Logitech G915 TKL, LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, GL Tactile, White, US

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 671791 Preces kods: 920-009664
Pasūtāms 15 gab. Pieejamība: 14 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas
Garantija: 2 gadi
242,06 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: 08.05.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: 08.05.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: 08.05.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: 03.05.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Balta
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Tenkeyless (TKL)
Klaviatūras tips : Mechanical
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Balta
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums Bezvadu USB, Bluetooth, USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : GL Tactile
Slēdžu ražotājs : Logitech
Slēdžu tips : Tactile
Taustiņu izgaismojuma krāsa : RGB
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Peles
Peles
Papildus specifikācija
Akumulatora vidējais darbības laiks - līdz 30 stundām
Apgaismota tastatūra - Jā
Apraksts - IESPĒJAJIET JAUNĀ IZMĒROJUMĀ Izrāviens dizainā un inženierijā, tagad melnbaltā krāsā. G915 TKL ir aprīkota ar profesionālu LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģiju, uzlabotu LIGHTSYNC RGB tastatūras aizmugurgaismojumu un augstas veiktspējas mehāniskiem slēdžiem ar mazu soli. G915 TKL ir rūpīgi izgatavots no augstākās kvalitātes materiāliem, un tas ir elegants dizains ar nepārspējamu skaistumu, jaudu un veiktspēju, tagad vēl kompaktākā formātā. G915 TKL. Spēlējiet augstākā līmenī. KOMPAKTSKS DIZAINS BEZ NUMERU KLAVIATŪRAS G915 TKL ir aprīkota ar tādu pašu modernu tehnoloģiju kā G915, taču kompaktākā dizainā, kas sniedz jums vairāk vietas peles pārvietošanai. USB uztvērēju var novietot tastatūras aizmugurē, lai nodrošinātu papildu mobilitāti. LIGHTSPEED BEZMAKSAS KOMUNIKĀCIJAS TEHNOLOĢIJA G915 TKL tastatūrai ir profesionāla LIGHTSPEED bezvadu komunikācijas tehnoloģija, kuras reakcijas laiks ir tikai 1 ms. G915 TKL ir pilnībā funkcionāls arī tad, ja tas ir savienots ar USB kabeli, tāpēc to var uzlādēt un vienlaikus izmantot spēlēm. NEIEDOMĀTĪGI MAZS G915 TKL ir inženierijas un dizaina meistarība. Tas ir neticami izsmalcināts, neticami plāns un bezkompromisa veiktspējas un funkciju klāsta ziņā. Izturīga, ērta un gatava intensīvām spēļu sesijām, G915 TKL tastatūra ir nākamās paaudzes mehāniskās spēļu tastatūras pārstāvis. PIEREDZĪGI ZEMA PROFILA MEHĀNISKIE SITSTEŅI G915 tastatūrai ir jauni augstas veiktspējas zema profila GL mehāniskie slēdži, kas nodrošina tradicionālo slēdžu ātrumu, precizitāti un veiktspēju uz pusi zemākā augstumā nekā parastie slēdži. Mūsu GL slēdži ir rūpīgi pārbaudīti, lai atbilstu stingrām izturības, reakcijas laika un precizitātes prasībām. Pieejami trīs veidu slēdži: LIGHTSYNC RGB G915 TKL tastatūrai ir inteliģentā LIGHTSYNC RGB tehnoloģija, kas nodrošina pilnībā programmējamu individuālu taustiņu apgaismojumu ~ 16,8 miljonos krāsu. Izveidojiet savas animācijas vai izvēlieties kādu no iepriekš definētiem efektiem, lai gūtu maksimālu RGB pieredzi. Vienādojiet tēmu, uzlabojiet spēlēšanu un paplašiniet savu spēļu komplektu ar šo tastatūru. Nepārspējamas kontroles iespējas Elegantā un izsmalcinātā G915 TKL tastatūra piedāvā mērķtiecīgu, augstas kvalitātes pieredzi ar visām funkcijām, kas nepieciešamas pilnīgai kontrolei, piemēram, iebūvētiem profiliem vai spēļu režīmam. NEPIELIEŠAMAIS BATERIJAS DZĪVĪBAS LAIKS Ar vienu uzlādes reizi var spēlēt stundām ilgi. Akumulatora indikatori uz tastatūras un Logitech G HUB programmatūrā informē, kad akumulators ir izsmelts. Pilnīgai uzlādei nepieciešamas mazāk nekā četras stundas. Nepārtrauciet spēli, kamēr tastatūra ir pievienota mikro USB uzlādes kabelim. Spēlējiet savu veidu Padariet katru spēli aizraujošāku. Beidzot atjaunināta spēļu aparatūra. Desmitiem gadu desmitu ilgas veiktspējas inovācijas apvienojumā ar jautrām, košām krāsām. Svarīgs ir spēļu stils. Izvēlieties savu.
Apraksts - Pieslēguma tips: Bezvada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Balta, Garantija: 2 gadi
Atbalstītās operētājsistēmas - Android
Atbalstītās operētājsistēmas - Chrome OS
Atbalstītās operētājsistēmas - iOS
Atbalstītās operētājsistēmas - Mac OS
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atslēgas tips - Mehāniskais
Attēls - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/210118170014808382.jpg
Augstums (mm) - 22 mm
Bezvadu tehnoloģija - Bluetooth/RF
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērijas iekārtas > Klaviatūras
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
Citas funkcijas -
description_lv - Spēlējiet jaunā dimensijā – izrāvienu dizainā un tehnoloģijās, tagad melnā un baltā krāsā. G915 TKL tastatūrai ir profesionāla LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģija, uzlabots LIGHTSYNC RGB apgaismojums un augstas veiktspējas zema profila mehāniskie slēdži. G915 TKL tastatūra, kas rūpīgi izstrādāta no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošina izsmalcinātu dizainu, nepārspējamu izskatu, izturību un veiktspēju vēl kompaktākā dizainā. G915 TCL. Spēlējiet jaunā dimensijā. Kompakts dizains bez desmit taustiņiem . G915 TKL ir aprīkots ar tādām pašām progresīvām tehnoloģijām kā G915, taču ar kompaktāku dizainu, kas nodrošina vairāk vietas peles pārvietošanai. USB uztvērēju var glabāt tastatūras aizmugurē, lai nodrošinātu lielāku pārnēsāšanu. Lightspeed bezvadu tehnoloģija . G915 TKL tastatūra ir aprīkota ar LIGHTSPEED profesionālu bezvadu savienojumu, nodrošinot īpaši ātru 1 ms bezvadu veiktspēju. Turklāt G915 TKL tastatūra ir pilnībā funkcionāla pat tad, ja tā ir pievienota, izmantojot USB, lai jūs varētu uzlādēt un atskaņot vienlaikus. Neticami plānā G915 TKL tastatūra ir sasniegums tehnoloģijā un dizainā. Tas ir neticami diskrēts, neticami plāns un veidots ar bezkompromisa mērķi nodrošināt visaugstāko veiktspēju un labākās funkcijas. Izturīga, ērta un gatava intensīvām spēlēm, G915 TKL patiešām ir nākamās paaudzes mehāniskās spēļu tastatūras. Perfekta kontrole . Eleganta un izsmalcināta G915 TKL tastatūra nodrošina augstu veiktspēju un efektivitāti ar visām funkcijām, kas nepieciešamas perfektai vadībai, tostarp iebūvētiem profiliem un spēļu režīmu. Pārvērtiet G915 TKL tastatūru par datora vadības centru.
description_lv - Spēlēšana jaunā dimensijā - dizaina un tehnoloģiju izrāviens, tagad arī melnbaltā krāsā. G915 TKL tastatūrai ir profesionāla LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģija, uzlabots LIGHTSYNC RGB aizmugurgaismojums un augstas veiktspējas zema profila mehāniskie slēdži. G915 TKL tastatūrai, kas rūpīgi izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem, ir izsmalcināts dizains ar nepārspējamu izskatu, izturību un veiktspēju, tagad vēl kompaktākā dizainā. G915 TCL. Spēlējiet jaunā dimensijā. Kompakts dizains bez taustiņiem - G915 TKL tastatūra ir aprīkota ar tādām pašām progresīvajām tehnoloģijām kā G915 modelis, taču kompaktākā dizainā, kas nodrošina vairāk vietas peles kustībām. USB uztvērēju var glabāt tastatūras aizmugurē, lai nodrošinātu lielāku pārnēsājamību. Lightspeed bezvadu tehnoloģija - G915 TKL tastatūrai ir profesionāls LIGHTSPEED bezvadu savienojums, kas nodrošina īpaši ātru 1 ms bezvadu darbību. Turklāt G915 TKL tastatūra ir pilnībā funkcionāla arī tad, ja tā ir pieslēgta, izmantojot USB, tāpēc to var uzlādēt un vienlaikus spēlēt. Neticami plāna - G915 TKL tastatūra ir tehnoloģiju un dizaina izrāviens. Tā ir neticami neuzkrītoša, neticami plāna un konstruēta ar bezkompromisa mērķi - visaugstākā veiktspēja un augstākās funkcijas. Izturīga, ērta un gatava intensīvai spēļu darbībai - G915 TKL ir patiesi jaunas paaudzes spēļu mehāniskās tastatūras. Perfekta kontrole - Elegantā un izsmalcinātā G915 TKL tastatūra nodrošina mērķtiecīgu augstu veiktspēju un efektivitāti ar visām funkcijām, kas nepieciešamas perfektai kontrolei, tostarp integrētiem profiliem un spēļu režīmu. Pārvērtiet G915 TKL tastatūru par sava datora vadības centru.
description_ru - Spēlējiet jaunā dimensijā - dizaina un tehnoloģiju izrāviens, tagad melnbaltā krāsā. G915 TKL tastatūrai ir profesionāla LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģija, uzlabots LIGHTSYNC RGB aizmugurgaismojums un augstas veiktspējas zema profila mehāniskie slēdži. G915 TKL tastatūrai, kas rūpīgi izgatavota no augstākās kvalitātes materiāliem, ir izsmalcināts dizains, nepārspējams izskats, izturība un veiktspēja, taču tagad tā ir vēl kompaktākā dizainā. G915 TKL. Spēlējiet jaunā dimensijā.Kompakts dizains bez desmit taustiņiem . G915 TKL tastatūrai ir tādas pašas uzlabotas tehnoloģijas kā G915, taču kompaktākā dizainā, kas nodrošina vairāk vietas peles kustībām. USB uztvērēju var glabāt tastatūras aizmugurē, lai nodrošinātu lielāku mobilitāti.Lightspeed bezvadu tehnoloģija . G915 TKL tastatūra ir aprīkota ar LIGHTSPEED profesionālo bezvadu savienojumu, kas nodrošina īpaši ātru bezvadu saziņu 1 ms laikā. Turklāt G915 TKL tastatūra ir pilnībā funkcionāla arī tad, ja tā ir pieslēgta, izmantojot USB, tāpēc varat vienlaikus uzlādēt un spēlēt.Neticami plānā G915 TKL tastatūra ir tehnoloģiju un dizaina izrāviens. Tā ir neticami neuzkrītoša, neticami plāna un veidota ar bezkompromisa mērķi nodrošināt visaugstāko veiktspēju un labākās funkcijas. Izturīga, ērta un gatava intensīvām spēlēm - G915 TKL patiesi ir nākamās paaudzes mehāniskās spēļu klaviatūras. perfekta kontrole . Elegantā un izsmalcinātā G915 TKL tastatūra nodrošina augstu veiktspēju un efektivitāti ar visām funkcijām, kas nepieciešamas ideālai kontrolei, tostarp iebūvētiem profiliem un spēļu režīmu. Pārvērtiet G915 TKL tastatūru par sava datora vadības centru.
dimensijas dziļums - 190 mm
Dziļums (mm) - 475 mm
EAN - 5099206090033
ean - 5099206090033
EANCode - 5099206090033
EAN kods - 5099206090033
Eans - 5099206090033
Gabali iepakojumā - 1
garantija - 24
Garantija Produkti atgriežami - Jā
Garantijas apstiprināšanas kritēriji - Sērijas numurs
Garantijas termiņš (mēnesis) - 24 mēneši
garantijas_tips - ārējais
gross_weight - 1.3 kg
GRUPA1 - Ievadierīces
GRUPA2 - Klaviatūras un tastatūras
HST NUMERIS - 920-009664
Iekļauta pele - Nē
Iekļautie piederumi - USB uztvērējs Lietotāja rokasgrāmata USB pagarinātājs
Iekļauts kabelis - Micro-USB kabelis
Iepakojuma svars Brutto (kg) - 1.33 kg
Iepakojuma svars neto (kg) - 1.3 kg
Iepakojuma veids - Mazumtirdzniecība
Iepakojumi kastē - 4
Ierīces atrašanās vieta - Ārējais
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_89750_1.jpg
Izmēri - Garums: 368 mm Platums: 150 mm Augstums: 22 mm
izmērs augstums - 390 mm
izmērs platums - 180 mm
izmērs svars - 5660 g
IZSTRĀDĒTĀJS - LOGITECH
Kabeļa garums - 1.8 m
Kabeļa garums - 1.8 m
Kastes augstums (mm) - 191 mm
Kastes garums (mm) - 398 mm
Kastes platums (mm) - 194 mm
Kastes svars Brutto (kg) - 5.685 kg
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Klaviatūras
Kods - 920-009664
Krāsa - White
LargeDescHTML -
Lokalizācija - Starptautiskā angļu valoda
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Kartons - 0.03 kg
Mazumtirdzniecības iepakojums Neto svars Plastmasa - 0 kg
Modelis - G915 TKL
Nepieciešamas perifērijas ierīces - USB pieslēgvietaInterneta savienojums papildu programmatūras lejupielādei
Nominālais svars - 1.025 kg
nosaukums - G915 TKL RGB mehāniskais taktils balts 920-009664
Nosaukums - Logitech G915 TKL Tactile White
Nosaukums - Logitech G915 TKL White
PANTS1 - G915 TKL WHITE US INTL INTNL
PANTS2 - ASV
Platums (mm) - 150 mm
Power - USB 5V
Preces kods - 920-009664
ProducerCode - 920-009664
Produkta apraksts - LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED bezvadu mehāniskā spēļu klaviatūra - BALTA - US INT'L - TACTILE
Produkta karteKarte - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=200605101358573512&THEME=asbis&LANG=lv
Produkta kategorija - Spēles un rotaļlietas
Produkta tips - Spēļu tastatūra
Pārdevējs - LOGITECH
ražotājs - Logitech
Ražotājs - Logitech
Saskarne - micro USB
Saskarne - USB/Bluetooth
Savienojamības tehnoloģija - Bezvadu
Savienojums - Bezvadu
ShortDescription - Mehāniskais | Alumīnijs | Apgaismojums | USB caurlaides ports
Starling - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 8
svars - 0.81 kg
Svars - 810 g
Tastatūras funkcijas - Īpaši plāns LED barošanas indikators Iebūvēta atmiņa Bluetooth RGB aizmugurgaismojums Lightsync tehnoloģija GL taktilā slēdža funkcija Bez taustiņu.
Taustiņu/ pogas funkcijas - Izslēgt skaņu Atvērt/pauzēt Programmējams Galvums Nākamais Pēdējais Pirmā dziesma Bluetooth savienojums.
Tips - Multimediji
title_lv - Logitech G915 TKL Spēļu Klaviatūra ENG
title_lv - Logitech G915 TKL spēļu tastatūra ENG
title_ru - Logitech G915 TKL spēļu tastatūra ENG
vendpn - 920-009664
Ārējā krāsa - Balta
Battery Average Run Time - up to 30 hr
Illuminated keypad - Yes
Description - GRAJ W NOWYM WYMIARZE
Przełom w dziedzinie stylistyki i inżynierii, teraz w czarno-białych kolorach. Klawiaturę G915 TKL wyposażono w profesjonalną technologię bezprzewodową LIGHTSPEED, zaawansowane podświetlenie klawiatury LIGHTSYNC RGB oraz wysoce wydajne przełączniki mechaniczne o niskim skoku. Model G915 TKL, starannie wykonany z najwyższej jakości materiałów, stanowi elegancką konstrukcję o niezrównanych pięknie, sile i wydajności, teraz w jeszcze bardziej kompaktowej formie. G915 TKL. Graj na wyższym poziomie. KOMPAKTOWA KONSTRUKCJA BEZ KLAWIATURY NUMERYCZNEJ
G915 TKL jest wyposażona w te samce zaawansowane technologie co G915 ale w bardziej kompaktowej konstrukcji, zapewniając więcej przestrzeni do poruszania myszką. Odbiornik USB można przechowywać w tylnej części klawiatury w celu zachowania dodatkowej mobilność. TECHNOLOGIA ŁĄCZNOŚCI BEZPRZEWODOWEJ LIGHTSPEED
Klawiaturę G915 TKL wyposażono w profesjonalną technologię łączności bezprzewodowej LIGHTSPEED o czasie reakcji zaledwie 1 ms. G915 TKL jest również w pełni funkcjonalna po podłączeniu kablem USB, dzięki czemu można jednocześnie ładować ją i używać do gry. NIEZWYKLE SMUKŁA
G915 TKL to mistrzostwo w dziedzinie inżynierii i stylistyki. Jest niewiarygodnie wyrafinowana, niezwykle smukła i skonstruowana z myślą o bezkompromisowych wydajności i zestawie funkcji. Trwała, wygodna i gotowa na sesje intensywnego grania, klawiatura G915 TKL stanowi kolejną generację mechanicznych klawiatur do gier. ZAAWANSOWANA NISKOPROFILOWE MECHANICZNE PRZEŁĄCZNIKI
Klawiatura G915 jest wyposażona w nowe wysoce wydajne niskoprofilowe przełączniki mechaniczne GL, które zapewniają prędkość, dokładność i wydajność tradycyjnych przełączników przy połowie normalnej wysokości. Nasze przełączniki GL są rygorystycznie testowane, aby spełnić surowe wymagania wytrzymałości, czasu reakcji i dokładności. Dostępna z trzema typami przełączników: LIGHTSYNC RGB
Klawiatura G915 TKL oferuje inteligentną technologię LIGHTSYNC RGB, która umożliwia w pełni programowalne oświetlenie poszczególnych klawiszy w zakresie ~ 16,8 mln kolorów. Twórz własne animacje lub wybieraj spośród wstępnie zdefiniowanych efektów, aby zapewnić najlepsze doświadczenia RGB. Ujednolić motyw, ulepsz rozgrywkę i rozszerz swoją konfigurację do gier dzięki klawiaturze. NIESKOŃCZONE MOŻLIWOŚCI KONTROLI
Smukła i wyszukana klawiatura G915 TKL oferuje skoncentrowane, wysokiej jakości doznania z każdej funkcji, której potrzebujesz, aby przejąć pełną kontrolę jak wbudowane profile czy tryb gry. NIESAMOWITA ŻYWOTNOŚĆ AKUMULATORA
Możesz grać całymi godzinami na jednym ładowaniu. Wskaźniki naładowania akumulatora na klawiaturze i w oprogramowaniu Logitech G HUB powiadomią Cię, gdy poziom naładowania akumulatora będzie niski. Ładowanie do pełna trwa mniej niż cztery godziny. Nie przerywaj gry, gdy klawiatura jest podłączona do ładowania kablem micro USB. GRAJ PO SWOJEMU
Spraw, by każda gra była bardziej ekscytująca. Nareszcie odświeżony sprzęt do gier. Dekady innowacji w wydajności łączą się z radosnymi, żywymi kolorami. Styl gry ma znaczenie. Wybierz swój.
Desc - Pieslēguma tips: Bezvada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Balta, Garantija: 2 gadi
Supported operating systems - Android
Supported operating systems - Chrome OS
Supported operating systems - iOS
Supported operating systems - Mac OS
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Keys Type - Mechanical
Image - https://content.it4profit.com/pimg/s/resize/900x900x900x900/210118170014808382.jpg
Height (mm) - 22 mm
Wireless Technology - Bluetooth/RF
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Keyboards
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
Other features -
description_lv - Spēlējiet jaunā dimensijā – izrāvienu dizainā un tehnoloģijās, tagad melnā un baltā krāsā. G915 TKL tastatūrai ir profesionāla LIGHTSPEED bezvadu tehnoloģija, uzlabots LIGHTSYNC RGB apgaismojums un augstas veiktspējas zema profila mehāniskie slēdži. G915 TKL tastatūra, kas rūpīgi izstrādāta no augstākās kvalitātes materiāliem, nodrošina izsmalcinātu dizainu, nepārspējamu izskatu, izturību un veiktspēju vēl kompaktākā dizainā. G915 TCL. Spēlējiet jaunā dimensijā.
Kompakts dizains bez desmit taustiņiem . G915 TKL ir aprīkots ar tādām pašām progresīvām tehnoloģijām kā G915, taču ar kompaktāku dizainu, kas nodrošina vairāk vietas peles pārvietošanai. USB uztvērēju var glabāt tastatūras aizmugurē, lai nodrošinātu lielāku pārnēsāšanu.
Lightspeed bezvadu tehnoloģija . G915 TKL tastatūra ir aprīkota ar LIGHTSPEED profesionālu bezvadu savienojumu, nodrošinot īpaši ātru 1 ms bezvadu veiktspēju. Turklāt G915 TKL tastatūra ir pilnībā funkcionāla pat tad, ja tā ir pievienota, izmantojot USB, lai jūs varētu uzlādēt un atskaņot vienlaikus.
Neticami plānā G915 TKL tastatūra ir sasniegums tehnoloģijā un dizainā. Tas ir neticami diskrēts, neticami plāns un veidots ar bezkompromisa mērķi nodrošināt visaugstāko veiktspēju un labākās funkcijas. Izturīga, ērta un gatava intensīvām spēlēm, G915 TKL patiešām ir nākamās paaudzes mehāniskās spēļu tastatūras.
Perfekta kontrole . Eleganta un izsmalcināta G915 TKL tastatūra nodrošina augstu veiktspēju un efektivitāti ar visām funkcijām, kas nepieciešamas perfektai vadībai, tostarp iebūvētiem profiliem un spēļu režīmu. Pārvērtiet G915 TKL tastatūru par datora vadības centru.
description_en - Play in a new dimension - A breakthrough in design and technology, now in black and white. The G915 TKL keyboard features professional LIGHTSPEED wireless technology, advanced LIGHTSYNC RGB backlighting and high-performance low-profile mechanical switches. Carefully crafted from premium materials, the G915 TKL keyboard features a sophisticated design with unrivaled looks, durability and performance, now in an even more compact design. G915 TCL. Play in a new dimension.
Compact tenkeyless design - The G915 TKL keyboard is equipped with the same advanced technologies as the G915 model – but in a more compact design that provides more space for mouse movements. The USB receiver can be stored in the back of the keyboard for greater portability.
Lightspeed wireless technology - The G915 TKL keyboard features a professional LIGHTSPEED wireless connection that delivers ultra-fast 1ms wireless performance. In addition, the G915 TKL keyboard is fully functional even when connected via USB, so you can charge it and play at the same time.
Incredibly thin - The G915 TKL keyboard represents a breakthrough in technology and design. It is incredibly understated, incredibly thin and constructed with the uncompromising goal of the highest performance and top functions. Durable, comfortable and ready for intense gaming action – the G915 TKL is truly a new generation of gaming mechanical keyboards.
Perfect control - The elegant and sophisticated G915 TKL keyboard brings targeted high performance and efficiency with all the functions needed for perfect control - including integrated profiles and game mode. Turn the G915 TKL keyboard into the control center of your PC.
description_ru - Играйте в новом измерении — прорыв в дизайне и технологиях, теперь в черно-белом исполнении. Клавиатура G915 TKL оснащена профессиональной беспроводной технологией LIGHTSPEED, усовершенствованной RGB-подсветкой LIGHTSYNC и высокопроизводительными низкопрофильными механическими переключателями. Клавиатура G915 TKL, тщательно изготовленная из материалов премиум-класса, имеет изысканный дизайн, непревзойденный внешний вид, долговечность и производительность, но теперь в еще более компактном исполнении. G915 ТКЛ. Играйте в новом измерении.
Компактная конструкция без десятиклавиш . Клавиатура G915 TKL оснащена теми же передовыми технологиями, что и модель G915, но имеет более компактный дизайн, обеспечивающий больше места для движений мыши. USB-приемник можно хранить в задней части клавиатуры для большей мобильности.
Беспроводная технология Lightspeed . Клавиатура G915 TKL оснащена профессиональным беспроводным соединением LIGHTSPEED, обеспечивающим сверхбыструю беспроводную связь за 1 мс. Кроме того, клавиатура G915 TKL полностью функциональна даже при подключении через USB, поэтому ее можно заряжать и играть одновременно.
Невероятно тонкая клавиатура G915 TKL представляет собой прорыв в технологиях и дизайне. Он невероятно сдержанный, невероятно тонкий и создан с бескомпромиссной целью обеспечения высочайшей производительности и лучших функций. Прочная, удобная и готовая к интенсивным игровым процессам — G915 TKL — это действительно новое поколение игровых механических клавиатур.
Идеальное управление . Элегантная и изысканная клавиатура G915 TKL обеспечивает высокую производительность и эффективность со всеми функциями, необходимыми для идеального управления, включая встроенные профили и игровой режим. Превратите клавиатуру G915 TKL в центр управления вашего ПК.
dimension depth - 190 mm
Depth (mm) - 475 mm
EAN - 5099206090033
ean - 5099206090033
EANCode - 5099206090033
EAN Code - 5099206090033
Eans - 5099206090033
Pieces in pack - 1
guarantee - 24
Warranty Products Returnable - Yes
Warranty validation Criteria - Serial Number
Warranty Term (month) - 24 mēneši
guarantee_type - external
gross_weight - 1.3 kg
GRUPPE1 - Input Devices
GRUPPE2 - Keyboards & Keypads
HSTNUMMER - 920-009664
Mouse included - No
Included Accessories - USB Receiver User Guide USB Extender
Cable Included - Micro-USB Cable
Pack Weight Brutto (kg) - 1.33 kg
Pack Weight Netto (kg) - 1.3 kg
Package Type - Retail
Packs in Box - 4
Device Location - External
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_89750_1.jpg
Dimensions - Długość: 368 mm Szerokość: 150 mm Wysokość: 22 mm
dimension height - 390 mm
dimension width - 180 mm
dimension weight - 5660 g
HERSTELLER - LOGITECH
Cable Length - 1.8 m
Cable length - 1.8 m
Box Height (mm) - 191 mm
Box Length (mm) - 398 mm
Box Width (mm) - 194 mm
Box Weight Brutto (kg) - 5.685 kg
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Code - 920-009664
Color - White
LargeDescHTML -
Localization - International English
Retail Packaging Net Weight Carton - 0.03 kg
Retail Packaging Net Weight Plastic - 0 kg
Model - G915 TKL
Requires Peripheral Devices - USB portInternet Connection for Optional Software Download
Nominal Weight - 1.025 kg
name - G915 TKL RGB Mechanical Tactile White 920-009664
Name - Logitech G915 TKL Tactile Biała
Name - Logitech G915 TKL White
ARTIKEL1 - G915 TKL WHITE US INTL INTNL
ARTIKEL2 - US
Width (mm) - 150 mm
Power - USB 5V
ProductCode - 920-009664
ProducerCode - 920-009664
ProductDescription - LOGITECH G915 TKL LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard - WHITE - US INT'L - TACTILE
ProductCard - https://content.it4profit.com/itshop/itemcard_cs.jsp?ITEM=200605101358573512&THEME=asbis&LANG=lv
ProductCategory - Gaming and Toys
ProductType - Gaming Keyboard
Vendor - LOGITECH
producer - Logitech
Producer - Logitech
Interface - micro USB
Interface - USB/Bluetooth
Connectivity Technology - Wireless
Connection - Wireless
ShortDescription - Mechaniczna | Aluminium | Podświetlenie | Port USB Passthrough
Storno - Y
Stck_Kart - 4
Stck_Pal - 8
weight - 0.81 kg
Weight - 810 g
Keyboard Features - Ultra thin LED Power Indicator Built-in Memory Bluetooth RGB Backlighting Lightsync Technology GL Tactile Switch Tenkeyless
Key/Button Functions - Mute Play/Pause Programmable Volume Next Previous track Bluetooth connect
Type - Multimedia
title_lv - Logitech G915 TKL Spēļu Klaviatūra ENG
title_en - Logitech G915 TKL Gaming Keyboard ENG
title_ru - Logitech G915 TKL Игровая Kлавиатура ENG
vendpn - 920-009664
External Color - Balta
242,06 €
Logitech G915 TKL, LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, GL Tactile, White, US
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas