Vivanco Slim, 5000 mAh, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 637113 Preces kods: 38857
Noliktavā 5 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
27,07 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 29.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 29.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 29.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: ceturtdien, 25.04.2024 pēc 15:00
Pamatinformācija
Ražotājs : Vivanco
Papildus specifikācija
Akumulatoru banka - Ieejas kontaktligzdas - microUSB
Akumulatoru banka - Ieejas strāva - 2 A
Akumulatoru banka - kapacitāte - 5000 mAh
Akumulatoru banka - USB izeja - 2,1 A
Akumulatoru banka - USB izeja 2 - 2,1 A
Akumulatoru banka - USB izejas ligzdu skaits - 2
Akumulatoru banka - uzlāde - izmantojot microUSB ligzdu
Akumulatoru banka - ātrā uzlāde - Jah
augstums - 2.5
Barošanas banka - USB izeja - 2.1 A
Barošanas banka - USB izeja 2 - 2.1 A
Barošanas banka - USB izejas portu skaits - 2
category_en - Enerģija
category_et - Enerģija
category_lv - Enerģija
category_ru - Enerģija
description_et - Akumulatoru banka ir ļoti ērts rīks viedajā laikmetā. Tas ļauj uzlādēt ne tikai mobilo tālruni, bet arī Bluetooth austiņu, sporta pulksteņa, mp3 atskaņotāja vai citu ierīču akumulatorus, atrodoties prom no sienas. Tas ir lielisks veids, kā mazināt satraukumu par akumulatora darbības laiku - jums nebūs jāpavada visa diena, domājot, vai un kā viedtālruņa akumulators kalpos līdz dienas beigām, jo varat atstāt viedierīci uzlādētu somas apakšā un ar prieku turpināt ikdienas darbus. Šai Vivanco akumulatoru bankai ir 5000 mAh ietilpība un divi USB slots, kas ļauj vienlaikus uzlādēt divas ierīces. Akumulatoru bankai ir microUSB ieeja uzlādei. Akumulatoru banka ir īpaši plāna, tāpēc to ir ļoti ērti nēsāt līdzi. Tam ir arī ērts LED indikators. Divas USB ligzdas: max 2,1 A izejas strāva Ievads: microUSB Viegla uzlāde kustībā - bez elektrotīkla strāvas padeves Piemērots tālruņu, planšetdatoru, Bluetooth austiņu, sporta pulksteņu, aktivitātes monitoru, mp3 atskaņotāju un daudzu citu ierīču uzlādei Piemērots visām USB uzlādējamām ierīcēm Atbilst visiem vajadzīgajiem standartiem.
description_lv - Barošanas banka ir augstas kvalitātes enerģijas avots ilgākiem izbraucieniem brīvā dabā. Tas ir pārnēsājams akumulators elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, mobilo tālruņu, fotoaparātu, videokameru, MP3/MP4, GPS un citu ierīču, kas darbojas ar 5 V spriegumu, uzlādei. Uzlādējamais akumulators ļauj uzlādēt ierīci neatkarīgi no atrašanās vietas. Šai īpaši plānajai barošanas bankai ir microUSB kabeļa ieeja. Tā ir tik maza un plāna, ka jūs to pat nejutīsiet savā somā vai kabatā. Ar divām USB izejām tā var uzlādēt divas ierīces vienlaicīgi. Akumulatora ietilpībai vajadzētu pietikt vidēji liela viedtālruņa 2 uzlādēšanas reizēm. Izbaudiet jauno tehnoloģiju priekšrocības!
description_lv - Ārējās uzlādes akumulators (Power Bank) ir augstas kvalitātes elektroenerģijas avots, kas īpaši noderīgs gadījumos, kad ilgāku laiku uzturaties ārpus telpām (piem., ceļojumā, piknikā u.tml.). Tas ir pārnēsājamais akumulators, kas paredzēts dažādu elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, mobilo telefonu, kameru, videokameru, MP3/MP4, GPS un citu 5 V ievades iekārtu uzlādei. Atkārtoti uzlādējamais akumulators ļauj jums lādēt savu ierīci, lai kur jūs atrastos. Šis īpaši slaidais ārējais akumulators ir aprīkots ar microUSB kabeļa ieeju. Tas ir tik plāns un kompakts, ka tik tikko pamanīsiet to savā somā vai kabatā. Divas USB izejas sniedz iespēju lādēt divas ierīces vienlaicīgi. Akumulatora ietilpība ir pietiekama, lai divreiz uzlādētu vidēju viedtālruni. Izbaudiet jauno tehnoloģiju priekšrocības!
description_ru - Uzlādējamā akumulatora banka ir ārkārtīgi ērts palīglīdzeklis mūsdienu pasaulē. Papildus mobilajam tālrunim ar to var uzlādēt arī MP3 atskaņotāju, Bluetooth austiņas, planšetdatoru vai citu ierīču akumulatorus, kad esat prom no sienas lādētāja. Tādējādi jums nav jāuztraucas par akumulatora darbības laiku. Jums nebūs jāuztraucas par to, vai jūsu viedtālrunis kalpos visu atlikušo dienu, jo vajadzības gadījumā varat uzlādēt viedierīci somā un turpināt ikdienas aktivitātes. Šīs Vivanco 5000 mAh akumulatoru bankas ietilpība ir 5000 mAh, tai ir arī divas USB ligzdas, ar kurām varat uzlādēt divas ierīces vienlaicīgi. Akumulatoru bankai ir arī microUSB ieeja. Akumulatoru banka ir ļoti plāna, tāpēc to ir ļoti viegli nēsāt līdzi. Turklāt tas ir aprīkots ar ērtu LED indikatoru. Rezerves akumulators portatīvajām ierīcēm Divas USB ligzdas: max 2,1 A izejas strāva Ievads: microUSB Viegla uzlāde ceļā - bez elektrotīkla Piemērots tālruņu, planšetdatoru, Bluetooth austiņu, sporta pulksteņu, aktivitātes sekotāju, mp3 atskaņotāju un daudzu citu ierīču uzlādei Piemērots visām ierīcēm, kas tiek uzlādētas, izmantojot USB Atbilst visiem vajadzīgajiem standartiem.
description_short_en - Uzlādējiet ierīces, lai kur jūs atrastos 5000 mAh ietilpība Divas USB izejas: max 2,1 A Ieeja: microUSB Ietver LED indikatoru.
description_short_et - Uzlādējiet ierīces jebkurā laikā un jebkurā vietā Liela 5000 mAh ietilpība Divas USB izejas: max 2,1 A Ieeja: microUSB Ērts LED indikators.
description_short_lv - Uzlādējiet savas ierīces, lai kur jūs atrastos Ietilpība: 5000 mAh Divas USB izejas: maks. 2,1 A Ieeja: microUSB LED indikators
description_short_ru -
dziļums - 19.3
feature_group_et - Akumulatoru bankas
feature_group_ln - Strāvas bankas
feature_group_lv - Lādētāji-akumulatori
feature_group_ru - Pārnēsājamie akumulatori
gross_weight - 0.194
Lādētājs-akumulators - Ieejas pieslēgvietas - microUSB
Lādētājs-akumulators - Ieejas spriegums - 2 A
Lādētājs-akumulators - Ietilpība - 5000 mAh
Lādētājs-akumulators - USB izeja - 2,1 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 2 - 2,1 A
Lādētājs-akumulators - USB pieslēgvietu skaits - 2
Lādētājs-akumulators - Uzlāde - Caur microUSB ligzdu
Lādētājs-akumulators - Ātrā uzlāde - Jā
name_et - Vivanco akupank Slim 5000mAh (38857)
net_weight - 0.147
nosaukums_lv - Vivanco power bank Slim 5000mAh (38857)
nosaukums_lv - Vivanco ārējās uzlādes akumulators Slim 5000mAh (38857)
nosaukums_ru - Vivanco akumulatoru banka 5000 mAh (38857)
platums - 9
Portatīvā uzlādes banka - Ieejas savienotāji - microUSB
Portatīvā uzlādes banka - Ieejas spriegums - 2 A
Portatīvā uzlādes banka - Jauda - 5000 mAh
Portatīvā uzlādes banka - USB izeja - 2,1 A
Portatīvā uzlādes banka - USB izeja 2 - 2,1 A
Portatīvā uzlādes banka - Uzlāde - Izmantojot microUSB ligzdu
Portatīvā uzlādes banka - Ātra uzlāde - Jā
Power banka - Jauda - 5000 mAh
Power banka - Uzlāde - microUSB
Power banka - Ātra uzlāde - Jā
Pārnēsājamā uzlādes banka - USB Pieslēgvietu skaits - 2
ražotāja_kods - 38857
Strāvas banka - Ieejas porti - microUSB
Strāvas banka - Ieejas spriegums - 2 A
svītrkods - 4008928388572
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - microUSB kabelis
Vispārīgi - Iepakojuma saturs - Strāvas banka
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lādētājakumulators
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - microUSB kabelis
Vispārīgi - Komplekta saturs - Akumulatoru banka
Vispārīgi - Komplekta saturs - microUSB kabelis
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - MicroUSB kabelis
Vispārīgi raksturojumi - Aprīkojums - Strāvas banka
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
zīmols - Vivanco
Akupank - Sisendpesad - microUSB
Akupank - Sisendvool - 2 A
Akupank - Mahutavus - 5000 mAh
Akupank - USB väljund - 2,1 A
Akupank - USB väljund 2 - 2,1 A
Akupank - USB väljundpesade arv - 2
Akupank - Laadimine - microUSB pesa kaudu
Akupank - Kiirlaadimine - Jah
height - 2.5
Power bank - USB output - 2.1 A
Power bank - USB output 2 - 2.1 A
Power bank - USB number of output ports - 2
category_en - Energy
category_et - Energia
category_lv - Enerģija
category_ru - Энергия
description_et - Akupank on nutiajastul üks äärmiselt mugav abivahend. See võimaldab laadida lisaks mobiiltelefonile ka Bluetooth kõrvaklappide, spordikella, mp3-mängija või muude seadmete akusid siis, kui oled seinakontaktist eemal. Niiviisi on võimalik leevendada ärevust, mis on seotud aku vastupidavuse pärast muretsemisega – Sa ei terve päeva mõtlema, kas või kuidas nutitelefoni aku päeva lõpuni vastu peab, kuna vajadusel võid oma nutiseadme kotipõhja laadima jätta ning rõõmsalt oma igapäevaseid tegevusi edasi toimetada. Sellel Vivanco akupangal on 5000 mAh mahutavus ja kaks USB pesa, mille kaudu saab üheaegselt laadida kahte seadet. Akupanga laadimiseks on microUSB sisend. Akupank on üliõhuke, mispärast on seda väga mugav endaga kaasas kanda. Lisaks on sellel mugav LED-indikaator. Varuaku kaasaskantavatele seadmetele Kaks USB pesa: max 2,1 A väljundvool Sisend: microUSB Lihtne laadimine liikvel olles – vabadus vooluvõrgust Sobib telefonide, tahvelarvutite, Bluetooth kõrvaklappide, spordikellade, aktiivsusmonitoride, mp3-mängijate ja paljude teiste seadmete laadimiseks Sobib kõigile USB kaudu laetavatele seadmetele Vastab kõigile vajalikele standarditele
description_en - A power bank is a high quality power source for longer outdoor trips. This is a portable battery for charging electronic devices such as smartphones, mobile phones, cameras, camcorders, MP3/MP4, GPS and other devices powered by 5 V. A rechargeable battery allows you to charge your device wherever you are. This ultra-slim power bank has microUSB cable input. It's so small and slim, that you will not even feel it in your bag or pocket. With two USB outputs, it can charge two devices at the same time. Battery capacity should be sufficient for 2 charges of an average smartphone. Enjoy the benefits of new technologies!
description_lv - Ārējās uzlādes akumulators (Power Bank) ir augstas kvalitātes elektroenerģijas avots, kas īpaši noderīgs gadījumos, kad ilgāku laiku uzturaties ārpus telpām (piem., ceļojumā, piknikā u.tml.). Tas ir pārnēsājamais akumulators, kas paredzēts dažādu elektronisko ierīču, piemēram, viedtālruņu, mobilo telefonu, kameru, videokameru, MP3/MP4, GPS un citu 5 V ievades iekārtu uzlādei. Atkārtoti uzlādējamais akumulators ļauj jums lādēt savu ierīci, lai kur jūs atrastos. Šis īpaši slaidais ārējais akumulators ir aprīkots ar microUSB kabeļa ieeju. Tas ir tik plāns un kompakts, ka tik tikko pamanīsiet to savā somā vai kabatā. Divas USB izejas sniedz iespēju lādēt divas ierīces vienlaicīgi. Akumulatora ietilpība ir pietiekama, lai divreiz uzlādētu vidēju viedtālruni. Izbaudiet jauno tehnoloģiju priekšrocības!
description_ru - Аккумуляторный банк - крайне удобное вспомогательное средство в современном мире. Помимо мобильного телефона, он позволяет также заряжать MP3-плейер, наушники Bluetooth, планшет или аккумуляторы других устройств, если вы находитесь далеко от настенного зарядного устройства. Таким образом можно не волноваться о времени работы аккумулятора. Вам не придется думать о том, проработает ли ваш смартфон до конца дня, поскольку при необходимости вы можете зарядить свое смарт-устройство в сумке и продолжать заниматься своими ежедневными делами. Вместимость этого аккумуляторного банка Vivanco 5000 мAч, также у него есть два USB гнезда, при помощи которых можно одновременно заряжать два устройства. В аккумуляторном банке есть также вход microUSB. Аккумуляторный банк очень тонкий, поэтому, его очень удобно носить с собой. Кроме того, он оснащен удобным LED-индикатором. Запасной аккумулятор для переносных устройств Два USB гнезда: max 2,1 A выходной ток Вход: microUSB Простая зарядка на ходу – свобода от сети питания Подходит для зарядки телефонов, планшетов, наушников Bluetooth, спортивных часов, трекеров активности, mp3-проигрывателей и множества других устройств Подходит для всех устройств, заряжаемых через USB Соответствует всем необходимым стандартам
description_short_en - Charge your devices wherever you are Capacity of 5000 mAh Two USB outputs: max 2.1 A Input: microUSB Features a LED indicator
description_short_et - Lae oma seadmeid igal ajal, igal pool Suur 5000 mAh mahutavus Kaks USB väljundit: max 2,1 A Sisend: microUSB Mugav LED-indikaator
description_short_lv - Uzlādējiet savas ierīces, lai kur jūs atrastos Ietilpība: 5000 mAh Divas USB izejas: maks. 2,1 A Ieeja: microUSB LED indikators
description_short_ru -
depth - 19.3
feature_group_et - Akupangad
feature_group_en - Power banks
feature_group_lv - Lādētāji-akumulatori
feature_group_ru - Портативные аккумуляторы
gross_weight - 0.194
Lādētājs-akumulators - Ieejas pieslēgvietas - microUSB
Lādētājs-akumulators - Ieejas spriegums - 2 A
Lādētājs-akumulators - Ietilpība - 5000 mAh
Lādētājs-akumulators - USB izeja - 2,1 A
Lādētājs-akumulators - USB izeja 2 - 2,1 A
Lādētājs-akumulators - USB pieslēgvietu skaits - 2
Lādētājs-akumulators - Uzlāde - Caur microUSB ligzdu
Lādētājs-akumulators - Ātrā uzlāde - Jā
name_et - Vivanco akupank Slim 5000mAh (38857)
net_weight - 0.147
name_en - Vivanco power bank Slim 5000mAh (38857)
name_lv - Vivanco ārējās uzlādes akumulators Slim 5000mAh (38857)
name_ru - Vivanco аккумуляторный банк 5000 мAч (38857)
width - 9
Портативный зарядный банк - Разъемы входа - microUSB
Портативный зарядный банк - Напряжение при входе - 2 A
Портативный зарядный банк - Емкость - 5000 мАч
Портативный зарядный банк - USB Выход - 2,1 A
Портативный зарядный банк - USB Выход 2 - 2,1 A
Портативный зарядный банк - Зарядка - Через гнездо microUSB
Портативный зарядный банк - Быстрая зарядка - Да
Power bank - Capacity - 5000 mAh
Power bank - Charging - microUSB
Power bank - Fast charging - Yes
Портативный зарядный банк - USB Количество портов - 2
manufacturer_code - 38857
Power bank - Input ports - microUSB
Power bank - Input voltage - 2 A
barcode - 4008928388572
General - Package contents - microUSB cable
General - Package contents - Power bank
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - Lādētājakumulators
Vispārīgi - Iepakojumā ietilpst - microUSB kabelis
Üldine - Komplekti sisu - Akupank
Üldine - Komplekti sisu - microUSB kaabel
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Общие характеристики - Комплектация - Кабель microUSB
Общие характеристики - Комплектация - Power bank
Общие характеристики - Цвет - Черный
brand - Vivanco
27,07 €
Vivanco Slim, 5000 mAh, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas