Asus CG32UQ, 31.5"

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 515896 Preces kods: CG32UQ
Noliktavā 2 gab.
Garantija: 3 gadi
785,40 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 26.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 26.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 26.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: trešdien, 24.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Curved: Nav
  • Paneļa tips: VA
  • Refresh rate: 60 Hz
  • Reakcijas laiks: 5ms
  • Kontrasts: 3000:1
  • Gaišums: 400cd/m2
  • Izmērs: 31.5"
  • Izšķirtspēja: 4K UHD 3840x2160
Apraksts
Piedāvājam iegādāties Asus 31.5" monitoru ar 4K UHD 3840x2160 izšķirtspēju.
  • Par savietojamību ar mūsdienīgām grafiskajām kartēm un video atskaņotājiem parūpēsies HDMI ieeja.
  • DisplayPort pieslēgvieta nodrošina augstākās kvalitātes attēla saņemšanu no datora grafiskās kartes, kas atbalsta šo tehnoloģiju.
  • VA panelis šim monitoram piešķir augstus krāsu atbilstības rādītājus un uzlabotu skata leņķi.
  • Monitorā iebūvētā skaļruņu sistēma ļauj klausīties mūziku un izbaudīt filmas ar skaņu bez nepieciešamības iegādāties papildus skandas.
  • 5ms ātrs reakcijas laiks šo monitoru padara ideāli piemērotu datorspēļu un dinamisku filmu baudīšanai.
Displeja raksturlielumi
AMD FreeSync : Ir
Curved : Nav
NVIDIA G-SYNC : Nav
Paneļa tips VA

Monitora panelis ir ekrāna redzamās daļas galvenā īpašība, jeb tehnoloģija kurā realizēta krāsu punktu (pikseļu) atainošana.

TN ir standarta tehnoloģija ar viduvējiem kontrasta, spilgtuma un krāsu atbilstības rādītājiem.

IPS ir augstas krāsu atbilstības matrica ar labu attēla reakcijas ātrumu un tamdēļ ir labi piemērota grafiskajiem darbiem un foto apstrādei. IPS matricas sniedz lielisku skata leņķi saglabājot krāsas un kontrastu gandrīz no jebkura leņķa.

VA matricas nodrošina lielisku krāsu atbilstību, tomēr ar reakcijas laiku šis matricas atpaliek no IPS un TN, savukārt skata leņķis ir kaut kur pa vidu starp šīm tehnoloģijām.

Vidusmēra lietotājam pilnīgi pietiek ar TN tipa monitoru. Ja ir vairāk naudas, var pirkt VA vai IPS, attiecīgi.

Refresh rate : 60 Hz
Skārienjūtīgs ekrāns : Nav
VESA DisplayHDR : DisplayHDR 600
Reakcijas laiks 5ms
Monitora ekrāna reakcijas laiks nosaka cik ātri monitors atainos kustīgus attēlus (filmas, spēles, animācjas, utt.). Reakcijas laiks tiek mērīts milisekundēs. Jo mazāks reakcijas laiks, jo labāk monitors spēs attēlot kustīgus attēlus.
Dateks iesaka iegādāties monitoru ar 5ms, vai mazāku reakcijas laiku.
Kontrasts 3000:1

Ekrāna kontrasts nosaka attēla asumu. Tā ir atšķirība starp vistumšāko (pilnīgi melnu) un visgaišāko (pilnīgi baltu) pikseli. Jo lielāks kontrasts, jo skaidrāk salasāms teksts uz ekrāna, kontrasts arī nosaka, cik izteiksmīgas līnijas būs redzamas monitora attēlā.

Augsts kontrasts ir nozīmīgs faktors izvēloties monitoru biroja, vai mācību vajadzībām, kad lielākoties tiek strādāts ar tekstuālu informāciju.

Mājas vajadzībām svarīgāks izvēles rādītājs ir gaišums un attēla reakcijas laiks. Kontrastu labāk novērtēt tumšā istabā.
Lielākais LCD monitoru trūkums ir tas, ka samazinot attēla spilgtumu, kontrasts var pazust.

Gaišums 400cd/m2

Monitora gaišums ir attēla redzamības rādītājs, kas nosaka, cik labi saskatāms ir attēls pie spēcīga ārējā apgaismojuma (saules gaisma, gaiša telpa, utt.). LCD monitoru gaišums tiek mērīts kandelās uz kvadrātmetru (Cd/m2).
Izvēloties monitoru jāņem vērā - jo lielāks gaišuma rādītājs, jo labāka attēla redzamība.

Ikdienas vajadzībām Dateks.lv iesaka iegādāties monitoru ar gaišumu, ne mazāku par 250 cd/m2.

Pamatinformācija
Izmērs 31.5"

Monitora ekrāna izmērs tiek mērīts collās pa diagonāli. Ekrāna izmēram jābūt samērīgam ar ekrāna izšķirtspēju, lai panāktu maksimālu darba virsmas izmantošanu un attēla detalizāciju.

Lielākoties ir pieejami divu formu LCD monitori: ar standarta platuma un augstuma proporcijām 4:3 vai ar platekrāna proporcijām 16:9 vai 16:10. Platekrāna monitors ir platāks, un tā izšķirtspēja ir augstāka nekā standarta proporciju monitoriem.

Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta. Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.

Krāsa : Melna
Malu attiecība : 16:9
Pielietojums : Gaming
Izšķirtspēja 4K UHD 3840x2160

Monitora ekrāna izšķirtspēja nosaka, cik daudz krāsas punktu (pixels) monitors spēj atainot. Tā attiecas uz ekrānā redzamā teksta un attēlu dzidrumu. Jo tā ir lielāka, jo asāki izskatās vienumi.

Izmantotā izšķirtspēja ir atkarīga monitora atbalstītās izšķirtspējas. LCD monitori, ieskaitot klēpjdatoru ekrānus, parasti vislabāk darbojas, ja ir iestatīta to vietējā izšķirtspēja. Monitoram nav obligāti jāiestata šī izšķirtspēja, bet to parasti ir ieteicams iestatīt, lai nodrošinātu asāko iespējamo tekstu un attēlus. Jo lielāks ir monitors, jo augstāku izšķirtspēju tas parasti atbalsta.

Iespējas palielināt ekrāna izšķirtspēju ir atkarīgas no monitora lieluma un iespējām, kā arī video kartes veida.
• 19 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1280x1024 pikseļi
• 20 collu ekrāns (standarta proporcijas): 1600x1200 pikseļi
• 22 collu ekrāns (platekrāna): 1680x1050 pikseļi
• 24 collu ekrāns (platekrāna): 1900x1200 pikseļi

Funkcionalitāte
Augstuma regulēšana : Ir
Flicker-free : Ir
Pivot : Nav
Swivel : Nav
Tilt : Ir
VESA sienas stiprinājums : 100x100 mm
Pieslēgvietas un aprīkojums
Pieslēgvieta D-SUB Nav

D-SUB ir klasiskais (analogais) monitoru pieslēgšanas spraudnis. Šis standarts pamazām no tirgus pazūd, dodot vietu daudz kvalitatīvākajiem HDMI  vai DisplayPort (digitālajiem) spraudņiem.

Ja monitora izšķirtspēja ir vienāda vai mazāka par FullHD, tad ar šo pieslēgumu vidusmēra lietotājam nebūs problēmu. Augstākas attēla kvalitātes un izšķirtspējas tīkotājiem noteikti jāmeklē monitors ar DisplayPort vai HDMI pieslēgvietu.

Pieslēgvieta DisplayPort 1

DisplayPort ir digitāls savienojums attēla pārraidīšanai pa vienu vadu augstā kvalitātē. Atšķirībā no HDMI, šis savienojums ļauj pieslēgt datoram vairākus ārējos monitorus izmantojot vienu savienotāju.

Pirms iegādāties monitoru ar DisplayPort, pārliecinieties vai Jūsu datoram ir pieejams DisplayPort spraudnis!

Pieslēgvieta DVI Nav

DVI ir ciparu standarts un nodrošina augstu attēla kvalitāti, tomēr pateicties spraudņa lielajam izmēram un standarta nespējai attīstīties tālāk dēļ dažiem tehniskiem ierobežojumiem šis pieslēgums pamazām zaudē aktualitāti atstājot vietu modernajiem HDMI un DisplayPort standartiem.

DVI ir savietojams ar HDMI un ir pieejamas pārejas abos virzienos.

DVI nav savietojams ar DisplayPort, toties mēdz būt pieejami DualMode DisplayPort savienotāji, kas, līdzīgi kā DVI konektors, kurš satur D-sub signālu, arī šie DualMode DisplayPort satur HDMI/DVI signālu un attiecīgi virzienā DisplayPort -> DVI spēj pārraidīt attēlu.

Ja monitora izšķirtspēja pārsniedz 1920px jebkurā virzienā, būs nepieciešama grafiskā karte ar DVI-D Dual Link atbalstu un attiecīgas kvalitātes kabelis.

Pirms iegādāties monitoru, pārliecinieties, vai datora grafiskajai kartei ir atbilstoša pieslēgvieta!

Pieslēgvieta HDMI 3

HDMI ir digitāls, augstas kvalitātes attēla pārraides standarts, kas datoram ļauj pieslēgt monitoru ar tievu kabeli izmantojot elegantu, neliela izmēra savienotāju. HDMI ir savietojams ar DVI, ja tiek izmantota atbilstoša pāreja vai kabelis.

Skaļruņi Ir

Dažos monitoros mēdz būt iebūvēti skaļruņi, kas bieži vien nodrošina iespēju atteikties no datora skandām, atbrīvojot vietu uz galda un ietaupot līdzekļus. Monitorā iebūvēto skaļruņu skaņas kvalitāte ir samērā pieticīga, līdz ar to rekomendējam izmantot šo iespēju tikai epizodiskām vajadzībām.

Mūzikas, filmu un spēļu baudīšanai iesakām iegādāties atbilstošas kvalitātes un jaudasskandas.

USB Hub : Ir
USB-C Power Delivery : Nav
USB-C video ieeja : 0
Papildus specifikācija
BrandPartCode - 90LM04F0-B01170
category_en - Datori un komponenti > Monitori un piederumi > LCD monitori
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Citas funkcijas - Iebūvēts austiņu āķis - Jā
Citas funkcijas - ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis - Jā
Citas funkcijas - Integrēts TV uztvērējs - Nē
description_lv - ASUS CG32UQ Ekrāna diagonāle: 80 cm (31,5 collas) Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 pikseļi HD tips: 4K Ultra HD Displeja tehnoloģija: LED Displeja virsma: matēta Reakcijas laiks: 5 ms Horizontālais skata leņķis: 178° Vertikālais skata leņķis: 178° Iebūvētie skaļruņi Iebūvēts USB centrmezgls USB centrmezgla versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) VESA stiprinājums Augstuma regulēšana Produkta krāsa: Melna
description_lv - ASUS CG32UQ Ekrāna diagonāle: 80 cm (31,5 collas) Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 pikseļi HD tips: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD: LED Displeja virsma: matēta Reakcijas laiks: 5 ms Horizontālais skata leņķis: 178° Vertikālais skata leņķis: 178° Iebūvēti skaļruņi Iebūvēts USB koncentrators USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) VESA stiprinājums Augstuma regulēšana Produkta krāsa: melna
description_ru - ASUS CG32UQ Ekrāna diagonāle: 80 cm (31,5 collas) Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 pikseļi HD tips: 4K Ultra HD Ekrāna tehnoloģija: LED Ekrāna virsma: matēta Reakcijas laiks: 5 ms Horizontālais skata leņķis: 178° Vertikālais skata leņķis: 178° Iebūvēti skaļruņi Iebūvēts USB koncentrators USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) VESA stiprinājums Augstuma regulēšana Produkta krāsa: Melna
Displejs - Atbalstītās grafikas izšķirtspējas - 3840 x 2160
Displejs - Displeja diagonāle - 80 cm (31,5")
Displejs - Displeja izšķirtspēja - 3840 x 2160 pikseļi
Displejs - Displeja spilgtums (maksimālais) - 600 cd/m²
Displejs - Displeja spilgtums (tipisks) - 400 cd/m²
Displejs - Displeja tehnoloģija - LED
Displejs - Displeja virsma - Matt
Displejs - Displejs krāsu skaits - 16,78 miljoni krāsu
Displejs - Ekrāna forma - Plakana
Displejs - HD tipa - 4K Ultra HD
Displejs - High Dynamic Range (HDR) tehnoloģija - Augsts dinamiskais diapazons (HDR) 600
Displejs - horizontālās skenēšanas diapazons - 30 - 134 kHz
Displejs - kontrasta attiecība (tipiska) - 3000:1
Displejs - Maksimālais atsvaidzināšanas ātrums - 60 Hz
Displejs - paneļa tips - VA
Displejs - reakcijas laiks - 5 ms
Displejs - Redzamais izmērs, vertikāli - 39.3 cm
Displejs - Skata leņķis, horizontāli - 178°
Displejs - Skata leņķis, vertikāls - 178°
Displejs - Skatāmais izmērs, horizontāli - 69.8 cm
Displejs - Skārienjūtīgais ekrāns - Nē
Displejs - tiek atbalstīts augsts dinamiskais diapazons (HDR) - Jā
Displejs - Vertikālās skenēšanas diapazons - 40 - 60 Hz
Dizains - Kāju krāsa - Black
Dizains - noņemams statīvs - Jā
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Tirgus pozicionēšana - Spēļu
EAN - 4718017105606
Eans - 4718017105606
Ergonomika - augstuma regulēšana - 10 cm
Ergonomika - augstuma regulēšana - Jā
Ergonomika - Kabeļa bloķēšanas slots - Jā
Ergonomika - Kabeļa slēdzenes slota tips - Kensington
Ergonomika - paneļa montāžas saskarne - 100 x 100 mm
Ergonomika - slīpuma leņķa diapazons - -5 - 20°
Ergonomika - slīpuma regulēšana - Jā
Ergonomika - VESA montāža - Jā
GarantijaInformācija - 3 gadi
gross_weight - 0.55 kg
GTIN - 4718017105606
GTIN - 4718017255998
Iepakojuma dati - Iepakojuma augstums - 550 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma dziļums - 322 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma platums - 825 mm
Iepakojuma dati - Iepakojuma veids - Kaste
Iepakojuma saturs - iekļauti kabeļi - AC, USB
Iepakojuma saturs - iekļauts statīvs - Jā
Iepakojuma saturs - iekļauts tālvadības pults - Jā
Iepakojuma saturs - Ātrā lietošanas pamācība - Jā
Jauda - Energoefektivitātes klase (HDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes klase (SDR) - G
Jauda - Energoefektivitātes skala - A līdz G
Jauda - enerģijas patēriņš (gaidīšanas režīmā) - 0.5 W
Jauda - enerģijas patēriņš (HDR) uz 1000 stundām - 138 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (izslēgts) - 0.3 W
Jauda - enerģijas patēriņš (SDR) uz 1000 stundām - 41 kWh
Jauda - enerģijas patēriņš (tipisks) - 40.8 W
Kategorija - Datoru monitori
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Monitori
LongDesc - Izdzīvojiet savas spēlesASUS CG32UQ nodrošina izcilu attēla kvalitāti ar 4K izšķirtspēju, HDR10 atbalstu un VESA DisplayHDR 600 sertifikātu. Tam ir 10 bitu krāsu gamma un tas aptver 95 % no kinoteātra kvalitātes DCI-P3 gammas, kurai ir daudz plašāks krāsu diapazons nekā sRGB. Uz zonām balstīta aptumšošana nodrošina plašu dinamisko diapazonu no dziļas melnās līdz spilgtai baltajai krāsai, kas nodrošina līdz pat 600 cd/m² lokalizētu spilgtumu.Dzīvāk nekā jebkad agrāk S 66 adresējamiem RGB gaismas diodēm, kas iestrādātas monitora rāmja aizmugurē, Halo Sync apgaismojums projicē krāsainu gaisotni pa sienām. Ikreiz, kad spēlējat spēli, skatāties filmu vai pat izmantojat datoru ikdienas darbiem, Halo Sync saskaņo LED krāsas ar to, kas notiek gar ekrāna malām. Sinhronizētais mirdzums paplašina iegremdēšanos telpā ar savu privāto gaismas šovu.Reaģē tik ātri, cik nepieciešamsJa konkurējošiem televizoriem parasti ir nepieciešamas 27-50 milisekundes, lai sekotu līdzi jūsu darbībām, ASUS CG32UQ ar GameFast Input tehnoloģiju samazina kavēšanos līdz tikai 13 milisekundēm. Samazinot kavēšanos starp ievades un rezultāta iegūšanu, jūs varat justies vairāk saistīts ar spēli un pat iegūt konkurences priekšrocības salīdzinājumā ar pretiniekiem ar lēnākiem ekrāniem.Nav aizķeršanās, nav asarošanas. Vienkārši spēlējietAMD Radeon FreeSync tehnoloģija saskaņo monitora atsvaidzināšanas frekvenci ar saderīgu grafikas karšu un konsoļu kadru nomaiņas ātrumu, novēršot vizuālo asarošanu, kas pāršķeļ ekrānu. Tā arī samazina stostīšanos, kad veiktspēja samazinās zem maksimālā atsvaidzināšanas ātruma, kas ir bieža parādība, spēlējot 4K izšķirtspējas režīmā uz visiem, izņemot visjaudīgākos galddatorus. ASUS CG32UQ var mainīt atsvaidzināšanas frekvenci no 40 līdz 60 Hz, lai kompensētu parastās veiktspējas svārstības spēles laikā. Adaptive-Sync darbojas ne tikai ar DisplayPort 1.2 ieeju, bet arī ar visiem trim HDMI 2.0 portiem, tāpēc varat izmantot priekšrocības, izmantojot pilnu spēļu datoru kolekciju.Izejas saskarne spēļu stilāDinamiskais ekrāna displejs (OSD) sniedz intuitīvu pārskatu par visiem galvenajiem iestatījumiem. Un, pateicoties animācijām, kas tiek iedarbinātas, veicot iestatījumu korekcijas, izvēloties pareizo spēļu monitora izskatu un izjūtu, jūs jūtaties gandrīz kā spēlējot spēli.Četri spēļu audio spektra profiliPar četriem pielāgotiem spēļu audio profila iestatījumiem varat baudīt vislabāko audio veiktspēju dažādos spēļu žanros, tostarp pirmās personas šaušanas (FPS), sacīkšu, kaujas un filmu režīmā. Izvēlieties piemērotu spēles-audio profilu, lai uzreiz pastiprinātu svarīgākās audio detaļas.Laiga kontrolieru uzlādeASUS CG32UQ darbojas arī kā perifērijas ierīču un uzlādes centrmezgls ar diviem USB 3.0 portiem uz pamatnes. Šīs pieslēgvietas ir rezervētas uzlādei, lai jūs varētu turēt savus gamepadus uzlādētus un gatavus vai pieslēgt tālruni, ja tā akumulators ir izsmelts.Lai viegla vadība no attālumaLai nodrošinātu tikpat vieglu vadību, sēžot otrā istabas pusē uz dīvāna, ASUS CG32UQ ir aprīkots ar ērtu tālvadības pulti, kas ļauj ātri un vienkārši regulēt spilgtumu, mainīt ievades un veikt citas ekrāna funkcijas.Labs un ērts sienas montāžas risinājumsSienas montāžu nodrošina standarta VESA saderīgs kronšteins. Ja izvēlaties piekārt ASUS CG32UQ, pamatni joprojām varat izmantot kā austiņu statīvu un USB koncentratoru. Vienkārši pievienojiet uzlādes kabeli no monitora pie pamatnes, un visas USB pieslēgvietas būs pieejamas lietošanai.
LongProductName - 32", 4K, 3840x2160, Halo Sync, FreeSync, DisplayHDR 600, DCI-P3 95%, GameFast, tālvadības pults
LongSummaryDescription - ASUS CG32UQ. Displeja diagonāle: 80 cm (31,5"), Displeja izšķirtspēja: HD tips: 3840 x 2160 pikseļi, HD: Displeja tehnoloģija: 4K Ultra HD, Displeja tehnoloģija: Displeja virsma: LED, Displeja virsma: Skatīšanās leņķis horizontāli: 178°, Skatīšanās leņķis vertikāli: 178°. Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i). Iebūvēts USB koncentrators, USB koncentratora versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA stiprinājums, augstuma regulēšana. Izstrādājuma krāsa: melna
Loģistikas dati - Harmonizētās sistēmas (HS) kods - 85285210
Modelis - CG32UQ
Multimediji - RMS nominālā jauda - 12 W
Multimediji - Skaļruņu skaits - 2
Multivides - Iebūvēta kamera - Nē
Multivides - Iebūvēts(-i) skaļrunis(-i) - Jā
Nosaukums - ASUS CG32UQ - 31,5" | VA | 4K | DisplayPort, HDMI | HDR | Skaļruņi2 x 12 W | slīpums, augstums | VESA 100
Nosaukums - ASUS CG32UQ datora monitors 80 cm (31,5") 3840 x 2160 pikseļu 4K Ultra HD LED melns
ProducerCode - CG32UQ
Produkta nosaukums - CG32UQ
Ražotājs - ASUS
Ražotājs - Asus
Savienojamie porti un saskarnes - DisplayPorts daudzums - 1
Savienojamība ar austiņām - Savienojamība ar austiņām - 3.5 mm
Savienojamības porti un interfeisi - A tipa USB pieslēgvietu skaits - 4
Savienojamības porti un saskarnes - AC (strāvas) ievade - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Audio ievade - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izeja - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - Austiņu izejas - 1
Savienojamības porti un saskarnes - DisplayPort versija - 1.2
Savienojamības porti un saskarnes - DVI ports - Nē
Savienojamības porti un saskarnes - HDCP - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI pieslēgvietu skaits - 3
Savienojamības porti un saskarnes - HDMI versija - 2.0
Savienojamības porti un saskarnes - Iebūvēts USB koncentrators - Jā
Savienojamības porti un saskarnes - USB koncentratora versija - 3.2 1. paaudzes (3.1 1. paaudzes 1)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ASUS CG32UQ, 80 cm (31,5"), 3840 x 2160 pikseļi, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, melns
svars - 0.5 kg
Svars un izmēri - Augstums (ar statīvu) - 606.1 mm
Svars un izmēri - Augstums (bez statīva) - 430 mm
Svars un izmēri - Dziļums (ar statīvu) - 268.5 mm
Svars un izmēri - Dziļums (bez statīva) - 78.2 mm
Svars un izmēri - Platums (ar statīvu) - 730.4 mm
Svars un izmēri - Platums (bez statīva) - 730.4 mm
Svars un izmēri - Svars (ar statīvu) - 13.4 kg
Svars un izmēri - Svars (bez statīva) - 9.1 kg
title_lv - Asus CG32UQ monitori
title_lv - Asus CG32UQ monitors
title_ru - Asus CG32UQ monitors
URL - https://www.asus.com/Monitors/CG32UQ/
Veiktspēja - AMD FreeSync - Jā
Veiktspēja - AMD FreeSync tips - FreeSync
Veiktspēja - Low Blue Light tehnoloģija - Jā
Veiktspēja - VESA adaptīvās sinhronizācijas atbalsts - Jā
Zīmols - ASUS
BrandPartCode - 90LM04F0-B01170
category_en - Computers & Components > Monitors and accessories > LCD monitors
category_lv - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
category_ru - Datortehnika > Monitori un aksesuāri > LCD monitori
Other features - Built-in headphone hook - Yes
Other features - On/off switch - Yes
Other features - TV tuner integrated - No
description_lv - ASUS CG32UQ
Ekrāna diagonāle: 80 cm (31,5 collas)
Ekrāna izšķirtspēja: 3840 x 2160 pikseļi
HD tips: 4K Ultra HD
Displeja tehnoloģija: LED
Displeja virsma: matēta
Reakcijas laiks: 5 ms
Horizontālais skata leņķis: 178°
Vertikālais skata leņķis: 178°
Iebūvētie skaļruņi Iebūvēts USB centrmezgls
USB centrmezgla versija: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
VESA stiprinājums
Augstuma regulēšana
Produkta krāsa: Melna
description_en - ASUS CG32UQ
Screen diagonal: 80 cm (31.5 inches)
Screen resolution: 3840 x 2160 pixels
HD type: 4K Ultra HD
Display technology: LED
Display surface: matte
Response time: 5 ms
Horizontal viewing angle: 178°
Vertical viewing angle: 178°
Built-in speakers
Built-in USB hub
USB Hub Version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
VESA mount
Height adjustment
Product color: Black
description_ru - ASUS CG32UQ
Диагональ экрана: 80 см (31,5 дюйма)
Разрешение экрана: 3840 x 2160 пикселей.
Тип HD: 4K Ультра HD
Технология дисплея: светодиод
Поверхность дисплея: матовая
Время отклика: 5 мс
Угол обзора по горизонтали: 178°
Вертикальный угол обзора: 178°
Встроенные динамики
Встроенный USB-концентратор.
Версия USB-концентратора: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
крепление VESA
Регулировка высоты
Цвет товара: Черный
Display - Supported graphics resolutions - 3840 x 2160
Display - Display diagonal - 80 cm (31.5")
Display - Display resolution - 3840 x 2160 pixels
Display - Display brightness (peak) - 600 cd/m²
Display - Display brightness (typical) - 400 cd/m²
Display - Display technology - LED
Display - Display surface - Matt
Display - Display number of colours - 16.78 million colours
Display - Screen shape - Flat
Display - HD type - 4K Ultra HD
Display - High Dynamic Range (HDR) technology - High Dynamic Range (HDR) 600
Display - Horizontal scan range - 30 - 134 kHz
Display - Contrast ratio (typical) - 3000:1
Display - Maximum refresh rate - 60 Hz
Display - Panel type - VA
Display - Response time - 5 ms
Display - Viewable size, vertical - 39.3 cm
Display - Viewing angle, horizontal - 178°
Display - Viewing angle, vertical - 178°
Display - Viewable size, horizontal - 69.8 cm
Display - Touchscreen - No
Display - High Dynamic Range (HDR) supported - Yes
Display - Vertical scan range - 40 - 60 Hz
Design - Feet colour - Black
Design - Detachable stand - Yes
Design - Product colour - Black
Design - Market positioning - Gaming
EAN - 4718017105606
Eans - 4718017105606
Ergonomics - Height adjustment - 10 cm
Ergonomics - Height adjustment - Yes
Ergonomics - Cable lock slot - Yes
Ergonomics - Cable lock slot type - Kensington
Ergonomics - Panel mounting interface - 100 x 100 mm
Ergonomics - Tilt angle range - -5 - 20°
Ergonomics - Tilt adjustment - Yes
Ergonomics - VESA mounting - Yes
WarrantyInfo - 3 years
gross_weight - 0.55 kg
GTIN - 4718017105606
GTIN - 4718017255998
Packaging data - Package height - 550 mm
Packaging data - Package depth - 322 mm
Packaging data - Package width - 825 mm
Packaging data - Package type - Box
Packaging content - Cables included - AC, USB
Packaging content - Stand included - Yes
Packaging content - Remote control included - Yes
Packaging content - Quick start guide - Yes
Power - Energy efficiency class (HDR) - G
Power - Energy efficiency class (SDR) - G
Power - Energy efficiency scale - A to G
Power - Power consumption (standby) - 0.5 W
Power - Energy consumption (HDR) per 1000 hours - 138 kWh
Power - Power consumption (off) - 0.3 W
Power - Energy consumption (SDR) per 1000 hours - 41 kWh
Power - Power consumption (typical) - 40.8 W
Category - Computer Monitors
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Monitors
LongDesc - Bring your games to lifeASUS CG32UQ delivers superior picture quality with 4K resolution, HDR10 support and VESA DisplayHDR 600 certified. It features 10-bit color and covers 95% of the cinema-grade DCI-P3 gamut, which has a much wider range of colors than sRGB. Zone-based dimming enables a vast dynamic range from deep blacks to bright whites that push up to 600 cd/m² of localized luminance.More Immersive than ever With 66 addressable RGB LEDs embedded into the back of the monitor frame, Halo Sync lighting projects a colorful ambiance across your walls. Whenever you're playing a game, watching a movie, or even using your computer to everyday tasks, Halo Sync matches the LED colors with what's happening along the borders of the screen. The synchronized glow extends immersion into your room with your own private light show.Respond as quickly as neededWhile competing TVs typically take 27–50 milliseconds to catch up with your actions, ASUS CG32UQ with GameFast Input technology cuts the delay to just 13 milliseconds. Reducing the latency between input and result can make you feel more connected to the game and even provide a competitive advantage over opponents with slower screens.No stuttering, no tearing. Just gamingAMD Radeon FreeSync technology matches the refresh rate of the monitor with the frame rate of compatible graphics cards and consoles, eliminating visual tearing that cuts across the screen. It also minimizes stuttering when performance drops below the maximum refresh rate, a frequent occurrence when gaming at 4K on all but the most powerful desktops. ASUS CG32UQ can vary its refresh rate from 40–60Hz to compensate for normal in-game performance fluctuations. Adaptive-Sync works with not only with the DisplayPort 1.2 input, but also all three HDMI 2.0 ports, so you can enjoy the benefits across a complete collection of gaming machines.Game Style UIThe dynamic on-screen display (OSD) gives you an intuitive overview of all key settings. And, with animations triggered by making settings adjustments, dialing in the right look and feel of your gaming monitor feels almost like playing a game.Four Game-audio spectrum profilesWith four custom game-audio profile settings, you can enjoy the best audio performance for a variety of game genres, including first-person shooter (FPS), racing, combat, and movie mode. Choose the suitable game-audio profile to boost critical audio details instantly.Easy charging for controllersASUS CG32UQ also functions as a peripheral and charging hub with two USB 3.0 ports on its base. The ports are reserved for charging, so you can keep your gamepads charged and ready or plug in your phone if it's running low on battery.Easy control from a distanceTo give you the same easy control while sitting across the room on the couch, ASUS CG32UQ comes with a convenient remote control that lets you adjust the brightness, change inputs, and perform other on-screen display functions quickly and easily.Easy and convenient wall-mounted solutionWall mounting is supported via a standard VESA-compatible bracket. If you choose to hang the ASUS CG32UQ, you can still use the base as headset stand and USB hub. Simply connect a charging cable from the monitor to the base, and all of the USB ports are there for you to use.
LongProductName - 32", 4K, 3840x2160, Halo Sync, FreeSync, DisplayHDR 600, DCI-P3 95%, GameFast, Remote Control
LongSummaryDescription - ASUS CG32UQ. Display diagonal: 80 cm (31.5"), Display resolution: 3840 x 2160 pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technology: LED, Display surface: Matt, Response time: 5 ms, Viewing angle, horizontal: 178°, Viewing angle, vertical: 178°. Built-in speaker(s). Built-in USB hub, USB hub version: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA mounting, Height adjustment. Product colour: Black
Logistics data - Harmonized System (HS) code - 85285210
Model - CG32UQ
Multimedia - RMS rated power - 12 W
Multimedia - Number of speakers - 2
Multimedia - Built-in camera - No
Multimedia - Built-in speaker(s) - Yes
Name - ASUS CG32UQ - 31.5" | VA | 4K | DisplayPort, HDMI | HDR | Głośniki2 x 12W | pochył, wysokość | VESA 100
Title - ASUS CG32UQ computer monitor 80 cm (31.5") 3840 x 2160 pixels 4K Ultra HD LED Black
ProducerCode - CG32UQ
ProductName - CG32UQ
Producer - ASUS
Producer - Asus
Ports & interfaces - DisplayPorts quantity - 1
Ports & interfaces - Headphone connectivity - 3.5 mm
Ports & interfaces - USB Type-A downstream ports quantity - 4
Ports & interfaces - AC (power) in - Yes
Ports & interfaces - Audio input - No
Ports & interfaces - Headphone out - Yes
Ports & interfaces - Headphone outputs - 1
Ports & interfaces - DisplayPort version - 1.2
Ports & interfaces - DVI port - No
Ports & interfaces - HDCP - Yes
Ports & interfaces - HDMI - Yes
Ports & interfaces - HDMI ports quantity - 3
Ports & interfaces - HDMI version - 2.0
Ports & interfaces - Built-in USB hub - Yes
Ports & interfaces - USB hub version - 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
ShortDescription -
ShortSummaryDescription - ASUS CG32UQ, 80 cm (31.5"), 3840 x 2160 pixels, 4K Ultra HD, LED, 5 ms, Black
weight - 0.5 kg
Weight & dimensions - Height (with stand) - 606.1 mm
Weight & dimensions - Height (without stand) - 430 mm
Weight & dimensions - Depth (with stand) - 268.5 mm
Weight & dimensions - Depth (without stand) - 78.2 mm
Weight & dimensions - Width (with stand) - 730.4 mm
Weight & dimensions - Width (without stand) - 730.4 mm
Weight & dimensions - Weight (with stand) - 13.4 kg
Weight & dimensions - Weight (without stand) - 9.1 kg
title_lv - Asus CG32UQ Monitors
title_en - Asus CG32UQ Monitor
title_ru - Asus CG32UQ Монитор
URL - https://www.asus.com/Monitors/CG32UQ/
Performance - AMD FreeSync - Yes
Performance - AMD FreeSync type - FreeSync
Performance - Low Blue Light technology - Yes
Performance - VESA Adaptive Sync support - Yes
Brand - ASUS
785,40 €
Asus CG32UQ, 31.5"
    Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
    Intel technology provider Platinum 2020
    Visas kategorijas