Samsung Galaxy Tab Active3 Wi-Fi + 4G, 8.0", 4/64GB, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 674612 Preces kods: SM-T575NZKAEEE
Noliktavā 1 gab.
Garantija: 2 gadi
405,79 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 23.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 23.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 23.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 23.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 23.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: piektdien, 19.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Ekrāna spilgtums, nits: Nav norādīts
  • Ekrāna izmērs: 8"
  • Ekrāna izšķirtspēja: 1920 x 1200
  • Iebūvētā atmiņa: 64GB
  • Modelis: Galaxy Tab Active3
  • Svars (g): 880 g
  • Procesors (Chipset): Exynos 9810
  • Operatīvā atmiņa (RAM): 4GB
  • Operētājsistēma: Android 10
  • 4G: Ir
  • 5G: Nav
  • Galvenās kameras izšķirtspēja: 13 MPix
  • Baterijas kapacitāte: 5050 mAh
Displeja raksturlielumi
Ekrāna spilgtums, nits : Nav norādīts
Refresh rate : 60
Ekrāna izmērs 8"

Planšetdatora galvenā sastāvdaļa ir ekrāns, kura izmērs nosaka to, cik liels ir pats planšetdators. Parasti tas ir ekrāna diametrs plus pāris centimetri "turamās" daļas.

Ērtai lietošanai iesakām aptuveni 10" planšetdatoru. 7" ekrānu jau var uzskatīt par nelielu un vairāk piemērotu bērniem. Ja planšetei ir vairāk par 10", tas nozīmē jau samērā lielu iekārtu, kas vidusmēra lietotājam varētu šķist neērta.

Ekrāna izšķirtspēja 1920 x 1200

Apzīmē, cik punktu ekrāns satur pa horizontāli un vertikāli. Jo lielāki šie skaitļi, jo labāks attēla asums un patīkamāka lietošana.

Ekrāna paneļa tips PLS

Šis rādītājs nosaka attēla krāsu atbilstību, gaišumu, skata leņķi u.c. kvalitātes kritērijus. Par augstas kvalitātes ekrāna paneli var uzskatīt jebkuru AMOLED, PLS un IPS tipa iekārtu.

Pamatinformācija
Krāsa : Melna
Iebūvētā atmiņa 64GB

Nosaka, cik daudz vietas ir planšetnieka "Cietajā diskā". Ja iekārtai nav pieejams atmiņas karšu paplašināšanas spraudnis, tad šis ir ļoti būtisks parametrs, kuru noteikti vajadzētu izvēlēties iegādes brīdī ar pietiekamu rezervi, jo bez paplašināšanas iespējām, ar šo apjomu nāksies sadzīvot visu iekārtas lietošanas laiku.

Vidusmēra filma aizņem ap 1GB vietas. Vidusmēra Android vai iOS spēle vai aplikācija aizņem ~100 Mb. Mūzikas un bilžu faili aizņem vidēji ap 5 Mb, jeb 0.05 Gb (par vienu failu).

Svars (g) : 880 g
Procesora parametri
Procesora kodolu skaits 8 (Octa-core)

Šis ir ļoti nozīmīgs parametrs, jo planšetdators, dēļ samērā lielas ekrāna izšķirtspējas, ir prasīgs pret procesora resursiem. Līdz ar to, ja vēlaties lietot vairākas lietotnes vienlaicīgi, apsveriet iespēju iegādāties planšeti ar vismaz 2 kodolu procesoru.

Procesors (Chipset) Exynos 9810

Nosaka, kāds centrālais procesors ir attiecīgajai planšetei. Patreiz tirgū ir pieejami vairāki konkurējoši procesoru modeļi.

NVIDIA Tegra - šīs sērijas procesoriem ir laba grafiskā un skaitļošanas veikspēja, kā arī samērā labi energoefektivitātes rādītāji. Katrā ziņā viens no spēcīgākajiem konkurentiem.

SnapDragon - šis procesors ir ļoti energoefektīvs, toties jaudas ziņā vairāk piemērots viedtālruņiem.

AMD Fusion - šis procesors ir nācis no portatīvo datoru vides, līdz ar to tam ir lieliska veikspēja, gan grafiskajā, gan skaitļošanas lauciņā, tomēr ši procesora arhitektūra, diemžēl, ir paredzēta izmantošanai tikai Windows, Linux u.c. galdatoru vidēs.

Atom - Intel mobilais procesors ar samērā viduvējiem jaudas rādītājiem. Tāpat kā AMD Fusion, derīgs pagaidām tikai galddatoru operētājsistēmām.

Apple A5 - Specializēts Apple izstrādāts procesors, kuru satiksiet vienīgi iPad planšetdatoros. Jaudas ziņā - viens no līderiem.

Operatīvā atmiņa
Operatīvā atmiņa (RAM) : 4GB
Videokarte
Videokarte : Mali G72 MP18
Operētājsistēma
Operētājsistēma Android 10

Šis ir viens no svarīgākajiem parametriem izvēloties planšeti.

iOS - Apple ražotās planšetes ir aprīkotas iOS operētājsistēmu, kura ir ļoti ērta, ātrdarbīga, bet aizvērta sistēma, kuru nav iespējams īpaši konfigurēt un paplašināt. Toties iekš iOS patreiz ir pieejams visvairāk lietotņu (apps). iOS ir salāgota ar Apple mākoņservisiem, kuri lielākoties ir par maksu.

Android ir Google izstrādāta bezmaksas operētājsistēma, līdzīga iOS, tikai ar visām iespējām daudzas lietas mainīt. Turklāt Android ir labi salāgota ar Google bezmaksas mākoņservisiem - Gmail, Picasa, Youtube, Maps, Google+, Contacts, Calendar u.c. Andoid lietotāju skaits ir straujāk augošais, tamdēļ šī ir ļoti perspektīva operētājsistēma.

Windows - klasiskā Microsoft Windows sistēma, kas ļauj lietot ierastās .EXE aplikācijas planšetdatorā. Tiesa gan, tās patreiz ir vairāk piemērotas galddatoriem, tamdēļ izvēlieties šo operētājsistēmu tikai tad, ja ir kāda Windows programma, bez kuras nevariet iztikt.

Citas (Bada, MeeGo, WebOS, BrewMP, Symbian) - patreiz mobilo operētājsistēmu lauciņā bez pieminētajām ir pieejamas vairākas eksotiskas operētājsistēmas, tomēr ņemiet vērā, lielākā cīņa par šo tirgus daļu jau ir izcīnīta, tamdēļ esiet piesardzīgi izvēloties operētājsistēmu, kura nav iOS, Windows vai Android, jo, atšķirībā no klasiskajiem datoriem, lielākajā daļā planšetdatoru pēc iegādes operētājsistēmu nomainīt nav iespējams. 

Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojums uzlādei : USB-C
Wi-Fi Wi-Fi 6 (802.11ax)

Lai gan nav gadījies redzēt planšetnieku bez WiFi funkcijas, sirdsmieram esam ielikuši šo parametru. Ar WiFi planšeti iespējams pieslēgt bezvadu interneta rūterim, lai tiktu pie interneta.

Bez WiFi rūtera un interneta pieslēguma planšetdatora iegādes jēga ir stipri apšaubāma.

Atmiņas kartes ligzda : microSD
Bezvadu savienojumi
4G : Ir
5G : Nav
NFC : Ir
GPS : Ir
Bluetooth Ir

Bluetooth ļauj bez vadiem pieslēgt klaviatūru, austiņas, mikrofonu, printerus u.c. iekārtas, kuras atbalsta šo tehnoloģiju.

Kameras parametri
Galvenās kameras izšķirtspēja : 13 MPix
Priekšējās kameras izšķirtspēja : 5 MPix
Akumulators
Baterijas kapacitāte 5050 mAh

Šis ir aptuvens skaitlis, kas norāda, cik stundas iekārta var strādāt ar pilnībā uzlādētu akumulatoru, nelielu procesora noslodzi un iestatītu minimālo ekrāna izgaismojumu.

Atkarībā no noslodzes un izmantotajām iespējām - skaņa, wifi, 3G, failu kopēšana, Bluetooth, utt. šis skaitlis var pamatīgi mainīties uz leju.

Papildus specifikācija
3G bezvadu savienojumi - Jā
4G bezvadu savienojumi - Jā
Aizmugurējā kamera - 13 Mpix
Akumulatora ietilpība - 5050 mAh
Akumulators - Akumulatora ietilpība - 5050 mAh
Akumulators - nepārtrauktas audio atskaņošanas laiks - 81 h
Akumulators - nepārtrauktas video atskaņošanas laiks - 11 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (4G) - 10 h
Akumulators - pārlūkošanas laiks (Wi-Fi) - 11 h
Akumulators - sarunu laiks (3G) - 28 h
Akumulators > Akumulatora ietilpība - 5050 mAh
Apraksts - Planšetdators galaxy Tab Active3 T575 4/64GB EE LTE melns Izturīgs iekšpusē un ārpusē Galaxy Tab Active3. Jaudīgais interjers un izturīgais korpusa dizains ļauj jums stāties pretī ikdienai. Izturīgais dizains garantē izturību pret ūdeni, putekļiem un kritieniem no 1,5 m augstuma. Ierīcei ir arī noņemama baterija, kas palielina ierīces veiktspēju, tai ir arī Samsung DeX un uzlabota NFC funkcija. Pateicoties skārienu jutības iestatījumiem, aktivizēšanas pogai un S Pen rakstāmpiederumam, ierīci var lietot bez problēmām, pat ar cimdiem. Iepazīstieties ar Samsung Galaxy Tab Active3 LTE 8 collu planšetdatoru biznesam ar izturīgu dizainu, noņemamu 5050 mAh akumulatoru un S Pen rakstāmpiederumu komplektā - pārbaudiet to jebkuros apstākļos! Pietiekami izturīgs, lai tiktu galā ar sarežģītiem apstākļiem Izturīgs un uzticams Galaxy Tab Active3 ir izturīgs un uzticams, tas darbojas pat sarežģītos apstākļos. IP68 aizsardzība un jaunākais MIL-STD-810H sertifikāts padara šo 8 collu planšetdatoru noturīgu pret ūdeni, putekļiem, un ar aizsargvāciņu Protect Cover tas var izturēt 1,5 m kritienu. Pārnēsājams un kompakts - radīts, lai atbilstu jūsu vajadzībām. prasībām. Ar S Pen rakstāmrīku var strādāt pat tad, ja valkā cimdi Galaxy Tab Active3 ir aprīkots ar putekļu un ūdensizturīgu S Pen rakstāmrīku. Tas atvieglo darbu veikšanu pat tad, kad esat ceļā. Tam nav nepieciešama uzlāde. Jutīgums un precizitāte ļauj veikt piezīmes, pierakstīt idejas vai zīmēt jebko, kas jūs iedvesmo apkārtējā vidē, pat tad, ja valkā cimdus. Lieliska veiktspēja un savienojamība Pateicoties Exynos 9810, planšetdators viegli tiek galā ar smagiem failiem un sarežģītām programmām. Wi-Fi6 un MIMO atbalsts, kā arī līdz 1 TB ārējās atmiņas ļauj palielināt ierīces veiktspēju, ļaujot jums vēl vieglāk paveikt darbu.
Apraksts - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Galaxy Tab Active3. Izturīgs gan no iekšpuses, gan no ārpuses, lai jūs varētu doties ceļā. Izturīgajam dizainam ir ūdens, putekļu un 1,5 m kritiena izturība un nomaināms akumulators, kas palielina produktivitāti ar Samsung DeX un uzlabotu NFC. Ar skārienjutības iestatījumiem, taustiņu Active un S Pen, uzvelc cimdus un ķeries pie darba. Galaxy Tab Active3 komplektā ir ūdens un putekļu izturīgs S Pen pildspalva, kas ļauj ērti veikt darbus, atrodoties ceļā, turklāt bez nepieciešamības uzlādēt. Reaģējot un precīzi pat ar cimdiem, jūs varat veikt piezīmes, fiksēt idejas un zīmēt to, kas jūs iedvesmo, atrodoties brīvā dabā. Planšetdators darbojas ar Exynos 9810 procesoru, un tas ir pietiekami jaudīgs, lai bez problēmām darbinātu smagus failus un sarežģītas programmas. Ar Wi-Fi6 un MIMO atbalstu, kā arī līdz 1 TB ārējās atmiņas, kas palielina ātrumu un veiktspēju, jūs varat viegli paveikt darbu. Galaxy Tab Active3 ir aprīkots ar jaudīgu 5050 mAh nomaināmu akumulatoru. Ņemiet līdzi pilnībā uzlādētu akumulatoru, kamēr nometņojat zem zvaigznēm vai sasniedzat jaunus augstumus, pēc tam vienkārši nomainiet to un turpiniet darbu.
Atmiņa (RAM) - 4GB
Atmiņa - Iekšējā atmiņa - 4 GB
Atmiņa > Iekšējā atmiņa - 4 GB
Atmiņas karte - microSD
Atmiņas karšu lasītājs - Jā
Atmiņas standarts - SD
Atmiņas standarts - SDHC
Atmiņas standarts - SDXC
Augstums - 126.8 mm
Augstums Vienības izmēri - 126.8 mm
Austiņu ligzda Ieejas/izejas savienotāji - 1
Bezvadu LAN Bezvadu savienojumi - 802.11a/b/g/n/ac
Bluetooth bezvadu savienojumi - Jā
BrandPartCode - SM-T575NZKAEEE
Citas funkcijas - Sensori: Akselerometrs Pirkstu nospiedumu lasītājs Žiro sensors Ģiro sensors Ģeomagnētiskais sensors Hall sensors RGB krāsu sensors Tuvuma sensors
Citi displeja parametri - Displeja tehnoloģija: PLS TFT LCD Displeja krāsu dziļums: 16M
CPU - cita informācija -
CPU/Platforma/SoC - Astoņkodolu (4x2,7 GHz Mongoose M3 un 4x1,7 GHz Cortex-A55)
CPU Boost frekvence - 2.7 GHz
Darbības rādītāji - BeiDou - Jā
Darbības rādītāji - Elektroniskais kompass - Jā
Darbības rādītāji - Galileo - Jā
Darbības rādītāji - GLONASS - Jā
Darbības rādītāji - GPS (satelīts) - Jā
Darbības rādītāji - Žiroskops - Jā
Detalizētas kameras specifikācijas - Automātiskā fokusēšana Kameras zibspuldze Video ierakstīšanas izšķirtspēja: UHD 4K (3840 x 2160), 30 kadri sekundē.
Diagonālais ekrāns - 8''
dimensijas dziļums - 60 mm
Displeja tehnoloģija - IPS-LCD
Displejs - Displeja diagonāle - 20,3 cm (8")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1200 pikseļu
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16 miljoni krāsu
Displejs - HD tipa - WUXGA
Displejs - paneļa tips - PLS
Displejs - skārienjūtīgā ekrāna tips - Kapacitatīvais
Displejs > Displeja diagonāle - 8.0 "
Displejs > Displeja tehnoloģija - PLS IPS
Displejs > Displejs - 1920 x 1200
Dizains - formas faktors - Šīferis
Dizains - Ierīces tips - Mobilais planšetdators
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Starptautiskās aizsardzības (IP) kods - IP68
Dizains > Produkta krāsa - Black
Drošība - pirkstu nospiedumu lasītājs - Jā
Dzimtā izšķirtspēja - 1920x1200
Dziļuma vienības izmēri - 9.9 mm
Dziļums - 9.9 mm
EAN - 8806090724084
ean - 8806090724084
Ekrāna izmērs - 8"
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
GPS/ģeotagēšana - Jā
GTIN - 8806090724084
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x USB (C tipa)
Iekļautie piederumi - S Pen rakstāmrīks
Iekšējā atmiņa - 64 GB
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 706 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 210.00 g
Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 60.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 255.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 160.00 mm
Iepakojuma īpašības > PET - 4.00 g
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 40.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.25 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.00 m³
Iepakojuma īpašības > TI svars (kg) - 0.08 kg
izmērs augstums - 236 mm
izmērs platums - 140 mm
izmērs svars - 836 g
Kamera - 13MP
Kamera - Jā
Kamera - Aizmugures kameras tips - Viena kamera
Kamera - aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 13 MP
Kamera - aizmugurējās kameras zibspuldze - Jā
Kamera - Automātiskā fokusēšana - Jā
Kamera - izšķirtspēja pie uzņemšanas ātruma - 3840x2160@30fps
Kamera - Maksimālā video izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Kamera - Priekšējā kamera - Jā
Kamera - Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kamera - Video ierakstīšana - Jā
Kamera - Video uzņemšanas ātrums - 30 kadri sekundē
Kamera > Aizmugures kamera - Jā
Kamera > Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu kods) - 13 MP
Kamera > Priekšējā kamera - Jā
Kamera > Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu) - 5 MP
Kategorija - Tabletes
Kategorijas kods - TPC
Kods - SM-T575 Melns//
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:6:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsa - Black
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Enterprise Edition. Displeja diagonāle: 20,3 cm (8"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1200 pikseļi. Iekšējās atmiņas ietilpība: 64 GB. Procesora frekvence: 2,7 GHz, Procesoru grupa: Samsung Exynos, Procesora modelis: Samsung Exynos, Procesora tips: 1,5 GHz: 9810. Iekšējā atmiņa: 4 GB. Aizmugurējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 13 MP, Priekšējās kameras izšķirtspēja (ciparu): 5 MP. Augstākais Wi-Fi standarts: Wi-Fi 6 (802.11ax). GPS (A-GPS). Integrēts karšu lasītājs. Svars: 429 g. Instalētā operētājsistēma: Android 10. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84713000
Mobilā operētājsistēma - Android 10.0
Modelis - Galaxy Tab Active3 Enterprise Edition
Nano-SIM karšu paplāte Ieejas/izejas savienotāji - 1
nosaukums - Planšetdators Galaxy Tab Active3 T575 4/64GB LTE Enterprise Edition melns
Nosaukums - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Enterprise Edition 4G LTE-TDD un LTE-FDD 64 GB 20,3 cm (8") Samsung Exynos 4 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 10 Melns
Nosaukums - Samsung Galaxy Tab Active 3 T575 8.0 " Black PLS IPS Exynos 9810 4 GB 64 GB 4G Wi-Fi 3G Priekšējā kamera 5 MP Aizmugures kamera 13 MP Bluetooth 5.0 Android 10.0
Operētājsistēma - Android
Pieejamā atmiņa - 48.6 GB
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 6 cm
Piegādes kastes daudzums - 1
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 24 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 14.5 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.85 kg
Pilna apraksta līnija - Galaxy|SM-T575|Octa-core (4x2,7 GHz Mongoose M3 un 4x1,7 GHz Cortex-A55)|Ekrāns 8"|Izšķirtspēja 1920x1200|IPS-LCD|Krātuve 64GB|RAM 4GB|1xUSB-C|1xHeadphones jack|1xNano-SIM kartes paliktnis|Bezvadu LAN 802.11a/b/g/n/ac|Bluetooth|3G|4G|Kamera 13 MP|Pirmā kamera 5 MP|GPS / ģeotagging|Android|Krāsa melna|Širums 213,8 mm|Viegums 126,8 mm|Izmērs 9,9 mm|Svars 0,429 kg
Planšetdatora ģimenes nosaukums - Galaxy
Platums - 213.8 mm
Platums Vienības izmēri - 213.8 mm
Priekšējā kamera - 5 Mpix
Priekšējā kamera - 5MP
Procesora frekvence - 1.7 GHz
Procesors - Otrkodolu kodols
Procesors - kopprocesora frekvence - 1.7 GHz
Procesors - kopprocesors - Jā
Procesors - Procesora frekvence - 2.7 GHz
Procesors - Procesora krāsas - 8
Procesors - Procesora modelis - 9810
Procesors - Procesora ražotājs - Samsung
Procesors - procesoru saime - Samsung Exynos
Procesors > Procesora frekvence - 4x2.7 and 4x1.7 GHz
Procesors > Procesora modelis - Exynos 9810
Procesoru saime - Samsung Exynos
Produkta modeļa kods - SM-T575
Produkta nosaukums - LTE Enterprise Edition
Programmatūra - instalētā operētājsistēma - Android 10
Programmatūra - Platforma - Android
Programmatūra - Virtuālais asistents - Samsung Bixby
Programmatūra > Instalētā operētājsistēma - Android
Programmatūra > Operētājsistēmas versija - 10.0
Pārdevēja mājas lapa - www.samsung.com/levant/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-active3-8-inch-black-64gb-lte-sm-t575nzkamid/
Ražotāja produkta nosaukums - T575
Ražotāja produktu grupa - Galaxy Tab Active 3
ražotājs - Samsung
Rezolūcija - 1920 x 1200
Saite - https://www.samsung.com/levant/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-active3-8-inch-black-64gb-lte-sm-t575nzkamid/
Savienojamība - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) tipa C daudzskaitlīgi porti - 1
Savienojamības porti un interfeisi - Dokēšanas savienotāja tips - Samsung Pogo savienotājs
Savienojamības porti un saskarnes - Kombinētā austiņu/mikrofona pieslēgvieta - Jā
Saziņa - Bluetooth 5.0
Saziņa - LTE (4G)
Saziņa - NFC
Saziņa - UMTS (3G)
Saziņa - Wi-Fi (802.11ax)
Saziņa - Wi-Fi Direct
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Enterprise Edition, 20,3 cm (8"), 1920 x 1200 pikseļu, 64 GB, 4 GB, Android 10, melns
Svars - 429 g
Svars un izmēri - Augstums - 213.8 mm
Svars un izmēri - Dziļums - 9.9 mm
Svars un izmēri - Platums - 126.8 mm
Svars un izmēri - Svars - 429 g
Svarīgi - Šim planšetdatoram, tāpat kā visiem Enterprise Edition produktiem, ir iekļauta bezmaksas Samsung KNOX Suite viena gada licence. Lai aktivizētu licenci, lūdzu, sazinieties ar savu konta menedžeri. Iegādājieties šo produktu AB un saņemiet 50 % atlaidi savas KNOX Suite licences/paketes atjaunošanai uz vēl vienu gadu/diviem/trīs gadiem. Lūdzu, sazinieties ar savu konta menedžeri, lai saņemtu sīkāku informāciju.
Tehniskā informācija > Bruto svars - 0.68 kg
Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
Tehniskā informācija > Neto svars - 0.43 kg
Tālruņa funkcijas - Balss zvans - Jā
Tālruņa funkcijas - Videozvans - Jā
Tīklošana > 4G - Jā
Tīklošana > Bluetooth - Jā
Tīklošana > Bluetooth versija - 5.0
Tīklošana > Wi-Fi standarti - 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Tīkls - 3G standarti - UMTS
Tīkls - 4G standarts - LTE-TDD UN LTE-FDD
Tīkls - atbalstītas 3G joslas - 850,900,1900,2100 MHz
Tīkls - atbalstītas 4G joslas - 700,800,850,900,1800,1900,2100,2300,2500,2600 MHz
Tīkls - Bluetooth - Jā
Tīkls - Bluetooth versija - 5.0
Tīkls - Mobilā tīkla izveide - 4G
Tīkls - Mobilā tīkla savienojums - Jā
Tīkls - Top Wi-Fi standarts - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Tīkls - tuvo lauku komunikācija (NFC) - Jā
Tīkls - Wi-Fi Direct - Jā
Tīkls - Wi-Fi standarti - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax).
USB-C ieejas/izejas savienotāji - 1
Uzglabāšana - Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Uzglabāšana - Integrēts karšu lasītājs - Jā
Uzglabāšana - Maksimālais atmiņas kartes izmērs - 1 TB
Uzglabāšana - Saderīgās atmiņas kartes - MicroSD (TransFlash)
Uzglabāšana > Iekšējās atmiņas ietilpība - 64 GB
Uzglabāšana > Saderīgās atmiņas kartes - microSDXC
Uzglabāšanas jauda - 64GB
Uzstādīta RAM atmiņa - 4 GB
Veiktspēja - akselerometrs - Jā
Veiktspēja - Apkārtējās gaismas sensors - Jā
Veiktspēja - Atrašanās vieta - Jā
Veiktspēja - Bezkontakta sensors - Jā
Veiktspēja - GPS (A-GPS) - Jā
Veiktspēja - Wi-Fi pozicionēšana - Jā
vendpn - SM-T575NZKAEEE#
Video ierakstīšanas izšķirtspēja - 3840 x 2160
Vienība Neto svars - 0.429 kg
Vienības bruto svars - 0.85 kg
Vienības kastes augstums - 0.06
Vienības kastes garums - 0.24
Vienības kastes platums - 0.145
Vienība Slikts tilpums - 0,002088 kubikmetru
WWAN (3G) / LTE (4G) / 5G - Iebūvēts
Zīmols - Samsung
3G Wireless connections - Yes
4G Wireless connections - Yes
Rear camera - 13 Mpix
Battery capacity - 5050 mAh
Battery - Battery capacity - 5050 mAh
Battery - Continuous audio playback time - 81 h
Battery - Continuous video playback time - 11 h
Battery - Browsing time (4G) - 10 h
Battery - Browsing time (Wi-Fi) - 11 h
Battery - Talk time (3G) - 28 h
Battery > Battery capacity - 5050 mAh
Description - Tablet galaxy Tab Active3 T575 4/64GB EE LTE black Strong inside and out
Galaxy Tab Active3. The powerful interior and strong housing design allow you to face every day. The durable design guarantees resistance to water, dust and falls from a height of 1.5 m. The device also has a removable battery, which increases the device's performance, it also has Samsung DeX and improved NFC function. Thanks to the touch sensitivity settings, the activation button and the S Pen stylus, you can use the device without any problems, even with gloves.
Meet the Samsung Galaxy Tab Active3 LTE 8-inch tablet for business with a durable design, a removable 5050 mAh battery and an S Pen stylus included - check it in all conditions!
Tough enough to cope with the demanding environment Robust and reliable
Galaxy Tab Active3 is durable and reliable, it works even in difficult conditions. IP68 protection and the latest MIL-STD-810H certification make this 8 inch tablet resistant to water, dust and with its Protect Cover, it can withstand a 1.5m drop. Portable and compact - just made to meet your needs. requirements. The S Pen stylus can handle it even when you are wearing gloves
Galaxy Tab Active3 is equipped with a dust and water resistant S Pen stylus. Makes it easy to get the job done even when you're on the go. It does not require charging. Sensitivity and precision make it possible to take notes, write down ideas or draw anything that inspires you in the surroundings, even when you are wearing gloves. Great performance and connectivity
Thanks to Exynos 9810, the tablet can easily cope with heavy files and demanding programs. Support for Wi-Fi6 and MIMO and up to 1 TB of external memory allows you to increase the performance of the device, making you get your work done with even greater ease.
Description - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Galaxy Tab Active3. Strong inside and out so you can take on the day. The rugged design has water, dust, and 1.5m drop resistance and replaceable battery, boosting productivity with Samsung DeX and enhanced NFC. With touch sensitivity settings, an Active key, and S Pen, put gloves on and get to it. The Galaxy Tab Active3 comes with a water- and dust-resistant S Pen in box, for an easy way to get things done on the go — and with no need to charge. Responsive and precise even with gloves on, you can take notes, capture ideas, and draw what inspires you all in the outdoors. Running on the Exynos 9810 processor, the tablet is powerful enough to run heavy files and demanding programs seamlessly. With Wi-Fi6 and MIMO support and up to 1TB of external storage to boost speed and performance, you can get work done easy. The Galaxy Tab Active3 is engineered with a powerful 5,050mAh replaceable battery. Bring a fully charged battery while camping under the stars or reaching new heights, then simply switch it out and keep going.
Memory (RAM) - 4GB
Memory - Internal memory - 4 GB
Memory > Internal memory - 4 GB
Memory card - microSD
Memory card reader - Yes
Memory standard - SD
Memory standard - SDHC
Memory standard - SDXC
Height - 126.8 mm
Height Unit Dimensions - 126.8 mm
Headphones jack Input/Output connectors - 1
Wireless LAN Wireless connections - 802.11a/b/g/n/ac
Bluetooth Wireless connections - Yes
BrandPartCode - SM-T575NZKAEEE
Other features - Sensors: Accelerometer Fingerprint reader Gyro sensor Geomagnetic sensor Hall sensor RGB color sensor Proximity sensor
Other display parameters - Display technology: PLS TFT LCD Display color depth: 16M
CPU - other information -
CPU/Platform/SoC - Octa-core (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.7 GHz Cortex-A55)
CPU Boost frequency - 2.7 GHz
Performance - BeiDou - Yes
Performance - Electronic compass - Yes
Performance - Galileo - Yes
Performance - GLONASS - Yes
Performance - GPS (satellite) - Yes
Performance - Gyroscope - Yes
Detailed camera specifications - Auto Focus Camera flash Video recording resolution: UHD 4K (3840 x 2160), 30 frames / second
Diagonal screen - 8''
dimension depth - 60 mm
Display technology - IPS-LCD
Display - Display diagonal - 20.3 cm (8")
Display - Display resolution - 1920 x 1200 pixels
Display - Display number of colours - 16 million colours
Display - HD type - WUXGA
Display - Panel type - PLS
Display - Touchscreen type - Capacitive
Display > Display diagonal - 8.0 "
Display > Display technology - PLS IPS
Display > Display - 1920 x 1200
Design - Form factor - Slate
Design - Device type - Mobile tablet
Design - Product colour - Black
Design - International Protection (IP) code - IP68
Design > Colour of product - Black
Security - Fingerprint reader - Yes
Native resolution - 1920x1200
Depth Unit Dimensions - 9.9 mm
Depth - 9.9 mm
EAN - 8806090724084
ean - 8806090724084
Screen size - 8"
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 months
guarantee_type - external
GPS / geotagging - Yes
GTIN - 8806090724084
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x USB (Type C)
Accessories included - S Pen stylus
Internal memory - 64 GB
Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Type of battery - Accumulator
Package features > Palette Qty - 706 pc(s)
Package features > Embeeded battery - Yes
Package features > Paper/Pasteboard - 210.00 g
Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
Package features > Gross height (mm) - 60.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 255.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 160.00 mm
Package features > PET - 4.00 g
Package features > Plastic (No PET) - 40.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.25 kg
Package features > Volume (m3) - 0.00 m³
Package features > TI weight (kg) - 0.08 kg
dimension height - 236 mm
dimension width - 140 mm
dimension weight - 836 g
Camera - 13MP
Camera - Yes
Camera - Rear camera type - Single camera
Camera - Rear camera resolution (numeric) - 13 MP
Camera - Rear camera flash - Yes
Camera - Auto focus - Yes
Camera - Resolution at capture speed - 3840x2160@30fps
Camera - Maximum video resolution - 3840 x 2160 pixels
Camera - Front camera - Yes
Camera - Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Camera - Video recording - Yes
Camera - Video capturing speed - 30 fps
Camera > Rear camera - Yes
Camera > Rear camera resolution (numeric) - 13 MP
Camera > Front camera - Yes
Camera > Front camera resolution (numeric) - 5 MP
Category - Tablets
Category Code - TPC
Code - SM-T575 Black//
Package features > WEE classification - CL109:6:2017-04-01
Colour - Black
Color - Black
LongSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Enterprise Edition. Display diagonal: 20.3 cm (8"), Display resolution: 1920 x 1200 pixels. Internal storage capacity: 64 GB. Processor frequency: 2.7 GHz, Processor family: Samsung Exynos, Processor model: 9810. Internal memory: 4 GB. Rear camera resolution (numeric): 13 MP, Front camera resolution (numeric): 5 MP. Top Wi-Fi standard: Wi-Fi 6 (802.11ax). Assisted GPS (A-GPS). Card reader integrated. Weight: 429 g. Operating system installed: Android 10. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84713000
Mobile OS - Android 10.0
Model - Galaxy Tab Active3 Enterprise Edition  
Nano-SIM card tray Input/Output connectors - 1
name - Tablet Galaxy Tab Active3 T575 4/64GB LTE Enterprise Edition black
Title - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Enterprise Edition 4G LTE-TDD & LTE-FDD 64 GB 20.3 cm (8") Samsung Exynos 4 GB Wi-Fi 6 (802.11ax) Android 10 Black
Name - Samsung Galaxy Tab Active 3 T575 8.0 " Black PLS IPS Exynos 9810 4 GB 64 GB 4G Wi-Fi 3G Front camera 5 MP Rear camera 13 MP Bluetooth 5.0 Android 10.0
Operating System - Android
Available memory - 48.6 GB
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 6 cm
Shipping box quantity - 1
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 24 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 14.5 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.85 kg
Full Description Line - Galaxy|SM-T575|Octa-core (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.7 GHz Cortex-A55)|Screen 8"|Resolution 1920x1200|IPS-LCD|Storage 64GB|RAM 4GB|1xUSB-C|1xHeadphones jack|1xNano-SIM card tray|Wireless LAN 802.11a/b/g/n/ac|Bluetooth|3G|4G|Camera 13MP|Front-facing Camera 5MP|GPS / geotagging|Android|Colour Black|Width 213.8 mm|Height 126.8 mm|Depth 9.9 mm|Weight 0.429 kg
Tablet family name - Galaxy
Width - 213.8 mm
Width Unit Dimensions - 213.8 mm
Front camera - 5 Mpix
Front-facing Camera - 5MP
CPU frequency - 1.7 GHz
Processor - Octa Core
Processor - Coprocessor frequency - 1.7 GHz
Processor - Coprocessor - Yes
Processor - Processor frequency - 2.7 GHz
Processor - Processor cores - 8
Processor - Processor model - 9810
Processor - Processor manufacturer - Samsung
Processor - Processor family - Samsung Exynos
Processor > Processor frequency - 4x2.7 and 4x1.7 GHz
Processor > Processor model - Exynos 9810
Processor family - Samsung Exynos
Product model code - SM-T575
ProductName - LTE Enterprise Edition
Software - Operating system installed - Android 10
Software - Platform - Android
Software - Virtual assistant - Samsung Bixby
Software > Operating system installed - Android
Software > Operating system version - 10.0
Vendor Homepage - www.samsung.com/levant/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-active3-8-inch-black-64gb-lte-sm-t575nzkamid/
Producer product name - T575
Producer product family - Galaxy Tab Active 3
producer - Samsung
Resolution - 1920 x 1200
Link - https://www.samsung.com/levant/tablets/galaxy-tab-a/galaxy-tab-active3-8-inch-black-64gb-lte-sm-t575nzkamid/
Ports & interfaces - USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C ports quantity - 1
Ports & interfaces - Docking connector type - Samsung Pogo Connector
Ports & interfaces - Combo headphone/mic port - Yes
Communication - Bluetooth 5.0
Communication - LTE (4G)
Communication - NFC
Communication - UMTS (3G)
Communication - Wi-Fi (802.11ax)
Communication - Wi-Fi Direct
ShortSummaryDescription - Samsung Galaxy Tab Active3 LTE Enterprise Edition, 20.3 cm (8"), 1920 x 1200 pixels, 64 GB, 4 GB, Android 10, Black
Weight - 429 g
Weight & dimensions - Height - 213.8 mm
Weight & dimensions - Depth - 9.9 mm
Weight & dimensions - Width - 126.8 mm
Weight & dimensions - Weight - 429 g
Important - Ten tablet, jak wszystkie produkty w wersji Enterprise Edition, zawiera bezpłatną, roczną licencję pakietu Samsung KNOX Suite. W celu aktywacji licencji prosimy o kontakt ze swoim opiekunem handlowym. Kup ten produkt w AB i zyskaj rabat 50% na przedłużenie licencji/pakietu KNOX Suite na kolejny rok/dwa/trzy lata. W celu poznania szczegółów prosimy o kontakt ze swoim opiekunem handlowym.
Technical details > Gross weight - 0.68 kg
Technical details > Warranty - 24 month(s)
Technical details > Net weight - 0.43 kg
Phone features - Voice call - Yes
Phone features - Video call - Yes
Networking > 4G - Yes
Networking > Bluetooth - Yes
Networking > Bluetooth version - 5.0
Networking > Wi-Fi standards - 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Network - 3G standards - UMTS
Network - 4G standard - LTE-TDD & LTE-FDD
Network - 3G bands supported - 850,900,1900,2100 MHz
Network - 4G bands supported - 700,800,850,900,1800,1900,2100,2300,2500,2600 MHz
Network - Bluetooth - Yes
Network - Bluetooth version - 5.0
Network - Mobile network generation - 4G
Network - Mobile network connection - Yes
Network - Top Wi-Fi standard - Wi-Fi 6 (802.11ax)
Network - Near Field Communication (NFC) - Yes
Network - Wi-Fi Direct - Yes
Network - Wi-Fi standards - 802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
USB-C Input/Output connectors - 1
Storage - Internal storage capacity - 64 GB
Storage - Card reader integrated - Yes
Storage - Maximum memory card size - 1 TB
Storage - Compatible memory cards - MicroSD (TransFlash)
Storage > Internal storage capacity - 64 GB
Storage > Compatible memory cards - microSDXC
Storage capacity - 64GB
RAM memory installed - 4 GB
Performance - Accelerometer - Yes
Performance - Ambient light sensor - Yes
Performance - Position location - Yes
Performance - Proximity sensor - Yes
Performance - Assisted GPS (A-GPS) - Yes
Performance - Wi-Fi positioning - Yes
vendpn - SM-T575NZKAEEE#
Video recording resolution - 3840 x 2160
Unit Net Weight - 0.429 kg
Unit Gross Weight - 0.85 kg
Unit Box Height - 0.06
Unit Box Length - 0.24
Unit Box Width - 0.145
Unit Brutto Volume - 0.002088 cubm
WWAN (3G) / LTE (4G) / 5G - Built-in
Brand - Samsung
405,79 €
Samsung Galaxy Tab Active3 Wi-Fi + 4G, 8.0", 4/64GB, Black
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas