Razer Viper Ultimate + Mouse Dock, Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 497318 Preces kods: RZ01-03050100-R3G1
Noliktavā 7 gab.
Garantija: 2 gadi (Juridiskām personām garantija 1 gads)
192,10 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 03.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 03.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 03.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 03.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 03.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: otrdien, 30.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Gaming
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Optical
Pamatinformācija
Pielietojums Gaming

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādātiesdesktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 6
Apgaismojums : Ir
Apgaismojuma krāsa : RGB
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas arbluetooth vaiinfrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : Razer
Slēdžu modelis : Razer Optical
Svars (g) : 74
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Optical

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 20000
Sensora ražotājs : Razer
Sensora modelis : Razer Focus Plus
Polling Rate (Hz) : 1000
Papildus specifikācija
Apraksts - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 8, Krāsa: Melna, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 20000 dpi, Garantija: 2 gadi
augstums - 3.8
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 70 stundas
Bezvadu - akumulatora darbības laiks - 70 stundas
Bezvadu - barošanas - Iebūvēts uzlādējams akumulators
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Bezvadu - barošanas avots - Integrēts akumulators
Bezvadu - barošanas avots - Integrēts akumulators
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 70 stundas
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2,4 GHz
Bezvadu tehnoloģija - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu tīkls - Izturība - 70 stundas
category_en - Perifērijas ierīces
category_et - Aksesuāri
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Papildu ierīces
description_et - Ne visas bezvadu peles ir radītas vienādas Aizmirstiet viduvējību un iegūstiet visas Razer Viper Ultimate priekšrocības - bezvadu spēļu peli, kas paredzēta uzvarai. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka nekā jebkura cita bezvadu tehnoloģija - jūs pat nezināsiet, ka izmantojat bezvadu peli. Razer optiskais slēdzis un Razer Focus+ sensors Viper Ultimate ir aprīkots ar Razer optisko slēdzi, kas izmanto infrasarkano gaismu, tāpēc katrs peles klikšķis tiek reģistrēts tikai 0,2 sekundēs. Turklāt pelei ir Razer Focus+ optiskais sensors ar 99,6 % precizitāti un 20 000 dpi jutību. Apvienojiet abas šīs īpašības ar veiklību, un virtuālajās cīņās būsiet nepārspēts. Izturīgs, bet viegls Pat mazākā priekšrocība var būt ļoti svarīga sacensībās. Razer Viper Ultimate sver tikai 74 gramus, taču nav upurēts ne grama izturības. Vieglāka pele ļauj veikt ātrākas un kontrolētākas kustības, uzlabojot reakcijas laiku. 70 stundas nepārtrauktas lietošanas Uzlabotā bezvadu tehnoloģija ļauj spēlēt Viper Ultimate līdz pat 70 stundām bez pārtraukuma - spēlēt 10 stundas dienā? Uzlādējiet tikai reizi nedēļā. 5 atmiņas profili Ar Viper Ultimate var aktivizēt līdz pat 5 dažādiem spēļu profiliem. Tāpēc varat paņemt iestatījumus līdzi un uzreiz būt gatavs cīņai. 8 programmējamas pogas Viper Ultimate ir pilnībā konfigurējama, izmantojot Razer Synapse 3 - peles astoņas pogas ļauj izveidot makro un sekundārās funkcijas, tāpēc katru kustību var veikt ātri un viegli. Razer Mouse Dock Ērts uzlādes doks ir viegli integrējams ar citām Razer Chroma ierīcēm.
description_lv - Ne visas bezvadu peles ir vienādas Aizmirstiet par viduvējību un pieprasiet tikai labāko ar Razer Viper Ultimate — bezvadu geiminga peli, kas radīta uzvarai. Aprīkota ar progresīvāko Razer tehnoloģiju, šī pele kalpo kā pilnvērtīgs geimera rokas pagarinājums. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka spēlējat ar bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķu aizturei un netraucētai frekvenču pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. Razer Focus+ optiskais sensors Razer jaunais, uzlabotais sensors ir apgādāts ar nozarē vadošo izšķirtspēju 20 000 DPI ar 99,6% precizitāti, nodrošinot, ka konsekventi tiek izsekota pat visniecīgākā šīs bezvadu peles kustība. Pateicoties viedajām funkcijām, sensors kļuvis vēl precīzāks, ļaujot izbaudīt jaunu spēles precizitātes līmeni. Razer™ optiskie peles slēdži Slēdži šajā pelē klikšķu reģistrēšanai izmanto infrasarkanās gaismas starus, nostrādājot nozarē vadošā reakcijas ātrumā 0,2 milisekundēs. Tūlītējā nostrāde novērš aizturi un nevēlamus klikšķus, nodrošinot lielāku kontroli pār darbību izpildi. 74 g viegla konstrukcija Izbaudiet ātrāku un vienmērīgāku vadību ar šo vieglāko tirdzniecībā pieejamo bezvadu peli. Sverot tikai 74 g, tā nekompromitē sava ambidekstrā dizaina stiprību. 70 stundu akumulatora darbība Pilnveidota bezvadu energoefektivitāte ļauj pelei darboties ar maksimālu jaudu līdz 70 stundām — uzlādējiet tikai vienreiz nedēļā 10 stundu spēles laikam dienā. Iekšējā atmiņa pieciem profiliem Ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi un esiet gatavs spēlei vienā mirklī. Aktivizējiet kādu no pieciem iekšējā atmiņā saglabātiem profiliem vai pielāgojiet iestatījumus, izmantojot mākoņglabātavu. 8 programmējamas pogas Astoņas programmējamas pogas, pilnībā konfigurējamas caur Razer Synapse 3, ļauj piekļūt makro komandām un sekundārajām funkcijām, lai viegli izpildītu komplicētus gājienus. Razer peles dokstacija Piešķiriet akcentu savai kaujas stacijai ar efektīvu uzlādes dokstaciju, kas nevainojami sadarbojas ar citām Razer Chroma iespējotām ierīcēm. 100% PTFE peles kājiņas Jūs iepriecinās gludā peles kustība pa jebkuru virsmu, pateicoties peles kājiņām no vistīrākā, augstvērtīgākā PTFE materiāla, ko izmanto nepiedegošo pannu pārklājumos.
description_lv - Ne visas bezvadu peles ir vienādas Aizmirstiet par vidējo un pieprasiet negodīgu priekšrocību ar Razer Viper Ultimate - bezvadu spēļu peli, kas radīta, lai uzvarētu. Šis nāvējošais plēsējs ir izstrādāts kā īsts spēlētāja turpinājums, un tas ir aprīkots ar mūsu vismodernākajām tehnoloģijām, un tas ir gatavs iegriezt savus ilkņus konkurentiem. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija ir par 25 % ātrāka par jebkuru citu pieejamo bezvadu tehnoloģiju, un jūs pat neapjautīsiet, ka spēlējat ar bezvadu peli, pateicoties tās ātrdarbīgajai pārraidei, viszemākajam klikšķu kavēšanās laikam un vienmērīgai frekvenču pārslēgšanai trokšņainākās, datu piesātinātās vidēs. Razer Focus+ optiskais sensors Mūsu jaunajam, uzlabotajam sensoram ir nozarē vadošais 20 000 DPI ar 99,6 % izšķirtspējas precizitāti, kas nodrošina, ka pat vissmalkāko kustību ar šo bezvadu peli var izsekot konsekventi. Sensors, kas aprīkots ar inteliģentām funkcijām, kļūst vēl precīzāks, nodrošinot izcilu precizitātes līmeni, lai spēlēs uzvarētu ar galvu. Razer™ optiskās peles slēdzis Izmantojot infrasarkano staru, kas reģistrē katru klikšķi, šīs bezvadu peles slēdži darbojas ar nozarē labāko reakcijas laiku - 0,2 milisekundes. Tā kā tam vairs nav nepieciešams tradicionālais fiziskais kontakts, šis aktivizēšanas veids novērš nepieciešamību pēc atmešanas aizkaves un nekad neizraisa neplānotus klikšķus, nodrošinot jums ciešāku kontroli un nevainojamu izpildi. 74G vieglā konstrukcija Izbaudiet ātrāku un vienmērīgāku vadību ar vieglāko bezvadu spēļu peli tirgū. Tā sver tikai 74 g, un tās svars ir sasniegts, neapdraudot tās divpusējās formas konstrukcijas izturību. 70 stundu akumulatora darbības laiks Uzlabotā bezvadu energoefektivitāte nodrošina maksimālu veiktspēju līdz pat 70 stundām nepārtrauktas darbības - uzlādējiet to tikai reizi nedēļā, lai nodrošinātu 10 stundu ilgu ikdienas spēlēšanu. 5 iebūvēti atmiņas profili Ņemiet savus iestatījumus līdzi jebkur un esiet gatavi spēlei vienā mirklī. Aktivizējiet līdz 5 profilu konfigurācijām no iebūvētās atmiņas vai pielāgotiem iestatījumiem, izmantojot mākoņdatu krātuvi. 8 programmējamas pogas Pilnībā konfigurējamas, izmantojot Razer Synapse 3, 8 programmējamās pogas ļauj piekļūt makro un sekundārajām funkcijām, lai jūs varētu viegli izpildīt paplašinātas kustības. Razer peles doks Piešķiriet savai kaujas stacijai vairāk rakstura ar efektīvu uzlādes doku, kas var viegli integrēties ar citām Razer Chroma ierīcēm. 100 % PTFE peles kājiņas Izbaudiet raitu peles kustību pa jebkuru virsmu, izmantojot peles kājiņas, kas izgatavotas no tīrākās un augstākās kvalitātes PTFE - materiāla, ko izmanto pannu pārklājumam ar nepielipīgu virsmu.
description_ru - Aizmirstiet par ierasto un iegūstiet nenoliedzamu priekšrocību ar Razer Viper Ultimate - bezvadu peli, kas radīta, lai uzvarētu. Šis nāvējošais plēsējs, kas ir izstrādāts kā īsts spēlētāja turpinājums, ir aprīkots ar mūsu vismodernākajām tehnoloģijām un ir gatavs izplest savus ilkņus pret konkurentiem. RAZER HYPERSPEED WIRELELESS Tā kā tā ir par 25 % ātrāka par jebkuru citu pieejamo bezvadu tehnoloģiju, jūs pat nenojautīsiet, ka spēlējat ar bezvadu peli, jo tās ātrā reakcija, minimālais kavēšanās laiks un vienmērīgā frekvenču maiņa ir ļoti trokšņainākās un aizņemtākajās cīņās. RAZER FOCUS+ OPTISKAIS SENSORS Mūsu jaunais uzlabotais sensors ar nozarē labāko 20 000 DPI izšķirtspēju un 99,6 % precizitāti nodrošina, ka pat vismazākās bezvadu peles kustības tiek nepārtraukti izsekotas. Pateicoties inteliģentajām funkcijām, sensors tagad ir vēl precīzāks, un tas nodrošina augstu precizitāti šāvienu uz galvas. RAZER™ OPTISKĀS MĪKSLAS PĀRESLĪDZĒJUMI Izmantojot infrasarkano staru gaismu, lai fiksētu katru klikšķi, Razer Viper Ultimate bezvadu peles pārslēdzēji nodrošina nozarē labāko 0,2 milisekundes reakcijas laiku. Novēršot nepieciešamību pēc tradicionālā fiziskā kontakta, šis sprūda reakcijas veids novērš nepieciešamību pēc kavēšanās, lai novērstu kontaktu svārstības, un nekad nerada neparedzētus klikšķus, nodrošinot precīzāku kontroli un nevainojamu komandu izpildi. Vieglākais dizains SVARS 74 grami Izbaudiet ātru, vienmērīgu vadību ar vieglāko bezvadu spēļu peli tirgū. Razer Viper Ultimate pele sver tikai 74 gramus, un tai ir izturīgs, simetrisks dizains. 70 stundu akumulatora darbības laiks Pateicoties uzlabotajai bezvadu tīkla energoefektivitātei, šo peli varēs nepārtraukti lietot līdz pat 70 stundām. Ja to uzlādēsiet reizi nedēļā, katru dienu varēsiet spēlēt 10 stundas. Iebūvēta atmiņa līdz pat 5 profiliem Ņemiet iestatījumus jebkurā vietā un jebkurā laikā esiet gatavi cīņai. Aktivizējiet līdz 5 pielāgošanas profiliem no peles iebūvētās atmiņas vai no mākoņkrātuves. 8 programmējamas pogas Pilnībā pielāgojamas ar Razer Synapse 3, 8 programmējamās pogas ļauj pievienot makro un papildu funkcijas, lai viegli izmantotu uzlaboto darbību klāstu.
description_short_en - 8 pogu bezvadu spēļu pele Precīzs 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensors Īpaši ātrs reakcijas laiks - tikai 0,2 ms Piemērota gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem Komplektā iekļauta uzlādes doka stacija.
description_short_et - 8 pogu bezvadu spēļu pele Augstas precizitātes 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensors Ļoti ātrs reakcijas laiks - tikai 0,2 ms Piemērota gan labās, gan kreisās rokas lietotājiem Komplektā iekļauta uzlādes doks.
description_short_lv - 8 pogu bezvadu datorspēļu pele Precīzs 20 000 dpi Razer Focus + optiskais sensors Īpaši ātrs reakcijas laiks — tikai 0,2 milisekundes Piemērota lietošanai gan ar labo, gan ar kreiso roku Komplektā ietilpst uzlādes dokstacija
description_short_ru - 8 pogu bezvadu spēļu pele Ļoti precīza 20 000 dpi Razer Focus+ optiskais sensors Ļoti ātrs reakcijas laiks - tikai 0,2 ms Piemērota gan labās, gan kreisās rokas spēlētājiem Komplektā ietilpst uzlādes doks.
dziļums - 6.6
EAN - 8886419332688
Eans - 8886419332688
feature_group_et - Hiired
feature_group_ln - Peles
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Peles
gross_weight - 0.44
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_59534_1.jpg
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Mīklas un skārienpaliktņi
Kategorija - Spēļu zona :: Peles datorspēlēm
Kods - RZ01-03050100-R3G1
LargeDescHTML -
name_et - Razer Viper Ultimate bezvadu pele + uzlādes doks
net_weight - 0.08
Nosaukums - Razer Viper Ultimate Black
Nosaukums - Razer Viper Ultimate un peles doks
nosaukums_lv - Razer bezvadu pele Viper Ultimate + uzlādes doks
nosaukums_lv - Razer pele Viper Ultimate + uzlādes dokstacija
nosaukums_ru - Razer Viper Ultimate pele + uzlādes doks
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsains
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Aptaujas ātrums - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Datu biežums - 1000 Гц Ultrapolling
Pele - Datu pārsūtīšana - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Peles padomi - Bezvada pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Bezvadu pele
Pele - Peles tips - Vadu pele
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - Profils - Jā (līdz 5 profiliem)
Pele - reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - Reakcijas laiks - 0,2 ms
Pele - reakcijas laiks - 0.2 ms
Pele - ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Pele - rullītis - Jah
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarne - USB 2.0
Pele - saskarnes - USB 2.0
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Pele - sensora tips - Razer Focus+ optiline sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
Pele - sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Pele - Zibens - Daudzkrāsains
platums - 12.7
ProducerCode - RZ01-03050100-R3G1
ražotāja_kods - RZ01-03050100-R3G1
Ražotājs - Razer
ShortDescription -
svītrkods - 8886419332688
Vispārīgi - augstums (mm) - 37,8
Vispārīgi - Augstums (mm) - 37,8
Vispārīgi - augstums (mm) - 37.8
Vispārīgi - Datoru prasības - Vaba USB sver
Vispārīgi - garums (mm) - 126,7
Vispārīgi - Garums (mm) - 126,7
Vispārīgi - garums (mm) - 126.7
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Vispārīgi - Krāsains - Must
Vispārīgi - Krāsu - Black
Vispārīgi - Platums (mm) - 66,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 66,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 66.2
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
Vispārīgi - Svars (g) - 74
Vispārīgi - Svars (g) - 74
Vispārīgi - Svars (g) - 74
Vispārīgi parametri - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgās specifikācijas - Sistēmas prasības - Bezmaksas USB ports
Vispārīgās īpašības - Augstums (mm) - 37.8
Vispārīgās īpašības - Garums (mm) - 126,7
Vispārīgās īpašības - Krāsa - Black
Vispārīgās īpašības - Platums (mm) - 66.2
Vispārīgās īpašības - Svars (g) - 74
zīmols - Razer
Āda - Interfeisi - USB 2.0
Āda - Sensora padomi - Razer Focus+ optiskais sensors
Desc - Tips: Optiskā, Savienojums: Bezvadu, Savienojuma veids: USB, Kategorija: Datorspēlēm, Pogu skaits: 8, Krāsa: Melna, Barošana: Akumulators, DPI jutība: 20000 dpi, Garantija: 2 gadi
height - 3.8
Wireless - Battery life - 70 hours
Juhtmevaba - Aku vastupidavus - 70 tundi
Беспроводной - Питание - Встроенный аккумулятор
Bezvadu - Barošanas avots - Iebūvēts akumulators
Wireless - Power source - Integrated battery
Juhtmevaba - Toide - Integreeritud aku
Bezvadu - Bezvadu tehnoloģija - 2.4 GHz
Bezvadu - Izturība - 70 stundas
Juhtmevaba - Juhtmevaba tehnoloogia - 2,4 GHz
Беспроводной - Беспроводная технология - 2,4 ГГц
Wireless - Wireless technology - 2.4 GHz
Беспроводной - Выносливость - 70 часов
category_en - Peripherals
category_et - Lisaseadmed
category_lv - Papildus ierīces
category_ru - Дополнительные устройства
description_et - Kõik juhtmevabad hiired ei ole loodud võrdsetena
Unusta keskpärane ja saa osaks kõigile Razer Viper Ultimate eelistele – juhtmevaba mängurihiir, mis on loodud võitma. Razer HyperSpeed juhtmevaba tehnoloogia
25% kiirem kui ükski muu juhtmevaba tehnoloogia – Sa ei saa isegi aru, et kasutad juhtmevaba hiirt. Razer optiline lüliti & Razer Focus+ sensor
Viper Ultimate on varustatud Razer optilise lülitiga, mis kasutab infrapunast valgust, nii et iga hiireklõps registreerub kõigest 0,2 sekundiga. Lisaks on hiires kasutuses 99,6% täpsuse ja 20 000 dpi tundlikkusega Razer Focus+ optiline sensor. Kombineerides need kaks Sinu osavusega, ei leidu Sulle virtuaalvõitlustes vastast. Vastupidav, aga kerge
Võistlustel võib ka kõige pisem eelis olla otsustav. Razer Viper Ultimate kaalub vaid 74 grammi, kuid ei ole teinud ühtki ohverdust vastupidavuse osas. Kergem hiir võimaldab kiiremaid ja paremini kontrollitud liigutusi, parendades Sinu reaktsioonikiirust. 70 tundi järjestikust kasutust
Parendatud juhtmevaba tehnoloogia võimaldab Viper Ultimate'ga mängida kuni 70 tundi järjest – mängid päevas kümme tundi? Lae vaid kord nädalas. 5 mäluprofiili
Viper Ultimate'ga saad aktiveerida kuni 5 erinevat mänguprofiili. Nii saad oma sätted kaasa võtta ja olla lahinguvalmis vaid hetkega. 8 programmeeritavat nuppu
Viper Ultimate on Razer Synapse 3 kaudu täielikult seadistatav – hiire kaheksa nuppu võimaldavad luua makrosid ja sekundaarseid funktsioone, nii et iga liigutus saaks läbi viidud mugavalt ja kiiresti. Razer hiiredokk
Praktiline laadimisdokk ühildub sujuvalt teiste Razer Chroma seadmetega.
description_lv - Ne visas bezvadu peles ir vienādas Aizmirstiet par viduvējību un pieprasiet tikai labāko ar Razer Viper Ultimate — bezvadu geiminga peli, kas radīta uzvarai. Aprīkota ar progresīvāko Razer tehnoloģiju, šī pele kalpo kā pilnvērtīgs geimera rokas pagarinājums. Razer HyperSpeed bezvadu tehnoloģija Par 25% ātrāka nekā jebkura cita pieejamā bezvadu tehnoloģija — jūs pat nepamanīsiet, ka spēlējat ar bezvadu peli, pateicoties lielātruma datu pārraidei, zemākajai klikšķu aizturei un netraucētai frekvenču pārslēgšanai vistrokšņainākajā, datu piesātinātākajā vidē. Razer Focus+ optiskais sensors Razer jaunais, uzlabotais sensors ir apgādāts ar nozarē vadošo izšķirtspēju 20 000 DPI ar 99,6% precizitāti, nodrošinot, ka konsekventi tiek izsekota pat visniecīgākā šīs bezvadu peles kustība. Pateicoties viedajām funkcijām, sensors kļuvis vēl precīzāks, ļaujot izbaudīt jaunu spēles precizitātes līmeni. Razer™ optiskie peles slēdži Slēdži šajā pelē klikšķu reģistrēšanai izmanto infrasarkanās gaismas starus, nostrādājot nozarē vadošā reakcijas ātrumā 0,2 milisekundēs. Tūlītējā nostrāde novērš aizturi un nevēlamus klikšķus, nodrošinot lielāku kontroli pār darbību izpildi. 74 g viegla konstrukcija Izbaudiet ātrāku un vienmērīgāku vadību ar šo vieglāko tirdzniecībā pieejamo bezvadu peli. Sverot tikai 74 g, tā nekompromitē sava ambidekstrā dizaina stiprību. 70 stundu akumulatora darbība Pilnveidota bezvadu energoefektivitāte ļauj pelei darboties ar maksimālu jaudu līdz 70 stundām — uzlādējiet tikai vienreiz nedēļā 10 stundu spēles laikam dienā. Iekšējā atmiņa pieciem profiliem Ņemiet savus iestatījumus sev visur līdzi un esiet gatavs spēlei vienā mirklī. Aktivizējiet kādu no pieciem iekšējā atmiņā saglabātiem profiliem vai pielāgojiet iestatījumus, izmantojot mākoņglabātavu. 8 programmējamas pogas Astoņas programmējamas pogas, pilnībā konfigurējamas caur Razer Synapse 3, ļauj piekļūt makro komandām un sekundārajām funkcijām, lai viegli izpildītu komplicētus gājienus. Razer peles dokstacija Piešķiriet akcentu savai kaujas stacijai ar efektīvu uzlādes dokstaciju, kas nevainojami sadarbojas ar citām Razer Chroma iespējotām ierīcēm. 100% PTFE peles kājiņas Jūs iepriecinās gludā peles kustība pa jebkuru virsmu, pateicoties peles kājiņām no vistīrākā, augstvērtīgākā PTFE materiāla, ko izmanto nepiedegošo pannu pārklājumos.
description_en - Not all wireless mice are made equal
Forget about average and claim the unfair advantage with the Razer Viper Ultimate—a wireless gaming mouse built to win. Designed to be a true extension of a gamer, this deadly predator comes with our most cutting-edge technology, and is ready to sink its fangs into the competition. Razer HyperSpeed wireless
25% faster than any other wireless technology available, you won’t even realize that you’re gaming with a wireless mouse due to its high-speed transmission, lowest click latency, and seamless frequency switching in the noisiest, data-saturated environments. Razer Focus+ optical sensor
Our new, improved sensor has an industry-leading 20,000 DPI with 99.6% resolution accuracy, ensuring that even the finest movement from this wireless mouse is tracked with consistency. Equipped with intelligent functions, the sensor becomes even more accurate, allowing for an acute level of precision for game-winning headshots. Razer™ optical mouse switch
Utilizing an infrared light beam to register every click, the switches in this wireless mouse actuate with an industry-leading response time of 0.2 milliseconds. Because it no longer requires traditional physical contact, this form of actuation removes the need for debounce delay and never triggers unintended clicks, giving you closer control and flawless execution. 74G lightweight design
Enjoy faster and smoother control with the lightest wireless gaming mouse in the market. Weighing just 74g, it achieves its weight without compromising on the build strength of its ambidextrous form factor. 70 hours of battery life
Improved wireless power efficiency keeps it running at peak performance for up to 70 continuous hours—charge it just once a week to power 10 hours of daily gameplay. 5 on-board memory profiles
Bring your settings anywhere and be match-ready in no time. Activate up to 5 profile configurations from its onboard memory or custom settings via cloud storage. 8 programmable buttons
Fully configurable via Razer Synapse 3, the 8 programmable buttons let you access macros and secondary functions so you can execute extended moves with ease. Razer mouse dock
Add more character to your battlestation with an efficient charging dock that can seamlessly integrate with other Razer Chroma-enabled devices. 100% PTFE mouse feet
Enjoy slick mouse movement across any surface with mouse feet made from the purest, highest grade of PTFE—a material used to coat non-stick pans.
description_ru - НЕ ВСЕ БЕСПРОВОДНЫЕ МЫШИ СДЕЛАНЫ ОДИНАКОВО
Забудьте об обычном и получите неоспоримое преимущество с Razer Viper Ultimate — беспроводной мышью, созданной для побед. Спроектированная, чтобы стать настоящим продолжением геймера, эта смертоносная хищница оснащена нашей самой передовой технологией и готова выпустить свои клыки на соревнованиях. БЕСПРОВОДНАЯ СВЯЗЬ RAZER HYPERSPEED
На 25% быстрее чем любая другая существующая беспроводная технология, вы даже не осознаете, что играете беспроводной мышью из-за ее высокоскоростной реакции, минимальной задержки отклика и плавным переключением частот в самых шумных напряженных баталиях. ОПТИЧЕСКИЙ СЕНСОР RAZER FOCUS+
Наш новый усовершенствованный сенсор оснащен лидирующими в индустрии разрешением 20 000 DPI и точностью разрешения 99,6%, гарантируя, что даже самые малейшие движения беспроводной мыши отслеживаются постоянно. Благодаря своим интеллектуальным функциям, сенсор стал еще более высокоточным, что позволяет добиться высокой меткости в хэдшотах. ОПТИЧЕСКИЕ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛИ RAZER™ ДЛЯ МЫШИ
Использующие инфракрасный световой луч для фиксирования каждого нажатия, переключатели беспроводной мыши Razer Viper Ultimate позволяют добиться лидирующего в индустрии времени отклика в 0,2 миллисекунды. Поскольку больше не требуется традиционный физический контакт, эта форма срабатывания убирает необходимость введения задержки для устранения дребезга контактов и никогда не выдает непреднамеренных кликов, предоставляя более точный контроль и безупречное выполнение команд. ЛЕГКИЙ ДИЗАЙН ВЕСОМ 74 ГРАММА
Наслаждайтесь быстрым и плавным контролем с самой легкой беспроводной игровой мышью на рынке. При весе всего 74 грамма, мышь Razer Viper Ultimate обладает прочной симметричной конструкцией. 70 часов работы от аккумулятора
Усовершенствованная энергоэффективность беспроводной связи позволит этой мышке работать до 70 часов подряд. Зарядка раз в неделю обеспечит вам 10 часов ежедневной игры. Встроенная память на 5 профилей
Возьмите свои настройки куда угодно и будьте готовы к сражению в любое время. Активируйте до 5 профилей настроек, используя встроенную память мыши или облачное хранилище. 8 программируемых кнопок
Полностью настраиваемые с помощью Razer Synapse 3, 8 программируемых кнопок позволят вам добавить макросы и дополнительные функции для легкого использования расширенного ряда действий.
description_short_en - 8-button wireless gaming mouse Precise 20 000 dpi Razer Focus+ optic sensor Ultra fast response time – only 0.2 ms Suitable for both right and left-handed users Charging dock included
description_short_et - 8-nupuline juhtmevaba mängurihiir Ülitäpne 20 000 dpi Razer Focus+ optiline sensor Ülikiire reageerimisaeg – kõigest 0,2 ms Sobib nii parema- kui vasakukäelistele Komplektis laadimisdokk
description_short_lv - 8 pogu bezvadu datorspēļu pele Precīzs 20 000 dpi Razer Focus + optiskais sensors Īpaši ātrs reakcijas laiks — tikai 0,2 milisekundes Piemērota lietošanai gan ar labo, gan ar kreiso roku Komplektā ietilpst uzlādes dokstacija
description_short_ru - 8-кнопочная беспроводная игровая мышь Крайне точный 20 000 dpi Razer Focus+ оптический сенсор Очень быстрое время реагирования – всего 0,2 мс Подходит как для право- так и леворуких В комплекте док-станция для зарядки
depth - 6.6
EAN - 8886419332688
Eans - 8886419332688
feature_group_et - Hiired
feature_group_en - Mice
feature_group_lv - Peles
feature_group_ru - Мышки
gross_weight - 0.44
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_59534_1.jpg
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Mice and touchpads
Category - Spēļu zona :: Peles datorspēlēm
Code - RZ01-03050100-R3G1
LargeDescHTML -
name_et - Razer juhtmevaba hiir Viper Ultimate + laadimisdokk
net_weight - 0.08
Name - Razer Viper Ultimate Black
Name - Razer Viper Ultimate & Mouse Dock
name_en - Razer wireless mouse Viper Ultimate + charging dock
name_lv - Razer pele Viper Ultimate + uzlādes dokstacija
name_ru - Razer мышь Viper Ultimate + док-станция для зарядки
Hiir - Valgustus - Mitmevärviline
Мышка - Освещение - Многоцветная
Pele - Apgaismojums - Daudzkrāsu
Pele - Aptaujas biežums - 1000 Hz Ultrapolling
Mouse - Polling rate - 1000 Hz Ultrapolling
Мышка - Частота данных - 1000 Гц Ultrapolling
Hiir - Andmeedastus - 1000 Hz Ultrapolling
Pele - Peles tips - Bezvada pele
Mouse - Mouse type - Wireless mouse
Hiir - Hiire tüüp - Juhtmevaba hiir
Мышка - Тип мышки - Проводная мышь
Mouse - Profiles - Yes (up to 5 profiles)
Hiir - Profiilid - Jah (kuni 5 profiili)
Мышка - Профили - Да (до 5 профилей)
Pele - Profili - Jā (līdz 5 profiliem)
Hiir - Reageerimisaeg - 0,2 ms
Мышка - Время реагирования - 0,2 ms
Pele - Reakcijas laiks - 0,2 ms
Mouse - Response time - 0.2 ms
Мышка - Колесико - Да
Mouse - Scroll wheel - Yes
Pele - Ritināšanas ritenītis - Jā
Hiir - Kerimisrullik - Jah
Hiir - Liides - USB 2.0
Мышка - Интерфейс - USB 2.0
Mouse - Interfaces - USB 2.0
Mouse - Sensor sensitivity - 20000 dpi
Hiir - Sensori tundlikkus - 20000 dpi
Мышка - Чувствительность сенсора - 20000 dpi
Pele - Sensora jutība - 20000 dpi
Hiir - Sensori tüüp - Razer Focus+ optiline sensor
Mouse - Sensor type - Razer Focus+ optical sensor
Мышка - Тип датчика - Razer Focus+ оптический сенсор
Mouse - Number of keys - 8
Hiir - Klahvide arv - 8
Мышка - Число клавиш - 8
Pele - Taustiņu skaits - 8
Mouse - Lightning - Multi color
width - 12.7
ProducerCode - RZ01-03050100-R3G1
manufacturer_code - RZ01-03050100-R3G1
Producer - Razer
ShortDescription -
barcode - 8886419332688
Üldine - Kõrgus (mm) - 37,8
Vispārīgi - Augstums (mm) - 37,8
General - Height (mm) - 37.8
Üldine - Nõuded arvutile - Vaba USB pesa
Üldine - Pikkus (mm) - 126,7
Vispārīgi - Garums (mm) - 126,7
General - Length (mm) - 126.7
General - Cable length - 180 cm
Üldine - Juhtme pikkus - 180 cm
Vispārīgi - Kabeļa garums - 180 cm
Vispārīgi - Krāsa - Melna / sudrabota
Üldine - Värvus - Must
General - Color - Black
Üldine - Laius (mm) - 66,2
Vispārīgi - Platums (mm) - 66,2
General - Width (mm) - 66.2
General - System requirements - Free USB port
Vispārīgi - Sistēmas prasības - Brīvs USB ports
General - Weight (g) - 74
Üldine - Kaal (g) - 74
Vispārīgi - Svars (g) - 74
Общие характеристики - Длина кабеля - 180 см
Общие характеристики - Системные требования - Свободный USB порт
Общие характеристики - Высота (мм) - 37.8
Общие характеристики - Длина (мм) - 126,7
Общие характеристики - Цвет - Черный
Общие характеристики - Ширина (мм) - 66.2
Общие характеристики - Вес (г) - 74
brand - Razer
Pele - Interfeisi - USB 2.0
Pele - Sensora tips - Razer Focus+ optiskais sensors
192,10 €
Razer Viper Ultimate + Mouse Dock, Wireless, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas