Savio Tempest RX, Outemu Blue

Prece var atšķirties no attēlā redzamās. Attēlā var būt detaļas un aksesuāri, kas neietilpst preces komplektācijā.
ID: 519476 Preces kods: SAVGK-RX-BLUE
Noliktavā 3 gab.
Garantija: 2 gadi
40,82 €
Piegādes veidi Par piegādi
  • Piegāde uz Omniva pakomātu bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde uz DPD Pickup Paku Skapi bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde uz Latvijas pasta nodaļu, paku skapi, vai Circle K bez maksas: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde Rīgā 3,99 €: otrdien, 30.04.2024
  • Piegāde citur Latvijā 6,99 €: otrdien, 30.04.2024
  • Saņem Dateks.lv paku izsniegšanas punktā Zemitāna ielā 9: rīt, 26.04.2024 pēc 15:00
Preces galvenie parametri Visi parametri
  • Komplektā pele: Nav
  • Krāsa: Melna
  • Pielietojums: Gaming
  • Savienojuma veids: Ar vadu
  • Taustiņu izgaismojums: Ir
  • Taustiņu valoda: ENG
Visi parametri
Klaviatūras izmērs : Tenkeyless (TKL)
Klaviatūras tips : Mechanical
Komplektā pele Nav
Šis parametrs nosaka, vai klaviatūras komplektācijā ietilpst pele. Sīkāku informāciju par peles specifikāciju un pieslēgumu varat noskaidrot ražotāja mājas lapā, vai zvanot mūsu menedžeriem.
Krāsa Melna
Norādītā klaviatūras krāsa ir orientējoša un var mazliet atšķirties no reālās klaviatūras krāsas.
Makro taustiņi : Nav
Multimedia taustiņi : Ir
Pielietojums : Gaming
Pieslēgums USB vads
Klaviatūras pieslēgums datoram. Lielākajai daļai mūsdienu datoru ir pieejami USB un PS/2 porti klaviatūras pieslēgšanai. Visi datori, kam ir PS/2 ports, atblasta PS/2 klaviatūras. Pirms iegādāties klaviatūru ar USB porta pieslēgumu, noskaidrojiet, vai jūsu datoram ir USB klaviatūras atbalsts.
Savienojuma veids : Ar vadu
Slēdžu modelis : Outemu Blue
Slēdžu ražotājs : Outemu
Slēdžu tips : Tactile/Clicky
Taustiņu izgaismojuma krāsa : Zila
Taustiņu izgaismojums : Ir
Taustiņu valoda ENG
Klaviatūras taustiņu valoda norāda, kāda šrifta burti ir uzzīmēti uz klaviatūras taustiņiem, kā arī, kādas papildvalodas. Taustiņu valodai apzīmētai ar ENG ir tikai latīņu burti, savukārt ENG/RU, vai LAT/RUS ir primāri latīņu burti, plus kirillicas šrifta burti. Pirms iegādāties klaviatūru, pārliecinieties, vai taustiņu valoda atbilst jūsu prasībām.
Peles
Papildus specifikācija
Apgaismota tastatūra - Jā
Apraksts - Mehāniskā tastatūra TKL (tenkeyless) turnīra tastatūra bez ciparu bloka, Izmantotie slēdži OUTEMU Blue 60g, var sajust aktivizēšanas brīdi, dzirdot raksturīgu klikšķi, Mehānisko tastatūru entuziastiem raksturīgais aktivizēšanas klikšķis, 87 taustiņi, N-Key Rollover, Anti-Ghosting (iespēja nospiest visus taustiņus vienlaicīgi), Neabrazīvie taustiņi, kas izgatavoti ar dubultās iesmidzināšanas metodi, Tastatūras alumīnija virsma, Taustiņu aizmugurgaismojums ar iespēju izvēlēties vairāk nekā 10 režīmus, Populārāko spēļu aizmugurgaismojuma režīmu izvēle, Multimediju taustiņi, Windows taustiņa un visu taustiņu bloķēšana, Aizmugurgaismojuma intensitātes regulēšana, Gumijas elementi, kas nodrošina tastatūras stabilitāti darbības laikā, Iespēja WSAD taustiņus nomainīt pret bultiņām, Iespēja regulēt tastatūras augstumu.
Apraksts - Pieslēguma tips: Vada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Melna, Garantija: 2 gadi
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 7
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 8.1
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 10 Mobile
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 98 SE
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows 2000
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows klients
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows ME
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows NT
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2003
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2008
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2012
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Server 2016
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows Vista
Atbalstītās operētājsistēmas - Windows XP
category_en - Datori un komponenti > Datoru perifērijas iekārtas > Klaviatūras
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
Citas funkcijas -
description_lv - Mehāniskā tastatūra TKL (tenkeyless) turnīra tastatūra bez ciparu bloka OUTEMU Blue 60g izmantotie slēdži - jūtams aktivizācijas brīdis ar raksturīgu "klikšķi" Slēdžis paredzēts rakstīšanai, izmantojot raksturīgu aktivizācijas klikšķi un mehānisko tastatūru entuziastiem 87 taustiņi N-Key Rollover, Anti-Ghosting (iespēja nospiest visus izvēlētos taustiņus) Neabrazīvie "dubultās injekcijas" izvēles taustiņi Alumīnija tastatūras virsma Taustiņu aizmugurgaismojums ar vairāk nekā 10 režīmu izvēles funkciju Iespēja izvēlēties populārāko spēļu aizmugurgaismojuma režīmus Multimediju pogas Bloķējiet Windows tastatūru un visus taustiņus Atpakaļgaismojuma intensitātes regulēšana Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darba laikā Iespēja mainīt WSAD taustiņus uz bultiņām Tastatūru var pacelt, lai to ērti lietot.
description_lv - Mehāniskā tastatūra TKL (tenkeyless) turnīra tastatūra bez ciparu bloka OUTEMU Blue 60g slēdži izmantoti-uztverams aktivizēšanas moments ar raksturīgu "klikšķi" Slēdzis, kas paredzēts rakstīšanai, izmantojot raksturīgu aktivizācijas klikšķi un mehānisko tastatūru entuziastiem 87 taustiņi N-taustiņu apgāšanās, anti-spoku veidošana (spēja nospiest visus atlasītos taustiņus) Neabrazīvi "dubultās iesmidzināšanas" izvēles taustiņi Alumīnija tastatūras virsma Atslēgas apgaismojums ar funkciju izvēlēties vairāk nekā 10 režīmus Iespēja izvēlēties fona apgaismojuma režīmus populārākajām spēlēm Multivides pogas Bloķējiet Windows tastatūru un visus taustiņus Apgaismojuma intensitātes regulēšana Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darba laikā Spēja mainīt WSAD taustiņus uz bultiņām Tastatūru var pacelt ērtai lietošanai.
description_ru - Mehāniskā tastatūra Turnīru tastatūra TKL (tenkeyless) bez ciparu bloka Lietots OUTEMU Blue 60g slēdzis - jūtams aktivizācijas moments ar raksturīgu "klikšķi" Slēdzis paredzēts rakstīšanai ar raksturīgu aktivizācijas klikšķi un paredzēts mehānisko tastatūru cienītājiem 87 taustiņi Pārslēgšanās N- taustiņi, halo aizsardzība (iespēja nospiest visus izvēlētos taustiņus) Neabrazīvi "dubultās injekcijas" izvēles taustiņi Alumīnija tastatūras virsma Tastatūras aizmugurējais apgaismojums ar vairāk nekā 10 režīmiem, kurus var izvēlēties populārākajām spēlēm Multimediju taustiņi Bloķē Windows tastatūru un visus taustiņus Regulējama aizmugurējā apgaismojuma intensitāte Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darbības laikā Iespēja WSAD taustiņus aizstāt ar bultiņām Tastatūru var pacelt, lai atvieglotu lietošanu.
dimensijas dziļums - 395 mm
dimensionalWeight - 782
Dizains - Apgaismojums - Jā
Dizains - Fona apgaismojuma krāsa - Zilais
Dizains - Materiāls - Alumīnija
Dizains - Produkta krāsa - Black
Dizains - Produkta krāsa - Zilais
Dizains - Regulējams tastatūras augstums - Jā
Dizains - Rokas balsts - Nē
Dizains - tastatūras stils - Taisni
Dizains - Virsmas krāsojums - Monotons
EAN - 5901986045328
ean - 5901986045328
Eans - 5901986045328
Enerģija - barošanas avota tips - USB
garantija - 24
garantijas_tips - ārējais
garantijaType - F
gross_weight - 0.35 kg
guaranteeLength - 24
Iekļauta pele - Nē
Iekļautie piederumi -
Iepakojuma dati - daudzums iepakojumā - 1 gab.
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_95848_1.jpg
Informācija par iepakojumu - iekļauto produktu skaits - 1 gab.
Izmēri - 357 x 125 x 38 mm
izmērs augstums - 60 mm
izmērs platums - 160 mm
izmērs svars - 800 g
Kabeļa garums - 150 cm
Kategorija - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Kategorija - Root/Elektronika/PC perifērijas ierīces/Klaviatūras
Kods - SAVGK-TEMPEST BLUE
Krāsa - Black
Krāsa - Zilais
LargeDescHTML - SAVIO Tempest RX mehāniskā spēļu klaviatūra ir bezkompromisa augstākās kvalitātes un zemas cenas kombinācija. Īpaši izstrādāti "dubultās injekcijas" taustiņi ir apvienoti ar uzticamiem OUTEMU BLUE slēdžiem.Tempest RX ir TKL (tenkeyless) tastatūra, t. i., turnīru tastatūra bez ciparu bloka ar kopumā 87 taustiņiem.Outemu BLUE slēdzis ir universālākais slēdzis mehāniskajās tastatūrās. Tas atšķiras ar jūtamu aktivizēšanas brīdi, klikšķi un spiediena spēku 60 g.Specifikācija:Izmēri: Izmēri: 60 g: 357x125x38mmMehāniskā tastatūraTKL (tenkeyless) turnīra tastatūra bez ciparu blokaOUTEMU Blue 60g izmantotie slēdži - jūtams aktivizācijas moments ar raksturīgo "klikšķi "Slēdžis, kas paredzēts rakstīšanai, izmantojot raksturīgo aktivizācijas klikšķi un mehānisko tastatūru entuziastiem87 taustiņiN-Key Rollover, Anti-Ghosting (iespēja nospiest visus izvēlētos taustiņus)Neabrazīvie "dubultās injekcijas" izvēles taustiņiAlumīnija tastatūras virsmaPieskārienu apgaismojums ar vairāk nekā 10 režīmu izvēles funkcijuMiespēja izvēlēties populārāko spēļu apgaismojuma režīmusMultimēdiju pogasAizslēgt Windows tastatūru un visus taustiņusApgaismojuma intensitātes regulēšanaGumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darba laikāMiespēja mainīt WSAD taustiņus uz bultiņāmTastatūru var pacelt ērtai lietošanai.Mehāniskā spēļu tastatūra SAVIO Tempest RX Outemu Blue TKL (bez taustiņiem) ir turnīru tastatūra bez klasiskā ciparu bloka. Tai ir 87 neabrazīvas pogas, kas izgatavotas ar "dubultās iespiešanas" metodi.nelielais izmērs: 357 mm x 125 mm x 38 mm ļauj tai iederēties jebkurā vidē.lai nodrošinātu vislabāko kvalitāti lietošanas laikā, tastatūra ir aprīkota ar gumijas elementiem, kas novērš tās kustību uz galda.BLUE slēdži ir paredzēti mehānisko tastatūru entuziastiem un visiem, kam rūp augsts aktivizācijas moments.
Modelis - SAVGK-TEMPEST
Nosaukums - Savio Tempest RX Blue Outemu
Nosaukums - Tastatūra Savio Tempest RX Outemu Blue
nosaukums - Tastatūra Tempest Blue
Pele - iekļauta pele - Nē
Platforma - Citi
ProducerCode - SAVGK-RX-BLUE
producerCode - SAVGK-TEMPEST BLUE
productName - Savio Tempest RX tastatūra USB QWERTY angļu Black,Blue
productSize - Parasts
ražotājs - Savio
Ražotājs - Savio
Saskarne - USB
Savienojums - Wired
ShortDescription -
sizeX - 395
sizeY - 165
sizeZ - 60
svars - 0.3 kg
Svars - 690 g
svars - 855
Svars un izmēri - tastatūras izmēri (WxDxH) - 357 x 125 x 38 mm
Svars un izmēri - tastatūras svars - 60 g
Tastatūra - ciparu tastatūra - Jā
Tastatūra - Ierīces saskarne - USB
Tastatūra - Ieteicamais lietojums - Spēļu
Tastatūra - multivides taustiņi - Jā
Tastatūra - Pārslēgšanās - N-atslēgas apgāšanās
Tastatūra - Rādītājierīce - Nē
Tastatūra - Tastatūras formas faktors - Standarta
Tastatūra - tastatūras izkārtojums - QWERTY
Tastatūra - Tastatūras taustiņu skaits - 87
Tastatūra - Tastatūras taustiņu slēdzis - Mehāniskais
Tastatūra - Tastatūras valoda - Angļu valodā
Tastatūra - Windows taustiņi - Jā
Tips - Multimediji
title_lv - Savio Tempest RX Outemu tastatūra
title_lv - Savio Tempest RX Outemu tastatūra
title_ru - Savio Tempest RX Outemu tastatūra
vendpn - SAVIO TEMPEST BLUE
Video -
Illuminated keypad - Yes
Description - Mechanical keyboard TKL (tenkeyless) tournament keyboard without a numeric block, Used switches OUTEMU Blue 60g, you can feel the moment of activation by hearing a characteristic click, The switch designed for writing, through a characteristic activation click for enthusiasts of mechanical keyboards, 87 keys, N-Key Rollover, Anti-Ghosting (the ability to press all keys simultaneously), Non-abrasive keys produced by the double-injection method, The aluminum surface of the keyboard, Key backlighting with the option of selecting over 10 modes, The choice of backlight modes for the most popular games, Multimedia keys, Lock the Windows key and all keys, Backlight intensity adjustment, Rubber elements that ensure keyboard stability during operation, The ability to change the WSAD keys to the arrows, The ability to adjust the height of the keyboard.
Desc - Pieslēguma tips: Vada, Kategorija: Datorspēlēm, Savienošana ar datoru: USB, Apgaismojums taustiņiem: Ir, Valodas: ENG, Komplektācija: Klaviatūra, Krāsa: Melna, Garantija: 2 gadi
Supported operating systems - Windows
Supported operating systems - Windows 7
Supported operating systems - Windows 8
Supported operating systems - Windows 8.1
Supported operating systems - Windows 10
Supported operating systems - Windows 10 Mobile
Supported operating systems - Windows 98 SE
Supported operating systems - Windows 2000
Supported operating systems - Windows Client
Supported operating systems - Windows ME
Supported operating systems - Windows NT
Supported operating systems - Windows Server 2003
Supported operating systems - Windows Server 2008
Supported operating systems - Windows Server 2012
Supported operating systems - Windows Server 2016
Supported operating systems - Windows Vista
Supported operating systems - Windows XP
category_en - Computers & Components > Computer peripherals > Keyboards
category_lv - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
category_ru - Datortehnika > Datoru perifērija > Klaviatūras
Other features -
description_en - Mechanical keyboard
TKL (tenkeyless) tournament keyboard without number block
OUTEMU Blue 60g switches used – perceptible moment of activation with a characteristic “click”
A switch designed for typing, through a characteristic activation click and for enthusiasts of mechanical keyboards
87 keys
N-Key Rollover, Anti-Ghosting (the ability to press all selected keys)
Non-abrasive “double-injection” selection keys
Aluminum keyboard surface
Keys backlight with the function of selecting over 10 modes
Possibility of choosing backlight modes for the most popular games
Multimedia buttons
Lock the Windows keyboard and all keys
Backlight intensity adjustment
Rubber elements guarantee stability of the keyboard during work
Ability to change the WSAD keys to the arrows
The keyboard can be raised for comfortable use.
description_lv - Mehāniskā tastatūra
TKL (tenkeyless) turnīra tastatūra bez ciparu bloka
OUTEMU Blue 60g slēdži izmantoti-uztverams aktivizēšanas moments ar raksturīgu "klikšķi"
Slēdzis, kas paredzēts rakstīšanai, izmantojot raksturīgu aktivizācijas klikšķi un mehānisko tastatūru entuziastiem
87 taustiņi
N-taustiņu apgāšanās, anti-spoku veidošana (spēja nospiest visus atlasītos taustiņus)
Neabrazīvi "dubultās iesmidzināšanas" izvēles taustiņi
Alumīnija tastatūras virsma
Atslēgas apgaismojums ar funkciju izvēlēties vairāk nekā 10 režīmus
Iespēja izvēlēties fona apgaismojuma režīmus populārākajām spēlēm
Multivides pogas
Bloķējiet Windows tastatūru un visus taustiņus
Apgaismojuma intensitātes regulēšana
Gumijas elementi garantē tastatūras stabilitāti darba laikā
Spēja mainīt WSAD taustiņus uz bultiņām
Tastatūru var pacelt ērtai lietošanai.
description_ru - Механическая клавиатура
Турнирная клавиатура TKL (tenkeyless) без блока цифр
Используемые переключатели OUTEMU Blue 60g – ощутимый момент активации с характерным “щелчком”
Переключатель, предназначенный для набора текста с помощью характерного щелчка активации и предназначенный для любителей механических клавиатур
87 ключей
Переключение N-образных клавиш, защита от появления ореолов (возможность нажимать все выбранные клавиши)
Неабразивные клавиши выбора “двойного впрыска”
Алюминиевая поверхность клавиатуры
Подсветка клавиш с функцией выбора более 10 режимов
Возможность выбора режимов подсветки для самых популярных игр
Мультимедийные кнопки
Заблокируйте клавиатуру Windows и все клавиши
Регулировка интенсивности подсветки
Резиновые элементы гарантируют устойчивость клавиатуры во время работы
Возможность заменить клавиши WSAD на стрелки
Клавиатуру можно приподнять для удобства использования.
dimension depth - 395 mm
dimensionalWeight - 782
Design - Backlight - Yes
Design - Backlight colour - Blue
Design - Material - Aluminium
Design - Product colour - Black
Design - Product colour - Blue
Design - Adjustable keyboard height - Yes
Design - Wrist rest - No
Design - Keyboard style - Straight
Design - Surface coloration - Monotone
EAN - 5901986045328
ean - 5901986045328
Eans - 5901986045328
Power - Power source type - USB
guarantee - 24
guarantee_type - external
warrantyType - F
gross_weight - 0.35 kg
warrantyLength - 24
Mouse included - No
Accessories included -
Packaging data - Quantity per pack - 1 pc(s)
ImageUrl - https://www.balticdata.lv/Gfx/ProductImages/Info/Product_95848_1.jpg
Packaging data - Number of products included - 1 pc(s)
Dimensions - 357 x 125 x 38 mm
dimension height - 60 mm
dimension width - 160 mm
dimension weight - 800 g
Cable length - 150 cm
Category - Datoru piederumi :: Perifērijas ierīces :: Klaviatūras
Category - Root/Electronics/PC peripherals/Keyboards
Code - SAVGK-TEMPEST BLUE
Color - Black
Color - Blue
LargeDescHTML - The SAVIO Tempest RX Mechanical Gaming Keyboard is an uncompromising combination of top quality and low price. Specially designed “double-injection” keys have been combined with reliable OUTEMU BLUE switches.Tempest RX is a TKL (tenkeyless) keyboard, i.e. a tournament keyboard without a numeric block with a total of 87 keys.Switch Outemu BLUE the most universal switch in mechanical keyboards. What makes it different is the perceptible moment of activation, click and pressure force of 60g.Specification:Dimensions: 357x125x38mmMechanical keyboardTKL (tenkeyless) tournament keyboard without number blockOUTEMU Blue 60g switches used – perceptible moment of activation with a characteristic “click”A switch designed for typing, through a characteristic activation click and for enthusiasts of mechanical keyboards87 keysN-Key Rollover, Anti-Ghosting (the ability to press all selected keys)Non-abrasive “double-injection” selection keysAluminum keyboard surfaceKeys backlight with the function of selecting over 10 modesPossibility of choosing backlight modes for the most popular gamesMultimedia buttonsLock the Windows keyboard and all keysBacklight intensity adjustmentRubber elements guarantee stability of the keyboard during workAbility to change the WSAD keys to the arrowsThe keyboard can be raised for comfortable use.Mechanical Gaming Keyboard SAVIO Tempest RX Outemu Blue TKL (tenkeyless) is a tournament keyboard without a classical numeric block. It has 87 non-abrasive buttons made by the “double incjection” method.The small size: 357mm x 125mm x 38mm makes it fit in any environment.To ensure the best quality during use, the keyboard is equipped with rubber elements to prevent its movement on the desk.BLUE switches are intended for enthusiasts of mechanical keyboards and all who care about the high activation moment.
Model - SAVGK-TEMPEST
Name - Savio Tempest RX Blue Outemu
Name - Klaviatūra Savio Tempest RX Outemu Blue
name - Keyboard Tempest Blue
Mouse - Mouse included - No
Platform - Others
ProducerCode - SAVGK-RX-BLUE
producerCode - SAVGK-TEMPEST BLUE
productName - Savio Tempest RX keyboard USB QWERTY English Black,Blue
productSize - Normal
producer - Savio
Producer - Savio
Interface - USB
Connection - Wired
ShortDescription -
sizeX - 395
sizeY - 165
sizeZ - 60
weight - 0.3 kg
Weight - 690 g
weight - 855
Weight & dimensions - Keyboard dimensions (WxDxH) - 357 x 125 x 38 mm
Weight & dimensions - Keyboard weight - 60 g
Keyboard - Numeric keypad - Yes
Keyboard - Device interface - USB
Keyboard - Recommended usage - Gaming
Keyboard - Multimedia keys - Yes
Keyboard - Rollover - N-key rollover
Keyboard - Pointing device - No
Keyboard - Keyboard form factor - Standard
Keyboard - Keyboard layout - QWERTY
Keyboard - Keyboard number of keys - 87
Keyboard - Keyboard key switch - Mechanical
Keyboard - Keyboard language - English
Keyboard - Windows keys - Yes
Type - Multimedia
title_en - Savio Tempest RX Outemu Keyboard
title_lv - Savio Tempest RX Outemu Klaviatūra
title_ru - Savio Tempest RX Outemu Клавиатура
vendpn - SAVIO TEMPEST BLUE
Video -
40,82 €
Savio Tempest RX, Outemu Blue
Tālr. 67275758 gsm 26117175 (p.o.t.c.p. 9:00-18:00)
Intel technology provider Platinum 2020
Visas kategorijas