LG 24BK550Y-I, 23.8"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 713695 Preces kods: 24BK550Y-I
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 75 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 250cd/m2
  • Izmērs: 24"
  • Izšķirtspēja: FHD 1920x1080
Līdzīgi produkti
Šis produkts LG 24BK550Y-I, 23.8"
Ieteicams MSI Optix G2412DE, 23.8"
Ieteicams Iiyama G-Master GB2470HSU-B5, 23.8"
LG 29WP60G, 29"
Ieteicams LG UltraGear 32GN600-B, 31.5"
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
163,75 €
164,74 €
173,50 €
190,91 €
253,69 €
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync Nav Ir Ir Ir Ir
Curved Nav Nav Nav Nav Nav
NVIDIA G-SYNC Nav Nav Nav Nav Nav
Paneļa tips IPS IPS IPS IPS VA
Refresh rate 75 Hz 170 Hz 165 Hz 75 Hz 165 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns Nav Nav Nav Nav Nav
VESA DisplayHDR Nav Nav Nav Nav Nav
Reakcijas laiks 5ms 4ms 0.8ms 1ms 5ms
Kontrasts 1000:1 1000:1 1100:1 1000:1 3000:1
Gaišums 250cd/m2 250cd/m2 250cd/m2 250cd/m2 350cd/m2
Pamatinformācija
Izmērs 24" 23.8" 23.8" 29" 31.5"
Krāsa Melna Melna Balta Melna Melna Sarkana
Malu attiecība 16:9 16:9 16:9 21:9 16:9
Pielietojums Home & Office Gaming Gaming Gaming Gaming
Izšķirtspēja FHD 1920x1080 FHD 1920x1080 FHD 1920x1080 UWFHD 2560x1080 WQHD 2560x1440
Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana Ir Nav Ir Nav Nav
Flicker-free Ir Ir Ir Ir Ir
Pivot Ir Nav Ir Nav Ir
Swivel Nav Nav Nav Nav Nav
Tilt Ir Ir Ir Ir Ir
VESA sienas stiprinājums 100x100 mm 100x100 mm 100x100 mm 100x100 mm 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1 Nav Nav Nav Nav
Pieslēgvieta DisplayPort 1 1 1 1 1
Pieslēgvieta DVI 1 Nav Nav Nav Nav
Pieslēgvieta HDMI 1 2 1 1 2
Skaļruņi Ir Nav Ir Nav Nav
USB Hub Ir Nav Ir Nav Ir
USB-C Power Delivery Nav Nav Nav Nav Nav
USB-C video ieeja 0 0 0 1 0
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 75 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 250cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 24"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja FHD 1920x1080

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Ir
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB 1

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI 1

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
15pin D-sub ieejas/izejas savienotāji - 1
100 mm x 100 mm VESA montāžas interfeiss - Jā
Apraksts - 24'' TAA IPS FHD monitors ar aizsardzību pret mirgošanu, iebūvētu barošanas bloku, regulējamu šarnīrveida statīvu, iespēju montēt pie sienas un mini datora pieslēgumu SADAĻAS IezīMES - Full HD IPS displejs - Regulējams ekrāns - Viegla montāža - Iespēja montēt pie sienas - Integrēts barošanas modulis - EPEAT Bronze
Apraksts - Full HD IPS ekrāns IPS ekrāns nodrošina skaidras un precīzas krāsas visos leņķos, tāpēc tas ir piemērots profesionāļiem. Turklāt IPS ekrāna attēla kvalitāte ļauj radīt pārsteidzošus mākslas darbus. Ergonomika ideāliem darba apstākļiem Šīs sērijas monitori nodrošina ērtu skatīšanos ar daudzpusīgu slīpuma, augstuma, nolieces un pagriešanas regulēšanu. Varat pielāgot ekrānu atbilstoši savām personīgajām vēlmēm, lai izveidotu ērtu darba vietu. Augsto tehnoloģiju Augsto tehnoloģiju ekrānu var uzstādīt ātri un viegli bez instrumentiem. Turklāt, pateicoties sienas kronšteinam, to var piekārt pie sienas. Iebūvēts barošanas bloks Barošanas bloks ir iebūvēts monitora aizmugurē, tādējādi novēršot kabeļu jucekli. Tas padara biroju ar vairākiem datoriem par daudz patīkamāku un plašāku vietu. Mini datora savienojamība Jūs varat pievienot Intel NUC datoru LG BK55 monitoram un uzstādīt to pie sienas uz 100x100 mm kronšteina aiz monitora. Tas ir ideāli piemērots birojam, kurā jau ir izmantots Mini PC. Bez PVC: bez kaitīgiem materiāliem Garantija bez PVC ir papildu nodrošinājums pret kaitīgiem materiāliem. BK55 monitors ir izgatavots no materiāliem, kas nesatur PVC un kam ir TUV sertifikāts (neskaitot kabeļus).
Aspekta attiecība - 16:9
Audio ieejas/izejas savienotāji - 1
Audio izvades ieejas/izejas savienotāji - 1
Augstuma regulējams statīvs - Jā
Augstums - 333 mm
Augstums ar statīvu - 383 mm
Augstums Vienības izmēri - 383.54 mm
Automātiskais pagrieziens - Jā
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 24BK550Y-I
Citas funkcijas -
dimensijas dziļums - 620 mm
Dinamiskais kontrasts - Mega kontrasts
Dinamiskais kontrasts (DCR) - 5000000:1
DisplayPort ieejas/izejas savienotāji - 1
Displeja virsma - Matt
Displeja virsma - Matēts
Displejs - 3D - Nē
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 1920 x 1080 (HD 1080)
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Displeja diagonāle - 61 cm (24")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 250 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 250 cd/m²
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - Full HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 83 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Krāsu gamma - 72%
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 75 Hz
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu solis - 0.2745 x 0.2745 mm
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 56 - 75 Hz
Displejs > Attāluma attiecība - 16:9
Displejs > Displeja diagonāle - 24 "
Displejs > Displeja spilgtums - 250 cd/m²
Displejs > Displeja virsma - Pret atspīdumu aizsargājoša konstrukcija 3H
Displejs > Displejs - 1920 x 1080 pikseļu
Displejs > HD tips - FHD
Displejs > Kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs > Paneļa tips - IPS
Displejs > Reakcijas laiks - 5 ms
Displejs > Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Displejs > Skata leņķis, vertikālais - 178 °
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Uzņēmējdarbība
Dizains > Produkta krāsa - Black
DVI-D ieejas/izejas savienotāji - 1
Dzimtā izšķirtspēja - 1920x1080
Dziļuma vienības izmēri - 238.76 mm
Dziļums - 58 mm
Dziļums ar statīvu - 240 mm
EAN - 8806091323965
ean - 8806091323965
Ekrāna formas faktors - 16:9
Ekrāna izmērs - 23.8"
Ekrāna izmērs (diag.) - 23.8''
Energoefektivitātes klase - E
Enerģijas klase - E
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 22 W
Enerģijas patēriņš, standarta - 18 kWh/1000h
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, vācu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, grieķu, hindi, itāļu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, ukraiņu, spāņu
Ergonomika - OSD valodu skaits - 18
Ergonomika - Pivot - Jā
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Ergonomika > Augstuma regulēšana - 13 cm
Ergonomika > Augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika > Grozāmie - Nē
Ergonomika > Pagrieziena leņķis - 90 °
Ergonomika > Pagrieziena regulēšana - Jā
Ergonomika > Pivot - Jā
Ergonomika > VESA montāža - Jā
Ergonomika > VESA montāžas saskarnes - 100 x 100 mm
Garantija -
Garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
garantija - 36
Garantija - 36 mēneši
GarantijaInformācija - 3 gadu ierobežojums
garantijas_tips - ārējais
Grozāms statīvs - Jā
GTIN - 0719192623248
GTIN - 719192623248
GTIN - 8806091323965
GTIN - 8806091324016
HDMI ieejas/izejas savienotāji - 1
I/O savienotāji - 1 x 3,5 mm minijack
I/O savienotāji - 1 x 15-pin D-Sub
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x DVI
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 3 x USB 2.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 482.6 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 609.6 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 7.71 kg
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 31 gab.
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 1300.00 g
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 495 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 615 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 185 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 700.00 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 2.00 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.056318625 m³
Ilgtspēja - Eiropas Enerģijas marķējuma produktu reģistra (EPREL) kods - 356293
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - REACH, RoHS, EPEAT Gold
izmērs augstums - 500 mm
izmērs platums - 180 mm
izmērs svars - 7800 g
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - E
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 18 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 18.2 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorijas kods - LC3
Kods - 24BK550Y-I.AEU
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Kontrasts - 1000:1
Krāsa - Black
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 16,7 miljoni
LongDesc - PILNA HD IPS DISPLEJSŠis Full HD displejs ar IPS tehnoloģiju, kas izstrādāts profesionāļiem, samazina krāsu maiņu un nodrošina izcilu attēla kvalitāti praktiski no jebkura skata leņķa.PERSONALIZĒTI SKATĪŠANAS ANGLI UN ĒRSTA MONTĀŽA24BK550Y-I nodrošina ērtu skatīšanos ar daudzpusīgu ekrāna augstuma/noliektā/ pagriežamā/ grozāmā leņķa regulēšanu. Jūs varat pielāgot displeja stāvokli, lai izveidotu personīgāku un ērtāku darba vietu.Lielā montāža un iespēja uzstādīt pie sienas24BK550Y-I var samontēt ātri un viegli, bez jebkādiem instrumentiem. Turklāt sienas montāžas konstrukcija sniedz iespēju to brīvi noņemt no galda un piekārt pie sienasINTEGRĒTS IESPĒJAS MODULIS ORGANIZĒTĀM DARBAVIETĀMIESPĒJAS MODULIS ir integrēts kopā ar monitoru, palīdzot samazināt strāvas moduļu daudzumu jūsu darba vietā.Miniprocesoru pieslēgums pieejams24BK550Y-I ir paredzēts diskrētai saderīgu miniprocesoru uzstādīšanai aizmugurē. Mini datoru var viegli uzstādīt aiz monitora statīva, izmantojot LG kronšteinu*. Augstumu nevar regulēt, ja mini datora svars pārsniedz 300 g (statīvs nolaists liela svara dēļ). *LG kronšteins (vai fiksators) un mini dators tiek pārdots atsevišķi.
LongProductName - 24", IPS, 16 : 9, Anti-Glare 3H, DVI, HDCP, DDC/CI, TCO, UL, TUV-GS, FCC-B, CE, EPA
LongSummaryDescription - LG 24BK550Y-I. Displeja diagonāle: 61 cm (24"), Displeja izšķirtspēja: 1920 x 1080 pikseļu, HD tips: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 2.0. VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Produkta krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Loģistikas dati - palešu GTIN (EAN/UPC) - 7 19192 60907 5
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 24BK550Y-I
Modeļa nosaukums - 24BK550Y-I
Monitora funkcijas - Uzņēmējdarbība
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Multivides audio > Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nokāpju statīvs - Jā
nosaukums - 24BK550Y-I IPS FHD 23,8 collu 250cd/m2 16:9 monitors
Nosaukums - LG 24BK550Y-I datora monitors 61 cm (24") 1920 x 1080 pikseļu Full HD melns
Nosaukums - LG | 24BK550Y-I | 24 " | IPS | FHD | 16:9 | Garantija 36 mēneši | 5 ms | 250 cd/m² | Black | Audio | HDMI pieslēgvietu skaits 1 | Hz
Paneļa tips - IPS
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Piegādes kastes augstums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 18.5 cm
Piegādes kastes dziļums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 62.2 cm
Piegādes kastes platums Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 50.3 cm
Piegādes kastes svars Piegādes/iepakojuma kastes izmēri - 7.85 kg
Pieslēgvietas un saskarnes - VGA (D-Sub) daudz pieslēgvietu - 1
Pikseļu izmērs - 0.2745 mm
Pilna apraksta līnija - Modelis 24BK550Y-I|23.8"|Business|Paneļa IPS izšķirtspēja 1920x1080|Formas faktors 16:9|Jauslums 250|Kontrasts 1000:1|Dinamiskais kontrasts (DCR) 5000000:1|Displejs matēts|Reakcijas laiks 5 ms|Horizontālā 178 grādi|Vertikālā 178 grādi|Atveidojamās krāsas 16.7 miljoni|1x15pin D-sub|1xDVI-D|1xHDMI|1xDisplayPort|1xAudio-In|1xAudio-Out|3xUSB 2.0|Garnitūra|Garnitūra|Pagrieziena|Pivotēšana|Regulējams augstums|Pakārtojums|100 mm x 100 mm|Crāsa melna
Pivot statīvs - Jā
Platums - 554 mm
Platums Vienības izmēri - 553.72 mm
Produkta nosaukums - 24BK550Y-I
Pārdevēja mājas lapa - www.lg.com/us/business/desktop-monitors/lg-24BK550Y-I#
Ražotāja produkta nosaukums - 24BK550Y-I
ražotājs - LG Electronics
Reakcijas laiks - 5 ms
Reakcijas laiks - 5 ms
Rezolūcija - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Rādāmās krāsas - 16,7 miljoni
Saite - https://www.lg.com/us/business/desktop-monitors/lg-24BK550Y-I
Savienojamie porti un interfeisi > DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamie porti un interfeisi > Izvades savienojumi - Audio
Savienojamie porti un interfeisi > VGA (D-Sub) kvantitātes porti - 1
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība > DVI-I pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamība > HDMI pieslēgvietu daudzums - 1
Savienojamība > USB pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un interfeisi - PC audio ieeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 1.4
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 2.0
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - EPA
Sertifikāti - EPEAT
Sertifikāti - ISO 9241-307
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
Sertifikāti - UL/C-UL vai CSA
ShortSummaryDescription - LG 24BK550Y-I, 61 cm (24"), 1920 x 1080 pikseļu, Full HD, 5 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skata leņķis horizontāli - 178 grādi
Skata leņķis vertikāli - 178 grādi
Skaļruņi - Jā
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 250
Spilgtums - 250 cd/m²
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Svars - 3.6 kg
Svars ar statīvu - 5.7 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 381 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 330.2 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 228.6 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 50.8 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 533.4 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 533.4 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 5.44 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 3.18 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā informācija > Bez mirgošanas - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 7.6 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 5.6 kg
Tehniskā informācija > Ražotājs - LG
Tehniskā informācija > USB-C - Nē
Tehniskā informācija > USB-C barošanas padeve - NAV PIEMĒROJAMS
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīklošana > Ethernet LAN (RJ-45) porti - Nē
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://www.lg.com/us/business/commercial-display/products/desktop-monitors/lg-24BK550Y-I
USB 2.0 ieejas/izejas savienotāji - 3
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - 24BK550Y-I
VESA - 100 x 100
Vienība Neto svars - 5.71 kg
Vienības bruto svars - 7.85 kg
Vienības kastes augstums - 0.185
Vienības kastes garums - 0.622
Vienības kastes platums - 0.503
Vienība Slikts tilpums - 0,05788 kubikmetru
WiFi - Nē
Zīmols - LG
15pin D-sub Input/Output connectors - 1
100 mm x 100 mm VESA mounting interface - Yes
Description - 24'' TAA IPS FHD Monitor with Flicker Safe, Built-in Power, Adjustable Pivot Stand, Wall Mountable & Mini PC Connection Available KEY FEATURES - Full HD IPS Display - Adjustable Screen - Easy Assembly - Wall Mounting Capability - Integrated Power Module - EPEAT Bronze
Description - Ekran IPS Full HD
Ekran IPS zapewnia wyraźne i dokładne kolory pod każdym kątem, co sprawia, że jest odpowiedni dla profesjonalistów. Ponadto jakość obrazu na ekranie IPS umożliwia tworzenie niezwykłych dzieł. Ergonomia dla idealnych warunków pracy
Monitory z tej serii umożliwiają wygodne oglądanie dzięki wszechstronnym możliwościom regulacji pochylenia, wysokości, nachylenia i obrotu. Ekran można dostosować według osobistych preferencji, aby zapewnić sobie wygodne stanowisko pracy każdego rodzaju. Zaawansowana technologia
Zaawansowany technologicznie ekran można szybko i łatwo zamontować bez użycia narzędzi. Ponadto dzięki uchwytowi ściennemu można go powiesić na ścianie. Wbudowane zasilanie
Moduł zasilania jest wbudowany w tylnej części monitora, co pozwala wyeliminować plątaninę kabli. Dzięki temu biuro, w którym stoi wiele komputerów staje się znacznie przyjemniejszym i bardziej przestrzennym miejscem. Możliwość podłączenia Mini PC
Do monitora LG BK55 można podłączyć komputer Intel NUC i zamontować go na ścianie na uchwycie 100x100 mm za monitorem. To idealne rozwiązanie dla biura, w którym już był wykorzystywany Mini PC. Bez PCW: brak szkodliwych materiałów
Gwarancja braku PCW to dodatkowe zabezpieczenie przed szkodliwymi materiałami. Monitor BK55 składa się z wolnych od PCW materiałów ze świadectwem TUV (nie licząc przewodów).
Aspect ratio - 16:9
Audio-In Input/Output connectors - 1
Audio-Out Input/Output connectors - 1
Height adjustable Stand - Yes
Height - 333 mm
Height with stand - 383 mm
Height Unit Dimensions - 383.54 mm
Auto Pivot - Yes
Bluetooth - No
BrandPartCode - 24BK550Y-I
Other features -
dimension depth - 620 mm
Dynamic contrast - Mega Contrast
Dynamic contrast (DCR) - 5000000:1
DisplayPort Input/Output connectors - 1
Display surface - Matt
Display surface - Matte
Display - 3D - No
Display - Supported graphics resolutions - 1920 x 1080 (HD 1080)
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Display diagonal - 61 cm (24")
Display - Display resolution - 1920 x 1080 pixels
Display - Display brightness (peak) - 250 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 250 cd/m²
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - Full HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 83 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Colour gamut - 72%
Display - Maximum refresh rate - 75 Hz
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel pitch - 0.2745 x 0.2745 mm
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Touchscreen - No
Display - Vertical scan range - 56 - 75 Hz
Display > Aspect ratio - 16:9
Display > Display diagonal - 24 "
Display > Display brightness - 250 cd/m²
Display > Display surface - Anti-Glare 3H
Display > Display - 1920 x 1080 pixels
Display > HD type - FHD
Display > Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display > Panel type - IPS
Display > Response time - 5 ms
Display > Viewing angle, horizontal - 178 °
Display > Viewing angle, vertical - 178 °
Design - Detachable stand - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Business
Design > Colour of product - Black
DVI-D Input/Output connectors - 1
Native resolution - 1920x1080
Depth Unit Dimensions - 238.76 mm
Depth - 58 mm
Depth with stand - 240 mm
EAN - 8806091323965
ean - 8806091323965
Screen form factor - 16:9
Screen size - 23.8"
Screen size (diag.) - 23.8''
Energy efficiency class - E
Energy class - E
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 22 W
Energy consumption, standard - 18 kWh/1000h
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, German, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hindi, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Ukrainian
Ergonomics - Number of OSD languages - 18
Ergonomics - Pivot - Yes
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Ergonomics > Height adjustment - 13 cm
Ergonomics > Height adjustment - Yes
Ergonomics > Swivelling - No
Ergonomics > Pivot angle - 90 °
Ergonomics > Tilt adjustment - Yes
Ergonomics > Pivot - Yes
Ergonomics > VESA mounting - Yes
Ergonomics > VESA mounting interfaces - 100 x 100 mm
Warranty -
Warranty - 24
Warranty - 24 month(s)
guarantee - 36
Warranty - 36 months
WarrantyInfo - 3 Year Limited
guarantee_type - external
Swivel Stand - Yes
GTIN - 0719192623248
GTIN - 719192623248
GTIN - 8806091323965
GTIN - 8806091324016
HDMI Input/Output connectors - 1
I/O connectors - 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors - 1 x 15-pin D-Sub
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x DVI
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 3 x USB 2.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included -
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package depth - 482.6 mm
Packaging data - Package width - 609.6 mm
Packaging data - Package weight - 7.71 kg
Packaging data - Package type - Box
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 31 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 1300.00 g
Package features > Gross height (mm) - 495 mm
Package features > Gross depth (mm) - 615 mm
Package features > Gross width (mm) - 185 mm
Package features > Plastic (No PET) - 700.00 g
Package features > Tare weight (kg) - 2.00 kg
Package features > Volume (m3) - 0.056318625 m³
Sustainability - European Product Registry for Energy Labelling (EPREL) code - 356293
Sustainability - Sustainability certificates - REACH, RoHS, EPEAT Gold
dimension height - 500 mm
dimension width - 180 mm
dimension weight - 7800 g
Power - Energy efficiency class (SDR) - E
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 18 kWh
Power - Power consumption (typical) - 18.2 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category Code - LC3
Code - 24BK550Y-I.AEU
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Contrast - 1000:1
Colour - Black
Color - Black
Number of colors - 16,7 mln
LongDesc - FULL HD IPS DISPLAYDesigned for professionals, this Full HD display with IPS technology minimizes color shifts and provides outstanding picture quality from virtually any viewing angle.PERSONALIZED VIEWING ANGLES AND EASY ASSEMBLYThe 24BK550Y-I provides comfortable viewing with versatile screen height/tilt/pivot/swivel adjustments. You can customize the display condition to create a more personal, comfortable workstation.Easy Assembly and Wall Mounting CapabilityThe 24BK550Y-I can be assembled quickly and easily, without the need for any tools. Also, the wall mounting design gives you the freedom to take it off the desk and hang it on a wallINTEGRATED POWER MODULE FOR ORGANIZED WORKSPACESThe power module is integrated with the monitor, helping to reduce the amount of power modules in your workspace.Mini PC Connection AvailableThe 24BK550Y-I is designed for the discreet mounting of compatible mini PCs on the rear. A mini PC can be easily mounted behind the monitor stand with an LG bracket*. Height cannot be adjusted when mini PC weight exceeds 300g (stand lowered due to heavy weight). *LG bracket (or retaining clip) and mini PC sold separately.
LongProductName - 24", IPS, 16 : 9, Anti-Glare 3H, DVI, HDCP, DDC/CI, TCO, UL, TUV-GS, FCC-B, CE, EPA
LongSummaryDescription - LG 24BK550Y-I. Display diagonal: 61 cm (24"), Display resolution: 1920 x 1080 pixels, HD type: Full HD, Response time: 5 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 2.0. VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Logistics data - Pallet GTIN (EAN/UPC) - 7 19192 60907 5
Matrix type - TFT IPS
Model - 24BK550Y-I
Model name - 24BK550Y-I
Monitor features - Business
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Multimedia > Built-in speaker(s) - Yes
Tilt Stand - Yes
name - Monitor 24BK550Y-I IPS FHD 23.8 inch 250cd/m2 16:9
Title - LG 24BK550Y-I computer monitor 61 cm (24") 1920 x 1080 pixels Full HD Black
Name - LG | 24BK550Y-I | 24 " | IPS | FHD | 16:9 | Warranty 36 month(s) | 5 ms | 250 cd/m² | Black | Audio | HDMI ports quantity 1 | Hz
Panel type - IPS
Optional accessory -
Shipping Box Height Shipping/Package Box Dimensions - 18.5 cm
Shipping Box Depth Shipping/Package Box Dimensions - 62.2 cm
Shipping Box Width Shipping/Package Box Dimensions - 50.3 cm
Shipping Box Weight Shipping/Package Box Dimensions - 7.85 kg
Ports & interfaces - VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Pixel size - 0.2745 mm
Full Description Line - Model 24BK550Y-I|23.8"|Business|Panel IPS|Resolution 1920x1080|Form factor 16:9|Brightness 250|Contrast 1000:1|Dynamic contrast (DCR) 5000000:1|Display Matte|Response time 5 ms|Horizontal 178 degrees|Vertical 178 degrees|Displayable colours 16.7 million|1x15pin D-sub|1xDVI-D|1xHDMI|1xDisplayPort|1xAudio-In|1xAudio-Out|3xUSB 2.0|Speakers|Swivel|Pivot|Height adjustable|Tilt|100 mm x 100 mm|Colour Black
Pivot Stand - Yes
Width - 554 mm
Width Unit Dimensions - 553.72 mm
ProductName - 24BK550Y-I
Vendor Homepage - www.lg.com/us/business/desktop-monitors/lg-24BK550Y-I#
Producer product name - 24BK550Y-I
producer - LG Electronics
Response time - 5 ms
Response time - 5 ms
Resolution - 1920 x 1080 (FHD 1080)
Displayable colours - 16.7 million
Link - https://www.lg.com/us/business/desktop-monitors/lg-24BK550Y-I
Ports & interfaces > DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > Output connections - Audio
Ports & interfaces > VGA (D-Sub) ports quantity - 1
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces > DVI-I ports quantity - 1
Ports & interfaces > HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces > USB ports quantity - 3
Ports & interfaces - PC Audio in - Yes
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - DVI port - Yes
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - HDMI version - 1.4
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 2.0
Certificates - CB
Certificates - EPA
Certificates - EPEAT
Certificates - ISO 9241-307
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
Certificates - UL/C-UL or CSA
ShortSummaryDescription - LG 24BK550Y-I, 61 cm (24"), 1920 x 1080 pixels, Full HD, 5 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Viewing angle horizontal - 178 degrees
Viewing angle vertical - 178 degrees
Speakers - Yes
Touch screen - No
Brightness - 250
Brightness - 250 cd/m²
Static contrast - 1 000:1
Weight - 3.6 kg
Weight with stand - 5.7 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 381 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 330.2 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 228.6 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 50.8 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 533.4 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 533.4 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 5.44 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 3.18 kg
TCO Certified - Yes
Technical details > No flickering - Yes
Technical details > Gross weight - 7.6 kg
Technical details > Net weight - 5.6 kg
Technical details > Producer - LG
Technical details > USB-C - No
Technical details > USB-C power delivery - N/A
Transreflective technology - LED
Networking > Ethernet LAN (RJ-45) ports - No
Web camera - None
URL - https://www.lg.com/us/business/commercial-display/products/desktop-monitors/lg-24BK550Y-I
USB 2.0 Input/Output connectors - 3
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 24BK550Y-I
VESA - 100 x 100
Unit Net Weight - 5.71 kg
Unit Gross Weight - 7.85 kg
Unit Box Height - 0.185
Unit Box Length - 0.622
Unit Box Width - 0.503
Unit Brutto Volume - 0.05788 cubm
WiFi - No
Brand - LG
163,75 €
LG 24BK550Y-I, 23.8"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas