Philips 288E2UAE, 28"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 656769 Preces kods: 288E2UAE/00
Pasūtāms 2 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
294,57 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 16.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 16.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 16.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 12.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: IPS
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 4ms
  • Kontrasts: 1000:1
  • Gaišums: 300cd/m2
  • Izmērs: 28"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Philips 28" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • IPS matrica šim monitoram nodrošina augstus krāsu atbilstības rādītājus, lielisku attēla kontrastu un labu pārredzamību no praktiski visiem skata leņķiem.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • Pateicoties 4ms ātram reakcijas laikam, šis monitors lieliski kalpos dinamisku spēļu un filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Nav
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips IPS

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : Nav
Reakcijas laiks 4ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 1000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 300cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 28"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Home & Office
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 1

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudas skandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
Apraksts - Redziet patiesas krāsas un bagātīgu grafiku Šis Philips 4K UHD monitors apvieno satriecošus un īpaši skaidrus attēlus ar elegantu dizainu, padarot to par stilīgu papildinājumu jūsu darba vietai. Aprīkots ar USB 3.2 ātrai datu pārsūtīšanai un uzlādei, savukārt MultiView tehnoloģija atbilst lietojamības un produktivitātes prasībām. UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēja nodrošina precīzu attēla atveidi Philips monitori izmanto augstākās kvalitātes matricas, lai nodrošinātu UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēju un iedvestu dzīvību katram attēlam un grafikai. Tā ir ideāla izvēle prasīgiem dizaineriem, kas strādā ar CAD programmatūru, grafikas dizaineriem, kuri izmanto 3D lietojumprogrammas, vai finanšu speciālistiem, kuri ikdienā izmanto lielas izklājlapas. Ultra Wide-Color tehnoloģija nodrošina plašāku krāsu gammu un spilgtākus attēlus Ultra Wide-Color tehnoloģija nodrošina plašāku krāsu spektru, lai iegūtu labāku attēlu. Plašāka krāsu gamma, ko nodrošina Ultra Wide-Colour tehnoloģija, nozīmē dabiskākus zaļos, spilgtākus sarkanos un dziļākus zilos toņus. Ultraplaša krāsu tehnoloģija atdzīvina multivides un attēlus un pat pozitīvi ietekmē produktivitāti. SmartImage spēļu režīms, kas optimizēts spēlētājiem Jaunais Philips monitors ir paredzēts spēlētājiem. Ekrāna izvēlnē, kurai var ātri piekļūt, ir daudz iespēju. Pirmās personas šaušanas (FPS) režīms uzlabo tumšāku apgabalu izskatu, palīdzot saskatīt tumsā paslēptus objektus spēlē. Sacīkšu režīmā ir ātrāks reakcijas laiks, spilgtākas krāsas un pielāgots attēls. Reālā laika stratēģijas (RTS) režīmā ir īpaša SmartFrame funkcija, kas ļauj izcelt konkrētas jomas un mainīt izmērus un attēla iestatījumus. Gamer 1 un Gamer 2 ļauj pielāgot iestatījumus dažādām spēlēm un saglabāt tos, lai sasniegtu labākos rezultātus. Samaziniet redzes nogurumu ar tehnoloģiju bez mirgošanas Tā kā LED ekrānos ar aizmugurējo apgaismojumu tiek regulēts spilgtums, daži lietotāji saskaras ar ekrāna mirgošanu, kas izraisa redzes nogurumu. Philips "Flicker-free" tehnoloģija izmanto jaunu risinājumu, lai koriģētu spilgtumu un samazinātu mirgošanu, padarot skatīšanos ērtāku. LowBlue režīms veselīgākām acīm Pētījumi liecina, ka tāpat kā ultravioletie stari var bojāt acis, arī LED displeju izstarotie īsie zilie stari var negatīvi ietekmēt acis un laika gaitā pasliktināt redzi. LowBlue režīms, ko Philips izstrādājis īpaši jūsu veselībai un labsajūtai, samazina kaitīgo zilo staru emisiju, izmantojot inteliģentu programmatūru. Kabeļu pārvaldība ir atjautīga konstrukcija, kas nodrošina darba vietas sakoptību, pareizi izvietojot displeja darbināšanai nepieciešamos kabeļus un vadus. EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņš ātrai piekļuvei ekrāna izvēlnei Diskrēti novietotais EasySelect izvēlnes pārslēgšanas taustiņš ļauj ātri un viegli pielāgot monitora iestatījumus ekrāna izvēlnē. LED IPS tehnoloģija plašam skata leņķim un attēla un krāsu precizitātei IPS monitoros izmantota uzlabota tehnoloģija, kas nodrošina īpaši plašu 178/178 grādu skata leņķi, ļaujot skatīt attēlus gandrīz no jebkura leņķa. Atšķirībā no standarta TN paneļiem IPS monitori nodrošina īpaši skaidrus attēlus un spilgtas krāsas. Tāpēc tie ir ideāli piemēroti ne tikai fotogrāfijām, videoklipiem un interneta pārlūkošanai, bet arī profesionālām lietojumprogrammām, kurās vienmēr nepieciešama krāsu precizitāte un vienmērīgs spilgtums. SmartContrast dziļākām melnajām krāsām un bagātīgākām detaļām Philips SmartContrast tehnoloģija analizē ekrānā redzamo saturu un automātiski pielāgo aizmugures apgaismojuma krāsas un spilgtumu. Attēla kontrasts tiek dinamiski pielāgots, lai vislabāk atveidotu digitālo attēlu un videoklipu saturu, kā arī spēļu tumšās krāsas. Ekoloģiskā režīmā kontrasts un aizmugurējais apgaismojums tiek pielāgots, lai pareizi attēlotu biroja lietojumprogrammu saturu, vienlaikus nodrošinot zemāku enerģijas patēriņu. 1,07 miljardi krāsu lieliskam krāsu dziļumam un gradācijai Šis monitors nodrošina izcilu krāsu dziļumu (1,07 miljardi krāsu) un gradāciju, lai attēli būtu vienmērīgi, detalizēti un spilgti. Tas garantē precīzu un reālistisku grafiku spēlēs, filmās un progresīvās grafikas lietojumprogrammās, kur krāsas ir prioritāte. MultiView tehnoloģija ļauj pieslēgt divas ierīces un vienlaikus skatīties divus attēlus Philips īpaši augstas izšķirtspējas MultiView monitors atbalsta plašu signāla avotu klāstu. MultiView ļauj aktīvi pieslēgt divas ierīces un vienlaikus skatīt attēlus no katras no tām, lai, piemēram, varētu vienlaikus efektīvi veikt vairākus uzdevumus, piemēram, darbojoties ar galddatoru un piezīmjdatoru. Iebūvēti stereo skaļruņi multividei Displejs ir aprīkots ar diviem iebūvētiem augstas kvalitātes stereo skaļruņiem. Atkarībā no ierīces modeļa un konstrukcijas tās var atrasties ierīces priekšpusē, apakšā, augšpusē, aizmugurē utt.
Aspekta attiecība - 16:9
Augstums - 367 mm
Augstums ar statīvu - 494 mm
Automātiskais pagrieziens - Nē
Barošana - barošanas avota tips - Ārējais
Biežums, vertikālais min. - 40 Hz
Bluetooth - Nē
BrandPartCode - 288E2UAE/00
category_en - Datori un komponenti > Monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori
Citas funkcijas -
Citas funkcijas - Attēla uzlabošana - SmartImage spēle
Citas funkcijas - Delta E - 2
Citas funkcijas - EasyRead režīms - Jā
Citas funkcijas - LowBlue režīms - Jā
Citas funkcijas - MultiView - PIP/PBP režīms, 2 x ierīces
Citas funkcijas - Philips SmartUniformity - 93 - 105%
Citas funkcijas - Picture-by-Picture (PbP) - Jā
Citas funkcijas - Reglamentējošie apstiprinājumi - UKRAINIAN; cETLus; CB; TUV/GS; TUV Ergo; CU-EAC; EAEU RoHS; CE zīme
Citas funkcijas - vidējais laiks starp atteici (MTBF) - 50000 h
Citas iezīmes - pārstrādājams iepakojuma materiāls - 100%
Citas īpašības - Ārējās apdares veids - Teksturēts
Darba apstākļi - Neekspluatācijas augstums - 0 - 12192 m
Darba apstākļi - Uzglabāšanas temperatūra (T-T) - -20 - 60 °C
description_lv - Ekrāna tips (Screen Type): Plakans (Flat) Ekrāna izmērs (Screen Size): 28" (71.12 cm) Ekrāna veids (Screen Type): Matēts (Anti-Glare) Ekrāna tehnoloģija (Screen Technology): IPS Skārienekrāns (Touchscreen): Nav 3D Ready: Nav Ekrāna izšķirtspēja (Screen Resolution): 3840 x 2160 4K UHD Malu attiecība (Aspect Ratio): 16:9 Kontrasts (Contrast): 1000:1 Apskata leņķis (Apskata leņķis): 178°/178° Spilgtums (Brightness): 300 cd/m² Reakcijas laiks (Response Time): 4 ms Atjaunošanas frekvence (Refresh Rate): 60 Hz AMD FreeSync: Ir nVidia G-Sync: Nav Iebūvēti skaļruņi (Built-in Speakers): Ir Monitora regulējums (Monitor Adjustment): Pēc augstuma, leņķa VESA stiprinājums: 100 x 100 mm
description_lv - Ekrāna tips: Ekrāna izmērs: 28" (71,12 cm) Ekrāna tips: Ekrāna tehnoloģija (Ekrāna tehnoloģija): Matēts (pret atspīdumiem): IPS skārienekrāns: Nav 3D gatavs: Ekrāna izšķirtspēja: nav Ekrāna izšķirtspēja: 3D: nav 3840 x 2160 4K UHD Aspekta attiecība: 16:9 Kontrasts: 1000:1 Skata leņķis (Skata leņķis): 1: 178°/178° Spilgtums: 300 cd/m² Reakcijas laiks: 4 ms Atjaunošanas ātrums: 1 ms Atjaunošanas ātrums: 1,5 mm: 60 Hz AMD FreeSync: AMD FreeSync: NVidia G-Sync: Jā, nVidia G-Sync: Iebūvēti skaļruņi (iebūvētie skaļruņi): Nav: Monitora regulēšana (Monitor Adjustment): Ir Monitora regulēšana (Monitor Adjustment): Pēc augstuma, leņķa VESA stiprinājums: 100 x 100 mm
description_ru - Ekrāna tips: Plakana ekrāna izmērs: 28 collas (71,12 cm) Ekrāna tips: Matēts (pret atspīdumiem) Ekrāna tehnoloģija (ekrāna tehnoloģija): Skārienjūtīgais ekrāns: Nē 3D atbalsts: Nē Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 4K UHD Aspektu attiecība: 16:9 Kontrasts: 1000:1 Skata leņķis (skata leņķis): 178°/178° Spilgtums: 300 cd/m² Reakcijas laiks: 4 ms Atjaunošanas ātrums: 4 ms Atjaunošanas ātrums: 1,5 ms: AMD FreeSync: Jā NVIDIA G-Sync: Nē Iebūvētie skaļruņi (Iebūvētie skaļruņi): Nē Iebūv: IR Monitora regulēšana (monitora regulēšana): Augstums, leņķis VESA stiprinājums: 100 x 100 mm VESA stiprinājums: 100 x 100 mm.
dimensijas dziļums - 720 mm
Dinamiskais kontrasts - Mega kontrasts
Displeja virsma - Matt
Displejs - Attāluma attiecība - 16:9
Displejs - dabiskais malu attiecība - 16:9
Displejs - DDC/CI - Jā
Displejs - Digitālā horizontālā frekvence - 30 - 140 kHz
Displejs - Digitālā vertikālā frekvence - 40 - 60 Hz
Displejs - Dinamiskā kontrasta attiecība mārketinga nosaukums - Mega Infinity DCR
Displejs - Displeja diagonāle - 71,1 cm (28")
Displejs - Displeja diagonāle (metriskā) - 71.1 cm
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 300 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LCD
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 1,07 miljardi krāsu
Displejs - Displejs sRGB - Jā
Displejs - Dūmainības ātrums - 25%
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - Fona apgaismojuma veids - W-LED
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 140 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 1000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - NTSC pārklājums (tipisks) - 106.9%
Displejs - paneļa tips - IPS
Displejs - Pikseļu blīvums - 157 ppi
Displejs - Pikseļu solis - 0.16 x 0.16 mm
Displejs - Pret atspīdumiem aizsargāts ekrāns - Jā
Displejs - reakcijas laiks - 4 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 34.1 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 62.1 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - sRGB pārklājums (tipisks) - 119.7%
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 40 - 60 Hz
Displejs - Virsmas cietība - 3H
Dizains - bez smagajiem metāliem - Hg (dzīvsudrabs), Pb (svins)
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Sertifikācija - UKRAINIAN, cETLus, CB, TUV/GS, TUV Ergo, SEMKO, CU-EAC, EAEU RoHS, CE zīme
Dziļums - 41 mm
Dziļums ar statīvu - 224 mm
EAN - 8712581772635
ean - 8712581772635
EANCode - 8712581772635
Eans - 8712581772635
EAN_kods - 8712581772635
Ekrāna izmērs (diag.) - 28"
Ekspluatācijas apstākļi - Darba augstums - 0 - 3658 m
Ekspluatācijas apstākļi - Darba relatīvais mitrums (H-H) - 20 - 80%
Ekspluatācijas apstākļi - Darba temperatūra (T-T) - 0 - 40 °C
Enerģijas klase - F
Enerģijas marķējums - Lejupielādēt
Enerģijas padeve - maiņstrāvas ieejas spriegums - 100 - 240 V
Enerģijas patēriņš - 27.6 W
Ergonomika - attēls attēlā - Jā
Ergonomika - augstuma regulēšana - 10 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - ekrāna displeja (OSD) valodas - Vienkāršotā ķīniešu valoda, tradicionālā ķīniešu valoda, čehu, vācu, holandiešu, angļu, spāņu, somu, franču, grieķu, ungāru, itāļu, japāņu, japāņu, korejiešu, poļu, portugāļu, krievu, zviedru, turku, ukraiņu, ungāru, vācu, ukraiņu
Ergonomika - ekrāna displejs (OSD) - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - LED indikatori - Darbs, gaidīšanas režīms
Ergonomika - OSD valodu skaits - 21
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - Plug and Play - Jā
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
Frekvence, horizontālā maks. - 140 kHz
Frekvence, horizontālā min. - 30 kHz
Frekvence, vertikālais maks. - 60 Hz
Garantija -
Garantija - 24
garantija - 24
Garantija - 24 mēneši
GarantijaInformācija -
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 8.04 kg
GRUPA1 - Rāda
GRUPA2 - LCD monitors
GTIN - 8712581772635
HST NUMERIS - 288E2UAE/00
I/O savienotāji - 1 x Audio izeja
I/O savienotāji - 1 x DisplayPort
I/O savienotāji - 1 x HDMI
I/O savienotāji - 5 x USB 3.0
Iebūvēti skaļruņi - Jā
Iebūvēts TV uztvērējs - Nē
Iekļautie piederumi - Kabeļi: DP kabelis, HDMI kabelis, barošanas kabelis Lietotāja dokumentācija
Iepakojuma apraksts > Iepakojuma daudzums - 1,00 pcs
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 522 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 159 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 730 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma svars - 8.75 kg
Iepakojuma elementi > EEIA nodoklis - Jā
Iepakojuma funkcijas > Paletes daudzums - 15,00 pcs
Iepakojuma iezīmes > Akumulators ar pildījumu - Nē
Iepakojuma iezīmes > Papīrs/kartons - 400 g
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - DisplayPort, HDMI, AC
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - Rokasgrāmata - Jā
Iepakojuma īpašības > Bruto augstums (mm) - 160.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto dziļums (mm) - 720.00 mm
Iepakojuma īpašības > Bruto platums (mm) - 500.00 mm
Iepakojuma īpašības > Plastmasa (bez PET) - 100 g
Iepakojuma īpašības > Taras svars (kg) - 0.50 kg
Iepakojuma īpašības > Tilpums (m3) - 0.06 m³
Ilgtspēja - Ilgtspējas sertifikāti - ENERGY STAR, TCO, RoHS
Ilgtspēja - nesatur - Dzīvsudrabs, PVC/BFR
izmērs augstums - 520 mm
izmērs platums - 150 mm
izmērs svars - 6500 g
IZSTRĀDĒTĀJS - PHILIPS
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - F
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 27 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 27.6 W
Jauda - maiņstrāvas ieejas frekvence - 50 - 60 Hz
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
Kategorija_1 - Monitori un TV
Kategorija_2 - LED monitori līdz 30 collām
Kods - 288E2UAE/00
Komplekta funkcijas > WEE klasifikācija - CL109:2:2017-04-01
Krāsa - Black
Krāsu skaits - 1,07 miljardi
LongDesc - Šim Philips 4K UHD monitoram ir satriecošs, īpaši skaidrs attēls un stilīgs dizains jūsu darba vietai. Aprīkots ar USB 3.2, kas nodrošina īpaši ātru datu pārsūtīšanu un ātru uzlādi, un MultiView atbilst lietojamības un produktivitātes prasībām.
LongProductName - E Line 28" (71,1 cm) 4K Ultra HD LCD monitors
LongSummaryDescription - Philips E Line 288E2UAE/00. Displeja diagonāle: 71,1 cm (28"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļu, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Displeja tehnoloģija: LCD, Displeja virsma: Displeja reakcijas laiks: matēts, Reakcijas laiks: Skatīšanās leņķis, horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis, vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Matricas tips - TFT IPS
Modelis - 288E2UAE
Multimediji - RMS nominālā jauda - 3 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
nosaukums - Monitors 288E2UAE 28 collu IPS 4K HDMI DP Skaļruņi
Nosaukums - Monitors Philips E-line 288E2UAE/00 Philips
Nosaukums - Philips 28 LED 288E2UAE / 00
Nosaukums - Philips 288E2UAE - 28'' | IPS | 4K
Nosaukums - Philips E Line 288E2UAE/00 datora monitors 71,1 cm (28") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LCD melns
PANTS1 - 288E2UAE 71.1CM 28 COLLAS IPS
PANTS2 - 3840X2160 1000:1 300CD/QM 16:9 4
Papildaprīkojums pēc izvēles -
Platums - 637 mm
Porti un saskarnes - augšupējo portu skaits - 1
ProducerCode - 288E2UAE/00
Produkta nosaukums - 288E2UAE/00
Punktu piķis - 0.16 mm
Ražotāja_kods - 288E2UAE/00
ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Ražotājs - Philips
Reakcijas laiks - 4 ms
Redzamais laukums, horizontāli - 620.93 mm
Redzamais laukums, vertikāli - 341.28 mm
Rezolūcija - 3840 x 2160
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un interfeisi - DC-in ligzda - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Audio izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 1
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB augšupejošās pieslēgvietas tips - USB tipa B
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
Sertifikāti - CB
Sertifikāti - CE
Sertifikāti - CU
Sertifikāti - Energy Star
Sertifikāti - EPA
Sertifikāti - RoHS
Sertifikāti - TCO
Sertifikāti - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips E Line 288E2UAE/00, 71,1 cm (28"), 3840 x 2160 pikseļu, 4K Ultra HD, LCD, 4 ms, melns
Skata leņķis, horizontāli - 178 °
Skata leņķis, vertikāli - 178 °
Skārienekrāns - Nē
Spilgtums - 300 cd/m²
Starling - N
Statiskais kontrasts - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Svars - 4.27 kg
svars - 8 kg
Svars - 8,60
Svars ar statīvu - 6.09 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 494 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 367 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 224 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 41 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 637 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 637 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 6.09 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 4.27 kg
TCO sertificēts - Jā
Tehniskā informācija > Bruto svars - 5.00 kg
Tehniskā informācija > Neto svars - 4.50 kg
title_lv - Philips 288E2UAE E-line monitors
title_lv - Philips 288E2UAE E-līnijas monitori
title_ru - Philips 288E2UAE E-line monitors
Transreflektīvā tehnoloģija - LED
Tīmekļa kamera - Nav
URL - https://mmdmonitors.com/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - Atbalstītās Mac operētājsistēmas - Mac OS X 10.0 Cheetah, Mac OS X 10.1 Puma, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 10.0 Big Sur
Veiktspēja - Atbalstītās Windows operētājsistēmas - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Veiktspēja - Komponentu video sinhronizācija - Atsevišķa sinhronizācija
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - NVIDIA G-SYNC - Nē
Veiktspēja - tehnoloģija bez mirgošanas - Jā
vendpn - 288E2UAE/00
VESA - 100 x 100
WiFi - Nē
Zīmols - Philips
Description - Zobacz prawdziwe kolory i bogatą grafikę
Ten monitor 4K UHD firmy Philips stanowi połączenie oszałamiającego i bardzo wyraźnego obrazu i eleganckiego wzornictwa, dzięki czemu będzie stylowym uzupełnieniem stanowiska pracy. Wyposażony w USB 3.2 zapewnia szybkie przesyłanie danych i ładowanie, a technologia MultiView spełnia wymagania w zakresie użyteczności i wydajności. Rozdzielczość UltraClear 4K UHD (3840x2160) gwarantuje precyzyjne odwzorowanie obrazu
Monitory firmy Philips wykorzystują najwyższej jakości matryce, które umożliwiają wyświetlanie obrazu w rozdzielczości UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160) oraz pozwalają tchnąć życie w każdy obraz i każdą grafikę. To idealny wybór dla wymagających projektantów pracujących z oprogramowaniem CAD, grafików korzystających z aplikacji 3D czy finansistów używających na co dzień dużych arkuszy kalkulacyjnych. Technologia Ultra Wide-Color zapewnia szerszą gamę kolorów i żywszy obraz
Technologia Ultra Wide-Color zapewnia szersze spektrum kolorów i w efekcie lepszy obraz. Szersza gama kolorów wynikająca z zastosowania technologii Ultra Wide-Color oznacza bardziej naturalną zieleń, żywą czerwień i głębsze odcienie niebieskiego. Technologia Ultra Wide-Color ożywia multimedia i obrazy, a nawet pozytywnie wpływa na produktywność urządzenia. Tryb gry SmartImage zoptymalizowany do potrzeb graczy
Nowy monitor firmy Philips jest przeznaczony dla graczy. Jego menu ekranowe, do którego można szybko uzyskać dostęp, oferuje wiele opcji. Tryb FPS (ang. First Person Shooting) poprawia wygląd ciemniejszych obszarów, pomagając dostrzec w grze ukryte w ciemności przedmioty. Tryb Racing charakteryzuje się krótszym czasem reakcji, żywszymi kolorami oraz odpowiednio dostosowanym obrazem. Tryb RTS (ang. Real Time Strategy) udostępnia funkcję specjalną SmartFrame, która pozwala wyróżnić określone obszary i zmienić ustawienia rozmiaru i obrazu. Z kolei opcje Gamer 1 i Gamer 2 umożliwiają dostosowanie ustawień pod kątem różnych gier i ich zapisanie w celu uzyskania najlepszych rezultatów. Mniejsze zmęczenie wzroku dzięki technologii Flicker-free
Ze względu na sposób sterowania jasnością w ekranach z podświetleniem LED niektórzy użytkownicy zauważają migotanie na swoich ekranach, co powoduje zmęczenie wzroku. Technologia Flicker-free firmy Philips wykorzystuje nowe rozwiązanie, aby korygować jasność i ograniczać migotanie, dzięki czemu zapewnia większą wygodę podczas oglądania. Tryb LowBlue umożliwia pracę zdrowszą dla oczu
Badania wykazały, że podobnie jak promienie ultrafioletowe mogą uszkodzić wzrok, tak krótkie promienie niebieskie emitowane przez wyświetlacze LED również mogą mieć negatywny wpływ na oczy i z biegiem czasu przyczynić się do pogorszenia wzroku. Opracowany przez firmę Philips specjalnie z myślą o zdrowiu i dobrym samopoczuciu użytkownika tryb LowBlue zmniejsza emisję szkodliwego promieniowania niebieskiego dzięki wykorzystaniu inteligentnego oprogramowania. System prowadzenia przewodów ułatwia zachowanie porządku w miejscu pracy
Zarządzanie kablami to zmyślna konstrukcja, która pozwala utrzymać porządek w miejscu pracy dzięki odpowiedniemu ułożeniu kabli i przewodów niezbędnych do obsługi wyświetlacza. Klawisz przełączania menu EasySelect umożliwia szybki dostęp do menu ekranowego
Dyskretnie umieszczony klawisz przełączania menu EasySelect umożliwia szybkie i łatwe dostosowywanie ustawień monitora w menu ekranowym. Technologia LED IPS zapewnia szeroki kąt widzenia oraz dokładność obrazu i barw
Monitory IPS wykorzystują zaawansowaną technologię, która zapewnia bardzo szeroki kąt widzenia wynoszący 178/178 stopni, co umożliwia oglądanie obrazu pod niemal każdym kątem. W przeciwieństwie do standardowych paneli TN monitory IPS oferują niezwykle wyrazisty obraz i żywe kolory. Dzięki temu idealnie nadają się nie tylko do wyświetlania zdjęć i filmów czy przeglądania Internetu, ale również świetnie sprawdzają się w zastosowaniach profesjonalnych, wymagających dokładności oddawania kolorów i stałej jasności przez cały czas. SmartContrast zapewnia głęboką czerń i większe bogactwo szczegółów
Technologia SmartContrast firmy Philips analizuje wyświetlaną na ekranie zawartość i automatycznie dopasowuje kolory oraz intensywność podświetlenia. Kontrast obrazu jest dynamicznie regulowany w celu jak najlepszego odwzorowania zawartości cyfrowych obrazów i filmów, a także kolorów o ciemnych odcieniach wyświetlanych w grach. W trybie ekonomicznym kontrast i podświetlenie są regulowane tak, aby poprawnie wyświetlać zawartość aplikacji biurowych, jednocześnie zapewniając niższe zużycie energii. 1.07 miliarda kolorów zapewnia olśniewające kolory i ich najlepszą gradację
Ten monitor zapewnia wyjątkową głębię kolorów (1,07 miliarda kolorów) i ich najlepszą gradację, co pozwala na odwzorowywanie płynnego, szczegółowego i żywego obrazu. Gwarantuje dokładną i realistyczną grafikę w grach, filmach i zaawansowanych aplikacjach graficznych, w których kolor ma priorytetowe znaczenie. Technologia MultiView umożliwia jednoczesne podłączenie dwóch urządzeń i wyświetlanie dwóch obrazów
Monitor Philips z matrycą o ultrawysokiej rozdzielczości i z technologią MultiView obsługuje szeroką gamę źródeł sygnału. Technologia MultiView umożliwia aktywne podłączenie dwóch urządzeń i jednoczesne wyświetlanie obrazu z każdego z nich, dzięki czemu można na przykład sprawnie wykonywać w tym samym czasie wiele zadań na komputerze stacjonarnym i notebooku. Wbudowane głośniki stereofoniczne dla multimediów
Wyświetlacz jest wyposażony w dwa wbudowane głośniki stereofoniczne o wysokiej jakości. Mogą znajdować się z przodu, na dole, na górze, z tyłu itp., w zależności od modelu i wzornictwa urządzenia.
Aspect ratio - 16:9
Height - 367 mm
Height with stand - 494 mm
Auto Pivot - No
Power - Power supply type - External
Frequency, vertical min. - 40 Hz
Bluetooth - No
BrandPartCode - 288E2UAE/00
category_en - Computers & Components > Monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori
Other features -
Other features - Picture enhancement - SmartImage game
Other features - Delta E - 2
Other features - EasyRead mode - Yes
Other features - LowBlue mode - Yes
Other features - MultiView - PIP/PBP mode, 2 x devices
Other features - Philips SmartUniformity - 93 - 105%
Other features - Picture-by-Picture (PbP) - Yes
Other features - Regulatory Approvals - UKRAINIAN; cETLus; CB; TUV/GS; TUV Ergo; CU-EAC; EAEU RoHS; CE Mark
Other features - Mean time between failures (MTBF) - 50000 h
Other features - Recyclable packaging material - 100%
Other features - Exterior finish type - Textured
Operational conditions - Non-operating altitude - 0 - 12192 m
Operational conditions - Storage temperature (T-T) - -20 - 60 °C
description_lv - Ekrāna tips (Screen Type): Plakans (Flat)
Ekrāna izmērs (Screen Size): 28" (71.12 cm)
Ekrāna veids (Screen Type): Matēts (Anti-Glare)
Ekrāna tehnoloģija (Screen Technology): IPS
Skārienekrāns (Touchscreen): Nav
3D Ready: Nav
Ekrāna izšķirtspēja (Screen Resolution): 3840 x 2160 4K UHD
Malu attiecība (Aspect Ratio): 16:9
Kontrasts (Contrast): 1000:1
Apskata leņķis (Apskata leņķis): 178°/178°
Spilgtums (Brightness): 300 cd/m²
Reakcijas laiks (Response Time): 4 ms
Atjaunošanas frekvence (Refresh Rate): 60 Hz
AMD FreeSync: Ir
nVidia G-Sync: Nav
Iebūvēti skaļruņi (Built-in Speakers): Ir
Monitora regulējums (Monitor Adjustment): Pēc augstuma, leņķa
VESA stiprinājums: 100 x 100 mm
description_en - Screen Type: Flat
Screen Size: 28" (71.12 cm)
Screen Type: Matte (Anti-Glare)
Screen technology (Screen Technology): IPS
Touchscreen: None
3D Ready: None
Screen Resolution: 3840 x 2160 4K UHD
Aspect Ratio: 16:9
Contrast: 1000:1
Viewing angle (Viewing angle): 178°/178°
Brightness: 300 cd/m²
Response Time: 4 ms
Refresh rate: 60 Hz
AMD FreeSync: Yes
nVidia G-Sync: None
Built-in Speakers (Built-in Speakers): Ir
Monitor Adjustment (Monitor Adjustment): By height, angle
VESA mount: 100 x 100 mm
description_ru - Тип экрана: Плоский
Размер экрана: 28 дюймов (71,12 см)
Тип экрана: матовый (антибликовый)
Технология экрана (Технология экрана): IPS
Сенсорный экран: Нет
Поддержка 3D: нет
Разрешение экрана: 3840 x 2160 4K UHD
Соотношение сторон: 16:9
Контрастность: 1000:1
Угол обзора (Угол обзора): 178°/178°
Яркость: 300 кд/м²
Время отклика: 4 мс
Частота обновления: 60 Гц
AMD FreeSync: Да
NVIDIA G-Sync: нет
Встроенные динамики (Встроенные динамики): ИК
Регулировка монитора (Регулировка монитора): По высоте, углу
Крепление VESA: 100 х 100 мм.
dimension depth - 720 mm
Dynamic contrast - Mega Contrast
Display surface - Matt
Display - Aspect ratio - 16:9
Display - Native aspect ratio - 16:9
Display - DDC/CI - Yes
Display - Digital horizontal frequency - 30 - 140 kHz
Display - Digital vertical frequency - 40 - 60 Hz
Display - Dynamic contrast ratio marketing name - Mega Infinity DCR
Display - Display diagonal - 71.1 cm (28")
Display - Display diagonal (metric) - 71.1 cm
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (typical) - 300 cd/m²
Display - Display technology - LCD
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 1.07 billion colours
Display - Display sRGB - Yes
Display - Haze rate - 25%
Display - Screen shape - Flat
Display - Backlight type - W-LED
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - Horizontal scan range - 30 - 140 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 1000:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - NTSC coverage (typical) - 106.9%
Display - Panel type - IPS
Display - Pixel density - 157 ppi
Display - Pixel pitch - 0.16 x 0.16 mm
Display - Anti-glare screen - Yes
Display - Response time - 4 ms
Display - Viewable size, vertical - 34.1 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 62.1 cm
Display - Touchscreen - No
Display - sRGB coverage (typical) - 119.7%
Display - Vertical scan range - 40 - 60 Hz
Display - Surface hardness - 3H
Design - Heavy metals free - Hg (mercury), Pb (lead)
Design - Product colour - Black
Design - Certification - UKRAINIAN, cETLus, CB, TUV/GS, TUV Ergo, SEMKO, CU-EAC, EAEU RoHS, CE Mark
Depth - 41 mm
Depth with stand - 224 mm
EAN - 8712581772635
ean - 8712581772635
EANCode - 8712581772635
Eans - 8712581772635
EAN_code - 8712581772635
Screen size (diag.) - 28"
Operational conditions - Operating altitude - 0 - 3658 m
Operational conditions - Operating relative humidity (H-H) - 20 - 80%
Operational conditions - Operating temperature (T-T) - 0 - 40 °C
Energy class - F
Energy label - Pobierz
Power - AC input voltage - 100 - 240 V
Power consumption - 27.6 W
Ergonomics - Picture-in-Picture - Yes
Ergonomics - Height adjustment - 10 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - On Screen Display (OSD) languages - Simplified Chinese, Traditional Chinese, Czech, German, Dutch, English, Spanish, Finnish, French, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Ukrainian
Ergonomics - On Screen Display (OSD) - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - LED indicators - Operation, Stand-by
Ergonomics - Number of OSD languages - 21
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Plug and Play - Yes
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
Frequency, horizontal max. - 140 kHz
Frequency, horizontal min. - 30 kHz
Frequency, vertical max. - 60 Hz
Warranty -
Warranty - 24
guarantee - 24
Warranty - 24 month(s)
WarrantyInfo -
guarantee_type - external
gross_weight - 8.04 kg
GRUPPE1 - Displays
GRUPPE2 - Lcd Monitor
GTIN - 8712581772635
HSTNUMMER - 288E2UAE/00
I/O connectors - 1 x Audio out
I/O connectors - 1 x DisplayPort
I/O connectors - 1 x HDMI
I/O connectors - 5 x USB 3.0
Speakers built-in - Yes
TV tuner built-in - No
Accessories included - Przewody: Przewód DP, przewód HDMI, przewód zasilający Dokumentacja użytkownika
Package features > Packing quantity - 1.00 pc(s)
Packaging data - Package height - 522 mm
Packaging data - Package depth - 159 mm
Packaging data - Package width - 730 mm
Packaging data - Package weight - 8.75 kg
Package features > WEEE tax - Yes
Package features > Palette Qty - 15.00 pc(s)
Package features > Embeeded battery - No
Package features > Paper/Pasteboard - 400 g
Packaging content - Cables included - DisplayPort, HDMI, AC
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Manual - Yes
Package features > Gross height (mm) - 160.00 mm
Package features > Gross depth (mm) - 720.00 mm
Package features > Gross width (mm) - 500.00 mm
Package features > Plastic (No PET) - 100 g
Package features > Tare weight (kg) - 0.50 kg
Package features > Volume (m3) - 0.06 m³
Sustainability - Sustainability certificates - ENERGY STAR, TCO, RoHS
Sustainability - Doesn't contain - Mercury, PVC/BFR
dimension height - 520 mm
dimension width - 150 mm
dimension weight - 6500 g
HERSTELLER - PHILIPS
Power - Energy efficiency class (SDR) - F
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 27 kWh
Power - Power consumption (typical) - 27.6 W
Power - AC input frequency - 50 - 60 Hz
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
Category_1 - Monitors and TV
Category_2 - LED Monitors up to 30 inches
Code - 288E2UAE/00
Package features > WEE classification - CL109:2:2017-04-01
Color - Black
Number of colors - 1,07 mld
LongDesc - This Philips 4K UHD monitor features stunning, ultra-clear visuals and stylish design for your workspace. Equipped with USB 3.2 for SuperSpeed data transfer and fast charging, and MultiView meets the need for usability and productivity.
LongProductName - E Line 28" (71.1 cm) 4K Ultra HD LCD monitor
LongSummaryDescription - Philips E Line 288E2UAE/00. Display diagonal: 71.1 cm (28"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LCD, Display surface: Matt, Response time: 4 ms, Native aspect ratio: 16:9, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Matrix type - TFT IPS
Model - 288E2UAE
Multimedia - RMS rated power - 3 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
name - Monitor 288E2UAE 28 inch IPS 4K HDMI DP Speakers
Name - Monitor Philips E-line 288E2UAE/00 Philips
Name - Philips 28 LED 288E2UAE / 00
Name - Philips 288E2UAE - 28'' | IPS | 4K
Title - Philips E Line 288E2UAE/00 computer monitor 71.1 cm (28") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LCD Black
ARTIKEL1 - 288E2UAE 71.1CM 28IN IPS
ARTIKEL2 - 3840X2160 1000:1 300CD/QM 16:9 4
Optional accessory -
Width - 637 mm
Ports & interfaces - Number of upstream ports - 1
ProducerCode - 288E2UAE/00
ProductName - 288E2UAE/00
Dot pitch - 0.16 mm
Manufacturer_code - 288E2UAE/00
producer - Philips
Producer - Philips
Manufacturer - Philips
Response time - 4 ms
Visible area, horizontal - 620.93 mm
Visible area, vertical - 341.28 mm
Resolution - 3840 x 2160
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - DC-in jack - Yes
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - Audio output - Yes
Ports & interfaces - Headphone out - No
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 1
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB upstream port type - USB Type-B
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Certificates - CB
Certificates - CE
Certificates - CU
Certificates - Energy Star
Certificates - EPA
Certificates - RoHS
Certificates - TCO
Certificates - TUV
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - Philips E Line 288E2UAE/00, 71.1 cm (28"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LCD, 4 ms, Black
Viewing angle, horizontal - 178 °
Viewing angle, vertical - 178 °
Touch screen - No
Brightness - 300 cd/m²
Storno - N
Static contrast - 1 000:1
Stck_Kart - 1
Stck_Pal - 8
Weight - 4.27 kg
weight - 8 kg
Weight - 8,60
Weight with stand - 6.09 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 494 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 367 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 224 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 41 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 637 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 637 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 6.09 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 4.27 kg
TCO Certified - Yes
Technical details > Gross weight - 5.00 kg
Technical details > Net weight - 4.50 kg
title_en - Philips 288E2UAE E-line Monitor
title_lv - Philips 288E2UAE E-line Monitors
title_ru - Philips 288E2UAE E-line Монитор
Transreflective technology - LED
Web camera - None
URL - https://mmdmonitors.com/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - Mac operating systems supported - Mac OS X 10.0 Cheetah, Mac OS X 10.1 Puma, Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High Sierra, Mac OS X 10.14 Mojave, Mac OS X 10.15 Catalina, Mac OS X 10.15.3 Catalina, Mac OS X 10.2 Jaguar, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks, Mac OS X 11.0 Big Sur
Performance - Windows operating systems supported - Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
Performance - Component video sync - Separate sync
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - NVIDIA G-SYNC - No
Performance - Flicker-free technology - Yes
vendpn - 288E2UAE/00
VESA - 100 x 100
WiFi - No
Brand - Philips
294,57 €
Philips 288E2UAE, 28"
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas