un pamatplates videokartes uzstādījumos ir norādīts aizņemt 256mb, tad operētājsistēma uzrādīs pieejamo atmiņas daudzumu apt. 700 Mb.
Pirms iegādāties pamatplati ar iebūvētu videokarti, pārliecinieties par to, vai tai ir papildus videokartes ports turpmākiem uzlabojumiem, ja tādi nepieciešami.

Pieslēgvietas un aprīkojums
D-Sub : 0
DisplayPort : 0
DVI : 0
HDMI : 1
Integrēta skaņas karte : Nav norādīts
PCI Porti 0
PCI porti ir izplatītākais datora funkcju papildināšanas veids ar papildus kartēm (skaņas, tīkla, komunikāciju, videonovērošanas u.c.). Jaunākajās platēs, pateicoties PCI-EXpress standartam ir neliels PCI paplašināšanas portu skaits, tādēļ pirms iegādāties pamatplati, pārliecinieties, vai PCI portu skaits ļauj ievietot visas jums nepieciešamās PCI kartes.
Bezvadu savienojumi
Iebūvēts Bluetooth : Ir
Iebūvēts Wi-Fi : Ir
Ārējās pieslēgvietas
External USB 2.0 : 4
External USB Type-C : 1
External USB 3.0 (USB 3.2 Gen1) : 6
External USB 3.1 (USB 3.2 Gen2) : 2
Iekšējās pieslēgvietas
Internal A-RGB 5V (3-pin) : 2
Internal RGB 12V (4-pin) : 2
Internal USB 2.0 : 2
Internal USB 3.0 : 2
Internal USB Type-C : 1
M.2 porti : 4
SATA 3 Porti : 4
Barošanas bloki (PSU)
Papildus specifikācija
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Antenu savienotāju skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - austiņu izejas - 3
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Ethernet LAN (RJ-45) porti - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI portu skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.0
Aizmugurējā paneļa I/O porti - HDMI versija - 2.1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Mikrofona ieeja - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - Q-Flash Plus - Jā
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 2.0 portu skaits - 4
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A tipa pieslēgvietu skaits - 6
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) portu skaits - 6
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A tipa pieslēgvietu skaits - 2
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB 3.2 Gen 2x2 C tipa porti skaits - 1
Aizmugurējā paneļa I/O porti - USB savienotāja tips - A tipa USB, C tipa USB
Aizmugurējā paneļa I/O porti - WiFi-AP antenas ligzda - 2
Apraksts - - AMD Socket AM5:Atbalsta AMD Ryzen™ 7000 sērijas procesorus - Nepārspējama veiktspēja:16*+2+2+2 fāžu ciparu VRM risinājums - Divkanālu DDR5:4*SMD DIMM ar AMD EXPO™ un Intel® XMP atmiņas moduļu atbalstu - Nākamās paaudzes datu glabāšana:1*PCIe 5.0 x4 un 3*PCIe 4.0 x4 M.2 Savienotāji - Mega-Heatpipe un M.2 termiskā aizsardzība:lai nodrošinātu VRM barošanas stabilitāti un 25110 PCIe 5.0 M.2 SSD veiktspēju - EZ-Latch:PCIe x16 ligzda un M.2 savienotāji ar ātru atbrīvošanu un bezskrūvju konstrukciju - Ātrie tīkli:2,5 GbE LAN un Wi-Fi 6E 802.11ax - Paplašinātas savienojamības iespējas:HDMI, Dual USB-C® 20Gbps un gaidāmais GIGABYTE USB4 AIC atbalsts - Smart Fan 6:Vairāki temperatūras sensori, hibrīdie ventilatoru galvenes ar FAN STOP - Q-Flash Plus:BIOS atjaunināšana, neinstalējot procesoru, atmiņu un grafisko karti * 8+8 fāžu paralēlā barošanas konstrukcija
Apraksts - Nepārspējama veiktspēja Ņemot vērā tik straujo tehnoloģiju attīstību, GIGABYTE turpina sekot līdzi jaunākajām tendencēm un nodrošina savus klientus ar modernām funkcijām un jaunākajām tehnoloģijām. GIAGBYTE Gaming sērijas pamatplates ir aprīkotas ar uzlabotu barošanas risinājumu, jaunākajiem datu glabāšanas standartiem un izcilu savienojamību, lai nodrošinātu optimizētu spēļu veiktspēju. Izcila termiskā konstrukcija GIGABYTE pamatplates nepārspējamo veiktspēju garantē inovatīva un optimizēta termiskā konstrukcija, kas nodrošina vislabāko procesora, mikroshēmas, SSD stabilitāti un zemas temperatūras pie pilnas lietojumprogrammu slodzes un spēļu veiktspējas.
Savienojamība GIGABYTE pamatplates nodrošina izcilu savienojamību ar neticamu datu pārraides ātrumu, izmantojot nākamās paaudzes tīkla, datu glabāšanas un Wi-Fi savienojamību. Personalizācija GIGABYTE pamatplatēs ir iekļautas vairākas noderīgas un intuitīvas programmas, kas palīdz lietotājiem kontrolēt katru pamatplates aspektu un nodrošina pielāgojamus apgaismojuma efektus ar unikālu estētiku, kas atbilst jūsu unikālajai personībai. Īpaši izturīga GIGABYTE Ultra Durable konstrukcija nodrošina produkta izturību un augstas kvalitātes ražošanas procesu. GIGABYTE pamatplatēs tiek izmantoti labākie komponenti un pastiprināta katra ligzda, lai katra no tām būtu izturīga un izturīga.
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 11
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4400,4800,5200,5600,6000,6200,6400 MHz
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 4800
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums - 5200
Atmiņa - Atbalstītais atmiņas taktātrums (maks.) - 6400 MHz
Atmiņa - Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5-SDRAM
Atmiņa - Atmiņas kanāli - Divu kanālu
Atmiņa - Atmiņas slotu skaits - 4
Atmiņa - Atmiņas slotu tips - DIMM
Atmiņa - bez ECC - Jā
Atmiņa - Maksimālā iekšējā atmiņa - 128 GB
Atmiņa - Nebuferētā atmiņa - Jā
Atmiņa > Atbalstītie atmiņas veidi - DDR5 DIMM
Atmiņa > Atmiņas slots - 4
Atmiņas kopnes frekvence - 4400 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 4800 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 5600 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6000 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6200 MHz
Atmiņas kopnes frekvence - 6400 MHz
Atmiņas slots - 4
Atmiņas tips - DDR5
Atmiņas tips - DDR5
Audio ports Ieejas/izejas savienotāji - 3
BIOS - 1 x 256 Mbit zibatmiņas zibatmiņa Licencēta AMI UEFI BIOS PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0 izmantošana
BIOS - ACPI versija - 5.0
BIOS - BIOS atmiņas lielums - 256 Mb/s
BIOS - BIOS tips - UEFI AMI
BIOS - darbvirsmas pārvaldības saskarnes (DMI) versija - 2.7
BIOS - Notīrīt CMOS džemperis - Jā
BIOS - poga Clear CMOS - Jā
BIOS - sistēmas pārvaldības BIOS (SMBIOS) versija - 2.7
Bluetooth saskarne - Jā
BrandPartCode - X670 GAMING X AX (REV. 1.0)
Bruto svars - 1.70 kg
Bruto svars Kg - 1,7
Cita informācija -
COM savienotājs / ports - Nē
DDR5 slotu skaits - 4
Detalizēti dati par diska/diska saskarnēm - Procesors 1 x M.2 savienotājs (slots 3, M atslēga, tips 25110/2280 PCIe 5.0 (piezīme) x4/x2 SSD atbalsts) (M2A_CPU) (Piezīme) Faktiskais atbalsts var atšķirties atkarībā no procesora. 1 x M.2 savienotājs (slots 3, M-key, atbalsta 22110/2280 PCIe 4.0 x4/x2 SSD) (M2B_CPU) mikroshēma 2 M.2 savienotāji (slots 3, M-key, atbalsta 22110/2280 PCIe 4.0 x4/x2 tipa SSD) (M2C_SB, M2D_SB) 4 SATA 6 Gb/s savienotāji RAID 0, RAID 1 un RAID 10 atbalsts NVMe SSD glabāšanas ierīcēm RAID 0, RAID 1 un RAID 10 atbalsts SATA glabāšanas ierīcēm
dimensijas dziļums - 82 mm
dimensionalWeight - 1468
EAN - 4719331848965
ean - 4719331848965
Eans - 4719331848965
EAN_kods - 4719331848965
FireWire (IEEE 1394) - Nē
Formas faktors - ATX
Formas faktors - ATX
Frekvences ātrums - 4400/4800/5200/5600/6000/6200/6400 MHz
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 Home x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10 x64, Windows 11 x64
Funkcijas - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11 x64
Funkcijas - Audio izejas kanāli - 7.1 kanāli
Funkcijas - datora veselības uzraudzība - Ventilators, Temperatūra, Spriegums, Ūdens dzesēšana
Funkcijas - komponents - DATORS
Funkcijas - Mātesplates formas faktors - ATX
Funkcijas - Mātesplates mikroshēmas - AMD X670
Garantija - 36
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - normāli
garantijaType - G
Grafika - Grafiskās izejas 1 x HDMI ports ar maksimālo izšķirtspēju 4096x2160@60 Hz * Atbalsta HDMI 2.1 un HDCP 2.3. ** Atbalsta HDMI 2.1 TMDS saderīgus portus. (Grafiskās specifikācijas var atšķirties atkarībā no procesora atbalsta.)
Grafika - HDCP - Jā
Grafika - maksimālā izšķirtspēja - 4096 x 2160 pikseļi
Grafika - Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts - Crossfire
GTIN - 4719331848965
guaranteeLength - 36
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4-pin ūdens sūkņa ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 4pin CPU ventilators
Iebūvētie savienotāji - 1 x 24pin ATX barošanas bloks
Iebūvētie savienotāji - 1 x Atiestatīšanas poga
Iebūvētie savienotāji - 1 x barošanas poga
Iebūvētie savienotāji - 1 x Clear CMOS džemperis
Iebūvētie savienotāji - 1 x CMOS tīrīšanas poga
Iebūvētie savienotāji - 1 x priekšējā paneļa audio galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x Sistēmas paneļa galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x TPM galvene
Iebūvētie savienotāji - 1 x USB C
Iebūvētie savienotāji - 2 x 8pin 12V
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 2.0/1.1 galvene
Iebūvētie savienotāji - 2 x USB 3.0 galvene
Iebūvētie savienotāji - 4 x M.2
Iebūvētie savienotāji - 4 x SATA III 6Gb/s
Iekļautie piederumi -
Iekšējais I/O - 12V barošanas savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - Audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - CPU ventilatora savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - EPS barošanas savienotājs (8 kontakti) - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa audio savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - priekšējā paneļa savienotājs - Jā
Iekšējais I/O - sūkņa savienotājs - 1
Iekšējais I/O - Temperatūras sensors - Jā
Iekšējais I/O > SATA savienotāju skaits - 4
Iekšējie I/O - USB 2.0 savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1) savienotāji - 2
Iekšējie I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) savienotāji - 1
Iekšējā I/O - SATA III savienotāju skaits - 4
Iekšējā I/O > Atbalstītās cietā diska saskarnes - SATA, M.2
Iekšējās I/O - ATX barošanas savienotājs (24 kontakti) - Jā
Iekšējās I/O - kopējais SATA savienotāju skaits - 4
Iekšējās I/O - PCI Express x16 (4.x paaudzes) slots - 1
Iekšējās I/O - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Iekšējās I/O - RGB LED kontaktligzdu galvene - Jā
Iekšējās I/O - TPM savienotājs - Jā
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Nē
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 235 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 180.00 g
Iepakojuma saturs - iekļauti draiveri - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - SATA
Iepakojuma saturs - komplektā iekļautā programmatūra - Norton Internet Security
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 80.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 340.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 270.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.20 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.01 m³
Integrēts audio - Jā
Integrēts LAN - 2,5 gigabitu
Integrēts procesors - Nē
Integrēts video - Atkarībā no CPU
Izmēri - 30.5 x 24.4 cm
izmērs augstums - 273 mm
izmērs platums - 338 mm
izmērs svars - 2146 g
kategorija - Galvenās plates AMD Galvenās plates
Kategorija - Mātesplates
Kategorija - Root/Elektronika/PC daļas/Mātesplates
Kategorijas kods - MBA
Kategorija_1 - Mātesplates
Kategorija_2 - Pamatplates - AMD AM5
kods - X670 GAMING X AX
Kods - X670 GAMING X AX
Kontaktligzda - SAM5
LongDesc - Lai nodrošinātu AMD jaunās paaudzes procesora maksimālu Turbo Boost un pārspriegšanas veiktspēju, GIGABYTE Gaming sērijas pamatplates ir aprīkotas ar visu laiku labāko VRM dizainu un augstākās kvalitātes komponentiem.Ultra Durable™ SMD PCIe 5.0 x4 M.2 savienotājsPirmā PCIe 5.0 x4 M.2 ligzda atbalsta jaunāko M.2 25110 form factor. Pastiprināti PCIe 5.0 M.2 savienotāji ar metāla ekranējumu, kas nodrošina lielāku izturību.Eekranēts atmiņas izvietojumsVis atmiņas izvietojums ir zem PCB iekšējā slāņa, kas ir ekranēts ar lielu zemējuma slāni, lai pasargātu no ārējiem traucējumiem.EXPO un XMP dubultais atbalstsGIGABYTE AM5 MB atbalsta gan AMD EXPO™, gan Intel® XMP overclocking atmiņas moduļus maksimālai saderībai. MB automātiski noteiks abu profilu formātu SPD, lietotāji var izvēlēties iespējot vienu no profiliem BIOS izvēlnē un viegli sasniegt overclocked atmiņas veiktspēju.DDR5 Auto BoosterAutomātiski paaugstina DDR5 natīvo frekvenci līdz 5000 MHz, kamēr sistēma ir ļoti noslogota, izmantojot vienu klikšķi.AMD EXPO™ un Intel® XMP 3.0 lietotāja profilsNoteikt un izveidot savu SPD profilu Native, AMD EXPO™ un Intel® XMP 3.0 atmiņas moduļiem. Vienu lietotāja definētu profilu var saglabāt, ielādēt lokāli vai no/uz ārējās atmiņas ierīces- Vienu tukšu SPD profilu var definēt lietotājs un pārnest uz nākamo datoru- Ātra atmiņas veiktspējas simulācija, pamatojoties uz lietotāja ievadītajiem takts un laika parametriem- Profila saglabāšanas un ielādes funkcija, lai tiešsaistē dalītos ar atmiņas parametriemAORUS M.2 Thermal GuardGIGABYTE Ultra-Efficient M.2 Thermal GuardParedzot izturību, GIGABYTE nodrošina M.2 SSD ierīcēm termisko risinājumu. M.2 Thermal Guard novērš ātrgaitas M.2 termoaizsardzību un sastrēgumus. SSD, jo tas palīdz izkliedēt siltumu, pirms tas kļūst par problēmu.3% dzesētājs, ieviešot2X vara PCB dizainuPielietojot 2X varu PCB iekšējā slānī, tas samazina komponentu temperatūru vismaz par 3%, pārvēršot PCB par super plānu PCB izmēra vara radiatoru, kas efektīvi izkliedē siltumu no komponentiem, pateicoties tā augstajai siltumvadītspējai un zemākai pretestībai.SMART FAN 6Smart Fan 6 satur vairākas unikālas dzesēšanas funkcijas, kas nodrošina spēļu datora veiktspējas saglabāšanu, vienlaikus saglabājot vēsumu un klusumu. Vairāku ventilatoru galvenes var atbalstīt PWM/DC ventilatoru un sūkni, un lietotāji, izmantojot intuitīvu lietotāja saskarni, var viegli definēt katra ventilatora līkni, pamatojoties uz dažādiem temperatūras sensoriem visā platē.Asūknēšanas funkcijasAugstas strāvas atbalstsKatras ventilatoru galvenes atbalsta PWM un līdzstrāvas ventilatoru un ūdens dzesēšanas sūkni, un līdz 24 W (12V x 2A) ar aizsardzību pret pārslodziPrecīza vadībavairāki temperatūras/ventilatora ātruma kontroles punkti precīzai ventilatora līkneiDivkāršs līknes režīmsDivkāršs slīpuma/gaisa režīms dažādiem lietotāju scenārijiemFan StopVentilators var pilnībā apstāties zem lietotāju norādītās temperatūras punktaSmart Fan 6 BIOS UI1. Uzlabota ventilatora līknes UIMēs palielinājām kontroles punktus no 5 līdz 7 un palielinājām ventilatora ātruma grafiku, lai precīzi un vieglāk kontrolētu ventilatora līkni.2. Slope/Stair dual graph režīmsVentilatora līkni var ātri pārslēgt ar Slope un Stair režīmiem dažādiem lietotāju scenārijiem. Slope ir tradicionālā un intuitīvā lineārā ventilatora ātruma līkne. Izmantojot nesen pievienoto nelineāro režīmu Stair, ventilators saglabā vienādu ātrumu starp noteiktiem temperatūras intervāliem.3. Manuāla ievadīšanaProfesionāliem lietotājiem mēs piedāvājam manuālu ventilatora ātruma ievadīšanu precīzākai kontrolei.4. EZ regulēšanaIzmantojums var novietot 4 EZ regulēšanas punktus aptuvenās temperatūras/ventilatora ātruma intervālos, un Smart Fan 6 var ātri ģenerēt ventilatora līkni.5. Ventilatora līknes profilsVentilatora līknes profilu var saglabāt BIOS ROM, profils saglabāsies pēc BIOS atjaunināšanas.802.11ax Wi-Fi 6ENovākais bezvadu risinājums 802.11ax Wi-Fi 6E ar jaunu, īpaši tam paredzētu 6 GHz frekvenču joslu nodrošina gigabitu bezvadu veiktspēju, nodrošina vienmērīgu video straumēšanu, labāku spēļu pieredzi, maz pārtrauktu savienojumu un ātrumu līdz 2,4 Gbps. Turklāt Bluetooth 5 nodrošina 4 reizes lielāku darbības diapazonu nekā BT 4.2 un ātrāku pārraidi.Pirmais 2,5 GbE LAN uz borta2X ātrāks nekā jebkad agrāk- 2,5G LAN izmantošana nodrošina līdz pat 2,5 GbE tīkla savienojamību ar vismaz 2 reizes lielāku datu pārsūtīšanas ātrumu, salīdzinot ar vispārējo 1 GbE tīklu, kas ir lieliski piemērots spēlētājiem, lai nodrošinātu maksimālu tiešsaistes spēļu pieredzi.- Atbalsta Multi-Gig (10/100/1000/2500Mbps) RJ-45 EthernetPieslēgt nākotni - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®Izstrādāts ar USB 3.2 Gen 2x2, kas ir divreiz jaudīgāks nekā iepriekšējās paaudzes USB 3.2 Gen 2. Tas darbojas līdz pat 20 Gbps īpaši ātrā datu pārraidei, pieslēdzoties USB 3.2 atbilstīgām perifērijas ierīcēm. Pateicoties USB Type-C® savienotājam, lietotāji var baudīt elastību, ko sniedz atgriezeniskais savienojums, lai ātri piekļūtu un uzglabātu milzīgus datu apjomus.GIGABYTE pamatplatēs tiek izmantoti augstas klases audio kondensatoriGIGABYTE pamatplatēs tiek izmantoti augstas klases audio kondensatori. Šie augstas kvalitātes kondensatori palīdz nodrošināt augstas izšķirtspējas un augstas precizitātes audio, lai spēlētājiem nodrošinātu visreālistiskākos skaņas efektus.Audio trokšņu aizsargsGIGABYTE pamatplatēm ir audio trokšņu aizsargs, kas būtībā nošķir plates jutīgos analogos audio komponentus no potenciālā trokšņu piesārņojuma PCB līmenī.RGB Fusion Multi-Zone Light Show DesignTagad piedāvā vairāk LED pielāgojumu nekā jebkad agrāk, tāpēc lietotāji var patiesi pielāgot savu datoru atbilstoši savam dzīves stilam. Ar pilnu RGB atbalstu un pārveidoto RGB Fusion 2.0 lietojumprogrammu lietotājam ir pilnīga kontrole pār LED, kas ieskauj pamatplati.Pierocīga lietotāja saskarneElastīgais režīms EASY MODE vienā lapā parāda svarīgu aparatūras informāciju, tostarp informāciju par procesora pulksteni, atmiņu, atmiņu, atmiņu, ventilatoru.Mani iecienītākiePievieno pastāvīgi izmantotos elementus iecienītākajā izvēlnē ātrai piekļuvei.Stuvenizatora informācijaParāda visu veidu atmiņas informāciju, tostarp SATA, PCIE un M.2. interfeisu.ChangelogSaraksta visas izmaiņas pirms saglabāšanas un bios iziešanas. Ātri pārskatiet vispārējo iestatījumu izmaiņas.Intuitīva slodzes līnijas līknes līkneIntuitīvā līknes grafikā skaidri parāda katru slodzes līnijas kalibrēšanas iestatījumu.GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) ir vienota programmatūra visiem GIGABYTE atbalstītajiem produktiem. Tā nodrošina nesen izstrādātu intuitīvu lietotāja saskarni, lai kontrolētu visas būtiskās funkcijas.- Vienota programmatūras platforma visiem Gigabyte atbalstītajiem produktiem- Intuitīva lietotāja saskarne atvieglotai lietošanas pieredzei- Modularizēti vadības komponenti tikai uzstādītajai aparatūrai- Automātiska atjaunināšanas funkcija, lai sistēma būtu aktuāla un atbalstītu nākotnes produktusMulti-keyMultifunkcionāla atiestatīšanas poga, ko var pārkonfigurēt uz citu funkciju BIOS sistēmā dažādiem lietotāju scenārijiem.RGB slēdzisIzslēgt visus apgaismojuma efektus pamatplatē.Tiešā piekļuve BIOSPieejiet BIOS izvēlnē tieši, nespiežot nevienu tastatūras pogu.Safe ModePieejiet BIOS drošajā režīmā, lai mainītu konkrētu opciju, nezaudējot citus BIOS iestatījumus.EZ-LatchAr GIGABYTE EZ-Latch jūs varat ātri un vienkārši izveidot savu datoru.Q-Flash PlusAtjauniniet BIOS viegli, neuzstādot procesoru, atmiņu un grafisko karti.Ar GIGABYTE Q-Flash Plus jums nav jāuzstāda procesors, atmiņa un grafiskā karte, kā arī nav jāieiet BIOS izvēlnē, lai atjauninātu BIOS. Vienkārši lejupielādējiet un saglabājiet jaunu BIOS failu (pārdēvējiet to par gigabyte.bin) USB zibatmiņas diskā, pēc tam nospiediet īpašo Q-Flash Plus pogu, un jūs varat sākt darbu!
LongProductName - ATX, Socket AM5, AMD X670 mikroshēma, 4x DDR5, Wi-Fi 6E, AMI UEFI BIOS
LongSummaryDescription - Gigabyte X670 GAMING X AX. Procesora ražotājs: Procesora ligzda: AMD, Procesora ligzda: Socket AM5, savietojamo procesoru sērija: Socket AM5, saderīga procesoru sērija: Socket AM5, saderīga procesoru sērija: AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen: DDR5-SDRAM, Maksimālā iekšējā atmiņa: 128 GB, Atmiņas slotu tips: DIMM. Atbalstītās atmiņas disku saskarnes: M.2, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, SATA III, Atbalstītie atmiņas disku tipi: RAID līmeņi: 0, 1, 10. Paralēlās apstrādes tehnoloģiju atbalsts: Crossfire, Maksimālā izšķirtspēja: 4096 x 2160 pikseļi. USB savienotāja tips: USB tipa A, USB tipa C, USB tipa C
LPT savienotājs / ports - Nē
M.2 paplašināšanas slots - 2
Maksimālais ATA ierīču skaits - 0
Maksimālais atmiņas lielums - 128 GB
Maksimālais SATA ierīču skaits - 4
Mikroshēmas ražotājs - AMD
Mikroshēmas tips - AMD X670
Mikroshēmu kopa - AMD X670
Modelis - X670 GAMING X AX
Modelis - X670 GAMING X AX
Nosaukums - Gigabyte X670 GAMING X AX
nosaukums - GIGABYTE X670 Gaming X AX, AMD X670 pamatplate - Sockel AM5
Nosaukums - GIGABYTE X670 GAMING X AX, Pamatplate - AM5
Nosaukums - Gigabyte X670 GAMING X AX AMD X670 Socket AM5 ATX
Nosaukums - Gigabyte | X670 GAMING X AX 1.0 M/B | AMD procesoru saime | Procesora ligzda AM5 | DDR5 DIMM | Atmiņas slots 4 | Atbalstītās cietā diska saskarnes SATA, M.2 | SATA savienotāju skaits 4 | Čipsets AMD X670 | ATX
nosaukums - Pamatplate X670 GAMING X AX AM5 4DDR5 HDMI M.2 ATX
Paplašināšanas slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Paplašināšanas slots - 2 x M.2
Paplašināšanas slots - M.2 (M) slotu skaits - 4
Paplašināšanas slots - PCI Express x16 slots - 3
PCI-Express 3.0 16x paplašināšanas slots - 1
PCI-Express 4.0 16x paplašināšanas slots - 1
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 27.5 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 34 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 2.139 kg
Pilna apraksta līnija - AMD X670|SAM5|ATX|DDR5|6400/6200/6000/5600/5200/4800/4400 MHz|Atmiņas slots 4|1xPCI-Express 3.0 16x|1xPCI-Express 4.0 16x|2xM.2|1xHDMI|4xUSB 2.0|8xUSB 3.2|1xUSB-C|1xRJ45|3xAudio ports|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|SATA 3.0|Video atkarībā no CPU|Audio|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Atbalstītās procesora ligzdas - ligzda AM5
Procesors - maksimālais SMP procesoru skaits - 1
Procesors - Procesora ligzda - ligzda AM5
Procesors - Procesora ražotājs - AMD
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen 7 7. paaudzes, AMD Ryzen 9 7. paaudzes
Procesors - Savietojamā procesoru sērija - AMD Ryzen™ 7
Procesors > Procesora ligzda - AM5
Procesors > Procesoru ģimenes procesori - AMD
Procesors > Saderīgās procesoru sērijas - AMD Ryzen 7000 sērijas procesoru atbalsts
Procesoru saime - AMD Ryzen
Procesoru saime - AMD Ryzen 5
Procesoru saime - AMD Ryzen 7
Procesoru saime - AMD Ryzen 9
producerCode - X670 GAMING X AX
ProducerCode - X670 GAMING X AX
productName - PAMATPLATE GIGABYTE X670 GAMING X AX
productSize - Parasts
Produkta nosaukums - X670 GAMING X AX
Programmatūra - Norton Internet Security (versija OEM) LAN joslas platuma pārvaldības programmatūra
Pārdevēja mājas lapa - www.gigabyte.com/Motherboard/X670-GAMING-X-AX-rev-10#kf
RAID - Jā
RAID - SATA 0, 1, 10
Ražotāja kods - X670 GAMING X AX
Ražotāja nosaukums - Gigabyte
Ražotāja produkta nosaukums - X670 GAMING X AX 1.0 M/B
Ražotāja_kods - X670 GAMING X AX
ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - Gigabyte
Ražotājs - GigaByte
RJ45 ieejas/izejas savienotāji - 1
Saite - https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670-GAMING-X-AX-rev-10#kf
SATA 3.0 saskarne - Jā
ShortDescription - Socket AM5 | Čipsets AMD X670 | DDR5
ShortSummaryDescription - Gigabyte X670 GAMING X AX, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen, Socket AM5, DDR5-SDRAM, 128 GB
sizeX - 340
sizeY - 80
sizeZ - 270
Skaņas karte - Realtek Audio CODEC augstas izšķirtspējas audio 2/4/5.1/7.1 kanāla audio
Svars - 2,15
svars - 2300
Svars un izmēri - Dziļums - 244 mm
Svars un izmēri - Platums - 305 mm
Tehniskā informācija > Garantija - 36 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 1.50 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Gigabyte
TPM - Virsraksts
Tīkla interfeiss - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Tīkla interfeiss - Bluetooth
Tīkla interfeiss - Realtek 2,5 GbE LAN mikroshēma (2,5 Gbps/1 Gbps/100 Mbps)
Tīkla interfeiss - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.2
Tīkls - Ethernet interfeisa tips - 2,5 gigabitu Ethernet
Tīkls - Ethernet LAN - Jā
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax).
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11b
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11g
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 4 (802.11n)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - Wi-Fi standarti - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Tīkls - WLAN kontroliera modelis - AMD RZ616
URL - https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670-GAMING-X-AX-rev-10
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 4
USB 2.0 saskarne - Jā
USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 pieslēgvietu skaits - 10
USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 portu skaits - 4
USB 3.2 ieejas/izejas savienotāji - 8
USB 3.2 saskarne - Jā
USB pieslēgvietas aizmugurējā panelī - 13
USB pieslēgvietas uz pamatplates - 6
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītie atmiņas disku tipi - HDD UN SSD
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstīto atmiņas disku skaits - 8
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, SATA III
Uzglabāšanas kontrolieri - Atbalstītās atmiņas disku saskarnes - M.2, Serial ATA
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID atbalsts - Jā
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 0, 1, 10
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 1
Uzglabāšanas kontrolieri - RAID līmeņi - 10
Veiktspēja > Mikroshēmas - AMD X670
Veiktspēja > Pamatplates formas standarts - ATX
vendpn - X670 GAMING X AX
Vienība Neto svars - 2 kg
Vienības bruto svars - 2.14 kg
Vienības kastes augstums - 0.275
Vienības kastes garums - 0.34
Vienības kastes platums - 0.08
Vienība Slikts tilpums - 0,00748 kubikmetru
WiFi saskarne - Jā
Zīmols - Gigabyte
Ārējie savienotāji - 1 x HDMI
Ārējie savienotāji - 1 x Line In
Ārējie savienotāji - 1 x līnijas izeja
Ārējie savienotāji - 1 x MIC
Ārējie savienotāji - 1 x Q-Flash Plus poga
Ārējie savienotāji - 1 x RJ-45
Ārējie savienotāji - 1 x USB 3.1 Type-C
Ārējie savienotāji - 2 x SMA
Ārējie savienotāji - 2 x USB 3.1
Ārējie savienotāji - 4 x USB 2.0
Ārējie savienotāji - 6 x USB 3.0
Īpašās funkcijas - GIGABYTE Control Center (GCC) atbalsts *GCC pieejamās programmas var atšķirties atkarībā no pamatplates modeļa. Katras lietojumprogrammas atbalstītās funkcijas var atšķirties atkarībā no pamatplates specifikācijām. Q-Flash atbalsts Q-Flash Plus atbalsts Smart Backup atbalsts
Īpašības - Mātesplates mikroshēmu komplekts - AMD
Īss apraksts - GIGA X670 GAMING X AX AM5/DDR5/ATX
Rear panel I/O ports - Number of antenna connectors - 2
Rear panel I/O ports - Headphone outputs - 3
Rear panel I/O ports - Ethernet LAN (RJ-45) ports - 1
Rear panel I/O ports - HDMI ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.0
Rear panel I/O ports - HDMI version - 2.1
Rear panel I/O ports - Microphone in - Yes
Rear panel I/O ports - Q-Flash Plus - Yes
Rear panel I/O ports - USB 2.0 ports quantity - 4
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-A ports quantity - 6
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) ports quantity - 6
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-A ports quantity - 2
Rear panel I/O ports - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C ports quantity - 1
Rear panel I/O ports - USB connector type - USB Type-A, USB Type-C
Rear panel I/O ports - WiFi-AP antenna jack - 2
Description - - AMD Socket AM5:Supports AMD Ryzen™ 7000 Series Processors - Unparalleled Performance:Twin 16*+2+2 Phases Digital VRM Solution - Dual Channel DDR5:4*SMD DIMMs with AMD EXPO™ & Intel® XMP Memory Module Support - Next Generation Storage:1*PCIe 5.0 x4 and 3*PCIe 4.0 x4 M.2 Connectors - Mega-Heatpipe & M.2 Thermal Guard:To Ensure VRM Power Stability & 25110 PCIe 5.0 M.2 SSD Performance - EZ-Latch:PCIe x16 Slot & M.2 Connectors with Quick Release & Screwless Design - Fast Networks:2.5GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax - Extended Connectivity:HDMI, Dual USB-C® 20Gbps and Upcoming GIGABYTE USB4 AIC Support - Smart Fan 6:Features Multiple Temperature Sensors, Hybrid Fan Headers with FAN STOP - Q-Flash Plus:Update BIOS Without Installing the CPU, Memory and Graphics Card * 8+8 phases parallel power design
Description - Niezrównana wydajność
Przy tak szybkim rozwoju technologii GIGABYTE wciąż nadąża za najnowszymi trendami i zapewnia naszym klientom zaawansowane funkcje i najnowszą technologię. Płyty główne GIAGBYTE Gaming Series są wyposażone w ulepszone rozwiązanie zasilania, najnowsze standardy pamięci masowej i wyjątkową łączność, aby umożliwić optymalizację wydajności w grach.
Znakomity projekt termiczny
Nieograniczona wydajność płyt głównych GIGABYTE jest gwarantowana przez innowacyjną i zoptymalizowaną konstrukcję termiczną, aby zapewnić najlepszą stabilność procesora, chipsetu, dysku SSD i niskie temperatury przy pełnym obciążeniu aplikacji i wydajności w grach.
Łączność
Płyty główne GIGABYTE zapewniają najwyższą jakość połączenia z niesamowitą prędkością przesyłania danych przez sieć nowej generacji, pamięć masową i łączność Wi-Fi.
Personalizacja
Płyty główne GIGABYTE zawierają kilka przydatnych i intuicyjnych programów, które pomagają użytkownikom kontrolować każdy aspekt płyty głównej i zapewniają konfigurowalny efekt oświetlenia o wyjątkowej estetyce, aby dopasować się do Twojej wyjątkowej osobowości.
Niezwykle wytrzymałe
Konstrukcja GIGABYTE Ultra Durable zapewnia trwałość produktu i wysoką jakość procesu produkcyjnego. Płyty główne GIGABYTE wykorzystują najlepsze komponenty i wzmacniają każde gniazdo, aby każdy z nich był solidny i trwały.
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 11
Memory - Supported memory clock speeds - 4400
Memory - Supported memory clock speeds - 4400,4800,5200,5600,6000,6200,6400 MHz
Memory - Supported memory clock speeds - 4800
Memory - Supported memory clock speeds - 5200
Memory - Supported memory clock speed (max) - 6400 MHz
Memory - Supported memory types - DDR5-SDRAM
Memory - Memory channels - Dual-channel
Memory - Number of memory slots - 4
Memory - Memory slots type - DIMM
Memory - Non-ECC - Yes
Memory - Maximum internal memory - 128 GB
Memory - Unbuffered memory - Yes
Memory > Supported memory types - DDR5 DIMM
Memory > Memory slots - 4
Memory bus frequency - 4400 MHz
Memory bus frequency - 4800 MHz
Memory bus frequency - 5200 MHz
Memory bus frequency - 5600 MHz
Memory bus frequency - 6000 MHz
Memory bus frequency - 6200 MHz
Memory bus frequency - 6400 MHz
Memory slots - 4
Memory type - DDR5
Memory type - DDR5
Audio port Input/Output connectors - 3
BIOS - 1 x 256 Mbit flash Use of licensed AMI UEFI BIOS PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
BIOS - ACPI version - 5.0
BIOS - BIOS memory size - 256 Mbit
BIOS - BIOS type - UEFI AMI
BIOS - Desktop Management Interface (DMI) version - 2.7
BIOS - Clear CMOS jumper - Yes
BIOS - Clear CMOS button - Yes
BIOS - System Management BIOS (SMBIOS) version - 2.7
Bluetooth Interface - Yes
BrandPartCode - X670 GAMING X AX (REV. 1.0)
Gross weight - 1.70 kg
Gross Weight Kg - 1,7
Other information -
COM connector / port - No
Number of DDR5 slots - 4
Detailed data on disk/drive interfaces - Procesor 1 x złącze M.2 (Gniazdo 3, klucz M, typ 25110/2280 PCIe 5.0 (Uwaga) obsługa dysków x4/x2 SSD) (M2A_CPU) (Uwaga) Rzeczywiste wsparcie może się różnić w zależności od procesora. 1 x złącze M.2 (gniazdo 3, klucz M, obsługa dysków SSD typu 22110/2280 PCIe 4.0 x4/x2) (M2B_CPU) Chipset 2 złącza M.2 (Gniazdo 3, klucz M, obsługa dysków SSD typu 22110/2280 PCIe 4.0 x4/x2) (M2C_SB, M2D_SB) 4 złącza SATA 6Gb/s Obsługa macierzy RAID 0, RAID 1 i RAID 10 dla urządzeń pamięci masowej NVMe SSD
Obsługa macierzy RAID 0, RAID 1 i RAID 10 dla urządzeń pamięci masowej SATA
dimension depth - 82 mm
dimensionalWeight - 1468
EAN - 4719331848965
ean - 4719331848965
Eans - 4719331848965
EAN_code - 4719331848965
FireWire (IEEE 1394) - No
Form Factor - ATX
Form factor - ATX
Frequency speed - 4400/4800/5200/5600/6000/6200/6400 MHz
Features - Windows operating systems supported - Windows 10 Home x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 10 x64, Windows 11 x64
Features - Windows operating systems supported - Windows 11 x64
Features - Audio output channels - 7.1 channels
Features - PC health monitoring - Fan, Temperature, Voltage, Water cooling
Features - Component for - PC
Features - Motherboard form factor - ATX
Features - Motherboard chipset - AMD X670
Warranty - 36
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo -
guarantee_type - normal
warrantyType - G
Graphics - Wyjścia graficzne 1 x port HDMI obsługujący maksymalną rozdzielczość 4096x2160@60 Hz * Obsługa wersji HDMI 2.1 i HDCP 2.3. ** Obsługa natywnych portów zgodnych z HDMI 2.1 TMDS. (Specyfikacje graficzne mogą się różnić w zależności od obsługi procesora.)
Graphics - HDCP - Yes
Graphics - Maximum resolution - 4096 x 2160 pixels
Graphics - Parallel processing technology support - Crossfire
GTIN - 4719331848965
warrantyLength - 36
HDMI Input/Output connectors - 1
Onboard connectors - 1 x 4-pin water-pump-fan
Onboard connectors - 1 x 4pin CPU fan
Onboard connectors - 1 x 24pin ATX zasilanie
Onboard connectors - 1 x Reset button
Onboard connectors - 1 x Power button
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS jumper
Onboard connectors - 1 x Clear CMOS button
Onboard connectors - 1 x Front panel audio header
Onboard connectors - 1 x System panel header
Onboard connectors - 1 x TPM header
Onboard connectors - 1 x USB C
Onboard connectors - 2 x 8pin 12V
Onboard connectors - 2 x USB 2.0/1.1 header
Onboard connectors - 2 x USB 3.0 header
Onboard connectors - 4 x M.2
Onboard connectors - 4 x SATA III 6Gb/s
Accessories included -
Internal I/O - 12V power connector - Yes
Internal I/O - Audio connector - Yes
Internal I/O - CPU fan connector - Yes
Internal I/O - EPS power connector (8-pin) - Yes
Internal I/O - Front panel audio connector - Yes
Internal I/O - Front panel connector - Yes
Internal I/O - Pump connector - 1
Internal I/O - Temperature sensor - Yes
Internal I/O > Number of SATA connectors - 4
Internal I/O - USB 2.0 connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) connectors - 2
Internal I/O - USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) connectors - 1
Internal I/O - Number of SATA III connectors - 4
Internal I/O > Supported hard disk drive interfaces - SATA, M.2
Internal I/O - ATX Power connector (24-pin) - Yes
Internal I/O - Total number of SATA connectors - 4
Internal I/O - PCI Express x16 (Gen 4.x) slots - 1
Internal I/O - PCI Express x16 (Gen 3.x) slots - 1
Internal I/O - RGB LED pin header - Yes
Internal I/O - TPM connector - Yes
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - No
Package features > Palette Qty - 235 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 180.00 g
Packaging content - Drivers included - Yes
Packaging content - Cables included - SATA
Packaging content - Bundled software - Norton Internet Security
Package features > Gross height (mm) - 80.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 340.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 270.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.20 kg
Package features > Volume (m3) - 0.01 m³
Integrated audio - Yes
Integrated LAN - 2.5 Gigabit
Integrated CPU - No
Integrated video - Depending on CPU
Dimensions - 30.5 x 24.4 cm
dimension height - 273 mm
dimension width - 338 mm
dimension weight - 2146 g
category - Mainboards AMD Mainboards
Category - Motherboards
Category - Root/Electronics/PC parts/Motherboards
Category Code - MBA
Category_1 - Motherboards
Category_2 - Motherboards - AMD AM5
code - X670 GAMING X AX
Code - X670 GAMING X AX
Socket - SAM5
LongDesc - To ensure maximum Turbo Boost and overclocking performance of AMD's new generation CPU, GIGABYTE Gaming series motherboard equip the best VRM design ever built with the highest quality components.Ultra Durable™ SMD PCIe 5.0 x4 M.2 ConnectorThe first PCIe 5.0 x4 M.2 Slot supports the latest M.2 25110 form factor. Reinforced PCIe 5.0 M.2 connectors with metal shielding to provide higher strength.Shielded Memory RoutingAll memory routing is under the PCB inner layer shielded by a large ground layer to protect from external interference.EXPO and XMP Dual SupportGIGABYTE AM5 MB supports both AMD EXPO™ and Intel® XMP overclocking memory modules for maximal compatibility. MB will automatically detect both profiles format in SPD, users can choose to enable one of profiles from BIOS menu and easily reach overclocked memory performance.DDR5 Auto BoosterAutomatically Boost the Native DDR5 frequency to 5000MHz while the system is under heavy loading by a single click.AMD EXPO™ and Intel® XMP 3.0 User ProfileDefine and create your own SPD profile into Native, AMD EXPO™ and Intel® XMP 3.0 memory modules. One user-defined profile can be saved, loaded either locally or from/to an external storage device.- One empty SPD profile can be defined by users and carry to next computer- Quick memory performance simulation based on user input clock and timing parameters- Profile save and load function to share your memory parameters onlineAORUS M.2 Thermal GuardGIGABYTE Ultra-Efficient M.2 Thermal GuardWith durability in mind, GIGABYTE provides a thermal solution for M.2 SSD devices. The M.2 Thermal Guard prevents throttling and bottlenecks from high speed M.2 SSDs as it helps to dissipate heat before it becomes an issue.3% Cooler by implementing2X copper PCB DesignBy adopting 2X copper on PCB inner layer, it lowers the components' temperature at least 3% by turning the PCB into a super thin PCB size copper heatsink to dissipate the heat from the components effectively, due to it’s high thermal conductivity and lower impedance.SMART FAN 6Smart Fan 6 contains several unique cooling features that ensure gaming PC maintain its performance while staying cool and quiet. Multiple fan headers can support PWM/DC fan and pump, and users can easily define each fan curve based on different temperature sensors across the board via intuitive user interface.Cooling FeaturesHigh Current SupportEach fan headers support PWM and DC fan and Water Cooling Pump , and up to 24W (12V x 2A) with Over-Current ProtectionPrecision ControlMultiple temperature/fan speed control points for precise fan curveDual Curve ModeSlope/Stair dual mode for different user scenarioFan StopFan can stop completely below users' specified temperature pointSmart Fan 6 BIOS UI1. Improve fan curve UIWe increase control points from 5 to 7 and larger fan speed graph for precise and easier fan curve control.2. Slope/Stair dual graph modeFan curve can be quickly switch with Slope and Stair modes for different user scenario. Slope is traditional and intuitive linear fan speed curve. With newly added Stair non-linear mode, fan keeps at same speed between specified temperature interval.3. Manual InputFor advanced users, we provide fan speed manual input for more precise control.4. EZ TuningUse can place 4 EZ Tuning points at rough temperature/fan speed, and Smart Fan 6 can quickly generate a fan curve.5. Fan curve profileFan curve profile can be saved in BIOS ROM, profile will be kept after updating BIOS.802.11ax Wi-Fi 6EThe latest Wireless solution 802.11ax Wi-Fi 6E with new dedicated 6GHz band, enables gigabit wireless performance, provides smooth video streaming, better gaming experience, few dropped connections and speeds up to 2.4Gbps. Moreover, Bluetooth 5 provides 4X range over BT 4.2 and with faster transmission.First adopter on 2.5GbE LAN onboard2X Faster than ever- Adoption of 2.5G LAN provide up to 2.5GbE network connectivity, with at least 2 times faster transfer speeds compared to general 1GbE networking, perfectly designed for gamers with ultimate online gaming experience.- Support Multi-Gig(10/100/1000/2500Mbps) RJ-45 EthernetConnecting the Future - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C®Featuring the USB 3.2 Gen 2x2 design which is doubled the performance than previous generation of USB 3.2 Gen 2. It works up to 20Gbps ultra-fast data transfer while connecting to USB 3.2 compliant peripherals. Through the USB Type-C® connector, users can enjoy the flexibility of reversible connection to access and store massive amounts of data rapidly.High-End Audio CapacitorsGIGABYTE motherboards use high-end audio capacitors. These high quality capacitors help deliver high resolution and high fidelity audio to provide the most realistic sound effects for gamers.Audio Noise GuardGIGABYTE motherboards feature an audio noise guard that essentially separates the board’s sensitive analog audio components from potential noise pollution at the PCB level.RGB Fusion Multi-Zone Light Show DesignNow offering more LED customizations than ever, users can truly adapt their PC to represent their lifestyle. With full RGB support and a redesigned RGB Fusion 2.0 application, the user has complete control over the LEDs which surround the motherboard.Friendly User InterfaceThe EASY MODE shows important hardware information in one page including CPU clock, Memory, Storage, Fan.My FavoritesAdd constantly used items into the favorite menu for quick access.Storage InformationShow all kinds of storage information including SATA, PCIE and M.2 interface.ChangelogList all changes before saving and exiting bios. Quickly review overall settings modification.Intuitive Load Line CurveClearly show each loadline calibration setting in an intuitive curve graph.GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC) is a unified software for all GIGABYTE supported products. It provides newly designed intuitive user interface to control all essential function.- Unified software platform for all Gigabyte supported products- Intuitive user interface for an eased experience- Modularized control components only for installed hardware- Auto update function to keep system up to date and support future productsMulti-keyA multi-function reset button that can be reconfigured to other function in BIOS for different user scenarios.RGB SwitchTurn off all lighting effect on motherboard.Direct-To-BIOSBoot into BIOS menu directly without pressing any keyboard button.Safe ModeBoot into BIOS safe mode to change specific option without losing other BIOS settings.EZ-LatchWith GIGABYTE EZ-Latch, you can DIY your PC in no time, quick and easy.Q-Flash PlusUpdate the BIOS easily without installing the CPU, memory and graphics card.With GIGABYTE Q-Flash Plus, you don't need to install the CPU, memory and graphics card nor enter the BIOS menu to flash the BIOS. Just download and save a new BIOS file (rename to gigabyte.bin) on the USB flash drive, then press the dedicated Q-Flash Plus button and you’re good to go!
LongProductName - ATX, Socket AM5, AMD X670 chipset, 4x DDR5, Wi-Fi 6E, AMI UEFI BIOS
LongSummaryDescription - Gigabyte X670 GAMING X AX. Processor manufacturer: AMD, Processor socket: Socket AM5, Compatible processor series: AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen. Supported memory types: DDR5-SDRAM, Maximum internal memory: 128 GB, Memory slots type: DIMM. Supported storage drive interfaces: M.2, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, SATA III, Supported storage drive types: HDD & SSD, RAID levels: 0, 1, 10. Parallel processing technology support: Crossfire, Maximum resolution: 4096 x 2160 pixels. USB connector type: USB Type-A, USB Type-C
LPT connector / port - No
M.2 Expansion slots - 2
Max. number of ATA devices - 0
Max memory size - 128 GB
Max. number of SATA devices - 4
Chipset manufacturer - AMD
Chipset type - AMD X670
Chipset - AMD X670
Model - X670 GAMING X AX
Model - X670 GAMING X AX              
Name - Gigabyte X670 GAMING X AX
name - GIGABYTE X670 Gaming X AX, AMD X670 Mainboard - Sockel AM5
Name - GIGABYTE X670 GAMING X AX, Motherboard - AM5
Title - Gigabyte X670 GAMING X AX AMD X670 Socket AM5 ATX
Name - Gigabyte | X670 GAMING X AX 1.0 M/B | Processor family AMD | Processor socket AM5 | DDR5 DIMM | Memory slots 4 | Supported hard disk drive interfaces SATA, M.2 | Number of SATA connectors 4 | Chipset AMD X670 | ATX
name - Motherboard X670 GAMING X AX AM5 4DDR5 HDMI M.2 ATX
Expansion slots - 1 x PCIe 4.0 x 16
Expansion slots - 2 x M.2
Expansion slots - Number of M.2 (M) slots - 4
Expansion slots - PCI Express x16 slots - 3
PCI-Express 3.0 16x Expansion slots - 1
PCI-Express 4.0 16x Expansion slots - 1
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 27.5 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 34 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 2.139 kg
Full Description Line - AMD X670|SAM5|ATX|DDR5|6400/6200/6000/5600/5200/4800/4400 MHz|Memory slots 4|1xPCI-Express 3.0 16x|1xPCI-Express 4.0 16x|2xM.2|1xHDMI|4xUSB 2.0|8xUSB 3.2|1xUSB-C|1xRJ45|3xAudio port|USB 2.0|USB 3.2|Bluetooth|WiFi|SATA 3.0|Video Depending on CPU|Audio|LAN 2.5 Gigabit|RAID SATA 0, 1, 10|TPM Header
CPU socket - Socket AM5
Processor - Supported processor sockets - Socket AM5
Processor - Maximum number of SMP processors - 1
Processor - Processor socket - Socket AM5
Processor - Processor manufacturer - AMD
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen
Processor - Compatible processor series - AMD Ryzen™ 7
Processor > Processor socket - AM5
Processor > Processor family - AMD
Processor > Compatible processor series - Supports AMD Ryzen 7000 Series Processors
Processor family - AMD Ryzen
Processor family - AMD Ryzen 5
Processor family - AMD Ryzen 7
Processor family - AMD Ryzen 9
producerCode - X670 GAMING X AX
ProducerCode - X670 GAMING X AX
productName - MOTHERBOARD GIGABYTE X670 GAMING X AX
productSize - Normal
ProductName - X670 GAMING X AX
Software - Norton Internet Security (wersja OEM) LAN bandwidth management software
Vendor Homepage - www.gigabyte.com/Motherboard/X670-GAMING-X-AX-rev-10#kf
RAID - Yes
RAID - SATA 0, 1, 10
Manufacturer Code - X670 GAMING X AX
Manufacturer Name - Gigabyte
Producer product name - X670 GAMING X AX 1.0 M/B
Manufacturer_code - X670 GAMING X AX
producer - Gigabyte
Producer - Gigabyte
Manufacturer - GigaByte
RJ45 Input/Output connectors - 1
Link - https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670-GAMING-X-AX-rev-10#kf
SATA 3.0 Interface - Yes
ShortDescription - Socket AM5 | Chipset AMD X670 | DDR5
ShortSummaryDescription - Gigabyte X670 GAMING X AX, AMD, Socket AM5, AMD Ryzen™ 5, AMD Ryzen 7 7th Gen, AMD Ryzen 9 7th Gen, Socket AM5, DDR5-SDRAM, 128 GB
sizeX - 340
sizeY - 80
sizeZ - 270
Sound card - Realtek Audio CODEC High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel
Weight - 2,15
weight - 2300
Weight & dimensions - Depth - 244 mm
Weight & dimensions - Width - 305 mm
Technical details > Warranty - 36 month(s)
Technical details > Net weight - 1.50 kg
Technical details > Producer - Gigabyte
TPM - Header
Network interface - 1 x 10/100/1000/2500 Mbit/s
Network interface - Bluetooth
Network interface - Realtek 2.5GbE LAN chip (2.5 Gbps/1 Gbps/100 Mbps)
Network interface - Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.2
Network - Ethernet interface type - 2.5 Gigabit Ethernet
Network - Ethernet LAN - Yes
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - 802.11b
Network - Wi-Fi standards - 802.11g
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 4 (802.11n)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 5 (802.11ac)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Wi-Fi standards - Wi-Fi 6E (802.11ax)
Network - WLAN controller model - AMD RZ616
URL - https://www.gigabyte.com/Motherboard/X670-GAMING-X-AX-rev-10
USB-C Input/Output connectors - 1
USB 2.0 Input/Output connectors - 4
USB 2.0 Interface - Yes
Number of USB 3.0/USB 3.1 gen 1/USB 3.2 gen 1 ports - 10
Number of USB 3.1/USB 3.1 gen 2/USB 3.2 gen 2 ports - 4
USB 3.2 Input/Output connectors - 8
USB 3.2 Interface - Yes
USB ports at back panel - 13
USB ports on motherboard - 6
Storage controllers - Supported storage drive types - HDD & SSD
Storage controllers - Number of storage drives supported - 8
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, PCI Express 4.0, PCI Express 5.0, SATA III
Storage controllers - Supported storage drive interfaces - M.2, Serial ATA
Storage controllers - RAID support - Yes
Storage controllers - RAID levels - 0
Storage controllers - RAID levels - 0, 1, 10
Storage controllers - RAID levels - 1
Storage controllers - RAID levels - 10
Performance > Chipset - AMD X670
Performance > Motherboard form factor - ATX
vendpn - X670 GAMING X AX
Unit Net Weight - 2 kg
Unit Gross Weight - 2.14 kg
Unit Box Height - 0.275
Unit Box Length - 0.34
Unit Box Width - 0.08
Unit Brutto Volume - 0.00748 cubm
WiFi Interface - Yes
Brand - Gigabyte
External connectors - 1 x HDMI
External connectors - 1 x Line In
External connectors - 1 x Line Out
External connectors - 1 x MIC
External connectors - 1 x Q-Flash Plus button
External connectors - 1 x RJ-45
External connectors - 1 x USB 3.1 Type-C
External connectors - 2 x SMA
External connectors - 2 x USB 3.1
External connectors - 4 x USB 2.0
External connectors - 6 x USB 3.0
Special functions - Support for GIGABYTE Control Center (GCC)
*Dostępne aplikacje w GCC mogą się różnić w zależności od modelu płyty głównej. Obsługiwane funkcje każdej aplikacji mogą się również różnić w zależności od specyfikacji płyty głównej. Obsługa Q-Flash Support for Q-Flash Plus Support for Smart Backup
Features - Motherboard chipset family - AMD
Short description - GIGA X670 GAMING X AX AM5/DDR5/ATX
297,80 €
Gigabyte X670 GAMING X AX
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas