Savio Tempest RX, Outemu Red

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 519478 Preces kods: SAVGK-RX-RED
Šī prece patlaban nav pieejama. Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

Dateks.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Garantija: 2 gadi
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Līdzīgi produkti
Šis produkts Savio Tempest RX, Outemu Red
Ieteicams Logitech MK120, Combo, Eng/Rus
Ieteicams Logitech MK120, Combo, US
Ieteicams Dell KB216, Black, Rus
Ieteicams Logitech G915 TKL, LIGHTSPEED Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, GL Tactile, Carbon, US
Rādīt vienādos parametrus Slēpt vienādos parametrus
40,83 €
40,11 €
32,27 €
25,91 €
199,00 €
Klaviatūras izmērs Tenkeyless (TKL) Full size Full size Full size Tenkeyless (TKL)
Klaviatūras tips Mechanical Membrane Membrane Membrane Mechanical
Komplektā pele Nav Ir Ir Nav Nav
Krāsa Melna Melna Melna Melna Melna
Makro taustiņi Nav Nav Nav Nav Nav
Multimedia taustiņi Ir Nav Ir Nav Ir
Pielietojums Gaming Home & Office Home & Office Home & Office Gaming
Pieslēgums USB vads USB vads USB vads USB vads Bezvadu USB Bluetooth USB vads
Savienojuma veids Ar vadu Ar vadu Ar vadu Ar vadu Bezvadu
Slēdžu modelis Outemu Red N/A N/A N/A GL Tactile
Slēdžu ražotājs Outemu Nav norādīts Nav norādīts Nav norādīts Logitech
Slēdžu tips Linear N/A N/A N/A Tactile
Taustiņu izgaismojuma krāsa Sarkana Nav Nav Nav RGB
Taustiņu izgaismojums Ir Nav Nav Nav Ir
Taustiņu valoda ENG ENG/RUS ENG ENG/RUS ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Tenkeyless (TKL)
Klaviatūras tips : Mechanical
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : Outemu Red
Slēdžu ražotājs : Outemu
Slēdžu tips : Linear
Taustiņu izgaismojuma krāsa : Sarkana
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Papildus specifikācija
Apgaismota tastatūra - Jā
Apraksts - Mehāniskā tastatūra, TKL (tenkeyless) turnīru tastatūra bez ciparu bloka, Izmanto OUTEMU Red 40g- lineāros slēdžus, bez jūtama aktivizācijas momenta, Labākā izvēle spēlētājiem, kas meklē ātru taustiņu reakciju ar minimālu pretestību, 87 taustiņi, N-Key Rollover, Anti-Ghosting (iespēja nospiest visus taustiņus vienlaicīgi), Neabrazīvi taustiņi, kas izgatavoti ar dubultās iesmidzināšanas metodi, Tastatūras alumīnija virsma, Taustiņu aizmugurgaismojums ar iespēju izvēlēties vairāk nekā 10 režīmus, Populārāko spēļu aizmugurgaismojuma režīmu izvēle, Multimediju taustiņi, Windows taustiņa un visu taustiņu bloķēšana, Aizmugurgaismojuma intensitātes regulēšana, Gumijas elementi, kas nodrošina tastatūras stabilitāti darbības laikā, Iespēja WSAD taustiņus nomainīt pret bultiņām, Iespēja regulēt tastatūras augstumu.
Apraksts - Pieslēguma tips: Vada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Melna, Garantija: 2 gadi
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10 Mobile
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 98 SE
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 2000
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows klients
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows ME
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows NT
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2003
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2008
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2016
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Vista
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows XP
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērijas iekārtas > Klaviatūras
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
Citas funkcijas -
description_lv - SAVIO mehāniskā spēļu klaviatūra ir bezkompromisa augstākās kvalitātes un zemas cenas kombinācija. Īpaši izstrādāti dubultās injekcijas taustiņi ir savienoti ar izturīgiem OUTEMU RED slēdžiem. Tempest RX ir TKL (keyless) tastatūra, kas ir turnīru tastatūra bez ciparu tastatūras ar 87 taustiņiem. Outemu RED slēdzis ir lineārs, bez pamanāma iedarbināšanas momenta. Tam nepieciešams neliels spiediena spēks - tikai 40 g, un pieņemšanas brīdī nav jūtamas reakcijas. Specifikācija: Mehāniskā tastatūra Tournament tastatūra TKL (bez taustiņiem) bez ciparu tastatūras Izmantoti OUTEMU Red 40 g slēdži - lineāri, bez pamanāma iedarbināšanas momenta. Labākā izvēle spēlētājiem, kuriem nepieciešama ātrāka taustiņu reakcija ar minimālu pretestību.
87 taustiņi N-key rollover, anti-ghosting (iespēja nospiest visus izvēlētos taustiņus) Neabrazīvie "dual injection" softkeys Alumīnija tastatūras virsma Apgaismotie taustiņi ar vairāk nekā 10 režīmu izvēles funkciju Iespēja izvēlēties populārāko spēļu fona apgaismojuma režīmus. Multivides pogas Bloķēt Windows tastatūru un visus taustiņus Fona apgaismojuma intensitātes regulēšana Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darbības laikā. Iespēja WSAD taustiņus mainīt uz bulttaustiņiem. Lai atvieglotu lietošanu, tastatūru var pacelt. Mehāniskā spēļu tastatūra SAVIO TEMEPST RX - TKL (bez taustiņiem) - turnīru tastatūra bez klasiskās ciparu tastatūras. Tai ir 87 neabrazīvas pogas, kas izgatavotas, izmantojot "dubultās injekcijas" metodi. Nelielais izmērs: 357 x 125 x 38 mm ļauj to izmantot jebkurā vidē. Lai nodrošinātu vislabāko lietošanas pieredzi, tastatūra ir aprīkota ar gumijas elementiem, kas novērš tās kustību uz galda. Outemu RED ir labākā izvēle spēlētājiem, kuri vēlas ātru taustiņu reakciju ar minimālu pretestību.
description_lv - SAVIO mehāniskā spēļu tastatūra ir bezkompromisa augstākās kvalitātes un zemas cenas kombinācija. Īpaši izstrādātas dubultās iesmidzināšanas atslēgas ir savienotas pārī ar izturīgiem OUTEMU RED slēdžiem. Tempest RX ir TKL (bezatslēgas) tastatūra, kas ir turnīru tastatūra bez ciparu tastatūras ar 87 taustiņiem. Outemu RED slēdzis ir lineārs, bez manāma iedarbināšanas momenta. Tam nepieciešams neliels spiediena spēks, kas ir tikai 40 g, un pieņemšanas brīdī nav manāmas reakcijas. Specifikācija: Izmēri: 357x125x38 mm. Mehāniskā tastatūra Turnīra tastatūra TKL (bez atslēgas) bez ciparu tastatūras Tiek izmantoti OUTEMU Red 40g slēdži - lineāri, bez manāma iedarbināšanas momenta. Labākā izvēle spēlētājiem, kuriem nepieciešama ātrāka taustiņu reakcija ar minimālu pretestību.
87 atslēgas N-taustiņa apgāšanās, anti-ghosting (iespēja nospiest visus atlasītos taustiņus) Neabrazīvi "dubultās iesmidzināšanas" izvēles taustiņi Alumīnija tastatūras virsma Izgaismoti taustiņi ar vairāk nekā 10 režīmu izvēles funkciju Iespēja izvēlēties fona apgaismojuma režīmus populārākajām spēlēm.
Multivides pogas Bloķējiet Windows tastatūru un visus taustiņus Fona apgaismojuma intensitātes regulēšana Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darbības laikā. Iespēja mainīt WSAD taustiņus uz bulttaustiņiem. Tastatūru var pacelt, lai atvieglotu lietošanu. Mehāniskā spēļu tastatūra SAVIO TEMEPST RX – TKL (tenkeyless) – turnīru tastatūra bez klasiskās cipartastatūras. Tam ir 87 neabrazīvas pogas, kas izgatavotas, izmantojot “dubultās injekcijas” metodi. Mazais izmērs: 357 x 125 x 38 mm ļauj to izmantot jebkurā vidē. Lai nodrošinātu vislabāko lietošanas pieredzi, tastatūra ir aprīkota ar gumijas elementiem, kas neļauj tai kustēties uz galda. Outemu RED ir labākā izvēle spēlētājiem, kuri vēlas ātru taustiņu reakciju ar minimālu pretestību.
description_ru - SAVIO mehāniskā spēļu klaviatūra ir bezkompromisa augstākās kvalitātes un zemas cenas kombinācija. Īpaši izstrādāti dubultā iesmidzināšanas taustiņi ir apvienoti ar uzticamiem OUTEMU RED slēdžiem. Tempest RX ir TKL (keyless) tastatūra, t. i., turnīru tastatūra bez ciparnīcas ar 87 taustiņiem. Outemu RED slēdzis ir lineārs, bez jūtama iedarbināšanas momenta. Tam nepieciešams neliels spiediena spēks - tikai 40 g bez jūtama iedarbināšanas momenta. Specifikācija: Izmēri: 357x125x38 mm Mehāniskā tastatūra TKL turnīru tastatūra (bez taustiņiem) bez ciparnīcas OUTEMU RED 40 g slēdzis ir lineārs, bez jūtama iedarbināšanas momenta. Labākā izvēle spēlētājiem, kuriem nepieciešama ātrāka taustiņu reakcija ar minimālu pretestību.
87 taustiņi N-Key Rollover, Anti-Ghosting (iespēja nospiest visus izvēlētos taustiņus) Neabrazīvie "dubultās injekcijas" izvēles taustiņi Alumīnija tastatūras virsma Tastatūras aizmugurgaismojums ar vairāk nekā 10 režīmu izvēli Iespēja izvēlēties populārāko spēļu aizmugurgaismojuma režīmus. Multivides taustiņi Bloķēt Windows tastatūru un visus taustiņus Regulēt aizmugurgaismojuma intensitāti Gumijas elementi nodrošina tastatūras stabilitāti darbības laikā. Iespēja WSAD taustiņus nomainīt pret bulttaustiņiem. Klaviatūru var pacelt, lai to varētu ērti lietot. Mehāniskā spēļu tastatūra SAVIO TEMEPST RX - TKL (bez taustiņiem) ir turnīru tastatūra bez klasiskā ciparu bloka. Tai ir 87 neabrazīvi taustiņi, kas izgatavoti ar "dubultās injekcijas" metodi. Tās nelielie izmēri: 357 x 125 x 38 mm ļauj to izmantot jebkurā vidē. Lai nodrošinātu vislabāko lietošanas kvalitāti, tastatūra ir aprīkota ar gumijas elementiem, kas novērš tās kustību uz galda. Outemu RED ir labākā izvēle spēlētājiem, kuriem nepieciešama ātra taustiņu reakcija ar minimālu pretestību.
dimensijas dziļums - 395 mm
dimensionalWeight - 716
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Fona apgaismojuma krāsa - Sarkanais
Dizains - Materiāls - Alumīnija
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Regulējams tastatūras augstums - Jā
Dizains - Rokas balsts - Nē
Dizains - tastatūras stils - Taisni
Dizains - Virsmas krāsojums - Vienkrāsains
EAN - 5901986045311
ean - 5901986045311
Eans - 5901986045311
Enerģija - barošanas avota tips - USB
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
gross_weight - 0.24 kg
guaranteeLength - 24
Iekļauta pele - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_95842_1.jpg
Informācija par iepakojumu - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
Izmēri - 357 x 125 x 38 mm
izmērs augstums - 60 mm
izmērs platums - 160 mm
izmērs svars - 800 g
Kabeļa garums - 150 cm
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Klaviatūras
Kods - SAVGK-TEMPEST SARKANS
Krāsa - Black
Krāsa - Sarkanais
LargeDescHTML - SAVIO mehāniskā spēļu klaviatūra ir bezkompromisa augstākās kvalitātes un zemas cenas kombinācija. Īpaši izstrādātie "dubultās injekcijas" taustiņi ir apvienoti ar uzticamajiem OUTEMU RED slēdžiem.Tempest RX ir TKL (tenkeyless) tastatūra, t. i., turnīru tastatūra bez ciparu bloka, ar kopumā 87 taustiņiem.Outemu RED slēdzis ir lineārs, bez jūtama aktivizācijas momenta. Tam nepieciešams neliels spiediena spēks - tikai 40 g, un pieņemšanas brīdī nav jūtamas reakcijas.Specifikācija:Izmēri: Izmēri: 40 g: 357x125x38mmMehāniskā tastatūraTKL (bez taustiņiem) turnīru tastatūra bez ciparu blokaOUTEMU Red izmantoti 40g slēdži - lineāri, bez jūtama aktivizācijas momentaLabākā izvēle spēlētājiem, kuri meklē ātrāku reakciju uz taustiņiem ar minimālu pretestību87 taustiņiN-key Rollover, Anti-Ghosting (iespēja nospiest visus izvēlētos taustiņus)Neabrazīvie "dubultās injekcijas" izvēles taustiņiAlumīnija tastatūras virsmaTastatūras aizmugurgaismojums ar vairāk nekā 10 režīmu izvēles funkcijuViespēja izvēlēties populārāko spēļu aizmugurgaismojuma režīmusMultimēdiju pogasAizslēgt Windows tastatūru un visus taustiņusApgaismojuma intensitātes regulēšanaGumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darba laikāViespēja WSAD taustiņus nomainīt pret bultiņāmTastatūru var pacelt ērtai lietošanai.Mehāniskā spēļu tastatūra SAVIO TEMEPST RX - TKL (tenkeyless) ir turnīru tastatūra bez klasiskā ciparu bloka. Tai ir 87 neabrazīvas pogas, kas izgatavotas ar "dubultās iespiešanas" metodi.nelielais izmērs: 357 mm x 125 mm x 38 mm ļauj tai iekļauties jebkurā vidē.lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti lietošanas laikā, tastatūra ir aprīkota ar gumijas elementiem, kas novērš tās kustību uz galda.Outemu RED ir labākā izvēle spēlētājiem, kuri meklē ātru taustiņu reakciju ar minimālu pretestību.
Modelis - SAVGK-TEMPEST SARKANS
Nosaukums - Savio Tempest RX Red Outemu
Nosaukums - Tastatūra Savio Tempest RX Outemu RED
nosaukums - Tastatūra Tempest Red
Pele - iekļauta pele - Nē
ProducerCode - SAVGK-RX-RED
producerCode - SAVGK-TEMPEST SARKANS
productName - Savio Tempest RX tastatūra USB QWERTY angļu Black
productSize - Parasts
ražotājs - Savio
Ražotājs - Savio
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
ShortDescription -
sizeX - 395
sizeY - 165
sizeZ - 55
svars - 0.2 kg
Svars - 690 g
svars - 860
Svars un izmēri - tastatūras izmēri (WxDxH) - 357 x 125 x 38 mm
Svars un izmēri - tastatūras svars - 40 g
Tastatūra - ciparu tastatūra - Jā
Tastatūra - Ierīces saskarne - USB
Tastatūra - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Tastatūra - multivides taustiņi - Jā
Tastatūra - Pārslēgšanās - N-atslēgas apgāšanās
Tastatūra - Rādītājierīce - Nē
Tastatūra - Tastatūras formas faktors - Pilna izmēra (100%)
Tastatūra - tastatūras izkārtojums - QWERTY
Tastatūra - Tastatūras taustiņu skaits - 87
Tastatūra - Tastatūras taustiņu slēdzis - Mehāniskais
Tastatūra - Tastatūras valoda - Angļu valodā
Tastatūra - Windows taustiņi - Jā
Tips - Multimediji
title_lv - Savio Tempest RX Outemu tastatūra
title_lv - Savio Tempest RX Outemu tastatūra
title_ru - Savio Tempest RX Outemu tastatūra
vendpn - SAVIO TEMPEST SARKANS
Video -
Illuminated keypad - Yes
Description - Mechanical keyboard, TKL (tenkeyless) tournament keyboard without a numeric block, Uses OUTEMU Red 40g- linear switches, with no perceptible activation moment, The best choice for players who looks for quick keys reaction with minimum its resistance, 87 keys, N-Key Rollover, Anti-Ghosting (the ability to press all keys simultaneously), Non-abrasive keys produced by the double-injection method, The aluminum surface of the keyboard, Key backlighting with the option of selecting over 10 modes, The choice of backlight modes for the most popular games, Multimedia keys, Lock the Windows key and all keys, Backlight intensity adjustment, Rubber elements that ensure keyboard stability during operation, The ability to change the WSAD keys to the arrows, The ability to adjust the height of the keyboard.
Desc - Pieslēguma tips: Vada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Melna, Garantija: 2 gadi
Supported operating systems - Windows
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 10 Mobile
Supported operating systems - Windows 98 SE
Supported operating systems - Windows 2000
Supported operating systems - Windows Client
Supported operating systems - Windows ME
Supported operating systems - Windows NT
Supported operating systems - Windows Server 2003
Supported operating systems - Windows Server 2008
Supported operating systems - Windows Server 2012
Supported operating systems - Windows Server 2016
Supported operating systems - Windows Vista
Supported operating systems - Windows XP
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Keyboards
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
Other features -
description_en - The SAVIO mechanical gaming keyboard is an uncompromising combination of premium quality and low price. Specially designed dual injection keys are paired with durable OUTEMU RED switches.
The Tempest RX is a TKL (keyless) keyboard, which is a tournament keyboard without a numeric keypad with 87 keys.
The Outemu RED switch is linear with no noticeable actuation moment. It requires a small pressure force of only 40 g, and there is no noticeable reaction at the time of acceptance.
Specification: Izmēri: 357x125x38 mm.
Mechanical keyboard
Tournament keyboard TKL (keyless) without numeric keypad
OUTEMU Red 40g switches are used - linear, without a noticeable actuation moment.
The best choice for gamers who need faster key response with minimal resistance.
87 keys
N-key rollover, anti-ghosting (possibility to press all selected keys)
Non-abrasive "dual injection" softkeys
Aluminum keyboard surface
Illuminated keys with more than 10 modes selection function
Ability to choose backlight modes for the most popular games.
Media buttons
Lock Windows keyboard and all keys
Adjusting the background lighting intensity
Rubber elements guarantee the stability of the keyboard during operation.
Option to change WSAD keys to arrow keys.
The keyboard can be raised for ease of use. Mechanical gaming keyboard SAVIO TEMEPST RX – TKL (tenkeyless) – tournament keyboard without classic numeric keypad. It has 87 non-abrasive buttons made using the “double injection” method.
The small size: 357 x 125 x 38 mm allows it to be used in any environment.
To ensure the best user experience, the keyboard is equipped with rubber elements that prevent it from moving on the table.
Outemu RED is the best choice for players who want fast key response with minimal resistance.
description_lv - SAVIO mehāniskā spēļu tastatūra ir bezkompromisa augstākās kvalitātes un zemas cenas kombinācija. Īpaši izstrādātas dubultās iesmidzināšanas atslēgas ir savienotas pārī ar izturīgiem OUTEMU RED slēdžiem.
Tempest RX ir TKL (bezatslēgas) tastatūra, kas ir turnīru tastatūra bez ciparu tastatūras ar 87 taustiņiem.
Outemu RED slēdzis ir lineārs, bez manāma iedarbināšanas momenta. Tam nepieciešams neliels spiediena spēks, kas ir tikai 40 g, un pieņemšanas brīdī nav manāmas reakcijas.
Specifikācija: Izmēri: 357x125x38 mm.
Mehāniskā tastatūra
Turnīra tastatūra TKL (bez atslēgas) bez ciparu tastatūras
Tiek izmantoti OUTEMU Red 40g slēdži - lineāri, bez manāma iedarbināšanas momenta.
Labākā izvēle spēlētājiem, kuriem nepieciešama ātrāka taustiņu reakcija ar minimālu pretestību.
87 atslēgas
N-taustiņa apgāšanās, anti-ghosting (iespēja nospiest visus atlasītos taustiņus)
Neabrazīvi "dubultās iesmidzināšanas" izvēles taustiņi
Alumīnija tastatūras virsma
Izgaismoti taustiņi ar vairāk nekā 10 režīmu izvēles funkciju
Iespēja izvēlēties fona apgaismojuma režīmus populārākajām spēlēm.
Multivides pogas
Bloķējiet Windows tastatūru un visus taustiņus
Fona apgaismojuma intensitātes regulēšana
Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darbības laikā.
Iespēja mainīt WSAD taustiņus uz bulttaustiņiem.
Tastatūru var pacelt, lai atvieglotu lietošanu. Mehāniskā spēļu tastatūra SAVIO TEMEPST RX – TKL (tenkeyless) – turnīru tastatūra bez klasiskās cipartastatūras. Tam ir 87 neabrazīvas pogas, kas izgatavotas, izmantojot “dubultās injekcijas” metodi.
Mazais izmērs: 357 x 125 x 38 mm ļauj to izmantot jebkurā vidē.
Lai nodrošinātu vislabāko lietošanas pieredzi, tastatūra ir aprīkota ar gumijas elementiem, kas neļauj tai kustēties uz galda.
Outemu RED ir labākā izvēle spēlētājiem, kuri vēlas ātru taustiņu reakciju ar minimālu pretestību.
description_ru - Механическая игровая клавиатура SAVIO — это бескомпромиссное сочетание высочайшего качества и низкой цены. Специально разработанные клавиши с двойным впрыском сочетаются с надежными переключателями OUTEMU RED.
Tempest RX — это клавиатура TKL (бесклавишная), то есть турнирная клавиатура без цифрового блока с 87 клавишами.
Переключатель Outemu RED линейный, без ощутимого момента срабатывания. Для этого требуется небольшое усилие давления всего 40 г без ощутимого отклика на момент приемки.
Спецификация: Размеры: 357x125x38 мм.
Механическая клавиатура
Турнирная клавиатура TKL (без ключа) без цифрового блока
Используются переключатели OUTEMU Red 40g – линейные, без заметного момента срабатывания.
Лучший выбор для игроков, которым требуется более быстрый отклик на клавиши с минимальным сопротивлением.
87 клавиш
N-Key Rollover, Anti-Ghosting (возможность нажатия всех выбранных клавиш)
Неабразивные клавиши выбора «двойного впрыска»
Алюминиевая поверхность клавиатуры
Подсветка клавиш с функцией выбора более 10 режимов
Возможность выбора режимов подсветки для самых популярных игр.
Мультимедийные кнопки
Заблокируйте клавиатуру Windows и все клавиши
Регулировка интенсивности подсветки
Резиновые элементы гарантируют устойчивость клавиатуры во время работы.
Возможность поменять клавиши WSAD на стрелки.
Клавиатуру можно поднять для удобства использования. Механическая игровая клавиатура SAVIO TEMEPST RX – TKL (tenkeyless) – турнирная клавиатура без классического цифрового блока. Имеет 87 неабразивных кнопок, изготовленных методом «двойного впрыска».
Небольшой размер: 357 x 125 x 38 мм позволяет использовать его в любой обстановке.
Для обеспечения наилучшего качества использования клавиатура оснащена резиновыми элементами, предотвращающими ее перемещение по столу.
Outemu RED — лучший выбор для игроков, которым нужен быстрый отклик клавиш с минимальным сопротивлением.
dimension depth - 395 mm
dimensionalWeight - 716
Design - Backlight - Yes
Design - Backlight colour - Red
Design - Material - Aluminium
Design - Product colour - Black
Design - Adjustable keyboard height - Yes
Design - Wrist rest - No
Design - Keyboard style - Straight
Design - Surface coloration - Monochromatic
EAN - 5901986045311
ean - 5901986045311
Eans - 5901986045311
Power - Power source type - USB
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - F
gross_weight - 0.24 kg
warrantyLength - 24
Mouse included - No
Accessories included -
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_95842_1.jpg
Packaging data - Number of products included - 1 pc(s)
Dimensions - 357 x 125 x 38 mm
dimension height - 60 mm
dimension width - 160 mm
dimension weight - 800 g
Cable length - 150 cm
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Code - SAVGK-TEMPEST RED
Color - Black
Color - Red
LargeDescHTML - The SAVIO Mechanical Gaming Keyboard is an uncompromising combination of top quality and low price. The specially designed “double-injection” keys have been combined with the reliable OUTEMU RED switches.Tempest RX is a TKL (tenkeyless) keyboard, i.e. a tournament keyboard without a numeric block with a total of 87 keys.Switch Outemu RED is linear, with no perceptible activation moment. It requires a low pressure force of just 40g with no tangible response at the time of acceptance.Specification:Dimensions: 357x125x38mmMechanical keyboardTKL (tenkeyless) tournament keyboard without number blockOUTEMU Red 40g switches used – linear, with no perceptible moment of activationThe best choice for players who are looking for faster response to keys with minimal resistance87 keysN-Key Rollover, Anti-Ghosting (the ability to press all selected keys)Non-abrasive “double-injection” selection keysAluminum keyboard surfaceKeys backlight with the function of selecting over 10 modesPossibility of choosing backlight modes for the most popular gamesMultimedia buttonsLock the Windows keyboard and all keysBacklight intensity adjustmentRubber elements guarantee stability of the keyboard during workAbility to change the WSAD keys to the arrowsThe keyboard can be raised for comfortable use.Mechanical Gaming Keyboard SAVIO TEMEPST RX – TKL (tenkeyless) is a tournament keyboard without a classical numeric block. It has 87 non-abrasive buttons made by the “double incjection” method.The small size: 357mm x 125mm x 38mm makes it fit in any environment.To ensure the best quality during use, the keyboard is equipped with rubber elements to prevent its movement on the desk.Outemu RED is the best choice for players who are looking for a quick key response with minimal resistance.
Model - SAVGK-TEMPEST RED
Name - Savio Tempest RX Red Outemu
Name - Klaviatūra Savio Tempest RX Outemu RED
name - Keyboard Tempest Red
Mouse - Mouse included - No
ProducerCode - SAVGK-RX-RED
producerCode - SAVGK-TEMPEST RED
productName - Savio Tempest RX keyboard USB QWERTY English Black
productSize - Normal
producer - Savio
Producer - Savio
Interface - USB
Connection - Wired
ShortDescription -
sizeX - 395
sizeY - 165
sizeZ - 55
weight - 0.2 kg
Weight - 690 g
weight - 860
Weight & dimensions - Keyboard dimensions (WxDxH) - 357 x 125 x 38 mm
Weight & dimensions - Keyboard weight - 40 g
Keyboard - Numeric keypad - Yes
Keyboard - Device interface - USB
Keyboard - Recommended usage - Gaming
Keyboard - Multimedia keys - Yes
Keyboard - Rollover - N-key rollover
Keyboard - Pointing device - No
Keyboard - Keyboard form factor - Full-size (100%)
Keyboard - Keyboard layout - QWERTY
Keyboard - Keyboard number of keys - 87
Keyboard - Keyboard key switch - Mechanical
Keyboard - Keyboard language - English
Keyboard - Windows keys - Yes
Type - Multimedia
title_en - Savio Tempest RX Outemu Keyboard
title_lv - Savio Tempest RX Outemu Klaviatūra
title_ru - Savio Tempest RX Outemu Клавиатура
vendpn - SAVIO TEMPEST RED
Video -
40,83 €
Savio Tempest RX, Outemu Red
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas