Apple iPad mini (2021) Wi-Fi + Cellular, 64GB, Space Grey

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 757504 Preces kods: MK893FD/A
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
918,55 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: 500
  • Ekrāna izmērs: 8.3"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1488 x 2266
  • Iebūvētā atmiņa: 64GB
  • Modelis: iPad mini (2021)
  • Svars (g): 293 g
  • Procesors (Chipset): Apple A15 Bionic
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 4GB
  • Operētājsistēma: iPadOS 15
  • 4G: Ir
  • 5G: Ir
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 12 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 5124 mAh
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Apple planšetdatoru iPad mini (2021) ar 8.3" ekrānu un Apple A15 Bionic 2.93GHz procesoru.
  • Uz iebūvētās 64GB atmiņas iespējams saglabāt simtiem aplikācijas, dokumentus, kā arī multivedes failus.
  • Izmantojot integrēto 3G modemu, iespējams piekļūt tīklam no jebkuras vietas, kurā nodrošināts Jūsu operatora pārklājums. Viss kas nepieciešams - SIM karte ar aktīvu datu pieslēgumu.
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : 500
Refresh rate : 60
Ekrāna izmērs 8.3"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1488 x 2266

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips Liquid Retina IPS LCD

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Pelēka
Iebūvētā atmiņa 64GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 293 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 6 (Hexa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) Apple A15 Bionic

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 4GB
Videokarte
Videokarte : Apple GPU (5-core)
Operētājsistēma
Operētājsistēma iPadOS 15

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : Nav
Bezvadu savienojumi
4G : Ir
5G : Ir
NFC : Nav
GPS : Ir
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 12 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 12 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 5124 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
Aizdevums - 0.21
Aizmugurējā kamera - 12 Mpix
Akumulatora ietilpība - 19.3 Wh
Akumulatori > Akumulatoru tehnoloģija - Li-ion
Apraksts - Pilns ekrāns. iPad mini ir veidots tā, lai pārsteigtu ar katru detaļu. Displejs iziet līdz pat jaunā dizaina šasijas malām, ar šaurākiem rāmjiem un eleganti noapaļotiem stūriem. 8,3 collu Liquid Retina displejam ir True Tone tehnoloģija un P3 plaša krāsu gamma. Turklāt tas līdz minimumam samazina atspīdumu, tāpēc teksts ir skaidrs un krāsas spilgtas jebkuros apstākļos. Apple Pencil magnētiski piestiprinās pie iPad mini sāniem, un tikai gaida, kad izstiepsi roku un paķersi to, lai iemūžinātu mirkli vai pierakstītu piezīmes prāta vētras laikā. Touch ID lasītājs uz augšējās pogas tūlītējai, vienkāršai un drošai autentifikācijai. Izmantojiet pirkstu nospiedumu, lai ātri un droši atbloķētu iPad vai maksātu. Jaunais A15 Bionic procesors padara iPad mini tikpat jaudīgu, cik pārnēsājamu. Ar to var apstrādāt visu, sākot no e-pasta ziņu iesūtnes un beidzot ar fotoattēlu rediģēšanu programmā Photoshop. Lietojiet uzlabotas programmas, ierakstiet, uzņemiet, fotografējiet, fotografējiet, veidojiet un iedzīviniet savus projektus. Jums ir pilnīga brīvība, lai kur jūs atrastos. Procesora veiktspēja ir uzlabota līdz pat 40 procentiem, un Apple Neural Engine dubulto pašmācības laiku. Tātad, pirms jūs to apjautāsiet, jums būs pilna darba diena, studijas sesija un viss starp tiem. Un ar grafiku, kas jaunajā iPad mini ir līdz pat 80 procentiem ātrāka, viss, ko dari ar iPad mini, ir vēl aizraujošāks. Sasniedz reālistiskas otas, lai gleznotu akvareļus, ieej pārsteidzošajā paplašinātās realitātes pasaulē un spēlē grafikas ziņā bagātīgas spēles. iPad mini akumulatora darbības laiks ir līdz pat dienai, tāpēc tas vienmēr ir gatavs jaunam projektam vai uzdevumam3. Un jūs varat strādāt, radīt un spēlēties bez pārtraukumiem. iPad mini atbalsta īpaši ātrus savienojumus un tam ir jaunās 5G iespējas, tāpēc, kad vēlies lejupielādēt failus, straumēt filmas vai tērzēt ar draugiem, vari pieslēgties ātrākajam pieejamajam bezvadu tīklam turpat, kur atrodies. Lai ko arī vēlaties darīt, ātrdarbīgs bezvadu internets ir ļoti svarīgs. Ar iPad mini WiFi 6 tehnoloģiju vari pieslēgties ātrākajiem pieejamajiem tīkliem. Universālais USBC ports ļauj uzlādēt un pieslēgt ierīces, piemēram, piederumus, kas nepieciešami mūzikas radīšanai vai uzņēmuma darbībai. Uzmanības centra funkcija video zvanus padara vēl dabiskākus. Kad kustaties, kamera automātiski seko jums, saglabājot jūs kadra centrā. Kad citi pievienojas sarunai vai izstājas no tās, skats attiecīgi mainās uz iekšpusi vai ārpusi. iPad mini aizmugurē esošajai platleņķa kamerai ir 12 MP sensors ar fokusa pikseļiem un diafragmu, kas caurlaiž vairāk gaismas, lai iegūtu skaidrus un krāsainus fotoattēlus. Attēlu uzņemšana ir vēl labāka, pateicoties jaunajam A15 Bionic čipa ISP procesoram, kas atbalsta Intelligent HDR 3. Aizmugurējā kamerā ir arī True Tone zibspuldze, kas nodrošina lieliskus fotoattēlus jebkurā apgaismojumā un labāku dokumentu skenēšanu, lai vēlāk varētu pievienot piezīmes. Un iPad mini tagad ieraksta 4K video, pārvēršoties par mobilo filmu studiju, kad tas ir nepieciešams. iPad mini tagad darbojas ar otrās paaudzes Apple Pencil2, kas piestiprināms magnētiski un uzlādējams bezvadu režīmā, lai vari pēc tā ķerties, kad vien jūti iedvesmu. Ar dubultu pieskārienu Apple Pencil korpusam vari ātri pārslēgties no izgaismotāja uz dzēšgumiju. Apple Pencil pārvērš iPad mini par pasaulē labāko skiču burtnīcu vai piezīmju blociņu. Turklāt varat viegli rakstīt, zīmēt un anotēt. iPad mini ir gan intuitīvs, gan daudzpusīgs. Pārvaldiet to ar vienkāršiem MultiTouch žestiem, un varat strādāt ar vairākām programmām vienlaikus. Jaunās iPadOS 15 funkcijas padara iPad mini vēl daudzpusīgāku. Izmantojiet ātro piezīmi, lai pierakstītu kādu ideju, par kuru domājat, funkciju Tulkotājs, lai tulkotu sarunu, un funkciju SharePlay, lai skatītos kaut ko iecienītu kopā ar ģimeni un draugiem. iPad mini izmēra un funkcionalitātes kombinācija padara to neaizstājamu visam - sākot ar lidmašīnas drošības pārbaudi un beidzot ar treniņa straumēšanu. Un neskaitāmas īpaši iPad izstrādātās aplikācijas piedāvā unikālas iespējas. Apple ir oglekļa emisiju ziņā neitrāls uzņēmums. Un līdz 2030. gadam visi mūsu produkti būs oglekļa ziņā neitrāli. Mēs esam apņēmušies visus savus izstrādājumus un iepakojumu izgatavot no 100% atjaunojamiem un pārstrādātiem materiāliem. Un izmantojiet tikai tīru enerģiju ar nulles oglekļa dioksīda emisiju. Tāpat kā visi Apple produkti, arī iPad ir izstrādāts, domājot par drošību un konfidencialitāti. Tas ir liels izaicinājums. Taču inovācijas šajā jomā mums ir svarīgas. Visjaudīgākās tehnoloģijas ir pieejamas ikvienam. Tāpēc mēs izstrādājām iPad ar pieejamības funkcijām, kas palīdz cilvēkiem ar redzes, dzirdes, kognitīviem vai kustību traucējumiem.
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - Nav
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 64 GB
Atmiņa > Iekšējā atmiņa - 4 GB
Atmiņas karšu lasītājs - Nē
Augstums - 195.4 mm
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - akumulatora darbības laiks - 10 stundas
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 19,3 Wh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 19,3 Wh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 19,3 Wh
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 19.3 Wh
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Barošanas avots - Izturība - 10 stundas
Barošanas avots - uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - caur USB-C portu
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Barošanas avots - uzlāde - izmantojot USB-C savienotāju
category_en - Datori
category_et - Datori
category_lv - Datori
category_ru - Datori
Citas - Krāsains - Zelta
Citas - Krāsains - Zelta
Citas - Krāsains - Zelta
Citas funkcijas -
Citi - Apvalka materiāls - Alumīnija
Citi - Apvalka materiāls - Stikls
Citi - Iepakojuma saturs - Planšetdators
Citi - Iepakojuma saturs - Strāvas adapteris
Citi - Iepakojuma saturs - USB-C kabelis
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - Strāvas adapteris
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabeļi
Citi - Komplekta saturs - Planšetdators
Citi - Komplekta saturs - Toiteadapter
Citi - Komplekta saturs - USB-C kabelis
Citi - Komplektēšana - Planšetdators
Citi - Komplektēšana - Strāvas adapteris
Citi - Komplektēšana - USB-C kabelis
Citi - Korpusa materiāls - Alumīnijs
Citi - Korpusa materiāls - Stikls
Citi - Krāsa - Zeltīta
Citi - Modelis - Apple iPad Mini (2021)
Citi - Modelis - Apple iPad Mini (2021)
Citi - Modelis - Apple iPad Mini (2021)
Citi - Modelis - Apple iPad Mini (2021)
Citi - Mājokļa materiāls - Alumīnija
Citi - Mājokļa materiāls - Klaas
Citi - Virsbūves materiāls - Alumīnija
Citi - Virsbūves materiāls - Stikls
Citi displeja parametri - Šķidrais Retina displejs 8,3 collu LED izgaismots Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju 2266 × 1488 pikseļu izšķirtspēja ar 326 pikseļiem uz collu (ppi) Plaša krāsu gamma (P3) True Tone tehnoloģija Pret pirkstu nospiedumiem noturīgs oleofobisks pārklājums Pilna displeja laminēšana Pret atspīdumiem aizsargāts pārklājums Atstarošanas indekss 1,8% Spilgtums 500 nitu Darbojas ar Apple Pencil (2. paaudzes) iPad mini ir izliektiem displeja stūriem. Pieņemot, ka displejs ir taisnstūris, tā diagonāle ir 8,3 collas. Faktiskais displeja laukums ir mazāks.
CPU - cita informācija - A15 Bionic mikroshēma ar 64 bitu arhitektūru un 6 kodolu procesoru
Darbības rādītāji > Integrētie sensori - Akselerometrs, apkārtējās gaismas sensors, barometrs, Touch ID - pirkstu nospiedumu sensors, trīsasu žiroskops
Datu komunikācija - Citas funkcijas - Karstā vieta
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi 6
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi 6
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Datu pārraide - Bezvadu tīkls - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Datu pārraide - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Datu pārraide - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārraide - Citas funkcijas - Karstā vieta
Datu pārraide - Mobilais internets - 4G LTE
Datu pārraide - Mobilais internets - 5G
Datu pārsūtīšana - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Datu pārsūtīšana - Bluetooth protokoli - A2DP
Datu pārsūtīšana - Mobilais internets - 4G LTE
Datu pārsūtīšana - Mobilais internets - 5G
description_et - Jauns pilnekrāna dizains. Skaists no katra leņķa. Katra jaunā iPad mini detaļa ir ārkārtīgi skaista. Pilnīgi jaunajam korpusam ir displejs no malas līdz malai, plānas apmales un eleganti noapaļoti stūri. 8,3 collu Liquid Retina displejam ir True Tone, P3 plaša krāsu gamma un īpaši zema atstarošanas spēja. Teksts ir skaidrs, un krāsas ir spilgtas jebkurā apgaismojumā. Apple Pencil ar magnētu piestiprina pie iPad mini sāniem. Tāpēc tas vienmēr ir līdzi, gatavs jebkurai darbībai, sākot no ātrām skicēm un beidzot ar nopietnām ideju vētrām. Touch ID Touch ID ir iebūvēts augšējā pogā ātrai, ērtai un drošai autentifikācijai. Lai atbloķētu iPad un veiktu drošus maksājumus, pietiek ar pirksta nospiedumu. Mazs ir jaunais jaudīgais. iPad mini ir jaudīgs, bet kompakts, pateicoties jaunajam A15 Bionic procesoram. Neatkarīgi no tā, vai meklējat svarīgu e-pasta vēstuli savā pastkastītē vai rediģējat fotoattēlus programmā Photoshop, jums ir pieejams viss nepieciešamais. Varat izmantot uzlabotas lietotnes, filmēt un uzņemt neparastus kadrus, kā arī radīt īstus mākslas darbus, lai kurp jūs dotos. Līdz 40% ātrāks procesors un līdz pat 2 reizēm ātrāka mašīnmācīšanās ar Apple Neural Engine. Viegli pāriet no darba dienām uz studijas sesijām un ne tikai. Ar līdz pat 80 procentiem ātrāku grafiku iPad mini ļauj padziļināti apgūt visu, ko dari. Ar reālistiskām otām vari gleznot akvareļus, papildinātā realitāte ir nereāla, un pat grafiski ietilpīgas spēles darbojas lieliski. Darbs no attāluma. Jebkur. iPad mini ar īpaši ātru savienojumu ļauj lejupielādēt lielus failus un sazināties ar draugiem jebkur pa gaisu. Ātrs bezvadu savienojums ir neaizstājams darbā un izklaidē. WiFi 6 nodrošina ātrāko WiFi savienojumu, kāds iPad mini ir pieejams. Universāls USB-C interfeiss ļauj uzlādēt un pieslēgt ierīces. Jūs atradīsiet dažādus piederumus, sākot no mūzikas uzglabāšanas līdz pat biznesa vadībai. Augšējā skata kamera. Center Stage padara videozvanus vēl saistošākus. Kad kustaties, kamera automātiski seko jums un saglabā jūs kadra centrā. Kad zvanam pievienojas vai no tā iziet kāds cits, redzes lauks pats paplašinās vai sašaurinās. iPad mini aizmugurē esošajai platleņķa kamerai ir 12 MP sensors ar Focus Pixels un plašu diafragmu, kas nodrošina skaidras un asas fotogrāfijas. A15 Bionic mikroshēmā esošais jaunais attēlu apstrādes dzinējs fotogrāfijām pievieno arī Smart HDR 3. Tas nozīmē vēl augstākas kvalitātes attēlus. Ar True Tone zibspuldzi aizmugurējā kamerā varat uzņemt satriecošus fotoattēlus jebkurā apgaismojumā vai skenēt dokumentus un pēc tam tos anotēt. Un tagad ar iPad mini vari ierakstīt 4K kvalitātē, pārvēršot to par filmu studiju ceļā. iPadOS. iPad OS nodrošina iPad mini neticamu jaudu. Jūs varat paveikt tik daudz ērtā veidā. Izmantojot Multi-Touch žestus un iespēju strādāt ar vairākām programmām vienlaikus, ikviens uzdevums šķiet vienkāršs. iPad mini ir vēl daudzpusīgāks ar iPadOS 15 jaunajām funkcijām. Pierakstiet idejas, izmantojot Quick Note, tulkojiet sarunas, izmantojot Translate, vai kopīgojiet saturu ar draugiem un ģimeni, izmantojot SharePlay. Daudz lietotņu. Mini maģija. iPad mini jauda un kompaktie izmēri padara to unikāli piemērotu visdažādākajiem uzdevumiem. Piemēram, to var izmantot, lai veiktu drošības pārbaudes lidmašīnās vai optimizētu treniņus. Tūkstošiem aplikāciju ir izstrādātas tieši iPad, tāpēc katram darbam ir piemērota aplikācija.
description_lv -
description_lv - Visu ekrānu dizains. Apburošs visapkārt. iPad mini ir rūpīgi izstrādāts, lai būtu absolūti skaists. Pilnīgi jaunajā korpusā ir jauns, lielāks ekrāns no malas līdz malai, kā arī šauras apmales un eleganti noapaļoti stūri. 8,3 collu Liquid Retina displejs ir aprīkots ar True Tone, P3 platkrāsu un īpaši zemu atstarošanas spēju, tāpēc teksts ir skaidrs un krāsas spilgtas, lai kur jūs atrastos. Apple Pencil magnētiski piestiprinām pie iPad mini sāniem, lai tas vienmēr būtu līdzi un būtu gatavs tūlītējai skicēšanai vai spontānai prāta vētrai. Mazs ir jauns jaudīgs. Jaunais A15 Bionic procesors padara iPad mini tikpat jaudīgu, cik tas ir portatīvs. Neatkarīgi no tā, vai šķirstāt savu pastkasti vai rediģējat bildes ar Photoshop, tas ir pietiekami jaudīgs, lai to visu paveiktu. Izmantojiet modernas lietotnes, uzņemiet izcilus materiālus un īstenojiet savus radošos projektus jebkurā vietā. Līdz pat 40 % ātrāka procesora veiktspēja un līdz pat 2 reizes ātrāka mašīnmācīšanās ar Apple Neural Engine. Tāpēc vari straujāk strādāt darba dienā, studijas sesijā un citur. Lejupielāde. Lejupielāde. Ceļā. iPad mini ar īpaši ātrajiem savienojumiem un jaunajām 5G iespējām var piekļūt ātrākajiem pieejamajiem bezvadu tīkliem, kad nepieciešams lejupielādēt failus, straumēt filmas un sazināties ar draugiem ceļā. Ātrs bezvadu savienojums ir ļoti svarīgs, lai paveiktu darbus. Tagad iPad mini ir pieejams Wi-Fi 6, tāpēc esi drošs, ka tev ir ātrākais pieejamais Wi-Fi. Īpaši plaša kameraIzcili aizraujošas iespējas. Centra skatuve padara videozvanus vēl saistošākus. Kad pārvietojaties, kamera automātiski panoramē, lai jūs būtu kadra centrā. Kad citi pievienojas vai atstāj sarunu, skats paplašinās vai pietuvinās. iPad mini aizmugurē esošajai platleņķa kamerai ir 12 MP sensors ar Focus Pixels un lielu diafragmu, kas ļauj uzņemt asus un spilgtus attēlus. Un jaunais ISP A15 Bionic mikroshēmā nodrošina Smart HDR 3, lai uzņemtu vēl kvalitatīvākus attēlus. Aizmugurējā kamerā ir arī True Tone zibspuldze, lai jūs varētu uzņemt lieliskas fotogrāfijas jebkurā apgaismojumā vai skenēt dokumentus un pēc tam tos iezīmēt. Un iPad mini tagad var ierakstīt 4k formātā, padarot to par mobilo filmu studiju. iPadOS. iPad mini darbojas ar iPadOS, kas ļauj jums paveikt tik daudz un tik vienkārši. iPad mini ir aprīkots ar iPadOS, kas ļauj jums paveikt tik daudz un tik vienkārši. Veiciet darbus ar Multi-Touch žestu vienkāršību, izmantojiet vairākas lietotnes vienlaicīgi un rakstiet ar roku jebkurā teksta laukā ar Scribble. Un ar iPadOS 15 jaunajām funkcijām iPad mini ir vēl daudzpusīgāks. Ar Quick Note vari pierakstīt savas domas, ar Translate tulkot sarunu un ar SharePlay sazināties ar draugiem un ģimeni. Daudzas aplikācijas. Mini maģija. iPad mini izmērs un jauda padara to neaizstājamu visdažādākajiem lietojumiem, piemēram, lidmašīnas drošības pārbaudēm un treniņu straumēšanai. Ir daudz tikai iPad izstrādātu lietotņu, kas ļauj izbaudīt unikālu pieredzi.
description_ru -
description_short_en - 8,3" 2266 × 1488 ekrāns Apple A15 Bionic procesors 64 GB iekšējās atmiņas, 4 GB RAM 12 MP priekšējā un 12 MP aizmugurējā kamera Wi-Fi un 5G mobilais internets
description_short_et - 8,3" 2266 × 1488 ekrāns Apple A15 Bionic procesors 64 GB iekšējās atmiņas, 4 GB RAM 12 MP aizmugurējā un 12 MP priekšējā kamera WiFi un 5G mobilais internets WiFi un 5G mobilais internets
description_short_lv -
description_short_ru - 8,3" ekrāns, 2266 × 1488 Apple A15 Bionic procesors 64 GB iekšējās atmiņas, 4 GB RAM 12 megapikseļu galvenā kamera un 12 megapikseļu priekšējā kamera 5G mobilais internets
Detalizētas kameras specifikācijas - Kamera 12 MP platleņķa kamera, 1,8 apertūras atvērums/1,8 apertūras atvērums Maksimāli 5 x digitālā tālummaiņa 5 elementu objektīvs True Tone zibspuldze ar 4 LED Autofokuss ar fokusa pikseļiem Panorāma (līdz 63 MP) Inteliģentā HDR 3 Plaša krāsu gamma fotogrāfijās un Live Photo Uzlabota sarkano acu efekta samazināšana Ģeogrāfisko marķējumu pievienošana fotogrāfijām Automātiska attēla stabilizācija Nepārtraukta uzņemšana Nepārtraukta uzņemšana Fotoattēlu saglabāšanas formāti: HEIF un JPEG FaceTime HD kamera 12 MP īpaši platleņķa priekšējā kamera, 122° skata leņķis /2,4 apertūras atvērums Inteliģentais HDR 3 HD 1080p video ierakstīšana ar 25 kadriem sekundē, 30 kadriem sekundē vai 60 kadriem sekundē/Time-lapse video ar attēla stabilizāciju Plašāks dinamiskais diapazons līdz 30 kadru/s video Filmēšanas stabilizācijas video (1080p un 720p) Plaša krāsu gamma fotogrāfijās un Live Photo Retina zibspuldzes objektīva korekcija Automātiska attēla stabilizācija Nepārtrauktās uzņemšanas režīms.
Diagonālais ekrāns - 8,3''
Diagramma - Kodolu skaits - 5
dimensijas dziļums - 50 mm
Displejs - Displeja izmērs - 8.3"
Displejs - Displeja tips - Šķidrā tīklene
Displejs - DPI - 327 ppi
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Oleofobais pārklājums
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Oleofobisks pārklājums
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Pret skrāpējumiem izturīgs stikls
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Skrāpējumu noturīgs stikls
Displejs - Ekrāna izmērs - 8.3"
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2266 × 1488
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2266 × 1488
Displejs - Ekrāna tips - Šķidrā tīklene
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 327 ppi
Displejs - skārienekrāns - Jā
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Displejs > Displeja diagonāle - 8.3 "
Displejs > Displeja tehnoloģija - Liquid Retina IPS LCD displejs
Displejs > Displejs - 1488 x 2266, pikseļi
Displejs > LED apgaismojums - Jā
Displejs > Skārienjutīgā tehnoloģija - Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju
Dizains > Produkta krāsa - Kosmosa pelēks
Dziļums - 6.3 mm
ean - 194252507506
EAN - 194252507513
EANCode - 0194252507506
Eans - 194252507506
EAN_kods - 0194252507506
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Eļļu atgrūdošs pārklājums
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Eļļu atgrūdošs stiprinājums
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Pret skrāpējumiem izturīgs stikls
Ekrāns - Ekrāna aizsardzība - Pret skrāpējumiem izturīgs stikls
Ekrāns - Ekrāna diagonāle - 8,3"
Ekrāns - Ekrāna izmērs - 8.3"
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2266 × 1488
Ekrāns - Ekrāna izšķirtspēja - 2266 × 1488
Ekrāns - Ekrāna tips - Šķidrā tīklene
Ekrāns - Ekrāna veids - Šķidrā tīklene
Ekrāns - punkti uz collu - 327 ppi
Ekrāns - punktu blīvums - 327 ppi
Ekrāns - skārienekrāns - Jā
Ekrāns - skārienjutīgs - Jah
Enerģijas avots - Izturība - 10 stundas
feature_group_et - Planšetdatori
feature_group_ln - Tabletes
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Tabletes
Garantija - 12
garantija - 12
Garantijas noteikumi - 12 mēneši
garantijas_tips - ārējais
GPS uztvērējs - Jā
Grafika - GPU - Apple GPU
Grafika - GPU kodoli - 5
Grafika - Grafiskais procesors - Apple GPU
Grafika - Grafiskā karte - Apple GPU
Grafika - Grafiskā karte - Apple GPU
Grafika - Serdeņu skaits - 5
Grafikas - Kodolu skaits - 5
GRUPA1 - Datorsistēmas
GRUPA2 - Planšetdators
Hoehe - 0.05
HST NUMERIS - MK893FD/A
I/O savienotāji - 1 x zibens
Iekļautie piederumi - USBC uzlādes kabelis (1 m) 20 W USBC adapteris
Iekšējā atmiņa - 64 GB
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - Nav pieejams
Iekšējā atmiņa - Atmiņas kartes slots - Nav pieejams no
Iekšējā atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 64 GB
Iekšējā atmiņa - Iekšējā atmiņa - 64 GB
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati > Bruto augstums (mm) - 216.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto dziļums (mm) - 56.00 mm
Iepakojuma dati > Bruto platums (mm) - 146.00 mm
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 1818 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 80.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 260.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 10.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 190.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.10 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.065 kg
Informācija par iepakojumu > Bruto svars (kg) - 0.764 kg
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 195,4
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 195,4
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 195,4
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 195.4
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 6,3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 6,3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 6,3
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 6,3
Izmēri un svars - Platums (mm) - 134,8
Izmēri un svars - Platums (mm) - 134,8
Izmēri un svars - Platums (mm) - 134,8
Izmēri un svars - Platums (mm) - 134.8
Izmēri un svars - Svars (g) - 293
Izmēri un svars - Svars (g) - 293
Izmēri un svars - Svars (g) - 293
izmērs augstums - 205 mm
izmērs platums - 145 mm
izmērs svars - 631 g
IZSTRĀDĒTĀJS - APPLE
Kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kamera - 12 megapikseļu (augšējais leņķis)
Kamera - Aizmugures kamera - 12 megapikseļu (īpaši plašs)
Kamera - Aizmugures kamera - 12 megapikseļu (īpaši plašs)
Kamera - Aizmugures kamera - 12 megapikseļu (īpaši plašs)
Kamera - Citas funkcijas - Atrašanās vietas ierakstīšana
Kamera - Citas funkcijas - Atrašanās vietas saglabāšana
Kamera - Citas funkcijas - Fokusa punkta izvēle
Kamera - Citas funkcijas - Fokusa punkta izvēle
Kamera - Citas funkcijas - HDR
Kamera - Citas funkcijas - HDR
Kamera - Citas funkcijas - HDR
Kamera - Citas funkcijas - HDR
Kamera - Citas funkcijas - Laika intervāla (Time-lapse) video
Kamera - Citas funkcijas - Lēna kustība
Kamera - Citas funkcijas - Palēninātas kustības video
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Panorāma
Kamera - Citas funkcijas - Pieskaršanās fokuss
Kamera - Citas funkcijas - Sejas atpazīšana
Kamera - Citas funkcijas - Sejas diagnostika
Kamera - Citas funkcijas - Sejas noteikšana
Kamera - Citas funkcijas - Sejas noteikšana
Kamera - Citas funkcijas - Skāriena fokuss
Kamera - Citas funkcijas - Time-lapse video
Kamera - Citas funkcijas - Time-lapse video
Kamera - Citas funkcijas - Time-lapse video
Kamera - Citas funkcijas - Time-lapse video
Kamera - Citas funkcijas - Time lapse video
Kamera - Citas funkcijas - Ģeogrāfisko koordinātu pievienošana
Kamera - Citas funkcijas - Ģeogrāfisko norāžu pievienošana
Kamera - Priekšējā kamera - 12 megapikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - 12 megapikseļu
Kamera - sekundārā kamera - 12 megapikseļi
Kamera - Sekundārā kamera - 12 megapikseļi
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera > Aizmugures kamera - Jā
Kamera > Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 12 MP
Kamera > Priekšējā kamera - Jā
Kamera > Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 12 MP
Kamera > Video ierakstīšanas režīmi - 4K ar 24/25/30/60 kadriem sekundē, 1080p ar 25/30/60/120/240 kadriem sekundē
Kategorija - Saknes/Lapdatordatori | Tabletes/tabletes
Kategorija_1 - Tabletes
Kategorija_2 - Planšetdatori - planšetdatori līdz 10,1 collas izmēram
Kods - MK893HC/A
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Pelēks
Modelis - iPad mini
Mērījumi un svars - Svars (g) - 293
name_et - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6. paaudzes), kosmosa pelēks
Nosaukums - APPLE iPad mini 8.3 WiFi + Cell 64GB GY - MK893FD / A kosmosa pelēks
Nosaukums - Apple iPad mini A15 64GB Wi-Fi + Cellular Star Grey
Nosaukums - Apple | iPad Mini 6. paaudzes | 8,3" | Space Gray | Liquid Retina IPS LCD | A15 Bionic | 4 GB | 64 GB | 5G | Wi-Fi | Priekšējā kamera | 12 MP | Aizmugurējā kamera | 12 MP | Bluetooth | 5.0 | iPadOS | 15 | Garantija 12 mēneši | 1488 x 2266 pikseļi
nosaukums - iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB - Space Grey
Nosaukums - iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6. paaudzes
nosaukums_lv - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6. paaudzes), kosmosa pelēks
nosaukums_lv - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6. paaudzes), kosmosa pelēks
nosaukums_ru - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6. paaudzes), kosmosa pelēks
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 4 GB
Operatīvā atmiņa - Operatīvās atmiņas ietilpība - 4 GB
Operētājsistēma - iPadOS 15
PANTS1 - IPAD MINI WI-FI + CELL 64GB
PANTS2 - 8,3 COLLAS - A15 MIKROSHĒMA - KOSMOSA PELĒKS
Platums - 134.8 mm
Plašs - 0.14
Priekšējā kamera - 12 Mpix
Procesors - Hexa Core
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2933 MHz
Procesors - frekvence - 2933 MHz
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - kodolu skaits - 6
Procesors - Kodolu skaits - 6
Procesors - mikroshēmu komplekts - Apple A15 Bionic
Procesors - mikroshēmu komplekts - Apple A15 Bionic
Procesors - mikroshēmu komplekts - Apple A15 Bionic
Procesors - procesora ātrums - 2933 MHz
Procesors - Takts frekvence - 2933 MHz
Procesors - Čipsets - Apple A15 Bionic
Procesors > Procesora modelis - A15 Bionic
Procesoru saime - Apple A15
ProducerCode - MK893FD/A
Programmatūra - App Store - AppStore
Programmatūra - Lietojumprogrammu veikals - AppStore
Programmatūra - Lietojumprogrammu veikals - AppStore
Programmatūra - Lietotņu veikals - AppStore
Programmatūra - Operētājsistēma - iPadOS 15
Programmatūra - Operētājsistēma - iPadOS 15
Programmatūra - Operētājsistēma - iPadOS 15
Programmatūra - Operētājsistēma - iPadOS 15
Programmatūra - Platforma - iPadOS
Programmatūra - Platforma - iPadOS
Programmatūra - Platforma - iPadOS
Programmatūra - Platforma - iPadOS
Programmatūra > Instalētā operētājsistēma - iPadOS
Programmatūra > Operētājsistēmas versija - 15
RAM (RAM) - RAM apjoms - 4 GB
RAM - RAM ietilpība - 4 GB
Ražotāja produkta nosaukums - iPad Mini 6. paaudzes
Ražotāja_kods - MK893FD/A
ražotāja_kods - MK893HC/A
ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Ražotājs - Apple
Rezolūcija - 2266 x 1488
Saite - https://www.apple.com/ipad-mini/
Savienojamība - SIM kartes ligzda - Jā
Savienojamība - SIM kartes ligzda - nanoSIM
Savienojamība - SIM kartes slots - Jā
Savienojamība - SIM kartes slots - nanoSIM
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Savienojumi - SIM kartes slots - Jah
Savienojumi - SIM kartes slots - Jā
Savienojumi - SIM kartes slots - nanoSIM
Savienojumi - SIM kartes slots - nanoSIM
Savienojumi - USB - 1 × USB-C
Savienojumi - USB - 1 × USB-C
Saziņa - Bluetooth 5.0
Saziņa - HSDPA (3G)
Saziņa - HSPA+ (3G)
Saziņa - LTE (4G)
Saziņa - UMTS (3G)
Saziņa - Wi-Fi (802.11ax)
Sensori - Akselerometri - Jā
Sensori - akselerometrs - Jah
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - akselerometrs - Jā
Sensori - Citi - Barometri
Sensori - Citi - Barometrs
Sensori - Citi - Barometrs
Sensori - Citi - Barometrs
Sensori - Gaismas sensors - Jah
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensori - GPS - A-GPS
Sensori - GPS - A-GPS
Sensori - GPS - A-GPS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - Jah
Sensori - GPS - Jā
Sensori - GPS - Jā
Sensori - Kompass - Jah
Sensori - Kompass - Jā
Sensori - Kompass - Jā
Sensori - Kompass - Jā
Sensori - NFC - Ei
Sensori - NFC - Nē
Sensori - NFC - Nē
Sensori - Pozīcijas sensors - Jah
Sensori - Žiro sensori - Jā
Sensori - Žiro sensors - Jā
Sensori - Žiroskops - Jā
Sensors - GPS - A-GPS
Sensors - GPS - GLONASS
Sensors - GPS - Jā
Sensors - NFC - Nē
ShortDescription - 8,4" | A15 | 64 GB | 5G | Wi-Fi 6 | iPadOS 15
SIM karte - eSIM
SIM karte - Nano
Starling - Y
Stck_Kart - 5
Stck_Pal - 35
Svars - 0,63
Svars - 0.63
Svars - 297 g
svītrkods - 194252507513
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.55 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 12 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.45 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - Apple
Tehniskā specifikācija > Enerģija - Iebūvēta 19,3 vatu stundu uzlādējama litija-polimēra baterija
Tehniskās specifikācijas > Citi - https://www.apple.com/ipad-mini/specs/
Tehniskās specifikācijas > Displejs - Šķidrais Retina displejs 8,3 collu (pa diagonāli) LED izgaismots Multi-Touch displejs ar IPS tehnoloģiju 2266 × 1488 izšķirtspēja ar 326 pikseļiem uz collu (ppi) Plašs krāsu displejs (P3) True Tone displejs Pret pirkstu nospiedumiem izturīgs oleofobisks pārklājums Pilnībā laminēts displejs Antirefleksijas pārklājums 1,8% atstarošanas koeficients 500 nitu spilgtums Atbalsta Apple Pencil (otrā paaudze)
Tehniskās specifikācijas > Izmērs - Augstums: 6,3 mm Platums: 134,8 mm Dziļums: 195,4 mm Svars: 297 g
Tehniskās specifikācijas > Jauda - 64GB
Tehniskās specifikācijas > Kamera - 12 MP platleņķa kamera, ƒ/1,8 diafragma Digitālā tālummaiņa līdz 5x Piecu elementu objektīvs Quad-LED True Tone zibspuldze Autofokuss ar fokusa pikseļiem Panorāma (līdz 63 MP) Smart HDR 3 Plaša krāsu uzņemšana fotogrāfijām un Live Photos Uzlabota sarkano acu efekta korekcija Fotoattēlu ģeotagēšana Automātiskā attēla stabilizācija Sēriju režīms Uzņemtie attēlu formāti: HEIF un JPEG // FaceTime HD kamera: 12 MP Ultraplatleņķa priekšējā kamera, 122° skata leņķis ƒ/2,4 diafragma Smart HDR 3 1080p HD video ierakstīšana ar 25 kadriem sekundē, 30 kadriem sekundē vai 60 kadriem sekundē Time-lapse video ar stabilizāciju Paplašināts dinamiskais diapazons video līdz 30 kadriem sekundē Kino video stabilizācija (1080p un 720p) Plaša krāsu uzņemšana fotogrāfijām un Live Photos Objektīva korekcija Retina Flash Automātiska attēla stabilizācija Sēriju režīms
Tehniskās specifikācijas > Komunikācijas - 802.11ax Wi-Fi 6; vienlaicīga divjoslu (2,4 GHz un 5 GHz); HT80 ar MIMO Bluetooth 5.0 tehnoloģiju
Tehniskās specifikācijas > Krāsa - Kosmosa pelēks
Tehniskās specifikācijas > Mikroshēmas - Nano-SIM (atbalsta Apple SIM) eSIM
Tehniskās specifikācijas > Operētājsistēma - iOS
Tehniskās specifikācijas > Procesors - A15 Bionic mikroshēma ar 64 bitu arhitektūru 6 kodolu procesors 5 kodolu grafika 16 kodolu Neural Engine
Tehniskās specifikācijas > Saturs - iPad mini USB-C lādēšanas kabelis (1 metrs) 20W USB-C barošanas adapteris
Tehniskās specifikācijas > Sensori - Touch ID Trīsasu žiroskops Akselerometrs Barometrs Apkārtējās gaismas sensors
Tehniskās specifikācijas > Uzglabāšana - 64GB
Tehniskās specifikācijas > Video - 4K video ierakstīšana ar ātrumu 24 kadri sekundē, 25 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē 1080p HD video ierakstīšana ar ātrumu 25 kadri sekundē, 30 kadri sekundē vai 60 kadri sekundē 720p HD video ierakstīšana ar ātrumu 30 kadri sekundē Quad-LED True Tone zibspuldze Slo-mo video atbalsts 1080p ar ātrumu 120 kadri sekundē vai 240 kadri sekundē Time-lapse video ar stabilizāciju Paplašināts dinamiskais diapazons video līdz 30 kadriem sekundē Kino video stabilizācija (4K, 1080p un 720p) Nepārtraukta automātiskā fokusēšanās video Atskaņošanas tālummaiņa Ierakstītie video formāti: HEVC un H.264
Tīkli - Bezvadu - WiFi 6
Tīkli - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bezvadu tīkli - WiFi 6
Tīkli - Bezvadu tīkli - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac divjoslu WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Tīkli - Citas funkcijas - Karstā vieta
Tīkli - Citas funkcijas - Karstā vieta
Tīkli - Mobilais internets - 4G LTE
Tīkli - Mobilais internets - 5G
Tīkli - Mobilā platjosla - 4G LTE
Tīkli - Mobilā platjosla - 5G
Tīklošana > 5G - Jā
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.0
Tīklošana > Tuvo lauku komunikācija (NFC) - Nē
Tīklošana > Wi-Fi - Jā
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11 a/b/g/n/ac/6
Uzglabāšana - Atmiņas kartes slots - NAV PIEMĒROJAMS
Uzglabāšana - Integrētā atmiņa - 64 GB
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
vendpn - MK893FD/A
WWAN (3G) / LTE (4G) / 5G - Iebūvēts
zīmols - Apple
Šūnas tips - Li-poly (iekšējais akumulators)
Laenge - 0.21
Rear camera - 12 Mpix
Battery capacity - 19.3 Wh
Battery > Battery technology - Li-ion
Description - Ekran na całość. Wrażenia na maksa. iPad mini powstał, by zachwycać każdym detalem. Jego ekran sięga po same krawędzie nowo zaprojektowanej obudowy i ma teraz węższe ramki oraz elegancko zaokrąglone narożniki. Wyświetlacz Liquid Retina o przekątnej 8,3 cala oferuje technologię True Tone oraz szeroką gamę kolorów P3. I ogranicza odblaski do minimum, więc w każdych warunkach tekst jest na nim wyraźny, a kolory pełne życia. Apple Pencil przyłącza się magnetycznie do boku iPada mini i tylko czeka, aż zechcesz po niego sięgnąć, by na rysunku uchwycić ulotne wrażenie lub zanotować wnioski z burzy mózgów. Czytnik Touch ID w górnym przycisku służy do błyskawicznego, prostego i bezpiecznego uwierzytelniania. Odciskiem palca możesz odblokować iPada lub szybko i bezpiecznie zapłacić. Nowy czip A15 Bionic sprawia, że moc iPada mini dorównuje jego mobilności. Radzi sobie ze wszystkim i z ogarnięciem korespondencji w Twojej skrzynce, i z edycją zdjęć w Photoshopie. Uruchamiaj zaawansowane aplikacje, nagrywaj, kręć, fotografuj, twórz i ożywiaj swoje projekty. Masz pełną swobodę, gdziekolwiek jesteś. Wydajność CPU wzrosła nawet o 40 procent, a system Apple Neural Engine nawet dwukrotnie przyspiesza samouczenie maszyn. Ani się obejrzysz, a cały dzień pracy, sesję studyjną i każde inne zadanie będziesz mieć za sobą. Grafika nowego iPada mini jest szybsza nawet o 80 procent, dlatego wszystko, co na nim robisz, jeszcze bardziej Cię pochłania. Sięgnij po realistyczne pędzle, by namalować akwarelę, wejdź do niesamowitego świata AR i graj w bogate graficznie gry. iPad mini ma baterię wystarczającą na cały dzień, więc jest zawsze gotowy na nowe zadanie lub projekt3. A Ty pracujesz, tworzysz i grasz bez żadnych wymuszonych przerw. iPad mini obsługuje ultraszybkie połączenia i zyskał nowe możliwości pracy w sieci 5G, więc gdy chcesz pobierać pliki, strumieniować filmy czy rozmawiać ze znajomymi, podłączasz się do najszybszej dostępnej sieci bez­prze­wodowej tam, gdzie akurat jesteś. Cokolwiek chcesz zrobić, szybka łączność bezprzewod­owa to podstawa. Technologia WiFi 6 w iPadzie mini połączy Cię z najszybszymi dostępnymi sieciami. Wszechstronny port USBC służy do ładowania i podłączania urządzeń, na przykład akcesoriów potrzebnych do tworzenia muzyki lub prowadzenia firmy. Funkcja Centrum uwagi sprawia, że wideorozmowy przebiegają jeszcze bardziej naturalnie. Kiedy się poruszasz, aparat automatycznie podąża za Tobą, utrzymując Cię w środku kadru. A kiedy inni uczestnicy dołączają do konwersacji lub ją opuszczają, widok odpowiednio oddala się lub przybliża. Aparat z obiektywem szeroko­kątnym z tyłu iPada mini ma matrycę 12 MP z funkcją Focus Pixels i przysłonę wpuszczającą więcej światła by zdjęcia były zawsze wyraziste i barwne. Rejestrowane obrazy są jeszcze doskonalsze za sprawą nowego procesora ISP w czipie A15 Bionic, obsługującego Inteligentny HDR 3. Aparat tylny jest także wyposażony we flesz True Tone, umożliwiający robienie doskonałych zdjęć przy każdym oświetleniu i sprawniejsze skanowanie dokumentów, na których później możesz nanieść adnotacje. Do tego iPad mini nagrywa teraz wideo 4K, zmieniając się, gdy trzeba, w mobilne studio filmowe. iPad mini działa teraz z Apple Pencil drugiej generacji2, który przyłącza się magnetycznie i ładuje bezprzewodowo, więc możesz po niego sięgnąć zawsze, gdy poczujesz natchnienie. Dwukrotnym stuknięciem w obudowę Apple Pencil możesz szybko zmienić narzędzie, na przykład zakreślacz na gumkę. Apple Pencil przekształca iPada mini w mobilny szkicownik lub najwspanialszy na świecie notatnik. A Ty z łatwością piszesz, rysujesz i dodajesz adnotacje. iPadem mini steruje system iPadOS równie wszechstronny, jak intuicyjny. Obsługujesz go prostymi gestami MultiTouch i możesz pracować w kilku apkach jednocześnie. Nowe funkcje iPadOS 15 sprawiają, że iPad mini staje się jeszcze bardziej wszechstronny. W szybkiej notatce możesz zapisać pomysł, który właśnie wpadł Ci do głowy, funkcja Tłumacz przetłumaczy dla Ciebie rozmowę, a dzięki SharePlay obejrzysz coś fajnego wspólnie z rodziną lub znajomymi. Połączenie wymiarów i funkcjonalności iPada mini czyni go niezastąpionym w przeróżnych zastosowaniach, od kontroli bezpieczeństwa samolotów po strumieniowanie treningów. Niezliczone apki stworzone specjalnie dla iPada oferują unikalne możliwości. Apple jest firmą neutralną węglowo. A do 2030 roku takie będą również wszystkie nasze produkty. Dążymy do tego, by wytwarzać wszystkie nasze produkty i opakowania z materiałów w 100% odnawialnych i pochodzących z recyklingu. Używając do tego wyłącznie czystej energii i z zerowym śladem węglowym. Jak wszystkie produkty Apple, iPad został zaprojektowany z myślą o bezpieczeństwie i prywatności. To duże wyzwanie. Ale innowacyjność w tej dziedzinie ma dla nas ogromne znaczenie. Najpotężniejsza technologia to ta, z której mogą korzystać wszyscy. Dlatego wyposażyliśmy iPada w ułatwienia dostępu, które wspomagają osoby z wadami wzroku bądź słuchu, zaburzeniami funkcji poznawczych lub ograniczonymi możliwościami ruchowymi.
Atmiņa - Atmiņas kartes ligzda - Nav
Atmiņa - Iebūvētā atmiņa - 64 GB
Memory > Internal memory - 4 GB
Memory card reader - No
Height - 195.4 mm
Power source - Battery life - 10 hours
Vooluallikas - Aku vastupidavus - 10 tundi
Barošanas avots - Akumulatora ietilpība - 19,3 Wh
Vooluallikas - Aku mahutavus - 19,3 Wh
Источник питания - Емкость аккумулятора - 19,3 Wh
Power source - Battery capacity - 19.3 Wh
Barošanas avots - Akumulatora tips - Litija jonu akumulators
Power source - Battery type - Lithium ion battery
Источник питания - Тип аккумулятора - Литий-ионовый аккумулятор
Vooluallikas - Aku tüüp - Liitium-ioon aku
Barošanas avots - Izturība - 10 stundas
Power source - Charging - via USB-C port
Источник питания - Зарядка - через USB-C port
Barošanas avots - Uzlāde - izmantojot USB-C pieslēgvietu
Vooluallikas - Laadimine - USB-C pesa kaudu
category_en - Computers
category_et - Arvutid
category_lv - Computers
category_ru - Computers
Other - Color - Golden
Другое - Цвет - Золотистый
Muu - Värvus - Kuldne
Other features -
Другое - Материал корпуса - Алюминий
Другое - Материал корпуса - Стекло
Other - Package contents - Tablet
Other - Package contents - Power adapter
Other - Package contents - USB-C cable
Citi - Iepakojumā ietilpst - Planšetdators
Citi - Iepakojumā ietilpst - Strāvas adapteris
Citi - Iepakojumā ietilpst - USB-C kabelis
Muu - Komplekti sisu - Tahvelarvuti
Muu - Komplekti sisu - Toiteadapter
Muu - Komplekti sisu - USB-C kaabel
Другое - Комплектация - Планшет
Другое - Комплектация - Адаптер питания
Другое - Комплектация - USB-C cable
Citi - Korpusa materiāls - Alumīnijs
Citi - Korpusa materiāls - Stikls
Citi - Krāsa - Zeltīta
Other - Model - Apple iPad Mini (2021)
Muu - Mudel - Apple iPad Mini (2021)
Citi - Model - Apple iPad Mini (2021)
Другое - Модель - Apple iPad Mini (2021)
Muu - Korpuse materjal - Alumiinium
Muu - Korpuse materjal - Klaas
Other - Body material - Aluminium
Other - Body material - Glass
Other display parameters - Wyświetlacz Liquid Retina Wyświetlacz Multi-Touch o przekątnej 8,3 cala z podświet­leniem LED, w technologii IPS Rozdzielczość 2266 na 1488 pikseli przy 326 pikselach na cal (ppi) Szeroka gama kolorów (P3) Technologia True Tone Powłoka oleofobowa odporna na odciski palców Pełna laminacja wyświetlacza Powłoka antyodblaskowa Współczynnik odbicia 1,8% Jasność 500 nitów Działa z Apple Pencil (2. generacji) Wyświetlacz iPada mini ma zaokrąglone rogi. Przyjmując, że powierzchnia ekranu jest prostokątem, jego przekątna wynosi 8,3 cala. Faktyczny obszar wyświetlania jest mniejszy.
CPU - other information - Czip A15 Bionic o architekturze 64bitowej 6-rdzeniowe CPU
Performance > Integrated sensors - Accelerometer, ambient light sensor, barometer, Touch ID - fingerprint sensor, three-axis gyroscope
Andmeside - Muud funktsioonid - Hotspot
Andmeside - Juhtmevaba võrk - WiFi 6
Передача данных - Беспроводная сеть - WiFi 6
Andmeside - Juhtmevaba võrk - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Передача данных - Беспроводная сеть - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Andmeside - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Andmeside - Bluetooth protokollid - A2DP
Передача данных - Другие функции - Hotspot
Andmeside - Mobiilne internet - 4G LTE
Andmeside - Mobiilne internet - 5G
Передача данных - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Передача данных - Bluetooth протоколы - A2DP
Передача данных - Мобильный интернет - 4G LTE
Передача данных - Мобильный интернет - 5G
description_et - Uus täisekraaniga disain. Igast nurgast imetlusväärne.
Iga detail uue iPad mini juures on erakordselt ilus. Täiesti uuel korpusel on servast servani ekraan, peenikesed ääred ja elegantselt ümarad nurgad. 8,3-tollisel Liquid Retina ekraanil on True Tone, P3 lai värvigamma ja üliväike peegelduvus. Tekst on terav ja värvid erksad igas valguses. Apple Pencil kinnitub iPad mini küljele magnetiga. Nii on see alati kaasas ja valmis kiirest visandamisest tõsiste ajurünnakuteni. Touch ID
Touch ID on integreeritud ülanuppu ning võimaldab kiiret, mugavat ja turvalist autentimist. iPadi avamiseks ja turvalisteks makseteks piisab sinu sõrmejäljest. Väike on uus võimas.
Tänu uuele A15 Bionic kiibile on iPad mini võimas, aga kompaktne. Ükskõik, kas otsid seda tähtsat e-kirja lõputust postkastist või töötled pilte Photoshopiga, võimsust jagub kõigeks. Saad kasutada täiustatud rakendusi, filmida ja pildistada erakordset materjali ja luua tõelisi kunstiteoseid, kus sa ka ei viibiks. Kuni 40 protsenti kiirem protsessor ja Apple Neural Engine'i kuni 2 korda kiirem masinõpe. Lihtsalt lähevad tööpäevad, stuudioseansid ja ka kõik muu. Kuni 80 protsenti kiirema graafikaga iPad mini võimaldab sul minna sügavuti kõigesse, mida teed. Akvarellide maalimiseks saad kasutada elutruusid pintsleid, liitreaalsus on ebareaalselt tõeline ning ka intensiivse graafikaga mängud töötavad suurepäraselt. Kaugtöö. Kõikjal.
Tänu ülikiirele ühendusele saad iPad miniga suuri faile alla laadida ja sõpradega suhelda kõikjal läbi õhu. Kiire juhtmeta ühendus on asendamatu nii tööl kui ka vabal ajal. WiFi 6 garanteerib sulle iPad miniga kiireima saadaoleva WiFi-ühenduse. Mitmekülgne USB‑C liides võimaldab nii laadimist kui ka seadmete ühendamist. Erinevaid tarvikuid leidub muusika salvestamisest ettevõtte juhtimiseni. Ülilainurk kaamera. Ülilahedad võimalused.
Center Stage muudab videokõned veelgi kaasavamaks. Kui liigud, järgib kaamera sind automaatselt ja hoiab sind kaadri keskel. Kui kõnega ühineb või sellest lahkub keegi teine, siis vaateväli laieneb või kitseneb iseenesest. iPad mini tagaküljel oleval lainurkkaameral on selgete ja erksate fotode jäädvustamiseks Focus Pixelsiga 12 MP sensor ja suur ava. A15 Bionic kiibi uus pilditöötlusprotsessor lisab fotodele ka Smart HDR 3 funktsiooni. See tähendab veelgi kvaliteetsemaid pilte. True Tone välguga tagakaameraga saad teha suurepäraseid fotosid igas valguses või skannida dokumente ja seejärel neile märkmeid lisada. Ja nüüd saab iPad miniga salvestada 4K-kvaliteediga, muutes selle liikuvaks filmistuudioks. iPadOS. Imeline on imelihtne.
iPad OS annab iPad minile uskumatu võimsuse. Saad teha nii palju nii mugavalt. Tänu Multi-Touch-žestidele ja võimalusele töötada mitme rakendusega korraga tunduvad kõik ülesanded lihtsad. Tänu iPadOS 15 uutele funktsioonidele on iPad mini veelgi mitmekülgsem. Saad Quick Note'iga oma ideed kirja panna, tõlkida vestlusi Translate rakendusega või sõprade ja pereliikmetega suheldes kasutada SharePlay sisujagamist. Palju rakendusi. Mini maagia.
iPad mini võimsus ja kompaktsus muudavad selle unikaalselt sobivaks väga erinevateks ülesanneteks. Näiteks saab sellega teha nii lennukite turvakontrolle kui ka treeninguid optimeerida. Tuhandete just iPadile loodud rakenduste seast leiab sobiva igaks tööks.
description_lv -
description_en - All-screen design. Stunning all around.
iPad mini is meticulously designed to be absolutely beautiful. An all-new enclosure features a new, larger edge-to-edge screen, along with narrow borders and elegant rounded corners. The 8.3-inch Liquid Retina display features True Tone, P3 wide color, and ultralow reflectivity, making text sharp and colors vivid, wherever you are. Apple Pencil attaches magnetically to the side of iPad mini, so it’s always with you and ready for a spur-of-the-moment sketch or spontaneous brainstorming session. Small is the new powerful.
The new A15 Bionic chip makes iPad mini just as powerful as it is portable. Whether you’re tearing through your inbox or editing photos with Photoshop, it has the power to do it all. Use advanced apps, capture brilliant content, and bring your creative projects to life, anywhere. Delivering up to 40 percent faster CPU performance and, with the Apple Neural Engine, up to 2x faster machine learning. So you can blaze through your workday, studio session, and more. Upload. Download. On the road.
With ultrafast connections and new 5G capabilities of iPad mini, you can get on the fastest available wireless networks when you need to download files, stream movies, and check in with friends on the go. Fast wireless connections are critical to getting things done. With Wi‑Fi 6 now on iPad mini, rest assured that you have the fastest Wi‑Fi available. Ultra Wide cameraUltrafun possibilities.
Center Stage makes video calls even more engaging. As you move around, the camera automatically pans to keep you centered in the frame. When others join or leave the call, the view expands or zooms in. The Wide camera on the back of iPad mini features a 12MP sensor with Focus Pixels and a large aperture to capture sharp, vivid photos. And the new ISP in the A15 Bionic chip enables Smart HDR 3, for capturing even higher-quality images. The back camera also has a True Tone flash, so you can take great photos in any light, or scan documents and then mark them up. And iPad mini can now record in 4k, making it your mobile movie studio. iPadOS. Work wonders with ease.
iPad mini is powered by iPadOS, enabling you to do so much, so easily. Get things done with the simplicity of Multi-Touch gestures, use multiple apps at once, and handwrite in any text field with Scribble. And with new features in iPadOS 15, iPad mini is even more versatile. You can jot down your thoughts with Quick Note, translate a conversation with Translate, and connect with friends and family using SharePlay. Many apps. Mini magic.
The size and power of iPad mini make it indispensable for a wide range of uses, like conducting aircraft safety checks and streaming a workout. There are tons of apps designed just for iPad to make unique experiences possible.
description_ru -
description_short_en - 8.3" 2266 × 1488 display Apple A15 Bionic processor 64 GB internal storage, 4 GB RAM 12 MP front & 12 MP rear camera WiFi & 5G mobile internet
description_short_et - 8,3" 2266 × 1488 ekraan Apple A15 Bionic protsessor 64 GB sisemälu, 4 GB RAM 12 MP tagumine ja 12 MP eesmine kaamera WiFi & 5G mobiilne internet
description_short_lv -
description_short_ru - Экран 8,3 дюйма, 2266 × 1488 Процессор Apple A15 Bionic 64 ГБ встроенной памяти, 4 ГБ оперативной памяти 12-мегапиксельная основная и 12-мегапиксельная фронтальная камера Мобильный интернет 5G
Detailed camera specifications - Aparat Aparat szerokokątny 12 MP, przysłona /1,8 Maks. 5-krotny zoom cyfrowy Pięcio­elementowy obiektyw Flesz True Tone z 4 diodami LED Autofokus z funkcją Focus Pixels Panorama (do 63 MP) Inteligentny HDR 3 Szeroka gama kolorów na zdjęciach i Live Photo Zaawansowana redukcja efektu czerwonych oczu Dodawanie geoznaczników do zdjęć Automatyczna stabilizacja obrazu Tryb zdjęć seryjnych Zapisywane formaty zdjęć: HEIF i JPEG Aparat FaceTime HD Ultraszerokokątny aparat przedni 12 MP, pole widzenia 122° Przysłona /2,4 Inteligentny HDR 3 Nagrywanie wideo HD 1080p z częstością 25 kl./s, 30 kl./s lub 60 kl./s Wideo poklatkowe ze stabilizacją obrazu Szerszy zakres dynamiczny dla wideo z częstością do 30 kl./s Filmowa stabilizacja obrazu wideo (1080p i 720p) Szeroka gama kolorów na zdjęciach i Live Photo Korekta obiektywu Retina Flash Automatyczna stabilizacja obrazu Tryb zdjęć seryjnych
Diagonal screen - 8,3''
Графика - Число ядер - 5
dimension depth - 50 mm
Display - Display size - 8.3"
Display - Display type - Liquid Retina
Display - DPI - 327 ppi
Display - Screen protection - Oleophobic coating
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Oleofobisks pārklājums
Display - Screen protection - Scratch-resistant glass
Displejs - Ekrāna aizsardzība - Skrāpējumu noturīgs stikls
Displejs - Ekrāna izmērs - 8.3"
Display - Screen resolution - 2266 × 1488
Displejs - Ekrāna izšķirtspēja - 2266 × 1488
Displejs - Ekrāna tips - Liquid Retina
Displejs - Punktu skaits uz collu (DPI) - 327 ppi
Display - Touch screen - Yes
Displejs - Skārienekrāns - Jā
Display > Display diagonal - 8.3 "
Display > Display technology - Liquid Retina IPS LCD
Display > Display - 1488 x 2266, pixels
Display > LED backlight - Yes
Display > Touch technology - Multi‑Touch display with IPS technology
Design > Colour of product - Space Gray
Depth - 6.3 mm
ean - 194252507506
EAN - 194252507513
EANCode - 0194252507506
Eans - 194252507506
EAN_code - 0194252507506
Экран - Защита экрана - Масло отталкивающие покрытие
Ekraan - Ekraani kaitse - Õli hülgav vääristus
Ekraan - Ekraani kaitse - Kriimustuskindel klaas
Экран - Защита экрана - Устойчивое к царапинам стекло
Ekraan - Ekraani diagonaal - 8,3"
Экран - Размер экрана - 8.3"
Ekraan - Ekraani lahutusvõime - 2266 × 1488
Экран - Разрешение экрана - 2266 × 1488
Ekraan - Ekraani tüüp - Liquid Retina
Экран - Тип экрана - Liquid Retina
Экран - Точек на дюйм - 327 ppi
Ekraan - Punktitihedus - 327 ppi
Экран - Сенсорный экран - Да
Ekraan - Puutetundlik - Jah
Источник питания - Выносливость - 10 часов
feature_group_et - Tahvelarvutid
feature_group_en - Tablets
feature_group_lv - Planšetdatori
feature_group_ru - Планшеты
Warranty - 12
guarantee - 12
Warranty Terms - 12 month(s)
guarantee_type - external
GPS receiver - Yes
Graphics - GPU - Apple GPU
Graphics - GPU cores - 5
Grafika - Grafiskais procesors - Apple GPU
Graafika - Graafikakaart - Apple GPU
Графика - Графическая карта - Apple GPU
Grafika - Serdeņu skaits - 5
Graafika - Tuumade arv - 5
GRUPPE1 - Computer Systems
GRUPPE2 - Tablet
Hoehe - 0.05
HSTNUMMER - MK893FD/A
I/O connectors - 1 x Lightning
Accessories included - Przewód USBC do ładowania (1 m) Zasilacz USBC o mocy 20 W
Internal memory - 64 GB
Внутренняя память - Гнездо для карты памяти - Отсутствует
Sisemälu - Mälukaardipesa - Puudub
Внутренняя память - Встроенная память - 64 GB
Sisemälu - Sisemälu - 64 GB
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data > Gross height (mm) - 216.00 mm
Packaging data > Gross depth (mm) - 56.00 mm
Packaging data > Gross width (mm) - 146.00 mm
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 1818 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 80.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 260.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 10.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 190.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 20.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.10 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.065 kg
Packaging data > Gross weight (kg) - 0.764 kg
Izmēri un svars - Augstums (mm) - 195,4
Размеры и вес - Высота (мм) - 195,4
Mõõdud ja kaal - Kõrgus (mm) - 195,4
Dimensions and weight - Height (mm) - 195.4
Izmēri un svars - Dziļums (mm) - 6,3
Dimensions and weight - Depth (mm) - 6,3
Mõõdud ja kaal - Sügavus (mm) - 6,3
Размеры и вес - Глубина (мм) - 6,3
Izmēri un svars - Platums (mm) - 134,8
Размеры и вес - Ширина (мм) - 134,8
Mõõdud ja kaal - Laius (mm) - 134,8
Dimensions and weight - Width (mm) - 134.8
Izmēri un svars - Svars (g) - 293
Размеры и вес - Вес (г) - 293
Dimensions and weight - Weight (g) - 293
dimension height - 205 mm
dimension width - 145 mm
dimension weight - 631 g
HERSTELLER - APPLE
Camera - Yes
Kaamera - Tagakaamera - 12-megapiksline (ülilainurk)
Camera - Rear camera - 12 megapixel (ultra wide)
Камера - Задняя камера - 12-мегапиксельный (ультраширокий)
Kamera - Aizmugures kamera - 12 megapixel (ultra wide)
Камера - Другие функции - Запись местоположения
Kaamera - Muud funktsioonid - Asukoha salvestamine
Kaamera - Muud funktsioonid - Teravustamispunkti valik
Камера - Другие функции - Выбор точки фокусировки
Camera - Other functions - HDR
Kaamera - Muud funktsioonid - HDR
Камера - Другие функции - HDR
Kamera - Citas funkcijas - HDR
Kamera - Citas funkcijas - Laika intervāla (Time-lapse) video
Camera - Other functions - Slow motion
Kamera - Citas funkcijas - Palēninātas kustības video
Camera - Other functions - Panorama
Kaamera - Muud funktsioonid - Panoraam
Камера - Другие функции - Панорама
Kamera - Citas funkcijas - Panorama
Camera - Other functions - Touch focus
Камера - Другие функции - Распознование лиц
Kaamera - Muud funktsioonid - Näotuvastus
Camera - Other functions - Face detection
Kamera - Citas funkcijas - Sejas noteikšana
Kamera - Citas funkcijas - Skāriena fokuss
Camera - Other functions - Time-lapse video
Kaamera - Muud funktsioonid - Time-lapse video
Kaamera - Muud funktsioonid - Aegluubis video
Камера - Другие функции - Time-lapse видео
Камера - Другие функции - Замедленное видео
Kamera - Citas funkcijas - Ģeogrāfisko koordinātu pievienošana
Camera - Other functions - Geo-tagging
Камера - Передняя камера - 12 мегапикселей
Kaamera - Eesmine kaamera - 12-megapiksline
Camera - Secondary camera - 12 megapixels
Kamera - Sekundārā kamera - 12 megapikseļu
Camera - Video resolution - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kaamera - Video lahutusvõime - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Камера - Разрешение видео - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Kamera - Video izšķirtspēja - [FullHD] 1920 × 1080 60p
Camera > Rear camera - Yes
Camera > Rear camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera > Front camera - Yes
Camera > Front camera resolution (numeric) - 12 MP
Camera > Video recording modes - 4K at 24/25/30/60fps, 1080p at 25/30/60/120/240fps
Category - Root/Laptops | Tablets/Tablets
Category_1 - Tablets
Category_2 - Tablets - Tablets up to 10.1 inch
Code - MK893HC/A
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Gray
Model - iPad mini
Mõõdud ja kaal - Kaal (g) - 293
name_et - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6th Gen), space gray
Name - APPLE iPad mini 8.3 WiFi + Cell 64GB GY - MK893FD / A space grey
Name - Apple iPad mini A15 64GB Wi-Fi + Cellular Gwiezdna szarość
Name - Apple | iPad Mini 6th Gen | 8.3 " | Space Gray | Liquid Retina IPS LCD | A15 Bionic | 4 GB | 64 GB | 5G | Wi-Fi | Front camera | 12 MP | Rear camera | 12 MP | Bluetooth | 5.0 | iPadOS | 15 | Warranty 12 month(s) | 1488 x 2266 pixels
name - iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB - Space Grey
Name - iPad Mini Wi-Fi + Cellular 64GB Space Gray 6th Gen
name_en - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6th Gen), space gray
name_lv - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6th Gen), space gray
name_ru - Apple iPad mini 64GB WiFi + 5G (6th Gen), space gray
Operatīvā atmiņa (RAM) - RAM kapacitāte - 4 GB
Operatiivmälu - Operatiivmälu maht - 4 GB
Operating System - iPadOS 15
ARTIKEL1 - IPAD MINI WI-FI + CELL 64GB
ARTIKEL2 - 8.3IN - A15 CHIP - SPACE GREY
Width - 134.8 mm
Breite - 0.14
Front camera - 12 Mpix
Processor - Hexa Core
Procesors - Centrālā procesora ātrums - 2933 MHz
Процессор - Частота - 2933 MHz
Processor - Number of cores - 6
Protsessor - Tuumade arv - 6
Процессор - Количество ядер - 6
Procesors - Kodolu skaits - 6
Processor - Chipset - Apple A15 Bionic
Protsessor - Kiibistik - Apple A15 Bionic
Процессор - Чипсет - Apple A15 Bionic
Processor - CPU speed - 2933 MHz
Protsessor - Taktsagedus - 2933 MHz
Procesors - Čipsets - Apple A15 Bionic
Processor > Processor model - A15 Bionic
Processor family - Apple A15
ProducerCode - MK893FD/A
Программное обеспечение - Магазин приложений - AppStore
Software - Applications store - AppStore
Tarkvara - Rakenduste pood - AppStore
Programmatūra - Lietotņu veikals - AppStore
Software - Operating system - iPadOS 15
Tarkvara - Operatsioonisüsteem - iPadOS 15
Программное обеспечение - Операционная система - iPadOS 15
Programmatūra - Operētājsistēma - iPadOS 15
Software - Platform - iPadOS
Tarkvara - Platvorm - iPadOS
Программное обеспечение - Платформа - iPadOS
Programmatūra - Platforma - iPadOS
Software > Operating system installed - iPadOS
Software > Operating system version - 15
Оперативная память (RAM) - Объём оперативной памяти - 4 ГБ
RAM - RAM capacity - 4 GB
Producer product name - iPad Mini 6th Gen
Manufacturer_code - MK893FD/A
manufacturer_code - MK893HC/A
producer - Apple
Producer - Apple
Manufacturer - Apple
Resolution - 2266 x 1488
Link - https://www.apple.com/ipad-mini/
Savienojamība - SIM kartes ligzda - Jā
Savienojamība - SIM kartes ligzda - nanoSIM
Connectivity - SIM card slot - Yes
Connectivity - SIM card slot - nanoSIM
Connectivity - USB - 1 × USB-C
Savienojamība - USB - 1 × USB-C
Ühendused - SIM kaardi pesa - Jah
Соединения - Гнездо для SIM карты - Да
Ühendused - SIM kaardi pesa - nanoSIM
Соединения - Гнездо для SIM карты - nanoSIM
Ühendused - USB - 1 × USB-C
Соединения - USB - 1 × USB-C
Communication - Bluetooth 5.0
Communication - HSDPA (3G)
Communication - HSPA+ (3G)
Communication - LTE (4G)
Communication - UMTS (3G)
Communication - Wi-Fi (802.11ax)
Sensori - Akselerometrs - Jā
Sensorid - Kiirendusmõõtja - Jah
Sensors - Accelerometer - Yes
Сенсоры - Аккселерометр - Да
Sensori - Citi - Barometrs
Sensors - Other - Barometer
Sensorid - Muu - Baromeeter
Сенсоры - Другое - Барометр
Sensorid - Valgussensor - Jah
Sensors - Light sensor - Yes
Сенсоры - Датчик освещения - Да
Sensori - Gaismas sensors - Jā
Sensorid - GPS - A-GPS
Sensori - GPS - A-GPS
Сенсоры - GPS - A-GPS
Sensorid - GPS - GLONASS
Sensori - GPS - GLONASS
Сенсоры - GPS - GLONASS
Sensorid - GPS - Jah
Sensori - GPS - Jā
Сенсоры - GPS - Да
Sensorid - Kompass - Jah
Sensors - Compass - Yes
Сенсоры - Компас - Да
Sensori - Kompass - Jā
Sensorid - NFC - Ei
Сенсоры - NFC - Нет
Sensori - NFC - No
Sensorid - Asendisensor - Jah
Sensori - Žiro sensors - Yes
Sensors - Gyro sensor - Yes
Сенсоры - Гироскоп - Да
Sensors - GPS - A-GPS
Sensors - GPS - GLONASS
Sensors - GPS - Yes
Sensors - NFC - No
ShortDescription - 8.4” | A15 | 64GB | 5G | Wi-Fi 6 | iPadOS 15
SIM card - eSIM
SIM card - Nano
Storno - Y
Stck_Kart - 5
Stck_Pal - 35
Weight - 0,63
Gewicht - 0.63
Weight - 297 g
barcode - 194252507513
Technical details > Gross weight - 0.55 kg
Technical details > Warranty - 12 month(s)
Technical details > Net weight - 0.45 kg
Technical details > Producer - Apple
Technical Specifications > Power - Built-in 19.3-watt-hour rechargeable lithium-polymer battery
Technical Specifications > Other - https://www.apple.com/ipad-mini/specs/
Technical Specifications > Display - Liquid Retina display 8.3-inch (diagonal) LED-backlit Multi-Touch display with IPS technology 2266-by-1488 resolution at 326 pixels per inch (ppi) Wide color display (P3) True Tone display Fingerprint-resistant oleophobic coating Fully laminated display Antireflective coating 1.8% reflectivity 500 nits brightness Supports Apple Pencil (2nd generation)
Technical Specifications > Size - Height: 6,3 mm Width: 134,8 mm Depth: 195,4 mm Weight: 297 g
Technical Specifications > Capacity - 64GB
Technical Specifications > Camera - 12MP Wide camera, ƒ/1.8 aperture Digital zoom up to 5x Five-element lens Quad-LED True Tone flash Autofocus with Focus Pixels Panorama (up to 63MP) Smart HDR 3 Wide color capture for photos and Live Photos Advanced red-eye correction Photo geotagging Auto image stabilization Burst mode Image formats captured: HEIF and JPEG // FaceTime HD Camera: 12MP Ultra Wide front camera, 122° field of view ƒ/2.4 aperture Smart HDR 3 1080p HD video recording at 25 fps, 30 fps, or 60 fps Time‑lapse video with stabilization Extended dynamic range for video up to 30 fps Cinematic video stabilization (1080p and 720p) Wide color capture for photos and Live Photos Lens correction Retina Flash Auto image stabilization Burst mode
Technical Specifications > Communications - 802.11ax Wi‑Fi 6; simultaneous dual band (2.4GHz and 5GHz); HT80 with MIMO Bluetooth 5.0 technology
Technical Specifications > Colour - Space Gray
Technical Specifications > Chipset - Nano‑SIM (supports Apple SIM) eSIM
Technical Specifications > Operating System - iOS
Technical Specifications > Processor - A15 Bionic chip with 64‑bit architecture 6-core CPU 5-core graphics 16-core Neural Engine
Technical Specifications > Contents - iPad mini USB-C Charge Cable (1 meter) 20W USB-C Power Adapter
Technical Specifications > Sensors - Touch ID Three‐axis gyro Accelerometer Barometer Ambient light sensor
Technical Specifications > Storage - 64GB
Technical Specifications > Video - 4K video recording at 24 fps, 25 fps, 30 fps, or 60 fps 1080p HD video recording at 25 fps, 30 fps, or 60 fps 720p HD video recording at 30 fps Quad-LED True Tone flash Slo‑mo video support for 1080p at 120 fps or 240 fps Time‑lapse video with stabilization Extended dynamic range for video up to 30 fps Cinematic video stabilization (4K, 1080p, and 720p) Continuous autofocus video Playback zoom Video formats recorded: HEVC and H.264
Tīkli - Bezvadu - WiFi 6
Tīkli - Bezvadu - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Networks - Wireless - WiFi 6
Networks - Wireless - WiFi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac dual band
Networks - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Tīkli - Bluetooth - Bluetooth 5.0
Networks - Bluetooth protocols - A2DP
Tīkli - Bluetooth protokoli - A2DP
Networks - Other functions - Hotspot
Tīkli - Citas funkcijas - Hotspot
Tīkli - Mobilais internets - 4G LTE
Tīkli - Mobilais internets - 5G
Networks - Mobile broadband - 4G LTE
Networks - Mobile broadband - 5G
Networking > 5G - Yes
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.0
Networking > Near Field Communication (NFC) - No
Networking > Wi-Fi - Yes
Networking > Wi-Fi standards - 802.11 a/b/g/n/ac/6
Storage - Memory card slot - N/A
Storage - Integrated memory - 64 GB
Storage > Internal storage capacity - 64 GB
vendpn - MK893FD/A
WWAN (3G) / LTE (4G) / 5G - Built-in
brand - Apple
Cell type - Li-poly (internal battery)
918,55 €
Apple iPad mini (2021) Wi-Fi + Cellular, 64GB, Space Grey
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas