Logitech M510, RF Wireless, Black

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 149788 Preces kods: 910-001826
Noliktavā 36 gab.
Garantija: 2 gadi
44,65 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 09.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 09.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 09.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 05.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Pielietojums: Home/Office
  • Krāsa: Melna
  • Savienojuma tips: Bezvadu
  • Savienojuma veids: USB Wireless
  • Sensora tehnoloģija: Laser
Pamatinformācija
Pielietojums Home/Office

Pielietojums ir orientējošs rādītājs, kas nosaka, kam šī pele vairāk paredzēta, stacionārajam, vai portatīvajam datoram.

Notebook tipa peles ir maza izmēra, tādēļ piemērotas darbam ceļā.

Ja jūs portatīvo datoru lielākoties izmantosiet noteiktā darba vietā, ieteicams iegādāties desktop peli, kurai ir standarta izmērs, līdz ar to tā ir daudz ērtāka ilgstošam darbam pie datora. Standarta peles portatīvajam datoram tiek pieslēgtas ar vadu, kas nodrošina ilgstošu stabilu strādāšanu. Savukārt bezvadu pelēm periodiski nepieciešama bateriju maiņa.

Gaming peles ir aprīkotas ar lielāku pogu skaitu; tām ir precīzāka optika un labāka izšķirtspēja. Pilnvērtīgākam spēļu procesam Dateks.lv iesaka iegādāties gaming peli ar vadu datu pārraidi. 

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka izvēlēties lāzera peli ar PS/2 vai USB pieslēgumu.

Krāsa Melna
Peles virsmas krāsa. Šis parametrs ir orientējošs un var atšķirties no reālās peles krāsas.
Funkcionalitāte
Pogu skaits : 7
Apgaismojums : Nav
Apgaismojuma krāsa : Nav
Pieslēgvietas un aprīkojums
Savienojuma tips Bezvadu

Datu pārraide nosaka, kā pele savienota ar datoru.

Vada savienojums ir klasisks, ātrs un pārbaudīts veids (elektriskais kabelis ar USB vai PS/2 kontaktu).

Savukārt bezvadu savienojums prasa periodisku bateriju maiņu, vai akumulatora uzlādi, toties piedāvā brīvību lietot peli neraizējoties par brīžiem traucējošo vadu. Šādas peles ir ideālas darbam ar portatīvo datoru, pie kura tās tiek pievienotas ar bluetooth vai infrared palīdzību. Taču jāņem vērā, ka parasti tās sver nedaudz vairāk par vadu pelēm, tām ne vienmēr ir stabils savienojums.

Savienojuma veids : USB Wireless
Specifikācija
Slēdžu ražotājs : N/A
Slēdžu modelis : N/A
Svars (g) : 129
Vada garums (m) : N/A
Sensors
Sensora tehnoloģija Laser

Ir optiskās un lāzera peles.

Lāzera pelēm ir augstākā precizitāte un mazs energopatēriņš, kā arī tās spēj darboties uz stikla un spoguļvirsmām. 

Optiskās peles ir pašlaik visplašāk pielietotās, savas pievilcīgās kvalitātes/cenas attiecības dēļ. Tām nav nekādu mehānisku daļu, līdz ar to tās strādā ātri un precīzi.

Maksimālā jūtība (DPI) : 1000
Sensora ražotājs : N/A
Sensora modelis : N/A
Polling Rate (Hz) : N/A
Papildus specifikācija
1. kategorija - Ievadierīces
2. kategorija - Peles
Akumulators - AA x2
Apraksts - Logitech Wireless Mouse M510 Pilna izmēra bezvadu lāzera pele piedāvā komfortu un papildu pogas, lai jūs varētu strādāt ne tikai efektīvāk, bet arī ērtāk. Ērts rokturis Elegants pilna izmēra dizains un mīksti rokturi sānos nodrošina ērtu lietošanu ar roku un precīzu vadību. Īsceļi Tālāk/atpakaļ un horizontālās ritināšanas pogas, kā arī tālummaiņas pogas ļauj jums paveikt vairāk ātri.
Stabils barošanas avots Pīles akumulatora divu gadu darbības laiks ļauj aizmirst par nepieciešamību tos nomainīt. Konturēta forma, mīksti gumijas rokturi un ērti izvietotas pogas ir īpašības, kas padara šo pilna izmēra lāzera peli ērtu un precīzu, lai atvieglotu ilgstošu darbu, kam nepieciešama precizitāte. Ideāla saderība Pele ir izstrādāta tā, lai tā patiktu abām rokām. Mīkstie rokturi sānos un ērtā forma nozīmē, ka pat pēc daudzu stundu darba jūs nejutīsiet nogurumu. Atpakaļ/nākamās pogas Dokumentu ritināšana vai iecienīto vietņu pārlūkošana ir ļoti vienkārša un ātra (īpaši labās rokas lietotājiem), pateicoties pogām, kas atrodas tieši zem īkšķa. Horizontālā ritināšana un tālummaiņa vai tālummaiņa Paplašinātās iespējas ir sasniedzamas. Lai ritinātu dokumentus visos virzienos vai tuvinātu un tālinātu fotoattēlus un izklājlapas, pietiek ar vienu pirksta kustību. Programmēšanas pogas Pogas var konfigurēt, lai veiktu atbilstošas darbības, piemēram, pārslēgtu lietojumprogrammas, atvērtu pārlūkprogrammas logus vai pārslēgtu displeju visā ekrānā, skatoties video. Vai vēlaties mainīt kursora ātrumu? Vai vēlaties mainīt kursoru? Vai varbūt vēlaties mainīt programmējamās pogas? Uzziniet vairāk par SetPoint. Divu gadu akumulatora darbības laiks Atvadieties no problēmām ar akumulatoru. Pārslēdzējs un inteliģentais miega režīms ietaupa akumulatora enerģiju, bet uzlādes līmeņa indikators novērš pārsteigumus. Logitech Unifying uztvērējs Miniatūro uztvērēju var pastāvīgi pievienot klēpjdatoram. Turklāt varat viegli pievienot saderīgas peles vai tastatūras - bez nepieciešamības pieslēgt vairākus USB uztvērējus. Kustību izsekošana ar lāzeru Pateicoties lāzera precizitātei, izsekošana ir vienmērīga uz gandrīz jebkuras virsmas.
Apraksts - Pilna izmēra Logitech bezvadu pele M510 nodrošina plašāku kontroli, tāpēc ar peli varat paveikt vairāk. Konturēta forma ar mīkstiem gumijas rokturiem nodrošina nepieciešamo atbalstu, lai jums būtu ērti visu dienu. Jūs varat paveikt vairāk un ātrāk: trīs standarta pogas, pogas Atpakaļ/ Uz priekšu un ritināšana no vienas puses uz otru, kā arī tālummaiņa* atvieglo darbu, īpaši labās rokas lietotājiem. Divu gadu akumulatora darbības laiks praktiski novērš nepieciešamību mainīt baterijas**, savukārt nelielais Logitech Unifying uztvērējs paliek jūsu klēpjdatorā, tāpēc ir mazāka iespēja to pazaudēt. Un lāzera izsekošana nozīmē, ka jūs varēsiet izbaudīt vienmērīgu, atsaucīgu kursora vadību uz gandrīz jebkuras virsmas. Nepieciešama Logitech SetPoint programmatūra (Windows) vai Logitech Control Center programmatūra (Mac OS X), kas pieejama lejupielādei vietnē www.logitech.com/downloads. Akumulatora darbības laiks var atšķirties atkarībā no lietotāja un datora lietošanas apstākļiem. Lāzera sensors nedarbojas uz stikla vai spoguļiem.
Apraksts - Tips: Lāzera tipa, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Standarta, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: 2 x AA baterijas, DPI jutība: 1000 dpi, Garantija: 2 gadi
Augstums - -
Augstums Brūnā kaste Izmēri - 283 mm
Barošana - Akumulatora tips - AA
Bezvadu diapazons - 10 m
BrandPartCode - 910-001826
Bruto svars - 0.26 kg
Bruto svars Kg - 0,25
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērija > Peles
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
Citas funkcijas - Saderīgās operētājsistēmas - Windows XP/Vista/7 Mac OS X 10.4
Citas funkcijas - USB 2.0 pieslēgvietu skaits - 1
Citas funkcijas > Krāsa - Black
Citas funkcijas > Minimālās sistēmas prasības - Windows dators Windows® XP, Windows Vista® vai Windows® 7 USB portsMac® dators Mac OS® X 10.4 vai jaunāka versija USB ports
description_lv - M510 ir gatavs jebkuram izaicinājumam, nodrošinot papildu komfortu, uzlabotas vadības ierīces un līdz pat 24 mēnešiem ilgu akumulatora darbības laiku. Ērti strādājiet, pateicoties ergonomiskai formai un gumijas ieliktņiem, kā arī iespējai ieprogrammēt 5 pogas atbilstoši savām vajadzībām. Specifikācijas: DPI: 1000 Pogu skaits: 7 Ritināšanas ritenītis: jā, gumijas Ritināšanas slīpēšanas funkcija: Akumulators: 24 mēnešu akumulatora darbības laiks Akumulatora informācija: Akumulatora informācija: 2 x AA (iekļauts komplektā) Akumulatora informācija: Savienojuma tips: 2,4 GHz bezvadu savienojums (Unifying uztvērējs) Peles izmēri: 2 x AA (iekļauts komplektā): Svars (ar baterijām): 41x65x120 mm: 129 g
description_lv - M510 ir gatavs jebkuram izaicinājumam ar papildu komfortu, uzlabotām vadības elementiem un akumulatora darbības laiku līdz 24 mēnešiem. Strādājiet ērti, pateicoties ergonomiskajai formai un gumijas ieliktņiem, kā arī iespējai ieprogrammēt 5 pogas atbilstoši savām vajadzībām.
Specifikācijas: DPI: 1000 Pogu skaits: 7 Ritināšanas ritenis: jā, gumija Ritināšanas slīpuma funkcija: Jā Akumulators: 24 mēnešu akumulatora darbības laiks Informācija par akumulatoru: 2 x AA (iekļauta) Informācija par akumulatoru: 2 x AA (iekļauta) Savienojuma veids: 2,4 GHz bezvadu savienojums (Unifying uztvērējs) Peles izmēri: 41x65x120mm Svars (ar baterijām): 129 g
description_ru - M510 ir gatavs jebkuram uzdevumam, nodrošinot papildu komfortu, uzlabotas vadības funkcijas un līdz pat 24 mēnešiem ilgu akumulatora darbības laiku. Ērti strādājiet, pateicoties tās ergonomiskajai formai un gumijas ieliktņiem, kā arī iespējai ieprogrammēt 5 pogas atbilstoši savām vajadzībām. Specifikācijas: DPI: 1000 Pogu skaits: 7 Ritināšanas ritenītis: jā, gumijas ritentiņš Ritināšanas slīpēšanas funkcija: jā Baterija: 24 mēnešu akumulatora darbības laiks Baterijas detaļas: 2 x AA (iekļautas komplektā) Baterijas detaļas: 2 x AA (iekļautas komplektā) Savienojuma tips: bezvadu savienojums 2,4 GHz (Unifying uztvērējs) Peles izmēri: 41x65x120 mm Svars (ar baterijām): 129 г
dimensijas dziļums - 80 mm
dimensionalWeight - 525
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dziļums - -
Dziļums Brūnā kaste Izmēri - 575 mm
EAN - 5099206022126
ean - 5099206022126
EAN_kods - 5099206022126
Enerģija - Akumulatoru tehnoloģija - Sārmains
Enerģija - barošanas avots - Baterijas
Enerģijas pārvaldība > Akumulatora tips - 2 AA baterijas
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Garantija - 3 gadi
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
GarantijaInformācija - 3 gadi
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
gross_weight - 0.14 kg
GTIN - 4054554528189
GTIN - 5052584288744
GTIN - 5053973170329
GTIN - 5099206022119
GTIN - 5099206022126
guaranteeLength - 36
Iekļautie piederumi - Logitech Unifying uztvērējs, 2 AA baterijas (iepriekš instalētas), lietotāja dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Akumulatora sastāvs - CL127:KT:2016-12-09
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 220 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 92 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 34 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 185 g
Iepakojuma funkcijas > Akumulatora tips - Akumulators
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 820 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Jā
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 80 g
Iepakojuma izmēri - 92 x 224 x 164 mm
Iepakojuma saturs -
  • Pele
  • Logitech Unifying uztvērējs
  • 2 AA baterijas (iepriekš instalētas)
  • Lietotāja dokumentācija

  • Iepakojuma svars - 0.259 Kg
    Iepakojuma īpašības > Akumulatora klasifikācija - CL126:NE:2016-12-09
    Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 20 g
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_56263_1.png
    Izmēri - 68x121x41mm
    izmērs augstums - 165 mm
    izmērs platums - 225 mm
    izmērs svars - 260 g
    Jauda - Akumulatora ietilpība - 2000 mAh
    Jauda - Atbalstāmo bateriju skaits - 4
    Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Kategorija - Peles
    Kategorijas kods - MOU
    Kategorija_1 - Peles un tastatūras
    Kategorija_2 - Bezvadu peles
    Kods - 910-001826
    Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:5:2017-04-01
    Krāsa - -
    LargeDescHTML -
    Linux OS savietojamība - Jā
    LongDesc - Pilna izmēra Logitech bezvadu pele M510 nodrošina plašāku kontroli, tāpēc ar peli varat paveikt vairāk. Konturēta forma ar mīkstiem gumijas rokturiem nodrošina nepieciešamo atbalstu, lai jums būtu ērti visu dienu. Jūs varat paveikt vairāk un ātrāk: trīs standarta pogas, pogas Atpakaļ/ Uz priekšu un ritināšana no vienas puses uz otru, kā arī tālummaiņa* atvieglo darbu, īpaši labās rokas lietotājiem. Divu gadu akumulatora darbības laiks praktiski novērš nepieciešamību mainīt baterijas**, savukārt nelielais Logitech Unifying uztvērējs paliek jūsu klēpjdatorā, tāpēc ir mazāka iespēja to pazaudēt. Un lāzera izsekošana nozīmē, ka jūs varēsiet izbaudīt vienmērīgu, atsaucīgu kursora vadību uz gandrīz jebkuras virsmas***. * Nepieciešama Logitech SetPoint programmatūra (Windows) vai Logitech Control Center programmatūra (Mac OS X), kas pieejama lejupielādei vietnē www.logitech.com/downloads. ** Akumulatora darbības laiks var atšķirties atkarībā no lietotāja un datora lietošanas apstākļiem. ***
    LongDesc - Šī pilna izmēra bezvadu lāzera pele ar konturētu formu, mīkstiem gumijas rokturiem un ērtu vadību nodrošina komfortu un kontroli, kas nepieciešama, lai vieglāk paveiktu vairāk.konturīgs dizainsProjektēta tā, lai abas rokas būtu apmierinātas. Mīksti sānu rokturi un ērta forma - lai jūs justos labi pat pēc ilgām lietošanas stundām.Back/Forward pogasBrīvi pārvietoties pa dokumentiem vai pārlūkot iecienītākās tīmekļa vietnes ir pavisam vienkārši, īpaši labās rokas lietotājiem, jo pogas ir ērti izvietotas zem īkšķa.Sānu ritināšana un tālummaiņaVara ir jūsu rokās. Jūs varat ritināt dokumentus no vienas puses uz otru vai ar pirksta kustību pietuvināt un attālināt fotogrāfijas un izklājlapas.Programmējamas vadības ierīcesJūs varat konfigurēt vadības ierīces, lai tās veiktu tieši to, ko vēlaties, piemēram, pārslēgtu lietojumprogrammas, atvērtu pārlūkprogrammas logus vai pārietu uz pilnu ekrānu, skatoties videoklipus.Divu gadu akumulatora darbības laiksTas praktiski novērš problēmas ar akumulatoru. Ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis un gudrais miega režīms pagarina akumulatora darbības laiku, savukārt indikatora gaismiņa novērš pārsteigumus.Logitech Unifying uztvērējsMazais uztvērējs paliek jūsu klēpjdatorā. Turklāt varat viegli pievienot saderīgu bezvadu peli vai tastatūru - bez problēmām, kas saistītas ar vairākiem USB uztvērējiem.Lāzera izsekošanaLāzera precizitāte nozīmē, ka varēsiet izbaudīt vienmērīgāku izsekošanu uz gandrīz jebkuras virsmas.
    LongProductName - Bezvadu pele M510, RF bezvadu, sārmaina, melna
    LongSummaryDescription - Logitech M510. Kustību noteikšanas tehnoloģija: Lāzera, Ierīces interfeiss: Pogu skaits: 1: 5. Barošanas avots: Mobilajš: Enerģijas avots: baterijas. Izstrādājuma krāsa: melna
    Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kastes bruto svars - 1.95 kg
    Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas augstums - 258 mm
    Loģistikas dati - galvenās (ārējās) kārbas garums - 374 mm
    Loģistikas dati - Galvenās (ārējās) kārbas platums - 105 mm
    Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 84716070
    MANUFDATASHEET - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
    Modelis - Logitech M510 Control Plus
    MouseCableLength - -
    MouseType - Lāzera
    MPN - 910-001826
    Nosaukums - Logitech bezvadu pele
    Nosaukums - Logitech M510
    Nosaukums - Logitech M510 pele RF Wireless Laser
    Nosaukums - Logitech Wireless M510 Black
    Nosaukums - Logitech Wireless Mouse M510, pele (mazumtirdzniecība)
    nosaukums - M510 bezvadu pele 910-001826
    Pele - Frekvenču josla - 2.4 GHz
    Pele - Ierīces saskarne - Bezvadu radiofrekvenču tīkls
    Pele - kustību noteikšanas tehnoloģija - Lāzera
    Pele - Pogu daudzums - 5
    Pele - Ritināšana - Jā
    Peles pogas skaits - -
    Peles tips - Lāzera
    Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 12.5 cm
    Piegādes kastes daudzums - 1
    Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 20 cm
    Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 8 cm
    Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 0.19 kg
    Pilna apraksta līnija - USB 2.0|Lāzera|1000 dpi|Pogu skaits 7|Bezvadu diapazons 10 m|Radio frekvence 2,4 GHz|Baterija AA x2|Iekļautie piederumi Logitech Unifying uztvērējs, 2 AA baterijas (iepriekš instalētas), lietotāja dokumentācija|Izmēri 68x121x41 mm|Svars 0,087 kg
    Platums - -
    Platums Brūnā kaste Izmēri - 130 mm
    Pogu skaits - 5
    Pogu skaits - 7
    Power - 2 AA
    PowerFeatures - 2 AA baterijas (iepriekš instalētas)
    ProdDesc - Logitech Bezvadu pele M510 EER Orient Iepakojums
    producerCode - 910-001826
    productName - Logitech M510 pele RF Wireless Laser
    productSize - Parasts
    Produkta nosaukums - M510
    ProduktaPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826-2.jpg
    ProduktaPicture3 -
    ProduktaPicture4 -
    ProduktsFotogrāfija - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826.jpg
    Programmatūra - -
    Pārdevēja mājas lapa - www.logitech.com/en-ch/product/wireless-mouse-m510
    Radiofrekvences Bezvadu savienojumi - 2,4 GHz
    Ražotāja kods - 910-001826
    Ražotāja nosaukums - Logitech
    Ražotāja_kods - 910-001826
    ražotājs - Logitech
    Ražotājs - Logitech
    Ražotājs - Logitech
    Resoliution - -
    Rezolūcija - 1000 dpi
    Ritiniet - Jā
    Ritināšanas riteņu skaits - 1
    Saite - http://www.blobs.lt/products/0/1/2/5/5/0/30236559ca1125b9615955558a8870bf.pdf
    Saite - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
    Saskarne - Bezvadu savienojums, izmantojot USB
    Saskarne - USB
    Savienojums - Bezvadu
    Sensors - Lāzera
    ShortSummaryDescription - Logitech M510, lāzera, RF bezvadu, melns
    Sistēmas prasības -
  • Windows XP, Windows Vista vai Windows 7
  • <LI>Mac OS X 10.4 vai jaunāka
  • USB ports
  • .
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Linux operētājsistēmas - Jā
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Jā
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 11
    Sistēmas prasības - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 11
    Sistēmas prasības - Citas atbalstītās operētājsistēmas - ChromeOS
    sizeX - 125
    sizeY - 210
    sizeZ - 100
    Svars - -
    Svars - 0,26
    Svars - 0.19
    svars - 0.129 kg
    svars - 171
    Svars un izmēri - Augstums - 120 mm
    Svars un izmēri - Dziļums - 41 mm
    Svars un izmēri - Platums - 65 mm
    Svars un izmēri - Svars - 129 g
    Tehniskā informācija > Citas funkcijas - Iepakojuma saturs Pele Logitech Unifying uztvērējs 2 AA baterijas (iepriekš instalētas) Lietotāja dokumentācija
    Tehniskā informācija > Garantija - 24 mēneši
    Tehniskā informācija > Neto svars - 0.16 kg
    Tehniskā informācija > Savienotāja tips - USB ports
    Tehniskā informācija > Tips - Bezvadu pele
    title_lv - Logitech M510 Control Plus Bezvadu
    title_lv - Logitech M510 Control Plus bezvadu pele
    title_ru - Logitech M510 Control Plus bezvadu pele
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 saskarne - Jā
    vendpn - 910-001826
    Vienība Neto svars - 0.087 kg
    Vienības bruto svars - 0.19 kg
    Vienības kastes augstums - 0.125
    Vienības kastes garums - 0.2
    Vienības kastes platums - 0.08
    Vienība Slikts tilpums - 0,002 kubikmetri
    Windows 7 OS saderība - Jā
    Windows 8 OS saderība - Jā
    Windows 10 OS saderība - Jā
    WirelessCompatibility - Jā
    Zīmols - Logitech
    Īss apraksts - Logitech Mouse M510 Wireless melna
    Category 1 - Eingabegeräte
    Category 2 - Mäuse
    Battery - AA x2
    Description - Logitech Wireless Mouse M510
    A full-sized, wireless laser mouse offers comfort and additional buttons, so you can work not only more efficiently, but also more conveniently.
    Comfortable handle
    Elegant, full-size design and soft handles on the sides provide convenience for the hand and precise control.
    Shortcuts
    The Next/Back and horizontal scroll buttons and zoom buttons allow you to do more quickly.
    Stable power supply
    The two-year life of the mouse battery allows you to forget about the need to replace them.
    Contoured shape, soft rubber grips and conveniently placed buttons are the features that make this full-sized laser mouse provide comfort and precision to facilitate long work requiring accuracy.
    Perfect match
    The mouse has been designed to please both hands. Soft handles on the sides and a comfortable shape mean that even after many hours of work, you will not feel tired.
    Back/Next buttons
    Scrolling documents or browsing your favorite websites is extremely easy and fast (especially for right-handers) thanks to the buttons located directly under the thumb.
    Horizontal scrolling and zooming in or out
    Advanced capabilities are within reach. All it takes is one finger movement to scroll documents in all directions or zoom in and out of photos and spreadsheets.
    Programming buttons
    The buttons can be configured to perform appropriate actions, such as switching applications, opening browser windows, or switching display in full screen while watching a video.
    Do you want to change the cursor speed? Do you want to change the cursor? Or maybe you want to change the programmable buttons? Learn more about SetPoint.
    Two-year battery life
    Say goodbye to battery problems. The switch and intelligent sleep mode save battery power, and the charge level indicator eliminates surprises.
    Logitech Unifying receiver
    The miniature receiver can be permanently connected to a laptop computer. In addition, you can easily add compatible mice or keyboards - without having to connect multiple USB receivers.
    Laser tracking of movements
    Laser precision means that tracking is smooth on almost any surface.
    Description - The full-size Logitech Wireless Mouse M510 gives you more control, so you can do more with your mouse. The contoured shape with soft rubber grips gives you the support you need for all-day comfort. You can do more, faster: three standard buttons, Back/Forward buttons and side-to-side scrolling plus zoom* make it a breeze, especially for right-handers. Two years of battery life practically eliminates the need to change batteries**, while the tiny Logitech Unifying receiver stays in your laptop, so you’re less likely to lose it. And laser tracking means you’ll enjoy smooth, responsive cursor control on just about any surface. Requires Logitech SetPoint software (Windows) or Logitech Control Center software (Mac OS X), available for download at www.logitech.com/downloads. Battery life may vary based on user and computing conditions. The laser sensor does not work on glass or mirrors.
    Desc - Tips: Lāzera tipa, Pieslēgums: Bezvadu, Pieslēguma veids: USB, Kategorija: Standarta, Pogu skaits: 5, Krāsa: Melna, Barošana: 2 x AA baterijas, DPI jutība: 1000 dpi, Garantija: 2 gadi
    Height - -
    Height Brown box Dimensions - 283 mm
    Power - Battery type - AA
    Wireless range - 10 m
    BrandPartCode - 910-001826
    Gross weight - 0.26 kg
    Gross Weight Kg - 0,25
    category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Mouses
    category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Peles
    Other features - Compatible operating systems - Windows XP/Vista/7
    Mac OS X 10.4
    Other features - USB 2.0 ports quantity - 1
    Other features > Colour - Black
    Other features > Minimum system requirements - Windows-based PC Windows® XP, Windows Vista® or Windows® 7 USB portMac® computer Mac OS® X 10.4 or later USB port
    description_en - The M510 is ready for any challenge with added comfort, advanced controls and up to 24 months of battery life. Work comfortably thanks to the ergonomic shape and rubber inserts, as well as the ability to program 5 buttons to suit your needs.
    Specifications:
    DPI: 1000
    Number of buttons: 7
    Scroll wheel: yes, rubber
    Scroll Tilt Function: Yes
    Battery: 24 months battery life
    Battery details: 2 x AA (included)
    Battery details: 2 x AA (included)
    Connection type: 2.4GHz wireless connection (Unifying receiver)
    Mouse dimensions: 41x65x120mm
    Weight (with batteries): 129 g
    description_lv - M510 ir gatavs jebkuram izaicinājumam ar papildu komfortu, uzlabotām vadības elementiem un akumulatora darbības laiku līdz 24 mēnešiem. Strādājiet ērti, pateicoties ergonomiskajai formai un gumijas ieliktņiem, kā arī iespējai ieprogrammēt 5 pogas atbilstoši savām vajadzībām.
    Specifikācijas:
    DPI: 1000
    Pogu skaits: 7
    Ritināšanas ritenis: jā, gumija
    Ritināšanas slīpuma funkcija: Jā
    Akumulators: 24 mēnešu akumulatora darbības laiks
    Informācija par akumulatoru: 2 x AA (iekļauta)
    Informācija par akumulatoru: 2 x AA (iekļauta)
    Savienojuma veids: 2,4 GHz bezvadu savienojums (Unifying uztvērējs)
    Peles izmēri: 41x65x120mm
    Svars (ar baterijām): 129 g
    description_ru - M510 готов к любым задачам благодаря дополнительному комфорту, расширенным элементам управления и сроку службы батареи до 24 месяцев. Работайте с комфортом благодаря эргономичной форме форме и резиновым вставкам, а так же есть возможность запрограммировать 5 кнопок под ваши нужды.
    Технические характеристики:
    DPI: 1000
    Количество кнопок: 7
    Колесо прокрутки: да, резиновое
    Функция наклона прокрутки: Да
    Батарея: срок службы батареи 24 месяца Сведения о батарее: 2 x AA (входят в комплект)
    Детали батареи: 2 x AA (в комплекте)
    Тип подключения: беспроводное подключение 2,4 ГГц (приёмник Unifying)
    Размеры мыши: 41x65x120mm
    Вес (с батареями): 129 г
    dimension depth - 80 mm
    dimensionalWeight - 525
    Design - Product colour - Black
    Depth - -
    Depth Brown box Dimensions - 575 mm
    EAN - 5099206022126
    ean - 5099206022126
    EAN_code - 5099206022126
    Power - Battery technology - Alkaline
    Power - Power source - Batteries
    Power > Battery type - 2 AA batteries
    Ergonomics - Plug and Play - Yes
    Warranty - 3 years
    Warranty - 24
    Warranty - 24 months
    guarantee - 36
    WarrantyInfo - 3 years
    guarantee_type - external
    warrantyType - F
    gross_weight - 0.14 kg
    GTIN - 4054554528189
    GTIN - 5052584288744
    GTIN - 5053973170329
    GTIN - 5099206022119
    GTIN - 5099206022126
    warrantyLength - 36
    Included Accessories - Logitech Unifying receiver, 2 AA batteries (pre-installed), User documentation
    Package features > Composition of battery - CL127:KT:2016-12-09
    Packaging data - Package height - 220 mm
    Packaging data - Package depth - 92 mm
    Packaging data - Package width - 34 mm
    Packaging data - Package weight - 185 g
    Package features > Type of battery - Battery
    Package features > Palette Qty - 820 pc(s)
    Package features > Embeeded battery - Yes
    Package features > Paper/Pasteboard - 80 g
    PackageDimensions - 92 x 224 x 164 mm
    PackageContents -
  • Mouse
  • Logitech Unifying receiver
  • 2 AA batteries (pre-installed)
  • User documentation

  • PackageWeight - 0.259 Kg
    Package features > Classification of battery - CL126:NE:2016-12-09
    Package features > Plastic (No PET) - 20 g
    ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_56263_1.png
    Dimensions - 68x121x41mm
    dimension height - 165 mm
    dimension width - 225 mm
    dimension weight - 260 g
    Power - Battery capacity - 2000 mAh
    Power - Number of batteries supported - 4
    Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Datorpeles
    Category - Mice
    Category Code - MOU
    Category_1 - Mice and Keyboards
    Category_2 - Wireless Mice
    Code - 910-001826
    Package features > WEE classification - CL109:5:2017-04-01
    Color - -
    LargeDescHTML -
    Linux OS compatibility - Yes
    LongDesc - The full-size Logitech Wireless Mouse M510 gives you more control, so you can do more with your mouse. The contoured shape with soft rubber grips gives you the support you need for all-day comfort. You can do more, faster: three standard buttons, Back/Forward buttons and side-to-side scrolling plus zoom* make it a breeze, especially for right-handers. Two years of battery life practically eliminates the need to change batteries**, while the tiny Logitech Unifying receiver stays in your laptop, so you’re less likely to lose it. And laser tracking means you’ll enjoy smooth, responsive cursor control on just about any surface***. * Requires Logitech SetPoint software (Windows) or Logitech Control Center software (Mac OS X), available for download at www.logitech.com/downloads. ** Battery life may vary based on user and computing conditions. ***
    LongDesc - With its contoured shape, soft rubber grips and handy controls, this full-size, wireless laser mouse delivers the comfort and control you need to do more, more easily.ontoured designDesigned to keep either hand happy. Soft side grips and a comfortable shape—so you’ll feel good, even after long hours of use.Back/Forward buttonsMoving quickly through documents or browsing your favorite Web sites is a breeze, especially for right-handers— with buttons conveniently located under your thumb.Side-to-side scrolling plus zoomThe power is in your hands. You can scroll side-to-side in documents or zoom in and out of photos and spreadsheets with a flick of your finger.Programmable controlsYou can configure the controls to make them to do exactly what you want like switching applications, opening browser windows or jump to full screen while watching videos.Two-year battery lifeIt practically eliminates battery hassles. An On/Off switch and smart sleep mode extend battery life, while an indicator light eliminates surprises.Logitech Unifying receiverThe tiny receiver stays in your laptop. Plus, you can easily add a compatible wireless mouse or keyboard—without the hassle of multiple USB receivers.Laser trackingLaser precision means you’ll enjoy smoother tracking on just about any surface.
    LongProductName - Wireless Mouse M510, RF Wireless, Alkaline, Black
    LongSummaryDescription - Logitech M510. Movement detection technology: Laser, Device interface: RF Wireless, Buttons quantity: 5. Power source: Batteries. Product colour: Black
    Logistics data - Master (outer) case gross weight - 1.95 kg
    Logistics data - Master (outer) case height - 258 mm
    Logistics data - Master (outer) case length - 374 mm
    Logistics data - Master (outer) case width - 105 mm
    Logistics data - Harmonized System (HS) code - 84716070
    MANUFDATASHEET - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
    Model - Logitech M510 Control Plus
    MouseCableLength - -
    MouseType - Laser
    MPN - 910-001826
    Name - Logitech Wireless Mouse
    Name - Logitech M510
    Title - Logitech M510 mouse RF Wireless Laser
    Name - Logitech Wireless M510 Black
    Name - Logitech Wireless Mouse M510, Mouse (Retail)
    name - M510 Wireless Mouse 910-001826
    Mouse - Frequency band - 2.4 GHz
    Mouse - Device interface - RF Wireless
    Mouse - Movement detection technology - Laser
    Mouse - Buttons quantity - 5
    Mouse - Scroll - Yes
    NumberOfMouseButtons - -
    Mouse Type - Laser
    Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 12.5 cm
    Shipping box quantity - 1
    Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 20 cm
    Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 8 cm
    Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 0.19 kg
    Full Description Line - USB 2.0|Laser|1000 dpi|Number of buttons 7|Wireless range 10 m|Radio Frequence 2,4 GHz|Battery AA x2|Included Accessories Logitech Unifying receiver, 2 AA batteries (pre-installed), User documentation|Dimensions 68x121x41mm|Weight 0.087 kg
    Width - -
    Width Brown box Dimensions - 130 mm
    No. of buttons - 5
    Number of buttons - 7
    Power - 2 AA
    PowerFeatures - 2 AA batteries (pre-installed)
    ProdDesc - Logitech Wireless mouse M510 EER Orient Packaging
    producerCode - 910-001826
    productName - Logitech M510 mouse RF Wireless Laser
    productSize - Normal
    ProductName - M510
    ProductPicture2 - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826-2.jpg
    ProductPicture3 -
    ProductPicture4 -
    ProductPicture - http://www.tdbaltic.ee/images/ds/910-001826.jpg
    Software - -
    Vendor Homepage - www.logitech.com/en-ch/product/wireless-mouse-m510
    Radio Frequence Wireless connections - 2,4 GHz
    Manufacturer Code - 910-001826
    Manufacturer Name - Logitech
    Manufacturer_code - 910-001826
    producer - Logitech
    Producer - Logitech
    Manufacturer - Logitech
    Resoliution - -
    Resolution - 1000 dpi
    Scroll - Yes
    No. of scroll wheels - 1
    Link - http://www.blobs.lt/products/0/1/2/5/5/0/30236559ca1125b9615955558a8870bf.pdf
    Link - http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/6811
    Interface - Wireless via USB
    Interface - USB
    Connection - Wireless
    Sensor - Laser
    ShortSummaryDescription - Logitech M510, Laser, RF Wireless, Black
    SystemRequirements -
  • Windows XP, Windows Vista or Windows 7
  • <LI>Mac OS X 10.4 or later
  • USB port

  • System requirements - Linux operating systems supported - Yes
    System requirements - Mac operating systems supported - Yes
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 11
    System requirements - Windows operating systems supported - Windows 11
    System requirements - Other operating systems supported - ChromeOS
    sizeX - 125
    sizeY - 210
    sizeZ - 100
    Weight - -
    Weight - 0,26
    Weight - 0.19
    weight - 0.129 kg
    weight - 171
    Weight & dimensions - Height - 120 mm
    Weight & dimensions - Depth - 41 mm
    Weight & dimensions - Width - 65 mm
    Weight & dimensions - Weight - 129 g
    Technical details > Other features - Package Contents Mouse Logitech Unifying receiver 2 AA batteries (pre-installed) User documentation
    Technical details > Warranty - 24 month(s)
    Technical details > Net weight - 0.16 kg
    Technical details > Connector type - USB Port
    Technical details > Type - Wireless Mouse
    title_lv - Logitech M510 Control Plus Bezvadu Datorpele
    title_en - Logitech M510 Control Plus Wireless Mouse
    title_ru - Logitech M510 Control Plus Беспроводная Мышь
    URL - https://www.logitech.com/
    USB 2.0 Interface - Yes
    vendpn - 910-001826
    Unit Net Weight - 0.087 kg
    Unit Gross Weight - 0.19 kg
    Unit Box Height - 0.125
    Unit Box Length - 0.2
    Unit Box Width - 0.08
    Unit Brutto Volume - 0.002 cubm
    Windows 7 OS compatibility - Yes
    Windows 8 OS compatibility - Yes
    Windows 10 OS compatibility - Yes
    WirelessCompatibility - Yes
    Brand - Logitech
    Short description - Logitech Mouse M510 Wireless black
    44,65 €
    Logitech M510, RF Wireless, Black
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas