Razer Goliathus Mobile, Small (215 x 279 x 1.5 mm)

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 146860 Preces kods: RZ02-01820200-R3M1
Noliktavā 28 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
18,67 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 05.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 05.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 05.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 03.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Krāsa: Zaļa
  • Pielietojums: Gaming
Visi parametri
Krāsa : Zaļa
Pielietojums : Gaming
Papildus specifikācija
Apraksts - Materiāls: Audums / Gumija, Krāsa: Zils, Garantija: 2 gadi
category_en - Aksesuāri
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles paliktņi
category_et - Aksesuāri
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peļu paliktņi
category_lv - Piederumi
category_ru - Aksesuāri
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peļu paliktņi
Dati - biezums (mm) - 1,5
Dati - garums (mm) - 215
Dati - platums (mm) - 270
Dati - Robežu atbalsts - Ei
Dati - Svars - 52 g
Dati - Virsmas laukums - Audums
Dati - Virsmas laukums - Sile
description_et - Gludas virsmas audums ātrai spēlēšanai Peles paklājiņa virsma ir gluda un nodrošina ērtu un ātru slīdēšanu pa paklājiņu. Turklāt peles paklājiņa virsma nodrošina ērtu sajūtu zem plaukstas locītavas, ļaujot bez problēmām spēlēt pat ilgstoši. Optimizēta spēlēm ar visiem sensoriem un jutībām Zema precizitāte, augsta precizitāte, lāzera sensori, divu sensoru peles vai pat vecās lodīšu peles - nav svarīgi, ar ko spēlējat. Razer Goliathus darbojas ar visām šīm ierīcēm un nodrošina maksimālu precizitāti spēlēs un tīmekļa pārlūkošanā. Plāns un elastīgs ērtai pārnēsāšanai Razer Goliathus Mobile peles paklājiņš ir ļoti viegli pārnēsājams, tā biezums ir tikai 1,5 mm. Novietojiet to starp klēpjdatora tastatūru un ekrānu vai saritiniet to, lai ievietotu somā - nav jāuztraucas, ka tas zaudēs savu sākotnējo formu.
description_lv - Gluds, nospriegots virsmas audums ātrai spēlei Nospriegots audums uz Razer Goliathus Mobile izveido ideāli gludu virsmu, pa kuru geiminga pele var ātri slīdēt bez jebkādiem traucēkļiem. Piedevām šis pārklājums nodrošina ērtu sajūtu plaukstai un plaukstas locītavai, mazinot nogurumu ilgstošas spēles laikā. Optimizēts visiem jutības iestatījumiem un sensoriem Zema jutība, augsta jutība, lāzera vai optiskais sensors — Razer Goliathus nodrošina augstu izsekošanas veiktspēju uzticamai spēles vadībai neatkarīgi no jutības iestatījuma vai izvēlētā geiminga peles tipa. Plāns un elastīgs maksimālai mobilitātei Pateicoties biezumam tikai 1,5 mm, Razer Goliathus Mobile ir ērti paņemams sev visur līdzi. Ievietojiet šo plāno, izturīgo peles paliktni starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai sarullējiet un ielieciet somā, neraizējoties par tā salocīšanos.
description_lv - Gluds, saspringts pinums ātrai spēlēšanai Razer Goliathus Speed Edition pinums ir saspringts, lai radītu gludu un nevainojamu virsmu, tāpēc jūsu spēļu pele ātri slīdēs bez traucējumiem. Pīts arī nodrošina ērtu sajūtu zem plaukstas un rokas, samazinot nogurumu ilgstošas spēles laikā. Optimizēta visiem jutības iestatījumiem un sensoriem Zema jutība, augsta jutība, lāzera vai optiskais sensors - neatkarīgi no jūsu jutības iestatījuma vai vēlamās spēļu peles, Razer Goliathus piedāvā pilnīgu izsekošanas atsaucību, lai nodrošinātu nemainīgi uzticamu kontroli spēles laikā. Plāna un elastīga maksimālai mobilitātei Razer Goliathus Mobile ir tikai 1,5 mm plāna, tāpēc to var ērti nēsāt visur līdzi. Šo plāno, izturīgo peles paliktni varat novietot starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai arī sarullēt un ievietot somā, neuztraucoties, ka tas kādreiz izkropļosies.
description_lv - Mazs un elastīgs maksimālai mobilitātei Tikai 1,5 mm biezais Razer Goliathus Mobile ir ideāli piemērots ceļošanai. Iestipriniet to starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai vienkārši saritiniet, lai transportētu to futrālī kopā, nebaidoties, ka tas deformēsies. Optimizēta virsma augstai precizitātei Izstrādājot Razer Goliathus Mobile peles paliktni, īpaša uzmanība tika pievērsta. Īpaši smalkā mikrotekstura ir īpaši izstrādāta darbam ar optiskajiem un lāzera peles sensoriem un piedāvā optimālu virsmu. Tagad pat visprecīzākās peles kustības, ko jūs veicat, precīzi tiek tulkotas uz ekrāna.
description_lv - Mazs un elastīgs maksimālai mobilitātei Tikai ar 1,5 mm biezu Razer Goliathus Mobile ir lieliski piemērots ceļošanai. Nostipriniet to starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai vienkārši velciet to transportēšanai kopā, nebaidoties, ka tas deformējas. Optimizēta virsma augstas precizitātes Razer Goliathus mobilais peles paliktnis tika uzskatīts par īpašu uzmanību. Īpaši smalkā mikro tekstūra ir īpaši izstrādāta darbam ar optisko un lāzera peli-izstrādāti sensori un piedāvā optimālu virsmu. Tagad, pat visvairāk precīzu peles kustības, ko jūs darīt tieši uz ekrāna tulkots.
description_ru - Kad spēlējat izbraukumā Ko jūs darāt, kad nespēlēat mājās? Ir grūti tikt līdzi bez spēļu rīkiem. Iepazīstinām ar Razer Goliathus Mobile - mobilo spēļu peles paliktni. Ideāls līdzsvars starp kontroli un ātrumu. Lielākā kustību nolasīšanas precizitāte. Un visa šī greznība ir pieejama arī mobilajā versijā. Un visa šī greznība ir pieejama arī mobilajā versijā. Tikai 1,5 mm biezs. Tāpēc tas neaizņems daudz vietas jūsu čemodānā, somā vai mugursomā. Ļaujiet sev nelielas priekšrocības citu cilvēku teritorijā. Viegla un lokana - MOBILA Razer Goliathus Mobile ir tikai 1,5 mm bieza, tāpēc to var ērti nēsāt līdzi, lai kurp jūs dotos. Iespraudiet to, piemēram, piezīmju grāmatiņā vai sarullēiet to caurulītē un ievietojiet somā, neuztraucoties, ka tā pagriezīsies. KONTROLES UN ĀTRUMA BALANSS Izstrādājot spēļu paliktni vienmēr kustīgam spēlētājam, ir svarīgi ņemt vērā līdzsvaru, lai vienu un to pašu paliktni varētu izmantot dažādiem spēļu stiliem. Plašas izpētes un praktiskās testēšanas rezultātā radās Razer Goliathus Mobile ar gludu virsmu, kas nodrošina gan ātru slīdēšanu, gan precīzu apstāšanos, lai kontrolētu spēles. OPTIMĀLĀ PASTŪRA Fiksētai kustību fiksācijai Razer Goliathus Mobile tika radīts, pievēršot rūpīgu uzmanību detaļām. Mikroteksturētā austā virsma ir ideāli piemērota gan optiskajām, gan lāzera pelēm. Tā ir ideāla virsma turnīriem, kuros ir svarīga precīza izsekošana. Mazākā kustība tiks pamanīta un precīzi atveidota uz ekrāna. TEHNISKĀS IezīMES Funkcijas Teksturēta auduma apdare lieliskam līdzsvaram starp ātrumu un spēles kontroli Optimāls izmērs mobilai lietošanai Gumijota pamatne optimālam komfortam Izmērs: Platums: 215 mm Garums: 270 mm Biezums: 1,5 mm
description_ru - Mazs un elastīgs maksimālai mobilitātei Razer Goliathus mobilais tālrunis ir tikai 1,5 mm biezs un ir ideāli piemērots ceļošanai. Aizspiediet to starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai vienkārši saritiniet to kopā transportēšanai futrālī, nebaidoties, ka tas deformēsies. Optimizēta virsma augstai precizitātei Razer Goliathus mobilās peles paliktnim izstrādes laikā tika pievērsta īpaša uzmanība. Īpaši smalkā mikrotekstura ir īpaši izstrādāta darbam ar optisko un lāzerpeles sensoru un nodrošina optimizētu virsmu. Tagad pat visprecīzākās peles kustības tiek precīzi pārnestas uz ekrāna.
description_short_en - Augstas kvalitātes spēļu peles paliktnis Slaids, spraigs pinums ātrai peles kustībai Optimizēts visām peles jutībām un sensoriem Rāmis ar pretslīdēšanas aizsargājošu gumijas pamatni.
description_short_et - Plāns, ērti pārnēsājams peles paklājiņš Gluda virsma ātrumam Optimizēts visām pelēm Izturīga šūtā paklājiņa mala Neslīdoša gumijota apakšējā daļa Neslīdoša gumijota apakšējā daļa
description_short_lv - Augstas kvalitātes geiminga peles paliktnis Slidens, nostiepts pinums ātrām peles kustībām Optimizēts visām peļu jutībām un sensoriem Nošūtas malas pret spurošanos Neslīdoša gumijas pamatne
description_short_ru - Plāns peles paliktnis Ideāli piemērots spēlētājiem Izgatavots no kvalitatīva tekstila Piemērots visām pelēm Izturīgs un izturīgs Gumijas aizmugurējā puse droši noturēs paliktni savā vietā.
EAN - 8886419317487
Eans - 8886419317487
EAN_kods - 8886419317487
feature_group_et - Pīļu paklājiņi
feature_group_ln - Mousepads
feature_group_lv - Peļu paliktņi
feature_group_ru - Peles paliktņi
gross_weight - 0.11 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_38284_1.jpg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeļu paliktņi
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Padatas
Kategorija_1 - Peles un tastatūras
Kategorija_2 - Mousepads
Kods - RZ02-01820200-R3M1
LargeDescHTML -
Modelis - RZ02-01820200-R3M1
name_et - Razer mobilās ierīces Goliathus Mobile S
Nosaukums - Razer Goliathus Mobile
Nosaukums - Razer Goliathus Mobile Blue
nosaukums_lv - Razer peles paliktnis Goliathus Mobile S
nosaukums_lv - Razer peles paliktnis Goliathus Mobile S
nosaukums_ru - Razer paklājs Goliathus Mobile S pelei
platums - 27
ProducerCode - RZ02-01820200-R3M1
ražotāja_kods - RZ02-01820200-R3M1
Ražotāja_kods - RZ02-01820200-R3M1
Ražotājs - Razer
Ražotājs - Razer
ShortDescription -
Specifikācijas - biezums (mm) - 1,5
Specifikācijas - Biezums (mm) - 1,5
Specifikācijas - biezums (mm) - 1.5
Specifikācijas - garums (mm) - 215
Specifikācijas - garums (mm) - 215
Specifikācijas - Garums (mm) - 215
Specifikācijas - platums (mm) - 270
Specifikācijas - platums (mm) - 270
Specifikācijas - Platums (mm) - 270
Specifikācijas - Plaukstas pamatnes atbalsts - Nē
Specifikācijas - Rokas atbalsts - Nē
Specifikācijas - Rokas atbalsts - Nē
Specifikācijas - Svars - 52 g
Specifikācijas - Svars - 52 g
Specifikācijas - Svars - 52 г
Specifikācijas - Virsma - Auduma
Specifikācijas - virsma - Audums
Specifikācijas - virsma - Audums
Specifikācijas - virsma - Gluds
Specifikācijas - Virsma - Gluds
Specifikācijas - virsma - SlicK
Svars - 0,09
svars - 0.1 kg
svītrkods - 8886419317487
Tehniskā_details - Izmēri: Materiāls: audums Svars: 52g Forma: taisnstūrveida Dizains: Attēlu izkārtojums: Īpašas iezīmes: nav pieejamas
title_lv - Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Pad 215 x 270 mm
title_lv - Razer Goliathus Mobile Gaming Peļu paliktnis 215 x 270 mm
title_ru - Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Pad 215 x 270 mm
zīmols - Razer
Desc - Materiāls: Audums / Gumija, Krāsa: Zils, Garantija: 2 gadi
category_en - Accessories
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouse Pads
category_et - Tarvikud
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peļu paliktņi
category_lv - Piederumi
category_ru - Аксессуары
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peļu paliktņi
Andmed - Paksus (mm) - 1,5
Andmed - Pikkus (mm) - 215
Andmed - Laius (mm) - 270
Andmed - Randmetugi - Ei
Andmed - Kaal - 52 g
Andmed - Pealispind - Kangas
Andmed - Pealispind - Sile
description_et - Sileda pinnaga kangas kiireks mängimiseks
Hiiremati pealispind on sile ning tagab mugava ja kiire libisemise matil. Lisaks tagab hiiremati pealispind mugava tunde randme all, võimaldades probleemideta mängida ka ülipikkadel perioodidel. Optimeeritud kõikide sensoritega ning tundlikkustel mängimiseks
Madala täpsusega, suure täpsusega, lasersensorid, kahe sensoriga hiired või hoopis vanad kuuliga hiired - vahet pole mida sa mängimiseks kasutad. Razer Goliathus töötab nende kõigiga ning pakub maksimaalset täpsust nii mängudes kui ka veebis surfates. Õhuke ja paindlik mugavaks kaasaskandmiseks
Kõigest 1,5 mm paksusega on Razer Goliathus Mobile hiirematti eriti mugav kõikjal kaasas kanda. Aseta matt sülearvuti klaviatuuri ja ekraani vahele või rulli kokku kotti panemiseks – sa ei pea muretsema, et hiirematt oma esialgset kuju kaotaks.
description_lv - Gluds, nospriegots virsmas audums ātrai spēlei Nospriegots audums uz Razer Goliathus Mobile izveido ideāli gludu virsmu, pa kuru geiminga pele var ātri slīdēt bez jebkādiem traucēkļiem. Piedevām šis pārklājums nodrošina ērtu sajūtu plaukstai un plaukstas locītavai, mazinot nogurumu ilgstošas spēles laikā. Optimizēts visiem jutības iestatījumiem un sensoriem Zema jutība, augsta jutība, lāzera vai optiskais sensors — Razer Goliathus nodrošina augstu izsekošanas veiktspēju uzticamai spēles vadībai neatkarīgi no jutības iestatījuma vai izvēlētā geiminga peles tipa. Plāns un elastīgs maksimālai mobilitātei Pateicoties biezumam tikai 1,5 mm, Razer Goliathus Mobile ir ērti paņemams sev visur līdzi. Ievietojiet šo plāno, izturīgo peles paliktni starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai sarullējiet un ielieciet somā, neraizējoties par tā salocīšanos.
description_en - Slick, taut weave for speed gameplay
The weave on the Razer Goliathus Speed Edition is pulled taut to create a slick and seamless surface so your gaming mouse glides quickly with zero hindrance. The weave also provides a comfortable feel under your wrist and hand, minimizing fatigue over extended periods of play. Optimized for all sensitivity settings and sensors
Low sense, high sense, laser or optical sensor - whatever your sensitivity setting or preferred gaming mouse, the Razer Goliathus offers total tracking responsiveness for consistently reliable in-game control. Slim and flexible for maximum mobility
At a mere 1.5 mm thin, the Razer Goliathus Mobile is easy to carry with you everywhere. You can either place this slim, durable mouse mat between your laptop screen and keyboard, or roll it up and place it in your bag without worrying about it ever warping.
description_en - Small and flexible for maximum mobility
With only 1.5 mm thick is the Razer Goliathus Mobile perfect for traveling. Clamp it between the laptop screen and keyboard or roll it simply for the transport in the case together without fear that it deforms. Optimized surface for high precision
The Razer Goliathus Mobile Mouse Pad was considered in the development of special attention. The extremely fine micro-texture is specially developed for the work with optical and laser mouse-sensors developed and offers an optimal surface. Now, even the most precise mouse movements, which you do exactly on the screen translated.
description_lv - Mazs un elastīgs maksimālai mobilitātei
Tikai ar 1,5 mm biezu Razer Goliathus Mobile ir lieliski piemērots ceļošanai. Nostipriniet to starp klēpjdatora ekrānu un tastatūru vai vienkārši velciet to transportēšanai kopā, nebaidoties, ka tas deformējas.
Optimizēta virsma augstas precizitātes
Razer Goliathus mobilais peles paliktnis tika uzskatīts par īpašu uzmanību. Īpaši smalkā mikro tekstūra ir īpaši izstrādāta darbam ar optisko un lāzera peli-izstrādāti sensori un piedāvā optimālu virsmu. Tagad, pat visvairāk precīzu peles kustības, ko jūs darīt tieši uz ekrāna tulkots.
description_ru - КОГДА ИГРАТЬ ПРИХОДИТСЯ В ДОРОГЕ Что делать, когда ты играешь не дома? Так сложно не сдавать позиций без привычных игровых приспособлений. Представляем Razer Goliathus Mobile – мобильный коврик для игровой мыши. Идеальное соотношение контроля и скорости. Высочайшая точность считывания движений. И вся эта роскошь — в мобильном исполнении. Коврик получился очень легким. Толщина — всего лишь 1,5 мм. Такой не занимает много места в чемодане, сумке или рюкзаке. Позвольте себе небольшое преимущество на чужой территории. ТОНКИЙ И ГИБКИЙ — МАКСИМАЛЬНАЯ МОБИЛЬНОСТЬ Razer Goliathus Mobile, при толщине всего 1,5 мм, можно запросто всегда носить с собой. Можно, к примеру, вложить его внутрь ноутбука или свернуть трубочкой и сунуть в сумку, не боясь, что он потом не развернется. БАЛАНС КОНТРОЛЯ И СКОРОСТИ Когда проектируешь коврик для геймеров, которые всегда в разъездах, важно соблюсти баланс, чтобы один и тот же коврик подходил для разных стилей игры. В результате обширных исследований и практических испытаний родился Razer Goliathus Mobile — его гладкая поверхность обеспечивает и быстрое скольжение, и точность остановки для контроля в игре. ОПТИМАЛЬНАЯ ПОВЕРХНОСТЬ ДЛЯ ТОЧНОГО ОТСЛЕЖИВАНИЯ ДВИЖЕНИЙ Razer Goliathus Mobile был создан благодаря пристальному вниманию к деталям. Микротекстура тканой поверхности отлично подходит как для оптических, так и для лазерных мышек. Это идеальная поверхность для турниров, где важно точное отслеживание движений. Малейшее перемещение будет замечено и с точностью скопировано на экран. ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ Особенности Текстурированная тканевая отделка для превосходного баланса между скоростью и контролем игрового процесса Оптимальный размер для мобильного использования Прорезиненное основание для оптимального комфорта Размер: Ширина: 215 мм Длина: 270 мм Толщина: 1,5 мм
description_ru - Небольшой и гибкий для максимальной мобильности
Мобильный телефон Razer Goliathus толщиной всего 1,5 мм идеально подходит для путешествий. Зажмите его между экраном ноутбука и клавиатурой или просто сверните в рулон для транспортировки в чехле вместе, не опасаясь, что он деформируется.
Оптимизированная поверхность для обеспечения высокой точности
Мобильному коврику для мыши Razer Goliathus при разработке уделялось особое внимание. Чрезвычайно тонкая микротекстура специально разработана для работы с оптическими и лазерными сенсорами мыши и обеспечивает оптимальную поверхность. Теперь даже самые точные движения мыши, которые вы выполняете, в точности переводятся на экран.
description_short_en - High-quality gaming mousepad Slick taut weave for speedy mouse movements Optimized for all mouse sensitivities and sensors Anti-fraying stitched frame Anti-slip rubber base
description_short_et - Õhuke mugavalt kaasaskantav hiirematt Sileda pealispinnaga hiirematt tagab kiiruse Optimiseeritud kõikide hiirtega töötamiseks Vastupidav õmmeldud mati äär Libisemisvastane kummeeritud aluskülg
description_short_lv - Augstas kvalitātes geiminga peles paliktnis Slidens, nostiepts pinums ātrām peles kustībām Optimizēts visām peļu jutībām un sensoriem Nošūtas malas pret spurošanos Neslīdoša gumijas pamatne
description_short_ru - Тонкий ковер для мышки Идеальный ковер для геймера Изготовлено из качественного текстиля Подходит для всех мышек Прочный и надежный Резиновая задняя сторона надежно зафиксирует коврик на месте
EAN - 8886419317487
Eans - 8886419317487
EAN_code - 8886419317487
feature_group_et - Hiirematid
feature_group_en - Mousepads
feature_group_lv - Peļu paliktņi
feature_group_ru - Коврики для мышки
gross_weight - 0.11 kg
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_38284_1.jpg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeļu paliktņi
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Pads
Category_1 - Mice and Keyboards
Category_2 - Mousepads
Code - RZ02-01820200-R3M1
LargeDescHTML -
Model - RZ02-01820200-R3M1
name_et - Razer hiirematt Goliathus Mobile S
Name - Razer Goliathus Mobile
Name - Razer Goliathus Mobile Blue
name_en - Razer mouse pad Goliathus Mobile S
name_lv - Razer peles paliktnis Goliathus Mobile S
name_ru - Razer ковер для мышки Goliathus Mobile S
width - 27
ProducerCode - RZ02-01820200-R3M1
manufacturer_code - RZ02-01820200-R3M1
Manufacturer_code - RZ02-01820200-R3M1
Producer - Razer
Manufacturer - Razer
ShortDescription -
Спецификации - Tолщина (мм) - 1,5
Specifikācijas - Biezums (mm) - 1,5
Specifications - Thickness (mm) - 1.5
Specifications - Length (mm) - 215
Спецификации - Длина (мм) - 215
Specifikācijas - Garums (mm) - 215
Specifications - Width (mm) - 270
Спецификации - Ширина (мм) - 270
Specifikācijas - Platums (mm) - 270
Specifikācijas - Plaukstas pamatnes atbalsts - Nē
Specifications - Wrist support - No
Спецификации - Поддержка запястья - Нет
Specifications - Weight - 52 g
Specifikācijas - Svars - 52 g
Спецификации - Вес - 52 г
Specifikācijas - Virsma - Auduma
Specifications - Surface - Cloth
Спецификации - Поверхность - Cloth
Спецификации - Поверхность - Гладкая
Specifikācijas - Virsma - Gluda
Specifications - Surface - SlicK
Weight - 0,09
weight - 0.1 kg
barcode - 8886419317487
Technical_details - Dimensions: 270x215mm Height: 1.5mm Material: fabric Weight: 52g Shape: rectangular Design: Image Layout: 2-ply Special features: not available
title_en - Razer Goliathus Mobile Gaming Mouse Pad 215 x 270 mm
title_lv - Razer Goliathus Mobile Gaming Peļu Paliktnis 215 x 270 mm
title_ru - Razer Goliathus Mobile Gaming Коврик для Мыши 215 x 270 mm
brand - Razer
18,67 €
Razer Goliathus Mobile, Small (215 x 279 x 1.5 mm)
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas